Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 This won't end it after all

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Derek Hale
━ Member ━


Posts : 29
IC : 6

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: The Elite
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: This won't end it after all zo okt 19, 2014 4:10 pm

This won't end it after all
Het was Derek allemaal wel duidelijk. Het hele leven bestond uit het overleven van allerlei gevaren en het helpen van anderen. Zo waren ook duidelijk de shapeshifters afhankelijk van hun. Hij hield er niet zo zeer van, maar als ze echt in nood zaten, hielp hij ze wel. Of als ze hem echt hard nodig waren voor bijvoorbeeld een nieuwe shapeshifter van het leidersbloedlijn. Met een zucht zette Derek zich neer op een van bankjes die vast waren gezet aan het huisje op het perron van de metro. Elke tien minuten kwam er wel eentje voorbij en dit keer moest Derek die van 12:08 hebben. Met veel gepiep van de remmen, kwam het monsterlijke ding tot stilstand. De jonge man baande zich een weg om plaats te nemen op een stoel en keek rustig om zich heen. Bij het station “Secret Garden” moest hij er uit. Het was een normaal station, geen stelletjes die aan elkaar bleven plakken of een geheime plaats. Gewoon een station die in het park van de stad uit kwam, maar dan ondergronds.

Bij het uitstappen van de metro, bekeek Derek gelijk alles om zich heen of er iets vreemds was. Zijn opdracht was duidelijk. “Let op iets vreemds, volg het en je krijgt de volgende instructies.” Alsof het een missie was. Derek schudde zijn hoofd eens. Vreemde opdrachtgevers om de boel in de gaten te houden, sommige shapeshifters en warlocks te bespioneren. Vroeger was er nog niet veel aan de hand, tot er rare dingen gebeurde en ze op Derek uit kwamen. Zijn familie was omgekomen tijdens een brand, iets waar hij aan ontsnapt was. Het was maar goed ook dat al zijn familieleden niet meer op deze wereld bestonden. Ze hadden toch geen nut meer, afstand doen van het warlock zijn. Derek had daar tot op de dag van vandaag nog altijd moeite mee. Een krullenbol aan de uitgang van het perron, deed nogal merkwaardige circus kunstjes. “Het zou kunnen, daar komen we zo achter.” Rustig liep de jonge man op hem af en inderdaad, achter hem verscheen een onbekende man die hem naar zich toe wenkte. “Hale?” Hij knikte eens en keek hem aan, waarna hij zijn mobiel gaf. “Dit is de informatie, bewaar het goed en laat het in niemand anders hun handen vallen.” Derek keek naar het mobieltje en scrolde eens door de informatie. “Dit is alle informatie?” De man knikte eens en vertrok daarna meteen. De jongen met bruin haar stopte het weg in zijn zak en draaide zich om, op weg naar de uitgang van het metro station. Eenmaal buiten in het park keek hij eens om zich heen, op zoek naar enkele aanwijzingen.
tag: #Derek
words: 445
notes: open
© Jung DaeHyun


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: This won't end it after all ma okt 20, 2014 3:24 pm

Emily Thorne
Waarom was ze ook alweer hier terug naartoe gegaan? Waarom deed ze zichzelf dit altijd aan, om toch nóg een keer hier naartoe te gaan, terwijl ze wist dat ze zich hier niet op haar gemak voelde en dat herinneringen altijd weer terug in haar gedachten kwamen. Het liefst was ze gewoon in Silversoul, waar zij en haar vader een hele tijd hebben geleefd, voordat ze terug gingen naar deze stad om hier in een van de familytrees te leven - want dat zou veiliger voor hen zijn. Niet dat het dat ook daadwerkelijk was. Haar vader was nu dood, dus zoveel veiliger was het helemaal niet. Zachtjes schudde ze met haar hoofd, terwijl ze het bosje bloemen op het graf neerlegde. Met haar handen veegde ze de letters op de steen schoon en even staarde ze verslagen naar haar vaders naam. Ze was blij dat ze dat verleden achter haar had liggen, maar ze kon het nog steeds niet verkroppen wat gebeurd was en ooit, ooit zou ze wraak nemen en hen terugpakken voor wat zij haar en haar vader hadden aangedaan. Zachtjes kwam ze weer overeind, waarna ze haar jurkje glad trok en weg liep.

Haar benen hadden haar gebracht naar een parkje, waar veel warlocks rondliepen. Sommigen samen en sommigen alleen, enkelen stonden zelfs hun krachten uit te oefenen. Ze had een redelijke hekel aan Warlocks en de vrouw kon ze ook al helemaal niet vertrouwen. Waarom? Ze was al te vaak geschaad door deze mensen en desondanks dat ze redelijk vriendelijk tegen hen kon zijn, was het allemaal maar schijn. Deze mensen waren niet te vertrouwen, dat was wat haar gevoel haar altijd had verteld, en pas na jaren zo'n persoon te hebben gekend zou ze misschien in staat zijn diegene in vertrouwen te nemen. Maar eerder dan dat ook echt niet. Omgaan met deze personen deed ze wel, maar dan was ze ten alle tijden alert. Je zou zeggen dat de vijandigheid tegenover Warlocks van haar weg was gegaan nadat ze meer respect gingen tonen voor Shapeshifters, maar Emily kon de geschiedenis die Warlocks met Shapeshifters hadden niet verkroppen. Ze waren enkel 'belangrijker' geworden voor deze egocentrische mensen doordat ze hen gered hadden - anders was alles nog steeds hetzelfde gebleven. Opeens botste ze tegen iemand op die ze herkende als Daniel Grayson, een warlock die de zoon was van de twee mensen die haar vaders leven hadden verpest. "Sorry," Mompelde ze en verstard liep ze strak langs hem door, de jongen verbaasd achterlatend. Doordat ze zo snel mogelijk uit zijn buurt vandaan wilde komen, voorkomend dat ze haar woede niet kon onderdrukken en spontaan in haar dierlijke vorm veranderde, lette ze niet echt meer op haar omgeving, waardoor ze nogmaals tegen een persoon aanbotste.
notes: here | words: here | tag: Derek | © tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Derek Hale
━ Member ━


Posts : 29
IC : 6

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: The Elite
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: This won't end it after all di okt 21, 2014 7:04 pm

This won't end it after all
Derek keek eens verbouwereerd naar het meisje dat tegen hem was geknald en daarna meteen verder liep. Meteen had ze een wat redelijk boze uitdrukking op haar gezicht, althans daar leek het enorm op. “Sorry.” Had ze als enige geantwoord. Rustig liep hij achter haar aan, maar toch enigszins een klein drafje, zodat hij het meisje bij kon houden. “Pardon?” Derek hield haar uiteindelijk tegen en keek haar aan. Ze had mooi haar, blonde tinten, van licht tot donker en tot net over haar schouders. Die mooie vel rood gekleurde lippen pasten daar prima bij. Een goed formaat, prima om daar zo je lippen tegen aan te drukken en ze langzaam bewegen, zodat ze zouden opzwellen van de plotselinge aanrakingen. Diep van binnen kon de warlock een grijns niet onderdrukken, maar op zijn gezicht verscheen het niet. Wat moest ze wel niet van hem denken als hij ineens uit het niets daar met een mega big smile, eerder grijns, op zijn gezicht stond haar aan te staren? Ze zou hem dan echt voor gek uit maken. Hij keek verder naar haar, het gezicht had perfecte lijnen. De perfecte afmetingen voor een zeer knappe dame. Heel even beet hij op zijn lip.

Ze moest ouder zijn dan dat hij was. Tenminste, ze leek wel iets ouder dan 18. Even gniffelde hij, niet wetend wat hij van haar moest verwachten. “Ik ben Derek, Derek Hale.” Hij stak zijn hand uit, maar voor hij haar enigszins zou aanraken, kwam er een hele vreemde golf door zijn arm heen. De jonge man keek heel even vreemd. Ze was een shapeshifter? Heel even schudde hij zijn hoofd, kijkend naar haar figuur. De meeste warlocks hadden niet een lichtelijk gevormde lichaam. Niet zo een waar je de spieren lichtelijk kon zien zitten. Of was het alleen hem die van die rare dingen kon zien? Toch besloot hij er maar niet verder op in te gaan en keek haar met een glimlach aan. “Kom je hier vaker?” Met een kleine glimlach keek hij haar eens aan en probeerde eens diep in haar ogen te kijken om een klein beetje met haar te flirten. Niet dat het zou gaan lukken, want hij had zo’n idee dat ze niet zo zeer van hem gecharmeerd was.
tag: #Emily
words: 376
notes: my post sucks
© Jung DaeHyun


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: This won't end it after all di okt 21, 2014 7:46 pm

Emily Thorne
Hij hield haar tegen. Hij hield haar tegen. Haar hart bonsde in haar keel terwijl ze de man voor haar even kort bekeek. Waarom deed hij dat? Wat was aan de hand met de mannen hier in Griffinbeach? Eerst Xavier en nu deze jongeman die haar aan het bekijken was alsof ze een of ander beest was dat hij ging kopen. Zo ontwikkelde ze niet alleen de grootste hekel voor dit soort wezens, maar ook een soort angst. Ze waren niet te vertrouwen en zo maakten ze het als maar duidelijker voor haar. Ze wist nooit zeker bij hen of ze het deden om haar lichaam of om wie ze was en of ze het ook wel echt belangrijk vonden als ze eenmaal zou besluiten haar hart te openen voor iemand - want er waren genoeg gozers op deze planeet die het alleen maar deden voor de lol die eraan vast hing, echte liefde was het niet. Nadat hij zich had voorgesteld als Derek Hale, stak hij zijn hand naar haar uit. Voordat hij haar echter kon aanraken zag ze dat hij zijn hand even lichtelijk bewoog. Misschien wel een hele kleine beweging, maar het was een verwarring. Alsof hij niet verwacht had dat ze iets zou zijn wat ze wel was, een shapeshifter misschien? Ze stak haar hand naar voren en zette een glimlach op, die er redelijk gemeend uitzag, maar wat niet echt gemeend was bedoeld. "Emily Thorne," Wist ze haarzelf voor te stellen. De volgende vraag was ook weer een van zo'n standaard zinnen als een jongen met een meisje wilde flirten en het gesprek wilde beginnen. Gelukkig niet zo erg als hoe Xavier het gesprek startte, die gast wilde haar sowieso meteen mee naar zijn hotelkamer krijgen en zo'n dame was ze zeker niet.

Ze betrapte haarzelf erop dat ondertussen dat ze de jongen beantwoorde, ze hem net zo strak aankeek als hij bij haar deed. "Nee, niet echt. Naar mijn idee is dit niet de fijnste plek om rond te hangen." Daar had hij de waarheid, hopelijk zou hij nu stoppen met wat hij aan het doen was want ze vond het niet leuk. Al stond de glimlach op haar gezicht in contrast met haar woorden en gevoelens. Ze kon niet anders - ze wilde niet als zwak aangezien worden noch als een chagrijn en wie weet kon ze deze man ooit nog wel in haar leven gebruiken. Wie weet.
notes: here | words: here | tag: Derek | © tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Derek Hale
━ Member ━


Posts : 29
IC : 6

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: The Elite
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: This won't end it after all do nov 20, 2014 3:22 pm

This won't end it after all
Derek looked at her and smiled. “It’s nice to meet you Emily.” He let his eyes roam around again and asked her a question, but she doesn’t liked it he asked her some. “Nee, niet echt. Naar mijn idee is dit niet de fijnste plek om rond te hangen.” He nodded and looked at the smartphone which he held in his hand, just in an angle he could look at it in his pocket. “I actually know a place where you’ll like it, I guess. Do you want to drink something with me? I mean I’m not a bad company dear.” He smiled again, but he got interrupted by the phone, vibrating and making a high noise only he could hear. It was a spell who had done that. Only the ones who were allowed to hear it, could hear those things. “Excuse me, wait here for a few minutes, I need to pick up this call.” He turned around, walked a few meters and picked up the phone. “You need that girl once, be friends with her.” Derek furrowed his eyebrows. “Why would I be friends with a shapeshifter? You know I can feel it with my magic, and you also know I’m too dangerous for everyone.” “Shut up and listen to it, now all you have to know is the information in this phone.”

A loud bleep sound made him notice the other hung up. Derek turned around again and stopped right in front of her. “So what do you think? Do you want to drink something with me in a bar in this area?” He smiled again. If this girl was important to him, like his boss told him, why wouldn’t he not getting to know her. The man looked at her again before he started to look very cute.

// OOC ~ Mijn excuses voor deze late reactie.

tag: #FRIENDS?
words: 304
notes: #LateReply
© Jung DaeHyun


Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: This won't end it after all

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

This won't end it after all

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-