Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Hell over me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Hell over me zo maa 29, 2015 12:33 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

Ace liep met zijn handen in zijn zakken gestoken door de straten van Wolfston en keek af en toe grimmig op als iemand hem toesprak. Het begon al laat te worden, het was rond half acht, en ook al was het al even lente, het werd toch nog wel redelijk vroeg donker. Hij prulde wat met de oortjes die in zijn gsm ingelugd zaten, maar hij had ze niet in zijn oren. Ze zaten gewoon in zijn jaszak. Een dame zei goededag en Ace keek haar wat kil aan. "I'm dead", zei hij en tot zijn verbazing glimlachte ze enkel even. "Zal wel, jongen." Hij keek haar verbouwereerd aan maar liep verder en negeerde verder iedereen die hij tegenkwam. Hij was in gedachten verzonken en hij zat in zijn hoofd met een paar mensen. Hij kon niet aan andere mensen denken en hij wou ook aan niemand anders denken. Mensen waren stom dus waarom zou hij moeite doen. Hij begon zichzelf vaag te vinden, en probeerde zijn hoofd leeg te krijgen. De blonde jongen liep verder. Hij wreef over zijn nek en deed nu wel zijn oortjes in. Mayday Parades Terrible Things speelde, en hij zuchtte diep. "So don't fall in love there's just too much to lose." Ace rukte de oortjes weer uit zijn oren en hij draaide zich plots om waarbij hij tegen iemand opbotste. Verbaasd keek hij naar de jongen. "Milan?" Het leek al een eeuw geleden dat hij hem nog gezien had. En als je van de duivel spreekt, zie je zijn staart. Wel, als je aan de duivel denkt in dit geval.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hell over me zo maa 29, 2015 1:05 pm

Het leven van Milan was niet zo gemakkelijk dat het misschien van dichtbij leek.. Je bloedeigen familie gedwongen moeten verlaten, een gave die je mensen laat doden die je zelf maar niet onder controle krijgt en nog veel meer zat Milan gewoon kei hard dwars. Gelukkig genoeg kon Milan tijdens zijn depressiviteit schaduw zoeken door te wandelen in de fabriekslucht.. Het klonk misschien raar aangezien Milan juist een enorme dierenvriend is en het vertikte om dieren door hun lot te laten sterven, toch vond hij apart genoeg de fabriekslucht rustgevend. De meeste mensen worden juist depressief van die geur en komen absoluut niet in de buurt van fabrieken maar Milan was hier een ander geval van. Milan liep al uren rond in het industrieterrein maar er zat iets in hem dwars.. Meerdere malen dacht hij terug aan de keren dat hij Ace Taylor had leren kennen, en het was zeker niet vaak dat zoiets gebeurde.. Milan voelde iets, iets heel prettigs als hij nadacht fantaseerde over Ace en hij voelde zich gewoon helemaal in de wolken zodra hij hem zou zag staan.. Uiteindelijk was hij van plan om richting de plek van zijn family tree te gaan, the elite.. Hij voelde zich al een tijdje minder prettig bij zijn family tree maar hij hoopte ontzettend erg dat Ace daar zou zijn.. Hij rende maar wat sneller weg en liep richting de grens van Oldbrook en hij zag iets wat zijn ogen niet geloofden. Ietsje verder op, zag hij Ace staan. Hoe gek en hoe timing-erig het maar kon zijn hij rende op Ace af. Hij stond bijna voor hem, tot Ace zich omdraaide en dus recht tegen Milan aan botste. "Milan?" hoorde hij Ace zeggen en dit verzekerden Milan's gedachte! "Ace, are you Ace!?" bloosde Milan opeens even uit het niets, waarna Milan direct zoals altijd weer begon te ritsen van vragen. "How is it going? With my its fine! And how's your trans" Transformatie.. Moest Milan daar nou direct over beginnen? Hij weet zelf hele goed dat de meeste warlocks zich niet met Shapeshifters fijn voelen, maar Milan was anders, oke?!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hell over me zo maa 29, 2015 3:06 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

"Ace, are you Ace!?" De blonde jongen lachte kort en knikte naar de blozende jongen. "Jawel hoor", zei hij vriendelijk. "How is it going? With my its fine! And how's your trans" Opnieuw lachte de oudere jongen. "Rustig, Milan. Ik ben oké, ongeveer. Mijn transformatie gaat goed hoor." Hij haalde zijn handen uit zijn zakken en hield even een hand voor zijn mond omdat hij moest geeuwen. "Zullen we anders ergens gaan zitten ofzo?" Hij wees naar een bar tegenover de straat. "Daar bijvoorbeeld." Hij pakte Milan bij zijn mouw en trok hem de straat over, de bar binnen. Er zaten redelijk jonge mensen, maar toch had Ace het gevoel dat Milan er ongeveer de jongste was. Achwat. Hij bleef in de deuropening staan en wreef in zijn handen. De warmte van de zaak deed ze tintelen en hij was blij dat het hier wat warmer was dan buiten. Hij richtte zich tot Milan. "Ik volg jou nu." Hij glimlachte even en wachtte tot Milan een tafel zou kiezen op te gaan zitten.

+Hoop dat je het niet erg vind dat Ace hem die zaak binnen duwt ;P

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hell over me zo maa 29, 2015 3:52 pm

Milan was plots heel druk en blij zodra hij Ace zag, begon hij begon zich steeds aangenamer te voelen. Zijn depressiviteit ging langzaam weg en hij luisterde heel aandachtig naar Ace. "Rustig, Milan. Ik ben oké, ongeveer. Mijn transformatie gaat goed hoor." Milan zag zijn handen uit zijn zakken naar zijn mond gaan om vervolgens een lange geeuw te maken. "Oke right, klopt ja. Rustig" Milan zuchtte diep en begon rustig verder. "Ah, ongeveer oke.. Dat klinkt niet zo positief.." Vervolgens begon Ace over iets anders "Zullen we anders ergens gaan zitten ofzo?" en hij zag Ace wijzen naar een bar in de straat. "Daar bijvoorbeeld." Zonder Milan iets kon zeggen werd hij aan zijn mauw naar de zonet genoemde bar gesleurd. Even droomde Milan weg, maar werd al snel wakker. Hij droomde over,hoe hij de verre toekomst verwachtte. Toen hij wakker werd uit z'n korte dragdroom hoorde hij Ace zeggen "Ik volg jou nu" waarna Milan naar een tafeltje liep en wat bestelde. "Jij ook wat, Ace?" zei hij ook nog even. Vervolgens pakte hij zijn bestelling aan: een mandje bitterballen met een colatje.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ace Taylor
━ Member ━


Posts : 209
IC : 37
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Hell over me zo maa 29, 2015 8:20 pm


»ACE AIKEN TAYLOR
I'm dead. Wanna hook up?«

"Oke right, klopt ja. Rustig" Ace glimlachte nog eens vriendelijk. Milan zuchtte diep. "Ah, ongeveer oke.. Dat klinkt niet zo positief.." Ace haalde rustig een schouder op. "Je weet dat ik een pessimist ben." Hij vroeg of Milan ergens wou gaan zitten en hij wees vervolgens op een zaakje aan de overkant van de straat. Hij liet Milan niet spreken maar nam hem mee naar de zaak. Eenmaal binnen zei hij dat hij hem zou volgen. Milan liep naar een tafeltje en bestelde wat. "Jij ook wat, Ace?" De blonde jongen schudde zijn hoofd. "Nee dankje." Hij zette zijn ellebogen even op de tafel en wreef over zijn voorhoofd. "Wat houdt jou nu wat bezig in het leven? Ik heb je al even niet meer gezien en ik was letterlijk net aan het denken dat ik je nog eens moest opzoeken toen ik tegen je opliep."

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Hell over me

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Hell over me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-