Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Rich vs. poor

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Rich vs. poor vr nov 14, 2014 2:38 pm


& Narsha.

Met kalme stappen liep hij een afgelegen steegje uit. Zo kwam hij terecht in de drukke binnen stad. Iedereen liep alle kanten op. Zo liepen ze elkaar dan ook nog net niet omver. Of soms wel. Ze botste dan tegen elkaar. Gaven elkaar een snelle sorry of keken echter wat geïrriteerd en maakte geen woord vuil aan diegene waar ze zojuist tegen waren op gebotst. Waarom moest de wereld zo hectisch zijn? Hij gaf de tijd de schuld. Zonder tijd zou niemand zich zorgen maken over of ze op tijd op school, werk of andere afspraken zouden komen. Maar goed, tijd bestond nu eenmaal. Daar was niks aan te doen. Hij kon wel een voor een tegen hen gaan zeggen dat ze moesten gaan relaxen maar eerlijk gezegd had hij daar geen behoefte aan. Bij de gedachten kwam er dan ook een diepe zucht los die een wolk rook mee naar buiten nam, dat weg kwam van de sigaret die losjes tussen zijn lippen hing. Stefan zette zich met zijn linker boven arm tegen de muur van het steegje aan terwijl hij de mensen bestudeerde. Soms moest hij er haast nog we lachen om ook. Dat mensen zich zo lieten mee slepen met hun verplichtingen dat ze iemand nog wel om ver konden rijden. Hij was daar in tegen veel te relaxed. Nou had hij dan ook niet echt veel verplichtingen. Hij had sinds kort een baantje bij een café waar hij een paar dagen werkte in de week maar dat was het dan ook wel.
Stefan tilde zijn rechter hand op en zette zijn zonnebril goed op zijn neus. Het voorwerp had hij altijd op. Binnen, buiten, overdag of s'nachts het maakte niet uit. Het ding bleef op zodra hij zijn ogen opende. Dit omdat bij de veranderen van zijn ogen wat mis was gegaan zodra hij geboren was. Een oog kreeg een redelijk normale blauwe kleur zoals zoveel mensen blauwe ogen hadden. Maar het andere oog was helemaal verandert. Het had de kleur van zijn magie en de blauwe kleur gemixed en zelfs zijn pupil was niet gewoon zwart meer. Dit vond hij er raar uit zien en dus had hij besloten zijn zonnebril altijd op te laten. Zo zou hij vragen van anderen kunnen vermijden. Daarbij voelde het veiliger, hij kon er een beetje achter schuilen voor zijn gevoel. Hij hoefde mensen niet persee recht aan te kijken want ze konden toch niet zien of hij ze recht aan keek.  Stefan glimlachte lichtjes bij de gedachten maar richtte zich uiteindelijk weer op het doel dat hij had gehad zodra hij hier was komen staan. Hij had naar een café toe gewild. Echter voelde hij weinig behoefte om zich door de stroom mensen heen te wringen. Hij zette zich recht en besloot terug het steegje in te gaan. Misschien dat hij een makkelijkere weg naar het café toe kon vinden. Echter zodra hij zich omdraaide stootte zijn schouder ineens tegen die van een ander aan. Het voelde als een lichte schouder. Echter viel zijn sigaret door de plotseling beweging uit zijn mond. ''Shit'' Zei hij dan ook gelijk waarna hij zich omdraaide naar diegene waar hij tegen op gebotst was. Een meisje. Stefan gaf haar kalm een knikje als begroeting. ''Sorry, zag je niet aan komen.'' Zei hij simpel maar kalm. Het zou haast over komen alsof hij expres tegen het meisje was op gebotst, wat natuurlijk niet zo was. Maar goed hij ging gewoon niet chagrijnig of wat zitten doen. Hij haalde dan ook rustig weer een sigaret uit zijn jas zak waarna hij deze tussen zijn lippen legde en aan stak met een aansteker. Hij keek het meisje daarna weer kalm in de ogen aan. ''Zou die kant niet op gaan, gestreste boel daar. Ze zouden het nog niet door hebben als ze iemand vermoordde'' Zei Stefan wat droogjes terwijl hij richting de drukte in het winkelcentrum knikte. Hij nam daarna rustig een trekje van zijn sigaret en blies na enkele seconde de rook weer uit.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor vr nov 14, 2014 8:18 pm


Onzichtbaar vloog ze door de steegjes heen. Natuurlijk was ze niet echt onzichtbaar. Ze was ze een zwarte vlinder, die niet op viel in de duisternis. Het was een fragiel wezen en dat was dan ook de reden dat niemand er twee keer naar om keek. Eerst had Narsha haar vorm gehate, maar nu kwam het goed uit met het werk dat ze deed: huurmoordenaar. Ze kon gemakkelijk dichtbij haar 'prooi' komen en kon ook ongezien weg komen. De mensen die haar inhuurde noemde haar 'The Black Butterfly'. Origineel was het niet echt, maar beter dan Shia, zoals familieleden haar noemde. Ze deed het voor haar familie, dat was iets wat zeker was. Ze wou niemand anders voor de kosten opdraaien die zij had gemaakt. Ze zou alles recht zetten, ook al moet het op de vieze manier.

Narsha veranderde ongezien terug in haar mensengedaante en verborg zichzelf achter een muurtje. Nog geen twee meter van haar vandaan stond een wat oudere man. Het was iemand bekend in de onder wereld. Een man die bijna iedereen dood wou hebben, maar niemand de 'guts' had om het te doen. Daarom huurde ze Narsha in, om het vieze werk te doen. Narscha zuchtte onhoorbaar, waarna ze haar handgeweer uit haar zak pakte en die op de man richtte. Dit alles zonder geluid te maken. Het geweer laadde hoefde ze niet: ze had alles al uit bedacht van te voren. Ze schoot het geweer af en een klap was te horen. De man keek wat geschrokken naar Narsha, die nu tevoorschijn kwam en het geweer weer terug in haar zak zette. Narsha keek de man alleen maar aan, voordat hij op de grond viel en dood was. Narsha veranderde terug naar haar vlindergedaante en vloog weg.

Ongezien vloog ze door wat steegjes heen, totdat ze bij één steegje uit kwam de leidde naar de hoofdstraat. Ze veranderde terug naar haar mensengedaante en haar hakken tikte zachtjes de grond aan. Ze wou verder lopen, maar toen botste opeens iemand tegen haar op. Narsha zette een stap naar achteren om haar evenwicht te behouden en keek wat geïrriteerd op. ''Shit'' Narsha keek de jongen aan waar ze tegen aan was gebotst. Hij had een zonnebril op. Iets wat vele raar zouden vinden, maar Narsha niet. Zijzelf had immers ook een gekleurde bril op. Haar blik ging vervolgens naar de sigaret die hij uit zijn zak haalde en weer opstak. ''Sorry, zag je niet aan komen.'' verontschuldigde de jongen zich. Narsha wuifde de woorden weg. "Ik keek net zo goed niet uit," verzuchtte ze en keek hem kalm aan. Ze gokte dat de jongen ongeveer drie jaar ouder was dan haar. Het leek haar een apart type, maar dat maakte het leuk om met hem te praten leek haar zo. ''Zou die kant niet op gaan, gestreste boel daar. Ze zouden het nog niet door hebben als ze iemand vermoordde'' zei de jongen droog. Narsha grijnsde eens bij zijn laatste woorden. "Daar heb je gelijk in," zei ze, waarna ze haar handgeweer uit haar zak haalde en die in haar schoudertas deed. Ze keek kort naar de rook die de jongen uit blies en daarna gingen haar gedachtes bij zijn eerdere woorden. "Dus jij bent niet iemand die bezwijkt onder de stres die het leven met zich mee brengt?" vroeg Narsha.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor za nov 15, 2014 11:38 pm

Stefan voelde de neiging om de drukte te ontsnappen. Er was vast ergens anders wel een weggetje waar hij langs kon gaan om naar het café toe te gaan waar hij van plan was heen te gaan. Echter zodra Stefan zich omdraaide botste hij tegen iemand aan. Daarbij viel zijn sigaret op de grond. Een 'shit' kwam daar bij te pas. Niet dat het direct tegen de persoon bedoelt was. Hij vond het gewoon zonde. Hij keek op naar diegene waar hij tegen op gebotst was. Een meisje. Een meisje met een gekleurde bril. Hij kon vrijwel meteen zeggen dat ze daardoor een wat interessante verschijning was. Je zag het immers niet elke dag. Aangezien hij zelf ook wel wat apart was, hield hij er ook wel van. Stefan had ondertussen een nieuwe sigaret tevoorschijn gehaald en bood zijn excuses aan, aan de dame. Ze wuifde algauw zijn woorden weg. Ze zei dat ze net zo goed niet uit keek. Stefan grinnikte eens. ''Laten we het daar maar ophouden dan'' Zei hij kalm. Hij nam een trekje van zijn sigaret terwijl zijn blik kort over haar heen gleed. Vervolgens keek hij haar terug recht in de.. Naja voor hem was het nu net zo goed moeilijk om haar echt recht in de ogen aan te kijken maar ach. Stefan begon vervolgens over de drukte verderop. Het meisje gaf hem gelijk. Stefan knikte dan ook nog eens wat na en wilde richting het café gaan. Op dat moment haalde het meisje ineens een handgeweer uit haar zak en stopte deze in haar handtas.
Stefan trok kort een wenkbrauw op waarna hij zijn rug tegen de muur aan plaatste. Ja het leek er op dat hij hier toch nog even zou blijven. Het meisje bleek namelijk nu al, binnen nog geen minuut, nog interessanter te zijn. Na die gedachten stelde het meisje hem een vraag. Stefan grijnsde wat. ''Dus jij bent iemand die mensen laat bezwijken?'' Vroeg Stefan terug aan haar waarna hij dan ook eens grinnikte en kort naar haar handtas wees. Ja hij keek er niet direct van op, alhoewel, hij had nog niet eerder een meisje met een handgeweer in haar handtas zien rond lopen. Maar goed, in het drugs wereldje liepen er genoeg gasten met een geweer rond. Hij haalde vervolgens zijn sigaret uit zijn mond en reikte deze uitnodigend naar het meisje uit. Ze mocht er ook een trekje van nemen als ze wilde. ''Maar nee, te zen om er maar over na te hoeven denken'' Zei Stefan met een flauwe grijns tegen haar. ''De naam is Stefan trouwens, en de naam van de dame met de mooie bril is?'' Stelde hij zich vervolgens voor waarna hij dan ook naar haar naam vroeg. Kalm keek hij naar haar terwijl hij zich af vroeg waarvoor de dame een pistool bij zich had. Crimineel? Geheim agent? Het kon allemaal. Stefan glimlachte wat flauwtjes bij de gedachten waarna hij dan ook maar besloot het gewoon te vragen. Hij hoefde immers niet lang te twijfelen over zijn vragen. Als hij iets wilde weten dan wilde hij het weten; ''Dus waarom het pistool?'' Vroeg hij kalm.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor zo nov 16, 2014 3:00 pm

|Words: |Note: |Mood: |Company: |

Narsha had voor het gemak haar handgeweer vanuit haar zak in haar handtas gedaan, anders stak het zo in haar zij. Ze had kort gegrijnsd door de opgetrokken wenkbrauw van de jongen, maar had er verder geen aandacht aanbesteed. Ze kon uit zijn uiterlijk en manier van praten merken dat hij niet iemand was die haar zou betrekken tot de politie. En mocht hij dat graag zou willen doe, dan zou ze hem ook maar moeten vermoorden. Misschien kreeg ze er ook nog geld voor ook. Narsha liet haar gedachtes af varen naar de woorden die de jongen eerder had gesproken. Ze had hem vervolgens een vraag gesteld, maar ze kreeg geen antwoord. Alleen een weder vraag: ''Dus jij bent iemand die mensen laat bezwijken?'' Hij wees naar haar handtas. Narsha grinnikte eens, maar gaf er geen antwoord op. De jongen haalde zijn sigaret uit zijn mond en hield hem voor Narsha op. Kort keek Narsha er aan, waarna ze eens dankbaar knikte en hem over pakte om er een trekje van te nemen. Ze ademde de rook in, terwijl ze hem terug gaf aan de jongen. ''Maar nee, te zen om er maar over na te hoeven denken'' antwoordde de jongen op haar eerder gestelde vraag. Narsha blies de rook in kleine beetjes uit haar mond en grinnikte eens. ''De naam is Stefan trouwens, en de naam van de dame met de mooie bril is?'' vroeg de jongen, genaamd Stefan dus. "Narsha is de naam," stelde Narsha zichzelf voor. Ze greep wat onhandig haar haar bij elkaar en stak het in een knot. Onhandig haar ook altijd, maar ja. Als ze haar haar los hing was het mogelijk dat mensen haar gingen herkennen als 'The Black Butterfly' en dat was niet altijd even gunstig. Sommigen waren bang voor haar, maar zij was ook één van de mensen die haar dood wouden hebben. Maar ja. Dat ging nou eenmaal niet zo gemakkelijk. ''Dus waarom het pistool?'' Narsha keek wat verbaasd op bij het horen van die vraag. Ze grinnikte eens. "Zen, maar wel nieuwsgierig?" zei Narsha. Ze greep naar haar handtas en haalde er een rode lolly uit. Ze wikkelde het papiertje eraf en stak hem in haar mond. Ze wou hem best vertellen waarom ze een geweer bij zich had en wat haar werk was, maar eerst moest ze over een paar dingen zeker zijn. Zonder dat kon ze het gewoon niet vertellen. Dan gooide ze zichzelf haast voor de politie neer. Dat kon ze niet hebben. Immers leefde haar hele familie van het geld dat ze maakte met haar werk. "Hoe weet ik zeker dat je me niet door gaat lullen?" vroeg Narsha en een lichte kille fonkeling schoot door haar ogen heen. Ze kon niemand vertrouwen hier. Dat was een les die ze al snel had geleerd.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor zo nov 16, 2014 7:15 pm

Stefan had het meisje wel een interessante verschijning gevonden zo met die gekleurde bril. Zo leek ze wat aparter, net zoals hij. Echter werd het nog een tikje interessanter zodra ze haar pistool tevoorschijn haalde. Zo had hij haar dan ook algauw gevraagd of zij mensen zelf liet bezwijken. Ze gaf hem geen antwoord, enkel een grinnik. Ze had daar vast haar redenen voor. Immers kwam je ook niet elke dag iemand tegen met een pistool, toch? Stefan glimlachte flauwtjes bij de gedachten. Ondertussen had hij een trekje genomen van zijn sigaret waarna hij deze uitreikte naar het meisje. Het kwam niet vaak voor juist omdat hij wat apart was dat iemand die hem net ontmoette en nog niet eens zijn naam wist de sigaret aan pakte. Maar het meisje accepteerde de sigaret wel en nam er vervolgens dan ook een trekje van. Ze gaf hem dan ook een dankbaar knikje waarna ze hem de sigaret terug gaf. Kalm legde hij het ding terug tussen zijn lippen en nam hij er weer een trekje van. Hij antwoordde vervolgens dat hij te zen was om onder de drukte van de bevolking naast hen te bezwijken. Het meisje grinnikte om zijn woorden. Stefan besloot zich daarna aan haar voor te stellen. Het meisje stelde zich voor als Narsha. Een naam die hij nooit eerder had gehoord. Maar dat maakte het aparte plaatje af. Wat hij alleen maar leuk vond. Hij grijnsde dan ook wat. ''Coole naam'' Reageerde hij kalm. Ondertussen nam het meisje haar haar in haar handen en maakte er een knot van. De wat onhandige manier waarop ze het deed liet hem kort grinniken. Echter ging zijn aandacht toch al snel weer terug naar haar pistool. Hij vroeg zich gewoon af wat ze er mee moest. Hij merkte haar wat verbaasde reactie op. Blijkbaar had ze het niet verwacht dat hij dat zou vragen. Stefan zette zich recht en wachtte gewoon geduldig af. Zen maar nieuwsgierig noemde ze hem algauw. Stefan haalde zijn schouders even op een onschuldige manier op. ''Zit nou eenmaal in mijn karakterbeschrijving'' Zei hij met een flauw glimlachje tegen haar. Zijn blik viel daarna op de lollie die ze uit haar handtas haalde. Ondertussen nam hij weer een trekje van zijn sigaret. Hij keek haar terug in de ogen aan. Ze vroeg hem hoe ze zeker wist dat hij niks zou door lullen. Stefan grinnikte even. ''Zoiets valt niet te garanderen of niet soms?'' Zei hij kalm tegen haar. Door haar vraag wist hij wel zeker dat ze in aanraking is geweest met mensen die ze niet kon vertrouwen. Stefan wist hoe dat ging. Hij kon immers zijn eigen moeder nog niet eens vertrouwen. Stefan haalde zijn rug van de muur af en gooide de sigaret weg waar ook bijna niks meer van over was. ''Ik was van plan om naar een café te gaan, ga je mee?'' Nodigde hij haar kalm uit. Als ze niet mee wilde moest ze het natuurlijk gewoon zeggen. Het maakte hem niet veel uit. Al was hij toch nog steeds wel nieuwsgierig naar het verhaal dat achter het pistool schuilde. ''Ik trakteer, en als we dan wat langer daar zijn kun je zelf bepalen wat je over jezelf kwijt wil'' Zei Stefan vervolgens met een kalme grijns tegen haar.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor ma nov 17, 2014 7:37 pm

Stefan vroeg aan Narsha waarom ze een pistool met zich mee nam. Ja daar ging ze niet zomaar vertellen. Ze was wat verbaasd geweest door zijn vraag. De meeste mensen zouden er niet naar gevraagd hebben, je wist immers nooit waar de pistool op werd gericht. Ze omschreef de jongen als een zen en nieuwsgierig persoon. ''Zit nou eenmaal in mijn karakterbeschrijving'' reageerde Stefan erop. Narsha grijnsde alleen maar, maar gaf nog steeds niet haar informatie cadeau. Ze moest eerst maar eens weten waarom ze het hem zou moeten vertellen. Stefan grinnikte, wat Narsha liet op kijken. ''Zoiets valt niet te garanderen of niet soms?'' reageerde Stefan. Narsha grinnikte op haar beurt. "Niet echt, we zullen wel eens zien of je het waard bent om het antwoord te hebben," antwoordde Narsha erop en schonk hem een knipoog. Haar antwoord klonk luchtig, maar was bedoeld om zijn nieuwsgierigheid aan te steken. Narsha zal nog wel eens zien hoe Stefan het zou aanpakken. Stefan ging weer recht op staan gooide de sigaret weg, waar weinig van over was gebleven. ''Ik was van plan om naar een café te gaan, ga je mee?'' vroeg Stefan. Narsha keek hem grijnzend aan. "Je weet nog nauwelijks mijn naam en vraagt me al uit?" vroeg Narsha met die sarcastische toon in haar stem. "No joke, sure I'd love to," voegde Narsha eraan toe om aan te duidde dat haar woorden van eerder echt sarcastisch waren geweest. ''Ik trakteer, en als we dan wat langer daar zijn kun je zelf bepalen wat je over jezelf kwijt wil'' zei Stefan. Narsha grijnsde. Ze pakte het stokje van de lollie en beet het laatste stukje van de lolly eraf. Het was nog altijd een wonder hoe snel ze die dingen naar binnen kon werken. Narsha gooide vervolgens het stokje weg en nam vervolgens Stefan bij zijn arm. "Follow the lady, baby," zei Narsha en trok hem vervolgens mee terug de zijstraatjes door. Heel tactisch ontweek ze dat ene straatje waar de dode man lag. Ze wist de weg hier goed en kon zich goed oriënteren. Ze ging er niet echt vanuit dat Stefan er iets op tegen had dat ze hem zo mee sleurde, maar als hij dat wel had had hij pech. Voor een knus uitziend café kwam ze tot een halt. Trots stak ze kort haar armen in haar zij, waarna ze zich richtte op Stefan. "Tada!" zei ze en keek hem eens grijnzend aan, vervolgens deed ze de deur open en liep naar binnen. Eens zien waar ze plaats zouden nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor ma nov 17, 2014 10:07 pm

Het meisje oftewel Narsha had hem beschreven als een nieuwsgierig persoon. Stefan had daarop gereageerd dat het in zijn karakterbeschrijving had. Tja een beetje nieuwsgierigheid hoorde erbij. Maar goed hoe kon je ook niet nieuwsgierig zijn als het meisje tegenover je met een pistool rond liep? Narsha gaf hem enkel een grijns. Stefan antwoordde daarna algauw op haar andere woorden. Ze stemde met hem in waarna ze hem zei dat ze wel zou zien of hij het waard was om een antwoord op zijn vraag te krijgen. Daarbij gaf ze dan ook een knipoog. Stefan glimlachte kalm daarop. ''Tja, dat is aan jou te beslissen'' Reageerde hij simpel. Hij ging zich er niet te druk over maken. Al wist hij zelf wel dat hij er alsnog nog steeds nieuwsgierig naar was. Stefan was ondertussen recht gaan staan en had zijn sigaret weg gegooid. Hij vroeg Narsha vervolgens mee naar het café waar hij naar toe had willen gaan in de eerste plaats. Als ze dan toch zo stonden te praten konden ze dat net zo goed ook in het café doen toch? Tenzij zij ergens anders heen moest natuurlijk. Dan zou hij gewoon alleen verder gaan. Het zou enkel wel jammer zijn. Beetje aanspraak was ook wel leuk op z'n tijd. Narsha reageerde al grijnzend dat hij haar nog maar net kende maar nu al mee uit nam. Dit met een sarcastische toon in haar stem. Stefan grinnikte wat waarna hij eens simpel zijn schouders op haalden. Hij wilde dan ook reageren maar op dat moment maakte Narsha al duidelijk dat ze graag mee ging. Stefan gaf haar eens een knikje met een lichte grijns die zijn lippen sierde. ''Ik dacht al, geef je nu de gezelligheid al op'' Reageerde hij dan ook wat flauwtjes op haar alsof ze al voor uren stonden te praten. Stefan zei haar vervolgens dat hij zou trakteren waarbij hij dan ook aan gaf dat ze uiteindelijk zelf kon bepalen wat ze wel en niet aan hem wilde vertellen. Wat eigenlijk ook gewoon logisch was. Het was niet dat hij de antwoorden uit haar zou kunnen trekken. Narsha grijnsde weer waarna ze het stokje uit haar mond haalde. Tot zijn verbazing had ze de lolly nu al op. Dat had ze zeker snel gedaan. Licht trok hij een wenkbrauw dan ook wat op. Hij keek van het stokje dat op de grond werd gegooid terug naar Narsha zelf.
Plots nam ze hem bij de arm. Dat liet hem voor enkele seconde dan ook nog verbaasd kijken waarna hij al snel grijnsde. ''Daar zeg ik geen nee tegen'' Reageerde hij dan ook kalm op haar. Echter leek hij ook niet veel keus te hebben want voor dat hij maar klaar was met zijn woorden trok zij hem al mee verder. Hij liep zo dan ook maar gewoon met haar mee. Als ze in ieder geval maar bij één café uit kwamen. En dat kwamen ze. Narsha had een wat knus café uit gekozen. Het was niet het café waar hij meestal heen ging maar wat maakte het uit? Deze kon net zo gezellig zijn, of juist nog gezelliger. Stefan keek van het café naar Narsha die haar handen in haar zij zette en dan ook een 'tadaa' aan hem gaf. Stefan grinnikte eens. ''Je bent enthousiast, dan moet het wel een leuk café zijn'' Reageerde Stefan met een flauwe grijns op haar waarna hij met haar mee naar binnen ging. Eenmaal binnen keek Stefan dan ook kort in het rond. Hij ontdekte algauw een vrije tafel. Kalm tikte hij Narsha kort tegen haar arm aan met een wijsvinger waarna hij richting de tafel knikte. Hij liep er daarna kalm heen waarna hij een stoel naar achteren schoof. Kalm bleef hij er achter staan. ''Een stoel voor de mysterieuze dame'' Zei Stefan met een lichte grijns tegen haar. Ondertussen had hij zijn zonnebril op. Nee ook binnen ging het voorwerp niet af. Maakte niet uit waar hij kwam. Stefan liep daarna naar de andere stoel toe en ging er kalm op zitten. ''Wat wil je te drinken?'' Was zijn volgende vraag. Hij wilde eigenlijk meer over haar weten. Maar goed hij had nou eenmaal gezegd dat hij zou gaan trakteren.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor di nov 18, 2014 5:35 pm

Stefan had haar gezegd dat hij van plan was om naar een café te gaan en Narsha zelf had ook wel zin om ergens even tot rust te komen en rustig wat te drinken. Iemand doden gaf nog altijd die boost van adrenaline en die schok van schuldgevoel, maar dat kon ze altijd nog weg drinken. Om één of andere reden bleef een biertje goedkoper dan een cappuccino dus ja, als het aan de kosten lag ging ze ook liever voor een biertje. Ze wachtte niet op antwoord van Stefan en nam hem bij de arm om hem mee te nemen naar een knus uitziend cafeetje. Zijzelf was hier vaker gekomen en ze kende hier vrijwel niemand. Dat was best fijn, aangezien ze soms wel wat tijd voor zichzelf nodig had en aangezien Stefan niets meer wist dan haar naam kon het vast geen kwaad om hem hier mee naar toe te namen. Narsha stopte voor het café en introduceerde het café met een enthousiaste 'tada'. ''Je bent enthousiast, dan moet het wel een leuk café zijn'' reageerde Stefan erop. Narsha grijnsde, waarna ze het café in liep gevolgd door Stefan. Eenmaal binnen keek ze kort tevreden rond, waarna ze Stefan haar een stootje voelde geven. Narsha richtte haar blik weer op hem en volgde vervolgens zijn vinger die naar een lege plek wees. Narsha knikte en volgde hem naar de plek toe. Stefan schoof een stoel naar achteren voor haar. ''Een stoel voor de mysterieuze dame'' zei hij met een lichte grijns. "Ik ben niet zo mysterieus dat je mijn ogen niet kan zien hoor," zei Narsha terwijl ze plaats nam op de stoel. Ze duidde hier natuurlijk op de zonnebril. Ze had er eerder niks over gezegd, maar dat hij ze nu ook binnen op hield was toch wel opvallend. Zijzelf pakte haar zonnebril vast en zette deze af, om hem vervolgens op de tafel neer te leggen. Haar mosgroene ogen waren zichtbaar. Veel bijzonders was het niet. ''Wat wil je te drinken?'' vroeg Stefan, toen hij ook plaats had genomen op de stoel voor haar. "Hmm..doe maar iets lekker," zei Narsha luchtig. Het maakte haar voor geen barst uit wat ze kreeg, ze lustte vrijwel alles. Ze liet haar hoofd rustten op haar hand en keek naar Stefan. Haar ogen bleven op de zonnebril hangen, niet denkend aan het feit dat daar achter natuurlijk twee ogen zaten. "Dus.. Een zonnebril in-doors?" zei Narsha met een lichte toon. Ze besefte echter dat zijzelf nu ook nieuwsgierig werd waarom hij in hemelsnaam een zonnebril binnen droeg, terwijl ze zij hem juist moest laten brandden van de nieuwsgierigheid. Ach ja. Ooit zou ze het wel vertellen. Ze wist alleen niet goed hoe hij erop zou reageren en of hij inderdaad wel te vertrouwen was. Subtiel probeerde ze over een ander onderwerp te praten. "Heb je gehoord van 'The Black Butterfly'?" vroeg Narsha en keek Stefan aan. Ze liet niks merken van het feit dat zij het was. Ze wist dat haar bijnaam bekend was. Vrijwel overal en vooral in de ondergrondse wereld.  
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor wo nov 19, 2014 3:11 pm

Zonder pardon had de dame die de naam Narsha droeg hem mee getrokken naar een café. Het was een knus cafétje. Stefan was er nog niet eerder geweest en dus wist hij ook niet zo goed wat hij er van moest vinden. Echter had Narsha hem algauw een enthousiaste ‘tada’ gegeven. Dat moest er dan maar op duiden dat het een goed café was. Narsha had gegrijnst na zijn woorden waarna ze met z’n twee naar binnen waren gegaan. Eenmaal binnen had Stefan algauw naar een plek zitten zoeken voor hen om te gaan zitten. Hij zou daarna wel verder zien hoe het café er uit zag. Als ze in ieder geval maar een plek hadden om te zitten. Zodra hij een leeg tafeltje had gevonden had hij Narsha aan getikte en was er vervolgens heen gelopen. Hij schoof een stoel naar achteren voor haar. Ze nam er plaats op terwijl ze hem zei dat zij niet zo mysterieus was, waarbij als reden haar ogen gaf en Stefan wist dan ook wel waar ze op doelde. Hij gaf haar daarom enkel een lichte grijns. Hij zou onder geen bedwing zijn zonnebril af zetten. Echter zette Narsha haar bril wel af. Daardoor werden twee mosgroene ogen zichtbaar. Stefan zijn blik bleef voor een moment op haar ogen hangen. Mooie kleur. Stefan vroeg haar daarna wat ze te drinken wilde. Narsha gaf hem een wat luchtig antwoord. Hij mocht haar iets lekkers geven. Stefan grijnsde even flauwtjes waarna hij kalm op stond. ’’Zoals je wilt’’ Reageerde hij kalm maar licht wat flauw op haar. Hij liep naar de bar toe en bestelde te drinken voor hen. Uiteraard met alcohol er in, daar was Stefan nu wel aan toe. En Narsha leek hem geen meisje die nog met geen vinger alcohol aan zou raken. Anders moest ze het maar zeggen dat ze wat anders te drinken wilde. Stefan zette het glas kalm voor haar neer waarna hij weer ging zitten met zijn glas. Hij nam kalm een slokje waarna zijn blik terug op Narsha viel. Hij merkte op hoe ze naar hem zat te kijken. Een lichte grijns verscheen op zijn mond. ’’Ben ik zo aantrekkelijk?’’ Vroeg hij aan haar. Natuurlijk voor de grap. Want het feit dat ze hem zo zat aan te kijken zei hem al genoeg. Immers kon ze hem niet in de ogen aan kijken en dus moest het wel om zijn zonnebril gaan. Narsha begon er vervolgens dan ook over. Stefan grinnikte eens. ’’Dat ding gaat niet eerder voor me ogen weg tot dat ik slaap’’ Reageerde Stefan kalm op haar. Echter zat er ook wel iets van duidelijkheid in zijn stem. Voor het geval ze hem zou gaan vragen om zijn zonnebril af te doen. Echter vond hij het leuke wel dat zij nu net zo goed nieuwsgierig leek te zijn. Daar kon misschien nog gebruik van gemaakt worden aangezien hij ook nog steeds nieuwsgierig naar haar was. Na enkele seconde stilte vroeg Narsha hem plots naar ‘The Black Butterfly’. Stefan keek wat vragend op. Wat wist zij daarover? Stefan nam een slok van zijn drinken waarna hij wat flauwtjes grijnsde. ’’Ja zeker, interessant verhaal’’ Reageerde hij kalm. Hij had er echter geen idee van dat the beruchte Black Butterfly voor hem zat. Echter vroeg hij zich wel wat anders af aangezien dit nou niet het meest normale onderwerp was om mee te beginnen. ’’Waarom vraag je ernaar? Ken je diegene?’’ Vroeg hij vervolgens dan ook aan haar.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor wo nov 19, 2014 9:37 pm


Stefan was terug gekomen met twee glazen met drinken. Narsha wist niet wat het was, maar kon door de geur weten dat er alcohol in zat. Zij had daar totaal geen problemen. Ze dronk wel vaker alcohol, ook al was dit niet overal toe gestaan. Sommigen deden er moeilijk om, maar de meeste konden haar nog wel wat toe schenken. Narsha nam een nipje van haar drinken en het smaakte goed. Ze zette haar glas vervolgens weer terug op de tafel en richtte haar blik op Stefan. Haar blik bleef hangen op de zonnebril. ’’Ben ik zo aantrekkelijk?’’ vroeg Stefan. Het deed Narsha grinniken, maar ze reageerde er niet op. Echter was het niet de uiterlijk van de jongen dat haar aantrok, maar het feit dat hij nog steeds de zonnebril op had. Ze vroeg hem dan ook of hij altijd een zonnebril op had. ’’Dat ding gaat niet eerder voor me ogen weg tot dat ik slaap’’ reageerde Stefan er wat sarcastisch op, maar Narsha kon dat stukje van waarheid eruit halen. Narsha knikte eens. Ze ging er verder niet op in. Het was duidelijk dat hij nu ook niet zijn zonnebril zou afdoen, dus ze moest er later maar eens achter komen hoe zijn ogen er uit zagen. Het maakte Narsha ontiegelijk nieuwsgierig, maar ze probeerde het zo goed mogelijk weg te schuiven en richtte zich op iets anders. Ze vroeg Stefan of hij ooit van 'The Black Butterfly' had gehoord. Narsha wou weten of hij er iets van wist. Ze wist dat meerdere mensen ervan wisten. Ze wou weten in hoeverre hij van haar wist. Het was geen verassing voor haar dat hij haar niet herkende, immers wisten maar weinig mensen hoe ze er echt uit zag. En als ze de huurmoordenaar speelde had ze een totaal ander uiterlijk. Ze zag Stefan lichtjes grijnzen. ’’Ja zeker, interessant verhaal’’ zei Stefan. Narsha grijnsde lichtjes en nam nog een slok van haar drinken. ’’Waarom vraag je ernaar? Ken je diegene?’’ vroeg Stefan. Narsha behield haar pokerface goed. Ze grijnsde naar hem en schudde haar hoofd. "Niemand weet hoe ze eruit ziet. Hoe kan ik dan ook weten of ik diegene ken?" antwoordde Narsha erop. "Ik ben gewoon benieuwd naar het verhaal, want ik heb hier en daar wel wat gehoord, maar ik hoor er graag nog meer over. Wat weet jij ervan?" zei Narsha en liet nieuwsgierige fonkeling in haar ogen zien, ook al was ze alleen nieuwsgierig in hoeverre hij wist over haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor vr nov 21, 2014 12:14 am

Stefan had zich afgevraagd waarom Narsha zo naar hem had zitten kijken en vroeg haar dus maar voor de grap of hij zo aantrekkelijk was. Hij had niet echt op iets anders kunnen komen. Narsha grinnikte maar gaf er geen antwoord op. Stefan grijnsde dan ook wat flauwtjes. Vervolgens vroeg ze hem naar zijn zonnebril. Nou wist hij waar die blik vandaan kwam. Hij vertelde haar dat zijn zonnebril pas af ging als hij sliep. En zelfs dan gebeurde het soms niet. Al moest hij daar wel mee oppassen. Hij had er geen behoefte aan dat het ding kapot gaat. Narsha gaf hem een knikje na zijn woorden. Meer niet? Was ze er dan toch niet zo nieuwsgierig naar of hield ze zich in? Stefan grijnsde even flauwtjes bij de gedachten en nam dan ook maar een slok van zijn drinken. Hij zou wel zien of ze er nog eens over zou beginnen. Echter begon ze daarna over een wat onverwacht onderwerp namelijk; The Black Butterfly. Waarom vroeg ze naar haar? Stefan antwoordde dat maar dat het een interessant verhaal was. Hij zag een lichte grijns op haar lippen verschijnen. Daarom vroeg hij zich helemaal af wat zij met haar had. Hij vroeg het haar daarna dan ook gewoon, daarbij vroeg hij haar of ze haar kende. Echter verwachtte hij eigenlijk niet dat stel dat ze haar kende, ze dat zo zou toegeven. Immers kon je tegenwoordig niemand meer vertrouwen. Ze grijnsde en schudde haar hoofd. Dat was op zich al duidelijk al voegde ze er nog wat woorden aan toe. Bij de eerste trok Stefan even een wenkbrauw op. ’’Hoe weet je zo zeker dat niemand weet hoe ze er uit ziet hm?’’ Vroeg Stefan kalm aan haar. Ze kon dat wel zeggen maar voor hetzelfde geld had die Black Butterfly wel connecties die gewoon haar echte uiterlijk kende. Dat kon je nooit met zekerheid zeggen. Narsha maakte hem daarna duidelijk dat ze benieuwd was naar The Black Butterfly. Stefan grinnikte eens. ’’Nieuwsgierigheid naar een persoon die je liever niet wilt kennen’’ Zei Stefan met een flauw glimlachje tegen haar. Stefan nam nog een slok van zijn drinken waarna hij eens tevreden zuchtte. Vervolgens richtte hij zich terug op Narsha. ’’Ik weet lang niet alles van haar, alleen dat ze een huurmoordenaar is en behoorlijk goed in haar werk is anders was ze niet zo berucht. En ze heeft ooit eens een van mijn connecties vermoord’’ Reageerde Stefan kalm op haar. Het was dan ook niet dat hij die connectie echt persoonlijk had gehad. Hij had enkel en alleen contact met die gozer gehad voor de drugs die hij van hem kocht toen die tijd.
Terwijl Stefan vertelde kwam er stilletjes een man voorbij gelopen. Zodra hij langs Narsha heen liep deed hij een snelle greep naar haar handtas. Hij wilde deze stelen. Maar Stefan had het opgemerkt dat de man met de tas liep en stond dan ook gelijk zonder twijfel op zodra de man zich weg draaide van hen en er dus vandoor wilde gaan. ’’Meneer als ik u was zou ik de handtas terug geven aan deze jonge dame’’ Zei Stefan dan ook gelijk. Hij zou het niet toe laten dat de man er mee vandoor zou gaan. Sowieso niet aangezien er een wapen in zat. Die mocht niet in verkeerde handen vallen. Stefan liep vervolgens dan ook op de man af en wilde de handtas van hem af nemen. Ondertussen wilde de man er alsnog zo snel mogelijk vandoor gaan.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor vr nov 21, 2014 5:32 pm

’’Hoe weet je zo zeker dat niemand weet hoe ze er uit ziet hm?’’ zei Stefan op Narsha's worden. Het liet haar kort denken dat hij vermoedde dat zij Black Butterfly was, maar al snel begreep ze dat dat niet het geval was. Narsha grijnsde eens. "Daar heb je een punt. Ik heb nog niet iemand mee gemaakt die weet hoe ze eruit ziet though," reageerde Narsha erop en nam vervolgens nog een paar slokken van haar drinken. Ze maakte duidelijk dat ze gewoon nieuwsgierig was en meer over de persoon wou weten. Gezonde nieuwsgierigheid toch? ’’Nieuwsgierigheid naar een persoon die je liever niet wilt kennen’’ zei Stefan en nam op zijn beurt een slok van zijn drinken. Narsha grijnsde alleen maar. Hij wist dus wel wat van haar en van haar daden. Maar in hoeverre? Narsha wachtte af op het antwoord dat ze zou krijgen. ’’Ik weet lang niet alles van haar, alleen dat ze een huurmoordenaar is en behoorlijk goed in haar werk is anders was ze niet zo berucht. En ze heeft ooit eens een van mijn connecties vermoord’’ sprak Stefan. Narsha's ogen verwijdde zich. Ze had iemand vermoord van Stefan connecties? Het kon best. Immers had ze al zoveel mensen vermoord; het konden best connecties van hem zijn. Ze leek misschien wat geschokt, maar paste wel mooi in het plaatje dat ze 'nog niet veel wist over Black Butterfly'. Narsha knikte uiteindelijk en glimlachte wat. "Alright then. Klinkt als iemand waar je liever niet in de buurt wilt zijn," reageerde Narsha erop.

Haar blik viel op een jongen die langs haar liep. Ze zag hoe hij haar tas greep. Net zoals Stefan schoot Narsha meteen omhoog. ’’Meneer als ik u was zou ik de handtas terug geven aan deze jonge dame’’ sprak Stefan. Narsha wierp kort een blik naar Stefan. Ja dat ging helpen. Narsha rolde kort met haar ogen, waarna ze toe keek hoe Stefan naar de jongen liep. De jongen keek wat geschokt naar de twee, waarna hij weg wou rennen. "Alright, playtime is over," zei Narsha met nog een grijns, die misschien net wat té beangstigend was, en schoot ongelooflijk snel naar de jongen toe. Haar handen grepen soepel naar de armen van de jongen. Met één beweging smeet ze de jongen op de grond en hield ze hem in een houdgreep. Ze hield haar knie op het hoofd van de jongen en drukte deze wat naar beneden. "Niet meer doen he jochie? Anders laat ik je niet meer gaan," zei Narsha en duwde hem nog wat meer naar beneden. Ze zij wel jochie, maar de jongen onder haar was waarschijnlijk iets in de twintig. Leeftijd deed er niet toe voor haar. Tot nu toe kon ze nog alles aan. Narsha greep haar tas terug en stapte vervolgens van de jongen af. De jongen strompelde overeind en rende vervolgens weg. Ze keek hem kort grinnikend na, waarna ze terug aan de tafel ging zitten. Nu pas merkte ze op hoe dom ze bezig was geweest. Ze had zich zeker niet als een alledaagse puber gehandeld. Ze zuchtte eens geluidloos, waarna ze maar een slok weer van haar glas nam en daarmee het glas leeg op de tafel neerzette.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor ma nov 24, 2014 10:42 am

Stefan knikte eens bevestigend zodra Narsha hem zei dat ze nog niet eerder iemand had mee gemaakt die wist hoe the black butterfly eruit zag. Stefan ook niet. Maar het mysterieuze vond hij dan ook wel hebben. Al was hij het er nog steeds niet mee eens dat zij zijn connectie had vermoord. Hij snapte ook niet waarom maar goed zoveel aandacht besteedde hij ook niet aan zijn connecties. Zolang hij zijn spul maar kreeg, dan vond hij het best. Stefan merkte de nieuwsgierigheid bij de dame op. Hij vroeg zich af waarom. Ze had immers een geweer bij haar. Wat was ze van plan? Op zijn beurt voelde Stefan dan ook meer nieuwsgierigheid naar haar toe maar goed hij hield het bij het onderwerp en noemde dan ook een conclusie op door te zeggen dat ze nieuwsgierig was naar iemand die ze liever niet zou moeten willen kennen. Eens zien hoe ze daar op zou gaan reageren. Narsha had alleen maar gegrijnsd en Stefan vertelde haar dus maar wat hij wist. Wat op zich niet veel informatie was maar het was iets. Plots verwijdde de dame zijn ogen zich. Hij wist haast wel zeker dat dat geen act was. De manier waarop het was gebeurt. Waar kwam deze reactie vandaan? Hij voelde dan ook de neiging om te vragen wat er was maar op dat moment sprak zij al. Stefan luisterde naar haar woorden waarna hij eens zijn schouders wat ophaalde. ’’Waarschijnlijk’’ Reageerde Stefan met een flauw grijnsje. Stefan kon het niet helpen, ergens was hij wel benieuwd wie The Black Butterfly nou echt was. Maar zover hij wist betekende een bezoek van haar je dood. Dat was dan weer niet echt een prettig idee. Stefan was dan wel een warlock maar goed verdedigen kon hij zich niet sinds dat hij wat problemen had met zijn magie.
Stefan nam een slok van zijn drinken. Algauw was zijn blik gevallen op een jongen die de handtas van Narsha te pakken kreeg. Stefan stond dan ook gelijk op en zonder twijfel zei hij de jongen de handtas van Narsha terug te geven. De jongen keek geschokt naar hen. Narsha was het dan ook gelijk op gevallen. Kon haast ook niet anders als je een wapen in de tas had zitten. Dan lette je echt wel goed op je tas. Stefan liep op de jongeman af. De jongen wilde weg rennen en zo wilde Stefan dan ook een greep naar hem doen om hem tegen te houden. Echter was Narsha hem voor, verrassend genoeg. Voor hij het wist was Narsha bij de jongen. Ze greep hem bij de armen en smeet hem met een beweging op de grond. Vervolgens hield ze hem in de houd greep. Ze waarschuwde de jongen op een duidelijke manier waarna ze haar handtas terug nam en van de jongen af ging. Ze kwam terug naar stefan en de tafel en ging zitten. Stefan keek de jongen nog net niet met open mond na. Zijn zonnebril zou er haast van afvallen. Gelukkig was dat ook niet gebeurd. Langzaam aan ging Stefan dan ook terug zitten. Hij richtte zich algauw weer op Narsha. ’’Dat was echt.. heel nice’’ Zei Stefan die dan ook onder de indruk was van de jongedame. ’’Waar heb je dat ooit geleerd?’’ Vroeg hij vervolgens gelijk. Ja dit had hem nog nieuwsgieriger gemaakt. Hij had nog niet eerder een meisje mee gemaakt die een jongen zo aan pakte. Stefan boog dan ook iets naar voren. ’’Ben je soms een geheim agent of iets?’’ Vroeg hij vervolgens met een grijns. Het was deels als grapje bedoelt maar deels ook serieus. Immers wist je maar nooit.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor ma nov 24, 2014 8:32 pm

De jongen, oftewel jochie, dacht dat Narsha zo dom was om niet op te merken dat hij haar tas wou stelen. Zelfs een kind kon het nog van een meter afstand zien. Hij was zeker nieuw met stelen. Zijzelf kon het zelf nog beter. Oké; zij had waarschijnlijk ook meer ervaring met stelen en al, maar toch. Stefan had het dan ook opgemerkt en probeerde op een soepele manier haar tas terug te krijgen. Narsha wist wel beter. Ze vloerde de jongen en nam de tas terug met geweld. Zo leerde de jongen ook nog wat. De jongen en Stefan hadden dat duidelijk niet aan zien komen. Narsha kon haarzelf voor haar hoofd slaan. Dom dat ze zichzelf zo liet kennen. Voor het zelfde geld was Stefan iemand die haar aan het testen was or whatever. Ach ja. Narsha kon hem wel aan, dacht ze zo. Stefan nam weer voor haar plaats en keek haar aan, tenminste dat dacht Narsha. Ze hoefde niet zijn ogen te zien om te weten dat hij verrast was. ’’Dat was echt.. heel nice’’ zei Stefan en in zijn stem was te horen dat hij onder de indruk was. Narsha grinnikte wat onzeker en liet haar hand eens over haar nek heen glijden. Verder zij ze maar niks. Ze verwachtte dat door haar handeling vragen zouden komen, dus wachtte ze maar af wat hij ervan dacht. Ze wist hoe ze moest om gaan met dit soort situaties. Boven alles moest ze haar identiteit geheim houden. Ze zou zich er wel omheen praten, zoals gewoonlijk. Ze vroeg zich wel af of het ook bij Stefan kon werken. Hij was al erg nieuwsgierig en eerder kon ze zich er al moeilijk onder uit praten. ’’Waar heb je dat ooit geleerd?’’ vroeg Stefan als eerste vraag. Opnieuw lachte Narsha alleen maar wat en hield haar blik op haar lege glas. Plots boog Stefan wat naar haar toe. Uit reflex ging Narsha wat naar achter, maar keek hem stug aan, voor zover dat mogelijk was. ’’Ben je soms een geheim agent of iets?’’ vroeg Stefan met een grijns. Narsha grinnikte. Ze was goed in liegen en ging dat dan ook zeker in de strijd gooien. "Natuurlijk ben ik een geheime agent. Ik ben hier om jou te schaduwen," zei Narsha met een grijns. Ze boog nog wat dichter naar Stefan toe, waardoor hun gezichten nog maar weinig van elkaar verwijdert waren. "Thanks for the drink," fluisterde Narsha met een grijns, waarna ze haar zonnebril pakte en haar tas over haar schouder heen slingerde. Ze keek nog eens naar Stefan, waarna ze weg wou lopen. Ze wist niet hoelang ze zich nog onder de woorden uit kon praten. Die Stefan was één die je niet snel voorloog, dus moest ze maar weg gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor wo nov 26, 2014 4:24 pm

Voor enkele seconden had Stefan versteld naar Narsha zitten kijken. In een wat, zoals het er tenminste uit zag, simpele beweging vloerde ze de jongen die haar handtas had willen stelen. Zodra Narsha de jongen los liet ging hij er gauw vandoor. Die had in ieder geval wal een les geleerd voor vandaag. Stefan grijnsde bij de gedachten. Geweldig gewoon. Een chick die een dude zo kon aan pakken. Echter kwam er al snel wel een andere vraag in hem op. Hij richtte zich terug op Narsha en zette zich weer neer op de stoel waar hij enkele seconden geleden ook op had gezeten. Stefan complimenteerde haar voor haar actie. Hij had het echt heel gaaf gevonden. Echter ging er wel een belletje door rinkelen. Ze had een pistool en ze wist zo’n beweging te maken. Wie was ze en wat was ze? Dat waren de twee vragen die Stefan beantwoord wilde hebben. Narsha gaf hem een wat onzekere grinnik waar Stefan dan ook door moest grijnzen. Stefan vroeg haar vervolgens waar ze het geleerd had. Narsha lachte alleen maar terwijl ze haar blik op haar lege glas gericht hield. Ze was echt niet van plan om veel los te laten he? Daar was hij nu wel achter. Hij boog vervolgens naar haar toe. Gelijk ging Narsha wat naar achteren waardoor Stefan weer wat moest grijnzen. Hij had haar voor de grap gevraagd of ze een geheim agente was. Narsha gaf hem nu eindelijk wel een antwoord. Echter was het niet een antwoord waar hij veel mee kon. Al moest hij wel even door grinniken. ’’Hmm ik denk dat ik daar mee kan leven’’ Reageerde Stefan met een lichte grijns op haar. Narsha boog nu ook naar hem toe waardoor hun gezichten nog maar een paar centimeters van elkaar verwijderd waren. Stefan trok een wenkbrauw op. Afwachtend keek hij haar in de ogen aan. Fluisterend bedankte ze hem voor het drinken.
Plots stond Narsha op. Ze wilde er blijkbaar al weer vandoor gaan. Stefan keek wat verbaasd naar haar. Hij stond dan ook meteen op en ging haar achterna. Nog net voor de ingang pakte hij haar hand in een rustige beweging vast om haar tegen te houden waarna hij voor haar kwam. Hij liet haar hand weer los en keek haar met een grijns aan. ’’Je dacht toch niet dat ik je zomaar liet gaan nu he?’’ Vroeg Stefan. Bijna alsof hij iets van plan met haar was maar het was niet verkeerd bedoelt. ’’Geef mij één goede reden waarom je weg moet, anders gaan we terug zitten en nog wat drinken. Of van mij part ergens anders heen en praten we verder’’ Zei Stefan met een wat uitdagende grijns tegen haar terwijl hij haar vanachter zijn zonnebril aan keek. Niet dat zij dat kon zien maar ach, als ze het had kunnen zien had ze ook de uitdaging in zijn ogen kunnen zien. ’’Dus wat zeg je er van?’’ Eindigde hij zijn woorden rustig.Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Rich vs. poor

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Rich vs. poor

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-