Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Damn dude.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Damn dude. vr nov 14, 2014 8:47 pm

& Suga Min

Stefan liep kalm de trap af en kwam zo het ondergrondse metro- en treinstation van Strongelf binnen gelopen. Hij keek rustig in het rond terwijl hij een sigaret in zijn mond nam en deze aan stak. Echter was het geen gewone. Er zat wat lekkers in. In ieder geval was het iets wat Stefan lekker vond. En dat was ook precies de reden waarom hij hier was. En waarom hij in een rechte lijn naar het oude metrostation ging. Er was daar een stuk minder toezicht dan op de mooiere moderne treinen. Hij zou bij de metro's een vriend ontmoeten. Tenminste zover je het een vriend kon noemen. In ieder geval een die hem nog meer lekkers kon geven. Stefan glimlachte wat bij de gedachten. Tja hij wist dat het niet het beste was om te doen maar ach, hij had zijn leven toch al vergooit. Waarom zou het hem dan nog iets uit maken dat hij dit deed? Hij dacht er dan ook niet aan om te stoppen aangezien hij dat inmiddels niet meer kon, zolang nam hij het al. Stefan kwam tot stil stand bij het metro station. Nu was het wachten op de eerst volgende metro. Daar zou de jongen mee komen.
Stefan keek kalm in het rond. Zijn blik eindigde uiteindelijk op een klein station winkeltje waar je van alles kon halen. Drinken, eten, tijdschriften etc. Stefan richtte zich kort op zijn sigaret en nam er een trekje van. Hij nam de sigaret dan ook even vast en blies de rook uit waarna hij zich naar de shop toe wilde draaien om er wat drinken te gaan halen. Echter op dat moment botste er iemand tegen hem. De sigaret viel op de grond en wie het ook was die tegen hem aan gebotst was kwam er met zijn voet op terecht. Stefan zuchtte eens. ''Damn dude..'' Mompelde hij. Niet dat hij zeker wist of het een 'dude' was maar ach. Hij richtte zich op de persoon; Ja het was een dude. Een Aziatische jongen. Leeftijd vond hij moeilijk te schatten, je wist het nooit zeker met die gasten. Om de een of andere reden vond hij ze er altijd jonger uit zien dan dat ze werkelijk waren. Stefan keek de jongen in de ogen aan. Niet dat hij het zou kunnen zien door Stefan zijn zonnebril. ''Sorry voor de botsing.'' Bood hij zijn excuses rustig aan. Niet dat het persee zijn schuld was. Het was gewoon een neutraal ongelukje dacht hij zo. Stefan pakte opnieuw een sigaret en stak die weer aan. ''Had niet gedacht hier nog iemand anders tegen te komen'' Voegde hij er kalmpjes aan toe.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Damn dude. za nov 15, 2014 12:55 pm


»SUGA MIN

You make me so angry and mad for no reason«


Mensen. Leven. Emoties. Vreugde. Uh, waarom kwam hij ook naar ene metro/treinstation? Het liep daar vol mensen die het niet verdiende om te leven. Suga was de trap afgelopen, en had een paar mensen aan de kant geduwd, waardoor hij kwade reacties kreeg toen een meisje van de trap af viel. Ze bleef even liggen, waarna ze rechtstond, en pissed op hem af kwam. De jongen rolde zijn ogen, en duwde haar weg. Hij negeerde haar voor de rest, en liep verder. Su liet zijn ogen over de mensen dwalen, en keek afkeurend. Er liepen niet veel mensen rond, maar te veel naar zijn goesting. Jakkes. De bruinharige jongen bleef traag lopen, en keek alle mensen kort aan, waarbij hij hen gezicht aflas, en bij veel pijn of verdriet af kon lezen. Het leve was een pijnlijke, verdrietige puinhoop, dat is waar, maar zet dan een masker van vreugde op, doe tenminste alsof, grommelde hij in zichzelf, maar werd uit zijn gedachten getrokken doordat hij tegen iemand op knalde. De sigaret van de jongeman viel op de grond, en of het nu perongeluk was of niet, Suga ging op het brandend ding staan. ''Damn dude..'' mompelde de jongen, en de Aziatische jongeman hief verbaasd een wenkbrauw op. Hij haatte het als mensen 'dude' zeiden tegen andere, zeker omdat hij zag dat de jongen nog niet eens gekeken had of hij een man of een vrouw was. De andere persoon keek op, en zelf bleef hij gewoon strak naar de roker kijken. Hij had niet echt zo iets in zich van 'staren is onbeleefd', hij hield van mensen aanstaren. Als de jongeman geen znnebril op had gehad, zou hij zelfs in de ogen blijven staren.  ''Sorry voor de botsing.'' zei de jongen rustig, en hij nam een nieuwe sigaret.  ''Had niet gedacht hier nog iemand anders tegen te komen'' Wat een idioot. Het liep hier vol mensen. "Je had een botsing kunnen ontwijken, als je die zonnebril van je gezicht zou doen, idioot, we zitten in een ondergrond metro- en treinstation. On - Der - Gronds." antwoorde hij lastig. "En er lopen hier een vijftigtal mensen rond. Hoe had je gedacht géén mensen tegen te komen?" Suga nam de sigaret van tussen de jongen zijn lippen uit, en nam er een trek van, waarna hij het ding onder zijn voet verpletterde. "Je rookt jezelf dood, weet je,"

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Damn dude. zo nov 16, 2014 12:08 pm

Stefan was het metro station binnen gegaan. Naar zijn idee was het rustig en liep er niet zoveel aan mensen rond. Maar goed, misschien was hij dan ook wel een klein beetje high al. Niet dat het hem iets boeide. Hij zou er alleen maar om kunnen lachen. Tot dat hij tegen iemand op botste. De sigaret viel uit zijn mond. En tegen wie hij ook maar was op gebotst, diegene was op zijn sigaret gaan staan. Hij noemde diegene een dude, ongeacht of het nou een meisje of jongen was. Maar hij kwam er al snel achter dat het een jongen was. Stefan bood zijn excuses aan de jongen terwijl hij algauw een nieuwe sigaret nam en vervolgens de jongen wat woorden gaf die misschien niet al te slim waren. But who cares? Well blijkbaar maakte de jongen het iets uit want hij reageerde er nog al bot op naar Stefan zijn idee. Stefan trok dan ook een wenkbrauw op. Alsof hij zelf niet wist dat het ondergronds was hier. Maar goed de jongen wist natuurlijk niet dat hij de zonnebril om een bepaalde reden op had dus hij ging er ook niet moeilijk over doen.
Plots nam de jongen zijn sigaret uit zijn mond, nam er vervolgens zelf een trekje van waarna hij de sigaret onder zijn schoen verpletterde. Daar ging de tweede. Kort fronste Stefan zijn wenkbrauwen. ''Is dat even zonde'' Mompelde hij dan ook met een licht zucht waarna hij op keek naar de jongen. Hij zei hem dat hij zichzelf zo dood zou roken. Stefan zijn rechter wenkbrauw trok weer omhoog. Hij moest daarna algauw lachen. ''Dude, waarom zou jij je daar zorgen over maken? '' Vroeg Stefan kalm aan hem. Stefan keek daarna kort achter zich. De metro waar de jongen uit zou komen die hij moest hebben was er nog niet. En dus richtte hij zich terug op de jongen voor hem. Dan zijn tijd doden maar met hem? Ach wie weet kwam er nog wat leuks uit. Stefan stak vervolgens een hand naar hem uit. ''Stefan, en jij bent?'' Stelde hij zich kalm voor aan de jongen waarna hij dan ook naar zijn naam vroeg. Hij had er eigenlijk geen idee van of de jongen haast had om naar een metro te komen maar aangezien hij zijn tijd had besteed om uitgebreid op hem te reageren nam hij aan van niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Damn dude. zo nov 16, 2014 1:02 pm


»SUGA MIN

You make me so angry and mad for no reason«


Ze hadden gebotst en meteen had hij zich geïrriteerd aan het feit dat de jongeman hem 'dude' genoemd had, maar hij maakte er geen drama over, er was al genoeg drama in de wereld. Suga gaf een paar kille antwoorden, die de ander zijn wenkbrauwen deed optrekken. Su had de nieuwe sigaret ook op de grond gegooid, nadat hij er zelf een trekje van genomen had, en hij keek de persoon met de zonnebril aan. 'Is dat even zonde'' mompelde die, met een zucht, en Suga zette een sarcastische glimlach op. De oudste van de twee zei dat de ander zich nog een keer dood zou roken, en hij kon op een manier zien dat er van achter de zonnebril de rechter wenkbrauw opgetrokken werd.  ''Dude, waarom zou jij je daar zorgen over maken?'' vroeg de roker, en Su haalde een schouder op. De ander keek over zijn schouder achter hem, niet lang, maar Su trok een wenkbrauw op. De jongen keek weer voor zich, en stak een hand uit naar hem, waarbij hij zich voorstelde. ''Stefan, en jij bent?'' Hij nam de hand vast, en schudde deze. "Suga. En ik maak er me geen zorgen over, ik zeg gewoon dat het je dood wordt. En leven is al kort genoeg," Hij keek rond, maar zag niets interessant om heen te gaan, wat maakte dat hij nu vast hing aan deze jongeman. "Vind je je leven stom ofzo? Waarom zou je het anders verpesten en weggooien?" Zolang hij in de buurt was van deze jongen, kon hij hem wel een beetje op zijn zenuwen werken, toch.

De jongen van in de twintig keek rond, opnieuw, of er geen metro aankwam, die hij nodig zou hebben, maar besefte toen dat hij nergens moest zijn, dus dat het hem niet uitmaakte. Hij kwam enkel hier om te kijken of er nog mensen waren die nodeloos leefden. Hij ging nog wel iemand vinden, desnoods het meisje dat hij van de trap geduwd had. Hij stak zijn handen in de zakken van zijn jas, maar haalde er de éé, uit, met een pakje kauwgom in zijn hand. Hij brak het laatste witte rechthoekje uit de verpakking, en stopte h'm in zijn mond. Het pakje was leeg, en Su gooide het richting een vuilbak, waar het naast viel. "Pech." zuchtte hij, en wierp een blik op die jongen die zich voorgesteld had als Stefan. Wat zou hij nog kunnen verwachten van hem?

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Damn dude. zo nov 16, 2014 7:50 pm

De jongen had hem gezegd dat Stefan zich zo dood zou roken. Waarom maakte de jongen zich daar zorgen over? Stefan geloofde niet in mensen die zich om hem bekommerde. Zijn hele leven was hij al tientalle, nee maak daar misschien maar duizende keren van, in de steek gelaten door zijn moeder. Broers en zussen had hij niet en vrienden had hij nooit echt kunnen maken door al het gedoe om hem heen. Stefan was dan ook meestal op zich zelf. Niet dat hij er heel veel moeite mee had. Hij was het inmiddels wel gewend. Hij zorgde er gewoon voor dat hij in zijn relaxte staat bleef, dan voelde alles goed. De jongen haalde enkel maar zijn schouders op nadat Stefan hem had gevraagd waarom hij zich zorgen om hem liep te maken. Stefan keek daardoor nog even met een opgetrokken wenkbrauw naar hem waarna hij zich maar besloot voor te stellen aan de jongen. Hij moest nog wat tijd zien te doden aangezien het nog enkele minuten duurde voordat de metro zou komen. Plus, misschien zou dit nog interessant worden. Maar daar moest hij nog maar even zien achter te komen. Terwijl Stefan zich voorstelde aan de jongen stak hij zijn hand naar hem uit. De jongen nam zijn hand vast en stelde zich voor als Suga. Suga? Aparte naam. Was zeker Aziatisch. Stefan vond het wel leuk klinken. Maar lang kon hij er niet over nadenken want op dat moment gaf Suga dan toch nog antwoord op zijn vraag van eerder. Hij zei hem dat hij zich er geen zorgen over maakte, nee het ging er om dat het hem zijn dood zou worden en dat het leven al kort genoeg was. Stefan haalde zijn schouders even op. ''Dood ga je toch'' Antwoordde hij simpel. Stefan zijn blik viel vervolgens op de jongen zijn hand die die van hem nog vast had. Langzaam aan keek hij dan ook met een opgetrokken wenkbrauw terug naar Suga. Plots vroeg Suga hem of hij zijn leven stom vond. Omdat hij het volgens hem liep te vergooien. Gelijk moest Stefan weer even lachen en maakte zijn hand dan ook los van die Suga. ''Het leven heeft me al genoeg genaaid, ben er inmiddels wel aan gewend. Dus nee stom vind ik het leven niet. Vermaak me prima'' Reageerde Stefan met een kalme glimlach op hem. De jongen keek daarna wat om zich heen. Kort keek Stefan dan ook om. Op dat moment zag hij de metro aan komen. De metro stopte en mensen stapte uit. Stefan zijn blik gleed over de mensen heen. Waar was hij? Ging het uiteindelijk door zijn hoofd. Er leek geen teken van de jongen te zijn. Uiteindelijk kwam er niemand meer uit de metro gestapt. Stefan haalde eens diep adem. ''You got to be kidding me..'' Mompelde hij. Kwam hij nou ineens niet opdagen? Wat was dat nu weer. Stefan voelde een moment van spanning. Zoveel had hij niet meer.. Stefan richtte zich uiteindelijk weer op de jongen die net een kauwgum pakje had weg gegooid richting een prullenbak. Echter miste hij. Stefan keek kort naar het pakje waarna zijn blik terug op de jongen viel. ''Heb je geen tram die je moet halen?'' Vroeg Stefan dan ook. Zich dit nu afvragend aangezien er al enkele trams voor bij waren gekomen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Damn dude.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Damn dude.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Strongelf-