Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 There are no rules here, in the mountains. +Eevy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Whistle
━ Member ━


Posts : 33
IC : 9
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 4:27 pm

Met grote sprongen sprong de witte hond van de ene steen naar de anderen. Ze was al redelijk hoog in de bergen, en had nu nog meer honger gekregen door haar klim. Met een grom hees ze haarzelf het laatste stukje omhoog, ze was nu op een richel gekomen waar daarnet nog een springbokje gestaan had. Natuurlijk was deze allang weer weg en met een gefrustreerde grauw ging Whistle verder aan haar klim. De witte hond stak ook erg af in de omgeving en misschien was dit niet de beste plek om te jagen, maar toch wilde ze het hier doen. Hier was ze voor het eerste Kaechan binnen gekomen dus dit gebied was voor haar haar hond haar thuis, en hier kwam ze dus af en toe. Echt woonde ze wel in de stad, maar er ging niks boven lekker vers vlees. Na een tijdje geklommen te hebben, kwam Whistle een grot tegen en ze snoof de verse geuren in. Ze rook dat in deze grot dieren waren, en met een zachte blaf liep ze naar binnen. Eindelijk! Ze sloop zachtjes door de gang heen en keek goed om haar heen, zodat ze geen één prooidier zou missen. Toen ze nog is de lucht rook, rook ze nu dat er meerdere dieren waren. Ze kón bijna niet missen, en een grijns sierde haar snuit. Mooi zo. Ze trippelde naar voren, steeds iets sneller, totdat ze op haar allerhardst aan het rennen was en ze kwam al snel bij de dieren. Het waren inderdaad springbokken en ze probeerden weg te rennen. Hierbij lieten ze één slapper dier achter, en daar stoof Whizzy achteraan. Ze had het dier al snel te pakken en ze duwde hem naar beneden, door er simpel op te gaan staan. Ze voelde de snelle hartslag van het beest, maar had totaal geen medelijden en beet de slagader door, waardoor ze een flinke lading bloed binnenkreeg die ze snel weer uitspuugde. Als ze wilde drinken, ging ze wel naar een beekje. Ze boog haar witte kop naar voren en trok een stuk vlees los, waar ze smakelijk op begon te kauwen en een grom van genot verliet haar bek. Heerlijk, zo vers vlees, dat nog lekker warm was!

+ Eevy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jinn
━ Global Moderator ━


Posts : 635
IC : 86
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 13 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 5:15 pm

|Words: 476|Note: x|Mood: x|Company: unknown|
In alle stilte zette de witte wolvin zich voort. Haar poten zaten onder het rode zand dat zo afgaf. Het stak af tegen haar witte pels, maar ze vertikte het om schoon te maken. Het was toch een onbegonnen zaak. Ook was ze geen ijdeltuit dus kon ze wel zonder een perfect witte vacht. Haar nagels produceerde een snerpend geluid toen ze soepel van steen naar steen sprong. Het was een vraag waarom ze hier was. Normaal begaf ze zich altijd in Hickory. Daar was haar leefomgeving en daar was ze vertrouwd. Immers was daar ook Silverdeer waar The Elite zich bevonden. Daar was ze ook nog vaak te vinden als leider.

Ze was vanochtend vroeg wakker geworden en had abrupt besloten om een nieuw gedeelte van Kaechan te bezoeken. De kuddes zouden in de winter gaan trekken en daar moest zij achter na. Ze wist waar ze meestal naar toe gingen en ze had hier voorgaande jaren overnacht in een grot die bovenaan de berg lag. Dat was de reden dat ze zich nu naar boven manoeuvreerde: ze moest kijken of het nog steeds vrij stond. Ze had haar grot en plek in Hickory. Die plek was moeilijk te vinden en als iemand het zou vinden, zou die gene er maar weinig vinden. Echter kwamen er nog wel dieren bovenaan de dier. Dat was nu ook weer te merken aan de sterke geur van berggeiten die zich in dit gebied bevonden. Ondanks dat was Eevy te koppig om terug te gaan en ze ging er vanuit dat ze de dieren wel weg kon jagen.

Eevy bleef kort stilstaan en keek omhoog. Ze was er bijna. Ze schoot nog een paar keer soepel van steen naar steen en eindigde uiteindelijk aan de top. Daar bevond zich de grot waar ze op zoek naar was geweest. Haar neusvleugels trilde bij de geur van een hond. Ze snoof kort. Een hond. Met andere woorden: shapeshifter. Wat moet die hier? Leven in de stad was toch makkelijker? Eevy zelf had haar geheugens verloren na haar ceremony en heeft sindsdien in de natuur geleefd. Ze had een aantal jaar doorgebracht in een roedel, waarna ze op zichzelf ging leven en haar eigen Family Tree vormde. Met stille passen liep ze dichterbij de grot. Haar oren waren in haar nek genesteld. Haar kristal blauwe kijkers gingen over de duisternis heen in de grot. Het geluid van gescheurd vlees was te horen. De ijzeren geur van bloed was te ruiken en haar oren veerde lichtjes naar voren toen ze een witte hond zag eten ervan. Voor de ingang bleef Eevy staan. Ze snoof kort de lucht. Kennelijk had de hond de berggeiten verjaagd. Eevy liep naar binnen en ging voor de hond zitten, aan de andere kant van het karkas. "Hallo," begroette Eevy de hond, wetend dat het een shapeshifter was.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Whistle
━ Member ━


Posts : 33
IC : 9
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 5:28 pm

Toen er iemand anders aankwam, was de witte hond niet erg vrolijk. Dit was háár plek. Ze gromde kort naar de ander, die met een vrolijke hallo binnen kwam stampen. Geweldig. Een nieuwe grom, hierbij ontblootte ze ook haar tanden, die onder het bloed zaten van het karkas. Ze nam opstandig nog een hap van het dode dier en ze ging staan, in een gevaarlijke houding. Haar oren stonden plat naar achteren. "Wat moet je?" Gromde ze boos en ze haalde schrapend haar nagels over de koude stenen heen waar ze net nog op zat. Hopelijk ging dit dier snel weg, anders konden er wel is doden vallen. Of gevechten in ieder geval! "Luister," gromde ze opnieuw "Dit is mijn plek, dus donder op."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jinn
━ Global Moderator ━


Posts : 635
IC : 86
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 13 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 7:16 pm

|Words: 413|Note: bitch in da house|Mood: Killer|Company: puppy|
In een rustige pas liep Eevy naar binnen. Ze was niet van plan om het etentje van de hond te verpesten, maar kennelijk wou de hond dat wel voor haarzelf doen. Ze nam gelijk een aanval houding aan en gromde eens naar Eevy. Eevy fronste eens haar wenkbrauw. "Wat moet je?" gromde de hond. Ja natuurlijk ging Eevy daar op antwoord geven, omdat ze het zo aardig vroeg. Eevy kon aardig zijn en leek misschien niet de meest badass wolf op het eerste gezicht, maar onder die gladde witte pels van haar zaten massieve spieren verborgen. Ze kon echt wel vechten en deinsde dan ook niet terug van de hond. Immers leek de hond een stuk jonger dan haar. Het zou dom wezen om een gevecht met Eevy aan te gaan. "Luister," begon de teef opnieuw. "Dit is mijn plek, dus donder op." Alright then. Done acting nicely.

Eevy stond op en de aardigheid schoof ze weg. Een kille blik schoot in haar kristal blauwe ogen en zorgde dat ze een duivelse look kreeg. Een grijns, die niet goeds betekende, verscheen rond haar lippen. "I'm sorry sweety. But the last time I checked, there where no little puppy's," sprak Eevy op een zoete toen, maar meende er geen zak van. De teef wou vechten? Ze kon het krijgen. Eevy haar vacht zette wat uit en haar bovenlip schoot kort omhoog. Een rij vlijmscherpe tanden was te zien. Het boeide haar niet of die hond hier de tijd had geleefd. Het karkas boeide haar niet en het boeide haar zeker niet of ze een nieuwe plek moest gaan zoeken om te overnachten, maar het boeide haar wel of die hond voor haar nog wat respect ging krijgen. Zo niet, dan moest Eevy het er maar in dreunen op de harde manier.

Eevy had geen zin in lieflijk gedoe. Ze was bereid de hond een kans te geven, maar die had ze mooi verspild. Een tweede kans zou ze misschien nog krijgen, maar eerst moest ze zich maar eens verontschuldigen. Eevy spande in een fractie van een seconde haar spieren aan en schoot over het karkas heen. Een lage dreigende grom verliet haar keel, terwijl ze haar klauwen in de hond liet zinken in de hoop dat deze zou bezwijken onder haar gewicht. Een wolf bleef immers sterker dan een hond. Al helemaal nu de wolf ouder was en sterker gebouwd. Zou de pup zo dom zijn om terug te vechten?


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Whistle
━ Member ━


Posts : 33
IC : 9
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 8:04 pm

Toen de ander opkeek, was het enige wat Whistle zag koudheid. Gezellig.  "I'm sorry sweety. But the last time I checked, there where no little puppy's," Een grauw verliet de bek van de hond. De wolf zette haar haren uit, zodat het leek alsof ze groter was, en trok haar lippen op. Whistle begon laag en hard te blaffen, om te laten zien dat ook zíj niet zomaar opgaf. Toen de ander naar haar toe sprong, probeerde Whizzy nog achteruit te springen maar was net te langzaam en de lange nagels van de wolf boorden in haar schouder. Ze slaakte een piep van pijn. Wie dácht die wolf wel niet wie ze was?! De witte hond schudde zich los uit de grip en vloog meteen naar de keel van de ander. Daar gaf ze een snelle beet, en sprong daarna snel weer weg. Ze gromde luidkeels en haar ogen leken wel koud, blauw vuur. "Well the last time I checked there were no arseholes, but yeah, that was the last time and everything has changed now."


Laatst aangepast door Whistle op do nov 13, 2014 8:25 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jinn
━ Global Moderator ━


Posts : 635
IC : 86
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 13 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 8:22 pm


De 'attitude' van de hond stond Eevy niet aan. Ze liet niet over zich heen lopen en liep zeker niet weg met haar staart tussen haar poten. Eevy had voor god sake 8 jaar bij een roedel geleefd. Ze wist hoe ze moest vechten en hoe ze moest overleven. Ze liet de hond nog wat zeggen, maar vervolgens schoot Eevy naar de hond toe. Het dier was te langzaam om weg te glippen en genadeloos boorde Eevy haar nagels in de schouder van de hond. Ze liet haar nagels zinken in het vlees. De hond piepte van de pijn, maar Eevy liet haar niet los. Nee. Ze stopte niet. Niet totdat ze kreeg wat ze wou. De hond wurmde zich los en sprong vervolgens naar haar keel. Eevy kon het ontwijken en wou een in de tegen aanval, maar de hond sprong al weg. Eevy keek in een fractie van een seconde naar haar nagels die nu onder het bloed zaten. Ze grijnsde lichtjes. Ze had dit ergens wel gemist; het bloed onder haar nagels, de adrenaline die door haar aderen gieren en dat gevoel naar meer. Ze keek op bij het horen van gegrom. O ja. Die was er ook nog. Ze keek, haast geïrriteerd op, en liet haar blik vallen op de hond die haar 'bedreigend' aan keek. "Well the last time I checked there were no arseholes, but yeah, that was the last time and now everything has changed." reageerde de hond nog op haar eerdere woorden. Eevy grinnikte eens kort, waarna ze weer haar spieren aan spande. "If you have time to chat, you have time to fight," sprak Eevy, waarna ze weer naar de hond toe schoot en haar tanden nu in de strijd gooide.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Whistle
━ Member ━


Posts : 33
IC : 9
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy do nov 13, 2014 8:30 pm

De wolf grinnikte, iets wat eigenlijk heel grappig klonk, en ze spande haar spieren aan. "If you have time to chat, you have time to fight," Whizzy knikte. "Darn right," ze wilde aanvallen, maar dat deed de ander al. Gelukkig kon de witte hond hem ontwijken, en ze sprong bovenop de ander, zodat ze die tegen de grond aan kon drukken. Ze grauwde en bracht haar snuit naar de nek, waar ze in beet en ze drukte met haar klauwen in de flanken van het beest. Adrenaline gierde door haar lijf, en oh, ze had nog lang niet gegeven wat ze allemaal kon geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: There are no rules here, in the mountains. +Eevy

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

There are no rules here, in the mountains. +Eevy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Woodley :: Woodley :: Lochfair-