Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

  Please tell me your last words darling. [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Please tell me your last words darling. [MC] zo nov 09, 2014 1:38 pm


Geïrriteerde duwde Jeremy een paar mensen weg, zodat hij zich door de massa heen kon manoeuvreren. Liep de trappen op en kwam uiteindelijk uit in het welbekende centrum van Wolfston. Het centrum waar hij nog iets van tien politiemannen had dood gemaakt en waar hij en Spinner hadden besloten om te vertrekken naar een dorpje. Dat dorpje had Jeremy nu in zijn macht. Het was ook niet echt moeilijk geweest. De baas van het dorpje was dronken thuis geworden en Jeremy hoefde alleen maar een hand op hem te richtten om hem tot de dood te brengen. De mensen in het dorpje hadden er niet veel problemen mee en als ze het hadden eindigende ze hetzelfde als hun vorige baas. Veel keus hadden ze dus niet. Ook al had Jeremy nu dus al wat macht over een aantal mensen, kon hij nooit die jongen vergeten die hem daar had naar geleidde. Spinner. Of te wel Spin Spin. De jongen was verdrietig terug naar huis gegaan. De eerste paar dagen had Jeremy het geprobeerd om zijn gevoel te negeren, maar het irriteerde hem en het maakte hem boos. Jeremy had geen zin om zoveel af te hangen van iemand anders, dus daar ging hij nu een einde aanmaken. Hij had Spinner gezegd dat hij hem zou vermoordde en dat ging hij vandaag doen. Zodat hij van dat schuldgevoel af was en van dat andere onbeschrijfbare gevoel.

Jeremy zuchtte eens en begon zich weer te oriënteren. Waar moest hij ook alweer heen? Hij begon een paar zijstraatjes in te lopen en wist uiteindelijk weer waar het appartement was van Spinner. Hij stond stil voor de deur van Spinner. Hij grijnsde lichtjes, meer van de zenuwen dan om zijn plan, en schoof zijn zwarte sjaal over zijn mond heen. Je kon nauwelijks zien dat het Jeremy was, aangezien hij in een zwarte lange jas omhuld was en een grote muts zijn haar bedekte en de sjaal nu dus zijn mond.  Hard bonsde hij op de deur van het appartement. Na even kwam er nog steeds geen reactie en besloot Jeremy om de deur maar in te trappen. Het geluid van de deur, die met een geweldige kracht op de vloer belandde, zorgde voor wat geschreeuw van de buren en misschien Spin spin? Jeremy schudde zijn hoofd. Nee. Je moet hem geen bijnamen meer geven. Hij zuchtte geluidloos, waarna hij zich weer focuste op zijn missie. Hij liep het appartement binnen en zocht het af naar Spinner. "Spin spin. I'm here for you, I'm coming for you and taking what belongs to me," zei Jeremy op een zingende toon. Uiteindelijk stond Jeremy voor de deur van de slaapkamer. Het was de enige kamer die Jeremy nog niet had onderzocht. Zachtjes deed hij de deur open, waarna hij zich afvroeg waarom hij het deed aangezien het hem niks moest uitmaken of hij Spinner wakker maakte of niet. Hij speurde de kamer af en zag Spinner uiteindelijk liggen in zijn bed. Jeremy zijn ogen knepen zich dicht tot spleetjes. Hij liep in passen naar Spinner toe en greep hem plots bij zijn keel vast. Ja. Hij zou er nu een einde aanmaken een einde aan alles! Hij kneep hard in de keel van Spinner, maar vermoordde hem nog niet met zijn krachten. "Nog laatste woorden? Spin spin."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] zo nov 09, 2014 11:32 pm


Enkele dagen waren verstreken. En Spinner had zich niet bepaald lekker gevoeld. Hij moest telkens maar aan Jeremy denken. Hoe leuk hij hem wel niet vond, maar hoe hij als een hondje achter hem aan had gelopen. Hoe naïef hij wel niet was geweest. Hij had gewoon gezien hoe Jeremy mensen had zitten vermoorden. Spinner snapte niet dat hij daar allemaal om heen had gekeken. Misschien omdat hij dat aangetrokken gevoel tot Jeremy had? Had het hem al die tijd zo verblind? Blijkbaar. Spinner wilde er dan ook vanaf maar wist dat dat niet ging. Hij wilde Jeremy weer zien. Maar hij was te bang om naar hem toe te gaan. De meest avonden sinds dat hij bij Jeremy weg was gegaan had Spinner dan ook met een deken om zich heen geslagen op de bank door gebracht terwijl hij wat tv keek. Hij had daarmee geprobeerd om zijn gedachten's ergens anders op te krijgen. Maar zelfs de tv was daar niet sterk genoeg voor. Zo viel Spinner dan ook elke keer op de bank in slaap.
Tot vanavond. Dit keer besloot hij nog redelijk op tijd naar bed te gaan. Hij wist niet meer waar hij het zoeken moest en was dan ook moe. Zo goed sliep de bank dus ook weer niet naar zijn mening. Maar goed hij was zijn fijn grote twee persoon's bed gewend. Spinner legde zich op zijn zij in zijn bed neer. Hij staarde met half open ogen voor zich uit. Soms voelde hij die zachte lippen nog op de zijne. Gelijk kneep hij zijn ogen dicht terwijl hij een hand op zijn voorhoofd legde en zo dan ook zijn haren vast greep. ''Vergeten Spinner, vergeten!'' Mompelde hij gelijk tegen zichzelf. Al wist hij zelf ook wel dat dat een hopeloze zaak zou zijn. Langzaam aan zakte zijn hand naar beneden en belandde deze naast Spinner zijn hoofd op het kussen. Voor hij er maar erg in had was hij al in slaap gevallen. In een aardig diepe slaap. Hij merkte zo dan ook niks van het onverwachte bezoek.
Plots voelde Spinner een pijnlijk benauwd gevoel. Spinner zijn ogen schoten dan ook open terwijl hij gelijk naar adem snakte. Hij wilde naar zijn hals grijpen maar daar kwam hij niet uit. Nee hij kwam uit bij een pols. Spinner nam deze dan ook vast waarna zijn blik omhoog schoot. Wat was dit ineens? Hij was in ieder geval wel gelijk klaar wakker. Het duurde enkele seconden maar dan waren zijn ogen gewend aan het donker. Het onbekende gezicht werd langzaam aan zichtbaar. Naja zover er een gezicht zichtbaar was. Maar het was de stem van de jongeman en zijn gebruik van woorden die Spinner zijn ogen liet verwijden. Jeremy! Voor een moment voelde Spinner een sprankje vreugde. Tot dat hij besefte waar Jeremy mee bezig was. Hij zou hem nu echt vermoorden. Spinner voelde gelijk paniek op komen en pakte Jeremy zijn arm dan ook met beide handen vast. Het benauwde gevoel was dan ook niet erg bevorderlijk in combinatie met de paniek. ''Jeremy alsjeblieft..'' Zei Spinner dan ook gelijk terwijl hij Jeremy zijn hand bij zich weg wilde trekken. Hij voelde zijn ogen brandde. Nee hij wilde niet dood. Hij wilde niet vermoord worden door Jeremy. Hij wilde bij hem zijn. Hij wilde gewoon bij hem zijn. Stilletjes gleed er een traan over Spinner zijn wang waarbij de greep om Jeremy zijn arm losser werd. ''Ik vind je leuk Jeremy'' Zei Spinner plots met een zachte licht wat trillende toon in zijn stem tegen hem. Hij keek hem in de ogen aan terwijl een tweede traan over zijn wang heen gleed. Langzaam aan haalde hij een hand van Jeremy zijn arm af en kon daarmee nog net Jeremy zijn gezicht bereiken. Hij liet zijn vingertoppen over Jeremy zijn wang heen glijden. Spinner slikte eens. Hij keek zwijgend naar zijn vingers die Jeremy zijn gezicht aan raakte waarna hij Jeremy terug in de ogen aan keek. ''Ik vind je echt heel erg leuk'' Herhaalde hij zijn woorden maar met nog wat toevoeging om aan te geven hoe leuk hij Jeremy vond. Ook al dreigde hij hem nu te vermoorden. Spinner haalde zijn hand langzaam aan van Jeremy zijn gezicht vandaan en kneep zijn ogen dicht. Hij zag het al voor zich. Dat dit nu echt zijn eind was. Hij had er dan ook geen idee van hoe Jeremy op zijn woorden reageren. Misschien had hij het ook gewoon niet moeten zeggen. Waarom zou Jeremy hem ook leuk vinden? Toch hoopte Spinner daar alsnog op. Hoop dat het goed kwam, dat was alles wat hij nu had.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] ma nov 10, 2014 8:25 pm


|Words: 867 |Note: <3 |Mood: confused |Company: Spinner|
Het verbaasde Jeremy nog dat Spinner niet wakker was geworden, nadat hij de deur had ingeschopt en hem zingend had geprobeerd te lokken. Kennelijk was hij toch niet zo'n ster in zingen. Hij was voor Spinner zijn slaapkamer blijven staan; de enige kamer die hij nog niet had onderzocht. Spinner moest hier zijn, of hij moest in de donkere avond ergens heen moeten gaan, wat Jeremy onwaarschijnlijk leek. Voorzichtig opende hij de deur van de kamer en zijn blik bleef al snel hangen op de jongen die in het bed lag: Spinner. Jeremy slikte onhoorbaar. Hij lag er vredig bij. Ergens leek hij ook wel schattig. Nee. Hij ging een einde aan Spinner maken en daarbij ook een einde aan die onbeschrijfelijke gevoelens die hij voor hem had. Hij wist niet wat deze gevoelens waren en dat frustreerde Jeremy. Hij kon het niet hebben als hij ergens niet het antwoord op wist. Hij eindigde in dat soort situatie's altijd met iemand vermoorden en zo nu ook weer. Hij liep geruisloos toe, waarna hij met een geweldige kracht Spinner bij zijn keel greep. De ogen van de jongen schoten meteen open zodra Jeremy er druk op uitoefende. Spinner greep Jeremy's pols vast en keek hem kort paniekerig aan, waarna hij leek te beseffen wat Jeremy van plan was en hij greep zijn pols vast met twee handen om zichzelf te verlossen. Echter liet Jeremy dat niet toe en hield hij hem alleen maar steviger vast. ''Jeremy alsjeblieft..'' sprak Spinner. Jeremy zag de angst, teleurstelling en verdriet in zijn ogen. Het deed Jeremy slikken, maar hij hield niet op. In stilte keek Jeremy toe hoe de eerste traan langs het gezicht van Spinner gleed. Jeremy wist dat het moeilijk zou worden om Spinner te vermoorden. Anders was Spinner allang dood geweest. Jeremy week licht zijn blik af, maar wou hem toch weer aan kijken. Spinner deed iets met hem waardoor hij zwak werd en dat was iets wat Jeremy moest voorkomen. Hij mocht niet zwak zijn! Plots verslapte de greep rond Jeremy's pols en dat liet hem dan ook opkijken. ''Ik vind je leuk Jeremy'' zei Spinner plots. Jeremy's ogen verwijdde zich. Hij had dat totaal niet zien aankomen en het zorgde er dan ook voor dat er een vreemd gevoel in hem begon te knagen. Plots hief Spinner een hand op. Jeremy wou met zijn hoofd naar achter wijken, maar dat ging moeilijk. Zo belandde uiteindelijk de vingertoppen van Spinner op zijn wang. Kort keek Jeremy naar zijn hand, waarna hij Spinner haast beangstigend aankeek. De gevoelens die Spinner met zich mee bracht kon Jeremy moeilijk onder controle houden. Het zorgde ervoor dat hij grip verloor over zijn doel. Over wat hij aan het doen was. ''Ik vind je echt heel erg leuk'' Jeremy kon in Spinner's woorden horen dat hij ze meende. Het deed Jeremy opnieuw slikken. De warme vingertoppen gleden van zijn wang af en Spinner sloot zijn ogen. Jeremy wist dat hij het nu moest afmaken. Het was het beste! Hij moest het doen. Hij moest Spinner vermoorden. Om van dat gevoel af te zijn, om van de schuld af te zijn en van zijn zwakte. Jeremy drukte nu dan ook harder en krachtiger op de keel van Spinner. Het zou niet lang duren of Spinner stikte inderdaad. Jeremy keek nog een laatste keer naar Spinner's gezicht. Plots kwam dat gevoel weer opzetten, maar nu kon Jeremy het opeens registreren. Nu begreep Jeremy het pas. Was dit.. Liefde? Het was iets wat Jeremy nog nooit eerder had gevoeld. Het was een onbeschrijfelijk warm gevoel dat hij al had gevoeld sinds hij Spinner voor het eerst had aangeraakt. Plots liet Jeremy Spinner los en schoot meteen een paar passen naar achter. "Waarom..?" mompelde Jeremy. Hij liep naar achteren, totdat hij tegen de muur aan kwam en zichzelf naar beneden liet glijden en uiteindelijk op de grond ging zitten. Hij schuilde zijn hoofd in zijn handen. "Waarom kan ik je niet gewoon vermoorden?" vroeg Jeremy aan zichzelf. Zijn ogen waren wijd open. Zijn gedachtes waren een hoopje en hij wist echt niet meer wat hij moest doen. Hij was er nu wel achter gekomen dat hij Spinner niet kon vermoorden. Hij kon het gewoon niet. Jeremy legde langzaam een hand op zijn hart. Daar had het pijn gedaan bij de gedachte dat Spinner dood zou zijn. Jeremy keek op naar Spinner. Hij leefde nog, nauwelijks. Jeremy zuchtte eens diep, waarna hij zijn hoofd weer neer liet bungelen. "Waarom moet ik nou in hemelsnaam verliefd worden op Spin Spin?" vroeg Jeremy en sloeg eens geïrriteerd op de muur. Hij deed zijn muts af en schoof dan ook zijn sjaal voor zijn mond vandaan. Hij hielp zichzelf overeind en keek uiteindelijk weer naar Spinner. Er stond nog maar een ding te doen. Hij liep naar Spinner toe, met licht bedreigende passen. Voor hem kwam hij tot een halt en legde hij zijn hand weer onder zijn kin. Hij keek Spinner in zijn ogen aan. "Ik hou van jou," sprak Jeremy, maar voordat Spinner er ook maar op kon reageren legde hij zijn lippen weer op die van Spinner en kuste hij hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] ma nov 10, 2014 9:33 pm


Spinner was behoorlijk geschrokken door de manier waarop hij was wakker gemaakt. Hij had een druk op zijn nek gevoeld waardoor hij automatisch al naar adem snakte. Hij vroeg zich af wie zoiets zou doen. Had iemand het zo op hem gemunt gehad? Hoe was diegene uberhaubt naar binnen gekomen? Maar zodra Spinner zijn ogen aan het donker gewend raakte kwam hij er achter wie diegene was die hem vast hield. Jeremy. Spinner had zijn pols met beide handen vast gegrepen. Iets smekend om genade kwam uit zijn mond. Hij wilde niet dood. Hij wilde zeker niet vermoord worden door de jongen die hij zo leuk vond. En waarom nu eigenlijk? Jeremy leek hem hoe dan ook te willen vermoorden. Het idee beangstigde hem waardoor zijn ogen vol schoten. Hij wilde echt niet dood. Hij stond er te goed voor in het leven. De eerste traan gleed dan ook over zijn wang naar beneden. Spinner voelde nog een zin op zijn tong branden. Als Jeremy hem dan toch wilde vermoorden was er op z'n minst één ding dat hij moest weten. Spinner zijn greep om de pols van Jeremy was ondertussen losser geworden. Immers wist hij nu wel dat hij niet tegen Jeremy op kon. Het had gewoon geen zin. Maar zouden zijn woorden iets doen? Spinner betwijfelde het. Maar daar ging het hem niet om. Hij wilde Jeremy gewoon laten weten wat hij voor hem voelde. En zo had Spinner Jeremy verteld dat hij hem leuk vond. Spinner had daarbij het gezicht van Jeremy zachtjes aan geraakt. Jeremy zijn ogen hadden wijd open gestaan. Blijkbaar kwamen zijn woorden aan, en goed ook. Want zodra hij hem aan raakte werd zijn blik algauw wat beangstigend. Spinner voegde er dan ook nog eens aan toe dat hij hem 'echt' leuk voelde. En dit meende hij echt. Hij voelde zich niet voor niets zo aangetrokken tot Jeremy.
Spinner zijn ogen sloten zich na zijn laatste woorden. Ook al leek Jeremy onder de indruk te zijn geweest van zijn woorden. Spinner zag niet voor zich dat hij deze nacht nog veel langer zou gaan mee maken. Immers was het Jeremy die bij hem stond. In een hand omdraai, na ja die beweging had hij nog niet eens nodig, kon hij hem dood maken. Spinner bereidde zich er dan ook maar op voor. En die voorbereiding had hij nodig want op dat moment voelde hij hoe Jeremy na enkele seconden harder op zijn keel drukte. Spinner voelde zijn ogen weer open schieten maar hij kneep ze zo hard mogelijk dicht. Nee hij wilde het gezicht van Jeremy niet zien de laatste seconden voor dat hij zou gaan. Hij wilde niet geloven dat Jeremy hem nu echt zou vermoorden. Meerde tranen volgde terwijl hij naar adem begon te snakken. Hij kreeg het benauwd, en alsmaar benauwder. Hij voelde zich licht worden in zijn hoofd. Nee nee nee! Het moest stoppen! Tot dat plotseling de druk op Spinner zijn keel verdween. Was hij dood? Nee. Lucht keerde terug in zijn longen. Spinner zijn ogen schoten dan ook gelijk open terwijl hij begon te hoesten en te snakken naar lucht. Hij draaide zich op zijn zij en haalde eens een paar keer diep adem tot dat de druk langzaam maar zeker leek te verdwijnen. Spinner opende zijn ogen half. Zijn blik viel op Jeremy terwijl hij uitgeput op zijn zij bleef liggen. Jeremy schoot naar achteren terwijl hij wat mompelde. En vervolgens tegen zichzelf begon te praten. Spinner kon het aan de toon in zijn stem horen. Hij was verward. Spinner zette zich langzaam aan dan ook recht. Eigenlijk wilde hij naar hem toe. Maar aan de andere kant.. Spinner slikte eens. ''Jeremy..'' Mompelde hij zachtjes maar hij wist niet goed wat hij eigenlijk moest zeggen tegen hem. Uiteindelijk moest Jeremy ook voor zichzelf uitzoeken wat hij voelde en wilde. In ieder geval leek hem vermoorden geen optie. Plots stond Jeremy op. Nu liep hij dan ook weer dreigend op hem af. Spinner zijn ogen verwijdde wat. Hij wilde dan ook naar achteren kruipen maar zijn lichaam voelde nog wat te slap aan om zo snel te kunnen reageren. Echter gebeurde er iets totaal onverwachts. Jeremy plaatste een hand onder zijn kin. Hij keek hem in de ogen aan en toen kwamen de volgende woorden; 'Ik hou van jou' Spinner kon zijn oren niet geloven. Was dit een of andere droomwereld na de dood? Spinner wilde reageren maar kreeg de kans niet. Jeremy legde zijn lippen op die van hem neer. Die zachte lippen. Nee dat was echt. Hetzelfde gevoel van eerder kwam terug. Een warm gevoel dat zijn maag met vlinders vulde en zijn hart sneller liet kloppen. Zijn oogleden zakte langzaam aan wat tot dat zijn ogen half open waren. Hij tilde zijn armen op. Zachtjes nam hij Jeremy zijn gezicht in zijn handen vast. Hij liet zijn duimen zachtjes strelend over de huid van Jeremy zijn wang glijden en zo kuste hij hem terug. Vervolgens verwijderde hij zijn lippen weer even van die van Jeremy. ''Hoe gek het nu nog klinkt; Ik hou ook van jou Jeremy'' Zei Spinner zacht tegen hem. Hij liet een hand over de zijkant van Jeremy zijn gezicht heen gaan waarna deze eindigde bij zijn haar. Stilletjes liet hij zijn vingers liefkozend door Jeremy zijn haar heen glijden. Spinner glimlachte lichtjes, wel wat moeizaam omdat zijn keel nog wat zeer deed, naar hem. Hij haalde zijn handen daarna bij Jeremy vandaan. ''Sommige mensen zeggen dat ze juist het liefst door diegene worden vermoord die hen dierbaar is. Voor mij is dat het tegenovergestelde. Het deed me juist het meest pijn toen je me zo vast had. Juist omdat ik zo graag bij je wil zijn. Het spijt me dat ik zo ineens weg was gegaan toen we in dat dorpje waren'' Zei Spinner met een wat schorre stem. Hij had zijn blik voor een moment naar omlaag geweken terwijl hij eens slikte. Hij keek Jeremy daarna langzaam aan weer in de ogen aan en nam een hand van Jeremy vast. Hij schoof vervolgens wat opzij in zijn bed en sloeg de deken open voor hem. ''Blijf je?'' Vroeg Spinner aan hem terwijl hij van het bed terug Jeremy in zijn bijzonder mooie donkere ogen aan keek. Hij wilde niet dat Jeremy zou gaan. Jeremy had hem nu laten weten hoe hij zich tegenover hem voelde. Zoiets konden ze niet weg zwijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] ma nov 10, 2014 10:03 pm


|Words: 726 |Note: >u< |Mood: Fancy |Company: Spinner|
Jeremy had gedacht al die rare nieuwe gevoelens weg zouden gaan, hij had gedacht dat hij zich niet meer zwak zou voelen en hij had gedacht dat hij eindelijk niet meer zou denken aan de jongen die hij had ontmoet, maar hij kon Spinner gewoon niet vermoorden. Hoe hard ook hij probeerde om zijn gevoelens te onderdrukken. Hij kon het gewoon niet negeren. Hij had Spinner los gelaten en verlost van de druk op zijn keel. Spinner proestte en hapte naar adem. Jeremy lette niet meer op hem en had zich verslagen tegen de muur aangezet. De gevoelens in hem verwikkelde zich met zijn gedachtes. Uiteindelijk was het zo ver gegaan dat hij eindelijk zijn gevoelens kon ontrafelen. Hij was verliefd op Spinner. Jeremy was nog nooit verliefd geweest en was er altijd vanuit gegaan dat het een droom was voor zwakke mensen om hoop te krijgen, maar nu merkte Jeremy wel degelijk dat het echt was. Jeremy stond op en liep dreigend naar Spinner toe. Spinner keek hem beangstigend aan en Jeremy zag aan hem dat hij uitgeput was. Jeremy kwam dichterbij en legde uiteindelijk een hand onder zijn kon. Toen verlieten woorden zijn mond die zijn gevoelens beschreven en voordat Spinner op kon reageren kuste Jeremy hem. Hij zag hoe de ogen zich verwijdde van Spinner. Echter sloten die ogen zich al snel half en voelde hoe Spinner zijn handen op Jeremy's gezicht legde. Het zorgde voor dat onbeschrijfbare warm gevoel dat Jeremy nooit meer wou opgeven. Het was het beste gevoel dat hij ooit had gehad. Geen drugs of alcohol kon daar tegen op. Spinner kuste hem terug en dat zorgde voor nog een vlaag van dat sterke gevoel. Jeremy kreeg de neiging om Spinner nog meer te kussen, maar toen liet Spinner hem kort los. Jeremy keek licht verbaasd op, maar liet zijn emotieloze blik al snel weer terug keren. ''Hoe gek het nu nog klinkt; Ik hou ook van jou Jeremy'' sprak Spinner. Jeremy glimlachte, iets wat nauwelijks voor kwam bij hem. Hij genoot van de aanraking die Spinner gaf en sloot half zijn ogen toen Spinner door zijn haren heen ging. ''Sommige mensen zeggen dat ze juist het liefst door diegene worden vermoord die hen dierbaar is. Voor mij is dat het tegenovergestelde. Het deed me juist het meest pijn toen je me zo vast had. Juist omdat ik zo graag bij je wil zijn. Het spijt me dat ik zo ineens weg was gegaan toen we in dat dorpje waren'' vertelde Spinner met een schorre stem. Jeremy schudde zijn hoofd. "Ik ben blij dat je er zo over denkt. Ik besef nu ook dat ik niets liever wil dan jou bij mijn zijde te hebben. Het was alsof ik leeg was in de tijd dat je niet bij me was," zei Jeremy zacht. Hij keek kort naar Spinner, waarna zijn blik af gleed naar zijn keel. Rode vlekken waren ontstaan door de marteling die Jeremy er eerder op had uitgevoerd. Spinner schoof wat op en sloeg de dekens open. Hij pakte zijn hand vast en Jeremy keek er kort naar. ''Blijf je?'' vroeg Spinner. Jeremy glimlachte lichtjes, maar schudde uiteindelijk zijn hoofd. Hoe aantrekkelijk het ook klonk, hij kon niet te lang weg blijven uit het dorpje. Hij ging nu dan ook weer recht op staan. "Sorry, maar ik heb wel dat dorpje over genomen en ik ben ook nog steeds van plan om een rijk te stichtte," zei Jeremy en knipoogde eens naar Spinner. "Dus ja, ik kan niet te lang weg blijven," Hij zette een paar stappen richting de deur van de slaapkamer. Hij leunde tegen het kozijn aan. "Maar he, die villa zag er toch veel beter uit dan dit appartement?" vroeg Jeremy met een grijns. Hij liep vervolgens de slaapkamer uit, richting de keuken. Daar zocht hij naar een glas, die eenmaal gevonden, vulde hij deze met water. Hij liep vervolgens weer terug naar Spinner en overhandigde hem het glas met water. Hij ging voorzichtig naast Spinner zitten en legde zijn hoofd neer op Spinner's schouder. "Je kan altijd bij me komen wonen in het dorp. Lekker veel privasie, genoeg eten, we hoeven niet eens het dorp uit om te overleven," grinnikte Jeremy, waarna hij weer naar Spinner keek. "What cha think of that?" vroeg hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] ma nov 10, 2014 10:53 pm


Het gevoel van liefde vulde zijn totale lichaam. Liet hem misschien niet minder slap voelen maar het voelde wel erg goed. De woorden van Jeremy hadden hem dan ook erg goed gedaan. Jeremy had hem willen vermoorden maar het was nu zeker dat het uit frustratie was gebeurd. En nu had waren zijn gevoelens duidelijk voor hem. Was het allemaal duidelijk voor hen beide. Ze waren tot elkaar getrokken. En nu wisten ze dat het liefde was wat hen bij elkaar hield. Wat er voor zorgde dat ze deze gevoelens hadden. Spinner was er erg blij mee dat het allemaal duidelijk was. Spinner vertelde Jeremy dan ook hoe hij zich tegenover hem voelde. Ondanks wat er allemaal was gebeurt hield hij dan ook echt van hem. Jeremy gaf hem een glimlach. Iets wat Spinner haast verrast liet op kijken. Maar leuk stond het Jeremy dan ook zeker. Het gaf hem een fijn gelukkig gevoel om Jeremy zich zo te zien uitdrukken. Terwijl Jeremy zijn ogen sloot vertelde Spinner hoe graag hij nu eigenlijk bij Jeremy wilde zijn. Jeremy was voor hem dan ook wel de laatste persoon die hem mocht vermoorden. Jeremy schudde vervolgens met zijn hoofd en reageerde op zijn woorden. Rustig luisterde Spinner er naar. Spinner moest gelijk glimlachen terwijl lichte blosjes zich vormde op zijn wangen. Hij voelde dan ook dat zijn hart sneller sloeg door de woorden van Jeremy. Had hij zich echt zo leeg gevoelt? Met glimmende ogen keek hij hem aan waarna hij Jeremy zijn hand had vast genomen en het dekbed had open geslagen. Hij nodigde hem uit om bij hem te komen liggen.
Jeremy gaf hem een licht glimlachje maar schudde daarna dan toch zijn hoofd. Spinner kon het niet helpen maar keek toch wat teleurgesteld. Zou Jeremy dan alsnog weg gaan? Jeremy stond terug recht op. Spinner volgde hem zwijgend met zijn ogen. Vervolgens legde Jeremy uit waarom hij niet bij hem in bed kon komen liggen. Hij begon over het dorpje, oftewel zijn toekomstige rijk. Daarom kon hij niet te lang blijven. Spinner keek kort weg waarna hij Jeremy uiteindelijk een flauw glimlachje gaf en wilde antwoordde dat hij het begreep. Maar op dat moment kwam Jeremy in de deuropening van zijn slaapkamer staan. Hij zette zich tegen het kozijn aan en zei hem dat die villa er toch beter had uitgezien dan zijn appartement. Spinner moest dan toch wel even lachen. Tja het was wel een mooi groot gebouw geweest. Met een mooie tuin. Dat kon hij hem nageven. Jeremy ging daarna ineens de kamer uit. Gelijk ging Spinner wat verzitten. Wacht.. Ging hij nu dan ineens zo weg? Maar op dat moment zag hij een licht aan knipperen. Het licht dat de kant op was van de keuken. Wat was Jeremy daar nu aan het doen? Maar dat werd al snel duidelijk. Hij kwam terug met een glas water en gaf het aan hem. Spinner pakte het aan en nam er stilletjes een slokje uit. Hij keek daarna met een glimlach opzij naar Jeremy die naast hem kwam en zijn hoofd op zijn schouder plaatste. Hij nodigde hem vervolgens uit om bij hem te komen wonen. Spinner zette gelijk het glas neer en glimlachte vrolijk naar Jeremy. Hij legde zijn armen om Jeremy heen waarbij hij Jeremy zijn hoofd dan ook iets vast nam. Vervolgens kuste hij hem op de mond. Hij keek Jeremy daarna met enthousiasme en glimmende vrolijke ogen aan. ''Natuurlijk wil ik bij je komen wonen!'' Reageerde Spinner vrolijk op hem. Hij nam Jeremy zijn gezicht vast in zijn handen en gaf hem een kort kusje waarna hij uit bed schoot. Hij trok zijn kast open en haalde er een grote tas uit. Vervolgens ging Spinner alle kamers bij langs in het huis. Wat er op zich al niet veel waren en stopte van alles in de tas. Terwijl hij zo net nog wat slapjes leek was hij nu zo opgewekt. Hij had een boost van enthousiasme gekregen. Uiteindelijk tilde Spinner de tas op. ''I'm ready!'' Zei hij vrolijk. Maar toen besefte hij dat hij nog in zijn slaap kleren stond. Spinner stak voor enkele seconden zijn wijsvinger op. ''Één momentje'' Zei hij met een wat flauw beschamend glimlachje terwijl hij de tas terug op bed neer zette. Hij kleedde zich vervolgens om. Het huis kwam later wel. Als hij eenmaal bij Jeremy woonde kon hij dan de verhuurders wel bellen dat ze het appartement aan iemand anders konden verhuren. Zodra Spinner klaar was kwam hij terug bij Jeremy en nam zijn handen vast. ''Laten we naar onze villa gaan!'' Zei Spinner vrolijk. Ja hij zag het nu helemaal voor zich. Jeremy en hij samen wonend in een prachtige villa. Beter kon het toch niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] di nov 11, 2014 5:29 pm


|Words: 872|Note: Inspiboost |Mood: gihie >D|Company: Spin spin|
Jeremy was terug gekomen met een glas water voor Spinner, immers had hij gemerkt dat Spinner nogal schor klonk en Jeremy kon zich zo voorstellen dat water er wat tegen kon doen. Echter nam Spinner er maar een klein slokje van, waarna hij het glas weg zette en zich alweer op Jeremy richtte. Jeremy keek kort het glas, waarna hij op keek doordat hij armen om zich heen voelde en een hand onder zijn keek. Zijn donkere ogen richtte zich op de jongen voor hem. Lieflijk voelde die o zo zachte lippen op de zijne. Met halfopen ogen kuste hij Spinner terug, maar toen hij zijn ogen weer helemaal opende zag hij hoe enthousiast en vrolijk Spinner glimlacht. Jeremy moest er licht om grinniken; het was nog altijd een wonder hoe snel hij weer vrolijk kon worden. ''Natuurlijk wil ik bij je komen wonen!'' sprak Spinner vrolijk en kuste Jeremy alweer snel. Jeremy wou erop reageren en hem terug kussen, maar Spinner sprong plots op en liep richting zijn kast. Jeremy fronste kort zijn wenkbrauw, maar al snel kwam een tas tevoorschijn, waarna Spinner de kamer uit stoof. Jeremy grinnikte opnieuw. Ja het was een fijne gedachte dat Spinner bij hem zou wonen. Je hebt toch niets aan een groot huis als je niemand had om het mee te delen. Jeremy leunde wat naar achter op het bed en keek wat rond. Hij hoorde een paar deuren open en dicht gaan en uiteindelijk stond Spinner weer in de kamer. ''I'm ready!'' kwam er vrolijk uit. Jeremy keek hem grijnzend aan, maar daarna viel zijn blik op de kleren die Spinner aan had. Jeremy wou er wat over zeggen, maar toen stak Spinner een vinger op. Jeremy fronste lichtjes. ''Één momentje'' zei Spinner licht beschamend. Jeremy grinnikte en knikte alleen maar. Hij stond op en toen hij weer naar Spinner keek had hij zijn slaapkleren gewisseld voor alledaagse kleren. Jeremy grijnsde lichtjes, waarna Spinner plots zijn handen vast pakte. ''Laten we naar onze villa gaan!'' Jeremy keek naar Spinner en knikte. Hij liet één van Spinner's handen los en nam hem mee. "Op naar ons rijk," zei Jeremy en ook in zijn stem was een sprankje enthousiasme te horen. Hij liep het appartement uit, maar was vergeten dat hij de deur had open getrapt. Kort keek hij naar de deur. "Eh..," kwam uit zijn mond, waarna zijn blik viel op de buren die zich om het appartement van Spinner hadden verzameld. Jeremy zuchtte lichtjes. Hij had geen zin om de buren van Spinner te vermoorden. "God darn it," sprak Jeremy, waarna hij de tas van Spinner over pakte, zijn hand weer vast pakte en weg begon te rennen. Hij nam weer dezelfde weg als voorheen en kwam zou weer uit in het centrum. Als ze hier nog lang zouden blijven zou de politie wel weer komen. Sowieso trokken ze wel wat aandacht. Jeremy slaakte een diepe zucht, waarna hij Spinner wenkte om hem mee te volgen en liep hij het metrostation in. De man achter de balie wist dat hij niets moest zeggen en liet ze zonder kaartje de metro in. Jeremy keek kort de metro rond, maar er waren nog geen politieagenten of iets in die richting. Uiteindelijk kwamen ze weer uit in het dorpje, of te wel: hun rijk. Jeremy stapte uit en wou grijnzend naar de villa toe stappen, maar toen zag hij dat er vier politie auto's voor geparkeerd waren. "Oh hell no..," mompelde Jeremy. Het duurde niet lang of een stuk of 15 politiemannen kwamen de villa uit gestormd. "Jullie zijn zeker niet hier om alleen te praten," zei Jeremy droog, maar moest vervolgens uitwijken voor een kogel. Oké dan. Hij ging voor Spinner staan, zodat hem niks kon overkomen. Jeremy hield zijn twee handen op en begon de politie agenten te vermoorden, terwijl hij ook de vele kogels ontweek en Spinner beschermde. Uiteindelijk was er nog één politieagent over die duidelijk de baas van alles was. Hij had Jeremy al een paar keer goed ontweken en voor Jeremy was het moeilijk om het te ontwijken. Jeremy richtte zijn hand op de man en wou hem afmaken, maar toen schoot de man vier kogels af. En één daarvan was niet gericht op Jeremy, maar op Spinner. Jeremy dacht er verder niet bij na en sprong voor Spinner. Hij keek kort naar de kogel die in zijn lichaam boorde. Hij keek vervolgens weer naar de man, die zijn wapen naar beneden hield omdat hij Jeremy had geraakt. Jeremy viel op zijn knieën en vervolgens op zijn zij op de grond. De politieagent deed zijn geweer triomfantelijk terug in zijn zak, waarna hij naar Jeremy begon te lopen. Plots begon Jeremy te grijnzen. Hij hief zijn hand en vermoordde vlug de man. Jeremy begon te lachen, waarna hij weer recht op ging staan. "Jij krijgt mij echt niet dood!" zei Jeremy triomfantelijk. Hij richtte zich vervolgens weer op Spinner. "Sorry, liet ik je schrikken?" zei Jeremy en een lichtte bezorgdheid was te horen in stem. Jeremy deed zijn jas open en liet zijn kogelvrij vest zien. "Geen zorgen baby. Ik heb wel erger mee gemaakt."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] di nov 11, 2014 9:24 pm

Spinner was dolblij met de uitnodiging van Jeremy om bij hem te komen wonen. Vooral omdat Jeremy nu dan ook zijn gevoelens voor hem aan hem bekend had gemaakt. Spinner was dan ook gelijk zijn spullen gaan pakken. Door het enthousiasme dat door zijn lijf gierde was hij al zowat met pyjama en al naar buiten gegaan. Snel had hij zich dan ook nog even in andere kleren gehesen. Spinner had Jeremy zijn handen met beide handen vast genomen zodra hij er klaar voor was om te gaan. Jeremy liet een hand vervolgens los en liep zo met hem de slaapkamer uit. Spinner had nog snel met zijn vrije hand de tas met zijn spullen gepakt en hing het hengsel daarvan over zijn schouder heen. Met een vrolijke glimlach keek Spinner naar Jeremy die hem naar de voordeur toe leidde. Echter stond hem daar een verrassing te wachten. Tot zijn verbazing lag de deur plat op de grond. Aan het kozijn hingen kapotte scharnieren. Spinner keek verbaasd van het spul naar Jeremy. ''Eh.. Heb ik wat gemist?'' Was dan ook zijn conclusie. Al was het wel duidelijk dat hij iets gemist had. Hij hoorde vervolgens Jeremy zijn reactie en moest dan ook even lachen. Ach ja aan die deur had hij nu toch niks meer. Hij zou in een mooie villa komen te wonen. Spinner zijn blik viel daarna ook op de buren die druk aan het praten, overduidelijk over zijn appartement. Naast zich hoorde hij Jeremy vloeken, die was er duidelijk niet blij mee. Zijn buren hadden vast gedacht dat er een inbraak was en het logische vervolg hier van was dat de politie zou komen. Spinner vroeg zich voor enkele seconde dan ook af wat Jeremy nu met zijn buren van plan. Echter verraste Jeremy hem toch nog. Nee dit keer maakte hij de buren die nu in hun weg stonden niet af. Nee hij nam Spinner zijn tas over en pakte zijn hand vast waarna Spinner dan ook gelijk mee werd getrokken. Samen rende ze weg van het appartement. Ze kwamen na een bekende weg vervolgd te hebben bij het centrum aan en vervolgens het metro station. Tot Spinner zijn verbazing hoefde Jeremy dit keer totaal geen moeite te doen om naar de metro toe te komen. Spinner gaf de man achter de balie dan ook even glimlachend een knikje. Niet omdat hij weer naïef was en dacht dat de man hen gewoon maar gratis door liet. Nee het was wel eens fijn om te zien dat Jeremy geen mensen vermoordde om ergens te komen.
Nadat ze de metro hadden genomen kwam Spinner weer in het dorpje aan waar hij paar dagen geleden nog weg was gegaan. Toen was hij zo verdrietig vertrokken, en nu kwam hij net zo gelukkig weer terug. Echter stond hen in het dorpje al weer wat op te wachten. Dat kon natuurlijk ook niet anders na zo'n goed verlopende reis. Vier politie auto's bevonden zich voor de villa. In elk zo'n auto zaten minsten twee agenten. Spinner slikte eens. Spinner keek wat gespannen opzij naar Jeremy die wat mompelde. ''Wat nu?'' Vroeg hij dan ook snel aan hem. Op dat moment merkte hij beweging op vanuit zijn ooghoeken. Zeker meer dan tien agenten kwamen de villa uit zette. Spinner zijn ogen verwijdde wat. Dit was echt niet goed. Stilletjes hoopte hij dan ook dat Jeremy er gelijk een einde aan zou maken. Hij juichde het niet gauw toe. Maar dit beangstigde hem gewoon. Zijn blik schoot opzij naar Jeremy die tegen de agenten begon te spreken. De agenten reageerde niet met woorden. Nee ze vuurde gelijk een kogel af. Ja zij wilde dus ook net zo snel van Jeremy af. ''Jeremy..'' Zei Spinner dan ook met een wat trillende toon in zijn stem die aangaf dat hij nu toch wel aardig bang was. Jeremy kwam gelijk op dat moment voor hem staan. Spinner slikte eens en keek van Jeremy naar de agenten. Jeremy hield vervolgens zijn handen op en begon de agenten te vermoorden. Echter vochten de agenten dit maal hard terug. Dat kon nu dan ook makkelijk nu dat ze met meerdere personen waren. Zo ontstond er gevecht terwijl Jeremy Spinner ondertussen ook nog beschermde. Spinner wilde het liefst Jeremy kunnen helpen maar hij wist totaal niet hoe. Hij had geen wapen of kracht waar mee hij kon aanvallen. Zijn dierlijke vorm zou ook niet erg van pas komen. Maar Jeremy leek het in zijn eentje toch nog te redden. De baas bleef als laatste over. Kom op Jeremy.. Ging het zenuwachtig in Spinner zijn gedachten. Maar toen gebeurde er iets totaal on verwacht. De baas schoot vier kogels af waarvan een recht op hem af kwam. Spinner kon nog geen reactie geven of Jeremy sprong voor hem. Hij ving de kogel voor hem op. Spinner zijn ogen verwijdde. ''Jeremy!'' Riep hij dan ook gelijk. Een bom van emotie ontplofte in zijn lichaam. Jeremy viel op de grond neer. Gelijk schoot Spinner zonder er over na te hoeven denken naar Jeremy toe en knielde bij hem neer. Zijn ogen vulde zich met tranen. ''Jeremy..'' Zei hij zacht met een trillende stem. Waarom!? Eindelijk leek alles goed te gaan en nu schoot die vent Jeremy neer. Spinner wilde Jeremy zijn gezicht in zijn handen vast nemen maar zag op dat moment vanuit zijn ooghoeken hoe de agent hun kant op kwam. Spinner schoot gelijk recht en kwam voor Jeremy staan. ''Kom niet bij hem in de buurt!'' Zei Spinner zo duidelijk mogelijk tegen de agent met zijn handen in de lucht als teken dat de agent afstand moest houden. Hij probeerde dapper te zijn maar zo goed kwam het waarschijnlijk niet over met de trilling in zijn stem en de tranen die over zijn wangen gleden. Echter kreeg de agent geen kans om bij hen in de buurt te komen want hij viel ineens dood neer. Spinner keek stomverbaasd naar de man. Zijn blik schoot vervolgens naar zijn handen. Wat kregen we nou? Had hij? Nee toch?
Plots hoorde hij gelach achter zich. Gelijk draaide Spinner zich om en zag daar Jeremy staan, levend en wel. Spinner zijn ogen verwijdde zich. ''H-hoe..?'' Begon hij stotterend. Jeremy richtte zich tot hem en vroeg hem of hij hem had laten schrikken. Spinner knipperde even met zijn ogen. Hij begreep er even helemaal niets meer van. Maar Jeremy maakte hem al snel duidelijk wat er aan de hand was. Hij opende zijn jas en daaronder kwam een kogelvrij vest tevoorschijn. Spinner keek enkele seconde naar het vest waarna hij Jeremy terug in de ogen aan keek. Zijn mond viel nog net niet open door de woorden die Jeremy tegen hem zei. Spinner liet zijn tas op de grond vallen en voor Jeremy staan waarna hij eens op zijn borst sloeg. ''Stomme..!'' Hij maakte zijn woorden niet af want hij wilde Jeremy natuurlijk niet echt beledigen. Hij was juist blij en opgelucht dat hij nog leefde. Hij nam Jeremy zijn gezicht vervolgens in zijn handen vast en kuste hem met gesloten ogen waarna hij zijn armen om Jeremy zijn hals heen legde en hem voor enkele seconden dicht tegen zich aan hield. ''Ik schrok me dood.. Ik dacht echt dat ik je kwijt was'' Zei Spinner snikkend tegen hem. Even hield hij Jeremy nog vast waarna hij hem langzaam aan wat losser vast hield en met zijn gezicht voor die van hem kwam. Hij glimlachte lichtjes naar hem. ''Laat me nooit meer zo schrikken, of tenminste probeer het'' Zei Spinner met een flauw glimlachje tegen Jeremy aangezien hij wel wist wie hij nu tegen over zich had. Hij drukte dan ook eens met zijn wijsvinger op Jeremy zijn neus om nadruk te geven op zijn woorden. Hij nam daarna de mouwen van zijn eigen jas vast en veegde snel zijn tranen weg. Hij keerde zich tot zijn tas en pakte deze op. Hij richtte zich daarna terug naar Jeremy en pakte een hand van hem vast waarna hij hem mee trok naar de villa toe. ''Als goed makertje mag je me nu wel een rondleiding geven door ons huis, en wat lekker te eten geven'' Zei Spinner tegen hem. Hij keek hem dan ook kort met een flauw glimlachje aan. Ja het was wel een gemene streek geweest. Maar godzijdank leefde hij nog.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] wo nov 12, 2014 12:45 pm

Spinner leek 'wat' bang te zijn door de politiemannen. Jeremy moest toegeven dat het behoorlijk intimiderend eruit zag, maar ja. Hij was wel wat meer gewend. Jeremy hoefde alleen maar de politie uit te schakelen hier en daarna zouden ze wel voor een tijdje koest blijven. Misschien moest hij maar eens het hoofdkwartier van de politie binnen vallen. Of beter, gewoon heel Kaechan veroveren. Jeremy schudde lichtjes zijn hoofd. Eerst maar eens de politie vermoorden, daarna zien we wel verder. Zo begon hij de politie te vermoorden. De baas bleef over en Jeremy wist al een goeie manier om hem snel te vermoorden, zonder al te veel moeite te doen. Hij sprong voor Spinner en werd geschoten. ''Jeremy!'' hoorde hij Spinner roepen. Jeremy wou hem zeggen dat hij niet echt dood was, maar dit zorgde ook weer voor een goed toneelstukje. Hij moest moeite doen om niet te gaan grinniken. Jeremy keek wat levenloos opzij, naar de politieman, terwijl Spinner nogmaals zijn naam uit sprak. De man kwam dichterbij. ''Kom niet bij hem in de buurt!'' zei Spinner, terwijl hij voor Jeremy schoot. Dit was zijn kans. Jeremy stak zijn hand uit en vermoordde de man. Vervolgens stond hij weer op en begon triomfantelijk te lachen. Hij richtte zich vervolgens weer op Spinner en vroeg hem of hij hem had laten schrikken. ''H-hoe..?'' bracht Spinner stotterend uit. Jeremy grinnikte en liet het kogelvrij vest zien. Tja. Hij was echt wel voorbereid weg gegaan toen hij de stad weer in was gegaan. Spinner liet de tas los en kwam voor Jeremy staan. ''Stomme..!'' zei Spinner, maar ging niet verder. Jeremy keek hem scheef grijnzend aan, waarna hij eens een hand legde op Spinner's hoofd. Spinner pakte Jeremy's hoofd vast en kuste hem. Jeremy kuste hem terug en merkte nu pas de tranen op in Spinner's ogen. Nu voelde hij zich ergens wel schuldig. Maar hij kon er niet omheen dat het er behoorlijk schattig en vertederend uit zag. ''Ik schrok me dood.. Ik dacht echt dat ik je kwijt was'' sprak Spinner, terwijl hij Jeremy dicht tegen zich aan hielt. Jeremy grijnsde en wreef over Spinner's rug heen. "Geen zorgen Spin spin, ik krijg echt niet zo'n heldhaftige dood," reageerde Jeremy erop. Spinner liet Jeremy weer los en keek hem aan. ''Laat me nooit meer zo schrikken, of tenminste probeer het'' zei Spinner. Jeremy knikte. "Maar je reageerde gewoon perfect. Je moet overwegen om een toneelspeler te worden," zei Jeremy, maar zou Spinner niet weer laten schrikken. Het schuldgevoel was immers niet weg en het was dat Jeremy koppig was, anders stond hij hier nu ook te snotteren. Spinner duwde nog kort op de neus van Jeremy, waarna hij zijn tas weer oppakte en Jeremy mee trok naar de villa. Jeremy grinnikte lichtjes en keek naar hun handen die in elkaar gevlochten waren. ''Als goed makertje mag je me nu wel een rondleiding geven door ons huis, en wat lekker te eten geven'' Jeremy keek op en keek Spinner aan. Jeremy grijnsde, waarna hij naast Spinner ging lopen. "Alright then," sprak Jeremy en drukte vluchtig een kusje op Spinner zijn lippen. Vervolgens pakte hij tactisch de tas van Spinner over en sleurde hij hem mee de villa in. In de villa werden ze begroet door het dienstmeisje die nu voor Jeremy werkte, in plaats van meneer Enyuell. Jeremy gaf haar de tas van Spinner. "Breng deze maar naar mijn kamer en zorg ervoor dat de koks een vier gangen diner maken," zei Jeremy tegen haar. Het meisje knikte en leek iets overdondert te zijn door de vrolijkheid die Jeremy met zich mee droeg. Hij nam Spinner mee door het huis en liet hem ieder hoekje en kamer ervan zien. Uiteindelijk kwamen ze uit bij de badkamer, waar een stortdouche was, bubbelbad en al. Jeremy deed uiteindelijk ook van de badkamer weer de deur dicht en richtte zich weer op Spinner. "Dat was alles. De masterbedroom zie je wel na het eten," zei Jeremy met een licht uitdagende toon, waarna hij Spinner een kusje op zijn wang drukte en hem weer naar beneden nam naar de eetkamer, waar het diner klaar stond. Jeremy schoof aan tafel en begon gulzig te eten. Het was immers het beste van het beste. Hij grijnsde kort, maar at al snel weer verder.

OOC: Sheet etc komt later Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] wo nov 12, 2014 7:50 pm

Spinner was zich rot geschrokken. Hij had echt gedacht dat hij Jeremy voorgoed kwijt was nu. Maar nee. Enkele seconde later had Jeremy daar lachend achter hem gestaan. Hij had dood leuk een kogelvest onder zijn jas verborgen gehouden. Spinner had hem verrot kunnen schelden zo geschrokken was hij maar Spinner had niet zo'n instelling en dus kwam hij ook niet verder dan 'stomme'. Hij had Jeremy gelijk gekust en in de armen vast genomen. Spinner voelde hoe Jeremy over zijn rug wreef wat hem dan ook wel weer wat kalmeerde. Jeremy zei hem dat hij zich geen zorgen hoefde te maken omdat hij toch nooit zo'n heldhaftige dood zou krijgen. Spinner glimlachte daardoor gelijk weer wat. Het zou wel romantisch zijn geweest aan de andere kant. Maar goed hij had Jeremy toch liever levend. Hij liet Jeremy bij die gedachten dan ook weer los en kwam terug voor hem met zijn gezicht. Hij zei hem dat hij in ieder geval moest proberen om hem niet meer zo te laten schrikken. Jeremy knikte en Spinner glimlachte gelijk. Mooi zo. Echter zei Jeremy daarna plots dat zijn reactie perfect was geweest en dat hij dus moest overwegen om toneelspeler te worden. Spinner keek hem even verbaasd aan. Hij moest daarna algauw wat lachen en gaf Jeremy dan ook een duwtje tegen zijn borst. ''Hou op jij grapjas'' Had hij nog glimlachend gezegd. Spinner pakte vervolgens zijn tas op en was van mening dat Jeremy het nu wel goed mocht maken. En wel met een rondleiding door de villa en wat lekkers te eten. Spinner voelde nu dan ook pas hoe trek hij eigenlijk had. Hij had de laatste dagen dan ook niet heel goed gegeten door het gemist. Dus er kon nu genoeg in. Terwijl ze naar de villa toe liepen had hij Jeremy dan ook even in de ogen aan gekeken die naar hem grijnsde en vervolgens in stemde met het goedmakertje. Gelijk glimlachte Spinner wat meer naar hem. Hij kreeg dan ook nog een kusje. Spinner sloot met het kusje zijn ogen waarna hij algauw verbaasd op keek door dat Jeremy zijn tas over nam en nu de leiding nam. Zo sleurde hij hem mee de villa binnen.
Eenmaal binnen in de villa werden ze ontvangen door een dienstmeisje. Kort keek Spinner wat verrast naar Jeremy. Dus hij had een dienstmeisje in dienst genomen? Ergens verbaasde het hem. Aan de andere kant ook weer niet. Wat was immers een rijk als er verder geen mensen leefde toch? Jeremy gaf zijn tas aan het dienstmeisje en zei haar dat die naar zijn slaapkamer gebracht mocht worden. Nou dat klonk hem wel goed in de ogen. Hij zou bij Jeremy komen te slapen. Spinner voelde zich gelijk warm van binnen bij de gedachten. Ook zei Jeremy het dienstmeisje dat ze tegen de koks moest zeggen dat ze een vier gangen diner moeste maken. Spinner zijn mond viel nog net niet open. Meende hij dat serieus? Hij had ook nog koks die een luxe avond eten zouden gaan maken? Bij de gedachten begon Spinner zijn maag te knorren. Gelijk legde hij zijn hand erop en keek hij met een wat beschamend glimlachje van het dienstmeisje naar Jeremy. ''Eh, klinkt me al goed in de oren'' Zei hij dan ook met een flauw glimlachje terwijl zijn wangen wat waren gaan kleuren. Het meisje knikte en verliet hen. Vervolgens leidde Jeremy hem door het huis heen. Oftewel de villa. Die echt wel een hoop met zich mee bracht. Er was dan ook gewoon wel personeel nodig voor zoiets als dit. Zeker mensen voor het huishouden. Als laatste kwamen ze bij de badkamer aan. Daar keek Spinner al helemaal zijn ogen uit. De badkamer had zo veel. Het bubbelbad trok zijn aandacht gelijk. Echter sloot Jeremy de deur al snel weer en richtte hij zich terug op Spinner. Spinner keek Jeremy afwachtend aan. Jeremy zei hem dat hij zijn slaapkamer later zou zien. Spinner moest gelijk even wat lachen door de uitdagende toon in Jeremy zijn stem. Misschien was hij toch ook wel lichtelijk nerveus. Zijn eerste avond samen met Jeremy. Het was nu zo officieel. Maar Spinner was er ook harstikke blij mee. Hij voelde zijn hart uit enthousiasme dan ook wat sneller slaan. Spinner gaf Jeremy een knipoog. ''Ik ben héél erg benieuwd'' Zei Spinner met een vrolijk maar toch ook speels glimlachje. Hij kreeg vervolgens een kusje op zijn wang. Een kriebelend gevoel ontstond in zijn buik. Ja hij vond dit allemaal zo leuk. Het waren gewoon kriebels van de liefde. Ze gingen vervolgens naar beneden waar een heel diner voor hen klaar stond. Spinner keek zijn ogen uit. Het zag er allemaal heerlijk uit. Door de heerlijke verse geur die zijn neus binnen drong begon zijn maag gelijk weer te knorren. Spinner nam plaats. Zijn blik viel kort op Jeremy die gelijk gulzig begon te eten. Het zag er wel grappig uit en Spinner moest dan ook weer even lachen waarna hij zelf begon te eten. Na een poosje hing hij naar achteren op zijn stoel met zijn beide handen op zijn buik. ''Oef.. je koks doen wel heel erg goed hun best'' Zei Spinner met een flauw glimlachje. Er kon dan ook echt geen hap meer bij maar erg lekker was het wel. Enkele seconde daarna stond hij op en zette hij zich plots op Jeremy zijn schoot neer. Kalm legde hij zijn armen om Jeremy zijn hals heen en ging hij met een hand wat door Jeremy zijn blonde haren heen. ''Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar die slaap kamer'' Zei Spinner met een nieuwsgierig glimlachje. Maar daarna bedacht hij zich iets. ''Of zullen we in het bubbelbad gaan? Heb ik altijd al eens willen doen'' Zei Spinner met een glimlachje tegen Jeremy. Het was dan al wel laat maar dat maakte Spinner niets uit. En als het voor Jeremy wel wat uit maakte dan moest hij dat gewoon zeggen. Morgen immers weer een dag. Spinner legde zijn hoofd ondertussen tegen die van Jeremy. ''Of had je wat anders in gedachten gehad om te doen?'' Vroeg Spinner vervolgens aan hem met een glimlachje.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] do nov 13, 2014 10:15 am

Nadat Jeremy het dienstmeisje Spinner's spullen had gegeven en haar duidelijk had gemaakt dat ze wat bevelen moest door geven, nam Jeremy Spinner mee door het huis heen. Er was ruimte voor alles in de villa en alles zat er dan op en er aan. De laatste 'kamer' die ze zagen was de badkamer, die Jeremy uiteindelijk ook weer dicht deed. Hij zei tegen Spinner dat hij de masterbedroom later wel zou zien. Hiermee duidde Jeremy natuurlijk vanavond, wanneer ze zouden gaan slapen. Jeremy ging er immers vanuit dat ze samen zouden gaan slapen en had zo'n vermoedde dat Spinner het niet erg vond. Dat bleek ook weer uit zijn woorden: ''Ik ben héél erg benieuwd'' Het liet Jeremy grijnzen, maar zijn maag vertelde hem al gauw dat ze naar beneden moesten gaan om te gaan eten. Ze liepen samen naar beneden en namen plaats aan de lange eettafel. Jeremy keek kort naar het eten, waarna zijn blik ging naar Spinner. "Eet smakelijk," zei Jeremy nog, waarna hij zich stortte op het eten en het gulzig naar binnen werkte. Het was waar dat hij niet elke avond zo at. Immers woonde hij hier nog maar drie dagen en hij had niet veel trek gehad in die dagen. Soms at hij gewoon helemaal niks. Nu merkte hij dan ook hoeveel honger hij had gehad en hij was op dit moment ook wel blij met de goeie koks die hij had ingehuurd. Spinner leek ook te genieten van het eten en na een tijdje leunde hij voldaan naar achter. ''Oef.. je koks doen wel heel erg goed hun best'' sprak Spinner met een flauwe glimlach. Jeremy grijnsde, waarna hij ook stopte met eten en nog een slok water nam. "Waarom denk je dat ik ze heb ingehuurd?" vroeg Jeremy, ook al huurde ze hen niet echt in. Andere mensen betaalde voor hen. Het kwam bij de luxe van de villa. Wie de villa had en het dorp kreeg dus ook het personeel. Ouderwets toch weer. Ach ja, hij mocht niet klagen. Hij had een lekker leven zo, vooral nu hij Spinner weer aan zijn zijde had. Jeremy keek op toen Spinner opstond. Hij keek hem kort vragend aan, maar al snel vormde een lichtte grijns rond zijn lippen doordat Spinner op zijn schoot kwam zitten. Spinner legde zijn armen om Jeremy heen en ging eens door zijn blonde haren heen. De grijns werd groter rond de lippen van Jeremy. ''Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar die slaap kamer'' zei Spinner. Jeremy grinnikte. Hij wou erop reageren, maar toen bedacht Spinner zich iets. ''Of zullen we in het bubbelbad gaan? Heb ik altijd al eens willen doen'' sprak Spinner. Jeremy merkte de toon op in zijn stem. Het stond Jeremy ergens wel aan, maar hij wist nog niet zeker of vandaag wel zo goed idee was. Immers was hij moe doordat hij zijn krachten zo uitbundig had gebruikt en ook had hij net gegeten en zat behoorlijk vol. In bad gaan leek hem dus niet zo'n goed idee. Jeremy keek op toen Spinner zijn hoofd tegen de zijne plaatste. ''Of had je wat anders in gedachten gehad om te doen?'' vroeg hij met een glimlachje. Jeremy grijnsde en kon het niet laten om kort een kusje te plaatsen op zijn lippen. Hij duwde Spinner zachtjes van zijn schoot af, maar nam gelijk zijn hand vast. Hij seinde wat personeel dat ze alles moesten opruimen en vervolgens liep hij zonder nog woorden vuil te maken naar boven. "Ik denk dat we maar een andere keer in bad moeten gaan. Ik ben nogal moe," zei Jeremy, terwijl hij Spinner naar zijn kamer begeleidden. Flauwtjes grijnsde hij, waarna hij de deur opende voor Spinner en een grote slaapkamer te zien was. Donker rode gordijnen hingen voor de grote hoge ramen. Aan het plafond hing een kristallen kandelaar die schitterde zodra hij het licht aan knipperde. Op de grond lag een zwart kleed die lekker zacht aan voelde. Het kleed leidde naar het grote tweepersoonsbed die bekleed was met satijnen zwarte dekens en misschien wel twintig kussens. Het zag er mooi uit, maar lag niet altijd even comfortabel. Zijn blik viel op de tas die voor de inloopkast stond. "Je mag je kleren en alles in de kast op hangen," zei Jeremy, terwijl hij naar de inloopkast liep en deze voor Spinner opende. Vervolgens liep hij naar het bed toe en begon hij zich uit te kleden. Een ontbloot, gespierd, bovenlichaam was te zien en de tattoos die van zijn hand door liepen tot op zijn rug, waar uiteindelijk een grote roos stond. Hij strekte eens kort, waarna hij zich weer richtte op Spinner.

OOC: Sheet komt nog wel, wss niet want ik ben te lui, maar miss Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] do nov 13, 2014 11:09 pm

Ze hadden hun buiken vol gegeten. Hoe kon het ook anders met zulk lekker eten? Spinner had zich vervolgens op Jeremy zijn schoot neer gezet. Vroeg hem naar zijn slaap kamer terwijl hij zijn blonde haren zachtjes tussen zijn vingers door liet glijden. Echter bedacht Spinner zich al snel weer. Dat bubbelbad had hem ook wel erg aan gestaan. En dus deed hij dan ook gelijk een voorstel om daar met z'n twee in te gaan. Terwijl hij op een reactie wachtte had hij zijn hoofd tegen die van Jeremy geplaatst. Hij praatte dan ook al gauw weer verder en vroeg Jeremy nu of hij misschien iets anders in gedachten had gehad. Dat kon ook nog natuurlijk. Een grijns vormde Jeremy zijn lippen. Hij kreeg daarna algauw een kusje van hem op zijn mond. Spinner sloot voor enkele seconde zijn ogen waarbij hij dan ook vrolijk glimlachte. Vervolgens opende hij zijn ogen weer en keek hij Jeremy in de ogen aan. Plots duwde Jeremy hem van zijn schoot af. Echter wel op een zachte manier waarna Jeremy dan ook gelijk zijn hand vast nam. Hij gaf het personeel enkel een gebaar als teken dat ze iets moesten doen waarna hij hem met zich mee trok. Spinner had dan ook absoluut niets in te brengen en liep gewoon braafjes mee. Hij wilde namelijk wel weten waar dit naar toe zou leiden. Onder het lopen vertelde Jeremy hem echter dat hij nog al moe was en dat ze daarom beter een andere keer in bad konden gaan. Het was dan ook wel laat en Spinner kon begrijpen dat hij na een dag als vandaag wel echt moe was. Spinner gaf hem een licht knikje. ''Oke'' Reageerde hij kalm en simpel met een licht glimlachje en een zachte toon in zijn stem.
Uiteindelijk stopte ze bij een deur. Jeremy opende deur en liet Spinner voor gaan. Spinner liep langzaam aan naar binnen terwijl hij de kamer nieuwsgierig rond keek. Algauw veranderde zijn nieuwsgierige blik in een bewonderende blik. De slaapkamer zag er echt heel gaaf uit! Zo chique en toch zo.. Spinner vond het helemaal geweldig in ieder geval. ''Wauw..'' Zei hij dan ook helemaal onder de indruk zodra hij de kristallen kandelaar aan het plafond op merkte. Vervolgens viel zijn blik op het bed. Dat zag er knus uit. Spinner kreeg het er gelijk weer helemaal warm van. Het idee dat hij deze kamer samen met Jeremy mocht delen. Jeremy begon vervolgens over zijn kleren. Spinner richtte zich dan ook weer op hem en knikte eens. Zodra Jeremy de inloop kast opende keek Spinner weer voor enkele minuten zijn ogen uit terwijl hij dan ook snel zijn kleren en andere spullen een plekje gaf. Zodra hij de kast uit was deed hij deze dicht. Hij had zijn slaap kleren al mee genomen de kast uit. Een zwart hemd, shorts en een pyjama/jogging broek. Zodra Spinner zich omdraaide was voor hem een Jeremy met ontbloot boven lichaam zichtbaar. Spinner zijn hart leek wel een slag over te slaan. Voor enkele seconde staarde Spinner naar Jeremy zijn rug. Zijn huid zag er zo zacht uit en die tattoo.. Sexy. Spinner legde een hand op zijn hart. Hij voelde hoe deze als een gek te keer ging. Spinner slikte dan ook eens. Niet dat dat zou helpen om zich te kalmeren. Plots werd Spinner uit zijn gedachten's gehaald die hij had bij Jeremy zijn ontblootte boven lichaam zodra Jeremy zich omdraaide naar hem toe. Spinner liep naar hem toe en legde zijn kleren stilletjes op bed neer. Hij liep vervolgens om Jeremy heen en kwam achter hem staan. Hij plaatste zijn vinger toppen op getatoëerde roos en liet ze er stilletjes over heen glijden. ''Mooi..'' Zei hij dan ook zacht waarna hij zijn hand langzaam aan naar Jeremy zijn borst bracht. Zo lag zijn arm dan ook helemaal om Jeremy heen en hij besloot al snel zijn andere arm ook om hem heen te leggen. Hij drukte een kusje op Jeremy zijn schouder waarna hij zijn kin er op plaatst. ''Wat heb ik toch geluk met zo'n aantrekkelijke vriend'' Zei Spinner met een glimlachje tegen Jeremy terwijl hij zijn duim van een hand stilletjes over de huid van Jeremy zijn borst liet glijden. Hij liet Jeremy daarna langzaam aan weer los en liep naar zijn kleren toe. Kort keek hij Jeremy met een speels glimlachje in de ogen aan waarna hij zich omkleedde in zijn slaap kleren. Hij sprong vervolgens op het bed en ging in het midden van het bed zitten waarna hij een hand naar Jeremy uit sprak. Stiekem had hij dan ook de behoefte om Jeremy zijn armen weer om zich heen te voelen. Hij glimlachte lieflijk naar hem. ''Ik ben echt blij Jeremy, blij dat we deze villa samen delen, dat je mij je liefde gunt'' Zei Spinner tegen hem. Ja Spinner voelde zich echt gelukkig.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] vr nov 14, 2014 7:59 pm


Spinner leek bewonderd te zijn over de masterbedroom. Het was immers ook wel dé grote kamer en elk ander persoon zou hebben gezegd: 'Here is where the magic happens'. Niet Jeremy. Immers was het nog maar kort geleden sinds hij zich over gaf aan zijn gevoelens. Hij had nooit open gestaan voor elk gevoel dan ook. Medelijden kende hij niet en geluk maakte hijzelf, alleen de liefde was het gevoel geweest dat hem open had gezet. Hij had Spinner gewezen op zijn kleren die hij een plekje mocht geven in de kast, vervolgens was Jeremy naar het bed gelopen en was hij begonnen met zich uit te kleden. Hij had niet in de gaten gehad dat Spinner al klaar was en inmiddels achter hem stond. Jeremy schrok licht op door de hand die zijn rug plots aanraakte. ''Mooi..'' hoorde hij achter zich. Jeremy grijnsde lichtjes en genoot van Spinner's adem die zijn huid aanraakte. Vervolgens plaatste Spinner zijn armen om Jeremy heen en gaf hem een kusje op zijn schouder, om zijn hoofd er vervolgens op te laten rusten. ''Wat heb ik toch geluk met zo'n aantrekkelijke vriend'' sprak Spinner. Jeremy grinnikte eens en liet zijn hand langs de kaaklijn van Spinner gaan. "Jup. You better preciour me, before I slip through your fingers," sprak Jeremy en grijnsde wat breder. Spinner liet zijn vingers nog kort over Jeremy's huid heen glijden, waarna hij hem los liet. Jeremy ving zijn speelse blik op en kon er alleen maar om grijnzen. Ja. Hij vond het niet erg waar dit dreigde heen te gaan. Hij keek kort toe hoe Spinner zich verder omklede, waarna Jeremy zijn broek uit trok en alleen nog maar in zijn shorts stond. Dat was immers waarin hij sliep. Spinner sprong op het bed, waarna hij een hand naar Jeremy uit stak. Jeremy pakte de hand vast en kwam bij hem op het bed. ''Ik ben echt blij Jeremy, blij dat we deze villa samen delen, dat je mij je liefde gunt'' zei Spinner. Jeremy grinnikte alleen maar kort. Geruisloos schoof hij onder de dekens, waarna hij een paar kussens weg schoof zodat hij beter kon liggen en liet hij zich naar achter vallen. Hij slaakte een voldane zucht, waarna hij met zijn handen klapten en het licht uit ging. Hij grijnsde kort, ook al was dat niet te zien in de duisternis. Hij zocht in de duisternis naar Spinner. Toen hij hem vond, greep Jeremy hem vast en trok hij hem mee naar beneden. Hij legde zijn armen om Spinner heen en hield hem dicht tegen zich aan. "Ik ben blij met jou," zei Jeremy uiteindelijk en liet kort zijn hand door zijn haren heen gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] vr nov 14, 2014 9:35 pm

Spinner had Jeremy zijn tattoo op zijn rug voor enkele seconden zitten bewonderen. Het zag er mooi uit. Echter nu zijn vingers eenmaal Jeremy zijn huid aan raakte kon hij het niet laten om meer van hem aan te raken. Zo had hij zijn armen om de jongen zijn boven lichaam heen gelegd en zei hij hem dat hij toch wel geluk had met zo'n aantrekkelijke vriend. Het was al de waarheid. Jeremy was echt heel aantrekkelijk. Dat had hij al zo gevonden vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst hadden gezien. Jeremy had gewoon iets, iets wat hij nooit in een andere jongen zou kunnen zien. Dat wist hij zeker. Spinner voelde Jeremy zijn vingers langs zijn kaaklijn gaan. Hij moest vervolgens wat lachen door Jeremy zijn woorden die hij in het Engels uit sprak. ''Believe me, I won't let that happen'' Had hij nog in Jeremy zijn oor gefluisterd. Daarna had hij Jeremy toch wel met wat tegenzin los gelaten. Hij wilde best nog zo langer blijven staan. Echter stond hij nog in zijn alledaagse kleren. Daar moest maar eens verandering in worden gebracht. Na even stond hij dan ook in zijn kleren die hij aan had als hij naar bed toe ging.
Spinner sprong vervolgens op bed. Eenmaal goed zittend stak hij uitnodigend een hand naar Jeremy uit. Eigenlijk had het haast andersom moeten zijn aangezien dit eerst Jeremy zijn bed was. Maar goed, Spinner had gewoon niet kunnen wachten. Hij wilde Jeremy weer in zijn armen hebben. Jeremy had zijn hand vast genomen en kwam bij hem op bed zitten. Spinner vertelde hem vervolgens hoe blij hij met dit al was terwijl zijn duim zachtjes over de rug van Jeremy zijn hand gleed. Jeremy gaf hem echter een grinnik. Voor een moment keek Spinner dan ook wat vragend naar Jeremy. Waren zijn woorden zo grappig geweest? Ondertussen schoof Jeremy onder de dekens, legde wat kussens aan de kant en ging vervolgens liggen. Jeremy slaakte een voldane zucht waardoor Spinner dan ook even moest glimlach, dat was in ieder geval een goed teken. Plots klapte Jeremy in zijn handen waardoor Spinner dan ook verbaasd op keek. Echter kon Spinner nog niet vragen waar het voor was geweest of het licht viel uit. Kort keek Spinner verbaasd om zich heen. Niet dat hij nu nog veel zag, zijn ogen moesten eerst wennen aan het donker. Plots werd hij vast gegrepen en kwam hij al snel bij Jeremy op het bed terecht. Spinner moest even lachen. ''Gek'' Reageerde Spinner dan ook vrolijk terwijl hij Jeremy eens speels in zijn zij prikte. Jeremy zijn armen gleden ondertussen om zijn lichaam heen waarna hij dan ook al snel het lichaam van Jeremy dichter tegen het zijne aan voelde. Gelijk voelde Spinner zijn wangen warm worden. Ja hij bloosde, zonder twijfel. Zachtjes plaatste hij zijn handen op Jeremy zijn borst. Jeremy zijn blote lichaam tegen hem aan was gewoon zo.. Het voelde zo.. Spinner zijn hart ging te keer. Hij slikte dan ook eens. Toen gaf Jeremy plots antwoord op zijn woorden van eerder. Spinner moest er gelijk weer van glimlachen. Het was zo in het donker niet te zien, maar het was zeker een gelukkig glimlachje. Spinner voelde Jeremy zijn vingers door zijn haren glijden. Kort sloot hij zijn ogen waarna hij ze weer opende. Hij liet zijn handen die nu op Jeremy zijn borst lagen langzaam aan omhoog glijden. Zijn vingers volgde stilletjes de vormen van Jeremy zijn lichaam. Zo gingen ze omhoog via Jeremy zijn hals en kwamen ze uit bij zijn kaken. Spinner moest nu op gevoel af gaan en deed dit dan ook zo goed mogelijk. Immers wilde hij Jeremy zijn ogen niet uit prikken. Hij liet zijn handen waar ze lagen. Zijn duimen gleden zachtjes over Jeremy zijn kaak lijnen heen en eindigde bij zijn kin. Nu omhoog. Ging het in Spinner zijn gedachten. Zijn duimen kwamen uit bij Jeremy zijn onderlip. Zachtjes liet hij zijn duimen over Jeremy zijn onderlip gaan waarna hij met zijn gezicht dichter bij die van Jeremy kwam. Hij haalde zijn duimen ondertussen weg bij Jeremy zijn lippen en plaatsten deze op zijn wangen. Spinner zijn neus raakte zachtjes die van Jeremy. Nu wist hij dat hij goed zat. Langzaam aan bij beetje begonnen zijn ogen al wel te wennen maar het was alsnog moeilijk om alles goed te zien. Zijn tocht ging dan ook gerust verder op gevoel. Spinner voelde Jeremy zijn adem tegen zijn lippen. Lichtjes glimlachje Spinner even waarna hij zijn ogen half sloot. ''Ik hou van jou Jeremy Suthcliff'' Fluisterde hij lieflijk tegen Jeremy. Vervolgens drukte hij zijn lippen op die van Jeremy en gaf hij hem, zijn grote liefde, een kus vol passie.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] za nov 15, 2014 12:07 am


Met een simpel gebaar zorgde Jeremy ervoor dat de duisternis over de kamer heen viel. Vervolgens zocht hij in de duisternis naar Spinner. Toen hij hem had gevonden trok hij hem met hem mee naar achter. Hij hoorde Spinner lachen. ''Gek'' Jeremy grinnikte lichtjes. Hij legde vervolgens zijn armen om Spinner heen en genoot van de warmte die hij af gaf. Jeremy was misschien iemand die erg koppig was en iemand die niet vaak toe gaf, maar hij ging tegen de liefde vechten, ook al was het met een naïef joch. Onzichtbaar grijnsde Jeremy om die gedachtes. Hij liet langzaam zijn handen door Spinner's haren heen glijden en reageerde op de eerdere woorden die Spinner had gezegd. Jeremy voelde de handen van Spinner omhoog glijden. Jeremy moest licht grijnzen door de zoektocht van de vingers, maar genoot van het tedere gevoel dat het met zich mee bracht. Zijn huid brandde gewillig bij de zachte aanraking van Spinner's vingers. Zijn ogen vielen half dicht en zijn mond ging licht open toen Spinner zijn vingers over zijn onderlip liet gaan. Jeremy kreeg de neiging om speels op de vinger te bijten, maar besloot om niks te doen. De vingers van Spinner verplaatste zich naar Jeremy's wang en Spinner's gezicht kwam dichterbij. Jeremy voelde hoe Spinner's adem zijn huid streelde. Jeremy voelde hoe zijn hard tekeer ging en zijn ademhaling onregelmatig werd. Een warmte vulde Jeremy's lichaam en liet hem hunkeren naar Spinner. Langzaam tilde Jeremy een hand op en legde deze neer in de nek van Spinner. ''Ik hou van jou Jeremy Suthcliff'' fluisterde Spinner lieflijk, waarna hij Jeremy vol liefde kuste. Een zoen die meer was dan een kus die zei 'ik hou van jou'. Het zei meer, maar het was onmogelijk om die boodschap te registreren in Jeremy's hoofd. Hij probeerde het niets eens. Nee. Meteen sloot Jeremy zijn ogen zoende hij Spinner even liefdevol terug. Lichtjes trok hij Spinner nog meer tegen hem aan, als dat nog mogelijk was. Hij liet zijn hand nogmaals door Spinner's haren heen gaan, waarna hij deze over zijn rug liet gaan. Zachtjes streelde hij de rug en greep hij soms het shirt speels vast. Kleren waren soms zo onhandig. Lichtjes opende Jeremy zijn ogen weer. Zijn donkere kijkers waren inmiddels gewend aan het maanlicht, wat het enige licht in de kamer was, en zo kon het het gezicht van Spinner zien. Hij ontbond zichzelf kort van de zoen en keek Spinner met een lichte fonkeling in zijn ogen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] za nov 15, 2014 4:07 pm

Spinner kon zich niet beter wensen. Hij lag hier in een gigantisch mooie villa samen met een jongen, die hij wonder boven wonder leuk vond. Hij had nooit verwacht dat hij op een jongen zoals Jeremy zou vallen maar het was gebeurt. En nu kon hij zich dan ook geen leven zonder hem wensen. Hij hield van Jeremy. Maakte niet uit wat er nog zou gaan gebeuren. Het duurde niet lang of Jeremy zorgde ervoor dat het licht uit was en trok hem vervolgens naast zich op het bed. Spinner lag enkele seconden daarna in de armen van Jeremy wat hem een warm maar toch stiekem ook wel opwindend gevoel gaf waardoor blosjes op zijn wangen waren verschenen. Het was bijna een wonder dat ze niet licht gaven in het donker. Zo warm voelde zijn wangen. Spinner voelde algauw de neiging om zijn lippen te verenigen met die van Jeremy. Echter waren zijn ogen nog niet gewend aan het donker en dus had hij het op gevoel moeten doen. Niet dat dat zo erg was voor Jeremy. Spinner zijn vingers geleden over de huid van Jeremy en uiteindelijk had hij dan Jeremy zijn gezicht gevonden. Hij vertelde Jeremy dat hij van hem hield waarna hij zijn lippen op die van Jeremy had gedrukt. Dit keer was het niet zomaar een kusje, dit keer was het een die in één keer zijn woorden van zojuist beschreef met een aanraking. Spinner voelde onder de kus Jeremy zijn hand in zijn hals. Lichtjes glimlachte hij dan ook. Vervolgens kuste Jeremy net zo fijn terug. Hij kon er haast wel bij weg dromen, maar eigenlijk zat hij nu in een moment waar hij normaal gezien over zou dromen. Nu was het realiteit. En het voelde geweldig.
Jeremy trok hem nog dichter tegen zich aan. Vervolgens voelde hij Jeremy zijn hand nog eens door zijn haren heen gaan. Spinner sloot zijn ogen dan ook en kuste Jeremy weer. Hij liet zijn handen zakken van Jeremy zijn gezicht naar zijn hals. Hij legde zijn armen om Jeremy zijn hals heen. Hij voelde de vlinders weer in zijn buik. Ze gingen zo wild te keer. Spinner wilde Jeremy nu dan ook echt niet meer los laten. Maar op dit moment hoefde dat ook niet. Ze namen elkaar mee in hun liefde. Spinner voelde Jeremy zijn hand omlaag gaan over zijn rug waarbij hij dan ook merkte hoe Jeremy af en toe zijn shirt vast pakte. Spinner moest er haast van grinniken maar wist zich in te houden. Echter bracht het hem wel op een idee. Spinner opende zijn ogen dan ook weer en keek zo recht in Jeremy zijn fonkelende ogen. Hij zag er nu ook zo gelukkig uit, dat maakte Spinner dan ook blij. ''Was dat een tip net?'' Vroeg Spinner plots aan Jeremy over de momenten dat Jeremy zijn shirt wat had vast gepakt. Spinner gebruikte er een speelse fluisterende toon bij. Hij haalde een arm om Jeremy vandaan en plaatste die tegen Jeremy zijn borst. Plots drukte hij Jeremy met zijn rug op het bed. Spinner zorgde dat hij met hem mee draaide en plaatste zo zijn handen naast Jeremy zijn hoofd en kwam op Jeremy te zitten. Hij gaf Jeremy een speels glimlachje waarna hij zijn handen langzaam aan bij Jeremy zijn hoofd weg haalde en deze naar zijn shirt toe bracht. Vervolgens pakte hij de randen van zijn shirt vast en trok deze omhoog en zo dan ook uit waarna hij het shirt weg gooide. Ergens verder op in de kamer hoorde hij een plof. Ach ja hij zou morgen wel weer zien waar het terecht was gekomen. Spinner plaatste zijn handen op Jeremy zijn buik waarna hij deze omhoog liet glijden naar zijn borst en vervolgens eindigde bij zijn hals. Bij de beweging boog Spinner mee naar voren en zo kwam zijn gezicht terug voor die van Jeremy. ''Had ik toch beter ook alleen in mijn shorts kunnen blijven he'' Zei Spinner tegen hem en glimlachte dan ook weer wat speels en uitdagend naar Jeremy waarna hij in plaats van op zijn lippen zachtjes een kusje in zijn hals drukte. Vervolgens kwam hij met zijn gezicht terug voor die van Jeremy en keek hem met net zo'n gelukkige fonkeling in de ogen aan.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] za nov 15, 2014 9:57 pmJeremy genoot van de warme zachte lippen die op de zijne lagen. Ze waren zo teder en zorgde ervoor dat Jeremy naar meer hunkerde. Zijn hand greep dan soms ook gretig aan het shirt van Spinner. Waarom had hij nou weer kleren aan moeten trekken? Ten eerste was dat toch veel te warm en ten tweede was het helemaal niet handig voor Jeremy. Spinner leek dit echter ook al snel te begrijpen. Spinner opende zijn ogen en stopte met kussen. Dit liet ook Jeremy zijn ogen opende en hij keek Spinner aan. Hij merkte die fonkeling op in Jeremy's ogen. Jeremy kon niks anders dan terug kijken met diezelfde fonkeling in zijn ogen. Ja ook hij was gelukkig met Spinner. Hij wist niet hoelang deze liefde zou duren, maar dacht daar nu ook totaal niet aan. Hij deed altijd wat hij wou doen. Hij dacht nergens twee keer over na. Hij was immers zo gevaarlijk en machtig dat hij dat niet hoefde. Hij zou wel zien hoe dit alles zo aanpakken, maar tot nu toe beviel het Jeremy nog best en het leek ook nog allemaal de goeie kant op te gaan. ''Was dat een tip net?'' fluisterde Spinner speels. Jeremy grijnsde wat breder, maar die speelse fonkeling was nog steeds in zijn ogen te bekennen. Spinner duwde Jeremy plots naar achter op het bed. Kort keek hij wat verbaasd naar Spinner , maar hij genoot vervolgens wel van het zicht dat hij kreeg. Ondanks dat hij niet veel kon zien in de kamer, kon hij de contourlijnen van Spinner's lichaam zien en zag hij hoe hij zijn shirt uit trok. Jeremy liet zijn blik over het bovenlichaam van Spinner glijden. Ja dat stond hem wel aan. Spinner legde zijn handen op Jeremy's buik en liet ze omhoog glijden via zijn borst naar zijn hals. De huid die Spinner aanraakte brandde nog wat na en zorgde ervoor dat Jeremy licht, en sexy, op zijn onderlip beet. ''Had ik toch beter ook alleen in mijn shorts kunnen blijven he'' zei Spinner. Jeremy grijnsde en legde opnieuw zijn armen om Spinner heen. "Dat had ik je ook wel kunnen vertellen," zei Jeremy en dempte zijn stem. Hij kwam opnieuw wat dichterbij Spinner en plaatste opnieuw zijn lippen op die van Spinner. Intens kuste hij hem en greep hij lichtjes Spinner's haren vast. Zijn andere hand gleed gulzig over de rug van Spinner heen. Hij grijnsde lichtjes, waarna hij zijn hele arm om Spinner's rug heen sloeg en hem in een draai onder hem liggen. Jeremy was immers een dominant type. In die beweging haalde hij kort zijn lippen van Spinner. Hij grijnsde nogmaals naar Spinner, waarna hij weer naar hem toe boog en opnieuw hem intens kuste. Hij liet zijn hand van Spinner's hals over zijn borst heen glijden. Teder raakte hij die o zo zachte huid aan. Langzaam aan begon Jeremy zijn mond te verplaatsen. Al kussend streelde hij de huid van Spinner's wang, kaaklijn en ook uiteindelijk zijn borst. Hij bleef kort kusjes geven op Spinner's huid, waarna hij weer naar de hals van Spinner ging en zijn mond opende. Zijn warme adem streelde Spinner's huid. Kort keek hij nog met een lichte fonkeling naar Spinner, waarna hij zijn tong liet gaan over de huid van Spinner.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] zo nov 16, 2014 1:17 pm

Spinner had Jeremy zo op het bed geduwd dat hij nu op zijn rug lag. Hij was op hem komen zitten. In een speelse en uitdagende beweging had hij zijn shirt uitgetrokken. Hij had gevoeld hoe Jeremy er aan had zitten trekken. Ja dat was genoeg reden voor hem geweest om het wat leuker te maken. Eigenlijk had hij net zo goed ook in enkel zijn short in bed kunnen gaan maar aan de andere kant had dit dan ook wel weer wat. Spinner vermaakte zich in ieder geval prima zo. Daarbij voelde hij zich nu nog meer aangetrokken tot Jeremy. Hij wilde zijn huid tegen het zijne voelde. Hij hunkerde net zo veel naar hem. Spinner liet zijn handen over Jeremy zijn bovenlichaam gaan. Zo kwam zijn boven lichaam uiteindelijk dan ook weer op die van Jeremy te liggen. Hij zag hoe Jeremy op zijn onderlip beet. Nou dat zag er leuk uit. Spinner glimlachte dan ook gelijk wat meer. Kon hij nog sexier zijn? Blijkbaar. Spinner begon daarna over zijn kleren. Jeremy legde zijn armen om hem heen en reageerde erop. Spinner moest er even door lachen waarna hij dan ook instemmend knikte. Jeremy dempte zijn stem waarbij hij met zijn gezicht dichter bij die van hem kwam. Vervolgens kwamen zijn lippen op die van hem terecht en kuste hij hem op een intense manier. Spinner sloot zijn ogen en hield Jeremy zijn gezicht in zijn handen vast. Zijn duimen gleden over zijn wangen heen terwijl hij voelde hoe Jeremy zijn hand zijn haren wat vast nam en zijn andere hand gulzig over Spinner zijn rug heen ging. Spinner voelde het opwindende gevoel daardoor sterker worden. Hij genoot van de manier waarop Jeremy zijn lichaam aan raakte. Hij drukte zijn lichaam zo dan ook aanmoedigend wat meer tegen die van Jeremy aan terwijl de blosjes weer verschenen op zijn wangen. Spinner opende zijn ogen half. Op dat moment zag hij Jeremy ineens wat grijnzen. Voor dat Spinner het wist sloeg Jeremy zijn arm helemaal om hem en kwam hij vervolgens onder Jeremy te liggen. Spinner keek wat overdondert omhoog naar Jeremy. Ja die had hij niet aan zien komen. Blijkbaar wilde Jeremy de top zijn van hen twee. Spinner moest dan ook even wat grinniken door de gedachten in combinatie met de grijns die Jeremy hem gaf. Jeremy boog vervolgens terug naar hem toe. Spinner legde een arm om Jeremy zijn hals heen terwijl hij zijn andere hand op Jeremy zijn boven rug plaatste. Zijn mond opende zich al wat. Ze nodigde Jeremy zijn lippen met volle teugen uit. Jeremy zijn zachte lippen raakte vervolgens die van hem aan. Spinner sloot zijn ogen terwijl hij zijn vingers strelend over Jeremy zijn bovenrug heen liet gaan. Hij voelde Jeremy zijn hand ondertussen over zijn hals en borst heen gaan. De tedere manier waarop Jeremy hem aan raakte.. Het voelde zo goed, haast te goed. Maar dit was nog maar het begin. Plots haalde Jeremy zijn lippen van die van hem af. Spinner opende zijn ogen enkel half want al snel voelde hij wat Jeremy zijn bedoeling. Jeremy zijn zachte lippen belandde op zijn wang, kaaklijn en ook zijn borst. Spinner voelde dat hij knalrood werd. Spinner greep de blonde plukken haren die over Jeremy zijn hals heen lagen dan ook vast. Jeremy verplaatste zijn mond ondertussen naar zijn hals. Maar nu opende hij zijn mond. Spinner voelde de adem van Jeremy tegen zijn huid blazen. Het voelde zo warm.. Een rilling van opwinding ging over zijn rug. Hij keek Jeremy dan ook kort in de ogen aan en merkte de fonkeling in zijn ogen op. Spinner glimlachte lichtjes naar hem en gaf hem een kusje op Jeremy zijn wang. Jeremy richtte zich daarna terug op zijn hals en toen kwam het moment dat zijn tong Spinner zijn huid aan raakte. Gelijk ging Spinner zijn mond open. Zijn borst drukte iets omhoog. Zijn adem stokte en vervolgens kwam er een zachte kreun los. Jeremy zijn adem en tong wat beide zo warm aan voelde gaf hem een overweldigend gevoel. Spinner had dan ook niet eerder een moment zoals dit met iemand gedeeld. Dit was compleet iets nieuws waar in hij stapte. Maar hij had er zeker geen spijt van. Hij begon alleen controle te verliezen over zijn gevoelens en gedachtens. Het voelde zo goed, hij hunkerde naar meer. Zijn hand was nu dan ook die gene die wat gretig naar hou vast of wat dan ook zocht bij Jeremy zijn rug. Hij voelde de neiging om Jeremy zijn lichaam nog dichter tegen hem aan te duwen. Spinner legde zijn arm nu dan ook om Jeremy zijn middel heen terwijl hij met zijn andere hand Jeremy zijn blonde haar los liet en deze over zijn boven rug omlaag liet glijden langs zijn zij naar zijn onder lichaam toe. Lieflijk en toch ook wat uitdagend liet hij zijn vingers strelend over Jeremy zijn boven been heen gaan.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] zo nov 16, 2014 3:26 pm

Jeremy had de leiding genomen. Hij was niet diegene die onderdanig was en alles naar hem toe liet komen. Nee hij was diegene die het leidde en ervoor zorgde dat de nacht van hun leven werd. Jeremy had Spinner weer gekust, waarna zijn lippen afweken van zijn mond en naar beneden gingen. Kort bleven de kusjes op Spinner's borst, maar al snel verplaatste hij zich weer naar boven en opende hij zijn mond bij Spinner's hals. Kort keek hij Spinner nog aan, die leek van dit alles te genieten, waarna hij zijn warme tong teder over Spinner's hals liet gaan. Hij voelde hoe de borst van Spinner omhoog ging en de greep in zijn haar verstrakte. Het duurde niet lang of een kreun was te horen uit Spinner. Het deed Jeremy licht grijnzen. Het zorgde ervoor dat Spinner wat zwakker werd in zijn gevoelens Jeremy wist dat het dan ook niet lang zou duren voordat Spinner zich niet meer in zou kunnen houden. Hij voelde hoe Spinner een houvast zocht op zijn rug. Hij voelde hij de vingers van Spinner in zijn huid zonken. Jeremy begon wat ruiger de huid van Spinner te likken en zoog er op sommige stukjes dan ook kort op. Hij voelde hoe Spinner zijn haar los liet en nu naar beneden begon te bewegen. Jeremy genoot van de tedere aanrakingen en uiteindelijk keek hij kort op toen Spinner zijn bovenbeen streelde. Hij haalde kort zijn lippen van Spinner's hals en ging iets rechter op zitten. Hij keek hem licht grijnzend en uitdagend aan, waarna hij de twee polsen van Spinner pakte en ze boven Spinner's hoofd op het bed neer legde. Jeremy hield Spinner zo gemakkelijk vast en kon er zo voor zorgen dat Spinner niks kon doen, dan genieten en kijken. Jeremy keek hem nog eens grijnzend aan, waarna hij weer terug ging naar Spinner's hals en weer verder ging met kleine zuigzoenen maken in zijn hals. Vervolgens liet hij zijn tanden gretig, maar teder naar beneden glijden over de borst van Spinner heen. Met zijn vrije hand streelde hij de borst van Spinner, maar al snel ging die hand naar beneden. Jeremy keek kort naar boven en grijnsde eens. Hij bewoog weer wat naar boven met zijn mond en liet zijn warme tong over de zachte huid van Spinner glijden. Zijn vrije hand ging streelde de bovenbeen van Spinner en zijn tanden gingen soms heel kort over de tepels heen van Spinner. Wat spelend liet hij zijn vingers soms wat over de rand van Spinner's broek gaan, terwijl zijn tong ruw zijn huid likte. Hij keek Spinner nog één keer aan, waarna zijn hand onder de koord van Spinner's broek gleed.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] zo nov 16, 2014 8:28 pm

Het had niet lang geduurd of Spinner was onder Jeremy komen te liggen. Blijkbaar was Jeremy de top van hun twee. Niet dat Spinner het erg vond. Hij vond het juist wel aantrekkelijk waar dit heen ging. Dit was dan ook zijn eerste keer dat hij zo intiem zou zijn met iemand. En hij was er maal te blij om dat het met Jeremy was. Echter raakte Spinner aardig opgewonden. En wel door het volgende wat Jeremy deed; Zijn tong die zijn huid raakte. Zijn huid was er van gaan tintelen. Het gaf hem een overweldigend gevoel. Een gevoel waarvan hij de controle begon te verliezen. Het was gewoon té.. Een kreuntje maakte zich los van Spinner zijn lippen. Hij kon het niet helpen. Echter had hij geen tijd om zich er voor te schamen. Hij zou daar echt niet over na kunnen denken nu want Jeremy ging verder. Spinner zijn hand begon hou vast te zoeken bij Jeremy zijn rug. Zijn nagels boorde nog net niet in zijn vel. Echter zou het niet lang duren of het zat er aan te komen dat dat wel zou gebeuren. Jeremy zijn tong bewoon zich ruiger over zijn huid. Af en toe nam hij zijn huid dan ook wat vast met zijn lippen. Spinner kon het gevoel al niet meer beschrijven wat hij daar bij wat. Al dat hij nu kon bedenken was dat hij er meer van wilde. Zo kwam er dan ook weer een kreuntje los. Spinner liet vervolgens het haar van Jeremy los en liet ook deze hand over Jeremy zijn lichaam heen gaan waarna hij uit kwam bij een van zijn boven benen. Hij wilde Jeremy dan ook aan raken. Hij wilde hem bij zich voelen, hem net zo goed laten genieten.
Plots haalde Jeremy zijn lippen van zijn huid af. Al hevig blozend opende Spinner zijn ogen. Zijn blik viel op Jeremy die wat rechter op ging zitten. Gelijk hield Spinner zijn handen dan ook stil. Hij keek wat verbaasd naar Jeremy. Waarom stopte hij? ''Jeremy? Wat is er? Vroeg hij zacht aan hem. Maar op dat moment merkte hij de grijns op en de uitdagende fonkeling in Jeremy zijn ogen. Spinner glimlachte lichtjes naar hem en wilde zijn handen weer over Jeremy zijn boven lichaam heen laten glijden, zijn zachte warme huid voelen. Maar op dat moment pakte Jeremy plots zijn beide polsen vast. Jeremy legde zijn handen in een handige houdgreep boven zijn hoofd. Spinner keek behoorlijk verrast naar Jeremy. Blijkbaar wilde Jeremy dat hij even helemaal niks meer deed. Spinner keek Jeremy in zijn ogen aan. Weer gaf Jeremy hem een grijns. Spinner glimlachte verlegen terug. Hij wist niet zo goed wat hij nu moest verwachten. Jeremy ging met zijn gezicht terug naar zijn hals. Hij bracht zijn lippen terug naar zijn huid. Spinner kneep gelijk zijn ogen dicht zodra hij zuigzoentjes kreeg. Vervolgens ging Jeremy nog even een stukje verder omlaag naar zijn borst. Hierbij liet hij zijn tanden gretig en teder over zijn huid heen gaan. Spinner zijn borst drukte automatisch weer wat omhoog. Een kreuntje kwam dan ook weer fijn. Spinner voelde hoe zijn lichaam warmer en warmer aan begon te voelen. Hij voelde dan ook een onbekend opwindend gevoel. Hij begon het dan ook te voelen in zijn onder lichaam. Het voelde onbekend maar het liet hem smachten naar meer. En meer kwam er dan ook. Kort streelde Jeremy met zijn hand zijn borst waarna zijn hand naar omlaag gleed. Spinner keek kort omlaag naar Jeremy. Zijn ademhaling ging een stuk sneller nu. Hij zag hoe Jeremy naar hem keek. Spinner gaf hem een licht glimlachje terwijl zijn ogen glommen. Het was een teken dat hij genoot. Jeremy richtte zich vervolgens terug op zijn lichaam. Jeremy zijn tong en warme adem gleden over zijn huid. Spinner zijn ogen knepen zich automatisch weer dicht. Hij voelde hoe Jeremy zijn hand over zijn boven been heen gleed. Hij voelde elke aanraking overduidelijk. Het wond hem helemaal op. Hij duwde zijn onder lichaam dan ook omhoog tegen die van Jeremy aan. Hij wilde hem tegen zich aan voelen. Plots voelde hij Jeremy zijn tanden over zijn tepels heen gaan. Het kietelde maar gaf dan ook net zo'n opwindend gevoel. Een hardere kreun kwam weg bij Spinner zijn mond. Zijn armen trokken dan ook wat aan de hand van Jeremy die hem vast hield. Hij kon het gewoon niet helpen. Het was niet dat hij Jeremy wilde tegen stribbelen. Zijn lichaam hunkerde gewoon zo erg naar hem. Hij wilde Jeremy vast grijpen. Hij wilde sowieso iets kunnen vast grijpen maar dat ging niet. Spinner voelde de vingers van Jeremy speels langs de rand van zijn broek gaan. Spinner keek omlaag naar Jeremy die hem dan ook aan keek. ''Jeremy.. alsjeblieft..'' Hij wist niet precies waar die woorden vandaan kwamen. Hij wist niet precies wat hij Jeremy wilde zeggen. Het gevoel in hem nam het gewoon over. Het wilde als maar meer. Meer van dat overweldigende gevoel. Dat opwindende gevoel. Toen gleed Jeremy zijn hand in zijn broek. Spinner opende zijn mond gelijk. Zijn snelle opgewonden ademhaling was hoorbaar. Spinner duwde zijn onder lichaam tegen Jeremy zijn hand aan. Hij kon gewoon niet anders. Hij wilde niet dat Jeremy zou stoppen, hij wilde dat hij hem meer van dit gaf.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] ma nov 17, 2014 8:25 pm

Gretig liet Jeremy zijn handen en zijn tong over Spinner's lichaam heen glijden, terwijl hij met één hand nog steeds Spinner in een houd greep vast hield. Hij wou niet dat Spinner nu iets deed. Jeremy zou het werk doen en zou hem laten merken hoeveel hij wel niet van hem hield. Jeremy genoot van de kreunen die Spinner soms los liet, dat deed ook wat bij hem en meer dan je zou verwachten. Het deed hem aanzetten tot meer. Hij wou meer bij Spinner doen en op de manier dat Spinner kronkelde onder zijn aanraking kon hij concluderen dat Spinner er net zo overdacht. Het deed Jeremy licht grijnzen, maar zijn lippen gingen echter al snel weer te werk. Teder kuste hij de huid van Spinner en soms nam hij wat huid tussen zijn lippen en trok hij er spelend aan. Zijn vrije hand zocht de route naar beneden en bleef uiteindelijk hangen bij de koord van Spinner's broek. Waarom had hij zoveel kleren aan? Jeremy liet zijn vingers er een paar keer langs glijden en soms spelend naar binnen, maar nooit helemaal. Jeremy stopte met kussen en keek Spinner met een uitdagende fonkeling aan. ''Jeremy.. alsjeblieft..'' slipte tussen de lippen van Spinner vandaan. Jeremy grinnikte, waarna zijn hand langzaam de broek in schoof van Spinner. Spinner drukte haast automatisch zijn onderlichaam tegen de hand van Jeremy. Jeremy kon voelen dat Spinner meer wou. Hij was opgewonden en Spinner was niet de enige.

Jeremy boog opnieuw naar de buik van Spinner toe en gaf een spelend kusje onder zijn navel. Zijn hand bewoog lichtjes over de bobbel in Spinner's onderbroek. Echter duurde het niet lang of zijn hand bewoog zich weer uit de broek van Spinner. Subtiel schoof hij de broek van Spinner uit en gooide die ook ergens neer. Jeremy ging weer helemaal op Spinner liggen en kwam opnieuw met zijn gezicht voor Spinner. Jeremy keek Spinner kort in zijn ogen aan, waarna hij zijn lippen weer vol passie op die van Spinner legde. Nu bracht hij ook teder zijn tong in beweging en streelde hij Spinner's lippen om te vragen voor toelating. De twee jongens waren een goeie lengte voor elkaar, want Jeremy kon gemakkelijk bij Spinner's gezicht komen en nog steeds met zijn onderlichaam de zijne aanraking. Langzaam aan begon hij heen en weer te bewegen met zijn lichaam. De adrenaline schoot dan ook door Jeremy's lichaam heen en eindigde in zijn onder lichaam. Jeremy maakte zich opnieuw los van Spinner's lippen en trok licht aan de huid van Spinner's hals. Hij liet ondertussen de twee polsen van Spinner los en begon Spinner's huid teder te strelen. Zijn handen bewogen zich gretig over die o zo zachte huid en zorgde ervoor dat die adrenaline alleen maar erger werd. Een hand zakte opnieuw naar beneden en streelde uitdagend het bovenbeen van Spinner. Soms schoot hij wat naar boven, maar viel altijd weer terug op dezelfde plek. Zijn andere hand liet hij gulzig over Spinner's borst heen gaan en met zijn mond zoog hij soms wat bloed naar boven of likte hij die zachte huid.  Uiteindelijk stopte Jeremy met het plagen van Spinner bleef hij zijn hand houden op de bobbel in Spinner's onderbroek, die volgens hem behoorlijk was gegroeid in de tussen tijd. Zachtjes wreef hij erover en liet zijn vingers soms wat naar boven glijden om wat speels aan de koord van zijn onderbroek te trekken. Jeremy liet zijn mond wat naar onder glijden en begon kusjes te geven op Spinner's boven benen en ging soms wat in de richting waar zijn hand op lag. Hij keek kort naar Spinner, waarna hij dan uiteindelijk ook de onderbroek wat naar beneden trok. Zijn hand gleed naar binnen en begon te wrijven over de bobbel. Zachtjes begon hij nu dan ook kusjes te geven eromheen, waarna zijn mond uiteindelijk erop eindigen en hij langzaam zijn tong er overheen liet glijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] ma nov 17, 2014 11:29 pm

Het enige wat Spinner kon doen was zijn lichaam bewegen. Wat haast vanzelf ging. Hij had geen controle meer over de overweldigende gevoelens die hij voelde. Jeremy gaf hem warmte, en liet zijn hart sneller kloppen. Hij had zich nog nooit zo gevoeld als dat hij zich nu voelde. Het was een onbeschrijfelijk goed gevoel. Spinner wilde er dan ook niet vanaf. Nee hij wilde juist meer. Hij begon het dan ook te voelen in zijn onder lichaam. Dit vreemde gevoel. Dit vreemde opgewonden gevoel dat smeekte om meer. Twee woorden waren dan ook uit zijn mond ontsnapte. Hij smeekte Jeremy er haast mee om hem meer te geven. Jeremy zijn hand gleed onder de rand van zijn broek en Spinner drukte zijn onderlichaam gelijk tegen Jeremy zijn hand aan. Hij wilde het gewoon zo erg. En meer kon hij dan ook niet doen om Jeremy aan te moedigen. Immers had Jeremy nog steeds zijn polsen vast. Echter leek de manier waarop Spinner onder Jeremy zijn lichaam kronkelde, Jeremy al genoeg aan te moedigen.
Jeremy boog terug over zijn buik heen en drukte een speels kusje onder zijn navel. Spinner zijn mond stond wat open. Zijn ademhaling was duidelijk hoorbaar en leek dan ook alsmaar sneller te gaan. Zo opgewonden was hij. Kort opende Spinner zijn ogen half. Hij keek omhoog naar het plafond. Voor een moment dacht hij even op adem te kunnen komen maar op dat moment bewoog Jeremy zijn hand over de meest gevoelige plek van zijn lichaam heen. Gelijk kneep Spinner zijn ogen weer dicht terwijl hij zijn onder lichaam terug tegen Jeremy zijn hand aan drukte en een kreun weer vrij kwam. Plots stopte Jeremy. Spinner opende gelijk zijn ogen en keek dan ook naar Jeremy. Waarom stopte hij? Maar het werd hem algauw duidelijk waarom. Jeremy nam zijn broek vast en trok deze bij hem uit waarna hij enkele seconde later weer een plof hoorde. Ja daar belanden zijn broek ergens in de kamer. Niemand wist waar. Zodra zijn broek uit was kwam Jeremy helemaal op hem liggen. Iets wat dan ook erg fijn aan voelde. Zijn lichaam zo helemaal op het zijne. Dichter kon hij hem niet bij zich hebben. Jeremy kwam met zijn gezicht voor die van hem. Spinner gaf hem een licht glimlachje terwijl hij kon zweren dat zijn wangen vuurrood waren. Zo warm voelden ze aan. Zo warm voelde zijn hele lichaam aan. Kort keken ze elkaar in de ogen aan tot dat Jeremy zijn lippen weer op die van hem legde. Gelijk sloot Spinner zijn ogen weer en kuste hij Jeremy dan ook met net zoveel passie terug. Jeremy gooide vervolgens zijn tong in de strijd en liet deze in tedere wijze strelend over zijn lippen heen gaan. Spinner opende gelijk zijn mond. Ja hij wilde die warme tong verwikkeld voelde met die van hem. Hij bracht de zijne naar die van Jeremy toe en nam hem mee in een intensere tongzoen. Onder de tongzoen voelde Spinner hoe Jeremy zijn lichaam heen en weer begon te bewegen. Spinner zijn handen balde zich tot vuisten. Een hardere kreun ontsnapte uit zijn mond. Hun onder lichamen tegen elkaar aan duwend. Spinner voelde zich zo opgewonden dat hij haast bij elke beweging die Jeremy maakte wel kon kreunen. Hij duwde zijn onder lichaam tegen die van Jeremy en ging mee in de beweging. Jeremy verwijderde zijn lippen opnieuw van die van hem en trok wat aan zijn hals. Het begon wat gevoeliger aan te voelen. Wat het alleen maar opwindender maakte. Plots liet Jeremy zijn polsen los. Gelijk sloeg zijn armen zich om het lichaam heen van Jeremy. Nee daar had hij niet over hoeven na denken. Jeremy begon zijn huid teder te strelen terwijl Spinner zijn handen over Jeremy zijn rug heen liet glijden. Oh dat heerlijke lijf van hem. Zo namen zijn vingers dan ook de huid van Jeremy zijn zij en heupen mee. Ja hij wilde alles aan raken. Af en toe liet hij zijn vingers dan ook over Jeremy zijn kont heen glijden op een uitdagende strelende manier.
Spinner voelde hoe een hand van Jeremy opnieuw naar onder gleed. Ja die beweging voelde hij gelijk. Omdat het steeds dichter kwam bij.. Ja hij was harder geworden daar onder. Dat voelde hij maar al te goed. Dat maakte de plek alleen maar gevoeliger en meer opgewonden. Jeremy begon uitdagend zijn boven been te strelen. Gelijk sloeg Spinner een arm om Jeremy zijn hals heen. Hij tilde zijn hoofd dan ook wat op en drukte zijn lippen eens in Jeremy zijn hals. Spinner voelde dan ook hoe de hand van Jeremy af en toe als maar dichter kwam bij die ene plek. Spinner wilde dan ook voorkomen dat hij weer zo’n harde kreun los zou laten door zijn lippen op de huid van Jeremy zijn schouder te drukken. Het klonk zo beschamend. Maar Jeremy maakte het niet makkelijker voor hem. Zijn andere hand gleed gulzig over zijn borst heen terwijl zijn mond van elk plekje huid leek te genieten. Bij het likken en zuigen liet Spinner dan ook weer een kreun los. Nog even en hij hield het echt niet meer. Nee hij wilde meer. Nog meer. Nog meer zodat dat opgewonden gevoel genoeg werd gegeven. Alsof het tevreden gesteld moest worden. Maar Spinner voelde hoe hij als maar harder werd daar onder. Al dat teasen.. ’’Jeremy.. alsjeblieft.. stop.. ik..’’ Kwam tussen de snelle ademhaling door. Hij kon ook niet anders. Er kwam gewoon geen goeie zin van af. Pure opwinding die het onder controle had. Echter leek Jeremy te luisteren want het teasen stopte. Spinner voelde Jeremy zijn hand nog op zijn gevoelige plek. Plots begonnen Jeremy zijn vingers er over heen te wrijven. Spinner zijn lichaam duwde zich omhoog. Zijn lichaam begon weer te kronkelen terwijl Spinner met een hand terug hou vast begon te zoeken bij Jeremy zijn rug terwijl zijn andere hand bij Jeremy zijn hals zijn haar vast greep. Af en toe voelde hij hoe Jeremy zijn vingers met het koord van zijn onderbroek speelde. Kon zijn onderbroek niet gewoon uit? Ja hij moest uit. Spinner wilde Jeremy zijn huid op die plek voelen. ’’Meer.. alsje-..blieft.. meer’’ Zei Spinner met een zachte trillende stem. Zo opgewonden als dat de jongen was. Zo erg dat hij naar Jeremy hunkerde. Spinner voelde hoe Jeremy zijn mond naar beneden bewoog. Zijn armen gleden zo dan ook langzaam aan van Jeremy zijn rug en hals af. Zijn beide handen kwamen bij het hoofd van Jeremy uit. Jeremy gaf kusjes op zijn boven benen. Spinner duwde zijn hele lichaam wat omhoog zodra Jeremy steeds dichter kwam bij die ene plek. Kon hij niet gewoon? Nee tuurlijk niet. Hij zat hem te teasen. Zo raakte hij alsmaar en alsmaar opgewonder. Als dat ook nog maar mogelijk was nu. Straks explodeerde hij nog. Voor enkele seconde voelde Spinner dat Jeremy zijn lippen verwijderd waren van die van hem. Hij wilde dan ook op kijken naar Jeremy maar op dat moment trok Jeremy zijn onderbroek naar beneden. Jeremy zijn hand gleed onder de onderbroek en deze kwam in aanraking met zijn gevoelige plek. Huid op huid maakte het behoorlijk opwindend. Spinner zijn onder lichaam begon dan ook lichtjes wat op neer te gaan zodra Jeremy er opnieuw over begon te wrijven. Spinner begon dan ook weer te kreunen terwijl zijn handen Jeremy zijn blonde plukken haar vast grepen. Hij probeerde het nog niet te strak te doen maar dat ging moeilijk zo. Ondertussen begon Jeremy er kusjes om heen te geven. Hoe meer zou Jeremy hem nog teasen? Maar toen kwam er echt een overweldigend gevoel. Jeremy zijn lippen eindigde op de gevoelige plek. Spinner voelde zijn warme adem. En toen de tong. Het speeksel van Jeremy kwam in aanraking met zijn gevoelige plek. Het voelde koud aan. Maar toen steeds warmer. Spinner liet een hardere kreun los terwijl zijn handen niet helemaal leken te weten waar ze het moesten zoeken. Hij wilde Jeremy zijn lichaam dan ook vast grijpen maar kwam daar niet bij. Spinner greep met een hand daarom weer het haar van Jeremy vast terwijl zijn andere hand het dekbed vast greep. Spinner zijn benen kwamen omhoog en zijn tenen kromde zich door het overweldigende gevoel. Zijn onder lichaam kwam wat meer omhoog naar Jeremy toe. Stijver dan dit kon hij niet worden. Hij wilde nu dan ook echt aan geraakt worden daar.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] di nov 18, 2014 7:57 pm

Jeremy had nog nooit een liefde gehad voor iemand anders. Eigenlijk had hij nog nooit echt sterke gevoelens voor iemand anders gehad. Alleen wraak gevoelens en die waren meestal al snel gestild door zijn kracht. De gevoelens die hij nu voelde, die adrenaline die door zijn aderen schoot en die rush die hij voelde elke keer als zijn lippen die van Spinner aanraakte, zorgde ervoor dat hij nog meer naar Spinner verlangde dan hij al deed. Het zorgde ervoor dat Jeremy alles in de strijd wou gooien om Spinner zoveel mogelijk te bevredigen. Zijn handen gleden gretig, maar toch teder over Spinner's huid heen. Hij raakte elk stukje van Spinner's huid aan. Liet geen stuk onaangeraakt. Ook zijn lippen en tong gleden over Spinner's huid heen. Soms bleef hij hangen bij extra gevoelige plekken. Hij hoorde en voelde hoe Spinner's ademhaling omhoog ging. Verschillende kreunen kwamen uit zijn mond en zorgde ervoor dat Jeremy nog gemotiveerde werd om Spinner te vermaken. Zijn handen hadden inmiddels weg terug naar Spinner's onderbroek gevonden. Toen Jeremy zijn hand erover liet glijden kon hij merken dat hij stijf was. Het deed Jeremy grijnzen. Spinner smeekte hem haast dat hij meer moest geven, maar Jeremy gaf er geen antwoord op. Zelf vond hij dat hij hem nog even moest plagen. Anders was het toch zo voorbij en was het zo saai. Jeremy moest immers ook wat leuks hebben om naar te kijken. Uiteindelijk liet hij zijn handen in de onderbroek van Spinner glijden en pakte hij het vast. Met zijn vrije hand schoof hij lichtjes de onderbroek naar beneden. Hij liet zijn hand glijden over die ene plek waar al die opwinding in zat verborgen. Jeremy keek nog eens naar Spinner. Hij voelde Spinner's in zijn haar brandde. Het was een fijn gevoel en zorgde ervoor dat Jeremy zeker wist dat Spinner met dit alles tevreden was. Jeremy opende zijn mond liet zijn tong erover heen glijden. Een harde kreun maakte zich los van Spinner's lippen en Jeremy voelde hoe Spinner's onderlichaam tegen zijn tong werd aangeduwd. Het was overduidelijk dat hij meer. Jeremy vond dat, na al dit plagen, Spinner het ook wel had verdiend. Hij nam het geheel in zijn hand en begon er regelmatig te wrijven. Zijn lippen begonnen kusjes te geven en zogen soms kort aan de top. Hij voelde al hoe een vloeistof er uit droop. Het deed hem licht grijnzen, maar dat was nauwelijks te zien, want vervolgens nam hij het geheel in zijn mond en begon hij hevig te pompen. Zijn hand volgde zijn mond en omringde het geheel om het vlees licht op en neer te wrijven. Hij ging steeds sneller en harder en stopte pas toen hij zeker wist dat Spinner op zijn hoogtepunt was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] wo nov 19, 2014 12:24 am

Hij lag haast naakt op het bed van Jeremy. Dat inmiddels gekroond was tot 'hun' bed. Oh wat was dat een fijne gedachten. De villa was van hun samen. De spullen die er in stonden waren van hun samen. En dan nog maar niet te zwijgen over hun rijk. Spinner zou bij die gedachten hebben gelachen als hij nu niet in de situatie zat waar hij nu in zat. Het voelde kortom gewoon fijn om hier zo met Jeremy te zijn. Jeremy zou de enige zijn waarmee hij in een situatie als deze zou willen zijn. En langzamer hand was de situatie alleen maar fijner geworden voor hen. Of tenminste; Meer opwindend. Spinner zijn lichaam was één opgewonden bom dat aan het aftellen was. De intense aanrakingen van Jeremy hadden er voor gezorgd dat hij stijf was geworden. Dat verklaarde dan ook wel het vreemde gevoel in zijn onderbuik, ondanks dat het niet echt vreemd was op een slechte manier. Nee hij wilde juist meer van Jeremy. Hij had er dan ook haast om zitten smeken. Later zou hij zich er waarschijnlijk voor schamen. Blosjes bleven dan ook zichtbaar op zijn wangen. Jeremy had ondertussen zijn gevoelige plek met zijn tong aan geraakt. Gelijk had Spinner zijn onder lichaam naar boven gedrukt richting Jeremy. Ja hij wilde meer aan geraakt worden. Juist meer op die ene plek daar op zijn onder lichaam. Spinner voelde hoe Jeremy zijn hand de gevoelige plek bereikte. Jeremy maakte vervolgens een geleidelijke wrijvende beweging. Spinner liet zijn hand door Jeremy zijn haar heen gaan. Soms pakte hij wat plukken vast nu dat het teasen over was en Jeremy zich echt richtte op dat ene deel van zijn lichaam voelde hij hoe zijn gevoelige plek alleen maar verder op knappen leek te staan. Zijn andere hand hield het dekbed strak vast terwijl hij niet anders kon dan sneller ademen en kreunen. Spinner voelde hoe Jeremy zijn lippen en zijn hand weer bij een kwamen bij zijn gevoelige plek. Het zuigen aan de top maakte het letterlijk het toppunt. Spinner wist dan ook niet hoe veel langer hij het kon houden. Er ontsnapte dan ook al wat vloeistof. Plotseling nam Jeremy zijn gevoelige plek geheel in zijn mond en begon hevig te pompen. Spinner liet gelijk een hardere kreet los. Het zou hem niets verbazen dat het zo hard was geweest dat het personeel nog kon mee genieten. Hij voelde hoe Jeremy zijn hoofd onder zijn hand bewoog. Spinner tilde kort zijn hoofd op en keek omlaag naar Jeremy. Zweet druppeltjes liepen langs zijn gezicht. Hij had het er dan ook behoorlijk warm door. Jeremy nam zijn hand mee in de beweging van zijn mond. Gelijk gooide Spinner zijn hoofd weer naar achteren. ''Jeremy ik..'' Begon hij dan ook al kreunend. ''I-ik.. ga..'' Hij kon zijn woorden nog niet afmaken of het gebeurde al. Een laatste harde kreun kwam vrij en daarbij de vloeistof die Spinner zolang binnen had gehouden. Spinner was klaar gekomen. Spinner liet zijn benen op het bed neer vallen. Zijn hand gleed van het hoofd van Jeremy af. Hij was helemaal verslapt door het intensieve gebeuren. Zijn blik was naar het plafond gericht waarna zijn ogen langzaam aan dicht vielen terwijl hij zijn ademhaling weer terug in controle probeerde te krijgen. Hij keek daarna met wat half open ogen naar Jeremy. Hij gaf hem een licht glimlachje. Hij wilde hem zeggen hoeveel hij van hem hield. Maar dat liet hij nog maar even zitten. Hij zou nu alleen nog maar stotterende onduidelijke woorden uit kunnen brengen. Hij moest eerst tot rust komen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC] wo nov 19, 2014 9:03 pm

Jeremy was Spinner de hele tijd aan het teasen. Aan de ene kant deed hij dit omdat hij niet zeker wist in hoeverre Spinner er klaar voor was en aan de andere kant voor een beetje leed  vermaak. Altijd leuk om mensen te laten smeken. Jeremy besloot uiteindelijk dat hij Spinner wel moest belonen met al zijn teasen en nam nu dan ook het geheel in zijn mond. Spinner slaakte een harde kreet en Jeremy begon meteen te pompen. Zijn tong streelde het lid en hij kon merken dat Spinner bijna op zijn hoogte punt was. Spinner kon zijn kreunen nauwelijks meer bedwingen en zijn ademhaling was zo snel dat hij bijna kon hyperventileren. Jeremy deed er nog een schepje boven op en liet zijn hand nu opvolgen met de beweging die zijn mond maakte. Hij voelde hoe Spinner zijn haar steviger vast greep. Het moedigde Jeremy meer aan om harder te gaan pompen en sneller. ''Jeremy ik..'' sprak Spinner moeizaam tussen zijn ademhalingen door. Jeremy keek op en wist wat er ging komen. Hij haalde zijn mond van het lid af en bleef met zijn hand wrijven. ''I-ik.. ga..' Spinner kon zijn woorden afmaken door een kreun die volgde en het welbekende witte vloeistof. Het deed Jeremy grijnzen. Hij keek op naar Spinner die zich vermoeid naar achter liet vallen. Jeremy liet hem los en schoof geluidloos zijn onderbroek er weer overheen.
Hij bewoog zich weer omhoog en ging naast Spinner liggen. Hij merkte dat zijn ademhaling nog steeds snel was en zijn lichaam was warm en bezweten. Jeremy wist dat er nou weinig zinnigs uit kon komen. Jeremy was ergens blij en trots op zichzelf. Het was immers ook zijn eerste keer dat hij zo bezig was geweest met een jongen. Jeremy boog over om de dekens te pakken en sloeg die over de twee heen. Hij legde zijn armen om Spinner heen en kroop tegen hem aan. "Ik hou van jou Spin spin," zei Jeremy met een lichtte grijns. Hij legde zijn hoofd neer op Spinners borst en sloot zijn ogen. Hij had nooit gedacht dat hij ooit nog zo zou liggen met iemand. Maar wonderen leken dan toch nog te gebeuren. Zonder het te weten zonk hij weg in een diepe slaap.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Please tell me your last words darling. [MC]

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Please tell me your last words darling. [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-