Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 What can go wrong, will go wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: What can go wrong, will go wrong za nov 01, 2014 3:02 pm


Je had ochtend mensen. Mensen die 's morgens zonder problemen uit hun bed geraakten en haast meteen klaar wakker waren. Ze hadden geen last van een ochtend humeur en hadden geen eeuw nodig om wakker te worden. Alles wat Elyas niet was. Hij was totaal geen ochtend mens. Als het aan hem lag sliep hij tot twaalf uur 's middags en dan nog zou hij tijd nodig hebben om goed wakker te kunnen worden. Met een slaapkop zat de jongeman dan ook in één van de metro's op weg naar Strongelf. op zijn schoot lag er wel een krant maar hij was zijn concentratie voor het stuk papier een hele tijd geleden al verloren. Met één hand onder zijn kin ondersteunde hij zijn hoofd terwijl dat hij naar buiten keek voor zolang het nog mogelijk zou zijn. Nog even en ze zouden onder de grond verdwijnen. Het licht van buiten zou dan verdwijnen en de kans dat hij dan in slaap zou vallen was ook alleen maar groter. Toch moest hij zichzelf zien wakker te houden. Elyas kende zichzelf goed genoeg om te weten dat hij zo zijn halte kon missen. Dan zou hij weer helemaal terug moeten wandelen of een metro terug nemen. Twee zaken waar hij niet meteen zin in had.
De rest van de reis verliep echter redelijk goed. De metro was ondertussen al onder de grond maar het was Elyas gelukt om wakker te blijven. Lang duurde het niet voor hij op zijn bestemming was zodra dat ze onder de grond waren. De man stond recht en nam daarbij zijn jas vast die hij op de andere stoel naast hem had gelegd. Hij moest nog even wachten vooraleer hij naar buiten kon. De deuren moesten nog worden geopend maar daarvoor moest de metro eerst stil staan.

In het metrostation Strongelf was het al een heel pak drukker. Natuurlijk was het drukker. Het mocht dan wel ochtend zijn maar dat was het uur dat iedereen onderweg was naar hun werk. Mensen liepen dan ook door elkaar. Duwde elkaar uit de weg wat wel eens voor slechte commentaar kon zorgen. Elyas probeerde zich rustig een weg te banen tussen de mensenmassa tot aan de coffeeshop waar hij meteen binnen ging. 'Eén koffie alstublieft, met één melk en twee suiker.' bestelde hij. Zijn hand verdween ondertussen al in zijn zak om het geld klaar te nemen dat hij zou moeten betalen. Wanneer dat hij zijn koffie overhandigd kreeg legde hij het geld op de toog en draaide hij zich om.
Het feit dat hij daardoor bijna tegen iemand op knalde stak hij op het vroeger uur. 'Ow sorry.' Elyas voelde enkele hete druppels over zijn hand glijden en snel zetten hij de beker neer op een tafel om de hete koffie van zijn hand te vegen.

--

& Rufus Norton
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rufus Norton
━ Member ━


Posts : 28
IC : 4
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong za nov 01, 2014 5:28 pm


Het was een tijdje gelden sinds Rufus voor het laatst in Griffinbeach was geweest. Daar waren een aantal redenen voor... 1. Hij had een hekel aan Griffinbeach. 2. De meeste Warlocks zijn arrogante schimmelkonten. 3. Griffinbeach stinkt. Niet per sé zijn favoriete plek, nee.
Toch had hij het maar moeten accepteren. Er was een verdwaalde Warlock in de stad, de zoon van Wilfred Henley; één van zijn belangrijkste klanten. De zoon.. (hoe heette hij ook alweer?) ..Oh ja, Simon, wilde zijn vader niet meer zien en was daarom weggevlucht. Dus het was aan Rufus om de eigenwijze snotneus op te sporen en terug te brengen naar zijn pappie. Het was niet de meest professionele klus maar het bedrag dat hij ervoor terug kreeg was zo hoog dat hij het nooit had kunnen weigeren. Een deal is een deal. En Rufus hield zich daaraan, het was zo ongeveer zijn enige regel.


In een donkere steeg landde een pikzwarte raaf op een prullenbak. Hij krabte even met zijn poot aan zijn kop, sprong van de rand van de bak en transformeerde binnen een paar seconden naar een menselijke gedaante in een lange zwarte jas. Met zijn handen in zijn zakken gestoken slenterde hij door de overvolle stad. Hij had een metrostation bereikt en wist dat hij op het juiste spoor was, maar voorlopig zou hij de jonge Warlock nog niet tegenkomen. Rufus voelde even aan zijn maag en merkte dat hij trek had. Zijn blik gleed kort langs de smalle rij van winkeltjes en cafés in de straat. Er kwam een grote groep mensen aanlopen in tegengestelde richting. Rufus liep tegen de stroming in, duwde de mensen met een chagrijnige blik opzij en baande een weg richting de coffeeshop waar hij zijn oog op had laten vallen. Deze keer niet het soort coffeeshop waar je ogen beginnen te tranen van de overwelmende wietgeur, maar een coffeeshop waar ook daadwerkelijk koffie verkocht werd. Terwijl hij ongeduldig stond te wachten in de rij voor de kassa, haalde hij een oud stuk papier uit zijn broekzak. Er zaten scheurtjes in en het papier was gekreukt; maar dat maakte dit document niet minder belangrijk. Dit was hem, dit was de deal. Rufus grijnsde bij het zien van Wilfred Henley's handtekening en gaf er een kusje op. Zonder dit stuk papier zou hij die 20,000 dollar in cash nooit in handen krij- flots. De verliefdheid in zijn ogen transformeerde naar woedend hellevuur terwijl hij toekeek hoe de handtekening verdween in een gigantische koffievlek. Niet alleen het stuk papier, maar ook zijn dierbare jas kwam eronder te zitten. Even bleef hij stil staan, bevroren zonder iets te zeggen, en toen gleed zijn blik langzaam omhoog richting de ogen van de idioot die zojuist koffie over hem heen had gemorst. Rufus ademde diep uit via zijn neus, alsof hij stoom uitblies. De twee verontschuldigende woorden van de jongen hoorde hij niet eens meer. "Besef je wel wat je zojuist hebt gedaan, achterlijke humushond?!" De zin begon kalm, maar de laatste twee woorden waren op kilometers afstand waarschijnlijk nog te horen. Er viel meteen een ongemakkelijke stilte in de coffeeshop. Rufus pakte de jongen beet bij zijn kraag en trok hem mee naar achteren in de shop, waar niet zoveel mensen stonden. Daar liet hij hem met een flinke duw weer los. Terwijl hij de jongen even liet begaan wreef hij agressief met de punt van zijn mouw over de koffievlekken, in een poging om het papier te redden van de ondergang.


hahahahha :'D | 583 words | elyas kenway

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong za nov 01, 2014 6:06 pm


Het was dat Elyas nooit geen ongeluk had. Nee, hij was zonder twijfel de persoon met het meeste geluk van iedereen. Als dat allemaal maar waar was geweest. Natuurlijk moest hij tegen iemand opbotsen zodra dat hij zijn koffie had gekregen. Meestal deden ze op de bekers een deksel zodat zo'n zaken niet konden gebeuren. Die coffeeshop deed het juist niet en deels daardoor gebeurde het accident. De beker was ineens een heel pak minder vol nadat de jongeman tegen de persoon was opgelopen. Zelf had hij niet meteen schade mogen ondervinden van de koffie. Zijn hand branden wel wat maar hij overleefde het wel, de andere man leek veel minder geluk te hebben. Het grootste deel van de inhoud was tegen hem aan gekomen en ook op een belangrijk document. Aan de reactie te horen van de oudere man was die zeker niet blij met het voorval. Een stilten heerste volop in de shop en Elyas had het gevoel dat iedereen aan het kijken was. Nee, het was niet gewoon een gevoel. Iedereen was daadwerkelijk aan het kijken. 'Ik heb koffie gemorst,' ondertussen pakte hij wat servetten van de toog om vervolgens de vlekken op de man zijn jas af te vegen. 'Het pa-' maar verder geraakten hij niet of de man had hem al vast genomen en zonder tegen te werken volgde hij de persoon toen hij werd mee getrokken.
Vanachter in de winkel werd hij terug los gelaten, en niet op de zachtaardigste manier. Elyas probeerde zich weer te herpakken. het eerste wat hij deed was zijn kleding weer goed leggen. 'Natuurlijk, geweldige actie Elyas, je hebt jezelf weer eens goed in de problemen gewerkt...' mompelde hij op een zachte en onduidelijke toon tegen zichzelf. De andere man probeerde hij even te laten voor wat het was. De papieren die hij vast had gehad moesten wel belangrijk zijn geweest, en toen waren ze verpest. Misschien had hij die papieren die dag wel nodig voor een reis, of voor een aankoop. Hel, misschien was het nog wel belangrijker dan dat.
Vanuit zijn ooghoeken keek hij even naar de kerel. Hij was wat kleiner, molliger en ouder dan dat Elyas zelf was maar hij was vooral kwader. Of woest, misschien was dat wel een beter woord. 'Een servet nodig?' vroeg de jongen uiteindelijk twijfelend om de ongemakkelijke stilten te verbreken. Hij had nog steeds een klein stapeltje vast gehad toen dat hij werd mee gesleurd. Het stapeltje hield hij dan ook gericht op de man. Enkele servetten ging alles jammer genoeg niet terug goed maken maar hij kon het altijd eens proberen.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rufus Norton
━ Member ━


Posts : 28
IC : 4
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong za nov 01, 2014 7:32 pm


Toen Rufus een kleine jongen was liep iedereen over hem heen. Hij was mager, droeg een bril en was de slimste van de klas. Het feit dat hij de lieveling van de juf was hielp ook niet echt. Iedereen noemde hem een nerd en een sul en een loser, maar nu hij eraan terug denkt kan hij ze niet anders dan gelijk geven. Hij was een niemand... Hij herinnerde zich nog die keer dat iemand expres een glas melk over hem heen had gegooid in de kantine. "Je stond in de weg, sukkel," had de pestkop gezegd. "Sorry, sorry!"
Dat was de laatste keer dat Rufus ooit zijn excuses had aangeboden.


Want wie was hij nu? The Crow, the Dealmaker. De Warlocks en Shapeshifters die zijn naam kenden moesten hem vrezen. En dan was er deze onbenullige idioot die koffie over hem heen durfde te gooien... Rufus staarde kort naar de aangereikte servetjes. Zijn bloed begon te koken. Zijn hoofd stond op ontploffen - maar toen schakelde hij een knopje om. Hij rechtte zijn rug, trok zijn jas goed en glimlachte sarcastisch. "Servetjes... Nee, bedankt... Ik hoef geen servetjes," begon hij kalmpjes. "Het enige dat ík wil, is de 20.000 dollar die JIJ MIJ VANAF NU SCHULDIG BENT!" Rufus had de stapel servetjes ondertussen uit de hand van de jongen gerukt, samengeknepen in zijn hand, er een propje van gemaakt en zo hard mogelijk in het gezicht van de jongen gegooid. Daarna hield hij het paper met 'de deal' voor zijn neus. Nu hij geen handtekeningen had was de deal niet langer geldig. Wilfred Henley was niet iemand die tweede kansen gaf, zelfs niet voor zijn bloedeigen zoon. Simon zou voor eeuwig ronddwalen als een idioot die zijn rijke vader in de steek had gelaten... Niet dat Rufus het iets kon schelen. Hij keek even achterom en besefte dat letterlijk iedereen hem zat aan te staren. De twee vielen hier veel te erg op, ze moesten het ergens anders gaan oplossen. "Alsjeblieft, wees zo vriendelijk om met mij naar buiten te gaan. Dan kunnen we een nieuwe deal sluiten," grijnsde Rufus, een tikje geheimzinnig.


--- | 583 words | elyas kenway

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong za nov 01, 2014 8:28 pm

I'm sorry...

Elyas zijn ogen werden meteen groot bij het horen van het bedrag. Dat onbenullige papiertje was 20 000 dollar waard? De jongen kon niet anders dan met grote ogen kijken. 'Dat papier was 20.000 dollar waard?' vroeg hij nogmaals ongelovig. Pas nadien drong het tot hem door wat de man nog geroepen had. Hij was het schuldig. Dat kon de kerel wel vergeten. Hij was helemaal niks schuldig. Het was zijn schuld toch zeker niet dat hij het ding open en bloot vast had? Er zou van alles mee kunnen gebeuren. Een geërgerde blik verscheen kort op zijn gezicht toen dat er met een propje werd gegooid. Een propje. Het was in ieder geval beter van een vuist tegen zijn gezicht, want die had hij ook kunnen krijgen. Zodra dat het papier met de koffievlek voor zijn neus werd gehouden legde Elyas zijn hand op de hand van de man om die zo naar beneden te duwen. 'Ik ben je helemaal niks schuldig. Dat geld kan je mooi vergeten.' Elyas was het nog steeds met zichzelf eens. Hij was de man niks verschuldigd want hij kon er ook niks aan doen dat alles gebeurde op het verkeerde moment.
De man stelde vervolgens voor om maar eens naar buiten te gaan aangezien iedereen aan het kijken was. Natuurlijk keek iedereen naar de hele scène die zich afspeelde in de coffeeshop. Iedereen vond wat drama en actie wel eens leuk. Al de ramptoeristen. 'Oké, oké, we zullen naar buiten gaan om een nieuwe deal te sluiten.' aan zijn manier van spreken kon je horen dat hij helemaal niet geïnteresseerd was in die deal. Het ging vast wat te maken hebben met het geld, en dat bedrag kon hij niet even uit zijn zak toveren. Toch begaf de jongeman zich naar de deur. Wanneer dat hij langs de man heen liep, liep hij expres wat te dicht zodat hij met zijn arm tegen hem aan liep. Onderweg pakte hij zijn beker mee die nog steeds stond waar hij het had achter gelaten. Veel zat er niet meer in maar het laten staan was zonden.
Elyas opende de deur maar en ging naar buiten om vervolgens meteen de hoek om te slaan zodat hij in een veel rustiger steegje kwam te staan. Zijn armen sloeg hij over elkaar terwijl hij naar de andere man keek. 'Dus wat houd deze deal precies in?' vroeg hij. Als de deal hem helemaal niet beviel kon hij nog steeds heel hard weg rennen. Dat klonk in ieder geval beter dan 20.000 dollar te moeten betalen.

robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rufus Norton
━ Member ━


Posts : 28
IC : 4
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong zo nov 02, 2014 2:00 pm


Rufus genoot van het ongeloof in het gezicht van de jongen. "Dat papier was 20.000 dollar waard?" De grijns op het gezicht van de oudere man werd alleen nog maar breder. De jongeman schoot meteen in verdediging - wat Rufus natuurlijk al voorspeld had. Het was volkomen onredelijk dat hij 20.000 euro moest betalen alleen maar omdat hij koffie over een papiertje had gegooid - maar dat weerhield Rufus er niet van om de jongen te pushen. "Lieverd... Als jij geen koffie over dit papiertje had gemorst was er nu niks aan de hand geweest. You. Owe. Me." Hij ging vandaag niet met lege handen terug naar Woodley. Gelukkig had hij inmiddels al een plan B bedacht.. Nu hij niet meer vast zat aan die deal kon hij alles doen wat hij maar wilde met kleine Simon. Hij had getekend om geen geweld te gebruiken tegen de jongen, geen leugens te vertellen en hem zonder ook maar een schrammetje terug te brengen. Daar hoefde hij zich nu niet meer aan te houden... Dan maar op de ruwe manier.


"Oké, oké, we zullen naar buiten gaan om een nieuwe deal te sluiten," gaf de jongen uiteindelijk toe, maar het was al wel duidelijk dat hij niet van plan was om ook maar een cent te betalen. Rufus rolde het vervuilde stuk papier op en stak hem terug in zijn broekzak, om vervolgens achter de jongen aan te lopen. Vlak voordat hij de deur uitliep knipoogde hij nog even naar een vrouw die hem de hele tijd arrogant had aan zitten staren. Samen met de vreemdeling liep hij de hoek om, een verlaten steegje in. Vanuit het steegje zag je de stroming van mensen die langs de winkelstraat liepen. Rufus stopte zijn handen in zijn zakken, leunde tegen de koude stenen muur en glimlachte geheimzinnig naar de jongen. Hij had zijn armen over elkaar geslagen en was duidelijk nog niet van plan om zo maar akkoord te gaan. "Dus wat houd deze deal precies in?" Rufus krabde even achter zijn oor. "Het is mij vrij duidelijk dat iemand zoals jij.." hij liet zijn blik over de jongen glijden, van zijn kapsel tot aan zijn tenen, terwijl hij met dezelfde beweging naar hem wees, "..niet zo maar 20.000 dollar kan neerleggen." Rufus graaide een pen en papier uit de binnenzak van zijn jas en klikte een paar keer met de pen. "Dus: jij mag mij gaan helpen. Aangezien we allebei shapeshifters zijn maken we vast een goed team," grijnsde hij. Hoe hij het wist? Hij had er gewoon een oog voor. Een soort sixth-sense. Dat hadden meerdere Shapeshifters wel, het was immers een soort connectie die ze allemaal met elkaar hadden. Je voelde het aan. Rufus had zijn plannetje al helemaal uitgedacht. Zijn nieuwe vriend hier had iets in zijn voordeel; Simon Henley kende hem nog niet. Als Rufus de jongen zou vragen om mee te komen zou hij hoogstwaarschijnlijk meteen wegrennen. Maar deze jongeheer had een soort charme over zich... Hij kon vast een soort vriendschap met Simon sluiten. En dan, wanneer Simon het niet verwachtte, konden ze hem meenemen naar zijn vader en alsnog de 20.000 dollar opeisen. Rufus was dan misschien een belangrijke klant kwijt, maar nu hij had kunnen dromen over het geld, moest en zou hij het ook in handen hebben.


lol als je het ergens niet mee eens bent, moet je dat natuurlijk gewoon zeggen! | 554 words | elyas kenway

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong zo nov 02, 2014 3:01 pm

I'm sorry...

Elyas rolde even kort met zijn ogen wanneer al de schuld echt op hem werd geschoven. Hij had ook zo kunnen beginnen. Als jij daar niet had gestaan was het ook nooit gebeurd. Wijselijk hield hij echter zijn mond voordat hij zich nog verder in de problemen zou werken. Ze waren zelfs naar buiten gegaan om daar verder de deal te bespreken. Wat het ook was het stond hem nog steeds niet aan. De man wou zijn geld terug wat logisch was, maar de jongeman was er natuurlijk het dupe van.

Wanneer dat de man hem bekeek, ook naar hem gebaarde en dan die woorden gebruikte kon Elyas niet anders dan ligt beledigd te kijken. Wat dacht die kerel wel niet? Hij had natuurlijk gelijk maar om het zo uit te drukken. 'Je meent het? Niet iedereen heeft de luxe om met een papier dat 20.000 dollar waard is rond te lopen.' zei de jongen terwijl dat hij zijn ogen even richten op de drukke straat. Hij zou het persoonlijk wel zien zitten om ook zo'n papier te kunnen bemachtigen, maar wie wist wat de man daarvoor wel niet allemaal zou moeten doen.
Een iets wat sarcastische lach verliet de jongeman zijn mond toen de man zei dat ze vast een goed team zouden zijn. Natuurlijk, als die kerel dat dacht kon hij dat mooi verder blijven denken. Toch kon hij niet anders dan nieuwsgierig zijn. Waar wou de man dan zo nodig zijn hulp bij hebben? Het bleef daarbij ook nog een raadsel voor hem hoe dat de man had geweten dat hij zelf ook een Shapeshifter was. Moest hij een Warlock zijn geweest had hij het ergens kunnen begrijpen maar toen...hij zou er niet te veel vragen over stellen. Dat was zeker geen top prioriteit. De deal waar ze het over hadden en het samenwerken was net wat belangrijker. 'Dus partner, waar heb je precies mijn hulp voor nodig?' vroeg Elyas. Hij had nog niet beaamd dat hij de man echt wou helpen. Hij had nog steeds iets weg van een maffia baas. Straks gingen ze nog iemand vermoorden of gewoon verwonden en voor beide zaken stond hij niet meteen open. 'Maar als we dan toch partners zijn kunnen we elkaar net zo goed een goed aan elkaar voorstellen.' begon Elyas terwijl dat hij even diep inademde. Hij zou toch niet onder de deal uit geraken. 'Mijn naam is Elyas.' stelde de jongeman zich voor en hij stak zijn hand uit naar de oudere voor hem.


--
Haha, het moet al heel, heel, heel, heel ver gaan voor ik het niet met iets eens ben xD daarbij worden het gewoon Besties xD

robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rufus Norton
━ Member ━


Posts : 28
IC : 4
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong zo nov 02, 2014 6:46 pm


Rufus deed alsof hij luisterde naar wat de jongen zei, maar was ondertussen al aan het krabbelen op het papier. Overeenkomsten, risico, garanties, betalingstermijnen.. Alle standaard dingen die bij een contract hoorden. Zelfs mr. Norton moest zich aan die regeltjes houden.


Rufus grimaste bij het horen van de sarcastische lach. Hij had eerst een verbaasde reactie verwacht over het feit dat hij zo maar wist dat de jongen ook een Shapeshifter was, maar die was niet gekomen. In plaats daarvan werden er nog meer vragen gesteld. Die wou haar natuurlijk met alle plezier beantwoorden. "Dus partner, waar heb je precies mijn hulp voor nodig?" Rufus zette een laatste streep onderaan het stuk papier; zijn eigen handtekening. Toen richtte hij zich weer op de jongeheer. Partners, hm? Misschien was deze jongen nog niet zo zielig als hij dacht. Hij wist er nog redelijk goed mee om te gaan. "Volgens de deal - die jij verprutst hebt - moest ik een jonge Warlock terugbrengen naar zijn vader. Zijn naam is Simon Henley," legde hij uit terwijl hij een foto uit zijn binnenzak tevoorschijn haalde en deze voor de neus van de jongen hield. Het was een blonde jongen van ongeveer 20 jaar oud, hij had sproeten en droeg een pet. "In ruil daarvoor zou ik 20.000 dollar krijgen. Een simpel klusje eigenlijk." Rufus stopte de foto terug in zijn jas. Er verscheen een frons op zijn gezicht terwijl hij de jongen recht aankeek. "Helaas geldt die overeenkomst niet meer. Nu moet ik hem tegen zijn wil meenemen naar Woodley en hem bedreigen zo dat zijn vader mij alsnog het geld geeft," vertelde Rufus heel eerlijk. Het kon hem niet zoveel schelen wat de jongen van het plan vond - hoogstwaarschijnlijk was het hem iets te extreem en zou hij meteen weglopen. Dat zou hij niet toelaten. "Het enige probleem is dat hij mij kent; als hij me ziet is de kans groot dat hij er meteen vandoor gaat..." ging hij verder, "ik gok dat jij ongeveer zijn leeftijd bent?" grijnsde hij ten slotte. Als de jongen snugger genoeg was had hij inmiddels al wel door wat het plan was.

Rufus staarde even twijfelend naar de uitgestoken hand, lachte toen breeduit en schudde hem enthousiast. "Aangenaam, Elyas. Of mag ik jou soms ook Teddy noemen?" zei hij plagerig, waarna hij een overdreven knipoog gaf. Elyas stonk namelijk naar beer, had hij opgemerkt. Die geur herkende hij uit duizenden (lang verhaal). Een neutrale uitdrukking verscheen plotseling op zijn gezicht, en met een serieuze blik stelde hij zichzelf uiteindelijk ook voor: "Ik ben Rufus."


yeahh besties 4eva | 430 words | elyas kenway

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong zo nov 02, 2014 7:47 pm

I'm sorry...

De man begon met zijn uitleg en hij leek het niet te kunnen laten, maar hij wees de jongeman er nog maar eens op dat het zijn schuld was. Iets dat ondertussen al heel lang duidelijk was. Een foto werd getoond en Elyas bekeek de persoon die erop stond even kort. Blond haar, sproeten en een pet. Als hij het allemaal goed begreep moesten ze gewoon die knul zoeken en terug brengen en dan zat het erop. Al bij al viel het nog goed mee, maar natuurlijk kon het daar niet gewoon bij blijven. Het lag allemaal net wat lastiger zeker toen de man begon over het bedreigen. In ieder geval zei hij dat hij zelf het ging doen, dus zolang dat Elyas daar niet bij betrokken raakten vond hij het goed. 'Dus we zoeken de knul, ik lok hem mee of wat dan ook en jij gaat hem bedreigen zodat je nog gewoon je geld krijgt?' vatten hij meer voor zichzelf even kort samen. Het viel allemaal echt goed mee. Elyas had iets veel erger verwacht, maar hij had niet verwacht dat ze gewoon iemand moesten gaan zoeken. Het laatste deel van het bedreigen er niet meegerekend. Daar wou hij nog steeds niks mee te maken hebben. 'Klinkt goed, niet dat ik een andere keus heb.' iemand tegen zijn zin meenemen naar ergens was zeker niet het ergste dat hij ooit al gedaan had, dus het kon er nog net mee door. De oudere man zou het vuilere werk wel doen.

'Teddy?' herhaalde hij vragend terwijl dat hij de man met dezelfde blik aan keek. 'Hoe weet je...?' maar hij maakten zijn zin niet meteen af. Misschien had het helemaal niks te maken met zijn dieren gedaanten. Het was misschien een random nickname die heel toevallig vreselijk goed bij hem paste. Al was dat toeval net wat te groot. 'Nee, je mag me niet Teddy noemen, maar aangenaam.' besloot hij uiteindelijk maar te zeggen en hij liet de hand van de man weer los. Hij wist niet goed wat hij van de man moest denken en of hij hem wel moest vertrouwen. Niet dat hij meteen veel keus had, maar de man was wat...vreemd. 'Dus waar beginnen we?' hoe sneller het allemaal gedaan was hoe sneller Elyas weer gewoon naar huis kon gaan en hoe minder druk hij zich moest maken. Hij was nieuw in het gebied van mensen opsporen en al de rest. Misschien dat Rufus wel wist waar de knul ergens rond hing of waar die kon zijn. Het zou in ieder geval al zeer handig zijn.


robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: What can go wrong, will go wrong

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

What can go wrong, will go wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Strongelf-