Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Eating french fries

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Ryan Burned
━ Member ━


Posts : 33
IC : 3
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 23
Sex: Male
Family Tree: ?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Eating french fries za apr 04, 2015 7:23 pm

Met de sleutels van zijn nieuwe appartement in zijn hand wandelde hij door de straten van Oldbay, het zag er hier aardig uit, alleen de straten waren een beetje bevuild, maar door kon Ryan echt nog wel mee leven. Vermoeid wreef hij in zijn ogen en hij beende verder door de smalle steegjes, het begon al aardig donker te worden. Stiekem had hij best honger en hij gromde terwijl hij een of andere persoon omver liep, geen woord van spijt kwam er over zijn lippen toen hij verder wandelde,  het gevloek van de persoon had hij zeker wel gehoord maar wat kon het hem schelen? Juist ja, helemaal niets. Hij stak zijn handen in zijn zakken en zijn zijn blik ging elke kant op. Op een rustig tempo verkende hij de buurt en zocht hij ineens naar een verdomde eettent die hij eigenlijk vrij snel had gevonden. Het was misschien maar een kleine friettent, maar ach, dan had hij toch iets binnen. Hij was hier nog maar net maar het leek hier wel aangenaam en er was hier aardig knap volk ook nog, dan was hij toch niet de enigste die hier goed uitzag.

Met een zekere pas wandelde hij de friettent binnen en wachtte hij ongeduldig tot hij mocht bestellen. Het was etenstijd en het leek wel of heel de buurt op exact hetzelfde moment zijn portie friet kwam bestellen. Ryan besloot dan maar om de tijd te doden, zijn mobiel boven te halen en flappy bird te spelen. Een halfuur later was het eindelijk zijn beurt en hij stak zijn mobiel verveeld weg toen de persoon achter de toog vroeg wat hij wilde. “Een kleine friet met currysaus en een cervela,” zei hij met een frons toen hij keek naar de prijzen, om dan het geld op de toog te leggen.
De man ging zitten aan een van de enigste tafels die nog vrij was om dan na een tijdje zijn voedsel te krijgen.  Toen hij zijn eerste friet in zijn mond stak, kwam er al meteen een persoon over hem zitten, zijn groene ogen keken op en hij slikte zijn friet door. Zijn blik keek rond en zag dat er geen plek meer was. Langzaam haalde hij zijn schouders op en at verder, als de persoon een conversatie wilde starten, dan moest die persoon er maar mee beginnen, want Ryan was hier gewoon om friet te eten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Eating french fries za apr 04, 2015 8:34 pm

Scarlett zat de stal van haar hengst. Het hok moest eens goed gekuist worden voor het beest weer zijn stal in mocht. De jonge vrouw had zelf wel niet altijd even veel tijd om al het schoonmaken te kunnen doen aangezien ze wel nog werk heeft. Misschien moet ze eens gaan zoeken naar een schoonmaakster...? Goh, dat zou eigenlijk best wel handig zijn. Een lichte glimlach sierde scar haar gezicht en een diepe zucht rolde over har lippen wanneer ze eindelijk klaar was met het opruimen. Al weet ze maar al te goed dat dit morgen weer lichtjes verschoont ga mogen worden. Jep, ze gaat eens echt moeten kijken voor een schoonmaakster. Scarlett deed de deur van de stal open zodat de hengst vanuit de weide zelf naar zijn stal kon gaan wanneer het dier zelf wou. Zelf ging ze maar eens het huis in om haar handen goed te wassen, om dan te ontdekken dat ze nog geen eten in haar koelkast had staan.

'Dat word maar uiteten' zuchtte ze. het geld stak ze samen met andere spullen in haar tas om dan naar buiten te gaan. In stilte ging ze richting de drukke stad. Zelf hield ze niet van de drukte, maar af en toe was het wel genoodzaakt om er naar toe te moeten gaan. Vooral wanneer ze haar opdrachten kreeg, die waren altijd wel in de stad. En dan had je nog het shoppen en gaan eten. Of uitgaan met vrienden. Dus ja, af en toe was ze wel in de stad te vinden. Al zat ze liever in het bos. Wanneer ze bij haar lievelings friettent ging stapte ze naar binnen en wachte geduldig af tot ze aan de beurt was. bestelde een hamburger met klein friet. nam het eten en ging aan een tafel zitten waar nog een iemand zat, aangezien al de rest al bezet was. Scarlett wou juist op haar gemakjes van haar frieten eten toen er enkele druppels curry op haar frieten terecht kwam van de jonge man voor haar. " Ik zou graag hebben dat jou eten niet in de pijne terecht komt, of eet je altijd zoals een zwijn" sprak ze droogjes. tegen de man voor haar; Ze hield niet van curry, dus een paar frieten gaat ze niet meer kunnen eten vanwege hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ryan Burned
━ Member ━


Posts : 33
IC : 3
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 23
Sex: Male
Family Tree: ?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Eating french fries zo apr 05, 2015 9:49 pm

Ryan zat gewoon rustig flappy bird te spelen terwijl hij aan het wachten was voor te kunnen bestellen, het was hier vreselijk druk. Ondertussen rammelde zijn maag geweldig hard dat het zelfd voorbaar was voor andere mensen, Ryan fronstte terwijl hij al een paar keer boven de score van  23 raakte. Geweldig pro dat was hij dus niet in dit spel. Een halfuur duurde het voor hij eindelijk kon bestellen. Zijn mobiel stak hij verveeld weg en hij liet zijn blik gaan over de keuzes die ze hier hadden, hij besloot het maar simpel te houden, “Een kleine friet met een cervela en currysaus,” zei hij met een frons terwijl hij naar de prijzen keek, om dan het geld braafjes op de toog te leggen. De man ging zitten aan een van de enigste tafels die nog vrij was om dan na een tijdje zijn voedsel te krijgen.  Toen hij zijn eerste friet in zijn mond stak, kwam er al meteen een persoon over hem zitten, zijn groene ogen keken op en hij slikte zijn friet door. Zijn blik keek rond en zag dat er geen plek meer was. Langzaam haalde hij zijn schouders op en at verder, als de persoon een conversatie wilde starten, dan moest die persoon er maar mee beginnen, want Ryan was hier gewoon om friet te eten.

Ryan morstte wat druppels op haar eten, hoe hij dat ooit voor elkaar had gekregen wist hij niet, maar ze leek het niet te tolereren. Zijn amberkleurige ogen keken op terwijl hij een wenkbrauw optrok bij haar woorden: " Ik zou graag hebben dat jou eten niet in de pijne terecht komt, of eet je altijd zoals een zwijn.” Wat voor een verwaand nest dacht ze wel niet dat ze was? Hij schudde zijn hoofd en besloot gewoon expres een grote schep curry te nemen op zijn friet, die boven haar pak te houden en het overal te laten druppen. “Oeps, sorry,” zei hij verveeld terwijl hij de friet triomfantelijk in zijn mond stak en gewoon rustig verder at alsof er niets was gebeurd. “Moet je maar niet mekkeren dat ik morstte, je kon even goed staande eten.” Hij richtte zijn blik weer op zijn maaltijd en at verder alsof er helemaal niets aan de hand was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Eating french fries zo apr 05, 2015 10:14 pm

Nu had ze best wel spijt dat ze geen eten had voorzien. Het betekende dat ze ergens moest gaan eten in plaats van thuis waar het lekker rustig en kalm was. Om het nog erger te maken zag ze dat in haar lievelings friettent nogal druk was. En omdat ze te lui was om naar een restaurant te gaan, ging ze uiteindelijk toch maar naar binnen. De wachtrij was nog redelijk lang, maar ze had genoeg geduld door haar leermeester. Kort staarde voor zich uit. Hoe zou het met Ryan gaan... Verstrooid schudde ze met haar hoofd. Dat was verleden tijd. Ze kon niet terug gaan, dat zou te gevaarlijk zijn. Brommend gaf ze de man achter de kassa haar bestelling en wachtte op haar eten. Het was niet veel, maar door haar gedachten aan haar leermeester en beste vriend van vroeger was haar eetlust onverwacht verdwenen.

Na goed rond te hebben gekeken zag ze nog een plekje vrij. met haar eten ging ze meteen daar gaan zitten voor iemand anders die plaats zou gaan innemen. Het was niet echt handig om rechtstaand te gaan eten. En om haar dag nog meer te verpesten was de man voor haar curry op haar eten aan het morsen. Natuurlijk. Hij mocht dan wel knap zijn maar dat maakte het er niet beter op. met samen geknepen ogen keek ze toe hoe hij deze keer expres op haar frieten curry zat te morsen. Oh, dat had hij niet mogen doen. niemand kwam aan haar eten.“Oeps, sorry," Scarlett moest even diep inademen om kalm te blijven “Moet je maar niet mekkeren dat ik morstte, je kon even goed staande eten." Ze gaf de jonge man een glimlach. Stond recht met haar eten, maar ook die van de man. Nonchalant wandelde ze weg en smeet zijn eten gewoon in de vuilbak " Oeps, sorry" deed ze hem na om dan haar eigen eten er ook in te smijten aangezien ze geen curry lustte en haar eten dus verpest was." Moet je maar niet met andermans eten spelen" sprak ze op een zoete maar toch spottende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Ryan Burned
━ Member ━


Posts : 33
IC : 3
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 23
Sex: Male
Family Tree: ?
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Eating french fries zo apr 05, 2015 11:16 pm

Hij had te lang in de rij gestaan, hij had zelfs zijn highscore op flappy bird al kunnen verbeteren en dat was al heel wat, zeker als je wist dat deze jongen absoluut geen geduld had met zo’n spelletjes. Het duurde welgeteld een halfuur voor hij eindelijk had kunnen bestellen. Hij ging meteen zitten na betaald te hebben om dan te wachten tot zijn eten geserveerd werd. Man het was hier echt super druk, kennelijk was het een goed frituur, anders was het hier nooit zo druk geweest. Toen hij zijn eerste friet in zijn mond stak, kwam er al meteen een persoon over hem zitten, zijn groene ogen keken op en hij slikte zijn friet door. Zijn blik keek rond en zag dat er geen plek meer was. Langzaam haalde hij zijn schouders op en at verder, alsof de persoon voor hem zelfs niet eens bestond.

Hoe hij op die meid haar eten had gemorst, was voor hem een vraag, maar toch had hij het kunnen flikken. Meteen begon ze er een verwaande opmerking over te maken, wijf, het is een frituur, wat verwacht je? Hij besloot haar zelfs nog meer uit te dagen door een grote schep curry op zijn friet te doen en die over haar pak te sproeien. “Oeps, sorry,” waren zijn verveelde woorden. Nonchalant wandelde ze weg en smeet zijn eten gewoon in de vuilbak " Oeps, sorry" deed ze hem na om dan haar eigen eten er ook in te smijten aangezien ze geen curry lustte en haar eten dus verpest was." Moet je maar niet met andermans eten spelen" sprak ze op een zoete maar toch spottende toon. Met een zucht zag hij hoe zijn kleine beetje restant dat hij had overgelaten in de vuilbak werd gesmeten en haar eten erbij, was ze stinkend rijk ofzo dat ze gewoon kocht om te kopen. Hij haalde zijn schouders op, hij wilde het niet weten, hij zou straks wel takeaway bestellen met zijn mobiel. Hij gaf haar een kaartje met zijn volledige naam op: Ryan J. Burned en zijn nummer. “Mocht je willen bellen,” zei hij met een knipoog voor hij nonchalant uit het frituur wandelde en zijn weg begon te zoeken op zijn gemakje naar zijn appartement.

Eenmaal hij het had gevonden, liep hij de trappen op tot de vierde verdieping en opende zijn deur om ze dan te sluiten en rond te kijken. Ze hadden tenminste nog een TV en een zetel achtergelaten, geweldig. Ryan plofte in de zetel en zette de tv op.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Eating french fries ma apr 06, 2015 12:24 am

Haar ogen gleden even langzaam naar de omgeving. Vele mensen zaten ongestoord te eten, al leek het wel dat een paar van die mensen hadden opgemerkt van wat er aan Scarlett haar tafel gebeurde. Kort snoof ze even lichtjes. Niemand moet ook maar proberen zich ermee te bemoeien, het zijn hun zaken niet wat er gaande was tussen de twee. Het was iets dat niemand moest gaan oplossen, dat zou het toch waarschijnlijk alleen maar erger maken. Het maakte haar toch wel licht geïrriteerd dat hij zijn curry nog meer over haar frieten liet druppelen. Wie dacht ie wel niet dat hij was? Ze moest zich echt gaan inhouden om niet hem haar gedachten te zeggen. In plaats daar van nam ze de rest van zijn eten en smeet het zonder pardon de vuilbak in samen met de rest van haar eten. Ze had er nu toch niks meer aan met de curry erop.

Licht geamuseerd keek ze toe hoe hij zijn nummer en naam op een papiertje schreef. "En hij denkt serieus dat ik hem zou bellen?" Scarlett draait met haar ogen. Toch kon ze het niet laten om eens naar z'n naam te kijken om te zien of het bij hem paste. Wanneer ze het las verstijfde de jonge dame bij het lezen van de volledige naam. Onmogelijk... Het kon gewoon niet... Hoe lang was het geleden sinds ze die naam had gehoord, laat staan gelezen. Eerst wou ze zelf niet geloven dat hij het was. ryan was zoveel veranderd... Misschien kon dit wel een zieke grap zijn geweest... Maar niemand kende Ryan zijn volledige naam behalve haar leermeester en Scarlett zelf. het nummer zette ze wel meteen in zijn haar gsm. Stond dan in een seconde recht en rende naar buiten. In het begin leek ze hem niet te vinden. Na 5 minuten zag ze hem juist een gebouw in gaan. Zonder te aarzelen volgde ze hem het gebouw binnen, met nog genoeg afstand zodat ze niet opgemerkt zou worden.

Wanneer de deur dicht was wachtte Scarlett nog voor zeker een kwartier voordat ze zijn slot begon geruisloos open te breken. Wanneer ze de klik hoorde duwde ze die zeer langzaam open. Had geluk dat het geen krakende of piepende deur was. Ze sloop naar binnen. Eigenlijk wou ze hem nu allang besprongen hebben, maar ze wou hem testen. Zien hoeveel hij nog had geleerd sinds haar verdwijning. Hoe zou hij reageren op haar. Hij zou haar niet herkennen... Tenzij ze hem vanachter aanvalt en tackelt. Net zoals vroeger... Haar adem inhield ze ingehouden. Terwijl ze hem besprong voor hij kon omdraaien en hem tackelde om hem dan tegen de grond te pinnen. " Ryan..." sprak ze op een fluisterende toon. Nu ze meer aandacht aan zijn ogen besteed wist ze zeker dat hij het was. "Ik had je bijna laten gaan, kon het niet geloven"
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Eating french fries

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Eating french fries

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-