Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Looking at the future.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Looking at the future. zo maa 29, 2015 2:46 pm

Daar stond Milan dan, na een lange tijd depressief rondhangen in de dierenwinkel waar hij alweer bijna weg ging. Zoals je misschien al kon raden was een van Milan's grootste interesses dieren. Dieren dieren en nog eens dieren, ze zijn als kindjes voor hem. Milan heeft veel huisdieren gehad en heeft ze allemaal tot de dood verzorgt, en niks boeit hem gewoon meer dan dieren. Hij maakte het laatste hok schoon en zette de hokbewoners terug in hun thuisfront en hij verliet bijna de winkel. Hij pakte zijn zomerjas en deed deze aan. Lopend naar buiten dacht hij aan een nieuw huisdier voor thuis. Ondertussen keek hij naar het prachtige lente weer; de warme overheerlijke zon die lichtjes scheen, de amusante stadsvogels die met een gevoel voor zang floten, en de enorme drukte in de smalle kleine straatjes. Zonder er bij na te denken botste hij tegen een man aan. Hij keek snel op en verwarde uit zijn droom "I'm sorry Mister, i didnt mean to do this" zei Milan even snel.  HIj keek de 2 mannen even goed aan, wat waren ze toch zo verleidend. Hij dacht meteen aan Ace, en dwaalde dromerig weg. Uiteindelijk werd hij van de dagdroom wakker en zei nog even snel iets. "You two are so cute, by the way" kwam er twijfelend uit de 14jarige Milan zijn mond.

OOC: Topic bestemd voor Milan, Jeremy en Spinner
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Looking at the future. zo maa 29, 2015 3:12 pm
|Words: 580 |Note: Devil is back in town. |Mood: Try to touch me again.|

En daar waren ze weer. Jeremy had niet verwacht dat hij ooit nog Oldbay zou binnen treden. Vroeger was hij hier nog zo vaak gekomen. Een goede tien jaar geleden. Dat was voordat hij Spinner had ontmoet, voordat hij een rijk had gesticht en voordat Jinn zoek was geraakt. Jeremy balde lichtjes zijn handen tot vuisten bij die gedachtes. Jeremy en Spinner waren al drie jaar opzoek naar Jinn, maar er was nog steeds geen teken van hem en dat terwijl Jeremy overal wel zijn mensen hadden. Jinn was kennelijk wel erg goed opgevoed om undercover te gaan. Maar dat maakte de kans ook groter dat Jinn misschien iets was overkomen. Normaal was Jeremy echt niet de persoon die iets gaf om een ander. Jeremy had de kracht om iemand zonder pardon te vermoorden met alleen zijn handen, daarbij kon hij ook nog zijn stok in een scythe veranderen, wat de situatie voor zijn vijand niet beter op maakte. Niemand stond hem in de weg en als dat wel zo was, zou Jeremy die uit de weg ruimde, maar nu was het anders. Jeremy was hier niet gekomen om mensen te vermoorden of om weer een gebied te veroveren. Hij was hier gekomen in de hoop om Jinn te vinden. Het was een gebied waar Jeremy nog niet had gekeken en daarbij wou Jeremy er ook wel weer eens uit. Het leiden van een rijk vrat tijd op en Spinner en Jeremy wouden ook wel weer eens tijd voor hunzelf. Daarom had Jeremy een tijdelijk vervanging voor zichzelf aangewezen in het rijk en was hij samen met Spinner terug naar Kaechan gegaan. Daarbij woonde de familie van Spinner ook hier in Kaechan, dus konden ze daar ook nog eventueel heen, ook al betwijfelde Jeremy of de familie van Spinner blij was met Jeremy. Niemand was blij met Jeremy. Jeremy was de dood zelf.

Jeremy keek kort naast zich waar Spinner liep. Jeremy grijnsde lichtjes, waarna hij kort rond keek. Eigenlijk wou hij wel even een café in gaan. Misschien ergens wat eten en natuurlijk rond vragen of ze Jinn hadden gezien. Jeremy wou net zijn blik weer voor zich uit richtte, totdat iemand plots tegen hem op botste. Met een verontwaardigde blik keek Jeremy omlaag naar de jongen die tegen hem aan was gebotst. Jeremy gokte hem rond de 14 jaar. Jeremy snoof eens. De jongen moest alvast maar beginnen met rennen, wou hij dat hij het overleefde. "I'm sorry Mister, i didn't mean to do this" sprak de jongen meteen. Jeremy trok een wenkbrauw op, terwijl hij al een hand uit zijn jaszak haalde. Plots leek de jongen wat af te dwalen met zijn gedachtes. Hij onderschatte Jeremy overduidelijk. Iets wat Jeremy echt niet kon hebben. "You two are so cute, by the way" sprak de jongen plots. Jeremy gromde lichtjes, waarna hij zonder pardon de jongen bij zijn kraag greep en hem tegen de dichtstbijzijnde muur aan drukte. De hand die de jongen's kraag vast had, drukte naar mate meer op de keel van de jongen zodat hij n ademnood zou komen. "You encountered the wrong person," siste Jeremy bedreigend. Een kille blik was in zijn zwarte ogen genesteld. "Pray for your safety, even though I can assure you that you will die. Right here and now," sprak Jeremy, terwijl hij zijn andere hand op hief. Een duistere gloed gleed over de hand heen. Een gloed die niks anders betekend dan dood en onheil.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Looking at the future. zo maa 29, 2015 4:24 pm

De terug komst naar Kaechan gaf Spinner gemengde gevoelens. Het gaf Jeremy wat tijd samen, maar tegelijkertijd was Spinner nog behoorlijk ongerust over het feit dat Jinn was weg gelopen. Jeremy had over al zijn mensen lopen en nog hadden ze hun zoon niet gevonden. In dat opzicht had Jeremy hem goed opgevoed. Maar dan weer, nu kwam het hun zeker niet goed uit. En omdat het zolang duurde begon Spinner steeds zorgwekkendere gedachten's te krijgen zoals; Leefde Jinn uberhaubt nog wel? Wat als hij helemaal geen onderdak of voedsel vond en was verhongerd? Spinner had door zijn bezorgdheid al meerdere malen een paniek aanval gehad. Jeremy had hem kunnen kalmeren maar ook om die reden was het wel goed om er even tussen uit te gaan. Immers woonde Spinner zijn familie in Kaechan. Spinner zou hen dan ook gaan bezoeken. Hij wilde hen wel weer graag even zien. Spinner had in het begin wel getwijfeld om van huis weg te gaan. Maar Jeremy had zijn mensen om de boel over te nemen en die hadden hun dan ook verzekerd dat ze naar Jinn zouden blijven zoeken. Dat had Spinner dan dan ook wel weer wat geruster laten voelen. Maar hij zou niet eerder echt gerust zijn tot dat Jinn terug was.
Spinner had zijn arm om een arm van Jeremy geslagen en liep zo naast hem door de straat. Spinner zijn blik gleed de straat rond. Het maakte niet uit waar hij kwam. Altijd keek hij even om zich heen om te zien of Jinn er toevallig was. Hier zeker aangezien in Kaechan nog niet was gezocht naar Jinn. Plots voelde Spinner hoe er naar hem gekeken werd. Spinner keek op naar Jeremy die hem aan keek. Spinner glimlachte even lichtjes naar hem. ''I'm..'' Begon Spinner maar werd onderbroken door een jongen die tegen Jeremy aan liep. Spinner liet Jeremy los en keek wat verrast naar de jongen die zeker nog wel onder de vijftien jaar was. 'I'm sorry mister, I didn't mean to do this' Sprak de jongen snel. Spinner glimlachte algauw naar de jongen. Hij wilde de jongen zeggen dat het goed was. Maar in Jeremy zijn ogen lag dat natuurlijk wel anders. Spinner zag hoe Jeremy een hand uit zijn jaszak haalde. ''Jer..'' Begon Spinner dan ook. Hij wist immers na al die jaren wel waar dit heen kon gaan. Spinner tilde dan ook al een hand op en wilde die geruststellend op Jeremy zijn bovenarm plaatsen. 'You two are so cute, by the way' Zei de jongen plots. Spinner keek verbaasd opzij naar hem. Die had hij niet zien aan komen. ''Well tha..'' Spinner hield gelijk zijn mond zodra hij Jeremy naast zich hoorde grommen. Voordat hij het wist had Jeremy de jongen bij de kraag gegrepen en tegen de muur opgezet. Spinner zijn ogen verwijdde wat. Ja dit was te verwachten geweest. Maar dan aan de andere kant. De jongen had zijn excuses al aangeboden. Kon Jeremy dat niet voor een keer accepteren? Spinner slikte eens door de dreigende woorden van Jeremy tegen de jongen. Jeremy eindigde met een hand op de jongen gericht die niets meer dan de dood voor de jongen betekende. Spinner twijfelde geen moment een schoot op de twee af. Spinner plaatste een hand op Jeremy zijn boven arm. De andere legde hij tegen zijn gezicht. ''Let him go Jer, he apologized already and besides we were here for a break remember?'' Sprak Spinner tegen Jeremy. Hij liet zijn duim even geruststellend over de huid van Jeremy zijn wang heen glijden terwijl hij hem haast smekend in de ogen aan keek. Spinner zag Jeremy nu dan ook liever niet zo. Ze waren hier om wat tijd voor hen zelf te hebben en anders wel om Jinn te vinden.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Milan Seomoon
━ Member ━


Posts : 72
IC : 8

“ Character „
Leeftijd:
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Looking at the future. zo maa 29, 2015 4:53 pm

Daar stond Milan dan, tegen een muur geduwd door iemand met pikzwarte ogen. Een slechte warlock, zoals je zeer zeker al raden kon. "You encountered the wrong person," Milan slikte eventjes hele diep. "Pray for your safety, even though I can assure you that you will die. Right here and now," Hij wou bijna wat zeggen tot dat de andere man die veel liever leek iets zei.. "Let him go Jer, he apologized already and besides we were here for a break remember?" Milan keek ze even angstig aan en wist even niets te doen. Aan de ene kant was hij verschrikkelijk bang dat zijn warlockkracht naar buiten kwam, en aan de andere kant bleef hij liever stil. Hij keek ze even beide angstig aan en deed ondertussen - hoe random het ook kon wezen - zijn shirt goed. "Ehm, Goodbye life? I think so? You can also tell you why you're so angry after I accidentally collides against you? And you do not equally kill me? I hope so.." Hij wachtte vol toch wel angst op een reactie van de blijkbaar genoemde Jer.. Hij dacht even na: Jer.. als in Jermaine, of wat? Waar zou Jer een afkorting voor zijn.. Of was het wel een afkorting? Misschien was zijn naam wel gewoon Jer..
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Looking at the future.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Looking at the future.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-