Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 The danger in starting a fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Payton Nyström
━ Béta-Reader ━


Posts : 97
IC : 7

“ Character „
Leeftijd: 23
Sex: Female
Family Tree: none
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: The danger in starting a fire do maa 26, 2015 8:18 pmwe go downHaar lichtkleurige ogen waren op de grond voor haar gericht, het stukje grond waar langzaam een plant leek te groeien. Een glimlach verscheen om haar lippen toen de roze knop van de distel zichtbaar werd en pas toen de plant volledig gegroeid was, zakte ze door haar knieën om hem te plukken. Zo nu en dan was het handig om controle te hebben over fauna en flora. Niet dat ze veel deed met fauna, maar flora was wel haar manier om met mensen te communiceren. Ze had ze al vaak basilicum en distels onder mensen hun neus gedrukt. Basilicum dat niet meer betekende dan haat terwijl distel een veel diepere betekenis had: mensenhaat. Soms was het spijtig dat mensen de betekenis van bloemen niet begrepen waardoor ze dus eigenlijk nooit doorhadden dat ze hen beledigde. Payton had nog nooit een rode roos tevoorschijn gehaald, een van de weinige bloemen waarvan mensen wel de betekenis wisten. Ze begreep niet hoe mensen die bloem klakkeloos aan iemand gaven, zonder dat ze er zeker van waren dat ze hun leven met elkaar wilde doorbrengen. Zij zelf zou op die momenten voor een witte roos gaan, maar zelfs dat was momenteel ook niet nodig. Welke man zou het ook in zijn hoofd halen om haar ooit mee uit te vragen? De meesten die hadden geprobeerd zouden ter plekte tot as vergaan zijn als blikken konden doden. Het element dat zij beheerste was op het eerste gezicht misschien niet zo dodelijk, maar als ze wilde kon ze makkelijk iemand lam leggen. Een of andere vent die dacht dat hij haar kon blijven lastig vallen had het ooit eens mogen ervaren dat je met planten ook makkelijk iemand kon wurgen.

De glimlach die om haar felrood gestifte lippen lag kon bijna vrolijk genoemd worden terwijl ze met verschillende distels en basilicum in haar armen door de straten liep. Het waren niet meteen de meest mooie bloemen en mensen keken haar dan ook raar aan op het moment dat ze voorbij liep. De distel werd vaak beschouwd als onkruid, waarschijnlijk dat het daarom vreemd was dat iemand met haar armen vol over straat liep. Of ze de bloemen aan iemand ging geven? Misschien. Als er mensen haar irriteerden of in de weg liepen zouden ze hoogstwaarschijnlijk basilicum in hun handen geduwd krijgen. Het duurde niet erg lang voordat de eerste persoon het voor elkaar kreeg om de glimlach van haar lippen te vegen. Zonder waarschuwing duwde Payton de basilicum bijna in het gezicht van de vrouw. “Hier voor in je tuin.” De bedoeling was om door te lopen, maar dat ging moeilijk als de vrouw voor haar neus bleef staan en ze langs weerkanten niet door kon. “Zou je alsjeblieft aan de kant willen gaan? Ik heb haast.”### , tagged , notes
, ♥ lauz
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Avery Murray
━ Member ━


Posts : 8
IC : 2

“ Character „
Leeftijd: 21.
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The danger in starting a fire zo maa 29, 2015 12:01 am

who do you think you are
Wolfston. Het plaatsje was nog steeds niet van haar geheugen verwijderd en Avery betwijfelde het of dat ooit wel zou gebeuren, aangezien dit toch wel de plaats was geweest die haar min of meer gerust had gesteld dat alles wel goed ging komen na haar eerste transformatie. Oh god, de eerste keer was een serieuze hel geweest. Gelukkig was dat echter nu niet meer zo en kon je wel zeggen dat het transformeren naar ergens toch wel een krachtig dier geweldig voor haar was. Zeker wanneer ze eens ging jagen, iets wat als mens zijnde een hele andere belevenis was dan wanneer ze in haar jaguar vorm was, maar dat was vrij clear; niemand die haar daar ongelijk in zou geven.  
Misschien was het maar weer tijd om te vertrekken, na al de herinneringen die toch onbedoeld even door haar gedachten waren geschoten en haar lieten denken aan wat mindere tijden. Daarbij had ze daarnet toch al een ‘pauze’ genomen om even ergens te gaan drinken bij een random zaakje, puur omdat ze het wel verdiend had gevonden, na al dat lopen naar wist zij veel. Want toegegeven, wat moest ze nou anders doen? Avery had nou niet bepaald een doel wat ze wilde bereiken op dit moment of zo, dus ja, dan maar uitstapjes maken. Dit stond dan toevallig vandaag op haar planning, morgen kon ze ineens naar iets totaal anders gaan. Ze zag het wel, wat op haar pad kwam, waar ze behoefte aan had, alles kon namelijk binnen een fractie van een seconde toch veranderen.
Liet dat net ook bij haar gebeurd zijn; ze had besloten om te vertrekken en terug te gaan naar haar eigen stekje, om daar weer wat rust te nemen. Hier was het, ondanks de oude pakhuizen en fabrieken, toch nog best redelijk druk.

Bijna. Nog even en dan was ze weer weg, maar nog eerst moest ze zich verplaatsen door middel van een paar straten te overbruggen. Tijdens haar kleine wandeling bekeek ze met haar hazelnootkleurige ogen iedereen die haar passeerde, zo richtte ze dan haar blik ook op iets waar haast iedereen zijn of haar aandacht op had bevestigd; een vrouw met haar handen vol onkruid.
Het was nu niet bepaald een dagelijks iets, inderdaad. Maar goed, het zal vast wel een reden hebben en waarom ook niet? Avery kon moeilijk ontkennen dat zij niet wat ongewoon was.
En net toen ze dacht dat de vrouw voor haar voorbij was gekomen en ze haar blik dus weer op de stenen ondergrond voor haar kon richten verscheen het onkruid recht voor haar neus, zo’n enkele millimeters verwijderd van haar gezicht. What the fuck. Wat was hier het nut nu weer van? Zag ze eruit als iemand die geïnteresseerd was in onkruid, of wat was het probleem?
Haar tuin? Ja, dag. Als ze niet uitkeek had ze al onkruid genoeg, dus waarom nog meer aannemen? Daarbij herkende ze het meisje echt totaal nergens van en was dit niet een van de meest subtiele openingszinnen. Uit reactie haalde ze dan ook uit richting het bosje wat haar werd voorgehouden en schudde ze abrupt haar hoofd. ”Nah, liever niet.” Wat dacht ze wel niet wie ze was om dat haast in haar neus te stoppen?
Na haar volgende woorden haalde Avery haar wenkbrauwen ook nog eens wat omhoog. Waar was ze in beland, in een of andere komedie serie met pranks voor het publiek? Het kon haast niet anders, leek het wel. Dit had ze namelijk nog werkelijk waar nooit meegemaakt hoor. ”Zou je alsjeblieft nóóit meer iets in m’n gezicht duwen? Vind ik niet zo prettig.” Wat zij kon, kon zij ook wel hoor? Kom op. Dacht ze dat ze de koningin was of wat dan ook. Nee, die ging ze nog wel even op haar plaats zetten. Nja, proberen dan toch, want dat zou waarschijnlijk wel een tevergeefse taak worden. Zo te merken had ze het waarschijnlijk toch wel erg hoog in haar bol zitten.
”Haast hè..?” Wat bedenkelijk dacht ze even na, maar ze had haar weerwoord allang bedacht. ”Met het wieden van je onkruid misschien? Dat kan wel even wachten neem ik aan.” Wat had ze haar überhaupt eigenlijk ooit aangedaan waarop ze zo’n toon ging aanslaan. Niet dat ze van plan was om daar verandering in te brengen en haar dus wel wat aan zou gaan doen, maar de verleiding was er wel degelijk.
tagged: payton.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

The danger in starting a fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-