Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite ma nov 17, 2014 6:45 pm

Ace TaylorDe jongen zwierde één been over de tak heen, zodat er aan iedere kant van de tak een been hing. Hij leunde achteruit, en liet zijn hoofd leunen tegen de stam. Hij had zijn hoofd licht achteruit laten hangen, waardoor hij tussen de bladeren heen kon kijken naar de grauwe herfstlucht. Alle bladeren die nog aan de boom hingen waren oranje, geel, bruin, rood, of eender welke kleur ze konden krijgen in de herfst. Een zucht ontsnapte aan zijn lippen, en hij haalde zijn mobiel uit zijn broekzak. Hij staarde een moment naar de foto die als achtergrond diende, en opnieuw zuchtte hij. Het was een foto van hem als kleuter, en zijn moeder. Zijn vader stond er niet op, hij had geen enkele foto van zichzelf samen met Jamie, zijn vader. De man had het vertikt een foto te laten nemen waar hij bij zijn zon stond, ant hij had een hekel aan Ace. De blonde jongen drukte op de uit-knop, en hij staarde opnieuw naar de grijze lucht met de lelijke wolken. Zou het gaan regenen? Waarschijnlijk. De jongen sloot zijn ogen een tel, en toen hij ze opende zag hij er uit als een zwarte kat. Shapeshifter zijn vond hij prachtig, hij hield van zijn katachtige vorm. Zijn waren beide ook Shapeshifters geweest, maar ze hadden nooit getransformeerd naar hen dierlijke vorm, toch niet als hij er bij was. De zwarte kater met de witte ogen krulde zichzelf op tegen de stam van de boom, al liggend op de tak. "Good night, sleep tight, don't let the dead bite," mompelde hij, en hij sloot zijn ogen.

Drup. Drup. En nog een keer drup. Zijn ogen schoten wijd open, en zijn haren stonden overeind. In een tel was hij weer de blonde jongen die hij eerst was, en vliegensvlug schoot hij de boom uit, om rond te kijken of hij ergens een plaats vond waar hij kon schuilen. Urgh, regen! Ace zag een hutje waarin mensen vogels spotten, en hij dacht niet verder na. Hij opende de deur, en keek rond, waarna hij de hut in liep, en de deur sloot. De regen kledderde op het dak, en de puber keek door het plastieke raam heen naar de natuur rondom hem. Hij had echt een enorme hekel aan regen.

+Milan/Leon c:
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite ma nov 17, 2014 7:46 pm

Milan kwam net de door groen verwikkelde houten grenspalen voorbij van Shadowmount naar het bos. Hij was nog steeds lekker speels aan het rennen ondanks dat hij zijn lievelings plek in Soulsilver al verlaten had. Hij renden speels nog wat rondjes ook al was het misschien toch al best laat. Even zwijgend keek hij om naar de grens toen hij jammerend keek omdat hij een steenbok had gemist. Misschien is hij toch wel ook menselijk en heeft hij een zwak hart voor dieren, een dierlijke prooi kon er toch altijd bij. Hij keek even naar de mooie bijna ondergaande zon en toen hij zijn aandacht ernaar verloor, was hij al snel weer verandert in een doodnormale jongen van 14 jaren oud. Wat was hij toch blij dat hij toch meer is dan een menselijke gedaante. De zon verdween langzaam uit het zicht en hij ging lekker rustig in het gras zakken. Hij keek langzaam naar de planten en bloemen dichtbij en zag een bijtje rustig weg vliegen, hij keek met rimpels naar het beest omdat normaal in de herfst er geen bijen meer waren. En hij zat al helemaal in een soort trans van de mooie bosgeluiden in de vroege avond, en het bijtje natuurlijk. Opeens schoot hem weer wat te binnen. Vroeger was zijn vader altijd bang voor bijen, en was Milan er om ze voor hem uit de buurt te houden. Langzaam was hij steeds drukker met naar het bekijken van de dieren in het gebied.  Plots hoorde hij iets ritselen, hij keek omver en stond meteen op. tevens begon het ook net met regenen. Hij liep maar eventjes weg en zag het wezen wat geluid maakte maar niet. Wel zag hij een hutje waar mensen waar vogels spotte, en zag daar in het plastic raam iemand die hij herkende. Na even goed kijken wist hij al wie het was, het was een lid van dezelfde family tree van hem. De tree waar Milan's grote halfbroer de leider van is. Hij knikte even en snapte meteen het geval. Hij herinnerde dat zijn halfbroer Derek vertelde over dus meer leden, en dat een ervan kon veranderen zwarte kater. Milan wist niet zeker of dit die persoon was, en vragen kon hij natuurlijk niet in een hutje, vooral omdat hij weet dat The Elite zich op de achtergrond wil houden. Toch ging Milan naar binnen, want misschien herkende die jongen Milan ook wel. Hij rende het hutje binnen en droogde zijn handen aan zijn broek af. Hij heeft het altijd lastig gevonden om zelf actie te ondernemen in een ontmoetingsfase maar hij deed zijn best. Hij knakte zijn handen even ongezien en tikte de deels bekende puber op zijn schouder: "Hoi, ik ben Milan. Ik zal maar gelijk even met de deur in huis vallen: ik herken jou ergens van, klopt het dat je mijn halfbroer kent? Derek?" kwam er redelijk zacht uit zijn mond. Het was net hard genoeg om voor degene die het bedoeld was te horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite ma nov 17, 2014 8:02 pm

Ace Taylor
Nadat hij wakker geworden was door de regen die op zijn pels drupte, was hij naar zijn menselijke gedaante veranderd en was hij gaan schuilen in een hut waarin meestal (oudere) mannen vogels spotten. Zijn haar hing nat tegen zijn nek, en zijn grijze broek was vol donkere vlekken doordat ze nat was van de regen. Ook voelde Ace de regen langs zijn slapen af druppen, maar hij hechtte er niet zo veel aandacht aan, want het zou vast niet lang duren, en dan zou zijn haar wel opdrogen, en zijn kleren ook. Hij keek door het raampje naar de natuur rondom hem, en zag hoe de regen de dode bladeren op de grond nat maakte, hoe de boomstammen naar een donkerdere bruine tint verkleurden door het water. Hij hoorde de deur opengaan, maar hij keek niet om. Ook hoorde hij vingers, of handen kraken, maar Ace bleef door het raampje kijken, en negeerde het. Als de persoon hem kwaad wou doen, was in die persoon's gezicht kijken helemaal niet slim. Een tik om zijn schouder deed hem uiteindelijk omkeken, en hij keek in het gezicht van iemand die er ietwat jonger uitzag als hij zelf was. De blauwe ogen van de jongen vielen meteen op. "Hoi, ik ben Milan. Ik zal maar gelijk even met de deur in huis vallen: ik herken jou ergens van, klopt het dat je mijn halfbroer kent? Derek?" De jongen sprak zacht, en Ace fronste kort, waarna hij minder serieus keek en knikte. Die Milan kwam hem ook vaag bekend voor, en dat hij de halfbroer van Derek was, bevestigde dat hij hem wel kende. "Ja, ik ken Derek, zo ongeveer dan," Een glimlach sierde zijn gezicht kort, maar hij kon zo iets nooit lang volhouden, dus al gauw was zijn gezichtsuitdrukking weer neutraal. "Wel, aangenaam, Milan, ik ben Ace."
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite ma nov 17, 2014 8:31 pm

Milan keek de jongen nog altijd aardig en zoet aan en kreeg dus rustig een mooi antwoord "Ja, ik ken Derek, zo ongeveer dan," reageerde de jongen kort. Milan keek licht knikkend naar hem en wachten rustig op de naam van de iets oudere "Wel, aangenaam, Milan, ik ben Ace." luide de jongen vervolgens en Milan kreeg al snel een moie glimlach met zijn prachtig witte tanden. Milan knikte even en viel gelijk iets op. iets waar hij toch een gesprek door kon aanknopen met hem, tenminste dat dacht hij. "Ik hoorde net iets ritselen uit de bomen, wist jij wat dat was? En heb je eigenlijk wel ooit eens Derek over mij horen praten?" Speurde er als een racewagen uit Milan zijn mond. Tjonge wat was hij een praatjesmaker eigenlijk, maar dat kon hem niet schelen. Hij keek ondertussen wat afwezig naar buiten naar de kletsende regen en zag ondertussen ook nog alle dieren snel naar hun mooie holletjes verhuizen. Wachtend tot hij misschien nog wat hoorde van het gesprek van hem en Ace, want zo heette die jongen toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite di nov 18, 2014 4:57 pm

Ace Taylor
Toen hij zich als Ace voorstelde, kreeg de jongen een glimlach op zijn gezicht. Zelf was de blonde jongen niet goed met glimlachen, of lachen in het algemeen, dus trok hij zijn mondhoeken enkel lichtjes op. "Ik hoorde net iets ritselen uit de bomen, wist jij wat dat was? En heb je eigenlijk wel ooit eens Derek over mij horen praten?" vroeg de jongen, en Ace knikte, maar schudde ook zijn hoofd. "Dat kan ik geweest zijn, ik zat, als een kat danwel, in één van de bomen hier kortbij. En ik heb nog niet zo vaak met Derek gesproken, het spijt me, je kwam me enkel bekend voor, maar ik wist niet dat je Milan, zijn halfbroertje bent," lachte hij kort, al was het niet de meest warme of hartelijke glimlach, want, zoals al vermeld, hield de jongeeman niet van (glim)lachen. De jongen leek wel alle vragen te stellen die in hem opkwamen, maar het maakte Ace niet zo uit, had hij tenmisnte wat vermaak terwijl hij schuilde voor de regen. "Wat breng jou hier?" vroeg hij toen, want hij kwam niet zo vaak mensen tegen in het bos, of hij ontweek ze in ieder geval toch, als hij al iemand zag.
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite wo nov 19, 2014 2:14 pm

Milan was misschien wel heel blij dat hij eindelijk een gesprek met iemand kon aangaan. Hij zag dat Ace toch zijn mondhoeken wel wat op kon trekken, al was hij er al achter gekomen dat hij toch niet goed kon glimlachen. Hij hoorde zijn reacties dus mooi aan. "Dat kan ik geweest zijn, ik zat, als een kat danwel, in één van de bomen hier kortbij. En ik heb nog niet zo vaak met Derek gesproken, het spijt me, je kwam me enkel bekend voor, maar ik wist niet dat je Milan, zijn halfbroertje bent," Nadat Milan dit hoorde bleef hij alsnog net zo happy als dat hij eerst was. "Ah oke, leuke transformatie, een kat. En maakt niet uit dat je nog niet zovaak met Derek hebt gesproken. Soms is hij een beetje humeurig dus dan snap ik je wel. Haha" Milan knikte een beetje speels hoorde de nieuwe vraag aan. "Wat brent jou hier?" zei Ace. Waarna Milan weer reageerde "Naja ik kom veel in Shadowmount en ik kom dan soms langs de grens. En ik hoorde het mooie geluid van de dieren die in dit bos wonen dus ik ben gaan blijven zitten in het gras.. Tot dat het regende en ik dat geritsel hoorde van jou.. En toen ben ik gaan kijken.". Hij keek hem alsnog net zo zoet aan zoals altijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite za nov 29, 2014 6:11 pm

Ace Taylor


De jongeman antwoorde op Milan's vraag, en glimlachte moeilijk. "Ah oke, leuke transformatie, een kat. En maakt niet uit dat je nog niet zovaak met Derek hebt gesproken. Soms is hij een beetje humeurig dus dan snap ik je wel. Haha" Ace grinnikte kort, en haalde een schouder op terwijl hij knikte. De andere jongen had gelijk, maar de blonde jongen zei er verder niets meer over.

Ace vroeg wat Milan bracht naar hier. "Naja ik kom veel in Shadowmount en ik kom dan soms langs de grens. En ik hoorde het mooie geluid van de dieren die in dit bos wonen dus ik ben gaan blijven zitten in het gras.. Tot dat het regende en ik dat geritsel hoorde van jou.. En toen ben ik gaan kijken." De blonde man knikte, en trok zijn mondhoeken even op. "Fair enough, I guess," antwoorde hij, en leunde tegen de muur van het hutje op. Hij speurde even naar emoties en/of iets wat hem meer info over Milan kon geven. De regen drupte nog steeds, maar Ace verveelde zich dood in de hut. "Nou .." begon hij, en stak zijn handen in zijn achterzakken. "Hoe gaat het met je?" Hij was zo, zo slecht met gesprekken beginnen. Maar goed.
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dead but rising

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Soulsilver :: Soulsilver :: Hickory-