Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 What do you want girl.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Laxus Dreyar
━ Member ━


Posts : 84
IC : 23
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 19 y/o
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: What do you want girl. ma okt 20, 2014 5:06 pm


|Words: 536 |Note: - |Mood: -|

Kritisch bekeek Narsha haar zelf in de spiegel van de kast. Ze zag er nou niet bepaald 'fris' uit. De kleren die ze aan had waren wat gaan stinken aangezien ze die al een paar dagen aan had. Ze zuchtte eens en keek de hotelkamer rond. Deze kamer was ook twee keer niks. Ondanks alle minpunten was ze toch nog té koppig om terug te gaan naar haar familie. Zij zullen haar nooit meer zien. Narsha zette een paar stappen naar achter om haarzelf van een afstand te kijken, maar het maakte niet uit hoe je het bekeek, deze kleren konden echt niet meer. Ze zuchtte eens, waarna ze een greep deed naar haar leren bruine tas en daar haar portemonnee uit viste. Het werd tijd om wat geld uit te geven. Kort telde ze het geld en toen ze zeker wist dat ze lang en breed genoeg had, paradeerde ze de kamer uit en ging ze met de lift naar beneden. Eenmaal in de lobby aan gekomen gaf ze de sleutel aan de receptioniste en liep vervolgens het hotel uit. Kort keek ze nog achterom naar het hotel. Daar zou ze echt niet meer komen. Kort snoof ze eens minachtend, waarna ze wel bekende route nam richting de winkels van de grote merken. Narsha was een dame uit een rijke familie. Ondanks dat ze 24 is, is ze nog niet lang op haarzelf. Haar ouders hadden nog elke stap van Narsha na gekeken, totdat Narsha weg liep van haar familie. Het gevolg hiervan was dat Narsha alleen haar eigen geld had en niks meer. Toch was dat geld meer dan genoeg om een normaal leven uit te maken.

De straat werd verlicht met grote billboards die de nieuwste items aangaven die te koop waren in de winkels. Met een lichte grijns keek Narsha rond. Ja. Hiermee was ze vertrouwd. Haar rode kijkers gleden richting de boetiek waar ze altijd kleren had gekocht. Met een vertrouwde pas liep ze de boetiek rond en liep meteen naar het rek kleren toe wat haar het meeste aanstond. Na een paar keek kieskeurig en kritisch een paar rijen zijn af gegaan, kwam ze uiteindelijk uit op een zwart topje, zwarte broek en met een bruine jas met gouden details. Het was perfect. Ze rekende de kleren af en liep vervolgens weer de straat op. Kort keek ze nog even naar de andere boetieks. Ze kreeg erg de neiging om al haar overige geld uit te geven aan kleding, maar ze wist dat dat alles behalve verstandig was. Ze zuchtte eens teleurgesteld, waarna ze de straat uit liep en op zoek ging naar een café. Ze ging een paar zijstraatjes in en kwam uiteindelijk uit bij een café waar ze vaker kwam. Toen ze binnen stapte werd ze ook begroet door de barman. Ze groette terug en bestelde het gebruikelijke, voordat ze de wc in dook om zich om te kleden. Maar toen ze weer terug kwam, weer goed gekleed en wel, zag ze dat een ander haar plek had ingepikt aan de bar. "Hmm.. Ik weet niet of jij het weet, maar je zit op mijn gebruikelijke plek," sprak Narsha op een scherpe toon tegen de blonde trien.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: What do you want girl. ma okt 20, 2014 6:28 pm

Emily Thorne
Vandaag was een van de vele dagen waarop Emily Thorne netjes gekleed rondliep. In een mooie witte jurk en gekrulde haren liep ze over de straten heen, terwijl ze haar telefoon nog even checkte op verdere berichtjes of gemiste telefoongesprekken. Niemand had haar tot nu toe nog gebeld, dat betekende dus dat er niks verkeerd was gegaan vandaag. Gelukkig maar, want in drama had de vrouw vandaag geen zin in. Deze ochtend was al verschrikkelijk verkeerd gegaan met een goed doel waar ze in wilde investeren. De man die haar ontvangen had, had zich nogal bezopen en was niet bepaald in een vrolijke bui. Helaas waren er zo’n soort mensen die altijd over de lijn moesten gaan. Ze had de deal afgemaakt, wetende dat het naar iets goeds ging en dat die man er geen cent van binnen kreeg en nu was ze op haar weg naar een café waar ze even wilde relaxen. Ook had ze nog niet geluncht voor deze dag, dus het zou perfect zijn om ergens te gaan zitten. Haar aandacht viel meteen op een leuk en gezellig cafétje, waar ze uiteindelijk naar binnen liep. Meteen werd ze overvallen door de heerlijke geur van het eten en de muziek op de achtergrond. Een glimlachje verscheen op haar gezicht toen ze de man achter de bar begroette. ”Goedemiddag,” Weerklonk haar stem, nadat hij haar ook had begroet. Zijn vraag of ze al iets wilde bestellen kwam niet onverwacht voor haar en even keek ze naar de kaart va het drinken. ”Doe mij daar maar een glas van,” Zei ze, waarna ze wees naar een glas dat achter hem stond. Ze wist dat die wijn lekker was en een lekker wijntje verdiende ze vandaag wel. ”Wat beveelt u mij aan voor het eten?” De man legde iets langdradigs uit voor wat hij aan haar aan beviel en ondertussen schonk hij haar glas wijn in. ”Geef me dat dan maar, klinkt goed.” Hij leek blij te zijn met haar compliment en met een soepele beweging draaide de man zich om, om de keuken in te lopen en het tegen zijn koks te zeggen. Emily merkte op dat er iemand naast haar kwam staan, maar opkijken deed ze niet echt. Ze nam een slokje van haar glas wijn en hoorde de woorden van het meisje naast haar aan. Even fronste ze terwijl ze koeltjes het glas neerzette en zich naar het meisje toe draaide. ”Echt?” Sprak ze zoetjes. ”Oh, het spijt me! Er staan nog genoeg stoelen.” Ze keek weer voor zich toen de man weer aankwam, die haar vervolgens vertelde dat het eten zo snel mogelijk klaar zou zijn. Even knikte ze naar hem, met haar gebruikelijke glimlach op haar gezicht.
All or Nothing© tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

What do you want girl.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-