Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Awake and alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Awake and alive zo maa 29, 2015 5:26 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Micah had geweten dat er iets niet klopten wanneer de stemmen van de mensen die nog op straat waren vervaagde. Hij had gedacht dat hij juist aan het gaan was, maar dat leek niet het geval geweest te zijn. Door zijn probleempje was hij een man van gewoonte geworden. Hij nam altijd dezelfde weg, wist precies hoeveel stappen hij waar moest zetten, maar die dag had hij toch besloten om een andere weg te nemen naar zijn huis. Aan een vriendelijke kassierster had hij de weg gevraagd, maar hij was niet uitgekomen waar hij moest zijn. Best frustrerend als je het hem vroeg. Een ramp was het echter niet. Hij moest gewoon zijn stappen terug gaan en hij kwam wel weer op een plek waar volk was en waar hij het kenden. Doordat het al aardig laat was, waren er minder mensen op straat, maar in het vermoedelijke steegje dat hij zich bevond was gewoon weg niemand. Op drukkere plaatsen zou er op een hoofdbaan om dat uur zelfs nog volk zijn.
Een korte zucht verliet zijn mond terwijl dat hij zich omdraaide om maar terug te gaan. Dat ging dus later thuis komen dan hij had gewild. Micah wandelde nog niet meteen verder, maar bleef even staan. Hij drukten op een knopje van de horloge die hij om had en een mechanische stem was te horen. ‘Het is 10 na 12 in de avond.' luide de stem die afkomstig was van de horloge. Handig ding dat het ook was. Wanneer dat hij terug begon te stappen telde hij iedere stap die hij zetten, en op het juiste moment maakten hij een bocht naar links om in een andere straat terecht te komen waar hij eerder ook was geweest. Echter ook al zo iets waar niet veel volk was. Of beter gezegd geen volk. Het enige geluid dat hij hoorden was van de witte stok die hij vast had en die ritmisch op de grond tikten. Micah concentreerde zich op het getik, maar zodra dat geluid werd verstoord door iets anders bleef hij meteen staan. De witte stok nam hij steviger beet, haast klaar om te gebruiken als aanvalswapen als het nodig zou zijn.
‘Is daar iemand?’  


OOC: for Roman
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive zo maa 29, 2015 6:29 pm

for Micah

Roman stond op van zijn stoel. "Het was prettig zaken met u te doen." Zei hij met een kleine grijns. Hij schudden de man zijn hand en nam toen afscheid van de man. Met een kleine grijns op zijn gezicht verliet hij het café waar hij had afgesproken met de man. De man had zo juist zijn eigen valkuil gezet. Hij had een deal gemaakt om met Roman samen te gaan werken en een deel van Venom te worden. Vergetend dat Venom een van de gevaarlijkste Trees is. Het moment dat de man de hand schudden van Roman waren zijn werknemers gedood en heeft de man niets meer. Met een grijns van zelf genoegen liep Roman over straat. Hij kon zijn drugsbendes nu vrij laten dealen in Oldbay.

Roman liep rustig over straat richting de binnenstad om daar naar het hotel te gaan waar hij zou overnachten. Roman liep tussen de steegjes door om sneller aan de andere kant te zijn. Binnen enkele seconden werd Roman op de grond geduwd. Een aantal mannen schreeuwde wat naar elkaar, uit een schrik reactie veranderde Roman in een vos en wist te ontsnappen aan de greep waar hij in gehouden werd. Hij schoot over straat een nieuw steegje in. Zijn achtervolgers achter hem aan. Ver genoeg veranderde hij terug in een jonge man, hij trok zijn kleding recht en keek nog even achter om. ‘Is daar iemand?’ Roman vernauwde zijn ogen en keek naar de man voor hem. Hij wilde vragen of hij een van de mannen was (wat best wel een domme vraag was), maar voordat hij iets kon zeggen stonden zijn achter volgers al weer achter hem.
"Niet een iemand zo te zien." Zei Roman.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive zo maa 29, 2015 6:54 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Het was begonnen met één iemand, maar al snel waren er meerdere voetstappen bij gekomen. In een ruk had hij zich omgedraaid naar de nieuwe mensen die in het steegje gekomen waren. Een onaangenaam vormde zich in zijn maag. Natuurlijk. Aan de manier van spreken van één van de kerels was te horen dat hij het allemaal ook maar niks vond. Dus die persoon had de rest naar daar gebracht. ‘Vrienden gemaakt?’ was zijn droge opmerking. Een kleine, niet echt gemeende, glimlach stond op zijn gezicht terwijl dat hij rustig op zijn plek bleef staan. Wel, er was geen ontkomen aan zeker als het allemaal verkeerd zou uitdraaien. ‘Met hoeveel zijn ze?’ de persoon die er als eerst was bijgekomen moest hij maar even als bondgenoot beschouwen. Tenzij ze allemaal onder één hoedje speelde en de kerel bij de rest hoorden.
De blindenstok die hij bij zich had drukte hij bij één zodat die wat korter werd en normaal gezien ook steviger. Moest het verkeerd aflopen kon hij die dan in ieder geval al gebruiken om zich toch wat mee te beschermen. Aan het gebrom van de verschillende mannen te horen waren ze zeker al met meet dan drie. Micah zetten nog enkele stappen naar voor om zo dichter bij de andere kerel te komen staan. Hij kon niet precies inschatten hoeveel stappen hij nodig zou hebben dus hield hij het maar bij drie. Het was niet het beste idee om recht in de armen van kwade mannen te lopen. Normaal gezien kon hij toch wat schimmen onderscheiden, en zo toch mensen zien staan maar de donkere omgeving hielp daar niet mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive zo maa 29, 2015 8:27 pm

for Micah

Met een beetje geluk had Roman de achtervolgers afgeschud. Maar natuurlijk had hij niet al het geluk op de wereld en werd hij niet veel later net zo makkelijk weer gevonden. Voor hem stond een man met een blinde stok. Hij zuchtte zachtjes. Dit had hij weer een blinde. ‘Vrienden gemaakt?’ Roman keek de man kort vragend aan. Dat kan hij zien? Het maakte hem ook niet veel uit of de man het wel niet kon zien, zo lang hij een beetje kon helpen was het nooit weg.
"Zo iets." Zei Roman lichtelijk sarcastisch. Een kleine grijns verscheen op zijn gezicht. Hij moest alleen heel snel zien af te komen van deze nieuwe vrienden. ‘Met hoeveel zijn ze?’ Was hij serieus? Roman wist niet helemaal zeker wat hij nu moest gaan zeggen. Wilde die man hem serieus helpen terwijl hij niets kon zien?
"Vijf." Zei Roman kort af, hij stond al klaar om meteen aan te kunnen vallen als er ook maar iets gebeurde. Hij keek even naar de man die wat stappen voor uit nam. Hopelijk waren zijn vecht technieken beter want anders was Roman echt flink de sigaar.

Roman kon dan ook nog maar net duiken voordat er een mes naar hem uitgehaald werd. Een geïrriteerde zucht kwam tussen zijn lippen vandaan en en hij greep de man bij de pols die hem probeerde aan te vallen. Hij gaf hem een flinke kopstoot en draaide zijn arm om, om het mes af te kunnen pakken en de man er mee te doden. Weer eentje voor zijn lijstje.
"Denk alleen niet dat ze heel blij zijn met onze vriendschap." Zei Roman en hij greep een van de andere mannen vast.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive zo maa 29, 2015 8:51 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
De andere waren dus met vijf. Zij waren met twee en één ervan zag niet bepaald goed. Het kon allemaal niet veel beter gaan, maar je moest positief blijven denken. Het kon nog altijd goed aflopen. ‘Misschien ging het hen allemaal wat te snel,’ reageerde Micah nog. Een opmerking over dat ze hun kop moesten houden werd gemaakt door één van de gasten. ‘Vriendelijk volkje.’ Was hij even blij dat hij niet met zo’n mensen om ging.
En van de mannen was op hem af komen, als hij zijn eigen oren toch mocht geloven. Enkele spottende opmerkingen werden namelijk gemaakt, en de stem ervan kwam als maar dichter bij. Eenmaal dat hij vermoede dat de man dicht genoeg in de buurt was haalde hij uit door in een vlugge beweging met de witte stok naar de man te steken. Micah vermoede dat het de maag van de man was. Een kreun van pijn verliet de kerel zijn mond, maar wanneer dat de Warlock opnieuw wilde aanvallen werd zijn stok vast genomen en zonder al te veel moeiten uit zijn handen getrokken. Iets brak vervolgens, en je moest geen genie zijn om te weten dat het de geleidestok was. De twee delen vielen de grond op en direct nadien belande een vuist tegen zijn rechter kak, maar Micah wist zich snel te herstellen. Zijn handen waren vuisten, en zo haalde hij eerst met zijn ene hand uit naar de maag om met zijn andere hand meteen naar de kerel zijn keel te grijpen. Tot zijn geluk was het geluk om die vast te nemen. De lichaamstemperatuur in zijn hand verlaagde snel, maar ook zeer snel en ijskristallen vormde zich op zijn hand, en de keel van de man begon volledig wit te zien waarna er stikkende geluiden uit de keel kwamen en de man de grond op viel wanneer hij los werd gelaten.
Het was zeker geen aangename manier geweest om te sterven aangezien de keel van de man vanbinnen uit bevroor. ‘Dat was één,’ zei Micah. Er waren vijf mensen, en één ervan vormde al zeker geen bedreiging meer. Hoeveel er nog over schoten was een raadsel aangezien hij niet wist hoe de andere persoon ervoor stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive wo apr 01, 2015 8:15 pm

for Micah

‘Misschien ging het hen allemaal wat te snel,’ Roman grijnsde ondanks dat de man misschien nu ten onder zou gaan in een gevecht had hij tenminste wel humor. Wat Roman dee afvragen waarom de man nog niet was weg gedeinsd. De man was blind en was niet bang om mee te doen in dit gevecht? Hij moest nog even zacht lachen om de sarcastische opmerking voordat hij de aanvaller neerlegde met zijn eigen mes. Roman draaide zich om, om de man te helpen maar dat was overduidelijk niet nodig. Net zoals de aanvallers keek iedereen even verrast naar de man die de aanvaller zonder enige moeite wist te doden. ‘Dat was één,’ Roman werd uit zijn verbazing gehaald en grijnsde.
"Maak dat er maar twee van," Grijnsde hij. "Nog drie te gaan." Zei hij voordat hij naar de grond ging. In enkele seconde stond er een vos midden op de straat. Roman gromde laag naar de aanvallers en sprong op. Hij greep naar een keel en scheurde die aan stukken. Andere probeerde hem wel aan te vallen, maar met zijn snelle bewegingen was hij moeilijk te pakken. Een van de aanvallers zijn keel lag open en schreeuwde het uit van de pijn, dat gaf Roman tijd om een tweede aanvaller te grazen te nemen. Waarom had hij niet eerder dit gedaan, dat had een hoop problemen voorkomen, als straks mogen uitleggen waarom deze mannen achter hem aanzaten. Roman greep zijn eerdere aanvaller nog een keer nadat hij van de schrik bekomen was en onder het bloed nog door wilde vechten. Hij had de man nog een keer naar de keel gegrepen en hem gedood. Zo greep hij ook nog de andere aanvallers.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive wo apr 01, 2015 9:19 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Nadat Micah de eerste persoon had weten te verslaan was het heel even stil. ‘Hee, niet staren,’ zei hij met een grijns op zijn gezicht. Niet dat hij wist of mensen aan het kijken waren, maar het was duidelijk dat er iemand keek nadat er een zacht en onschuldige kuch te horen was. Mensen waren soms toch grappige wezens.
De andere wist te melden dat er nog enkele andere aanvallers waren verslagen, en aan het geluid te horen werden de anderen ook al snel ingemaakt op een manier die niet mensvriendelijk klonk. Niet dat het uitmaakten, zolang dat ze er maar levend vandaan kwamen. ‘Ik heb het gevoel dat je de rest wel aan kan?’ wist hij veel waar iedere persoon stond, wat er allemaal gebeurde en hoeveel er misschien nog over schoten.
Het schot dat vervolgens gelost werd door iemand had hij niet zien aankomen. Een kogel was ook zo klein, dat zelfs moest het dag zijn hij het niet kon zien. Iets dat je niet ziet aankomen kan je daarbij ook niet ontwijken, of je moest veel geluk hebben. Geluk stond jammer genoeg niet meteen in de man zijn woordenboek. Een pijnscheut ging enkele seconden later door zijn been heen. Het begon in zijn bil maar verspreide zich al snel. Micah was nooit het type geweest om zich door pijn te laten doen, hij probeerde het voornamelijk te negeren en daardoor beet hij op de binnenkant van zijn kaak. Om het bloede tegen te houden hield hij zijn hand op zijn linker bil tegen de schotwond.
It was really his lucky day! Eerst een kerel die een boze benden achter zich aan had, zijn arme stok die brak en nu de wond. Ach, het kon altijd erger want hij had ook echt al erger meegemaakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive wo apr 01, 2015 9:50 pm

for Micah

‘Hee, niet staren,’ Roman schudden grijzend zijn hoofd terwijl hij veranderde in een vos en de andere aanvallers aanviel. In zijn vossen vorm was het veel makkelijker om de aanvallers aan te vallen en te doden. ‘Ik heb het gevoel dat je de rest wel aan kan?’ Roman kon niet praten als een normaal mens op dit moment en moest het doen met de geluidjes die zijn vos kon maken. Hij scheurde zijn aanvallers in stukken en zodra hij bij de laatste kwam was hij net te laat om zijn arm te kunnen happen. Een schot werd afgevuurd en de kogel ging recht op de blinden man af. Roman twijfelde geen moment en viel de aanvaller aan. Hij scheurde zijn keel open en gromde laag. Zodra de aanvaller dood was veranderde Roman terug. Hij deed zijn jasje en stropdas recht en veegde het bloed van zijn mond met een zakdoek die hij op straat liet dwarrelen. Hij haastte zich naar de man om die te ondersteunen.
"Kom mee, ik kan je naar een veilige plaats brengen waar we die wond kunnen schoonmaken." Zei Roman strikt. Hij haalde nog een zakdoek uit zijn zak en depte die tegen de wond. Hij nam zijn telefoon uit zijn zak en tikte de sneltoets in.
"Breng een auto naar Wherle Avenue." Zei Roman. Zoals Roman verwachtte was er binnen enkele minuten een auto die hun zou brengen naar een veiligere plaats. "Stap in." Zei Roman net zo strikt als eerst tegen de man die neer geschoten was. Hij hielp de blinde man met instappen en ging zelf naast de man zitten. De bestuurder gaf hij de opdracht zo snel mogelijk naar het hotel te rijden.
"Ik zal je de schrik besparen," Zei Roman tegen de blinde man. "Mijn naam is Roman Villiars. Ik breng je naar mijn hotel waar mijn mannen je zullen helpen." Zei hij. De meeste mensen zouden nu de schrik krijgen van zijn naam. Zoals de meeste wisten was hij de leider van Venom die niet bekent stond om hun zoette koekjes (die overigs wel heel lekker zijn).Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive wo apr 01, 2015 10:07 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
De andere persoon wist gelukkig de rest af te handelen. Hij moest de andere ook gedood hebben voordat hij af kwam voor ondersteuning. Zonder verder te klagen sloeg Micah één arm over de man zijn schouders. Als antwoord op wat er gezegd werd knikte hij even. Hij had geen idee wat hij moest voorstellen bij een veilige plaats. De andere moest begonnen zijn met te bellen, en ondertussen luisterde hij het gesprek zo goed mogelijk als hij kon af.
Een auto stopte vlak bij, wat handig was. Ondanks dat het wandelen zou gaan, verkoos hij toch het voertuig boven de rest. De toen nog onbekende dwong hem haast om in te stappen, en daar ging hij maar niet op in. Micah legde één van zijn handen tegen het dak, zodat hij zeker niet met zijn hoofd tegen de wagen zou stoten. Dat zou nogal stuntelig en onprofessioneel overkomen. De andere kwam naast hem te zitten, en de auto vertrok al zeer snel.
Na alles stelde de andere zich toch voor. Roman Villiars. Ja, die kerel kende hij wel. Of hij had toch al wat gehoord over de leider van Venom. ‘Micah Rodcill,’ begon de man met het voorstellen van zichzelf. Zijn hand liet hij langzaam over de wond heen gaan, om met zijn vingers zowat de schade te kunnen voelen. Met wat geluk was de wond niet te diep. 'Ik ben er zeker van dat ik mezelf wel weet te redden als ik gewoon de nodige materialen heb.’ Geholpen worden bij kleine dagelijkse zaken was één iets, maar een wond laten verzorgen door een bende gangsters ging er net iets over. ‘Ik hoop namelijk dat jullie iets hebben om de kogel ermee uit te trekken? Als ik er met mijn vingers in moet kan het nog een smerig en onplezierig boeltje worden.’ Ieder woord dat hij zei meende de man. Ondanks dat je het misschien niet zou zeggen was het zeker niet de eerste keer dat hij zo iets meemaakten. Het zou voor Micah ook niet de eerste keer zijn dat hij een kogel uit zijn lichaam moest halen. ‘Zou ik trouwens wel mogen weten waar we naar toe gaan?’ Ondanks de wond wist hij zich - door eerdere ervaringen - sterk te houden, en was er maar een lichte verandering in zijn stem die toch aantoonde dat hij best veel zeer had.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive zo apr 12, 2015 8:48 pm

for Micah

'Ik ben er zeker van dat ik mezelf wel weet te redden als ik gewoon de nodige materialen heb.’ Roman kende geen enkele blinde man die een kogel uit zijn eigen lichaam kon halen. Dat was best wel badass. Hij kende dan ook geen enkele blinde man die zo kon vechten. Iets in Roman zei dat het niet de eerste keer was dat Micah in een gevecht was geraakt. ‘Ik hoop namelijk dat jullie iets hebben om de kogel ermee uit te trekken? Als ik er met mijn vingers in moet kan het nog een smerig en onplezierig boeltje worden.’ Roman knikte... Wacht dat kon de man natuurlijk niet zien.
"We hebben alles wat je nodig heb. Mijn mannen staan zelfs paraat om je te helpen als je dat wilt." Zei Roman. Zijn mannen stonden paraat wanneer hij dat wilde, zo niet bleef er niet veel van ze over. ‘Zou ik trouwens wel mogen weten waar we naar toe gaan?’
"De Rose fanity hotel aan de andere kant van de stad. We zijn er bijna." Zei Roman.

Zodra de auto gestopt was voor de deur van het hotel stapte Roman als eerste uit om de deur van Micah open te doen en hem te helpen naar binnen. Een paar vreemde ogen keken hun aan alsof ze voor het eerst een gewonde man hadden gezien. Wel ja misschien was dat ook wel zo. Roman rolde lichtjes met zijn ogen en hielp de man de lift in.
"Gelukkig hebben we een vrolijk lift muziekje." Zei Roman om de boel wat op te fleuren. Het deuntje was erg aangenaam en de pling van de lift aangenamer. Roman hielp de man over de gang naar zijn hotel kamer. Eenmaal binnen gaf hij meteen orders.
"Ik heb spullen nodig om een kogelwond te verzorgen en wel nu." Sprak hij wat streng en een aantal van zijn leden gingen meteen aan de slag om die spullen te halen.

"Sam! Ik wil dat je met jou groep achter Hayles aan gaat. Laat hem maar merken dat je met Venom niet moet sollen." Gaf hij een nieuwe order. Daarna draaide hij zich weer tot Micah.
"Heb je alles wat je nodig heb?" Vroeg hij voor de zekerheid.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive zo apr 12, 2015 9:13 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Micah wist nog steeds niet of hij blij moest zijn met de hulp of niet. Het ging niet zozeer om het feit dt hij voor zichzelf wilde zorgen of wat dan ook. Veel mensen die wat mankeerde wilde geen hulp aanvaarden omdat ze wilde aantonen dat ze voor zichzelf konden zorgen. De man vond niks mis met wat hulp, maar hulp van Venom was toch nog net wat anders. ‘Dat gaat een leuke rit terug worden,’ mompelde hij, en dat vooral tegen zichzelf. Hij wist ongeveer waar dat het Rose Fanity Hotel was, en het was voor hem letterlijk aan de andere kant.

Tot op dat moment was Roman al heel de tijd aardig geweest, of in ieder geval behulpzaam. Hij wilde hem helpen met de wond, hielp hem zelf naar binnen, hopelijk in het gebouw want ze konden hem toen echt alles wijsmaken. ‘Wat ben ik blij dat er niets mis is met mijn oren,’ ging hij verder, al had het een sarcastische ondertoon. Muziek in liften vond hij meestal maar niks, na een tijd begon het ook altijd te irriteren maar daar viel het nog vrij goed mee. Of het was omdat de pijn vooral zijn aandacht eisten dat hij de muziek niet meteen hoorde. Hoe dan ook vond Micah het niet aangenaam om letterlijk blindelings iemand te moeten volgen. Hij bevond zich in een compleet onbekende ruimte waar hij zichzelf niet zou kunnen oriënteren omdat hij niks wist zijn. Ieder moment zou hij ergens op kunnen stappen of tegenaan kunnen lopen. Hij had dan ook niet echt tijd om ook waar even iets aan te raken. De man was dan ook opgelucht wanneer hij ergens kon gaan zitten, een stoel zo te voelen. Roman bleef ondertussen maar bevelen opdragen, maar daar luisterde hij niet echt meer naar.

Spullen die hij zou moeten gebruiken werden uiteindelijk wel voor hem neer gelegd. Met één hand tasten hij naar de spullen die voor hem werden klaar gelegd. Tussen de spullen lagen kompressen, watjes, handdoek, een vrij grote pincet en ook nog een busje met het één of het andere middel in. Een naald en vermoedelijk draad was er ook, maar dat zou iets zijn wat hij niet zelf zou kunnen. ‘Is dit ontsmettingsmiddel?’ vroeg Micah terwijl dat hij één van de busjes omhoog stak. Bij hem thuis had alles een etiket zodat hij wist wat hij vast had, natuurlijk moest hij niet verwachten dat het bij een ander ook zo was. Hij had dan ook niet anders kunnen doen dan het te vragen.
Het busje legde hij in ieder geval al links van hem, terug op de tafel. Zonder ook maar te bedenken dat het voor andere misschien vreemd moest zijn trok hij zijn broek uit om beter aan de wond te kunnen komen. ‘Zo meteen heb ik wel iemand nodig die de wond zou kunnen dichtnaaien,’ hij wilde niemand in het bijzonder aanspreken, en eigenlijk had hij het ook liever gewoon zelf gedaan. De mensen van Venom stonden niet meteen bekend als de aardige mensen met wie je een koffie zou gaan drinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive wo apr 15, 2015 11:06 pm

for Micah

‘Dat gaat een leuke rit terug worden,’ Roman grijnsde kort. "Als je wilt kunnen mijn mannen je morgen een lift naar huis brengen." Bood hij aan toen ze aangekomen waren bij het hotel. Hij kon begrijpen dat het erg vervelend was ergens van straat geplukt te worden en vervolgens aan de andere kant van de stad te eindigen. Roman zelf had het waarschijnlijk ook niet erg fijn gevonden. Hij was de lift in gestapt met de man en maakte een opmerkingen over de muziek. Waar de man vrij sarcastisch op reageerde. Roman gniffelde zachtjes over de opmerking en schudden zijn hoofd. Hij bracht de man naar zijn kamer waar hij meteen aan de slag ging met zijn leden. Hij gaf er een paar orders die ze strikt opvolgde. Roman wou dat de personen die hen hadden aangevallen meteen van de aard bodem zouden verdwijnen. Hij kon het niet hebben om telkens achter zijn schouder te moeten kijken.

‘Is dit ontsmettingsmiddel?’ Roman draaide zich om en knikte in besef dat de man dat helemaal niet kon zien. "Dat is ontsmettingsmiddel." Zei hij er snel achteraan zodat de man wist wat het was. ‘Zo meteen heb ik wel iemand nodig die de wond zou kunnen dichtnaaien,’ Roman knikte opnieuw, ook opnieuw in besef dat de man dit niet kon zien.
"Daar kan ik je mee helpen." Zei hij snel. Hij moest er aanwennen dat iemand zijn houding niet kon zien. Roman was veelste veel gewend om alleen met zijn lichaam te praten dan met zijn woorden.
"Heb je ergens anders nog hulp bij nodig?" Vroeg Roman.Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Awake and alive wo apr 15, 2015 11:19 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Terwijl dat ze onderweg waren naar de kamer waar Roman vermoedelijk overnachten werd gezegd dat ze hem vast wel thuis konden afzetten. Ergens goed, ergens ook weer niet. Ze wisten dan meteen waar hij woonden, al was het niet moeilijk om daar achter te komen. Zeker niet voor één of andere bende. Venom had sowieso wel zijn manieren om aan informatie te komen. Als teken dat het goed was knikten hij maar even.

Het flesje dat hij vast had gehad was wel degelijk ontsmettingsmiddel geweest en Roman was ook van plan om te helpen met het naaien. Er werd nog gevraagd of hij ergens anders hulp bij nodig had maar dat was niet meteen nodig. 'Het zal wel lukken,' zei Micah met een kleine glimlach. Het was duidelijk dat hij het toch niet het leukste werkje ooit vond en dat hij het niet echt zag zitten. Maar het moest gebeuren, en hij deed het liever zelf dan dat hij op andere moest vertrouwen. De handdoek rolde hij ondertussen wat op om die in zijn mond te steken. Niet waar het voor diende want eindelijk was het voor het bloede, maar hij had iets nodig om kracht op uit te oefenen. In het gebouw waren vast nog andere mensen, en hij wilde niet de boel bij één roepen. Met de handdoek zou dat niet gebeuren.
Nadien begon hij eraan. Hij deed wat ontsmetting op de wond, nam er nadien een kompres bij om even op de wond te houden en de pincet te pakken. Het minst plezierige werk begon toen hij in de wond moest gaan met het metalen ding. De pijn schoot door heel zijn been wanneer de pincet er nog maar een millimeter in zat. Waarschijnlijk moest dat ook wel te zien zijn aan zijn gezicht, en het werd er niet beter op naar maten dat hij dieper ging tot aan de kogel. De kogel eruit halen was al even erg, maar het ding viel uiteindelijk toch op de grond. Zwaar ademend liet Micah al de rest vallen, haalde de handdoek uit zijn mond en drukte die op de schotwonde. 'Dat was dat al,' zei hij, maar aan zijn stem was te horen dat het hem toch niet goed was bekomen. 'Jou beurt,' het naaien zou hem zelf echt niet lukken. Eerde had hij geweten waar alles op tafel lag, maar nu had hij geen idee meer wat dat waar lag.

Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Awake and alive

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Awake and alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-