Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 A Villain Curse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: A Villain Curse za nov 01, 2014 7:04 pm


In een soepele beweging veranderde Roman van zijn vossen gedaante terug in zijn menselijke gedaante. Hij keek even om zich heen of het veel aandacht getrokken had en zodra er niemand meer vreemd naar hem om keek trok hij de capuchon verder over zijn gezicht. Zonder veel aandacht te trekken van andere mensen liep hij tussen de gedaantes in. De drukte van de straat maakte hij gebruik van door tussen de mensen door te lopen. Als iemand hem zou zoeken dan zouden ze hem binnen de kortste keren kwijt raken. Zachtjes botste hij tegen een vrouw aan. 'Het spijt me.' Zei hij terwijl hij ondertussen haar zakken leeg haalde. Hij knikte vriendelijk en draaide zich weer om. Ze zou pas thuis er achter komen dat ze haar portemonnee verloren was aan de vreemdeling. Roman stak de portemonnee in zijn zak. Zonder ook maar een keer te aarzelen roofde hij de zakken leeg van de mensen waar hij tussen liep. Eenmaal genoeg van zijn roof tocht dook hij een steegje in. Daar stopte hij vlug de buit die hij had gemaakt in zijn rug tas en ging daarna verder door het steegje. Hij kende Oldbay uit zijn hoofd en wist dan ook precies waar hij kwam wanneer hij welk steegje nam. Af en toe keek hij achterom om te zien of hij niet achtervolgd werd en zodra dat niet het geval was nam hij een flinke aan zet.

Hij rende een klein stukje tegen de muur op, zetten zich af en greep naar de gevel. Hij hees zichzelf over eindelijk en bleef staan op het kleine stukje gevel dat hij had. Met een lockpick probeerde hij het slot van het raam te halen. Schoof die omhoog en klom naar binnen. Het was voor Roman niet de eerste keer dat hij een huis binnen drong dat niet van hem was. Het zou ook zeker niet de laatste keer zijn. Met een zacht geluid kwam Roman met beide voeten op de grond. Hij bleef laag op de grond voor het geval er iemand toch onverwachts thuis zou zijn. Hij sloot het raam weer achter zich en begon daarna rustig de kamer te door zoeken. Uit de laden nam hij wat kleine spullen mee die hij wel weer kon door verkopen voor een veelste duren prijs. Uit een spaarpotje nam hij genoeg munten mee waarmee hij zichzelf weer voor een week kon voeden. Ook nam hij wat kleding mee, de persoon waar hij van stal leek redelijk dezelfde maat als hem te hebben.

De eerste kamer gehad ging Roman verder naar de volgende kamer. Alleen gebeurde er voor hem iets onverwachts. Het was duidelijk te horen dat er een sleutel in het slot gedraaid werd en daarmee de deur werd opengemaakt. Vlug sloop Roman terug naar het raam, maar die kreeg hij niet meer open. 'Fuck.' Fluisterde Roman onhoorbaar. Hij keek rond de kamer er was geen uitgang voor hem nu snel genoeg. Hij greep het eerste stevige binnen hand bereik in ging achter de deur staan. Als hij niet weg kon zou hij eerst de persoon knock out slaan dan kon hij via de voor deur weg.
For Elyas


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A Villain Curse za nov 01, 2014 7:23 pm

Het was een lange dag geweest voor de jongen. Hij had maar een kantoorbaantje maar mensen vonden het geweldig om met al het werk naar hem te komen. Wanneer dat hij het ene hoopje papieren klaar had werd er alweer een nieuwe bundel bij hem gedropt. Die dag dachten ze dat het ook leuk was om hem heen en weer te laten lopen. Hij speelde bijna voor loop jongen. In ieder geval was het niet zijn beste dag. Elyas was op weg met de bus naar huis. Zelf had hij geen auto omdat hij het niet nodig had. Wel, hij had wel een auto en ook een rijbewijs maar de wagen stond in zijn garage te verstoffen. Gelukkig was het niet meteen de duurste wagen die hij kon kopen. Daarbij, waarom zou je de auto moeten nemen als je even goed de bus kon nemen? Elys vond het in ieder geval makkelijker.
De jongen drukte op het blauwe knopje in de bus om te laten weten dat er iemand af moest aan de volgende halten. Hij nam al zijn spullen in de hand voor dat hij recht stond en zich naar de deur begaf zodat hij nog uitstappen zodra de bus aan de halte was. Vanaf de bushalten moest hij maar een kleine twee minuten wandelen en dan was hij al thuis. Hij was zich van geen kwaad bewust toen hij de sleutel in het sleutelgat stak en de deur opende. Elyas deed gewoon hetzelfde wat hij altijd deed wanneer dat hij thuis was. Hij deed de deur op slot, gooide zijn zak op de zetel om vervolgens naar de keuken te gaan. Halvewegen bleef hij echter staan. Zijn blik viel op één van zijn kasten die dat open stond. Een frons verscheen op zijn gezicht terwijl hij naar de kast liep. De kast bevatten het geld dat hij niet op de rekening zetten, en hij deed die altijd zorgvuldig dicht. Nee, het was niet normaal dat de kast open stond.
Daarom keek hij om zich heen en zetten zijn voeten veel zachter neer zodat hij ieder geluidje zou kunnen horen. Zijn gehoor was sowieso al iets beter dan dat van een normaal mens maar toch kon hij niks horen. Iedere deur die hij tegen kwam opende hij traag om vervolgens te zien of er iemand binnen was, maar tot dan had hij nog geluk. Hij was niemand tegen gekomen. Als er iemand binnen was geweest moest die vast al lang weer weg zijn. Toch zou hij nog de laatste kamer checken. Hij wandelde de kamer in en deed vervolgens het licht aan om een beter beeld te krijgen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A Villain Curse zo nov 02, 2014 1:37 pm


Daar stond hij dan in een kamer van een wild vreemde en het enige waarmee hij zich kon verdedigen was een honkbal knuppel. Hij keek de kamer wat vluchtig rond, zijn oren gespitst in de hoop dat de persoon in de andere kamers zou blijven. Natuurlijk zou Roman niet zo gelukkig zijn. Had hij iets achter laten liggen waarmee hij liet zien dat er iemand in het huis was geweest? In zijn hoofd ging hij alle stappen na, hij had alles achter gelaten zoals het was. Roman maakte geen fouten. Toch? Hij begon te twijfelen zodra hij de persoon niet meer duidelijk hoorde lopen als eerst. Wat deed hij? Sluipen in zijn eigen huis? Dat deed je alleen als je in iemand anders huis was waar je niet hoorde te zijn op dat moment of als je dacht dat er iemand in je huis was. Shit.. het keukendeurtje. In eens alsof Roman een klap in zijn gezicht kreeg schoot het deurtje te binnen. hij was vergeten het deurtje dicht te doen. Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan, maar dat zou meer geluid maken dan nodig was. Snel dacht hij na en zocht hij naar plaatsen waar hij kon verstoppen. De persoon moest nu in de keuken zijn en de enige kanten waar hij op kon was de woonkamer en richting de hal. De trap naar boven zou de persoon zeker tegen komen dan. Roman keek vlug om zich heen en zag dat er genoeg spullen in de kamer stonden die geluid maakte. Als hij nu iets om zou gooien zou hij een paar seconde hebben om de badkamer tegen over de overloper in te vluchten en zodra de persoon in de slaapkamer was de trap af te vluchten. Zou het werken? Was er iets anders dat zou werken? Nope dus dat was het plan van Roman. Hij nam toch de honkbal knuppel mee voor de zekerheid.

Zachtjes sloop hij naar een van de kasten die hij met een hoop lawaai om gooiden. vliegensvlug maakte hij zijn weg naar de badkamer waar hij zich verstopte. De persoon zou nu wel eerst naar de slaapkamer gaan en gaan checken of er iets kapot was of dat de persoon die het gedaan had daar nog zou zijn. Roman zou genoeg tijd hebben om de trap af te sluipen, naar de voordeur te gaan en weg te wezen. Tenzij de persoon zo slim is om de voor deur op slot te doen. Dan was Roman zijn enige kans nog de ramen. Als hij die niet van het slot zou krijgen dan kon hij altijd nog een raam breken en er dan door heen vluchten. Het zou wel iets van opheffing maken tussen de mensen die op straat liepen, maar Roman was snel genoeg om Oldbay op tijd te kunnen verlaten.
For Elyas


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A Villain Curse zo nov 02, 2014 2:34 pm

I'm sorry...

Het geluid was er ineens. Luid genoeg om te weten waar de persoon zich bevond. Aan een snel tempo rende hij dan ook de trap op in de hoop daar zijn inbreker tegen te komen. Meeste mensen zouden niet zo zeer op hun inbreker af gaan. Nee, de meeste mensen zouden de politie bellen of zeker met een wapen op de persoon afstappen maar de jongelan niet echt. Als het helemaal fout zou gaan kon hij nog steeds veranderen. Niet het beste idee om dat te doen in zijn eigen huis maar het was beter dan buiten op staart. Het veranderen zelf ging hem gelukkig goed af, na enkele seconden kon hij veranderd zijn als het moest, maar het weer terug veranderen naar zijn menselijke gedaanten zou een heel pak lastiger gaan worden. Toch maakten hij zich er nog geen zorgen over. Dat waren problemen voor later.
Eenmaal dat hij boven was bleef hij voor de trap staan. In zijn hoofd probeerde hij na te gaan of er een ontsnappingsweg was op de bovenverdieping. In zijn slaapkamer had hij een redelijk groot raam waar je door kon als je die open zou doen, en in de rommelkamer waar hij alles wat hij niet nodig had dumpte was er ook en raam. Dat raam was door de rommel echter niet al te makkelijk te bereiken. Als de inbreker in zijn badkamer zat had hij jammer genoeg dikke pech. Er was wel een raam maar die was zeer smal maar wel lang. Doordat het zo smal was paste een kind er zelfs niet tussen. Het leek hem het beste idee om bovenaan de trap te blijven staan. Als de persoon in zijn slaapkamer zat was die vermoedelijk al lang weer weg. 'Ik weet dat je hier ergens zit! Het heeft geen zin om je nog langer te verbergen!' riep Elyas terwijl hij voor de rest goed luisterde of hij nog ergens iets van geluid hoorden. De vaas die naast de trap op een klein tafeltje stond nam hij ondertussen vast. Hij had er eerder aan moeten denken om iets mee te nemen waarmee hij zich kon verdedigen. Als de persoon een mes had of een pistool zat hij namelijk zwaar in de problemen. Hel, hij zat al in de problemen als de man gewoon al iets had dat die kon gebruiken als wapen.
Hij verwachten niet meteen dat de persoon zo maar tevoorschijn ging komen. Elyas nam dan ook zijn gsm erbij. Hij zou de politie bellen, of dat wou hij zijn inbreker toch wijs maken. Doordat het geluid van zijn gsm aan stond kon je horen dat hij iedere keer een knopje in drukte. Een nummer was hij echter niet aan het in tikken, het waren gewoon maar wat willekeurige letters. 'Uhm ja, er zit iemand in mijn huis denk ik...' begon hij zijn uitleg om nadien ook nog zijn adres door te geven.


robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A Villain Curse di nov 04, 2014 3:04 pm

Roman had geen enkele uit gang om naar toe te gaan. Hij had zichzelf opgesloten in de badkamer maar daar was geen enkele uit weg. Het enige wat er was, was een klein smal raam waar misschien een kind door heen past. Hij keek om zich heen, was er dan ook geen verstop plek waar hij even kon verblijven? Fronsend zocht hij, een kastje zou iemand niet een persoon gaan zoeken. Hij trok een kastje open. Die stond helemaal vol, hij kon moeilijk de spullen er uit trekken en op de grond gooien dan wist de man zeker dat hij zich verstopte in de badkamer. Zachtjes vloekte hij in zichzelf en bleef hij bij zijn eigen plan. De persoon zou de slaapkamer in lopen en dan zou Roman de trap af sluipen en via de voor deur naar buiten rennen. Hij luisterde aan de deur. Hij kwam de trap op lopen, maar hij deed niet wat Roman verwachte wat hij moest doen. Roman zijn ogen schoten vol paniek, nee hij moest rustig blijven. Hij hield zich heel stil. 'Ik weet dat je hier ergens zit! Het heeft geen zin om je nog langer te verbergen.' Roman voelde zich niet geïntimideerd en gaf dan ook zeker geen teken van leven. Daarna hoorde hij de man iets intikken op zijn telefoon en met de "politie" praten. Roman rolde met zijn ogen, de toets tonen van cijfers klonken anders dan de letter tonen en Roman kon duidelijk zeggen dat het letter tonen. Hij had misschien het alarm gesmst, maar dat verwachte Roman niet. Er waren maar weinig mensen die wisten dat je het alarm nummer konden smsen.
Roman bleef op de plaats waar hij nu was. Hij kon dus niet langs de trap naar beneden. Roman moest wat nieuws verzinnen. Opnieuw keek hij in het rond. De man moest naar de slaapkamer gaan. Dan kon Roman weg gaan. Hij trok zijn telefoon uit zijn zak en scrolde naar de groep waar hij lid van was. Zij waren dieven, moordenaars en ga zo maar door. Hij zetten zijn geluid uit en typte vlug een berichtje dat hij nu onmiddellijk hulp nodig had. Het liefst even iemand die aan de deur zou bellen en dat Roman naar beneden kon vluchten. Hij kreeg meteen een berichtje terug van een van zijn leden die in de buurt waren en hem konden helpen.

Roman wachtte geduldig af en ook inderdaad niet veel later werd er aan de deur gebeld. Zachtjes beet hij op zijn onderlip en stond hij klaar om meteen naar beneden te kunnen sluipen. Hij luisterde aandachtig en zodra de man weg zou lopen zou hij volgen en zich in de keuken verstoppen.
For ElyasTerug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Elyas Kenway
━ Member ━


Posts : 27
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 25 Years
Sex:
Family Tree: If I don't trust myself, how can someone else trust me?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A Villain Curse do nov 13, 2014 6:42 pm

I'm sorry...

De inbreker liet niks van zich horen, zelfs niet wanneer dat hij deed alsof dat hij de politie aan het bellen was. Er was geen enkele reactie, maar wat er wel gebeurde was totaal onverwacht. De deurbel ging en meteen keek Elyas over zijn schouder naar beneden. Hij zou kunnen open doen maar het leek hem niet verstandig. Waarom zou je ook de deur gaan open doen wanneer dat er iemand in zijn huis zat. Hij moest wel zot zijn als hij dacht dat het een goed idee was. Nee, de persoon aan de deur moest maar even geduld hebben. Als het echt dringend was zou hij niet zo snel weg geen. Elyas begon ondertussen zijn geduld wel aardig te verliezen. Het gebeurde niet vaak maar die dag wel. Hij had dan ook niet dagelijks een inbreker in zijn huis rondlopen. 'Het is maar dat je het weet, maar ik word je spelletje aardig beu!' riep hij uiteindelijk terwijl dat hij om zich heen keek. Hij wachten even op een reactie, maar ging toch verder voordat er echt iets op geantwoord kon worden. 'Ik ben nooit een fan geweest van verstoppertje!' zei Elyas nog. Echt een reactie verwachten hij er niet op. Waarom zou iemand die heel de tijd schuil zat op die woorden ook reageren.
Voor een korte tijd sloot Elyas zijn ogen. Terwijl hij dat deed ademde hij diep in, precies alsof hij tot rust wou komen of zich hard moest concentreren. In dat geval gold het tweede, hij moest zich concentreren. Hij was best een ramp als het aan kwam tot het shiften. De jongeman had het niet onder controle en dus was het ook niet het beste idee dat hij ooit al had gehad maar hij nam het risico. Hij moest gewoon weten waar zijn inbreker was en daarvoor was wat shiften zeker handig. Het kwam jammer genoeg met risico's want als het verkeerd ging kon hij best wat werken hebben aan zijn huis, maar hij ging wel zien hoe het af liep.
Zodra de man zijn ogen weer opende waren de pupillen die toebehoorde aan een mens verdwenen. Ze hadden plaats gemaakt voor de pupillen die een zeer dierlijk uiterlijk hadden. Om specifieker te zijn leken ze op die van een beer, als je ten minste wist hoe die eruit zagen. Elyas zijn zintuigen waren toen in ieder geval veel beter. Hij zou het kleinste geluidje kunnen horen en iedere geur kunnen opvangen. Het kwam met en risico maar hij wou het risico wel nemen. Veel andere keus had hij niet. Weer ademde hij diep in, maar die keer door zijn neus om zo zijn inbreker te kunnen opspeuren. Het duurde maar enkele seconden of hij had de geur gevonden. De geur van zijn inbreker ging regelrecht naar de badkamer, dus de man zat zo goed als vast daar.  Zonder verder nog te twijfelen liep hij op de badkamer af en zwaaide hij de deur met een harde ruk open. Wie er ook binnen zat, hij zou volgende keer wel twee keer nadenken voor dat hij zou in breken bij hem.
robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: A Villain Curse

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

A Villain Curse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-