Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Let's blink 182 times

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Tom DeLonge
━ Member ━


Posts : 71
IC : 10
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Let's blink 182 times vr nov 21, 2014 7:58 pm

Tøm DeLøngeSerieus? Veertig euro meer? Nooit. Echt, nooit. "Uhm .. I don't think so", zei hij dus ook, en drukte het pakje terug in de handen van de oudere persoon. Tom draaide zich pissed om, en beende weg uit de steeg, terwijl de jongeman hem nariep. Nee, nee, hij ging géén veertig euro meer betalen voor zijn prullen. Hij kon ook wel zonder. Alcohol was net zo goed dan. Zodra Tom de steeg uit was, greep hij zijn telefoon en beldede politie, om te zeggen dat er een jongen drugs aan het dealen was in een steegje. De sirenes klonken, in de verte, en de zwartharige jongen zorgde dat hij weg raakte, zodat de politie hem in ieder geval niet zou vinden. De puber zag nog net hoe de afzetter in de politie auto geduwd werd, en hoorde hem nog roepen. "Maar de zwartharige jongen dan?!" De politieman negeerde hem, maar de ander antwoorde toch. "Er is hier geen zwartharige jongen. Zwijg nu."

Zijn ogen staarde naar de klok, en een rottig gevoel kwam in zijn maag toen hij weer wat wegzakte in zijn gedachten. Hij haatte denken. Thomas bestelde zijn vierde glas whiskey, en hoorde het ringetje in zijn lip tegen het glazen object aantikken, zodra hij het tegen zijn lippen plaatste. Achter hem werd verontwaardigd geroepen, en toen de jongen omkeek zag hij hoe een jongen zijn armen om en meisje heen sloeg, maar dat meisje leek het niet leuk te vinden. Zijn lippen plaatsten zich op die van de dame, en ze probeerde zich los te wringen. Tom schoot van zijn stoel af, trok de jongen los van het meisje, en vouwde zijn rechterhand tot een vuist. Met alle woede die hij voelde sloeg hij op de neus van de jongen, waardoor die achteruit deinsde, en naar zijn neus greep. "Aw." Hij herhaalde het een paar keer, en riep toen Tom hem opnieuw sloeg. "Do not touch her if she doesn't want you to, you jerk." zei hij kil, en wou de jongen nog een keer slaan. Maar dat lukte niet, want hij werd buitengedragen, en door de deur geduwd. "Ga weg, relschopper!" Het meisje dat hij net had geholpen, liep naar hem toe en omhelsde hem, terwijl ze hem bedankte. Hij duwde haar zacht, maar zeker weg, en schudde zijn hoofd. Ze leek het te snappen, en glimlachte kort. Haar zwarte haren smolten weg in de schaduwen, en vervolgens bleef enkel de herrinering over. Tom liep even door de straten, en liet zich langs een muur af zakken, waarna hij zijn hoofd tegen zijn knieën liet leunen. "Well, fuck", mompelde hij.

+Stefan Derringer
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Let's blink 182 times ma nov 24, 2014 11:33 am

Stefan keek zwijgend toe vanachter zijn zonnebril naar een van zijn connecties die de politiewagen in werd gesleurd terwijl hij zich verborgen hield in de schaduw van een steegje. Stefan slaakte een diepe zucht. ''You got to be kidding me, another one..'' Mompelde Stefan. De ene werd vermoord, de ander werd gearresteerd. Het was nu al een paar keer gebeurt. Stefan zou er haast van overwegen om te stoppen. Maar hij wist dat hij dat niet kon. Naja het kon wel. Maar hij wilde gewoon niet. Het was in principe alles wat hij nog had. Stefan draaide zich weg van het gebeuren en ging de steeg in de tegenovergestelde richting uit. Hij besloot maar naar het café toe te gaan waar hij wel vaker kwam. Zodra hij naar binnen wilde gaan werd de deur van het café ruw open gedrukt. Stefan schoot gelijk achteruit en keek met een opgetrokken wenkbrauw naar een man die een jongen er uit zette. Echter werd de jongen daarna algauw omhelst door een meisje. Maar het meisje werd weg gedrukt. Stefan keek bedenkelijk naar de twee. De jongen liep vervolgens weg. Stefan volgde hem kort met zijn ogen.
'Maar de zwartharige jongen dan!?' Hoorde hij Adam in zijn hoofd weer roepen. Hij was een zwartharige jongen, en het leek een relschopper. Tenminste hij was toch niet voor niets het café uitgezet leek hem. Aan de andere kant was het meisje hem dankbaar geweest wat kon betekenen dat hij voor haar in de verdediging was gegaan. Er waren hier genoeg gasten die hun poten niet thuis konden houden. Maar dan nog, het toeval kon er wezen. Hij kwam er maar op een manier achter. Stefan liep langzaam aan dezelfde kant op als de jongen. Paar meter verderop zag hij de jongen tegen een muur aan zitten. Stefan stak een sigaret op terwijl hij rustig naar de jongen toe liep. Nog net hoorde hij wat hij zei. Stefan grijnsde flauwtjes. Hij kwam voor de jongen staan en reikte hem een andere sigaret uit die hij uit zijn zak had gehaald. ''You look like you need one'' Zei Stefan kalm tegen de jongen terwijl hij zijn rug tegen de muur aan zette en wat rook uit blies. Stefan was niet altijd zo random bezig maar aan de andere kant. Hij werd al als een vreemde vogel gezien dus het zou in het plaatje passen. Daarbij was hij wat nieuwsgierig naar de jongen geworden. ''Life screwed up again?'' Vroeg hij vervolgens aan de jongen aangezien er duidelijk wat met hem aan de hand leek te zijn. Stefan ging dan ook niet met een gewone 'alles goed?' aan komen. Dat leek hem niet zo nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Tom DeLonge
━ Member ━


Posts : 71
IC : 10
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Let's blink 182 times ma nov 24, 2014 6:46 pm

Tøm DeLønge


Er viel een schaduw voor hem, en licht geïrriteerd keek Tom op, om daar een jongeman te zien staan, die er ongeveer net zo oud uitzag als hem. De jongen stak een sigaret naar hem uit, en twijfelend keek de zwartharige jongen er even naar. ''You look like you need one'' Een korte grijns vormde zich op zijn gezicht, en hij nam de sigaret aan, waarna hij zijn aansteker uit zijn achterbroekzak zocht. Het was gewoon een effen zwart ding, enkel had hij er met een zakmes "T.M.DL.Jr." in gekrast, wat stond voor Thomas Matthew DeLonge Junior. Ergens haatte hij zijn middelste naam, Matthew, omdat het zo erg op Matthews leek, de achternaam van Olivia. Hij schudde zijn hoofd, en zorgde dat de vlam van zijn aansteker de sigaret aanstak. De jongeman die hem de sigaret aangeboden had, zette zich met zijn rug tegen de muur naast hem, en blies wat rook uit. "Thanks", bedankte hij de jongen voor de sigaret, en hij nam het ding tussen zijn lippen. Hij genoot van de vuile smaak van het verslavende middel, en wist dat het niet goed was voor hem. ''Life screwed up again?'' Tom knikte, en haalde een haal van de sigaret. "Yes, pretty much," antwoorde hij eerlijk, en zag niet in waarom hij het geheim zou houden. "People are fucked up, and my girlfriend died a while ago, and I don't understand anybody anymore." Hij zuchtte, en blies de rook uit. "Tom DeLonge, nice to meet you", zei hij, en dacht aan alle andere plaatsen waar hij had kunnen zitten, in plaats van hier.
© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Let's blink 182 times

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Let's blink 182 times

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-