Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 All or Nothing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: All or Nothing ma okt 20, 2014 4:30 pm

Emily Thorne
Het was heerlijk om in haar dierlijke vorm rond te lopen, ze voelde zich zo veiliger en minder kwetsbaar dan wanneer ze in haar menselijke vorm liep. Dan had ze niks, geen wapens om haarzelf mee te beschermen en enkel de belofte dat ze kon veranderen in een dier zodra ze zich bedreigd voelde op wat voor manier dan ook. Een Warlock had het veel gemakkelijker natuurlijk, die kon ten alle tijden zijn of haar krachten gebruiken, maar een Shapeshifter moest eerst veranderen in het dier. Gelukkig ging dat bij haar nu vloeibaar, maar natuurlijk had ze nog steeds haar minpunten. Zo kon ze wel eens te kwaad worden en ongewild veranderen in haar dierlijke vorm, al gebeurt dat zeer zelden. Haar wit grijzige vacht met de zwarte vlekken bewoog door de wind die erdoor heen ging terwijl ze het rennen op een hoger tempo probeerde te krijgen. Een sneeuwluipaard met ijsblauwe ogen, zo zag ze eruit in haar dierlijke vorm. Emily was er trots op en dat liet ze zo af en toe ook wel eens zien. Het was een prachtig dier, zo'n sneeuwluipaard, en ze was blij dat ze dat van haar vader geërfd had. Het enige misschien wat ze nog van haar vader over had.

Eenmaal bij het gebouw aangekomen veranderde ze terug in haar menselijke vorm. Hier voelde ze zich redelijk op haar gemak. Desondanks dat er geen familytree was en het toch wel een ceremonie plek was, wist ze dat ze hier veilig kon zijn. Het overweldigende gevoel dat ze kreeg wanneer ze het gebouw binnen liep was dan ook perfect voor haar. Het gaf haar moed, kracht en alles wat ze nodig had op momenten dat ze het niet meer zag zitten - gelukkig was dit niet zo'n moment en sterkte het haar alleen maar meer aan. Voor een paar minuten bleven haar ogen nog ijsblauw, zoals deze waren geweest in haar dierlijke vorm, maar uiteindelijk veranderde dit in haar eigen donkerbruine oogkleur. Het was raar dat het altijd nog even bleef, want op het moment dat ze van mens naar dier ging veranderde haar ogen als eerste en een paar seconden daarna kwam het dier, maar als ze terug van dier nar mens ging, dan duurde het even voordat haar ogen weer terug in hun normale staat waren. Ze was blij dat ze een shapeshifter was. Niet alleen gaf het haar de kans om in een dier te veranderen en als een dier te leven, ook gaf het haar de zintuigen die zo'n dier had.
All or Nothing© tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jinn
━ Global Moderator ━


Posts : 635
IC : 86
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 13 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: All or Nothing za okt 25, 2014 11:31 pmIn een flits schiet de witte wolvin door het bos heen. Haar poten zetten zich met een geweldige kracht af van de grond, maar maakte toch nog zo min mogelijk geluid waardoor je haar nauwelijks kon horen. Haar oren waren in haar nek geklemd, waardoor haar lichaam nog meer gestroomlijnd was. Haar ijsblauwe ogen waren gericht naar voren. Behendig ontweek ze eventuele obstakels in haar. De wind schroeide door haar witte vacht heen en zorgde voor een onbeschreven fijn gevoel. Het was iets waar ze nooit genoeg van zou krijgen. Normale mensen en Warlocks zouden zo iets nooit kunnen ervaren. Eevy was zo blij dat ze dit leven had. Dat ze voor een groot gedeelte een wolf was.

Eevy hoefde geen geur te volgen om uit te vogelen waar de ruïne stond. Het was waar ze vroeger was wakker geworden na de Ceremony. Zij wist niet meer wie ze was en wat haar verleden was. Ze had die herinneringen ook nooit meer terug gekregen, alleen haar naam kon ze zich herinneren. Eevy zat er niet mee dat ze maar een helft van haar leven wist. Het was immers maar een klein gedeelte van haar leven en maar het verleden. Alles maakte haar nu tot hoe ze nu was en daar was ze blij mee. Ze had niemand nodig om te overleven. Ze kon zichzelf prima redden, maar wat gezelschap kon nooit kwaad.

Op een kleine kilometer van de ruïne vandaan kwam Eevy tot een stil stand. Ze besloot om lopend verder te gaan. In een rustig drafje liep ze verder en liet ze haar oren nu op rijzen. Haar neus ving hier en daar wat geuren op, maar de geur van een mede shapeshifter was diegene die het meeste door drong. Een anderen? Hoe leuk. Eevy besloot dan ook om in een mens te veranderen. Binnen een fractie van een seconden was ze verandert in een jongedame met een egale huid, wit haar en dezelfde ijsblauwe ogen. Langzamerhand naderde ze de ruïne en zag ze daar inderdaad een meisje staan. "Hee," riep Eevy naar het meisje. Het klonk niet bot of kil, ze moest gewoon wat harder praten om de afstand tussen hen te overbruggen. Eevy nam een kort sprintje en stond al snel naast het meisje. "Waarom ben je hier?" vroeg Eevy en een lichte glimlach sierde rond haar amandel kleurige lippen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Derek Hale
━ Member ━


Posts : 29
IC : 6

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: The Elite
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: All or Nothing do nov 20, 2014 4:59 pm

Nice to meet you ladies
Derek was busy with his magic. Lightning hitting the trees around him. It was his magic. Electric and Lightning together, actually it was the same. With electrics he could make the lightning. A little grin decorated his face. Magic was his way to release all the sad feelings. His feelings about losing his family and everything sad that happened in his life. Derek looked around and sat down. He needed to do something with his powers. Maybe he could find other people, warlocks or shapeshiftes to start a tree with. The man stood up and started to walk around to find some people. Maybe he could ask Emily. She was perfectly. The day they had met he had a feeling she would be important. His mind started to work. “That’s what they meant with it!” He started to run. Looking for a way to contact her. But that was actually impossible if he didn’t knew how he could do that. Maybe a locators spell, but that was actually cheating. Derek stopped and went to a ceremony place. He guessed there would be some people. It was a place that could attract others so easily. Maybe he would find her there wandering around?

The man went to this place, and what he found there, was actually better than just the first thought. “Today is my lucky day! Two girls in one place.” He looked at the two animals. “Oh don’t look so surprised, I know you are shapeshifter ladies.” He sat down on a rock near the two animals. “A snow leopard and a white wolf. That’s perfect!” He smiled and started to throw a little electric ball into the air and caught it easily, with the hand that throw it, again.


// OOC ~ I hope this will be an active topic again Very Happy

tag: #PERFECTDAY
words: 291
notes: #LateReply
©️ Jung DaeHyun


Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: All or Nothing

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

All or Nothing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Soulsilver :: Soulsilver :: Silverdeer-