Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Who are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Nikki Delaney
━ Member ━


Posts : 15
IC : 5

“ Character „
Leeftijd: ღ 17
Sex:
Family Tree: ღ x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Who are you? zo nov 02, 2014 4:31 pm

H.O.P.E.  Hold on pain ends


Met een knorrende maag veranderde Nikki in haar vertrouwelijke wolvenvorm en keek om zich heen. Ze had vandaag haar ontbijt overgeslagen dus dat betekende dat ze niks had gegeten. Met een gefrustreerde grom keek ze om zich heen. Ze was tot nu toe nog niks eetbaars tegengekomen en dat ergerde haar echt enorm. Meestal waren er overal dieren te bekennen waar ze op zou kunnen jagen maar vandaag had ze weer eens pech.

Met veel tegenzin liep de wolvin verder het bos in haar oren ondertussen gespitst hebbend. Ergens hoopte ze dat ze wat geluid van leven kon opvangen maar tevergeefs, tenminste tot nu. Verderop hoorde ze zwak het geluid van enkele herten wat haar letterlijk een soort van liet kwispelen met haar staart. Snel nam ze haar aanvalspositie aan om zich dicht tegen de grond aan te drukken. Het belangrijkste van nu was stil zijn en laag blijven. Voorzichtig zette ze stappen naar voren om der blik over de herten te laten gaan. Er waren vrouwtjes en mannetjes opgedeeld in groepen van twee. Vandaag had ze teveel honger om moeite te doen voor het mannetje dus besloot ze voor het zwakkere soort te gaan, het vrouwtje. Uit het niets schoot de wolvin op de kudde af die gelijk in paniek uit elkaar dreef. De rest van de groep interesseerde Nikki niet, het enige waar zij oog op had was het vrouwtje. Doordat het vrouwtjeshert in paniek raakte van de plotselinge wolf rende ze weg van het mannetje dat haar probeerde te beschermen, en dat was precies waar Nikki op gehoopt had.

Grommend rende Nikki haar prooi achterna in de hoop dat het vrouwtjeshert eerder moe werd dan zij. Grommend hield ze haar blik op het hert gericht dat voor haar een sprint trok waardoor Nikki haar snelheid ook moest verhogen. Maar doordat ze haar snelheid nu verhoogd had en alleen oog had voor het hert had ze niet door dat een andere wolvin haar weg versperde. Met grote ogen verminderde ze haar snelheid waardoor ze net niet tegen de wolvin aanbotste, en daar ging haar prooi...

~ And Eevy

tag: Damn..
words: 347
notes: Hoop dat je er wat mee kunt~
© Jung DaeHyun
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jinn
━ Global Moderator ━


Posts : 635
IC : 86
Leeftijd : 20

“ Character „
Leeftijd: 13 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Who are you? zo nov 02, 2014 5:02 pm


Eevy gaapte eens, terwijl ze zich voor de grot uitstrekte en vervolgens eens naar achter keek. Jup. Het was nog altijd handig om de enige te zijn die van deze grot af wist en er elke nacht weer heen kon gaan om er te gaan overnachten. Eevy had immers geen vast huis of woonplek waar ze heen kon gaan. Ze was misschien een shapeshifter, maar je kon aan haar bloten voeten zien dat ze niet vaak in de stad kwam. Zeg maar gerust helemaal niet. Na haar ceremony was ze al haar geheugens verloren van vroeger. Ze had zich als wolf zijnde bij een roedel aangesloten en toen ze zeker wist dat ze op zichzelf kon leven had ze die weer verlaten. En nu was ze hier. Alleen, maar gelukkig. Een windvlaag stak op en streelde de huid van Eevy. Als mens had Eevy wit haar, een egale lichte huid, witte rok aan, wit topje aan en opvallende blauwe ogen.

Eevy liep richting het bos en binnen een paar seconden was ze verandert naar haar wolvengedaante. Een goed gebouwde, sterke, witte wolven kwam tevoorschijn met nog steeds die opvallende blauwe ogen. Ze begon in al haar rust gewoon te wandelen. Ze had nog niet echt honger en als ze het had kon ze altijd nog wel iets neer halen. Zoveel dieren waren er niet die op de prooien hier joegen. Plots kwam de geur van een teef haar neus binnen. Echter droeg de teef ook de geur van een mens met zich mee. Een shapeshifter? Eevy wou omkijken, aangezien de geur van achteren kwam, maar toen hoorde ze iets snel naderen. Eevy keek om en zag een bruine wolvin die net nog voor haar kon stoppen, voordat ze tegen Eevy aanknalden. Eevy trok eens wenkbrauw op. Nu kwam dan ook pas de geur van hert haar neus binnen. Ah.. Ze was op jacht. Oh en natuurlijk had Eevy die nu verpest? Echt niet. Die teef moest gewoon beter uitkijken. Nou ja teef. Eevy gokte erop dat ze helemaal geen volbloed teef was. "Ook hallo," begroette ze de wolvin droog. Eevy was net wat groter dan de teef en ook wat breder. Eevy was dan ook gewoon groot gebouwd als wolf. Waarschijnlijk kwam dat omdat ze vaker als wolf rond liep dan als een mens. Ze keek kort in de richting waar de herten geur vandaan kwam. "Sorry dat ik je jacht verstoor," ging Eevy verder, ook al meende ze er bar weinig van. Immers was de teef diegene die niet goed had uitgekeken.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Nikki Delaney
━ Member ━


Posts : 15
IC : 5

“ Character „
Leeftijd: ღ 17
Sex:
Family Tree: ღ x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Who are you? zo nov 02, 2014 6:33 pm

H.O.P.E.  Hold on pain ends

Met nog steeds grote ogen keek Nikki de witte wolvin voor zich aan. Het scheelde maar weinig of het was een flinke klap geweest, en die klap had dan weer de oorzaak van een gevecht kunnen zijn. "Ook hallo,"  sprak de teef richting haar waardoor Nikki haar oren naar achter draaide. Voorzichtig zette ze een paar stappen achteruit om de afstand tussen hun beide te vergroten, dit was namelijk te dicht op elkaar naar haar doen. "Hey." sprak ze kortaf terug naar de witte teef om een enkele keer meet haar staart te zwaaien. Nikki was niet boos op de teef -wat je ook duidelijk aan haar houding kon zien- ze baalde alleen enorm omdat ze nu nog steeds vast zat met een lege maag.

Met haar bruine ogen nam Nikki de witte wolvin in zich op. De teef voor haar had een sneeuwwitte vacht maar wat er echt bovenuit stak en niet te missen waren, waren haar helderblauwe ogen die overigens prachtig waren.  "Sorry dat ik je jacht verstoor," antwoorden de wolvin waardoor Nikki met haar kop schudde. "Geeft niet, het is overigens mijn schuld." sprak ze en keek de wolvin aan. Ergens kwam deze wolvin Nikki wel bekend voor, haar heldere blauwe ogen... Waar kende ze die van? "Owh ehm trouwens ik ben Nikki." Antwoorden ze en maakte het zichzelf gemakkelijk om erbij te gaan zitten. ''En jij bent?" Vroeg ze nieuwsgierig
tag: White wolf with blue eyes
words: 238
notes: xx
© Jung DaeHyun
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jinn
━ Global Moderator ━


Posts : 635
IC : 86
Leeftijd : 20

“ Character „
Leeftijd: 13 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Who are you? zo nov 02, 2014 9:55 pm


Een bruine wolvin was bijna tegen haar op geknald. Eevy wou nog bijna naar achter deinzen om de klapt te voorkomen, maar de bruine teef kon zichzelf nog maar net stoppen. Echter was daardoor haar eten weg. Eevy zou haar later wel helpen met het jagen. Immers moest Eevy ook nog wat eten scoren voor vandaag. Eevy keek toe hoe de teef een afstand tussen de twee neerzetten en Eevy zelf zette ook nog een stap naar achter. Ze ging echter nog niet zitten. Ze moest op haar hoeden blijven, vooral bij vreemden. Echter zei iets in haar dat de teef niet helemaal onbekend was voor haar. Maar voor nu negeerde Eevy dat gevoel, aangezien er nog geen aanleiding was om het er over te hebben. Eevy 'verontschuldigde' zich om het feit dat ze de prooi had laten vluchten. Ook al was het eigenlijk niet haar schuld. De teef leek dit dan ook te beseffen. "Geeft niet, het is overigens mijn schuld." sprak de teef. Eevy knikte eens als teken dat het goed zat en ging dan ook zitten. Een korte stilte ontstond en Eevy merkte hoe de teef haar aankeek, maar ze liet zichzelf niet zo ver komen dat ze ging staren. "owh ehm trouwens ik ben Nikki." stelde de bruine wolvin zich voor. Ook zij ging nu zitten en maakte het haarzelf zo comfortabel. ''En jij bent?" vroeg Nikki en nieuwsgierigheid was in haar stem genesteld. Het deed Eevy glimlachen en de kilheid was nu dan ook uit haar blauwe ogen verdwenen. "Eevy is de naam, aangenaam," stelde Eevy zichzelf voor en knikte eens met haar kop uit beleefdheid. De naam Nikki kwam haar vaag bekend voor, maar ze wist ook niet meer waarvan. Ze herkende de geur en haar naam, maar het touwtje waarmee ze de twee feiten aan elkaar knoopte ontbrak. Eevy besloot daarom om er maar niks over te zeggen en liet haar gedachtes voor wat het was. Kort hief Eevy haar kop in de lucht en snoof ze de geuren op. De kudde herten zijn nog niet ver weg. "Wil je het nog eens proberen?" zei Eevy en duidde hiermee op het prooi van eerder.


Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Who are you?

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Who are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Soulsilver :: Soulsilver :: Hickory-