Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Hee Apple.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Hee Apple. vr okt 31, 2014 7:35 pm

Huppelend liep het tienjarige meisje door de straten heen. Haar gouden bruine krullen dansten over haar schouders. Haar lichte ogen fonkelde in het daglicht. Het meisje had een zwarte maillot, een rode rok en daarboven een dikke jas aan met bontkraag. Je kon zien dat het kleren waren van dure kwaliteit. Je zou denken dat het meisje op zoek was naar haar ouders, broer of zussen misschien of hoogstens iemand die op haar lette, maar dat was niet het geval. Nee. Namida, zo werd het meisje genoemd, was weg gelopen van huis en twijfelde er niet aan om terug te gaan. Ze had genoeg van al die saaie dingen die ze moest doen. Ze had geen zin om uren boeken te lezen en om elke dag vroeg op te staan. Ze had geen zin om moeilijke en deftige praatjes te houden met rijke dikke mensen. Nee. En dat was dan ook waarom Namida zonder enige twee de gedachte over de straten paradeerde. Ze kon zich meestal goed tussen de mensen mengen en er tussen heen manoeuvreren, maar soms liep ze ook gewoon keihard tegen iemand op. Diegene keek haar soms wat boos aan, maar toen ze zagen dat het een 'onschuldig' klein meisje was, keken ze meestal de andere kant op en liepen ze door. Dat ze echter onschuldig was, hadden ze mis. Ze deed alles om in 'de grote mensen wereld' te overleven en deed hiervoor de geniepigste dingen. Niemand zou haar er immers van verdenken. Ze was een goed gekleed, welgemanierd, slim meisje. Tenminste, zover hun gedachtes gingen. Namida was alles behalve.

Namida bleef stil staan aan het begin van een straat. Het was donderdag ochtend en de straat stond vol met allemaal kraampjes. Het was leuk voor toeristen, maar ook voor kleine kinderen om wat te stelen. Wat in Namida's geval zo was. Ze liep zonder aarzelen naar een paar kraampjes toe. Ze observeerde ieder kraampje en iedere eigenaar van het kraampje. Ze moest immers wel producten krijgen waar ze iets aan had en ze wou daarna niet achtervolgd worden door een boze eigenaar. Uiteindelijk bleef haar blik hangen op een groente boer die niet al te enthousiast zijn groente aan het verkopen was. Hij was op het punt van in slaap vallen. Hij lag uitgebreid op zijn krakkemikkige stoel en naast hem stond een halflege fles whiskey. Namida keek kort naar de groente, waarna ze een paar appels pakte. Ze onder haar jas stopte en weg sneerden. Niemand viel het op, totdat ze opnieuw tegen iemand aan knalde en er een appel op de grond viel. Kort keek ze naar de appel, maar daarna ging haar blik licht geschokt naar diegene waar ze tegen aan was geknald.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. vr okt 31, 2014 7:54 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

Appels, peren, appelsienen, wortelen, sla en tomaten, het werd hier allemaal de hemel in geprezen, maar Ace luisterde niet. Hij had zijn handen diep in zijn zakken gestopt, en probeerde de vervelende marktkramers te negeren. Hij haatte de markt, maar toch bevond hij zich er, al was het maar om iets te kunnen doen, vermits hij zich best verveelde. Ja, hij had een mobiel, en contacten, hij kon bellen, sms'n en een idioot spelletje spelen, maar daar had hij geen zin in. Plus, wie van de contacten zou hij bellen? Geen van hen mocht hem, enkel Tate DiNozzo had hem gemochen, maar die lag nu onder de grond met een zerk boven zijn hoofd. Hij snapte niet hoe die twintiger nu zo plots overleden was. Moord? Ach wat maakte het, Tate was weg, en dus waren Ace's vrienden weg. Een vrolijk meisje danste voor hem de straat over, en ze draaide zich om, waarna ze begon te praten. "Oh Kyle kunnen we zo'n puppy ko-" Ace hief zijn handen, en lachtte zacht. "Ik denk dat je je Kyle moet zoeken, want ik ben nog steeds geen Kyle." Ze glimlachte, en verontschuldigde haar, om op zoek te gaan naar Kyle. Waarschijnlijk haar stiefvader ofzo. Buh. Hij werd uit zijn gedachten gehaald tot er een kind tegen hem opknalde, en er een appel onder haar jas uit viel. "Stelen is niet netjes, weet je," zei Ace tegen haar, en trok een wenkbrauw op. Als ze nu zei dat ze die appels niet gestolen had, wist hij zeker dat ze loog. Nu ook al hoor, niemabd rebt weg met appels onder zijn of haar jas.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. vr okt 31, 2014 11:44 pm

Licht geschokt had Namida op gekeken toen ze opnieuw tegen iemand was op geknald en er een appel onder haar jas op de grond viel. Kort keek ze naar appel de op de grond viel, maar al snel richtte ze haar blik weer op de persoon waar ze tegen op was gebotst. Het was een jongen. Geen volwassenen, maar ook geen teenager. Dus sowieso ouder dan haar. Iets wat altijd wel logisch was. "Stelen is niet netjes, weet je," reageerde de jongen en bevestigde hiermee dus dat hij had gezien wat ze had gedaan. Of sowieso een reden had om dat te denken. De appel op de grond was er één van. "Oh bedankt. Ik had het nog niet in de gate," zei Namida op een nep zoete stem en het sarcasme droop dan ook van haar woorden. Ze boog zich over naar de appel en veegde die schoon met haar mauw, om hem vervolgens in haar mauw te stoppen. Kort keek ze achter zich, maar de man had het nog niet opgemerkt dat er wat appels miste. Ze keek de jongen weer aan en liet haar blik grondig over hem heen glijden. "Niks bijzonder he.," zei ze met een kritische toon in haar stem, alsof ze had verwacht dat ze iemand van adel hier zo tegen komen. Yeah right. Er was immers een reden dat ze hier was en niet in de hogere geleden winkel straten. Daar zouden zeker mensen haar herkennen en dat was iets wat ze het liefst wou voorkomen. Ze was om een reden 'gevlucht' van haar familie en haar stand. Ze had geen vrienden en voor haar doen geen leven. Haar 'leven' was uit gestippeld voor haar sinds ze geboren was. Ze had het kort gepikt, maar nu niet meer. Koppig keek ze de jongeman aan en pakte een andere appel onder haar jas vandaan. Uitdagend nam ze een hap van de appel, die behoorlijk lekker smaakte. Ja ze moest vaker appels stelen. "Dus, wat ga je eraan doen, meneer?" Ze legde haar nadruk op 'meneer' sinds ze hem niet echt een meneer vond.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. za nov 01, 2014 12:04 am


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

"Oh bedankt. Ik had het nog niet in de gate," Sarcasme en een neppe, zoete toon. Yuk, hij mocht haar nu al niet. Ze maakte de appel proper en stopte h'm in haar mouw. "Niks bijzonder he.," Hij trok een wenkbrouw op. "Hetzelfde kan van jou gezegd worden." merkte Ace op. Het meisje nam een hap van de appel, en de jongen rolde met zijn ogen, jezus, wat een kind. "Dus, wat ga je eraan doen, meneer?" Hij haalde zijn schouders op, en knikte scheef met zijn hoofd. "Niets." Hij lachte. "Helemaal niets. Ik kan enkel zeggen dat het sneu is dat iemand die zich kleed alsof ze erg veel geld heeft, appels steelt van een dronken marktkramer." Ook al had Ace haar niet zién stelen, hij kon wel raden van wélke marktkramer ze gestolen had. Hij pakte de appel uit haar hand, en nam er een hap van, waarna hij de vrucht in de lucht hield, en daarna naar haar uitstak. "Zoek slecht. Betaald zou h'm nog lekkerder smaken."

© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. za nov 01, 2014 11:27 am


Namida had de jongen als 'niks bijzonders' bestempeld en als hij haar mening wou veranderen moest hij het maar eens proberen. Echter leek de jongen ermee in gaan en reageerde met: "Hetzelfde kan van jou gezegd worden." Namida trok eens een wenkbrauw op. Ja, want ja zag altijd rijke kinderen fruit stelen, dacht Namida sarcastisch. Maar ze besloot er toch niet meer op te reageren. Wat zou het nog uit maken? Hoogstens zorgde het ervoor dat de jongen er weer op in ging en dat ze hier uiteindelijk een halfuur stonden te discussiëren , iets wat Namida juist niet wou. Ze wou namelijk niet te lang hier rond hangen, want voor je het wist ving iemand wat op van het gesprek dat de twee hadden en werd de dronkenman in gelicht. En Namida had zo'n voor gevoel dat een dronken man achter je aan geen fijn gevoel was. Namida pakte de appel en nam er een hap van. De jongen rolde eens met zijn ogen. Namida negeerde het en vroeg was 'meneer' er aan ging doen. "Niets." De jongen lachte en Namida bleef hem fronsend aankijken. "Helemaal niets. Ik kan enkel zeggen dat het sneu is dat iemand die zich kleed alsof ze erg veel geld heeft, appels steelt van een dronken marktkramer." Namida zuchtte eens. Ja. Ze kon begrijpen dat dat er dubbelzijdig uit kon zien, maar hij wist niet haar verhaal en dat hij zomaar een conclusie over haar aan nam irriteerde Namida. Als hij het kleine kind hier was. On top of that, pakte hij de appel uit haar hand, nam er een hap uit om hem vervolgens weer aan Namida uit te reiken. Namida pakte hem aan en at verder van de appel. Zich niet derende aan het feit dat er een totaal vreemde aan de appel had gegeten. "Zoek slecht. Betaald zou h'm nog lekkerder smaken." Zoek slecht? Namida keek hem alleen maar aan. "Dan zou ik eerst wat geld nodig hebben niet?" zei Namida en keek hem aan. Ze vroeg zich in haar hoofd af waarom ze hier nog überhaupt stond. Het was duidelijk dat de jongen niks er aan zou doen, dus ze was vrijwel tijd aan het verspillen hier. "Als jij me niet geld overhandigt om aan die man te geven. Zullen mijn appels 'slecht' blijven smaken," reageerde Namida met een zoete glimlach. Ze nam een nieuwe hap van haar appel en bleef de jongen aankijken. Ze had geen zin in eeuwig gepraat met een vreemde en al helemaal niet als diegene niet van plan was om haar te helpen en haar alleen maar op haar fouten wou drukken. Namida kon ook wel zien dat ze niet al te slim bezig was, maar wat moest ze anders? Ze kon moeilijk haar kleren verkopen, aangezien ze dan niks over had om aan te trekken. Daarbij kwam kijken dat haar tweedehands kleren bijna net zoveel zouden opbrengen als andere tweedehands kleren. Nu waren haar kleren immers niet meer zoveel waard als toen ze ze had gekocht met haar familie. Nop. Het enige wat ze op dit moment had waren de appels die onder haar jas zaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. za nov 01, 2014 12:42 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

"Dan zou ik eerst wat geld nodig hebben niet?" Het meisje keek hem aan, en hij keek gewoonweg terug, hij kon uren blijven kijken zonder er maar aan te denken zijn blik af te wenden, dus voor hem zou het niet ongemakkelijk worden. "Als jij me niet geld overhandigt om aan die man te geven. Zullen mijn appels 'slecht' blijven smaken," Weer een zoete glimlach. Ze nam een hap van de appel, en keek nog steeds naar hem. Ace bleef dus ook gewoon terugkijken. Hij vond haar maar een rare verschijning, eerst appels stelen, en dan een grote mond opzetten, wat dus wel aantoonde dat ze niet op haar mondje gevallen was, voor iemand die er zo jong uitzag als dat zij deed. Hij schatte haar rond de tien, misschien iets ouder. Of jonger. Hij keek het meisje kort aan, en vroeg zich af wanneer zij haar blik af zou wenden, of dat ze zelf ook zo lang een persoon kan aanstaren. "Waarom heb je geen geld dan?" Uit zijn toon zou ze wel kunnen opmaken dat hij al kon gokken waarom dat ze geen geld had, maar bevestiging was altijd goed, toch? Hij voelde aan dat het meisje hier zo snel mogenlijk weg wou, maar of dat zou lukken was een andere zaak, natuurlijk.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. za nov 01, 2014 1:20 pm


Namida reageerde op de jongen met de informatie dat zij geen geld had en als de jongen haar geen geld zou geven zei maar de 'slechte' appels zou blijven eten. Ook al smaakten ze net zo lekker als normaal. Niet veel bijzonders volgens haar. Namida vond de jongen maar een vreemde snuiter, maar merkte dat de jongen niet dacht dat Namida een hulpeloos klein meisje was. Dat was ze ook niet, maar misschien moest ze de volgende keer wel zo reageren. Dan kwam ze er waarschijnlijk makkelijker en sneller mee weg dan nu. Nu stond de jongen haar maar aan te gapen en keek hij haar maar aan. Namida was echter te koppig om weg te kijken en zo kwam er een stilte waarbij de twee elkaar alleen maar aankeken. Totdat de jongen de stilte verbrak. "Waarom heb je geen geld dan?" De toon in zijn stem verraadde hem. Hij wist donders goed waarom Namida geen geld had. Waarom zou een kind van tien jaar anders eten stelen, terwijl ze duren kleren aan had? Namida bleef hem aankijken met een opgetrokken wenkbrauw en twijfelde even of ze er wel woorden aan vuil zou maken. De jongen was immers een totaal vreemde voor haar en waarom zou hij geïnteresseerd zijn in hoe het leven was van Namida? Misschien moest ze het hem toch wel vertellen en zijn vermoedens bevestigen, aangezien hij haar misschien kon helpen om aan eten te komen en onderdak. Maar ja. Waarom zou hij? Namida had het weer slim aangepakt met haar grote mond. Ze had het lieve meisje moeten spelen in plaats van het irritante kind, want nu zat ze nog dieper in de nesten. Namida zuchtte eens en week dan uiteindelijk haar blik af. Ze liet haar arrogante houding vallen en sloot haar ogen eens, waarna ze weer op keek naar de jongen. "Ik ben weg gelopen van huis. Zonder ook maar wat geld of idee waar ik nu heen moet. Dus veel anders kan ik niet," legde Namida uit naar de waarheid en nam nog eens een hap van de appel. Ze was licht benieuwd hoe de jongen erop reageerde en hoopte ergens dat hij haar misschien zou helpen. Maar de kans leek haar klein. Immers was ze zo brutaal en arrogant geweest. Opnieuw verliet een zucht haar mond.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. zo nov 02, 2014 6:41 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«Een opgetrokken wenkbrauw terwijl ze hem bleef aankeken was alles wat hij op dat moment als antwoord kreeg op zijn vraag, die meer bevestiging zocht dan antwoord. Ze zuchtte, tot slotte, wende haar blik af, en sloot haar ogen. Ging ze nu het zielige meisje spelen? "Ik ben weg gelopen van huis. Zonder ook maar wat geld of idee waar ik nu heen moet. Dus veel anders kan ik niet," legde ze uit, en nam een hap van de appel. Hij knikte, en had dus bevestiging gekregen, zijn vermoedens klopte. Opnieuw zuchtte zij, waarna Ace even rondkeek, en zijn blik weer op het blondbruine meisje liet vallen. Hij zou haar kunnen helpen, maar wat als hij dan stank voor dank kreeg? Zijn eerste indruk van haar was niet zo positief, en hij vond haar eigenlijk best arrogant. Het was ook niet geweldig slim om zonder plannen en geld weg te lopen, maar goed. "Ik weet at jij weet dat ik je zou kunnen helpen, ik weet dat je weet dat ik je onderdak en geld kan aanbieden, maar ik zou niet weten waarom ik dat zou doen, het is niet dat ik je het sympathiekste meisje vind dat ik al tegengekomen ben," Hij aarzelde. Hij zou echt niet weten waarom wel, maar hij kon het haar aanbieden, en dat niet doen zou hem zich schuldig doen voelen. Toch zweeg hij, en vroeg zich af of zij een reden zou kunnen noemen waarom wel. Hij wreef zijn haar uit zijn gezicht en zuchtte kort. Als hij hier nu niet was geweest had hij ook geen schuldgevoel gekregen over dit alles. Hij drukte dat gevoel ook weg, en staarde even naar de lucht, voor hij -opnieuw- naar het meisje voor hem keek.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. ma nov 03, 2014 4:34 pm


De jongen knikte, zuchtte, keek om zich heen en keek Namida vervolgens weer aan. Zij kreeg de neiging om ook een diepe zucht gaan slaken, maar ze moest nou eenmaal heel zielig lijken. Namida was het huis uitgestapt met de gedachtes : 'ik heb niemand nodig en ik kan alles allee.' Natuurlijk was dit niet zo, maar zij had dat niet eerder beseft en nu was ze gewoon te koppig om terug te gaan. Nee ze wist zeker dat ze nooit terug zou gaan. Ze wou niet terug naar haar dronken vader en haar mishandelde moeder. Nee. Nooit meer. Ze keek weer weg bij die afschuwelijke gedachtes. Een tienjarig meisje kon er niks aan doen. Later zou ze hen er wel betaald voor zetten. Later. Nu kon ze nog niks eraan doen. Opnieuw keek ze de jongen weer aan. Hij bleef haar maar aankijken. Namida twijfelde dan ook of ze nog antwoord kreeg of dat hij zich zo ging omdraaien en haar achterliet. "Ik weet at jij weet dat ik je zou kunnen helpen, ik weet dat je weet dat ik je onderdak en geld kan aanbieden, maar ik zou niet weten waarom ik dat zou doen, het is niet dat ik je het sympathiekste meisje vind dat ik al tegengekomen ben," sprak de jongen. "Waarschijnlijk wel de enige," mompelde Namida zachtjes en keek hem aan. Ze zuchtte eens. Ze zag hem aarzelen. "Oké het spijt me. Sorry dat ik je ooit heb lastig gevallen," sprak Namida en sloeg vervolgens haar armen over elkaar. Ze had geen zin om het zielige meisje te gaan spelen, ook al leek de jongen daar wel op te wachten. Wat wou hij? Dat ze hier op haar knieën ging en ging huilen en smeken voor onderdak en geld. Ja echt niet! Dat ging Namida nog liever naar een pleeghuis. Opnieuw zuchtte Namida. "Ik ga niet bedelen om onderdak of om geld," sprak Namida om het maar even te bevestigen. "Weet je, laat ook maar! Ik zoek zelf wel wat!" riep Namida plots en beende weg. Stommen mensen. Natuurlijk ging niemand haar helpen. Waarom had ze haar
hoop wel niet zo hoog gehad?

OOC: sorry voor flutje, jij mag nu kiezen waar het topic heen gaat ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. ma nov 03, 2014 5:04 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

Zij zuchtte, en hij wreef even nadenkend over zijn voorhoofd. "Oké het spijt me. Sorry dat ik je ooit heb lastig gevallen," Het meisje sloeg haar armen over elkaar, en ze zuchtte opnieuw. Het was een speciaal geval, dat meisje, en zelf zuchtte Ace nu ook even. "Ik ga niet bedelen om onderdak of om geld," zei ze, maar hij maakte een wegwuivend gebaar met zijn hand, dat had hij al meteen beseft toen hij haar zag. "Weet je, laat ook maar! Ik zoek zelf wel wat!" De blodnine liep weg, en Ace liet haar even gaan, terwijl hij nadacht. Hij slofte even achter haar aan, een paar passen, en hield toen halt. Uiteindelijk, toen zij al een eind van hem vandaan was, liep hij achter haar aan, en legde een hand op haar bovenarm, toen hij zich tussen de mensen door gedrongen had, en weer vlak achter het tienermeisje gekomen was. "Wacht," Al gauw had hij zijn hand gewoon weer in zijn broekzak gestoken, en keek weg, tot hij zich weer naar haar draaide. "Ik wil en kan je onderdak bieden, maar ik heb zelf nog niet eens een vaste baan," Hij twijfelde, zuchtte, en wreef over zijn ogen. Waarschijnlijk had ze dit ook wel verwacht. "Hoe heet je?"

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. ma nov 03, 2014 8:39 pm


Met een slecht humeur beende het tienjarig meisje weg. Stomme jongen. Ze had nog goeie moed gehad toen ze was begonnen over haar situatie, maar kennelijk stond ze hem nog steeds niet aan. Ook goed. Ze zou er zelf wel wat op verzinnen. Alleen moest ze nog een manier verzinnen hoe. Ze kon werkelijk helemaal niks, misschien wat eten weg smokkelen, maar daar zou ze niet ver weg mee komen. Uiteindelijk zou ze toch wat bondgenootschappen moeten maken, wou ze het op straat overleven. Ze wou dan ook naar de buitenring van de stad gaan om te kijken of iemand haar daar misschien kon helpen. Maar dan weer; er waren geen mensen in de wereld die haar wouden helpen, oude hulpeloze mensen niet mee gerekend. Ze zuchtte eens, maar liep door.

Plots voelde ze een hand op haar arm. Met een kleine, onhoorbare, schreeuw draaide ze zich om en zag dat de jongen er stond. Ze keek hem licht verbaasd aan. Hij was haar gevolgd? Oké, misschien was haar conclusie over de jongen niet helemaal goed geweest. "Wacht," sprak de jongen, terwijl hij zijn hand weer liet zakken en liet terug zinken in zijn broekzak. De verbaasde uitdrukking bleef op Namida's gezicht, maar ze bleef wel stil staan. Ze wachtte op een uitleg of een reden waarom hij haar staande had gehouden. "Ik wil en kan je onderdak bieden, maar ik heb zelf nog niet eens een vaste baan," sprak de jongen en keek weg. Namida knikte eens als teken dat ze het begreep. De jongen wreef over zijn ogen en zuchtte eens. Namida had ook niet verwacht dat hij een baan had, maar aangezien hij er zelf over was begonnen kon ze er altijd naast zitten. "Hoe heet je?" vroeg de jongen. Namida keek naar hem op en glimlachte lichtjes. "Namida Escarlett," stelde Namida zichzelf voor. "En het maakt niet uit. Ik vraag ook te veel," reageerde Namida op de woorden van eerder. Ja ze had wel geleerd dat je niet onbeleefd moest zijn als je zelf geen kant op kon. Ze keek hem licht verontschuldigend aan. "Hoe heet je?" vroeg Namida op haar beurt en ging wat aan de zijkant staan van de straat zodat ze niet in de weg stond voor de andere mensen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. ma nov 03, 2014 9:15 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

Een soort van schreeuw klonk van haar, en de verbaasde blik in haar ogen amuseerde hem. Dus ze had echt niet verwacht dat hij achter haar aan zou komen? De verbaasde uitdrukking bleef op het meisje haar gezicht kleven toen hij haar vroeg om te wachten. Gelukkig bleef ze wel stilstaan, en Ace deed zijn uitleg, die niet noodzakelijk betekende dat hij haar geen onderdak wou aanbieden, maar het was gewoonweg raar om tegen iemand die je een paar minuten kent te zeggen dat ze wel onderdak kan vinden bij je. Ook vroeg hij hoe ze heette. Het meisje keek naar hem, en glimlachte zelfs licht. "Namida Escarlett," stelde ze zichzelf voor, en hij knikte. Mooie naam, paste haar eigenlijk wel, dacht hij, maar hij hield zijn gedachten voor zich. "En het maakt niet uit. Ik vraag ook te veel," Hij opende zijn mond, maar sloot die terug om na te denken zodat hij een gepast antwoord zou kunnen geven. "Hoe heet je?" vroeg zij nu op haar beurt, en hij volgde haar mee, een beetje naar de kant van de straat, zodat ze de mensen die rondliepen door de straten niet hinderden. "Ace Aiken Taylor, maar niet dat mensen mijn tweede naam echt gebruiken," glimlachte hij, en kwam in gedachten terug op wat ze gezegd had over te veel vragen. Ze had niet te veel gevraagd, in principe had ze niets letterlijk gevraagd."En je vraagt niet te veel, hoor," zei Ace dus, en keek Namida aan.

"Wil je iets eten?" Hij wist dat ze of nu zou meegaan, of hem raar zou vinden, en weg zou lopen, want als het niet in deze soort situatie was, kwam het best raar over. Hij maakte een licht armgebaar met zijn arm, naar de cafés en restaurants achter hen, en keek daarna vragend naar het meisje. "N .. Niet als jen iet wilt, hoor, ik dacht maar," mompelde hij erachteraan, en keek even weg. Ja, goed zo, Ace, maak je nog dommer dan

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. di nov 04, 2014 3:37 pm


De jongen had een paar keer aarzelend zijn mond open gedaan, maar had niks gezegd. Het deed Namida wat bevreemd opkijken, maar ze ging er niks over zeggen. Nu was er immers weer hoop dat de jongen haar wél ging helpen en die kans wou Namida nu niet verprutste. Ze stelde zichzelf netjes voor en vroeg op haar beurt naar zijn naam. "Ace Aiken Taylor, maar niet dat mensen mijn tweede naam echt gebruiken, stelde de jongen zichzelf voor. Samen zetten ze een paar passen opzij zodat ze geen andere mensen in de weg liepen. Het boeide haar vrij weinig als ze in de weg stond, maar aangezien ze klein was werd zo ook wel vaak omver gelopen en kon ze weinig anders dan aan de zijkant van de straat te gaan staan. Namida knikte eens. "Aangenaam," zei ze met een lichte glimlach. Ze keek kort naar de restaurants en cafés achter hen, maar haar aandacht werd al snel weer getrokken door Ace. "En je vraagt niet te veel, hoor," Namide glimlachte licht en knikte opnieuw. Ze was blij dat de jongen het zo zag. Zelfs zag ze er nog wel een paar behoorlijk problemen in. De jongen leek ook niet al te oud. Like, hij was nog geen twintig, dus waarschijnlijk had hij niet eens genoeg geld om voor zichzelf een appartement te kopen en aangezien hij net had gezegd dat hij zelf nog geen baan had, kwamen er dan ook wel vraagtekens bij zijn antwoord. "Wil je iets eten?" vroeg Ace. Namida keek hem even vragend aan, waarna zijn arm beweging volgde richting de restaurants en cafés achter hen. Namida liet haar blik weer terug vallen op Ace en zag dat hij wat aan het aarzelen was. Kennelijk zag hij nu ook de moeilijkheden in. "N .. Niet als jen iet wilt, hoor, ik dacht maar," mompelde Ace. Kort keek Namida hem opnieuw verbaasd aan. Daar maakte hij zich druk over? Of ze mee wou? Namida kon toch moeilijk eten afslaan. Ze wist niet wanneer ze weer kon eten, dus alles was mooi mee genomen. Namida knikte daarom ook en propte de appels wat onhandig in haar jaszakken. Ze moest maar ergens een tas vandaan toveren. "Ik wil best wat eten hoor," antwoordde Namida en keek Ace glimlachend aan. "Ik vraag me alleen af of je wel genoeg geld hebt," mompelde Namida en keek hem vragend aan.

OOC: flut sorry QAQ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. wo nov 05, 2014 1:00 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

Ze had zich voorgesteld, en op zijn beurt had hij zich dan ook voorgesteld. Toen ze aan de kant stonden, knikte Namida.  "Aangenaam," zei ze, met een glimlachje. Ze keek rond, maar vestigde haar blik weer op hem toen hij zijn mond opendeed om te zeggen dat ze niet te veel vroeg. Opnieuw glimlachte en knikte zij, en Ace glimlachte kort terug, waarna hij haar vroeg of ze iets wou eten. Vragend keek Namida naar hem, en volgde zijn armbeweging. Toen hij er iets achteraan mompelde, keek zij echter opnieuw verbaasd, en duwde de appels in haar jaszakken. "Ik wil best wat eten hoor," glimlachte ze, en Ace knikte even, waarna hij licht opgelucht adem nam. "Ik vraag me alleen af of je wel genoeg geld hebt," Ace glimlachte even, en knikte. "Oh ja hoor, zeker genoeg om iemand eten te betalen," Dat hij het pas geërfd had, verzweeg hij, want dat ging hij niet leuk aan iedereen zijn of haar neus hangen. Een huis en geld had hij geërfd, en daar kwam hij zeker nog wel even mee toe, waarschijnlijk had hij zelfs al een baan daarna.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. wo nov 05, 2014 5:12 pm


Namida had hem gevraagd of hij wel genoeg geld had. Hij zou immers dat hij geen vaste baan had en dan wou je toch liever je geld aan iets anders besteden. Aan iets waar je meer aan had gehad dan aan een verwend tienjarig kind. "Oh ja hoor, zeker genoeg om iemand eten te betalen," reageerde Ace er echter op. Namida trok kort een wenkbrauw op, waarna ze maar weer knikte en glimlachte. Ze keek kort naar de restaurants en cafés. Ze nam de details op en probeerde te kijken naar welk restaurant of café het beste was. Je kon duidelijk zien welke het beste voedsel serveerde, maar die waren dan ook het duurst gekleed. Uiteindelijk liet Namida haar blik vallen op een klein uitziend café wat er wat krakkemikkig bij lag, maar wel goed genoeg zou zijn. Ook al had Ace haar gezegd dat hij genoeg geld had, ze wou hem nog steeds niet té veel laten betalen. Voedsel bleef immers voedsel en Namida hoefde niks fancys om haar hongerige maag mee te vullen. Uiteindelijk pakte ze Ace dan bij zijn hand en sleurde hem mee naar het krakkemikkige café. Eenmaal binnen nam ze Ace mee naar een tafel voor twee en kregen ze al snel de kaart uit gereken naar hen beiden. Namida keek vluchtig kaart over, maar zag niks wat ze niet lustte. Ook waren de prijzen hier laag genoeg naar haar zin. Ze legde de kaart dan ook al snel weer weg. "Kies jij maar voor mij," zei Namida met een halve glimlach, waarna haar blik naar buiten ging. Een paar mensen scharrelde tussen de marktkraampjes door. Niks bijzonders. Alleen wat 'minder rijke' mensen hun koopjes halen. Namida snoof eens minachtend, waarna haar blik weer ging naar Ace. "Kan ik er nu vanuit gaan dat je me helpt? Of ga je me uiteindelijk over dragen aan de politie om een zak geld te krijgen? Ik neem aan dat mijn ouders al wel een bak geld ervoor hebben weg geschoven," zei Namida licht onverschillig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. wo nov 05, 2014 8:59 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

Toen hij antwoorde dat hij wel genoeg geld had, haalde zij haar wenkbrauw op, maar Ace negeerde het, en uiteindelijk knikte zij, en glimlachte. Hij zag dat ze naar de gebouwen keek, en de jongen keek mee, met een kleine glimlach op zijn gezicht. Ja, hij was best raar, op dat geval, hij hield van glimlachen, maar hij kon in twee miliseconden de lach van zijn gezicht halen, en het in een andere emotie omzetten. Hij kon ook van humeurig, met de juiste mensen rondom hem, in een ogenblik veranderen naar een aangenaam persoon. Hij werd uit zijn gedachten getrokken doordat hij een hand in de zijne voelde, en hij meegetrokken werd naar een café, dat er niet geweldig uitzag, maar wel goed genoeg. Ze nam hem mee naar een tafel met twee, en kregen al gauw een kaart aangereikt, waarin ze beide keken. "Kies jij maar voor mij," glimlachte zij half, en hij grinnikte daarom even. "Kan ik er nu vanuit gaan dat je me helpt? Of ga je me uiteindelijk over dragen aan de politie om een zak geld te krijgen? Ik neem aan dat mijn ouders al wel een bak geld ervoor hebben weg geschoven," Hij keek van de kaart op naar haar. "Natuurlijk zal ik je helpen. Ik ga je niet overdragen aan de politie, en ik ga ook zeker je ouders niet zoeken om je terug te brengen." antwoorde hij haar, maar zweeg toen de ober aankwam. Hij keek op, en schudde kort het haar uit zijn ogen. "Twee pizza's," zei Ace, en hij keek naar Namida om te kijken of zij het oké vond. De ober knikte, en liep weg. Na een paar minuten kwam hij al terug, mt een fles water en twee glazen. "Va, het huis," glimlachte hij, en Ace bedankte hem.
"Maar nee, Namida, ik ga mijn best doen je te helpen," kwam hij terug op het onderwerp.

Een kwartiertje of wat later kwam de ober met twee grote pizza's aan, en plaatste die voor hem en het meisje. Opnieuw bedankte Ace de man, en begon aan de pizza, nadat hij "Smakelijk," gezegd had tegen het meisje voor hem.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. do nov 06, 2014 10:43 am

Namida wou een bevestiging hebben dat Ace haar inderdaad ging helpen en dat ze op hem kon vertrouwen. Ze wou immers niet overgeleverd worden aan haar ouders, die wel wat geld daarvoor naar de politie hebben geschoven. Ace keek op van haar vraag. "Natuurlijk zal ik je helpen. Ik ga je niet overdragen aan de politie, en ik ga ook zeker je ouders niet zoeken om je terug te brengen." antwoordde Ace. Namida knikte eens dankbaar. Kennelijk was Ace zijn kijk op haar wel verandert en was hij nu inderdaad bereid om haar te helpen. Wat woorden toch niet kunnen doen met je. Misschien moest ze overwegen om vaker lief te spelen. Namida keek op toen een gedaante verscheen bij hun tafel. Een ober. Ace bestelde twee pizza's en keek kort naar Namida om te kijken of ze ermee eens was. Namida knikte eens, waarna de ober de bestelling op schreef en weer verdween. Echter kwam de ober al snel weer terug met een fles water. "Van het huis," sprak de ober. Namida knikte eens dankbaar, waarna ze de fles opende en haar glas vulde met het water. Gulzig nam ze er eens een slok van. "Maar nee, Namida, ik ga mijn best doen je te helpen," sprak Ace, teruggaand op het gespreksonderwerp van eerder. "Bedankt, kennelijk ben ik nu wel een geval om medelijden mee te hebben," Een vraag was te horen in haar woorden. Ze was nu wel benieuwd naar wat er om ging in zijn hoofd, aangezien hij eerder nog zo had zit te twijfelen. Namida wou er naar vragen, maar toen verscheen een bord pizza voor haar neus. Toen ze weer opkeek zag ze de ober daar staan. Ze glimlachte terug. "Smakelijk," zei Ace, waarna hij begon met zijn pizza te eten. "Eet smakelijk en bedankt!" zei Namida en begon nu ook te eten. Het was wat moeilijk voor haar om het allemaal op te eten, maar uiteindelijk kreeg ze dan toch het hele bord leeg. Ze nam nog een paar gulzige slokken van het water, waarna een voldoende zucht haar mond verliet. Vervolgens richtte ze zich weer op Ace. "Waarom besluit je opeens om me wel te helpen?" vroeg ze nu dan ook en nieuwsgierigheid was te merken in haar stem.

OOC: Sorry geen template, komt wel wann ik uit school ben
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. di nov 11, 2014 4:20 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

"Bedankt, kennelijk ben ik nu wel een geval om medelijden mee te hebben," Hij hief zijn wenkbrauwen op, en hij opende zijn mond om er een antwoord op te geven, maar op dat moment werd er een pizza voor hen beide gezet. "Eet smakelijk en bedankt!" Hoorde hij haar zeggen, nadat hij haar smakelijk eten gewenst had.

Zijn bord was leeg, en hij keek naar Namida, die nu ook klaar was met eten, zo te zien. Hij vulde zijn glas opnieuw met water, en nam er een kleine slok van, terwijl hij naar het meisje bleef kijken, want ze was gulzige slokken aan het drinken van haar glas. Een zucht kwam van haar, en Ace liet zijn blik rondglijden door het restaurant/brasserie. "Waarom besluit je opeens om me wel te helpen?" De nieuwsgierigheid was te horen, en hij glimlachte kort, maar keek niet naar haar. "Omdat ik besefte dat ik ook menselijk ben," grijnsde hij, waarbij hij, als ze slim genoeg was om het door te hebben, ook de hint gaf dat hij een Shapeshifter was. Hij tikte ritmisch met zijn vingers op de tafel, en keek daarna naar Namida. "Nee, uhm, ik bedoel, ik kan je toch moeilijk aan je lot overlaten," Hij keek van haar naar zijn leeg bord. "Ook al ken ik je amper, ik kan je moeilijk buiten laten staan en doorlopen alsof ik van niets weet."

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eugene Escarlett
━ Member ━


Posts : 43
IC : 23
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 25
Sex:
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. wo nov 12, 2014 2:40 pm

''Goed om te weten dat er nog zulke mensen op de wereld zijn'' Zei een mannelijke stem plots tegen de twee, al was het vooral naar Ace toe gericht. Achter hem stond Eugene. De halfbroer van Namida. Kalm kwam hij bij hun tafel staan terwijl hij zijn stropdas eens recht trok. Hij wilde wat zeggen maar op dat moment kwam er een ober bij hem. Die vroeg zich vast af wat hij bij de tafel deed. Eugene gaf de ober een vriendelijke glimlach. ''Ik hoor bij haar'' Zei Eugene kalm tegen de ober. De ober knikte eens kort en schoof gelijk een stoel bij voor hem. Eugene nam plaats nadat hij een wijntje had besteld. Hij richtte zich vervolgens terug op Namida en de onbekende blonde jongen bij haar.
''Namida zou je me willen vertellen wie je nieuwe vriend is?'' Vroeg Eugene kalm aan haar. Ja hij was haar weer eens uit het zicht verloren. Gelukkig had hij haar nu ook weer gevonden. Maar ze was met deze jongeman. En in hoeverre was deze jongeman te vertrouwen? Dat was iets wat hij zich gelijk af vroeg aangezien hij Namida niet snel in iemand anders handen toe vertrouwde. Hij richtte zich van Namida dan ook op de jongen. Zijn blik gleed kort over hem heen. Hij bestudeerde hem wat maar kon zo direct nog niet zeggen wat hij van hem vond. Hij had dan ook wel geleerd om niet op het uiterlijk te oordelen. Dat was gewoon verkeerd. Eugene gaf de jongen als volgt dan ook een rustige lichte glimlach. Vervolgens kwam de ober bij hem voor zijn wijn. Eugene nam het glas over en nam er een slokje van waarna hij de ober eens een knikje gaf als teken dat het goed was. De ober liep vervolgens weer weg. Eugene keek terug naar de jongeman. ''De naam is Eugene, broer van Namida'' Stelde hij zich kalm voor aan hem. Hij richtte zijn blik na zijn woorden rustig weer even op Namida terwijl hij kalm een slokje van zijn glas wijn nam.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Namida Escarlett
━ Member ━


Posts : 46
IC : 32
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 10 years
Sex:
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. wo nov 12, 2014 7:30 pm


Er kwamen vragen in haar hoofd, maar er was er maar één die ze aan Ace vroeg. Wat was het wat hem maakte waardoor hij haar hielp? Inmiddels hadden ze beiden al hun borden leeg . "Omdat ik besefte dat ik ook menselijk ben," Namida keek licht verbaasd op. Hmm.. Ze kon merken aan zijn stem dat er een andere mening aan zijn woorden vast zat dan ieder ander zou denken. Zou hij een shapeshifter zijn? Namida keek licht fronsend weg en besloot nog maar een slok van haar water te nemen. Ze had het niet zo met shapeshifters, aangezien haar halfbroer er één was. "Nee, uhm, ik bedoel, ik kan je toch moeilijk aan je lot overlaten," hoorde hij Ace zette. Namida keek met een lichte grijns op, maar Ace week zijn blik weer af op zijn bord. "Ook al ken ik je amper, ik kan je moeilijk buiten laten staan en doorlopen alsof ik van niets weet." De grijns veranderde in een glimlach en Namida wou erop reageren, maar toen merkte ze een zwarte schim die bij hen stond. ''Goed om te weten dat er nog zulke mensen op de wereld zijn'' Namida hoefde alleen maar zijn stem te horen om te weten wie het was. "Eugene..," mompelde Namida en haar glimlach viel van haar gezicht af. Die klootzak had haar weer eens gevonden. Namida keek kort weg, maar keek weer op toen een ober naar hen toe liep. Namida wou hem zeggen dat Eugene inderdaad niet welkom was, maar Eugene was haar voor. ''Ik hoor bij haar'' legde Eugene uit. Namida snoof eens minachtend, maar de ober schoof al een stoel aan en liep vervolgens weg zodra hij de bestelling van Eugene had opgeschreven. Eugene ging zitten en keek naar Namida. ''Namida zou je me willen vertellen wie je nieuwe vriend is?'' vroeg Eugene kalm. Die kalme toon van hem irriteerde haar tot in de neten! Namida gromde wat en week haar blik af naar buiten. "Waarom vraag je het zelf niet met je mooie mond?" vroeg Namida koppig en keek hem vervolgens weer geïrriteerd aan. Ze wou het liefst dat hij weg ging. Voor altijd, maar ze kon vrij weinig tegen hem doen. Immers was hij minstens 10 jaar ouder dan haar en kon ze zelf met haar warlock krachten vrij weinig. Eugene begon Ace te bestuderen. Wow. Subtiel. Namida wou er een stokje voor steken en zeggen dat hij niet zo moest kijken, maar de ober kwam terug en zette een glas wijn voor Eugene neer. Eugene knikte naar de ober en hij verdween weer uit het zicht. ''De naam is Eugene, broer van Namida'' stelde Eugene zich vervolgd voor. "Je bent mijn broer niet," beet Namida Eugene toe en keek hem geïrriteerd aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. do nov 13, 2014 7:22 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

'Goed om te weten dat er nog zulke mensen op de wereld zijn'' Ace keek om bij de stem, en zag een man staan, in ieder geval wat ouder als hem, met btuin haar, en donkere ogen. Hij ging naast hen tafel staan, en een ober kwam af, misschien om te vragen of hij een stoel wou, misschien om te vragen wat hij hier deed, hij wist het niet. "Eugene..," zei het meisje, en haar glimlach verdween van haar gezicht. ''Ik hoor bij haar'' zei de man, tegen de ober. Die haalde een stoel voor hem. ''Namida zou je me willen vertellen wie je nieuwe vriend is?'' vroeg hij, en Ace's ademhaling haperde kort, omdat hij eigelijk wou zuchten, maar het niet deed. Hij kon heus wel voor zichzelf spreken. "Waarom vraag je het zelf niet met je mooie mond?" antwoorde zij, en de blonde jongen voelde zich alsof hij er voor niest bij zat. De ogen van de man die Eugene bleek te heten, gleden van Namida naar hem, en uiteindelijk kreeg Ace een glimlach, al beantwoorde hij die niet. De ober bracht de man een glas wijn, en verdween nadat Eugene geknikt had. ''De naam is Eugene, broer van Namida'' stelde hij zich voor, en hij keek naar Namida. "Je bent mijn broer niet," beet ze hem toe, en Ace keek van de een naar de ander. Waren ze nu familie of niet? "Oké. Aangenaam, Eugene," zei hij zelf, en keek de man kort aan. "Ik ben Ace .." Ergens had hij het gevoel dat de broer van Namida het moeilijk kwam maken.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eugene Escarlett
━ Member ━


Posts : 43
IC : 23
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 25
Sex:
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hee Apple. zo nov 16, 2014 4:32 pm


Eugene was in alle rust bij de twee komen zitten. Het maakte hem weinig uit wat Namida er van zou vinden. Aan het einde van de dag zou hij nog altijd met haar terug naar huis gaan. Of ze dat nou wilde of niet. Hij liet haar niet op straat rond zwerven. Voordat Namida dan ook maar iets zou kunnen in brengen had hij de ober al gevraagd om een stoel bijt te zetten en bestelde vervolgens dan ook een wijntje. Eugene had zich aan geschoven bij de twee zodra de ober een stoel had aangeschoven. Hij hoorde hoe Namida minachtend snoof maar negeerde het volkomen. Hij had zijn blik vervolgens dan ook op de blonde onbekende jongen gericht. Benieuwd wat hij met zijn zusje deed. Eugene vroeg Namida vervolgens of ze wilde vertellen wie haar nieuwe vriend was. Maar natuurlijk kreeg hij daar niet meer dan een koppig antwoord op. Hij kon ook weer niks anders van haar verwachtte. ''Bedankt voor het compliment Namida'' Reageerde Eugene kalm op haar aangezien ze zijn mond 'mooi' had genoemd. Al wist hij ook wel dat dat waarschijnlijk sarcastisch was bedoelt maar ach, beetje tegen gas geven kon geen kwaad toch? Eugene richtte zich vervolgens op de jongen en stelde zich voor aan hem, daarbij noemde hij zich dan ook Namida's broer. Blijkbaar was ze daar niet van gediend, zoals gewoonlijk, en zei ze dan ook gelijk dat hij haar broer niet was. ''Half broer dan'' Reageerde hij kalm terwijl hij haar kort aan keek. Vervolgens keek hij de jongen in de ogen terwijl hij een slokje van zijn wijn nam. De jongen stelde zich voor als Ace. Eugene gaf hem een kort knikje wat je dan ook als een 'aangenaam' kon beschouwen. Kalm nam hij weer een slokje waarna hij het glas op tafel neer zette. Echter hield hij het nog wel losjes vast. Hij slikte het slokje wijn door en keek vervolgens van het glas terug naar de jongen. ''Dus Ace, hoe heb je Namida ontmoet?'' Vroeg Eugene kalm aan hem. Hij vroeg het zich voornamelijk af omdat hij wilde weten of Namida weer in de problemen had gezeten. Dan had hij nog meer reden om Namida zo meteen mee terug naar huis te nemen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Hee Apple.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Hee Apple.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-