Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 From the drunk night, to the forgotten morning.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: From the drunk night, to the forgotten morning. za nov 01, 2014 10:59 pm


Spinner had Jeremy halverwege de weg op de manier zoals hij hem op dat moment had al niet meer kunnen houden. Hij besloot Jeremy dan ook maar helemaal in zijn armen te houden. Hij had geluk dat Jeremy niet zo zwaar gebouwd was anders had hij echt een probleem gehad. Spinner was dan ook niet de meest gespierde jongen. Hij ging dan ook via een steegje een kortere route in. Je moest in de nacht altijd wel oppassen in zulke steegjes maar goed, het was nu even niet anders. Spinner kon geen kwartier langer rond lopen in deze houding.
Eenmaal bij zijn apartementje aangekomen zette hij Jeremy terug op de grond neer. Hij hield hem weer vast zoals hij eerder had gedaan in het café en maakte met zijn vrije hand de voordeur open. Kalm liep hij met Jeremy naar binnen en begeleidde hem gelijk naar de bank toe. Hij liet Jeremy op de bank zitten en gooide zijn sleutels op de tafel neer. Of liever gezegd tafeltje dat als keukentafel moest voorstellen. Het was geen luxe gebeuren of iets. Spinner had een simpel appartementje, dat kon hij tenminste voorlopig nog wel betalen. Hij was namelijk nog steeds op zoek naar een baantje dus een groot huis kon hij niet betalen. Alles was dan ook op een verdieping gevestigd. Spinner ging naar de keuken toe en haalde daar een glas water. Hij kwam al snel terug bij Jeremy en duwde hem het glas in de handen. ''Drink dit maar op, word je minder ziek van'' Zei Spinner met een kalme glimlach tegen hem. Een goed glas water hielp namelijk tegen overgeven. Vervolgens deed Spinner de deur dicht die nog open had gestaan en haalde hij daarna een deken en extra kussen die hij nog had uit zijn kast. Hij liep er mee terug naar Jeremy en kwam hij hem op de bank zitten. ''Hier heb ik een deken en kussen voor je, slaap maar zolang als je wil'' Zei Spinner met een kalme glimlach tegen hem terwijl hij de deken en het kussen op de bank neer legde. Hij vond het niet erg dat Jeremy bij hem sliep. Al wist hij niet hoe Jeremy de volgende ochtend zou gaan reageren. Aangezien hij aardig dronken was kon het best wezen dat hij zich er de volgende dag niks meer van kon herinneren wat er allemaal was gebeurt. Maar goed dat zag hij dan wel weer. Hij had Jeremy moeilijk achter kunnen laten op de vloer van het café.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. za nov 01, 2014 11:34 pm


Jeremy was nog niet eens half bij zinnen, terwijl hij mee gesleurd werd tussen de nauwe paadjes door richting het appartement van de knapperd die hem mee sleurde. Jeremy dommelde hier en daar wat in door het gesleur en het gedraag van de jongeman. Spinner was zijn naam. Jeremy was het haast alweer vergeten. Ja Jeremy had het weer slim aangepakt met zijn whiskey. Normaal was hij ook wel zo dronken geworden, maar dan lieten de barmannen hem gewoon in het café liggen of legden ze hem hoogstens buiten neer. De meesten waren dan ook wel weg gevlucht. Immers kon hij wel eens per ongeluk iemand vermoorden als hij dronken was. Het was een wonder dat dat nu nog niet het geval. Kennelijk was hij al zover weg dat hij niet eens meer de moeite nam om zijn hand op te tillen. Jeremy genoot van de rit naar het appartement, wat hij allemaal maar half mee maakte en liet zich eenmaal binnen op de bank glijden. Zijn lichaam was al slap en het enige wat hem nog wakker hield was de kotsneiging die hij al snel kreeg, echter werd hem al snel een glas water in zijn hand geduwd. ''Drink dit maar op, word je minder ziek van'' Jeremy volgde Spinner's advies op en nam een maar gulzige slokken van het water. Hij werd inderdaad minder misselijk en bleef weer geruisloos liggen op de bank. Jeremy dommelde opnieuw wat weg in een slaap, maar toen kwam Spinner terug met een kussen en een deken. ''Hier heb ik een deken en kussen voor je, slaap maar zolang als je wil'' hoorde hij hem nog zeggen. Jeremy opende zijn ogen weer en pakte het kussen en deken. Hij stopte het kussen onder zijn hoofd en legde het deken wat slordig moeizaam over hem heen. Vervolgens richtte hij zich tot Spinner. "Weltruste baby," zei Jeremy en blies Spinner een luchtkusje toe. Vervolgens sloot Jeremy zijn ogen en verdween in een vredige slaap. Maar of hij de volgende blij zou zijn...

Jeremy opende traag zijn ogen. Knallende koppijn bonkte erin en hij sloot zijn ogen opnieuw. Hij wist wat dit betekende: kater. Hij had weer eens teveel gezopen. Niets nieuws, maar waar was hij nu beland? Jeremy keek eens om zich heen. Hij was in een appartement? Maar van wie? Met een traag tempo sloeg Jeremy de deken van zich af en stond hij op. Zijn balans was nog niet helemaal volledig in orde en hij moest dan ook steun zoeken bij de muur, maar die eenmaal gevonden keek hij opnieuw rond. Zijn blik viel op een deur. Hij gokte dat hij in de huiskamer lag. Jeremy liep wat wankelend richting de deur en deed die open. Een slaapkamer en in het bed lag een.. jongen? Jeremy fronste eens. Hij keek wat beter en toen pas kwamen er herinneringen terug. Hij had de jongen een bloedneus geslagen en hij had een man vermoord in een café. Vervolgens waren ze aan de whiskey gegaan en was Jeremy dus té ver gegaan. Hij kon zich vanaf het eerste glas whiskey zich ook nog maar weinig herinneren. Jeremy grijnsde eens lichtjes, waarna hij traag richting het raam liep. Hij keek kort naar buiten. Ze waren nog steeds dichtbij het café. Handig, een woning zo dichtbij hebben, misschien moest hij toch maar overwegen om er één aan te schaffen. Nah. Hij bleef toch nooit op één plek. Hij richtte zich weer tot Spinner. Jeremy wist nog maar half wat hij allemaal tegen Spinner had gezegd. Kort keek Jeremy naar zijn hand. Hij voelde zijn hand licht tintelen. Het zat vol kracht en hij moest het ergens op uitoefenen. Kort keek hij naar Spinner. Nee. Hij moest nog een uitleg krijgen van gisteren, daarna kon Jeremy hem pas vermoorden. Jeremy deed het raam open en richtte zijn hand naar buiten. Met een slaperige kop begon hij een paar mensen te vermoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 12:30 am


Spinner was terug gekomen met een deken en een extra kussen die hij nog had liggen. Beide waren voor Jeremy. Aan hem te zien was hij nu dan ook wel aan slapen toe. De blonde jongen lag al wat te dommelen op de bank. Spinner had hem dan ook gezegd dat hij zo lang mocht slapen als hij wou. Spinner woonde toch in zijn eentje in het appartement. Hij had nergens last van als er iemand bij hem logeerde. Hij vond het juist wel gezellig dat Jeremy bleef. Al was Jeremy niet in een al te beste staat, daarbij was het nog maar de vraag hoe hij de volgende ochtend zou reageren op dit gebeuren. Zodra Spinner de deken en het kussen op de bank had neer gelegd nam Jeremy er al snel gebruik van. Spinner glimlachte dan ook even. Spinner stond als volgt dan ook op zodat Jeremy helemaal op de bank kon gaan liggen. Hij keek Jeremy daarna in de ogen aan. Jeremy zei hem welteruste. Maar dit keer wel op een zoete manier. Hij gaf er als een puntje op de i ook nog eens een handkusje bij. Voor een moment keek Spinner wat verbaasd waarbij hij dan ook lichtjes bloosde. ''Eh ja, ja slaap lekker'' Reageerde Spinner wat snel met een flauw glimlachje. Hij keek hem nog even aan waarna hij dan naar zijn kamer ging. Hij had nu dan ook wel zin om te slapen. Echter had zonet wel nog even in zijn hoofd gezeten. Maar hij wist dat hij zich er uit wijsheid niks van aan moest trekken hoe lief het ook had geklonken. Jeremy was immers dronken.
De volgende ochtend had Spinner er geen idee van dat Jeremy zijn kamer in was gekomen. Langzaam aan werd hij wakker. Hij gaapte eens, wat er als een schattig piepje uit kwam. Vervolgens rekte hij zich eens goed uit en ging zitten. Vredig en wel. Tot dat hij plots een gedaante opmerkte bij zijn raam. Hij schrok er dan ook wel even goed van. Zo goed dat hij zowat nog uit zijn bed viel ook. Maar hij voelde zich al geruster toen hij op merkte dat de gedaante niemand minder dan Jeremy was. Kort keek Spinner naar de klok. Het was niet heel vroeg maar ook niet laat. Hij had toch ergens wel verwacht dat Jeremy langer zou liggen dan hem maar blijkbaar was het omgekeerd. ''Goeiemorgen'' Begroette Spinner met een vrolijke glimlach terwijl hij zijn voeten op de grond zette. ''Heb je goed geslapen?'' Vroeg hij vervolgens terwijl hij op stond en even een simpele jogging broek die hij wel vaker in huis droeg uit de kast pakte en een shirt om zijn slanke boven lijf mee te bedekken. Zodra hij de kleding aan had kwam hij naast Jeremy staan en keek hij naar buiten. ''Is er wat bijzonders te zien vanuit mijn kamerraam?'' Vroeg hij vervolgens met een licht glimlachje aan Jeremy aangezien hij zich af vroeg waarom Jeremy voor zijn raam had gestaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 10:57 am


Jeremy was in een slaap kamer in gegaan en had daar Spinner aangetroffen. Zijn handen hadden getinteld van de kracht, dus besloot Jeremy maar om het raam open te doen en vermoordde hij een paar mensen. Hij stopte toen hij merkte dat er beweging kwam in Spinner. Zijn blik gleed dan ook naar hem toe, maar hij fronste toen hij zag dat hij alleen maar shorts aan had. Wow. Heel soepel en gross. Jeremy keek dan ook maar weer naar buiten en haalde nog een paar andere mensen neer. ''Goeiemorgen'' begroette Spinner hem vrolijk. Wat? Jeremy zijn wenkbrauw bleef fronzen. Waarom deed hij zo opgewekte? Jeremy wist wel zeker dat hij minstens één iemand had vermoord, wie was die gast? ''Heb je goed geslapen?'' ging Spinner verder. Jeremy keek hem alleen maar aan en gaf hem geen antwoord. Spinner kleedde zich verder aan en liep naar hem toe. ''Is er wat bijzonders te zien vanuit mijn kamerraam?'' Die woorden waren de druppels die de emmer deed overlopen. Met een geweldige kracht greep Jeremy Spinner bij zijn nek en drukte hij hem tegen een muur aan. Jeremy had niet alleen een sterke warlock kracht, maar had ook echt wel een paar grote spieren. De spieren waren op het eerste gezicht niet zo goed te zien, maar ze zaten er echt wel. Jeremy hield zijn andere hand op, waar een donkere gloed overheen kwam. Een gloed die niks anders betekende dan de dood. "Geef me een reden waarom ik je nu niet meteen zou moeten vermoorden net zoals al die mensen beneden," zei Jeremy dreigend en zijn zwarte ogen laaide dan ook even angstaanjagend op. Ja hij was alles vergeten van die nacht en hij loog dan ook niet bij zijn woorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 12:38 pm


Rustig was Spinner wakker geworden. Hij had er eigenlijk geen idee van waar Jeremy mee bezig was. Hij had er echter wel van op gekeken dat Jeremy bij zijn raam stond. Spinner begroette hem. Vroeg hem of hij lekker had geslapen. Maar op beide vragen kreeg hij geen antwoord. Ondertussen liep Spinner naar zijn kleding kast toe en haalde daaruit een jogging broek en shirt aangezien hij nu enkel in zijn short stond. Niet dat hij daar op zich moeite mee had maar goed, hij wist niet wat Jeremy er van zou denken. Spinner kwam vervolgens naast Jeremy staan. Dan zou hij wel zien wat Jeremy had aangericht aangezien er enkele mensen dood op straat lagen voor het appartement. Maar Spinner kon nog geen blik op de straat vestigen of Jeremy greep hem.
Spinner voelde de hand van Jeremy strak om zijn hals terwijl hij hem tegen de muur aan hield. Spinner kneep zijn ogen dicht door de plotselinge actie en de muur die hij nu dan ook goed in zijn rug voelde. Langzaam aan gingen zijn ogen weer open terwijl hij nu pas merkte hoe zijn eigen hand die van Jeremy uit reflex had vast gegrepen. Het liefst wilde hij nu dan ook los gelaten worden maar dat zat er vast niet in. Spinner keek Jeremy in zijn donkere ogen aan. Zijn blik viel daarna op de hand die Jeremy nu omhoog hield. Daarom heen verscheen een zwarte gloed. Spinner slikte eens. Ja dit was het moment dat hij besefte dat hij weer eens goed in de nesten zat. Zoals bij de koks die hem achterna zaten zodra hij in zijn hamster vorm iets uit hun keuken had gejat. Maar die situatie's had hij nog kunnen ontvluchten. Was dit nog wel te ontvluchten? Waarschijnlijk niet aangezien Spinner al wel voelde aan de greep dat hij lang niet zo sterk als Jeremy was. Daarbij kwam dat Jeremy hem kon doden in een hand omdraai. Jeremy bedreigde hem met woorden waarbij zijn donkere ogen zwart en gevaarlijk op laaide. Spinner slikte eens. Langzaam aan hield hij Jeremy zijn pols wat losser vast. ''Omdat ik je mee naar huis heb genomen, omdat ik je hier een slaapplek heb gegeven die je van mij part zolang als je wil mag gebruiken. Anders had je nu nog de grond liggen aanbidden in dat café waar waren'' Sprak Spinner tegen hem. Spinner klonk nu dan eindelijk wel minder vrolijk. Maar in deze situatie ging toch niemand meer vrolijk zitten doen? Spinner kon het lang volhouden, heel lang. Maar Jeremy had het eens bij hem weten te minderen. ''Omdat je nu een vriend hebt'' Sprak Spinner vervolgens wat zachter. Stilletjes liet hij de top van zijn duim over de huid van Jeremy zijn pols heen glijden. Het was gewoon zo. Spinner had een vriendschap wel zien zitten. Het was gister nog best gezellig geweest op het einde. Ondanks dat Jeremy zoveel met de dood heeft. Spinner wist ook niet precies wat het was. Hij voelde zich aangetrokken tot de jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 1:05 pm


Spinner was naar hem toegelopen, maar Jeremy liet hem niet naar buiten kijken. Niet dat het niet mocht. Nee Jeremy had er geen problemen mee als Spinner alle lijken buiten zag liggen, maar Jeremy wou nu eerst Spinner afhandelen. Hij greep Spinner vast bij zijn nek en drukte hem tegen de muur aan. Spinner kwam met een knal tegen de muur aan en zijn ogen schoten dan ook even kort dicht. In een reflex had Spinner Jeremy's hand vast gegrepen. Kort keek Jeremy er met een spottende grijns naar. Alsof dat zou helpen. Jeremy hief zijn andere hand op, waar een donkere gloed overheen was gekomen. Spinner opende zijn ogen en keek naar de hand van Jeremy. Je kon haast de dood ruiken in de kamer. Nou ja, misschien kwam de stank van de lijken de kamer in via het open raam. Nee Jeremy focus. Hij richtte zich op Spinner, die kennelijk dit niet had zien aankomen. Logisch. Spinner was nog zo blij en vrolijk gewist, met één hand omdraai kon Jeremy dat veranderen. Een leuk voordeel van zijn krachten. Jeremy keek Spinner aan en boorde zijn zwarte ogen in de zijne. Hij keek hem bedreigend aan en vroeg hem dan ook om een reden waarom Jeremy hem nu niet meteen zou vermoorden. Ergens wou Jeremy wel weten wat er die avond was gebeurd en ergens voelde Jeremy ook een naar gevoel knagen, maar hij kon alles zo goed afsluiten dat hij er geen last van had. Jeremy keek Spinner doordringend aan en eiste een antwoord. Hij voelde Spinner slikken. Langzaam aan verslapte de grip rond Jeremy's pols. ''Omdat ik je mee naar huis heb genomen, omdat ik je hier een slaapplek heb gegeven die je van mij part zolang als je wil mag gebruiken. Anders had je nu nog de grond liggen aanbidden in dat café waar waren'' sprak Spinner. Licht verslapte Jeremy's greep. Hij mocht het altijd gebruiken he? Klonk wel goed, maar ja, als hij het echt nodig was geweest had hij al weer eerder een huis leeg geplunderd of zo. Zijn greep verstrakte daarom ook weer. Het was inderdaad fijn geweest om eens niet op de grond wakker te worden, maar je begon er aan te wennen en om nou elke dag hier wakker te worden was ook niks. Jeremy reisde liever verder dan om op één plek te blijven. Jeremy boorde opnieuw zijn ogen in die van Spinner. Hij wou een betere reden horen. ''Omdat je nu een vriend hebt'' sprak Spinner en liet zijn duim glijden over de pols van Jeremy. Bij de aanraking tintelde zijn huid en een raar maar fijn gevoel begon in zijn bok te vloeien. Echter was dat maar in een fractie van een seconden en begon hij vervolgens te lachen. Hij greep Spinner nog steviger vast, waarna hij hem op de grond neer smeet. "Ik doe niet aan vrienden," sprak Jeremy en zette een dreigende stap naar hem toe. "Geef me een uitleg van wat gisteren is gebeurd. Dan zou ik je misschien nog sparen," sprak Jeremy. Kort keek hij om zich heen. "Ook al zou het best fijn zijn om dit appartement voor mezelf te hebben," mompelde hij droog, waarna hij zijn donker gloeiende had weer op Spinner richtte.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 2:28 pm


Jeremy had hem tegen de muur opgezet. Iets waar Spinner van geschrokken was en sinds een behoorlijke tijd zakte Spinner zijn vrolijkheid nu dan echt eens af. Jeremy leek hem nu namelijk echt te willen vermoorden. Hij had de hand al in de lucht. De kracht van de dood schoot er nog niet uit. En Spinner besefte dit al maar al te goed. Hij zat nu echt in de problemen. Spinner slikte eens waarna hij Jeremy dan toch maar een reden had gegeven. Of eigenlijk twee redenen. Na de eerste reden verslapte Jeremy zijn greep was. Was dat genoeg voor hem. Echt? Spinner voelde een glimlach op komen maar die verdween al gauw weer zodra Jeremy hem net zo strak weer bij de nek vast pakte. Nee dat was niet genoeg geweest, dat was duidelijk. Spinner gaf Jeremy daarom ook een andere reden. Een reden die niet gebruikt werd omdat hij los wilde komen. Maar omdat hij het meende. Spinner was in Jeremy een vriend gaan zien. Een vriend waar hij het gister nog best gezellig mee had gehad. Stilletjes liet hij zijn duim dan ook over de huid van Jeremy zijn huid heen gaan om er wat betekenis aan toe te voegen. Er was enkele seconde van stilte tot dat Jeremy plots begon te lachen. En voor dat Spinner ook maar iets van reactie kon geven, maakte niet uit op wat voor manier, greep Jeremy hem strakker vast en smeet hij hem vervolgens op de grond neer. De klap kwam al net zo hard aan als de muur. Of misschien zelfs wel harder. Spinner kneep zijn ogen dan ook weer dicht bij de klap op de grond waarna hij langzaam aan op keek naar Jeremy. Jeremy deed een dreigende stap naar hem toe.
Gelijk kroop Spinner naar achteren toe tot dat hij zijn rug tegen de muur aan voelde komen. Hij keek met grote ogen omhoog naar Jeremy die hem nu om een uitleg vroeg. Dan zou hij hem misschien nog sparen. Dan zou hij hem sparen? Na een uitleg. Was zijn tweede reden niet goed genoeg geweest? Spinner zuchtte onhoorbaar waarna zijn blik op zijn slaapkamer viel zodra Jeremy of zijn appartement begon. Spinner sloot zijn ogen half en slikte eens. Begon hij nu een sprankje spijt te voelen? Spijt dat hij Jeremy toch mee had genomen. Misschien wel. Vanuit zijn ooghoeken merkte hij dat Jeremy de donkere gloed terug op hem richtte. Spinner keek hem dan ook gelijk weer in de ogen en besloot de uitleg maar te geven. Wat had hij nog te verliezen? ''Ik had gister chocolade melk op jou gemorst, zo zijn we bij elkaar bij de bar gaan zitten. Toen gaf je mij een stomp in mijn gezicht omdat ik je had aangeraakt. Vervolgens vermoordde je een man die met je wilde vechten. Daarna vluchtte iedereen uit het café alleen ik was bij je gebleven omdat ik wilde weten wat er in je om ging. Zo waren we uiteindelijk alleen in het café. We gingen aan de whiskey en nootjes en hebben wat gepraat en vervolgens raakte jij dronken omdat je teveel whiskey had gedronken. En zo kwamen we uit in mijn huis omdat ik je niet op de grond wilde laten liggen in dat café'' Legde Spinner uit aan Jeremy. Zwijgend keek hij hem in de ogen aan. Niet wetend wat hij voor reactie hij hier na kon verwachten van de duistere jongeman.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 4:22 pm


Jeremy had Spinner neer gesmeten op de vloer. Hij had het knagende gevoel genegeerd en het omgezet in woedde. Spinner en hij vrienden? Ha. Ja tuurlijk. Ze waren de beste vrienden die je je kon bedenken, dacht Jeremy sarcastisch. Wat dacht die Spinner wel niet? Hij moest op zijn plek worden gezet. Hij moest weten in hoeverre Jeremy sterker en meer macht had dan Spinner. Echter leek Spinner dat al snel te beseffen toen hij zijn ogen weer opende en terug krabbelde bij het zien van Jeremy. Jeremy grijnsde lichtjes. Ja hij kon genieten van de angst in de lucht en van de macht die hij op dat moment had. Als hij wou kon hij Spinner binnen een handomdraai vermoorden. Hij kon zijn hele toekomst afpakken en alles wat hij bezat en niemand zou weten dat hij het had gedaan. Er waren immers geen oog getuigen en er zouden geen vinger afdrukken te zien. Spinner leefde alleen, dus zou Jeremy gewoon doen alsof hij hier woonde. No big deal. Kort begon Jeremy dan ook droog over het appartement, maar richtte zich daarna weer op Spinner en hij wou uitleg. Hij legde wat druk op zijn woorden door zijn zwart gloeiende hand weer op Spinner te leggen. Al snel kwamen de woorden uit de jongen. ''Ik had gister chocolade melk op jou gemorst, zo zijn we bij elkaar bij de bar gaan zitten. Toen gaf je mij een stomp in mijn gezicht omdat ik je had aangeraakt. Vervolgens vermoordde je een man die met je wilde vechten. Daarna vluchtte iedereen uit het café alleen ik was bij je gebleven omdat ik wilde weten wat er in je om ging. Zo waren we uiteindelijk alleen in het café. We gingen aan de whiskey en nootjes en hebben wat gepraat en vervolgens raakte jij dronken omdat je teveel whiskey had gedronken. En zo kwamen we uit in mijn huis omdat ik je niet op de grond wilde laten liggen in dat café'' legde Spinner uit. Jeremy liet zijn hand zakken. Dus zo zat het. Hij had verder niks gedaan? Alleen gezopen en Spinner had hem naar zijn appartement gebracht. Wow. Die gast was echt naïef en dom. Jeremy keek hem dan ook aan alsof hij gek was. "Wow. Jij bent echt verdomme naïef. Nu zit jij hier, bang voor je leven, terwijl je het gevaar zelf naar binnen hebt gehaald. Jij bent echt slim," sprak Jeremy zijn gedachtes uit. Echter voelde hij ergens een schuldgevoel knagen. Hij voelde zich niet vaak schuldig, maar zijn gevoelens waren sowieso niet meer honderd geweest sinds hij Spinner had ontmoet. Rare gast deed rare dingen met je. Jeremy schudde eens met zijn hoofd en liet de krachten verdwijnen uit zijn hand. Hij ging eens met zijn hand door zijn haren heen en keek Spinner vervolgens weer aan. "Wat moet ik toch met jou doen?" vroeg Jeremy meer aan zichzelf dan aan Spinner. Hij sloeg zijn armen over elkaar en keek eens rond. Hij zuchtte eens lang en diep. Hij moest zijn gedachtes even op een rijtje krijgen. Lukte dat? Nee. Jeremy sloeg zijn hoofd eens naar achter en slaakte opnieuw een zucht. Vervolgens liep hij maar de kamer uit en liep hij richting de deur om het appartement weer te verlaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. zo nov 02, 2014 10:19 pm


Spinner had zich tegen de muur gewerkt nadat Jeremy hem op de grond had gesmeten. Spinner besefte maar al te goed dat hij nu meer in de problemen zat dan hij ooit gedacht zou hebben. Hij wilde geen angst voelen, maar toch gebeurde het. Hoe kon het ook anders. De jongeman voor hem dreigde hem te vermoorden en hem zijn appartement af te pakken. Niet dat hij daar nog wat aan zou hebben als hij dood was. Dus zijn leven zat hij dan toch wel het meest mee. Maar spijt kwam dan nu ook wel in hem op. Misschien had hij Jeremy toch maar moeten laten liggen. Nee.. Hij had het gewoon niet gekund. Waarom niet? Omdat hij zich op een vage manier tot de duistere jongeman aangetrokken voelde. Spinner vertelde Jeremy ondertussen wat er was gebeurt. Hopelijk was zijn uitleg duidelijk genoeg aangezien er de vorige dag genoeg gebeurt was. Echter liet Jeremy zijn hand al snel zakken. Dat was een goed teken, toch? Jeremy gaf hem een blik alsof hij gek was. Spinner keek Jeremy dan ook zwijgend in de ogen aan. Vervolgens begon Jeremy tegen hem te spreken. Hij noemde hem naïef. Waarna hij dan ook de reden noemde waarom dat zo was. Spinner keek kort naar de grond voor zich. Ja misschien was hij wel echt zo dom geweest. Spinner slikte eens en kneep kort zijn ogen dicht. Kon dit niet stoppen? Kon hij het niet gewoon weer gezellig hebben met Jeremy zoals gister? Of moest hij daar soms dronken voor zijn.. Plots vroeg Jeremy wat hij met hem aan moest. Al was de vraag meer voor Jeremy zelf bedoelt. Spinner keek langzaam aan op naar hem. Spinner trok zijn mond open maar wist niet goed wat te zeggen. Dat was ook voor het eerst. Jeremy liep vervolgens langs hem heen de kamer uit. Spinner schoot gelijk recht en ging dan ook zijn slaapkamer uit terwijl hij Jeremy met zijn ogen volgde. Hij merkte op dat Jeremy weg leek te willen gaan. Was het beter? Waarschijnlijk. Wilde Spinner dat hij weg ging? Een bepaald gevoel zei hem van niet. Weer dat gevoel dat hem zo aangetrokken tot Jeremy liet voelen. Gelijk schoot Spinner naar Jeremy toe en pakte hij een hand van hem vast. ''Niet weg gaan'' Zei hij gelijk. Hij keek Jeremy in zijn donkere ogen aan. Toen besefte hij dat hij Jeremy weer vast had. Gelijk trok hij zijn hand dan ook terug terwijl hij een stap naar achteren deed en eens slikte. Kort keek hij weg waarna hij Jeremy in de ogen aan keek. ''Wil je geen ontbijt? Ik kan ontbijt maken.'' Zei hij gelijk op een wat snelle toon. Er zat iets van een trilling in. Spinner wist het zelf dan ook niet goed meer. Hij wilde niet dat Jeremy weg zou gaan. Aan de andere kant wist hij maar al te goed wat er zojuist was gebeurt. Dan kwam zijn voorstel voor ontbijt waarschijnlijk ook niet goed over op Jeremy. Spinner wist dan ook niet goed waar hij moest kijken nu. Misschien toch wat nerveus voor Jeremy zijn reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. ma nov 03, 2014 8:19 pm


Jeremy wist echt niet wat hij met Spinner aan moest. Zijn hersenen en zijn gevoel werkten totaal niet op één lijn. Uiteindelijk besloot hij maar dat hij weg zou gaan. Hij kon toch verder niks met dat naïeve joch. Jeremy had zijn hand al liggen op de deurknop, totdat hij plots een hand voelde op zijn arm die hem vast hield. Verbaasd keek Jeremy om en voor hem stond Spinner. ''Niet weg gaan'' sprak Spinner. "Wat..?" reageerde Jeremy er stomverbaasd op. Whatte de ef. Jeremy wou hem nog geen minuut geleden vermoorden en nog geen minuut geleden was Spinner doodsbang voor hem geweest. En nu hield Spinner hem plots tegen om hem te laten gaan? Spinner liet hem los en slikte eens, leek nu pas de bedreiging voor hem te zien. Naïef joch. Het irriteerde Jeremy als de neten. Op deze manier zou er vrij snel een einde aan Spinner's leven komen. Hiermee bedoelde Jeremy niet dat hij diegene was die Spinner zou vermoorden, maar zo'n instelling zou Spinner snel de verkeerde mensen naar zich toe trekken. Jeremy had zijn gedachtes erover, maar merkte niet dat hij bezorgd was geworden over Spinner. Jeremy sloeg zijn armen over elkaar heen en keek Spinner met een opgetrokken wenkbrauw aan. Hij wou dan ook wel een goeie reden horen waarom hij hier zou moeten blijven. Echter week Spinner zijn blik af. Lafaard. Toen Spinner weer opkeek keek Jeremy hem weer aan. ''Wil je geen ontbijt? Ik kan ontbijt maken.'' sprak Spinner uiteindelijk. Jeremy keek hem met stomheid geslagen aan. Zijn mond zakte nog net niet open. Een grijns begon te sieren rond zijn lippen. Hij begon te grinniken en uiteindelijk schaterde hij het uit van het lachen. "Je.. je.. je wil me.. een ontbijt.. maken?" zei Jeremy tussen het lachen door. Na een poosje lachen stond Jeremy uiteindelijk weer recht en veegde nog een traantje weg uit zijn oog. Hij legde een hand tegen het gezicht van Spinner aan en wreef zachtjes met zijn duim over zijn wang heen. Hij had niet echt reden waarom hij het deed. Hij deed het gewoon. "Maak jij maar lekker een ontbijtje voor me klaar liefje. Een broodje met ei en spek graag," sprak Jeremy op een zoete toen en voegde er nog een knipoog aan toe. Vervolgens liep hij grinnikend richting de bank toe, waar hij plaats nam voor de tv. Hij ging comfortabel liggen en legde zijn voeten neer op de tafel. Lui pakte hij de afstandsbediening en zette hij de tv aan. Ja. Dit kon er wel mee door. Hij had nog steeds geen flauw idee waarom Spinner wou dat hij bleef, maar als hij een ontbijt en alles voor hem ging maken vond hij het best.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. ma nov 03, 2014 10:03 pm


Spinner had Jeremy tegen gehouden door een arm van hem vast te pakken. Hij wilde dan ook echt niet dat Jeremy zou gaan. Het was gewoon dat bepaalde gevoel van binnen dat hem had gezegd dat hij Jeremy tegen moest houden. En Spinner had het gevoel vertrouwd. Maar trok zich er al snel van terug toen hij eindigde in het vast houden van Jeremy zijn arm. Hij liet deze dan ook gelijk weer los aangezien hij niet weer geslagen wilde worden door hem. Ja gister had hij er nog wel makkelijk over gedaan. Maar aangezien Jeremy hem zo wat had vermoord vandaag, dat hakte er toch wel even in. Zelfs Spinner kon daar niet vrolijk meer onder blijven. Maar dan nog. Jeremy mocht gewoon niet gaan. Spinner wilde in zijn aanwezigheid blijven. Hoe gek het ook klonk. Jeremy leek het gek in de oren te klonken want hij keek hem behoorlijk verbaasd aan. Spinner wende zijn blik dan ook af. Niet goed wetend wat hij moest zeggen. Of hoe Jeremy hierop zou reageren. Uiteindelijk keek Spinner Jeremy weer in de ogen aan. Het meest random kwam uit zijn mond maar hij had niets anders nu. Niet zolang hij niet wist wat het gevoel in hem precies betekende en waarom het hem zo naar Jeremy toe trok. Hij had hem gevraagd of hij geen ontbijt wilde, daarna had Spinner dan ook al gauw voorgesteld dat hij het kon maken. Er was niets anders in Spinner opgekomen en het zou niet de eerste keer zijn dat hij woorden uit sprak zonder er uberhaubt maar over na te denken of het wel een goed idee was. Enkele seconden keek Jeremy hem nog behoorlijk verbaasd aan tot dat een grijns zijn lippen begon te sieren. De grijns ging over op gegrinnik. En gegrinnik ging over op gelach. Lang schaterend gelach. Onder het lachen herhaalde hij zijn voorstel. Spinner keek dit keer wat verbaasd waarna hij eens slikte en lichtjes knikte. ''Ja tuurlijk, waarom zou ik dat niet willen doen?'' Reageerde Spinner dan ook met een flauw glimlachje. Eigenlijk was er nu genoeg reden te bedenken maar Spinner wilde niet terug denken aan wat er zojuist was gebeurd. Hij werd er niet vrolijk van, en hij wilde nou juist weer lekker vrolijk zijn.
Plots plaatste Jeremy een hand tegen zijn gezicht. Spinner voelde de warme huid van Jeremy tegen de zijne aan. Of was zijn huid al weer gaan gloeien? Was hij al weer gaan blozen? Bij die gedachten begon hij al spontaan te blozen. Hij voelde hoe Jeremy zijn duim zachtjes over zijn huid heen gleed. Gelijk begon Spinner zijn hart een tikje sneller te slaan. Of eigenlijk wel een aantal tikjes meer. Hij zei hem nu dan ook waarbij hij het woord 'liefje' noemde wat Spinner alleen nog maar meer liet blozen. ''Eh o-oke.. Tuurlijk'' Reageerde Spinner met een zachte stotterende toon in zijn stem. Net toen een aangename warmte zijn lichaam betrad verdween het als sneeuw voor de zon zodra Jeremy zich los maakte van hem en in de woonkamer op de bank ging zitten en zo lang uit tv begon te kijken. Spinner keek wat verbaasd naar hem waarna hij eens slikte. Wat deed de jongeman toch met hem? Spinner haalde eens diep adem waarna hij naar de keuken toe liep en aan het ontbijt van Jeremy begon. Hij maakte voor zichzelf ook wat en uiteindelijk kwam hij terug de woonkamer in met een, als het aan hem lag, goed uitziend ontbijtje. Hij liep naar Jeremy toe en reikte het naar hem uit. ''Hier uw ontbijtje meneer, hopelijk bevalt het'' Zei Spinner met een glimlachje tegen Jeremy. Hij liep daarna naar de stoel toe die dezelfde bekleding had als de bank en waar je dan ook lekker in kon luieren. Kalm ging hij er op zitten en gleed zijn blik naar de tv. Het nieuws stond op. En gelijk viel Spinner op waar het over ging. Het ging over de mensen die vermoord waren hier in de stad. Voor hen was het een mysterieus gebeuren. Maar Spinner wist de oorzaak, en het zat hier bij hem in de woonkamer. Spinner zijn blik viel dan ook gelijk op zijn eten. ''Je hebt het journaal gehaald'' Zei Spinner dan ook met een wat zachtere toon. Langzaam aan keek hij naar Jeremy. Zijn blik gleed stilletjes over zijn lichaam heen. Hij begreep het nog steeds niet. Waarom er zoveel duister in de jongen om ging. Spinner zijn ogen eindigde bij Jeremy zijn gezicht. Hij at daarna gauw weer verder.
Uiteindelijk was hij klaar met eten en ruimde hij zijn bord en glas op. Spinner richtte zich daarna op Jeremy. ''Ben je nog iets van plan om vandaag te gaan doen?'' Vroeg Spinner kalm aan hem terwijl hij naar Jeremy toe liep en op een armleuning van de bank kwam zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. di nov 04, 2014 4:53 pm


Toen eenmaal Jeremy's hand op Spinner's wang had gelegen, was Spinner meteen gaan blozen. Spinner had wat stotterend antwoord gegeven, waarna Jeremy naar de bank liep om lui tv te gaan kijken. Echter dacht Jeremy nog kort aan Spinner's reactie. Het was toch behoorlijk 'raar' om zo te reageren. Jeremy had het eerder gedaan om wat irritatie bij Spinner op te wekken, niet om hem te laten blozen. Eerlijk gezegd wist Jeremy niet waarom hij het had gedaan, maar hij had er niet de verkeerde gevoelens bij gehad. Echter dacht hij niet verder over zijn gevoelens na. Hij bleef maar denken over hoe raar Spinner toch eigenlijk was. Het zo Jeremy niets verbazen als Spinner ook een warlock was en hij met zijn gevoelens kon sjoemelen. Jeremy voelde zich immers wat raar van binnen, maar dat kom ook komen door de kater die nog steeds door zijn kop heen denderde of door de misselijke smaak in zijn mond. Met een diepe zucht ging Jeremy zitten en liet hij zijn hoofd rusten op de bank om te ervoor te zorgen dat de hoofdpijn minder werd. Verveeld keek hij naar de tv: Soapseries, kinderprogramma's, drama's, na gesynchroniseerde bullshit. Yup. Tv veranderde nooit en was nog altijd even saai. Mensen vermoorden in real life was dan toch veel leuker om na te kijken. Als ze dat zouden uitzenden zou hij er misschien nog na kijken, ook al deed hij het liever zelf dan dat hij er alleen maar naar mocht kijken. Uiteindelijk legde hij de afstandsbediening weg en bleef de zender staan op een nieuwsuitzending. ''Hier uw ontbijtje meneer, hopelijk bevalt het'' Jeremy keek op bij het horen van zijn stem en grijnsde lichtjes toen Spinner hem een goed uitziend ontbijt uitreikte. Jeremy nam hem aan en zette het op zijn schoot neer. Kort keek hij naar het ontbijt, waarna hij gulzig begon te eten. Zijn misselijkheid was dan ook weg gevaagd en honger was daarvoor in de plaats gekomen. Jeremy keek op toen de tv zijn aandacht trok. Ze hadden het over een paar 'mysterieuze doden'. Jeremy grinnikte heen en at de rest van zijn ontbijt op. ''Je hebt het journaal gehaald'' hoorde hij Spinner zeggen. Jeremy keek op en leunde intussen weer naar achter op de bank. Hij keek Spinner met een lichte grijns aan en knikte, vervolgens richtte hij zijn blik weer op het scherm. "Yup. Jammer genoeg betekend dat wel ik zo weer moet vertrekken. Het is immers niet leuk om hier te blijven hangen als mensen weten dat er gevaar op de loer licht. Dan is er geen fun meer in," sprak Jeremy en zuchtte eens. Wat een first world problem. Hij ging recht op zitten en keek Spinner aan. Hij voelde hoe Spinner's blik over hem ging. Met een opgetrokken wenkbrauw keek hij Spinner aan. "Wat..?" zei Jeremy wat bot. Echter leek Spinner geen antwoord te geven en at hij zijn ontbijt verder op, waarna hij naast Jeremy op de armleuning kwam zitten. Jeremy keek hem nog steeds met een opgetrokken wenkbrauw aan. Waarom, in hemelsnaam, zou Spinner bij hem blijven en waarom was hij nog zo dichtbij hem? Het voelde raar aan en het maakte Jeremy ongemakkelijk, maar ergens voelde het ook fijn en vertrouwd om eindelijk eens iemand te hebben die er voor hem was. Yeah right, bracht Jeremy zich terug naar de realiteit. Dat ging never nooit niet gebeuren. Hij was geen fucking angel. Hij was eerder een demon. Hij zou nooit iemand krijgen die er voor hem was of die voor hem zorgde. Jeremy schoof die gedachtes met zijn hoop weg en keek Spinner maar aan. ''Ben je nog iets van plan om vandaag te gaan doen?'' vroeg Spinner. Jeremy keek hem kort stil aan. Yup. Hij was totaal gestoord. "Ik weet niet. Misschien hier en daar nog wat shoppen. Misschien m'n nagels doen en nog wat drinken met de meiden," antwoordde Jeremy zonder enige sprankje van sarcasme en keek hem met een droge blik aan. Ook al bedoelde Jeremy het zeker wel sarcastisch. Duh. Jeremy rolde eens met zijn ogen en stond vervolgens op."Ik ga weer verder reizen. Ik kan hier immers niet eeuwig blijven," sprak Jeremy en wees kort naar de tv en duidde hiermee op het nieuws. Jeremy liep richting de deur en wou weer weg gaan, maar bedacht zich toen en draaide om. Hij keek Spinner weer aan. "Hoezo? Wou je als een hondje achter me aan gaan lopen? Dat zou je in gevaar brengen jochie," sprak Jeremy, terwijl Spinner duidelijk ouder was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. di nov 04, 2014 9:35 pm


Spinner had Jeremy zijn ontbijtje gegeven. De gulzige manier waarop Jeremy at gaf in ieder geval aan dat hij het lekker vond. Of hij had zo'n honger dat het hem niet uit maakte wat hij at. Maar dat zou dan ook geen goed teken zijn. Echter werd Spinner zijn aandacht al gauw door iets anders getrokken. Namelijk het nieuws op tv. De lichamen waren gevonden, van de mensen die Jeremy had omgebracht. Hoe kon het ook anders? Spinner zei er dan ook kort wat over tegen Jeremy waarna hij maar snel weer verder at. Echter duurde dat enkele seconden want bij de gedachten die hij op dat moment had was zijn blik over Jeremy zijn lichaam heen gegleden. Jeremy echter, had het opgemerkt en reageerde er dan ook wat bot op. Jeremy vertelde hem vervolgens dat hij zou vertrekken. Spinner keek dan ook gelijk wat verbaasd. Vertrekken? Hij wilde helemaal niet dat Jeremy weg zou gaan. Maar het was natuurlijk Jeremy zijn keus. Hij kon hem vast niet tegen houden. Spinner had zijn blik naar de grond afgeweken. Toch voelde hij een behoorlijk naar gevoel zijn maag bekruipen. ''Oh..''Mompelde hij wat.
Uiteindelijk stond hij op. Als Jeremy dan toch weg zou gaan wilde Spinner tenminste nog wat met hem gedaan hebben. Zo kwam hij dan ook bij Jeremy op de armleuning zitten en vroeg hem of hij vandaag iets op de planning had staan. Echter gaf Jeremy daar een nogal droog en totaal niet serieus antwoord op. Tenminste.. De sarcasme was ver te zoeken dus.. Nee het was een grapje toch? Kort twijfelde Spinner aan zijn eigen gedachten maar hij wist toch zeker dat Jeremy niet zulke dingen zou doen. Terwijl Spinner zich al bijna inbeeldde hoe Jeremy met tassen vol kleren om zijn armen door het winkelcentrum liep, stond Jeremy ineens op. Spinner werd zo uit zijn gedachten getrokken en keek dan ook gelijk naar Jeremy die hem zei dat hij hier niet eeuwig zou kunnen blijven waarbij hij naar de tv wees. Spinner sloot zijn ogen even half. Het nare gevoel in zijn buik kwam gelijk weer terug. Moest Jeremy nou echt gaan? Spinner slikte eens en richtte zich terug tot Jeremy die inmiddels al bij de deur stond. Gelijk schoot Spinner dan ook recht, alsof hij Jeremy gelijk weer tegen zou houden. Maar voordat hij iets kon zeggen vroeg Jeremy hem ineens mee. Naja het was maar hoe je de woorden opvatte. Maar Spinner zag het als een uitnodiging. Met een brede glimlach liep hij naar Jeremy toe. ''Dus je wilt dat ik mee kom he?'' Zei Spinner dan ook gelijk met een glimlach tegen hem. ''En een beetje gevaar hoeft niet verkeerd te zijn.'' Zei Spinner waarna hij een zijn wenkbrauwen op en neer liet gaan. Plots legde Spinner zijn armen om Jeremy zijn hals heen. Voor enkele seconden bleef hij zo staan met een glimlach en zijn ogen gesloten. Zodra hij Jeremy tegen zich aan voelde voelde hij zijn hart sneller gaan. Maar het voelde goed. Hij wilde graag met Jeremy mee. Zelf vond hij het geweldig om er op uit te gaan. En nu zou hij dan samen met een vriend gaan. Uiteindelijk liet hij Jeremy langzaam aan weer los. Hij glimlachte kort naar hem waarna hij zich omdraaide en naar zijn slaapkamer toe liep. ''Ben er zo weer'' Zei hij met een knipoog waarna hij zich omkleedde en zijn portemonee en sleutels pakte. Vervolgens liep hij de woonkamer terug in en hield zijn sleutels kort op. ''Let's go!'' Zei hij met een vrolijke glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. di nov 04, 2014 10:10 pmJeremy was hem dankbaar voor het ontbijt, ook al liet hij dat niet echt merken. Hij liet dan ook bijna nooit merken wanneer hij dankbaar was of wanneer hij hulp nodig had. Hij was een lone wolf. Echter toen Jeremy had gezegd dat hij weg zou gaan voelde hij wel een schrijntje van schuld. Spinner had hem zowat gesmeekt om te blijven en nu stond hij opnieuw op het punt om weg te gaan. Het was nou eenmaal niet anders en het was niet zo alsof hij erom gaf wat Spinner ervan vond. Toch vroeg Jeremy er wel na. Hij verwachtte echter een sarcastisch antwoord of een terugwijtend antwoord en totaal niet het antwoord wat Spinner hem juist wel gaf. ''Dus je wilt dat ik mee kom he?'' Jeremy's mond zakte nu echt open bij die worden. "What?" zei Jeremy dan ook en oprechte verbaasdheid was van zijn gezicht af te lezen. Zou hij ooit die jongen begrijpen? Nee waarschijnlijk nooit en dat was de reden waarom Jeremy was beangstigend van hem werd. Hij wist niet wat hij moest verwachten van Spinner. ''En een beetje gevaar hoeft niet verkeerd te zijn.'' ging Spinner verder en wiebelde eens met zijn wenkbrauw. Jeremy sloot zijn mond en rolde eens met zijn ogen. Hij wou erop reageren, maar toen legde Spinner plots zijn armen om Jeremy's hals heen. Verbazing was nu al helemaal te zien op Jeremy's gezicht en zijn ogen verwijdde zich dan ook even, waarna hij maar droog voor zich uitstraalde. "Natuurlijk. Waarom niet?" mompelde Jeremy. Zachtjes klopte hij op Spinner zijn rug als teken dat hij hem los moest laten. Het duurde dan ook niet lang of Spinner liet hem inderdaad los en glimlachte eens naar Jeremy. Jeremy keek hem alleen maar emotieloos. ''Ben er zo weer'' en met die woorden verdween Spinner zijn slaapkamer in. Kort keek Jeremy hem na, waarna hij zichzelf voor zijn hoofd sloeg. Serieus.. Serieus?! Hij ging serieus met Jeremy mee?! Hoe gek was die Spinner wel niet? Niet dat Jeremy het zo erg vond. Nee hij vond het ergens wel fijn, maar onderdrukte dat gevoel. Net zoals het gevoel dat hij had gekregen toen Spinner hem plots had geknuffeld. Zijn gedachtes bleven kort erbij hangen. Nu pas bedacht hij zich dat Spinner misschien wel homo zou kunnen zijn. Het zou veel verklaren, maar betekende dat dan dat Spinner hem leuk vond? Jeremy keek weg en zuchtte. Daar wou hij liever over nadenken. Hij werd liever gehaat dan geliefd, dat was veiliger. ''Let's go!'' Jeremy keek wat geschrokken op, maar zijn gezicht werd al weer wat kil toen hij Spinner vrolijk zag glimlachen met zijn sleutels en portemonnee. Jeremy rolde in zijn ogen. Hij had de neiging om te vragen of Spinner echt van plan was om mee te gaan, maar Jeremy had zo'n voor gevoel dat hij Spinner niet kon ompraten. "Goed dan..," gaf Jeremy uiteindelijk toe en maakte de deur open. Hij liep het appartement uit en stond vervolgens beneden op de straat. Pas bij het zien van de lijken herinnerde hij zich dat hij was gaan moorden in de vroege ochtend. "Oh ja..," sprak Jeremy en wreef eens peinzend over zijn achterhoofd. "Hee! Jij daar!" Jeremy keek op en zag hoe een groep agenten hun kant op renden. Oepsie.. Jeremy greep Spinner bij zijn arm en rende door de steegjes heen om de politie te ontlopen. Uiteindelijk waren de twee uitgekomen in het centrum van de stad. Licht buitenadem keek Jeremy naar Spinner. Plots besefte hij dat hij ze ook gewoon had kunnen vermoorden. Hij kon zichzelf opnieuw wel voor zijn hoofd slaan, maar besloot dat niet doen. Hij haalde eens diep adem, waarna hij wees naar Spinner. "Luister, als je met me mee gaat moet je weten dat ik hier de leiding heb en je me zonder aarzelen volgt, ja?" sprak Jeremy eisend. Volgens ging hij iets dichterbij Spinner staan en boorde hij zijn zwarte ogen in die van Spinner. "En ben je gay?" vroeg Jeremy. Hij moest het gewoon weten, anders kon hij niet normaal met Spinner omgaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. di nov 04, 2014 11:16 pm


Jeremy leek nu echt oprecht verbaasd te zijn door Spinner zijn reactie. Echter zag Spinner het verscheel niet of hij nu nou echt verbaasd was of dat het nep was. Hij lette er sowieso niet zo op dat Jeremy zo verbaasd was. Nee al dat hij aan dacht was dat hij met Jeremy mee zou gaan, waar naar toe ze dan ook maar zouden gaan. Het maakte Spinner alleen maar nieuwsgieriger en meer opgewonden. Hij wilde de uitdaging wel aan gaan met Jeremy. Het duurde dan ook niet lang of Spinner omhelsde Jeremy ineens. Je kon het als een bedankje zien. Jeremy klopte Spinner op de rug. Spinner liet hem uiteindelijk dan ook weer los en keek hem nog met een glimlach in de ogen aan waarna hij zijn slaapkamer in was gegaan om zijn luie zondag kleding in te ruilen voor wat leuks. Uiteindelijk kwam Spinner terug met de sleutels rinkelend in zijn hand. Ja hij was ready, en dat maakte hij dan ook wel even duidelijk door het met woorden te zeggen. Jeremy reageerde er op, leek het wel best te vinden. En dus volgde Spinner hem vrolijk mee naar buiten. Eenmaal buiten waren er enkele lichamen te zien in de straat. Ze lagen daar maar met een koude bleke huid. Ja dood waren ze zeker. Spinner keek dan ook enkele seconde wat verbaasd waarna zijn blik langzaam aan naar Jeremy ging. Jeremy had een passende 'oh ja' toegevoegd aan het gebeuren waarbij hij eens op zijn hoofd wreef. Spinner zuchtte eens. ''Ook goede morgen Zei Spinner wat flauwtjes tegen hem. Plots sprak Jeremy tegen een paar agenten verderop. Echter leken zij het niet zo leuk te vinden en kwamen ze op hen af. Echter liet Jeremy het niet gebeuren dat ze meer dichterbij konden komen. Nee hij greep een arm van Spinner vast en trok hem mee waarna ze algauw samen door de steegjes heen renden, weg van de agenten. Die Jeremy overigens ineens niet uit moordde om wat voor reden dan ook. Ondertussen waren ze in het centrum aan gekomen. Jeremy richtte zich tot hem. Hij maakte Spinner algauw duidelijk dat hij de baas was. Spinner keek hem even aan waarna hij algauw glimlachte. ''Oke doe ik, beloof ik!'' Reageerde hij glimlachend op Jeremy. Plots kwam Jeremy erg dicht voor hem. Spinner zijn ogen vergrootte wat. ''Eh.. Jeremy?'' Begon hij maar op dat moment stelde Jeremy hem ineens de vraag of hij homo was. Spinner keek wat verrast naar hem. Hij had het hem gister toch al verteld? Naja was die waarschijnlijk dan toch al weer vergeten door de drank. Spinner grinnikte dan ook even zachtjes door de gedachten maar keek Jeremy al snel weer wat serieuzer in de ogen aan. Echter kon hij het toch niet helemaal laten; Hij tilde een hand op en liet die stilletjes langs het gezicht van Jeremy gaan. Van zijn wangen naar zijn kaken en als hij niet oppaste kreeg hij nog de neiging ook om Jeremy zijn hals aan te raken. Hij trok zijn hand dan ook maar weer terug. ''Yes i am sir'' Reageerde Spinner met een vrolijk glimlachje. Hij keek Jeremy nog even in zijn mooie donkere ogen aan waarna hij wat verder het centrum in liep en zich vervolgens terug naar Jeremy toe draaide. ''En waar gaat de volgende reis naar toe, meer stad of misschien wat meer natuur?'' Vroeg Spinner nu met een glimlach terwijl hij dan ook maar weer terug naar Jeremy toe liep. Spinner zijn voorkeur ging naar de natuur. Naar zijn voorkeur ging uit naar de natuur. Dat gaf gelijk zo'n avontuurlijk gevoel. Plots verscheen er een brede glimlach op Spinner zijn mond wat dan ook wel een teken was dat hij een idee had. Gelijk tikte hij Jeremy zijn borst eens aan. ''Weet je wat we zouden moeten doen? Kamperen! Midden in de bossen'' Sprak Spinner gelijk zijn gedachten uit. Ja nu begon hij helemaal op te gaan in dat avontuurlijke gevoel.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. wo nov 05, 2014 4:49 pmJeremy nam eens een hap lucht en probeerde zijn ademhaling weer normaal te krijgen. Hij besefte zich nu pas dat hij ook de politie gewoon had kunnen vermoorden, maar ze waren ze nu al kwijt gerend. Er was dan ook maar een kleine kans dat de politie hen hier zou vinden in het drukke centrum. Jeremy richtte zich op Spinner en zei hem dat hij haar naar hem moest luisteren. ''Oke doe ik, beloof ik!'' reageerde Spinner erop met een vrolijke glimlach. Zou hij ooit stoppen met vrolijk zijn? Jeremy zuchtte eens, waarna hij kort wat dichterbij Spinner kwam.''Eh.. Jeremy?'' sprak Spinner maar Jeremy negeerde hem en vroeg  Spinner of hij homo was. Dat hij precies dezelfde vraag al eens eerder had gesteld was hem ontgaan. Immers had hij daarna genoeg alcohol naar binnen gewerkt om zijn herinneringen daarover te verliezen. Hij hoorde Spinner zachtjes grinniken en het liet Jeremy fronzen. Was hij dan niet homo? Echter werd het tegendeel al snel bewezen doordat Spinner plots zijn hand op Jeremy's wang plaatsten. De warmte die het met zich mee bracht voelde raar aan. Immers was Jeremy niet gewend om fysiek aangeraakt te worden en dat zijn hart zo snel ging negeerde hij maar. Zijn gezichtsuitdrukking bleef echter neutraal. Hij liet nooit merken wat erin in hem omging, tenzij die ander het mocht weten. Spinner liet zijn hand afzakken naar zijn kaak. Jeremy zijn hart ging nu dan ook wel heel snel en het irriteerde Jeremy dat hij niet die onbeschrijfbare gevoelens kon verklaren. Uiteindelijk trok Spinner zijn hand weer terug. Kort keek Jeremy naar de hand van Spinner, waarna zijn blik terug ging naar Spinner. ''Yes i am sir'' antwoordde Jeremy dan ook uiteindelijk. "Ik kan misschien niet veel herinneren van gisteravond, maar ik kan wel herinneren dat ik je had gezegd om me niet aan te raken," reageerde Jeremy er alleen maar op. Hij wist dat als hij zijn woorden ging naleven hij Spinner nu uiteindelijk zou moeten vermoorden, maar Spinner deed iets met hem waardoor hij het gewoon niet kon doen. Spinner nam afstand van hem en keek kort de stad rond, waarna hij zijn blik weer vestigde op Jeremy. ''En waar gaat de volgende reis naar toe, meer stad of misschien wat meer natuur?'' vroeg Spinner. Jeremy zuchtte eens. Die jongen was gewoon een wandelende optimistische bom. Nog even en hij zou de bom ontmantelen. Jeremy wou toch antwoord gaan geven op zijn vraag, maar toen verdween er opeens een nog grotere glimlach rond Spinner zijn lippen en tikte Jeremy's borst eens aan. ''Weet je wat we zouden moeten doen? Kamperen! Midden in de bossen'' zei Spinner vrolijk en je kon zien in zijn ogen dat hij er duidelijk viel zin in had. Jeremy keek hem kil aan. "Natuurlijk waarom niet," mompelde Jeremy. Hij zuchtte eens diep. Nog even en zijn zuurstof zou op zijn door het te veel zuchten. Jeremy keek eens kort om zich heen. Nog steeds niks te zien van de politiemannen. Hij richtte zich weer op Spinner."We gaan niet kamperen en we gaan zeker niet de natuur in," zei Jeremy uiteindelijk en hoopte hiermee de glimlach van Spinner's gezicht af te halen. "Ik kan er immers niet iemand vermoorden, behalve jou dan en ik neem aan dat je dat niet wilt hebben," ging Jeremy verder en keek hem kort aan met een grijns. Jeremy keek eens achterom en zag toen de politiemannen. Ze hadden wat versterking en toen de twee oogcontact maakten met Jeremy wist hij dat ze voor hem waren. Jeremy zuchtte opnieuw. "Ik ga niet weer weg rennen," mompelde Jeremy, waarna hij zijn hand omhoog hielt en alle politiemannen één voor één doodmaakte. De laatste probeerde Jeremy nog te schieten, maar die was er ver naast. Jeremy wreef kort zijn handen tegen elkaar, waarna hij naar de mensen om zich heen keek. Een paar seconden duurde het voordat de eerste mensen de lijken neer zag vallen en ze wisten dat Jeremy het gevaar was. De mensen begonnen te schreeuwen, renden weg, kortom: totale paniek. Jeremy greep opnieuw Spinner bij zijn arm vast en sleurde hem nu mee naar het metrostation. "Genoeg gespeeld, we vertrekken," sprak Jeremy, waarna hij de trappen af liep en uiteindelijk uit kwam bij de metro's. Hij dacht er niet aan om kaartjes te kopen en toen ze bij de poortjes aankwam waar je die moest instoppen, sprong hij er behendig overheen en vermoordde hij diegene die dat als een misdaad zag. Vervolgens liep Jeremy naar het metrostation toe en nam hij plaats op een bankje en wachtte op de eerstvolgende metro. Daar zouden ze wel instappen. Naar god mocht weten toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. wo nov 05, 2014 9:03 pm


'Ik kan misschien niet veel herinneren van gisteravond. Maar ik kan wel herinneren dat ik je had gezegd om me niet aan te raken.' Had Jeremy gereageerd op het feit dat Spinner hem bij zijn wang en kaak had aangeraakt en dan ook weer had toegegeven dat hij homo was. Oh en dat kon hij zich dan wel weer herinneren? Uitgerekend dat. Hoe dan ook had Spinner zijn hand toch wel weer bij Jeremy weg gehaald. Spinner was uiteindelijk een meter of twee het centrum ingelopen en had gevraagd waar hun reis nu naar toe zou gaan. Echter was hij vrijwel meteen op een idee gekomen. Namelijk kamperen. Vol enthousiasme stelde hij het dan ook voor aan Jeremy. Echter gaf Jeremy hem enkel maar een kille blik en mompelde wat als reactie. Spinner kon het alleen niet horen omdat hij nu wat verder van Jeremy afstond. Hij liep zo dan ook naar hem toe en wilde vragen wat hij had gezegd zonet maar toen praatte Jeremy al verder. Jeremy maakte hem gelijk duidelijk dat ze niet zouden gaan kamperen, en ook de natuur niet in zouden gaan. Spinner keek wat verbaasd naar hem. Had hij soms zo'n hekel aan de natuur? Of had hij een trauma aan kamperen..? Kort dacht Spinner er over na. Het was allemaal mogelijk. Echter kwam Jeremy al snel met een reden. Spinner keek hem dan ook weer in de ogen aan. Spinner luisterde er naar waarna hij eens licht zuchtte. Altijd maar dat moorden. Hij moest er overduidelijk iets voor over hebben om bij Jeremy te willen zijn. Echter gaf Jeremy hem nu dan wel een grijns. Maar als hij vrolijk was dan kon Jeremy ineens niet meer grijnzen? Fuck logica? Spinner glimlachte wat flauwtjes terug naar Jeremy. Plots merkte hij achter Jeremy wat politiemannen op. Dit keer waren het er meer dan eerst.
Jeremy keek dan ook om en zuchtte eens waarbij hij zei dat hij dit keer niet weg zou rennen. Niet? De politie trok hun geweren al! Spinner wilde een arm van Jeremy dan ook vast pakken maar op dat moment tilde Jeremy zijn hand op en zorgde hij ervoor dat de politie agenten net zo dood eindigde als al die andere mensen. De laatste die stond probeerde Jeremy neer te schieten. Van schrik schoot Spinner achter hem. Gelukkig was zijn snelheid nog ergens goed voor. Maar ze hadden geluk want de kogel was ver naast hun. Spinner zuchtte dan ook eens opgelucht. Hij zou niet willen dat Jeremy gewond zou raken. Plots doemde een stroom van paniek op. Om hen heen was geschreeuw en gegil te horen. Spinner keek dan ook wat geschrokken op. Mensen hadden het gebeuren gezien en nu kwam langzaam aan het hele centrum te weten. Plots greep Jeremy zijn arm vast en trok hij hem met zich mee. Spinner keek nog enkele seconde naar de mensen waarna zijn blik terug op Jeremy viel. ''En wat nu?'' Vroeg hij dan ook maar daar kwam hij snel genoeg achter. Jeremy zei hem dat er genoeg was gespeeld, ze zouden nu dan echt vertrekken. Leek erop dat hij dus maar moest afwachten wat er zou gebeuren. Maar daar kwam hij snel genoeg achter zodra ze bij de metro's aan kwamen. Spinner wilde zijn portemonee al pakken maar Jeremy liep gewoon door. Spinner keek wat verbaasd. ''Eh Jeremy we moeten da..'' Hij hield zijn mond al zodra ze bij de poortjes aan kwamen en Jeremy diegene er achter vermoorden. Spinner volgde hem snel. Zijn blik af en toe op de mensen die nu niet meer dan lijken waren. Hij slikte dan ook eens. Jeremy hield uiteindelijk halt bij een bankje en ging daar op zitten. Spinner bleef even staan en keek op het bord waar de tijden werden aan gegeven. ''Eerst volgende gaat over 5 minuten'' Zei Spinner tegen hem waarna hij langzaam aan naar hem toe liep en vervolgens bij hem op het bankje kwam zitten. Hij voelde de vraag op zijn tong branden maar slikte eens. Misschien was het beter om het niet te vragen voordat Jeremy zich bedacht. Na even kwam de metro er aan en Spinner stond dan ook op. ''Hier in?'' Vroeg Spinner aan hem met een licht flauw glimlachje en wees dan ook naar de trein.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. wo nov 05, 2014 9:36 pm


Spinner had nog gevraagd wat ze nu zouden gaan doen, maar Jeremy ging er geen woorden meer vuil aanmaken en sleurde Spinner simpel weg mee naar beneden naar de metrostations. Jeremy liep de trappen in een tempo af en eenmaal beneden gekomen vermoorde hij de mensen die hem in de weg stonden, zoals gewoonlijk, en nam hij uiteindelijk plaats op een bankje tegenover het spoor. Spinner had hem gevolgd op de voet en keek nu naar de tijden van de metro's die reden. ''Eerst volgende gaat over 5 minuten'' zei Spinner, waarna hij naast Jeremy ging zitten. Jeremy knikte eens en ging wat onderuit gezakt zitten op het bankje. "Dan wachten we nog vijf minuten," reageerde Jeremy erop. Hij keek kort naar Spinner en merkte op dat hij slikte. Jeremy had opnieuw de neiging om zijn wenkbrauw te trekken, maar onderdrukte het. Hij had geen zin in nutteloze vragen of antwoorden. Hij wou gewoon zo snel mogelijk weg en hij wou zo snel mogelijk weer rustig door een stad kunnen lopen zonder dat mensen naar hem keken alsof hij een demon was. Begreep hem niet verkeerd; hij vond het leuk om als moordenaar gezien te worden, maar dat zorgde ervoor dat mensen veel eerder voor genade smeekten en ervoor zorgde dat ze eerder opgaven. Een gevecht tegen hem was nog altijd veel leuker. Jeremy keek op toen een metro de rails opreed. Spinner stond op en keek Jeremy aan. ''Hier in?'' vroeg Spinner met een flauwe glimlach en wees naar de metro. Jeremy knikte een grijnsde eens, waarna hij Spinner wenkte om hem te volgen en liep hij de metro in. Hij nam plaats op een stoel en keek licht verveeld naar voren. De hele cabine was leeg op een oude man na. Even dacht Jeremy eraan om hem te vermoorden, maar hij besloot het toch niet te doen. Hij gokte erop dat de man toch al niet lang te leven had. Kort richtte hij zijn blik op Spinner. "Ik vraag me nog steeds af waarom je in hemelsnaam met me mee gaat nadat je al die lijken hebt gezien en nadat je hebt gezien hoe ik genadeloos iemand vermoord. Maar als ik zoiets zou vragen krijg ik waarschijnlijk een té optimistisch antwoord terug wat niet te geloven valt," zei Jeremy tegen Spinner. Hij keek Spinner kort grijnzend aan, waarna zijn blik op het scherm viel die in de metro hing. Het volgende station zou in een buitenwijk zijn. Leuk. In de buitenwijken was het immers altijd wat onveiliger en waren mensen altijd wat 'onaardiger' dan in de stad zelf. Toch zouden ze niet opgepast zijn voor Jeremy. Hij grinnikte lichtjes bij de gedachte. Uiteindelijk stopte de metro dan ook bij het station en trok Jeremy Spinner achter zich aan de metro uit. Jeremy liep de trappen weer op en kwam uit in een klein dorpje. Hij keek kort om zich heen. Een groep jongens leek hen op te merken en mompelde wat. Er hing een bepaalde sfeer in de stad die Jeremy wel aanstond. Het was een uitdagende en beangstigende sfeer voor de meeste en Jeremy was van plan om dat te gaan versterken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. wo nov 05, 2014 11:33 pm


Vijf minuten hadden ze gewacht tot dat de metro er zou zijn. Naja ongeveer vijf minuten. Vaak kwam een metro wel wat eerder dan dat het bord aan gaf. Nu dus ook. Spinner was dan ook gelijk opgestaan en had naar de metro gewezen waarbij hij had gevraagd of ze deze zouden nemen. Jeremy gaf hem een grijnzend knikje en liet wenkte hem met zich mee te komen. Zo gingen de twee de metro in. Eenmaal in de metro was het behoorlijk rustig. In dezelfde cabine als hen was enkel een man. Spinner zijn blik ging van de man terug naar Jeremy. Hij zag Jeremy zijn blik gericht naar de man en slikte eens. Hij zou toch niet? Nee toch niet. Jeremy leek de oude man met rust te laten en richtte zich nu op hem. Hij begon er over dat hij zich nog steeds afvroeg waarom hij nog bij hem bleef. Spinner moest even grinniken door de laatste woorden Jeremy. Voor een moment keek hij dan ook voor zich uit. Uiteindelijk keek hij Jeremy weer in de ogen aan met een licht glimlachje. ''Daar heb je sowieso gelijk in'' Reageerde hij als antwoord op Jeremy zijn laatste woorden. Spinner liet de rest nog maar even zitten. Hij wilde wel zeggen dat hij zich aangetrokken tot hem voelde, maar hoe moest Jeremy daar wel niet op gaan reageren?
Uiteindelijk stopte de metro en Jeremy nam hem gelijk vast waarna hij hem achter zich aan de metro uit trok. Ze gingen de trappen uit en kwamen in een klein dorpje aan. Zwijgend keek Spinner wat in het rond. Niet helemaal wetend wat hij er van moest vinden. Het dorpje zag er nou niet bepaald aangenaam uit, had totaal geen verwelkomende sfeer. Ondertussen kwam het groepje jongens hun kant op. ''He nieuwelingen?'' Begon er een voorop die vast diegene was die het groepje een beetje leidde. De rest kwam om hun heen staan. De jongen liet zijn blik over Jeremy en Spinner heen glijden. ''hmm een koppeltje dat lekker een dagje weg is? Zijn jullie op de verkeerde plek aangekomen'' Sprak hij grijnzend. Hij nam de conclusie dat de twee een koppel waren. Ondertussen keek hij kort een jongen snel aan waarna hij zich vooral op Jeremy richtte. Dit omdat de jongen die zojuist een teken was gegeven, Spinner in handen nam. Hij gaf hem dan ook ineens een stomp in zijn maag waarna hij hem gelijk om duwde en een voet hard op Spinner zijn borst drukte. Spinner kneep zijn ogen dicht alleen al bij de klap op zijn rug. Zijn rug voelde hij dan ook nog wel wat door vanochtend. Maar de voet op zijn borst maakte het niet veel beter. Door dat de jongen door drukte kon hij niet goed adem halen. De andere jongens richtte zich op Jeremy terwijl het leider figuur wat droog naar Spinner keek. ''Echt een flikkertje, nu jij'' Zei hij met een brede grijns tegen Jeremy terwijl hij op hem af stapte. Spinner greep ondertussen de voet vast. Maar de jongen boven hem was breder en sterker. Ze hadden ook wel weer een goed iemand uit gekozen. Spinner zijn blik ging uiteindelijk dan ook naar Jeremy terwijl hij eens slikte.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. do nov 06, 2014 10:17 am

Jeremy vroeg zich nog altijd af waarom Spinner met hem mee was gegaan. Immers was Jeremy iemand die niet twee keer na dacht over de gevolgen die een moord kon hebben en het gewoon deed. Hij kon er immers niet in problemen mee raken, maar Spinner wel degelijk. Hij vroeg het dan ook aan Spinner, maar voegde erbij dat hij waarschijnlijk een optimistisch antwoord zou krijgen van de vrolijke jongen. Iets waar Jeremy zich aan de ene kant kon irriteren en aan de andere kant was het behoorlijk aanstekelijk. Spinner gaf Jeremy gelijk en dat liet Jeremy kort zuchtte, maar uiteindelijk grijnsde hij toch weer wat. De metro kwam tot een halt en Jeremy sleurde Spinner mee de metro uit naar boven. Eenmaal weer boven de grond aangekomen, keek Jeremy eens tevreden rond, terwijl hij Spinner wat onzeker zag kijken. Ja dit leek niet de veiligste buurt en zeker niet de buurt waar je snel vrienden kon maken. Kortom, perfect voor Jeremy. Zijn blik viel op een stel jongens die naar hen keek. Jeremy keek ze licht uitdagend aan en het duurde dan ook niet lang voordat de jongens naar hen toe liep. ''He nieuwelingen?'' sprak de jongen die zichzelf als de leider leek te bekronen. Jeremy keek hen echter alleen wat kil aan en liet hun nog een zet maken, voordat Jeremy een einde ging maken aan hen. Jeremy voelde de jongens naar hen kijken. Hijzelf reageerde er niet veel op, maar fronste wel toen de jongens een conclusie namen die hij niet had verwacht: ''hmm een koppeltje dat lekker een dagje weg is? Zijn jullie op de verkeerde plek aangekomen'' Jeremy grinnikte eens lichtjes. De leider keek een jongen aan, die vervolgens op Spinner af stoof en hem vast pakten. Kort keek Jeremy naar het gebeuren, terwijl Spinner een paar rake klappen opving en hij zag hoe hij moeite kreeg met ademhalen. Normaal boeide het Jeremy weinig als iemand, die bij hem was, werd aangevallen of werd verwond, maar om een of andere reden werd Jeremy hier juist boos op. Hij dacht er ook verder niet bij na en richtte zich op de leider die nog steeds voor hem stond en nu een dreigende pas na hem toe zette. ''Echt een flikkertje, nu jij'' sprak de leider en keek Jeremy aan. Hij zag hoe Spinner hem nog probeerde te stoppen, maar tevergeefs. Jeremy zuchtte eens geïrriteerd. "Ik had inderdaad veel plezier om met jullie te gaan spelen," sprak Jeremy en zette een stap richting de leider, waardoor er nog maar weinig afstand tussen hen beiden was. "maar ik had gehoopt dat je wel een beter motief had om ons neer te halen en wel een sterkere kracht," sprak Jeremy. Nu grijnsde hij dan ook breder. Plots schoot hij behendig langs de leider heen en greep het hoofd vast van de jongen die Spinner vast had. "Rest in peace," sprak Jeremy nog tegen de jongen, waarna hij dood neer viel op de grond. Hij grinnikte eens en keek de leider nu weer. Opnieuw was de angst te ruiken in de lucht. Jeremy grijnsde en richtte zijn hand nu op de andere jongens en ook die vielen dood neer. Hij zette een stap richting de leider. "We kunnen beiden zien we hier de sterkste is, als je niet hetzelfde wilt eindigen als hen, loop je nu weg," zei Jeremy bedreigend. De leider knikte wat beangstigend en overdondert, waarna hij weg rende. Jeremy grinnikte nog wat na, waarna hij zich richtte op Spinner. Hij stak een hand naar hem uit waar hij zich aan kon optrekken. "Alles goed spin spin?" vroeg Jeremy en grijnsde lichtjes.

OOC: sorry geen template, komt wel als ik uit school ben ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. do nov 06, 2014 7:46 pm


Met een klap was Spinner op de grond terecht gekomen. Alsof hij al niet genoeg daarvan had gekregen vandaag. Eerst Jeremy vanochtend al. Wat een goeiemorgen was dat geweest ook. En nu deze grote spierbundel die hij totaal niet kende. Echter wist Spinner wel zeker dat hij niet opgewassen was tegen de jongen. Spinner klampte zijn handen vast aan de schoen van de jongen en probeerde deze omhoog te duwen maar de jongen wist zijn gewicht prima te behouden en drukte dan ook nog iets meer op zijn borst zodra hij merkte Dat Spinner aan het tegen werken was. Spinner kreeg daardoor steeds moeilijker adem. Zijn handen bleven stilletjes op de schoen liggen terwijl hij zijn blik op Jeremy gericht had. De jongens richtte zich nu op hem. Spinner wist dat Jeremy ze aan kon. Hij legde zo 10 of meer mensen in een keer om. En toch was Spinner er bang voor dat Jeremy ook iets aan gedaan werd. Wat hij zeker niet zou willen. Spinner pakte de schoen van de jongen dan ook langzaam aan wat strakker vast door de spanning die hij in zijn lichaam voelde.
Jeremy begon tegen de leider te spreken. Spinner slikte eens. Terwijl Jeremy dichter op de leider af ging. Echter diste Jeremy de leider wel gelijk met woorden. Maar Spinner voelde helaas teveel spanning om er om te kunnen lachen. Echter gaf Jeremy wel een grijns weg. Iets wat Spinner al liet geloven dat Jeremy zich even goed zou gaan uitleven. En zo ging de volgende beweging van Jeremy dan ook wel erg snel. Hij schoot langs de leider en eindigde bij de jongen die hem tegen de grond hield. Hij greep het hoofd van de jongen vast en zei er 'rest in peace' bij. Spinner zou er niet snel mee komen maar voor hem was het meer; 'burn in hell' Zeker na de manier hoe de leider hen genoemd had. De jongen viel dood op de grond neer. Gelukkig niet zijn kant op anders zat hij daar weer mee. Spinner duwde de voet van de jongen die nu wat slapjes op zijn borst lag weg en ging langzaam aan wat recht zitten. Hij kneep zijn ogen kort dicht door de pijn in zijn rug maar opende ze al snel daarna weer, immers wilde hij zien hoe het zou aflopen. Op dat moment zag hij de andere jongens een voor een dood neer vallen. Het was net domino. Spinner keek er zwijgend naar waarna zijn blik op de leider viel die als enigste nog over was. Die jongen was nog net niet in shock. Jeremy sprak de jongen bedreigend toe waarbij hij dan ook nog eens op hem afstapte. Als dat de jongen niet genoeg deed wist hij het ook niet meer. Immers stond hij niet samen met zijn vriendjes meer. Nee hij was helemaal alleen en dat leek hij te beseffen want hij zette het algauw op een rennen. Spinner keek de jongen verbaasd na. Ergens had hij toch verwacht van de grotere jongen dat hij iets terug zou doen maar dit bewees genoeg dat de jongen dacht even stoer te kunnen doen, plan failed. Spinner glimlachte even licht wat flauwtjes. Het was voorbij. Een schaduw viel over hem heen. Spinner keek op naar Jeremy die een hand naar hem uit stak. Spinner glimlachte gelijk wat meer naar hem en nam zijn hand dan ook vast waarna hij zich recht trok. Spinner kneep een oog kort wat dicht waarna hij Jeremy algauw wat verbaasd aan keek door zijn woorden. Door vooral de manier hoe hij hem noemde. Spin spin? Het klonk wel leuk. Spinner begon dan ook te lachen. Hij gaf Jeremy daarna een lief glimlachje. ''Beetje last van mijn rug maar het gaat verder wel'' Antwoordde Spinner. ''Je had ze goed te pakken'' Zei Spinner met een flauw glimlachje terwijl zijn blik kort terug ging naar de jongens. Oke misschien hadden ze niet dood gehoeven. Maar aangezien de buurt er ook al niet bepaald goed uit zag waren ze waarschijnlijk niet meer te redden geweest. Plots besefte Spinner dat hij Jeremy zijn hand nog vast had. Hij liet die dan ook gelijk weg en keek voor een moment wat ongemakkelijk aan waarna hij zijn blik langzaam aan terug op Jeremy zijn gezicht richtte. ''Bedankt dat je me niet in de handen hebt gelaten van die gasten..'' Zei hij wat zachter. Hij had voor een moment namelijk getwijfeld. Zeker door vanochtend. Dat had toch een bepaalde indruk achter gelaten ook al wilde hij het zo snel mogelijk vergeten. Zeker nu. Hij glimlachte langzaam aan wat en keek vervolgens de buurt rond. Langzaam aan deed hij dan ook wat stappen verder. ''Is het wel een goed idee om hier te blijven?'' Vroeg Spinner vervolgens dan ook waarna zijn blik van het ene vervallen gebouw naar het andere gleed, tot de bomen die nog nauwelijks bladeren hadden en uiteindelijk eindigde zijn blik bij Jeremy zijn gezicht. Afwachtend keek hij hem in de ogen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. do nov 06, 2014 9:08 pm


Kort keek Jeremy nog naar de lijken die voor zijn voeten lagen. Erg aanlokkelijk zag het er niet uit, maar Jeremy had ook niets anders verwacht. Hij overwoog even om ze ergens neer te leggen, maar besloot uiteindelijk om ze te laten liggen; het zorgde voor een goeie waarschuwing voor diegene die dachten dat ze hen moesten lastig vallen. Jeremy liep naar Spinner toe en stak een hand naar hem uit, waarna hij hem dan ook 'spin spin' noemde. Een leuke bijnaam vond hij zelf. Zijn humeur was raar genoeg erg goed. Hij had zelfs wat licht geglimlacht. Wat een beetje doden toch wel niet goed deed. Spinner hief zichzelf op aan de hand van Jeremy en glimlachte nu ook naar hem. ''Beetje last van mijn rug maar het gaat verder wel'' antwoordde Spinner. Jeremy knikte eens kort, waarna hij opnieuw even glimlachte. ''Je had ze goed te pakken'' sprak Spinner, waarna hij kort keek naar de lijken. Jeremy volgde zijn blik en grijnsde lichtjes. Jeremy merkte pas dat Spinner nog steeds zijn hand vast had toen Spinner zijn hand vast trok. Kort keek Jeremy naar zijn hand die nu wat leeg aanvoelde en keek vervolgens Spinner die nu weg keek. Het deed Jeremy wat glimlachen. Best schattig. Nee. Niet schattig. Kort balde Jeremy zijn handen tot vuisten, waarna hij zich weer richtte op Spinner toen hij hem weer aankeek. ''Bedankt dat je me niet in de handen hebt gelaten van die gasten..'' sprak hij wat zacht. Jeremy grinnikte eens en legde een hand op Spinner zijn hoofd en liet eens zijn hand door zijn haren heen gaan. "Geen zorgen, ik laat zulke gasten je mooie kopje niet af trekken," sprak Jeremy en zijn hand gleed nu af naar Spinner zijn kin. Licht tilde hij zijn hoofd wat op en kwam nu ook wat dichterbij Spinner. "Dat ga ik immers zelf doen," fluisterde Jeremy, waarna hij zijn kin weer los liet en eens grinnikte. Hij nam een paar stappen afstand van Spinner en legde zijn handen eens achter zijn hoofd. Relaxt keek Jeremy om zich heen. ''Is het wel een goed idee om hier te blijven?'' Jeremy keek weer om en grijnsde eens naar Spinner. "Natuurlijk! Heerlijk rustig toch?" vroeg Jeremy en grijnsde wat breder. "We zullen wel eens zien wat hier allemaal rond zwerft en of we hier nog wat plezier kunnen beleven. Als dat je niet aan staat weet je de weg terug naar je appartement te vinden," zei Jeremy met een snijdende toon in zijn stem bij zijn laatste woorden. Hij wou liever ook niet dat Spinner echt weg ging. Jeremy keek kort om zich heen, waarna zijn blik bleef hangen op een krakkemikkig café dat open leek. Jeremy grijnsde licht en wenkte Spinner om hem te volgen. Eens kijken wat ze daar aan troffen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. do nov 06, 2014 10:16 pm


Spinner had Jeremy bedankt voor het feit dat hij hem niet achter had gelaten bij die jongens. Door vanochtend was hij toch wel voor een moment gaan twijfelen. Maar Jeremy had hem nu bewezen dat hij hem niet aan zijn lot zou laten. Tenminste niet op deze manier. Jeremy grinnikte eens waarna hij plots zijn hand op zijn hoofd voelde en vervolgens zijn vingers die door zijn donkerblonde haren heen gleden. Het gaf Spinner een lichte rilling. Maar geen negatieve rilling. Nee de manier waarop Jeremy hem aanraakte voelde juist fijn aan. Jeremy zei hem dat hij hen zijn mooie koppie niet af zou laten trekken. Hij vond hem mooi? Spinner keek wat verbaasd maar glimlachte algauw wat verlegen naar hem. Aan het verlegen glimlachje werden algauw blosjes op zijn wangen toegevoegd door dat Jeremy zijn aanrakingen nog niet stopte. Hij voelde de vingers van Jeremy naar zijn kin afglijden. Jeremy tilde zijn hoofd wat op en kwam dichter bij hem. Spinner zou zweren dat hij Jeremy zijn adem tegen zijn lippen kon voelen. Zijn hart bonkte dan ook in zijn borst. Alsof het er van enthousiasme uit wilde springen. Een onbeschrijfelijk goed gevoel borrelde op in zijn buik. Maar net toen het gevoel op zijn toppunt zou zijn; Jeremy zei hem dat hij het zelf wel zou doen. Spinner keek wat verbaasd naar Jeremy. Jeremy liet hem ondertussen los en deed wat stappen van hem weg. Hoe meer Jeremy van hem af stond hoe meer de blosjes verminderde. Had Spinner toch even gedacht.. Nee. Waarom zou Jeremy dat in hemelsnaam doen? Spinner schudde dan ook gauw zijn hoofd waarna hij wat flauw glimlachend terug naar Jeremy keek. ''Eh, doe maar niet'' Reageerde Spinner dan ook net zo flauwtjes.
Spinner richtte zich vervolgens op het dorpje dat er eigenlijk wel erg verlaten uit zag. Zo oud, met verlaten panden. Misschien was dit wel de hangplek van die jongeren geweest? Of was dit de plek van een hele groep hangjongeren. Het was niet te zeggen. Spinner had een wat onzeker gevoel gekregen bij de plaats waar ze waren en dat zorgde er dan ook voor dat hij Jeremy vroeg of ze hier zouden blijven. Echter leek Jeremy, in tegenstelling tot hem, het helemaal te zien zitten. Spinner slikte eens. Naja als Spinner het zag zitten.. Spinner wilde niet van hem weg en dus moest hij hier dan ook maar blijven. Jeremy maakte dan ook duidelijk dat hij sowieso zou blijven, en als Spinner niet wilde blijven dan kon hij gelijk weg gaan. Spinner schudde gelijk zijn hoofd. ''Nee nee! Ik bedoel.. Nee.. Ik zou nog niet van jou weg willen'' Reageerde Spinner met een licht glimlachje. Uiteindelijk richtte Jeremy zich tot een café en wenkte Spinner dan ook mee te komen. Het café zag er erg oud uit, versleten kon je gerust zeggen. Spinner liep met Jeremy mee en bleef in de deuropening kort staan. Hij keek stilletjes wat in het rond. Echter zat er geen kip in het café. Spinner keek wat vragend en liep het café binnen. ''Of dit is een café die gesloten is zonder afgesloten deur, of dit café trekt niet veel bezoekers.'' Zei Spinner met een flauw glimlachje. Het tweede klonk het meest logisch. Hij richtte zich terug op Jeremy en wilde wat zeggen tegen hem maar op dat moment was er plots geluid achter in het café te horen. Een hard geluid wel. Van een of twee pannen die op de grond kletterde. ''Shit!'' Was er dan ook op een eigenlijk te harde fluister toon te horen. ''Ssstt straks horen ze ons..!'' Ging een vrouwelijk stem er achter aan. Spinner keek wat verbaasd naar de deur die naar de keuken leidde. Hij keek vervolgens naar Jeremy en wees richting de deur. '' Dit lijkt haast op een cowboy film, alsof ze verstoppen voor de slechterik.'' Zei Spinner met een lachje waarna hij kort in het rond keek. Hij wees daarna kort naar de deur. ''Moeten we hen gedag zeggen?'' Vroeg Spinner dan ook met een glimlachje. Het was een beetje onbeleefd om zo drinken te pakken dacht hij zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. za nov 08, 2014 12:23 pm


Spinner was nog niet helemaal ervan overtuigd dat het hier gezellig was. Begrijpelijk, want zo zag het er ook niet uit. Het leek alsof je heel voorzichtig moest zijn met de gebouwen hier. Eén verkeerde aanraking en het stortte in. Tenminste, dat leek zo. Jeremy ging er vanuit dat zijn fantasie het fout had. Jeremy zij vol motivatie dat hij hier zeker zou blijven. Het dorpje zag eruit alsof hij hier genoeg plezier kon hebben. Hij richtte zich tot Spinner. Als hij het er niet mee eens was, kon hij mooi terug gaan lopen. Ergens wou Jeremy niet dat hij weg ging, maar hij ging er dan ook vanuit dat Spinner bleef. ''Nee nee! Ik bedoel.. Nee.. Ik zou nog niet van jou weg willen'' reageerde Spinner snel. Jeremy grinnikte eens en liep richting het café die zijn aandacht had getrokken. Echter zat er in het café geen hond. Niet dat Jeremy iets anders had verwacht, maar het viel hem wel op dat zelfs de barman er niet was. Vreemd. ''Of dit is een café die gesloten is zonder afgesloten deur, of dit café trekt niet veel bezoekers.'' zei Spinner. "Hee, 't is nog vroeg in de morgen. Je moet deze mensen wat rust gunnen, spin spin," reageerde Jeremy erop en grinnikte eens. Jeremy wou plaats nemen aan een tafel, maar toen hoorde hij een paar pannen op de grond kletterde. ''Shit!'' was al snel te horen. ''Ssstt straks horen ze ons..!'' volgde een vrouwen stem. Jeremy keek kort naar Spinner die wees naar de deur waarachter het geluid kwam. '' Dit lijkt haast op een cowboy film, alsof ze verstoppen voor de slechterik.'' Jeremy grinnikte bij zijn laatste woorden. "Ik vroeg me al af waar de barman was gebleven," sprak Jeremy en liet zijn blik nu dan ook weer rustte op de deur. ''Moeten we hen gedag zeggen?'' stelde Spinner voor. Jeremy keek hem grijnzend aan. Hij legde een arm om Spinner zijn schouders heen. "Luister Spinner, als je als een slechterik word behandelt, moet je hen bang laten zijn," legde Jeremy uit en begeleidde hem in de tussen tijd naar een tafel met banken die tegen de muur aanstonden. Jeremy ging op de bank zitten en legde zijn voeten op de tafel. "En zij moeten ook weten dat als ze nu niet tevoorschijn komen zij niet heel lang meer zullen leven," zei Jeremy en verhief zijn stem ietwat om ervoor te zorgen dat de mensen die zich verstopten het ook konden horen. Opnieuw was wat gemompel te horen vanachter de deur, maar uiteindelijk kwam dan een oudere man en een vrouw rond de dertig tevoorschijn. Ze wreven wat ongemakkelijk in hun handen en leken behoorlijk bang. Logisch. Het deed Jeremy grijnzen. "Hallo, mijn naam is Jeremy Suthcliff en dit hier is Spin Spin," stelde Jeremy hen voor, zich niet derende of Spinner het ermee eens was op de manier dat Jeremy hem voorstelde. Jeremy keek de man en de vrouw één voor één aan. "Het deed wel pijn om te merken dat jullie je nou gewoon verstopte voor mij," zei Jeremy sarcastisch. "However..," sprak Jeremy en stond tegelijkertijd op. Hij seinde Spinner als teken dat hij moest blijven zitten. Jeremy liep in een paar passen naar hen toe. "Jullie vinden het vast niet erg om ons wat drinken te brengen, toch? Misschien een kopje koffie voor twee?" vroeg Jeremy op een nep zoete toon. Zijn blik bleef hangen op de vrouw die gehaast knikte en wat klunzig twee koppen koffie probeerde te maken. Jeremy zuchtte onhoorbaar, waarna hij zich richtte op de man. "Wie is hier de baas van dit mooie dorpje?" vroeg Jeremy en keek de man aan. De man slikte eens, waarna hij aarzelend begon te praten: "Dat is Ben Enyuell. Hij is er nu niet, maar hij zou vanavond terug komen," legde de man uit. Jeremy knikte eens, waarna hij terug liep naar Spinner en de twee koppen koffie zag staan. Hij wuifde de twee mensen weg, waarna hij zich op Spinner richtte. "Wat dacht je ervan om een rijk te gaan stichten? Spin spin?" vroeg Jeremy en grijnsde lichtjes. Hij hield van de bijnaam voor Spinner en hij zou hem dan ook echt blijven gebruiken. Een rijk, ja dat stond hem aan. Met zijn krachten en een goeie tactiek moest alles mogelijk zijn. Jeremy bracht zijn kopje aan zijn lippen en nam er een slok van, waarna hij weer lekker ging zitten met zijn voeten op de tafel.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning. za nov 08, 2014 8:26 pm


Het was Spinner gelijk opgevallen dat het wel erg rustig was in het café. Echter zei Jeremy hem dat hij de mensen wat tijd moest geven aangezien het nog in de morgen was. Spinner had wat flauw geglimlacht maar moest daarna algauw even lachen door de manier van hoe Jeremy hem noemde. Weer die 'Spin Spin' Zou dat nu zijn vaste benaming zijn als het om Jeremy ging? Daar kwam hij vast snel genoeg achter. Spinner had zich op het drinken gericht. Eigenlijk wilde hij wat maar hij vond het onbeleefd om zo wat te pakken. Plots kwam er geluid vanuit de keuken. Alsof er pannen op de grond vielen. Het trok dan ook gelijk Spinner zijn aandacht. Hij voelde zich nu net alsof hij in een cowboy film was. Het café gaf die inspiratie dan ook wel aangezien het een wat oude tint had. Het was alsof de mensen vluchtte voor de bandiet die hun café binnen was gekomen en iedereen zou bedreigen of doodschieten met zijn pistool. Spinner zei zijn gedachten dan ook gewoon hardop. Jeremy grinnikte waarna hij dan ook zei dat hij zich al had afgevraagd waar de barman was. Spinner knikte eens met een licht glimlachje. Terwijl Jeremy naar de deur keek vroeg Spinner dan ook of ze hen gedag moesten gaan zeggen. Hij vond het anders ook een beetje een rare situatie zo. Jeremy richtte zich op hem en grijnsde waarbij hij een arm om hem heen legde. Spinner keek wat verbaasd. Wat nu? Maar Jeremy legde het algauw uit. Hij zei hem dat als hij als een slechterik werd behandelt zij bang moesten wezen voor hem. Daardoor bleef Spinner dan ook nog even zijn verbaasde uitdrukking vast houden. ’’Waarom..’’ Begon Spinner dan ook met de vraag die hij in gedachten vervolgde; waarom zou hij hen bang voor hem willen laten zijn? Echter maakte hij zijn woorden niet af want Jeremy kwam in beweging en begeleidde hem naar een tafel waarbij banken stonden. Spinner kwam naast Jeremy op de bank zitten en keek afwachtend naar hem. Benieuwd wat Jeremy nou zou gaan doen want het kon niet anders dan dat hij een idee had leek hem. Vlak na die gedachten begon Jeremy dan ook al te praten. Echter verhief hij bij deze woorden duidelijk zijn toon. Spinner was naïef. Maar hierbij kreeg hij toch wel langzaam aan door wat Jeremy probeerde te doen. Hij wilde de mensen, hoeveel het er ook maar waren, terug in het café hebben. En bleek te lukken want nog geen twee minuten later kwamen een vrouw en man de keuken uit gelopen. De manier waarop ze zich uitdrukten leken ze duidelijk nerveus te zijn. Spinner glimlachte even naar de mensen. Alsof hij wilde zeggen dat het goed was. Maar aan de andere kant, nu hij er over nadacht. Wist hij helemaal niet of het wel zo goed zou zijn voor de mensen. Waarschijnlijk niet, Jeremy nu al even kennende.
Jeremy stelde hen voor aan de man en de vrouw. Weer noemde Jeremy hem bij die bijnaam. Spinner kon dan ook niet helpen dan dat hij even moest lachen. Het klonk gewoon grappig hoe hij het zei. Spinner richtte zich daarna terug op Jeremy en de twee mensen en vroeg zich af wat Jeremy nu ging doen. Kalm luisterde Spinner dan ook naar zijn woorden. Tussendoor stond Jeremy op maar gaf hem een seintje dat hij gewoon kon blijven zitten en Spinner gaf dan ook maar een kort knikje. Hij zou eigenlijk niet goed weten wat hij nu anders moest gaan doen. Jeremy leek de boel dan ook prima onder controle te hebben. Spinner moest langzaam aan weer wat lachen zodra Jeremy een zoete toon in zijn stem liet horen op het moment dat hij de man en de vrouw om koffie vroeg. De toon stond Jeremy echt grappig. ’’Vooral houden die zoete toon’’ Zei Spinner dan ook met een lachje maar bleef snel weer stil zodra Jeremy verder tegen de man begon te praten terwijl de vrouw nerveus en wat onhandig koffie probeerde klaar te zetten. Spinner voelde de neiging om haar te helpen maar bleef maar zitten aangezien hij niet wist hoe Jeremy er op zou reageren. Hij had namelijk duidelijk aan gegeven dat hij gewoon moest blijven zitten. Jeremy had zich ondertussen tot de man gericht. Hij begon over de baas van het dorpje. Zou ene Ben Enyuell zijn. Spinner keek vragend naar Jeremy. Wat wilde hij met die informatie? Jeremy kwam na even terug bij hem terwijl hij de twee mensen weg wuifde aangezien ze hun koffie nu hadden. Spinner bracht zijn kop koffie naar zijn mond terwijl hij het in beide handen vast had en nam er voorzichtig een slokje van. Jeremy richtte zich op hem en stelde ineens voor om een rijk te gaan stichten. Daarbij noemde hij hem dan ook weer even Spin Spin. Spinner moest weer zachtjes lachen waarna hij pas echt besefte wat Jeremy zojuist had voorgestel. Een rijk? Spinner keek hem wat verrast aan. ’’Dus nu gaan we van de cowboys over op de middeleeuwen?’’ Vroeg Spinner met een lachje aan hem waarna hij nog een slokje nam. Hij dacht daarna eens na. ’’Een rijk met mij stichten? Hier?’’ Zei hij vervolgens tegen zichzelf, nadenkend. Hij richtte zich terug op Jeremy. Hij glimlachte vervolgens naar hem. Maar dacht toen weer na. Wacht.. Hoe was hij van plan dat allemaal te gaan doen of dacht Spinner nu te ver na. ’’Wacht.. Maak je een grapje?’’ Vroeg Spinner dan ook gelijk terwijl hij zijn koffie terug neer zette en wat dichter bij Jeremy kwam zitten. Aan de andere kant had Jeremy naar de baas gevraagd. ’’Ga je de baas vermoorden en dan de stad overnemen? Wat was je van plan er allemaal mee te gaan doen?’’ Vroeg Spinner gelijk achter mekaar terwijl hij Jeremy nieuwsgierig aan keek. Hij stond daarna dan ook op en liep naar het raam van het café toe. Hij keek naar buiten. Het zag er allemaal nog steeds doods uit. Ineens bedacht hij zich iets door de woorden van Jeremy. Hij draaide zich langzaam aan dan ook om naar Jeremy en kwam stilletjes weer naast hem zitten. ’’Wil je mij echt nog heel lang bij je in de buurt hebben?’’ Vroeg Spinner langzaam aan Jeremy terwijl hij hem wat afwachtend in de ogen aan keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: From the drunk night, to the forgotten morning.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

From the drunk night, to the forgotten morning.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-