Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 You're being watched

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: You're being watched di maa 24, 2015 7:29 pmIn the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

Hij liet zijn ogen over de menigte glijden, en voelde aan zijn jaszak. Zijn wapen zat nog steeds daar, en in zijn oor hoorde hij nog steeds de stem van Finch. Hij zuchtte, en wreef kort over zijn voorhoofd voor hij zich met een zwiep omdraaide en over het perron begon te lopen. Zijn knielange jas wapperde achter hem aan en de hielen van zijn schoenen klakten luid. De vele mensen verdwenen plots, ze leken allemal dezelfde trein te moeten hebben. Ze gingen allemaal naar huis, naar hen gezin, hen kinderen. Hij glimlachte kort, alwas het meer een lachje van medelijden met de mensen. Ze waren gebonden aan hen leven, vastgeplakt. Hij was vrij. Reese liep verder en luisterde naar Harold die in zijn oor sprak. "No, Finch, I won't shoot anyone tonight." De grijsharige man liep verder en zijn schoenen klakten terwijl hij een trap afliep. "Yes, Finch, yes, I promise!" zei hij vervolgens, iets meer geïrriteerd dan daarnet. John liep verder, maar botste tegen een meisje op. "Well, hello there." Hij keek haar even fronzend aan, maar keek daarna naar zijn telefoon. Zijn doelwit was weg. Te laat, hij kon nu toch niet meer weg.

+ AVERY MURRAY

© Isa


Laatst aangepast door John Reese op do maa 26, 2015 11:07 am; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Avery Murray
━ Member ━


Posts : 8
IC : 2

“ Character „
Leeftijd: 21.
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: You're being watched wo maa 25, 2015 11:35 pm

look into my eyes and tell me what you see
Haar donkerbruine, haast zwarte lokken vielen haast als perfect over haar schouder heen, tot ongeveer de helft van haar borst. Wat zenuwachtig pulkte ze wat aan de uiteinde van haar lokken en keken haar hazelnootkleurige ogen ondertussen naar buiten, al was er vrij weinig te zien; de metro was immers ondergronds. Waarom ze zich hier bevond? Puur omdat dit voor haar op dit moment de snelste methode was waar ze zich wilde bevinden en eindigde het ook nog eens precies bij haar eindbestemming. Perfect, niet waar?
De halte was er, waardoor er toch wel een aantal mensen opstonden, inclusief Avery zelf. Het geduw voor de deuren irriteerde haar dan ook mateloos, maar goed, nog een paar seconden. Dan kon iedereen uitstappen en zich verder het station in begeven, was zij er ook weer mooi vanaf. Vandaar dat er ook een enkele zucht tussen haar lippen door ontglipte en ze haar kaken strak op elkaar klemde, wachtend tot het moment daar was dat de deuren open zouden schuiven en het geduw óf af kon nemen, óf kon verminderen.
”What you’re staring at, girl?” De blik van het meisje tegenover haar was haar zeker niet ontgaan, haar ogen waren voortdurend op haar gericht, dus deze opmerking was zeker niet te ontkomen. Helaas kon Avery het antwoord erop niet meer verstaan; de deuren waren open gegaan en net als ieder ander liet ze zich met de menigte meegaan, werd het ‘conflict’ dus verwijderd en mengde de twee zich met ieder ander. Gelukkig, want Avery was niet bepaald de persoon die op haar mondje was gevallen en liet dat negen van de tien keer merken ook.

Het was druk, vandaar dat ze een paar minuten had gewacht met het vervolgen van haar weg, puur omdat ze anders de weg kwijt zou gaan raken, zo goed kende ze zichzelf namelijk ook wel.
Op een rustige looppas vervolgde ze dan ook haar weg, de hakken van haar korte laarzen die ritmisch op de ondergrond tikten, een ritme dat zich ook voortdurend herhaalde in haar hoofd. Totdat ze werd verstoord en ze meteen weer terug uit haar gedachten werd getrokken, opgehouden door een langer gedaante dan haarzelf.
”I’m sorry, I–” Abrupt werden haar snelle, enkele worden onderbroken en ging haar blik een klein tikje omhoog om zo contact te maken met degene waar ze tegenop was gebotst.
"Wel, hello there." Oh, dat was wel een van de minste reacties die ze had verwacht. De meeste mensen die zich hier bevonden waren normaal gesproken toch wel lichtelijk gestrest, al was het alleen al om het feit dat ze misschien in tijdnood zouden komen voor het vertrek met de metro.
”Hi.” Haar blik ging met de zijne mee, richting zijn telefoon, en daarna weer terug naar zijn gelaat. Inmiddels was een kleine glimlach verschenen; ze was door zijn reactie toch min of meer wel wat gerustgesteld dat ze deze keer niet te maken had met een opvliegerig persoon. Want god, daar had ze het toch altijd wel slecht mee getroffen. Maar deze keer niet, of daar leek het althans toch wel op.
tagged: john reese. 514 words.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: You're being watched do maa 26, 2015 11:24 amIn the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

Hij nam het meisje in zich op waartegen hij gelopen was. ”I’m sorry, I–” Ze liet haar blik omhoog gaan en nu maakten ze oogcontact. Hij begroette haar met een ietwat droge zin. Hij kon een heel drama gaan maken over het feit dat ze tegen elkaar op gelopen waren, maar het was net zo erg zijn fout als die van haar. Hij had zijn telefoon nodig om te zien waar zijn doelwit was, en Reese keek naar de berichtjs die binnenkwamen. Hij hatte social media en elektronica door zijn job, want als hij zag hoe gemakkelijk hij in kon breken op de telefoon van een ander, dan had hij geen zin om dat ook bij hem te laten gebeuren. De sms'n waren niet voor hem, ze werden gezonden naar de telefoon van zijn doelwit. Reese stopte toch maar de mobiel in zijn zak, en hij hoorde Finch stem in zijn oor roepen dat hij achter het doelwit aan moest gaan. John draaide zich even een beetje naar rechts en fluisterde: "It's Shaw's turn to track him. I can't leave Strongelf now."
”Hi”, gaf het meisje als antwoord, en hij zag dat ze een glimlach op haar gezicht had. Zelf trok hij zijn mondhoeken even een paar milimeter op, maar liet ze toen weer zakken zodat zijn mond weer de strakke lijn was, zoals altijd. Hij schraapte zijn keel even en keek vervolgens naar het meisje. Hij probeerde wat te schatten hoe oud dat ze was, en hij gokte ergens rond de twintig. Zelf duurde het nog maar enkele maanden voor hij het getal drieënveertig bereikte. Voor zijn job begon dat misschien al stilaan oud te worden. "No, ofcourse not, Fusco is older than me and he's still a cop. A dirty cop, but a cop", sprak hij zichzelf in stilte toe. "I'm very sorry for interrupting you. Did I hurt you, or are you okay?" vroeg hij het meisje met zijn beleefde toon, en fronste licht. Hij kreeg even een flashback naar toen hij nog bij zijn ex was. Hij was ook tegen haar op gelopen, en ze is hen vriendschap ontstaan. John schudde licht zijn hoofd. Dit was helemaal anders. Het kwam niet eens in de buurt van wat er toen gebeurd is. De enige gelijkenis is dat hij toen ook tegen iemand opliep.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: You're being watched

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

You're being watched

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Strongelf-