Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Bite my tongue || Loren

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Payton Nyström
━ Béta-Reader ━


Posts : 97
IC : 7

“ Character „
Leeftijd: 23
Sex: Female
Family Tree: none
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Bite my tongue || Loren vr okt 31, 2014 11:25 pm

Ze was furieus, kon nog altijd niet echt bevatten dat Loren haar gisterenavond gewoon uit huis had gezet. Het had haar niet eens kunnen schelen dat ze voor de rest niet echt een plaats had waar ze kon slapen of iets dergelijks! Ze had moeten slapen in het huis van een man, iemand die ze op straat ontmoet had en die haar met plezier in huis had genomen. Hij had echter toch al snel gemerkt dat ze niet met hem mee was gegaan om iets anders te doen dan te slapen en hij zou haar waarschijnlijk zo terug op straat gezet hebben als ze zijn planten niet had gebruikt om hem aan de bank vast te maken zodat zij zijn bed kon gebruiken en een goede nachtrust zou hebben. Ze had ook best goed geslapen en het was best spijtig geweest dat ze het huis zo vroeg mogelijk had moeten verlaten. Ze wilde terug naar huis. Natuurlijk had ze de arme man wel van de bank losgemaakt, had hem even bedankt voordat ze zonder nog iets te zeggen de deur achter zich had dichtgetrokken.

Haar handen waren in haar jaszak weggestopt terwijl ze zich een weg naar huis baande. Haar ogen spoten bijna letterlijk vuur en iedereen die ook maar een beetje in de weg liep, werd met een elleboogstoot aan de kant geduwd. Ze had geen tijd voor treuzelaars en al helemaal niet om haar verontschuldigingen aan te bieden. Ze wilde gewoon zo snel mogelijk thuis zijn. Haar bruine haren had ze samengebonden in een losse knot zodat die al niet in de weg zouden hangen. De rok die ze aanhad waaide om haar benen heen op het moment dat ze in de juiste straat was en haar tempo wat begon op te voeren. Ze zou Loren wel eens haar gedacht vertellen.

Met veel kabaal werd de deur opengegooid nadat ze een paar minuten nodig had gehad om haar sleutel in het slot te steken. “Ik hoop dat je een goede verklaring hebt voor gisterenavond. Je weet echt niet wat je me hebt aangedaan. Ik heb verdorie een man moeten verleiden zodat ik een goede plaats had om te slapen.” Nog voordat ze de deur goed en wel gesloten had, was ze al begonnen met praten en haar hakken maakten een tikkend geluid op de vloer terwijl ze verder naar de woonkamer liep. “Doe dat nog een keer en je ziet me nooit meer terug.” Haar blauwe kijkers fixeerde zich in die van de vrouw in de woonkamer en als blikken konden doden zou diegene waarschijnlijk allang tot as vergaan zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Loren Belcourt
━ Member ━


Posts : 33
IC : 7
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Bite my tongue || Loren zo nov 09, 2014 12:56 pm


Zuchtend trok ze haar sloffen aan waarna ze naar de keuken liep. Ze hoopte ergens dat de gebeurtenissen van die nacht gewoon een droom waren geweest en ze die fout niet had gemaakt. Maar helaas voor haar was dat niet het geval geweest. Loren voelde zich schuldig, heel schuldig. Misschien kon ze het beter vergeten en nu denken aan totaal wat anders. Waar kon ze op dit moment aan denken? "Hmm," klonk er over haar lippen terwijl ze nadacht. Ze moest nog een manier vinden om het goed te kunnen maken met Payton haar huisgenoot. Misschien dat ze haar mee op stap kon nemen? Loren moest eerst maar wachten tot ze thuis was. Ze wist in elk geval zeker dat ze een uitbrande zou gaan krijgen. En dat snapte ze heel goed. Zodra de koffie er door was pakte ze een mok en schonk er koffie in. Eenmaal twee schepjes suiker er bij pakte ze de mok op en liep al roerend naar de woonkamer. Daar liet ze zich neer ploffen op de bank terwijl ze de tv aan deed en het journaal ging kijken.

Een half uur later hoorde ze hoe iemand met moeite een sleutel in het slot probeerde te krijgen en een paar minuten later hoorde ze hoe de deur op veel kabaal open ging. Of eerder gezegd opengegooid. Het duurde ook niet lang voordat haar voorspelling uit kwam. Niet dat het echt een voorspelling was geweest maar ze kende Payton wel langer dan vandaag. “Ik hoop dat je een goede verklaring hebt voor gisterenavond. Je weet echt niet wat je me hebt aangedaan. Ik heb verdorie een man moeten verleiden zodat ik een goede plaats had om te slapen.” Loren wist dat ze een hekel had aan mannen, waarom wist ze niet precies maar ze wist wel dat ze elke man haatte die ze maar tegen kwam. Lone zette haar koffie weg waarna ze langzaam op stond en op Payton af liep. “Doe dat nog een keer en je ziet me nooit meer terug.” Eenmaal voor haar stilstaand nam ze Payton in haar armen zonder ook maar een waarschuwing te geven. "Sorry," Sprak ze zacht terwijl ze Payton tegen haar aan trok.

Loren moest eerlijk toegeven dat ze Payton een aantrekkelijke jongedame vond. Maar dit had ze haar echter nooit vertelt. Niet veel mensen wisten dat ze ook van een vrouw kon genieten zoals ze dat van een man kon. "Ik maak het goed met je." Sprak ze terwijl ze Payton weer los liet. "Zeg me wat je wilt gaan doen en dan doen we dat." Ze keek haar Huisgenoot met een onschuldige glimlachje aan. Hopend dat ze nu niet verder zou gaan vragen naar de reden dat ze zich niet hier had mogen bevinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Bite my tongue || Loren

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-