Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Rude Boy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Rude Boy do apr 02, 2015 10:56 pm


Met een zachte kreun rolde de jongeman zichzelf uit zijn bed. God, was het alweer zo laat? De klok toonde 16u26. Hoe was het mogelijk? Okay, dat hij pas om 8 uur die ochtend in zijn bed zat en het nog een uur had geduurd voor hij goed en wel lag te slapen, had er vast wel iets mee te maken. Sinds hij lekker kon doen waar hij zin in had, deed hij dat ook. Niet dat hij daarvoor ook maar iets van belang had gehecht aan het feit dat zijn moeder hem op een normaal uur thuis wou hebben en wou hebben dat hij weer op stond.. Maar nu stond er tenminste geen vrouw van middelbare leeftijd om het half uur op zijn deur te bonken dat het tijd was om verdòmme wel nu meteen op te staan.

Eros legde wat muziek op, plofte neer op de bank die in de living stond en zette zijn Play Station aan. Het oude pakhuis was wel netjes ingericht, moest hij zeggen. Met het geld van zijn ouders, natuurlijk. Hij had schaamteloos een paar duizenden dollars van hun bankrekening gehaald; als ze alle kosten die Amor maakte konden financieren, dan mochten ze hem ook wel steunen.. Zelfs als ze er niet mee akkoord gingen. Anyways, hij keek al uit naar die avond, maar dan moest hij de komende uren wel zien te passeren. De club ging pas open om 23u, dus hij had nog wel een tijdje te kloppen.

Uiteindelijk had hij zijn tijd mooi weten te verdoen met douchen, eten, gamen en een outfit kiezen. Ja, dat was ook belangrijk. Hij was best wel ijdel te noemen. Het was zelfs 23u30 geworden toen hij eenmaal uit de metro was gestapt en naar het kraakpand liep waar de club zich in gevestigd had. Het was een chille, ondergrondse plek, waar ze lekker ruige muziek speelden. Precies zijn ding, lekkere bass door de boxen knallen en goedkope maar deftige drank. Hij bewoog zich soepel tussen het volk door. Binnen de kortste keren stond hij te chillen bij de bar, met een Mojito in zijn handen. Eens zien of er nog iemand contact zou maken of niet.

- OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Imogen Laing
━ Member ━


Posts : 53
IC : 11
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rude Boy di apr 07, 2015 12:11 am

you're so dark
Net nadat ze haar laatste stuk sushi opgegeten had, was Imogen al in the mood om ergens anders heen te gaan. Pff, hier was ook echt niks te doen maar eerlijk - ze wist al dat haar avond niet denderend zou zijn toen ze de chique sushibar binnenstapte, waar ze maar gelijk aan het verste hoekje van de bar ging zitten om gefascineerd naar de kleine bordjes sushi te staren die voorbijkwamen op de smalle loopband. Oldbay was in twee woorden verdomd saai te noemen. De avond ervoor had ze nog wat lol gemaakt met John en Imogen kon het niet laten om aan te agent te denken terwijl ze haar portemonnee uit haar tas pakte en afrekende. Wat zou hij nu aan het doen zijn? Whiskey drinken? Jongens bekeuren die niet snel genoeg hun paspoort lieten zien of met wapens zwaaiden? De blondine trok haar mondhoek op toen ze aan het voorval van gisteravond dacht. Dat was nog het enige leuke aan de avond geweest. Op haar zwarte hakken liep ze de sushibar uit en ze kon zweren dat ze een hele hoop afkeurende blikken van de mensen in het restaurant in haar rug voelde prikken - blikken van vrouwen in nette mantelpakjes en mannen in maatpakken. Ze detoneerde behoorlijk in het restaurant, met haar korte leren jasje, zwarte jurk die tot net boven haar knieën kwam en de zware zilveren ketting met spikes die om haar nek hing. En natuurlijk, haar opgeschoren haar: iets dat meteen in het oog sprong.
Met een triomfantelijke grijns verliet ze het restaurant om meteen maar weer in het uitgaansdistrict van Oldbay te duiken. Lang duurde dat niet - ze bracht maar tien minuten in één bar door, ze had niet eens een drankje gepakt, om bijna rechtsomkeert te vertrekken. Gewoonweg dramatisch. Een bar gevuld met posh mannen (die haar eng genoeg aan haar eigen vader deden denken) en vrouwen die letterlijk dollartekens in hun ogen zagen terwijl ze een gesprek met de rijke mannen probeerden aan te knopen. Hoewel Oldbay de meest moderne stad van de twee grote steden in Kaechan was, leek het ook meteen een stad gevuld met saaie bierdrinkende zakenmannen. Imogen wilde net weer terug naar haar hotelkamer vertrekken voordat haar ineens iets te binnen schoot. Wolfston. Het oude centrum. Misschien dat daar iets te doen was? Het was... avontuurlijker, waarschijnlijk, maar alles was beter dan een avond alleen spenderen in een hotelkamer, kijkend naar herhalingen van series op de televisie in haar hotelkamer. Bovendien: de nacht was nog jong. Zodoende had ze de metro gepakt naar Wolfston. De wagon was verrassend modern en Imogen was verbaasd toen ze na ongeveer een half uur op haar plaats van bestemming was.

Het contrast met de moderne metro kon bijna niet groter zijn: Wolfston leek zo uit een tijdperk te komen waar de industrie net uitgevonden was. Fabrieken en pakhuizen vulden de skyline van de stad. Niet echt de plaats voor een fancy club, maar Imogens nieuwsgierigheid won het van haar eerste indruk van de stad. Benieuwd naar wat ze zou ontdekken liep ze een steegje in, waar het geluid van een harde bas haar meteen verwelkomde. Ooh... Dit kon nog eens interessant worden. Haar hakken tikten op de betonnen grond van het oude pakhuis terwijl ze de binnenkant van het gebouw nieuwsgierig bekeek. Een club in een oud pakhuis. Nice. Je moest toch wat doen met die oude gebouwen. Met snelle stappen liep Imogen naar de bar, waar ze een jongeman een mojito zag bestellen. Hmm, goed idee. 'Dezelfde als de jongen naast me alsjeblieft,' zei ze en pakte met een glimlach haar drankje aan. Imogen nam een slok en liet haar ogen door de ruimte gaan, waarbij ze de jongen naast haar ook eens wat beter bekeek en bijna meteen verscheen haar welbekende grijns op haar lippen. Het drankje was heerlijk - en dat was niet het enige heerlijke in de ruimte.    
© LOUIS!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rude Boy di apr 07, 2015 2:20 am


De DJ deed wel mooi zijn best. Een remix van Rihanna’s tophit Rude Boy. Echt heel smooth en de vibe die in de club hing was een vibe waar de jongeman zich zeker wel in kon vinden. Een beetje genieten van de muziek en het uitzicht. Want ja, dat was ook helemaal niet verkeerd die avond. Hij kwam hier wel vaker, maar het leek vanavond drukker te zijn dan anders. Zoveel te beter. Niet dat hij uit was op een chick om mee naar huis te nemen, maar hey, hij was niet voor niets vernoemd naar de god van de liefde? Dus een beetje plezier maken op dat vlak, was een standaard hoor.

En deze avond leek het hem gegund te zijn. Hij was er nog geen vijf minuten en de eerste kans werd hem als het ware gewoon voorgeschoteld. Een nogal hotte babe was naast hem komen staan en door de manier waarop ze haar drankje bestelde, wist hij dat ze hem ook al had gespot. Eros nam een slokje van het koele drankje en draaide zich toen naar haar om, terwijl hij zijn ene arm nonchalant op de bar legde. "Excellente keuze", Zei hij met een scheef glimlachje, terwijl hij maar even in het midden liet of het over de mojito ging, of over iets helemaal anders.

Bestuderend nam hij de babe even in zich op. Ze zag er niet veel ouder uit dan hem, kon misschien zelfs jonger zijn. Haar outfit was meteen ook goedgekeurd. Dit was geen saai meisje dat braafjes naar haar ouders luisterde. Een beetje als hij dus, al zou je hem niet zo snel in een rok zien verschijnen. Misschien ooit nog wel zo’n Griekse goden-gewaad-rok-ding, maar dan alleen als hij er geld voor kreeg. Of iets anders, ghehe. Ze zag er best wel anders uit dan het andere volk dat hier rond liep. Ze had iets om haar heen hangen, een uitstraling die hij niet meteen kon thuisbrengen. Dat het hem aan trok, was een feit tho. "So, om heel even standaard te doen, ik heb je hier nog niet eerder gezien.. Dat zou ik wel onthouden", Zei hij met een opgetrokken wenkbrauw, die zijn mededeling meer als een vraag liet overkomen. Hij wou weten wie deze chick was, en hij zou niet weg gaan voor hij dat ook helemaal had uitgevonden.

song

- IMOGEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Imogen Laing
━ Member ━


Posts : 53
IC : 11
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rude Boy di apr 07, 2015 7:21 pm

you're so dark
Werd ze nou echt iemand die elke avond alle bars afging? Zo'n typische rich girl, zonder werk maar terend op het geld van haar rijke ouders, lurkend aan dure cocktails? Enigszins leek Imogen er wel op: werk had ze niet, haar ouders stortten nog elke maand een mooi bedrag op haar rekening en het enige wat ze deed was well... Rondreizen. En shapeshifters door hun ceremonie heen helpen en héél soms zweverige astrologische consulten geven aan mensen die echt ten einde raad waren (en die ze meestal ook voorloog omdat haar cliënten zich meestal simpelweg in een hopeloze situatie bevonden), maar Imogen zag dat niet echt als een baan, meer een verplichting als warlock zijnde. Aan de andere kant: wat boeide het haar? De blondine leefde in vrijheid: elke dag in een andere stad als ze dat wilde en elke nacht een andere lover als ze dat wilde. Ze had wel gezien hoe de jongeman naar haar gekeken had toen ze exact hetzelfde drankje als hij besteld had. Een blik die, net als de hare, pure interesse uitstraalde. Eerlijk, ze kon het niet laten om hem nog eens beter te bekijken toen hij zich naar haar toe draaide. De blondine zette nonchalant een paar stappen dichterbij om de afstand tussen hen te verkleinen, waarbij de zilveren spikes van haar ketting tegen haar huid rinkelden. Steeds meer mensen druppelden de club binnen en zo zouden de twee ongestoord kunnen praten. Gemini, kwam er meteen in haar op, als een soort fluistering. Hij was dus Tweelingen? Interessant. Ze hield haar hoofd geïnteresseerd schuin en vergat bijna om een slokje van haar mojito te nemen toen hij het gesprek begon. Ze betrapte zichzelf erop ze steeds naar zijn ogen bleven kijken, die een prachtige blauwe kleur hadden, iets wat bijna niet natuurlijk kon zijn. Zou hij een warlock zijn? Iets met watermagie of ijsmagie zou perfect bij die oogkleur passen, al had hij helemaal geen koude uitstraling. Eerder een warme uitstraling, een soort vuur dat binnen in hem brandde. ''Klopt,'' glimlachte Imogen. ''Het is mijn eerste keer hier in dit... pakhuis slash club.'' Ze wenkte naar de ruimte alsof ze hem beter wilde bestuderen maar flashte haar ogen snel terug naar de zijne toen hij verder ging met praten. ''Hmm, echt waar?'' Ze tuitte haar lippen bij het horen van die opmerking. Een half compliment met een soort verborgen boodschap dat ze er wel bijzonder uit moest zien. ''Om ook maar een standaard openingszin te gebruiken: kom je hier vaker dan, als je bepaalde meisjes onthoudt?''       
© LOUIS!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rude Boy di apr 07, 2015 8:43 pm


Zijn nieuwsgierigheid was zeker wel gewekt. Iets in hem zei hem dat zij niet het soort chick was die dagelijks naar een club zou gaan hier in Wolfston. Meer het type dat in Oldbay zat te chillen op een terrasje ofzo. Haar uiterlijk sprak dat dan weer tegen. Hij kreeg niet meteen hoogte van dit meisje, en dat was net zo interessant. Eens zien hoeveel informatie hij uit haar zou krijgen, al was dat natuurlijk niet het doel van de avond. Hij was hier voor het plezier en omdat hij zo het geld van zijn ouders er kon door jagen. Want als Amor op hun kosten mocht leven, dan mocht hij dat ook, right? Ook al was hij het zwarte schaap van de familie, zowel zijn karakter als zijn dierenvorm als gewoon hij in het algemeen.

Alsof het hem ook maar iets kon schelen. Nee, als hij er echt problemen mee had, dan zou hij in een hoekje liggen janken. Maar zo was hij niet, nope, helemaal niet. Want wat een leven had hij nu. Veel beter dan thuis wonen. Plus, met onbeperkte toegang tot de rekening die zijn ouders hem hadden gegeven toen hij 18 werd.. Ja, hij had het allemaal zo goed uitgedacht. Naar de academie gaan op hun kosten, een warlock regelen voor zijn ceremonie.. En daarna was het vaarwel ouders en vooral vaarwel Amor, met zijn gladde praatjes en zijn all-round oh zo mooie en perfecte karakter. Hij werd er bijna misselijk van als hij er terug aan dacht, hoe die knul iedereen om zijn vinger wond..

Gelukkig was er afleiding, en wat voor een. Met een scheef grijnsje keek hij toe hoe ze wat dichter naar hem toe kwam. Eros merkte hoe ze meteen aangetrokken werd om in zijn ogen te kijken. Dat was ook weer zoiets, zijn ouders hadden beide bruine ogen, Amor had bruine ogen en wat had hij? Ogen die je eerder bij een warlock zou verwachten dan een shapeshifter. Nog zo’n reden waarom hij altijd scheef bekeken werd, aangezien veel mensen hem gewoon niet accepteerden in de familie door zijn anders-zijn. Maar bij de chicks scoorde het wel tbh. ''Klopt. Het is mijn eerste keer hier in dit... pakhuis slash club.'' Zei ze met een glimlachje, waarna ze even rond keek maar al snel genoeg terug in zijn ogen keek.

En toen vroeg hij of ze hier al eerder was geweest, al verstopte hij zijn vraag meer in een mededeling. Ze scheen het wel op te vatten als een complimentje, waardoor hij nu ook meteen wist wat voor persoon hij voor zich had. Iemand die maar al te graag in ging op geflirt en zich er niet door af liet schrikken. ''Hmm, echt waar?'' Vroeg ze, en hij knikte even, waarna hij haar een knipoogje stuurde. ''Om ook maar een standaard openingszin te gebruiken: kom je hier vaker dan, als je bepaalde meisjes onthoudt?'' Vroeg ze toen, en hij nam eerst even een slokje van zijn drankje voor hij er op antwoordde. "Af en toe ja. Je moet toch iets doen met je tijd?" Grijnsde hij. En geld, maar dat liet hij even achterwege. Ook al had hij een groot ego, meteen gaan verspreiden dat hij veel geld had kon nog eens fout aflopen. "Ik ben Eros trouwens", Stelde hij zichzelf voor. Eens zien of ze de naam zou gaan herkennen. Bij Amor was het niet moeilijk, dat sprak meestal voor zich, maar zijn naam was dan weer de iets minder bekendere in de mythologie. Thanks parents, gg wp.

song

- IMOGEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Imogen Laing
━ Member ━


Posts : 53
IC : 11
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rude Boy do apr 09, 2015 5:30 pm

you're so dark
Haar vermoeden werd met een bevestigende reactie beantwoord. De jongeman was hier dus wel degelijk vaker geweest. Had ze dat verwacht? Ja, ergens wel. De jongen zag er net zo robuust uit als het interieur van de club, bijna een woordenboekdefinitie van het woord 'stoer'. Zijn lichte stoppelbaardje, tattoos... Totaal het tegenovergestelde van de kwallen in maatpakken in Oldbay, die ze deze avond nog eens had mogen bewonderen en haar aan haar eigen vader (net zo'n kwal en in net zo'n maatpak) deden denken. Brr. Zijn knipoogje beantwoordde ze met een onbeschaamd flirterig glimlachje. "Af en toe ja. Je moet toch iets doen met je tijd?" ''Klopt,'' antwoordde Imogen lachend. ''Eerlijk, er is niks met een beetje plezier af en toe toch?'' Plezier in de breedste zin van het woord. Rondhangen in clubs en bars was inderdaad ook haar favoriete tijdverdrijf. Imogen was sowieso al meer een nachtmens door haar magie, maar zaken als gezellig shoppen en terrasjes pikken met een stel kakelende vriendinnen was totaal niet aan haar besteed. Of hobby's als koken, lezen... De blondine had altijd al een hekel aan koken gehad - haar gerechten brandden bij het minste of geringste al aan en op die momenten wenste ze altijd dat ze vuurmagie had gehad in plaats van kosmische magie. Inmiddels had ze het koken opgegeven en ging ze praktisch alleen maar uit eten. Of ze bestelde een pizza. Of roomservice. Lekkerder dan zelf koken en het kostte haar geen enkele moeite. En lezen... Ze had geen boek meer aangeraakt sinds ze afgestudeerd was, alsof ze een soort trauma had gekregen van al die lesboeken. De enige teksten die ze nog aandachtig bestudeerde waren die van de rocknummers die in haar zwarte koptelefoon galmden.

Imogens blauwe ogen werden groot toen hij zijn naam zei. Eros. ''Eros,'' herhaalde ze aandachtig, alsof ze elke letter in zijn naam zorgvuldig wilde bestuderen. Wauw. Die naam had ze nog nooit gehoord, alhoewel hij haar bekend voorkwam. Het leek wel iets uit een andere taal... Totdat het kwartje viel. Ze had haar eigen bijnaam Cassiopeia van de Griekse mythische koningin gehaald die als straf van Poseidon haar dagen in de hemel moest spenderen, één van de oudste constellaties die er bestonden. Tussen al die mythische goden en godinnen, koningen en koninginnen stond er ook een andere god: Eros. De god van de liefde. Damn. ''Imogen,'' zei ze terug en boog zich naar Eros toe. ''But you can call me Cassiopeia,'' fluisterde ze met een glimlachje in zijn oor.
© LOUIS!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Rude Boy zo apr 12, 2015 7:04 pm


Dit gesprek was toch wel een van de betere die hij hier ooit gevoerd had. De meeste chicks kwamen hier al dronken binnen, of met de nogal irritante gewoonte om meteen over te gaan op lichamelijk contact in plaats van eerst een normaal gesprek te voeren. Dem bitches were thirsty. Snapte hij wel tho, hij zag er dan ook geweldig uit. Meestal kwam het niet eens tot voorstellen, en ergens vond hij dat wel jammer. Want flirten was iets wat hij graag deed, je zou het bijna zijn hobby kunnen noemen. Maar als ze al helemaal weggevaagd waren door zijn uiterlijk alleen, dan was er niks meer aan. Geen subtiele spelletjes en woordenwisselingen, geen grapjes, geen moeite, niks. Maar deze keer was het anders.. Nee, zij was anders, en dat was zoveel beter.

''Klopt,'' Lachte het meisje, waardoor hij automatisch ook weer een scheef glimlachje om zijn lippen kreeg en zich even op duwde van de bar en nu volledig rechtop stond. ''Eerlijk, er is niks met een beetje plezier af en toe toch?'' Zei ze, en hij haalde even geamuseerd zijn wenkbrauw op. "Dat hoor je me nooit ontkennen babe", Grijnsde hij. Again, hij hield van dit gesprek. Ze wist hoe ze dit moest spelen en dat maakte hem blij, en misschien een heel klein beetje warm. Want tja, zij was aantrekkelijk en haar woorden versterkten dat nog meer. Deze keer nam hij het maar op zich om zichzelf eerst voor te stellen. Dan zou automatisch haar naam volgen, als ze zich hield aan de sociale protocollen van de samenleving.

''Eros,'' Herhaalde ze bedenkelijk, en het duurde niet lang of hij zag het gewoon gebeuren. De blijk van herkenning, eentje die hij bij niet veel mensen zag.. Het werd wel logisch als je de namen van zijn familie ging bekijken, maar zijn naam op zich zei maar weinig mensen iets. Een tevreden glimlachje lag om zijn lippen. ''Imogen,'' Zei ze toen, doelend op zichzelf, waarna ze naar hem toe boog. ''But you can call me Cassiopeia,'' Fluisterde ze in zijn oor. Hij keek haar even met hernieuwde interesse aan. Aha, vandaar dat ze zijn naam had herkend. "Nooit gedacht iemand te ontmoeten die zo into Griekse mythologie is", Bekende hij.

Eros nam nog even een slokje van zijn mojito en boog toen op zijn beurt naar haar toe. "Maar het is wel.. Aantrekkelijk. Meer dan aantrekkelijk", Fluisterde hij met een lage, sexy stem in haar oor. Daarna draaide hij zich van haar weg, keek haar nog even met een kleine uitdagende blik aan en liep toen naar de overkant van de club, waar een VIP gedeelte was. Hij gaf de security gast $200 en de instructie om Imogen ook door te laten, als ze besloot achter hem aan te komen of niet. Hij stapte de trapjes op en begon toen op de muziek te bewegen, niet tè overdreven maar wel zo dat je kon zien dat hij best wel wist hoe je geacht werd te dansen in een club.

song

- IMOGEN
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Rude Boy

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Rude Boy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-