Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Tired of this

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Tired of this zo apr 05, 2015 8:09 pm


»SUGA MIN
You make me so angry and mad for no reason«

Met een zucht ging hij op de oever zitten en knipperde traag met zijn ogen. Hij wou dat alles voor een keertje zou gaan zoals hij wou maar dat was duidelijk niet voor hem weggelegd. De jongeman stak zijn wapen in de zak van zijn jas nadat hij het bloed er wat vanaf gewassen had met het water uit het meer. De bomen rond het meer vormden ene mooie beschermingsmuur zodat er niet te veel mensen kwamen. Hij kuchte en wreef over zijn ogen en neus. Hij was moe, maar vooral moe van moeite doen voor niets. Yoongi duwde met zijn wijsvinger zijn hoedje een beetje naar achteren en haalde uit zijn linkerzak, waar het wapen niet inzak, een wafel. De beste combinatie voor een rotdag; Een vuil wapen en een wafel die over tijd was en dus steenhard was. Hij voelde hoe het voedsel afbrokkelde in zijn mond en hij keek met een vieze blik naar de wafel. Hij duwde zich op, en gooide de wafel in het meer. Wat deed hem het? Hij haatte de natuur en een wafel meer of minder op de bodem deed toch niets. De wafel zou toch wel vergaan, de plastiek errond zou misschien wat langer duren. Misschien veel langer. Maar still. Het maakte hem niets uit. Hij draaide zich om toen hij iets hoorde en als reflex had hij zijn wapen getrokken en gericht in de richting van het geluid. Toen hij een meisje zag liet hij het wapen zakken. Hij ging zich niet verontschuldigen, maar hij vroeg zich wel af wat zij hier deed.

+Flut, excuse me

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this zo apr 05, 2015 8:56 pm

Op haar gemakjes zat Scarlett thuis te eten aan tafel. Haar haren lagen nog warrig langs haar hoofd aangezien ze nog maar juist wakker is geworden, en omdat ze veel honger had was ze eerst gaan eten voordat ze iets anders ging gaan doen. Nadat ze de tafel had opgeruimd nam ze een goeie douche. Haar ogen waren gesloten terwijl ze genoot van het warme water dat op haar neer daalde. Achteraf kwam ze de douche weer uit en kleedde zich om in een trainingsbroek en traingingstopje. Het was tijd om weer eens goed te gaan lopen.
Sinds de verhuis heeft ze er nog niet veel kunnen doen omdat ze het te druk had met het verhuis zelf. Met haar mp3 in haar oren begon ze uit het huis te lopen richting het bos dan een halve kilometer van haar huis was. Het was niet joggen of stappen dat Scarlett deed. nee ze was wel degelijk in een hoog tempo aan het rennen door het bos. Door het sterk reukvermogen dat ze had van haar shiftersvorm rook ze iemand anders. Zonder echt er over na te denken nam ze de weg naar de persoon. Ze liet zich duidelijk horen zodat de jonge man weet dat ze eraan kom. Droogjes keek ze toe hoe hij een dolk tevoorschijn haalde " Jasses,  reageer niet zo overdreven" sprak ze lichtjes sarcastisch. "Het is nogal onbeleefd om je zakmes naar iemand te richten weet je"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this zo apr 05, 2015 9:07 pm

"Jasses, reageer niet zo overdreven" sprak het meisje, haast sarcastsich. "Het is nogal onbeleefd om je zakmes naar iemand te richten weet je" Suga haalde een wenkbrauw op en bekeek het geweer in zijn hand even, maar haalde toen zijn schouders op en stak het in zijn zak. Het maakte hem niet uit of ze überhaupt zag dat het een wapen was en geen dolk of zakmes. "Sorry hoor", reageerde hij met een stem die overliep van het sarcasme. Hij verkleinde de afstand tussne zichzelf en het meisje tot ongeveer en meter. "Het spijt me dat ik een wapen trek als ik een random persoon me hoor besluipen." Yoongi keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. "at doe je hier, eigenlijk? Ik voelde me maar licht beslopen, hoor." Hij grijnsde kort, en keek het bruinharige meisje aan. Ze zag er wel oké uit. Als ze nu niet meteen zo een sarcastische opmerking gegeven had, had de jongen (die op dat moment rood haar had) haar nog sympathiekr gevonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this zo apr 05, 2015 9:29 pm

Even wreef ze geeuwend in haar ogen en liet haar vingers door haar haren strijken. Misschien had ze wat langer in bed moeten blijven liggen. Ze was nog steeds moe. Wanneer ze weer neer huis ging, ging ze wel eens kijken om te proberen of ze nog een uurtje of twee kon gaan slapen. Al betwijfelde ze, Scar was het type dat wanneer ze wakker was, ze niet meer kon gaan slapen. "Sorry hoor" Een lichte grijns speelde op haar lippen. "Het spijt me dat ik een wapen trek als ik een random persoon me hoor besluipen." Even keek ze van hem weg naar het meer waar ze hem iets in had zien smijten, maar zweeg erover " Hm had nochtans geprobeerd veel lawaai te maken" Nonchalant haalde ze even haar schouders op.
Blijkbaar was ze niet luid genoeg geweest. "wat doe je hier, eigenlijk? Ik voelde me maar licht beslopen, hoor." Scarlet lachte zachtjes met een speelse glimlachje. "Licht beslopen? Misschien ga ik dat nog wel wat erger maken dan" Met een enkele stapt stond ze nu vlak voor de persoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 06, 2015 11:41 am

Het meisje wreef over haar ogen met een geeuw en liet een hand door haar bruine haren gaan. Suga keek haar pijlend aan. Hij probeerde in te schatten wat voor een persoon ze was. Op dat moment leek ze vooral een moe persoon. Maar dat werkte enkel in zijn voordeel. Mensen die moe zijn functioneren trager, denken moeilijker en knipperen vaker met hun ogen. Een grijns lag om haar lippen toen Yoongi 'sorry hoor' zei. Hij zag dat ze naar het meer keek terwijl hij zei dat hij een wapen getrokken had omdat hij hoorde dat hij beslopen werd. Het meisje zweeg maar hij had haar echt wel naar het meer zien kijken. "Het was een wafel, okay?" beet hij haar lichtjes toe. "Hm had nochtans geprobeerd veel lawaai te maken", zei ze en haalde haal schouders wat op. Su vroeg wat ze hier deed en zei dat hij zich beslopen voelde. Het meisje lachte zacht. "Licht beslopen? Misschien ga ik dat nog wel wat erger maken dan." Ze deed enkele stappen en stond nu vlak voor Yoongi. Hij trok een wenkbrauw op en duwde nog eens tegen de boord van zijn hoedje. "Oh?" vroeg hij terwijl er een klein lachje op zijn gelaat verscheen. Hij vond dit niet zo erg dat ze de afstand tussen hen nog verkleind had. "Ik weet niet of ik daar wel een probleem me heb", zei hij met een knipoog. Ja, als Su eenmaal begonnen was met flauw doen ofzo, dan kon hij daar niet meer me stoppen. "En mag ik deze jongedame naar haar naam vragen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 06, 2015 2:09 pm

Het was de bedoeling geweest dat ze gewoon zou zijn gaan joggen. Aangezien ze er anders nooit aan toe zou komen. Er ging altijd wel iets tussen gekomen zijn; De enige tijd dat ze vrij heeft was in de ochtend. En meestal bleef ze tot rond de middag slapen. Dus vandaag was ze maar eens vroeg gaan opstaan om te kunnen gaan joggen. In plaats van dat ze goed had doorgelopen had ze iemand opgemerkt, en toch lichtjes nieuwsgierig wie hier zo vroeg in de ochtend was ging ze naar de persoon toe gegaan. haar ogen gleden automatisch even kort over hem heen, om dan meteen een opmerking te geven dat hij meteen in de verdediging was geschoten. En om het nog beter te maken had hij iets in het meer gesmeten.

Het waren haar zaken niet, en echt interessant ook niet. maar blijkbaar wou hij toch wel een verklaring geven. "Het was een wafel, okay?" Droogjes keek Scarlett de jonge gast aan. Meende hij dat nou serieus? en zonder pardon schoot ze in de lach. " meen je dat nu serieus? waarom zou je een wafel in het meer smijten. Tenzij het al een tijdje in je jaszak heeft gezeten... en das best vies" grinnikte ze nog zachtjes na. Grijnzend keek ze hem aan. Zette een stap dichterbij waardoor ze maar enkele centimeters van elkaar verwijderd waren. "Ik weet niet of ik daar wel een probleem me heb" De glimlach op haar gezicht werd iets groter " Weet je dat wel zeker?" Haar hoofd hield ze lichtjes schuin. "En mag ik deze jongedame naar haar naam vragen?" Langzaam legt ze haar handen op zijn borstkas " Hm, Scarlett is de naam" Ze grijnsde liefjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 06, 2015 4:08 pm

Suga gaf haar een verklaring over wat hij in het meer gegooid en zoals hij wel had kunnen zien aankomen barstte het meisje in lachen uit na hem even droog aangekeken had. "Meen je dat nu serieus? waarom zou je een wafel in het meer smijten. Tenzij het al een tijdje in je jaszak heeft gezeten... en das best vies." "je slaat de nagel op de kop", zei hij droogjes. "Die wafel was oud, vies en brokkelig en de natuurlijk doet h'm toch vergaan." Ze grinnikte maar dat veranderde in een grijns. Ze zette nog een stap dichterbij zodat ze nog maar enkle centimeters van hem verwijderd was. De glimlach op haar gezicht werd groter toen Yoongi zei of hij niet wist of hij daar eigenlijk een probleem mee had. "Weet je dat wel zeker?" Hij haalde een schouder op en vroeg naar haar naam terwijl ze haar hoofd stil hield. "Hm, Scarlett is de naam." De lieve grijns op haar gezicht gaf hem een dubbel gevoel. Hoe kon iemand lief grijnzen? De jongen besloot om een keer gek te doen. Hij verkleinde de restende afstand tussen hun door zijn lippen op die van haar te plaatsen. Hij hield zijn hoofd een beetje schuin en grinnikte kort bij zichzelf. Hij haalde zijn lippen van die van haar af en keek haar met een grijns aan. "Min Yoongi, maar je mag me Suga noemen als je wilt." Het grijnsje om zijn lippen werd groter terwijl hij zijn handen in zijn zakken stak.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 06, 2015 4:43 pm

In stilte keek Scarlett hem grijnzend aan. Hij was toch iets interessanter dan ze in het begin had gedacht dat hij zou zijn. Hij leek in het begin maar iemand saai. Maar nu ze hem beter bekeek, of nouja meer naar zijn actie's wou ze zien iets uittesten. "je slaat de nagel op de kop" Dat had ze nu wel al door. Wie houd er nu eigenlijk een wafel veel te lang in zijn jaszak? hij dus blijkbaar... "Die wafel was oud, vies en brokkelig en de natuurlijk doet h'm toch vergaan." Lichtjes trok ze een wenkbrauw op. " Dus wist jij dat die al veel te lang in je jaszak zat... En toch nam je er een beet van..."Kort schudde ze met haar hoofd. Hij gedineerd maar raar.

Geamuseerd liet ze hem nog dichter komen. haar handen hield ze op zijn borstkas. Al snel voelde ze zijn lippen voorzichtig op de hare. Het was zo'n onschuldige kus. Alsof hij dat niet gewoon was? "Min Yoongi, maar je mag me Suga noemen als je wilt." Nonchalant bleef ze vlak voor hem staan, haar handen hield ze ook gewoon waar ze nu lagen. " Suga... wel ik denk dat ik het bij Sugar houd." Sprak ze bedenkelijk. "Moet ik je eens tonen hoe je iemand werkelijk kust?" vroeg ze onschuldig, maar de blik in haar ogen vertelden dat het niet zo onschuldig was als het leek.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 06, 2015 5:02 pm

Scarlett had hem grijnzend aan staan kijken en Su zei dat de wafel inderdaad al oud enzo was. Ze trok een wenkvrauw op. "Dus wist jij dat die al veel te lang in je jaszak zat... En toch nam je er een beet van..." Nu haalde Yoongi een schouder op. "Ik had honger, don't judge me", antwoorde hij waarna hij een overdreven lach op zijn gezicht toverde.
Hij had de afstand tussen hen nog wat meer verkleind en hij voelde hoe ze haar handen op zijn borstkas legde. Hij kuste haar en stelde zich erna pas voor als Min Yoongi. Alhoewel zij Suga mocht zeggen. Ze hield haar handen op zijn borstkas. "Suga... wel ik denk dat ik het bij Sugar houd." Hij haalde met een grijnsje zijn schouders op. "je doet maar." Hij keek fronzend toen ze sprak. "Moet ik je eens tonen hoe je iemand werkelijk kust?" Hij trok zijn wenkbrauwen op en zijn lippen vormden al snel een grijns. Er zat meer achter dat masker dat ze op had dan hij had kunnen merken. "Dat mag altijd", antwoorde hij, en hij probeerde net zo onschuldig te klinken als zij kon.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 06, 2015 6:33 pm

Dit kan nog interessant worden. Op haar gemakjes bestudeerde ze de jonge gast voor haar. Hij leek rond haar leeftijd te zijn. En mis was hij ook niet. Al was hij wel een beetje vreemd... Wie houd er nu een wafel dagenlang in zijn zak? Hij dus blijkbaar. Ach iedereen heeft zo zijn rare trekjes... "Ik had honger, don't judge me" Scarlett lachte weer zachtjes. " Ok, oke. Ieder zo zijn... nouja manieren." Niet dat zij zoiets ooit zou doen. De grijns dat op haar lippen speelden verbreedde zich ietsje wanneer hij zijn lippen even op de hare had gedrukt. Vervolgens kwam ze zijn naam te weten, al gaat ze hem wel Sugar noemen. Scarlett stelde voor om hem te laten zien hoe een echte kus moest gedaan worden. "Dat mag altijd" Haar ene hand liet ze naar de achterkant van zijn hoofd glijden en liet haar vingers door zijn haren glijden wanneer ze dichter naar hem toe ging en haar lippen op de zijne drukte. En in plaats van zich terug te trekken zoals hij had gedaan bewoog ze haar lippen met de zijne. Haar andere hand verdwijnt in zijn zak waar ze hem zijn wapen had zien in wegdoen. Pas wanneer ze zijn wapen in haar eigen zak had weten te steken trok ze zich lichtjes terug. "En zo kus je dus iemand beter" sprak ze tegen zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this di apr 07, 2015 11:30 am

"Ok, oke. Ieder zo zijn... nouja manieren", zei ze nadat Yoongi haar verteld had over de wafel. Hij drukte een kus op haar mond en hij merkte dat de grijns op haar gezicht groter geworden was. Hij keek kort naar haar handen op zijn borstkas waarna hij haar zijn naam vertelde en zij zei dat ze hem Sugar zou gaan noemen. Oké, best. Ze stelde voor om te laten zien hoe je iemand echt een kus most geven. Met een grijnsje zei hij dat dat altijd mocht. Ze liet haar hand achter zijn hoofd glijden en ze ging door zijn haar terwijl ze dichterbij kwam en haar lippen op de zijne drukten. Ze bewoog haar lippen met de zijne en Yoongi deed met haar mee. Hij liet zijn armen om haar middel glijden en hield zijn handen op haar onderrug. "En zo kus je dus iemand beter", zei Scarlett tegen zijn lippen waardoor Suga even kort grijnsde. "Ik zal het onthouden voor de volgende keer", zei hij terug, ook tegen haar lippen vermits geen van hen beide een stap achteruit had gedaan. Hij had niets eens door dat de brunette zijn geweer gestolen had. Ze bleven zo even staan voor hij een half stapje achteruit zette maar nog steeds zijn handen aan haar onderrug/heupen hield. "Wel, je wordt bedankt om het me te laten zien. Nu zal ik het nooit meer misdoen." Hij keek haar met een lichte grijns aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this di apr 07, 2015 1:01 pm

Het bleef maar iets raar met die wafel. Maar wie was zij om daar iets over te denken. Niet dat zij van die vage trekjes heeft... Of toch niet dat zij weet. Deels leek hij naive te zijn, vooral door de kus die hij haar eerst had gegeven. Toch wou ze niet teveel zo denken. Schijn kan bedriegen. Scarlett kan uit ervaring spreken. Iedereen ziet haar als een breekbaar meisje. Ze was alles behalve dat. Al is het best wel handig, dat kan ze gebruiken om anderen te lokken. Scar stelde dan ook voor om hem te laten zien wat een echte kus was. Vanaf dat hij haar de toestemming gaf kuste ze hem opnieuw. En deze keer was het geen zachte korte kus.

In plaats daarvan liet ze de kus langer duren, al maakte ze wel gebruik er van en nam zijn wapen af. Het wapen leek interessant genoeg om die eens van dichtbij te bekijken zonder gehaast te moeten doen. "Ik zal het onthouden voor de volgende keer" De glimlach op haar lippen bleven daar." Dat is goed " antwoordde ze. "Wel, je wordt bedankt om het me te laten zien. Nu zal ik het nooit meer misdoen." Voor een seconde keek ze weer even rond. "Wel, het is niet dat je het misdeed" zei ze terwijl ze weer naar hem toe stapte waardoor hij achteruit moest stappen. Zo bleef ze doordoen "weet je wat ook mooi zou zijn?" Ze had weer de onschuldige grijns op haar lippen. En zonder waarschuwing duwde ze hem lichtjes naar achteren en keek grijnzend toe hoe hij richting het meer viel. "Je een beetje nat maken en dan van het uitzicht genieten." lachte ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this wo apr 08, 2015 3:01 pm

Nadat ze hem gekust had zei hij dat hij het zou onthouden voor de volgende keer. "Dat is goed", zei ze. Su zei:"Wel, je wordt bedankt om het me te laten zien. Nu zal ik het nooit meer misdoen." Hij zag dat Scarlett even rondkeek. "Wel, het is niet dat je het misdeed" Ze deed een stap vooruit en Yoongi moest er een achteruit doen. Ze bleef vooruit stappen en hij achteruit. "weet je wat ook mooi zou zijn?" Hij geloofde niet dat dit in zijn voordeel ging aflopen. Ze had een grijns op haar lippen. Hij had al gevoeld hoe het water dat aan de oever kwam voorzichting de achterkant van zijn schoenen aangeraakt had. Toen hij echt met zijn zolen in het water stond wist hij dat dit helemaal niet meer goed ging komen. Ze gaf hem een licht duwtje en voor hij het goed en wel besefte lag hij in het meer. Het as niet in het diepste gedeelte van het meer, maar hij was nu wel goed doorweekt. "Je een beetje nat maken en dan van het uitzicht genieten." Ze lachte zacht. Yoongi trok een wenkbrauw op waarna hij opstond en keek naar zijn druipende broek en halfnatte shirt. Zijn hoedje dreef een meter verder ondersteboven op het meer. Hij greep het en liet het vollopen met water. Langzaam sijpelde het er door het stof heen weer uit, maar het bleef er lang genoeg in. Hij stond op, vulde het helemaal nu en liep op Scarlett af. Hij zette de hoed op haar hoofd waardoor het water door de zwaartekracht naar onder ging. Jammer genoeg voor haar stond de hoed op haar hoofd, dus liep het water via haar naar beneden. Hij grijnsde. "Van het uitzicht genieten, inderdaad", zei de jongeman.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this wo apr 08, 2015 10:13 pm

Terwijl de zon nog vollop scheen had Scarlett fun met de jonge man. Hij leek onschuldig, maar zo leek zij ook. Dus was ze benieuwd hoe hij echt was. Zat er iets gevaarlijks verborgen onder zijn masker? Dit alles bleef in haar hoofd rond spoken. Wanneer ze er achter zou komen wist ze niet. Misschien nu niet of morgen niet. Misschien pas over een jaar. Het hing er vanaf hoe vaak ze elkaar zouden tegen komen. Ze ziet wel wanneer. Geduld heeft ze genoeg. Zolang hij haar interesse maar behield. Kon haar prooi haar aandacht behouden. Tijd zal het wel leren. De kus zelf was rustig en langzaam geweest. Niks overhaast. Iets simpels en zachts.Maar omdat ze ook wel wat plezier wou hebben dan alleen maar kussen besloot ze iets onverwachts te doen, maar ook deels weer verwachts aangezien haar twinkelde ogen haar zouden verraden. Terwijl ze hem liefjes toesprak liet ze hem meer en meer naar achteren gaan en reageerde snel door hem met een niet al te harde duw in het water te krijgen.

 Al snel schoot ze in de lach wanneer hij helemaal doorweekt was. De laatste paar dagen had ze alleen maar zwaar gewerkt dus nu mocht ze wel relaxed zijn. Doordat ze het zo druk had met haar eigen lach weer in toom proberen te krijgen zag ze hem niet op tijd aankomen met zijn hoed, en voor ze het maar al te goed besefte voelde ze het ijskoude water van haar hoofd naar haar schouders over haar kleren glijden. Haar ogen groot van de koude. Langzaam keek ze naar haar licht grijze top om dan weer naar hem te kijken. Van het uitzicht genieten, inderdaad", Lichtjes schudde ze grinnikend haar hoofd " Als je me wou zien zonder kleren wou zien had dat dan gezegt, dear" en dan doelde ze meer op haar topje dat haast doorzichtig was maar nog niet genoeg om alles perfect te kunnen zien. "Ik wou je zien uitkleden vandaar dat ik je duwde" sprak ze op een speelse toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this do apr 09, 2015 4:42 pm

Als zij mocht lachen dat hij doorweekt was dan mocht hij dat ook. Hij zette het met water gevulde hoedje op haar hoofd en keek met een grijns op zijn gezicht naar Scarlett die hem duidelijk niet had zien aankomen. Ze keek van haar top naar Yoongi die met een grote grijns op zijn gezicht keek naar hoe ze reageerde op het water. " Van het uitzicht genieten, inderdaad", zei hij. Scar grinnikte terwijl ze met haar hoofd schudde ."Als je me wou zien zonder kleren wou zien had dat dan gezegt, dear" De grijns op het gezicht van de jongen werd nog wat groter, voor zover dat ging. "Ik wou je zien uitkleden vandaar dat ik je duwde", zei ze en de speelse toon in haar stem viel niet te missen. "Ohja?" vroeg hij op een onschuldig toontje. "Mijn hoed heb je al af gekregen, Miss. Ga je nog verder proberen?" Hij woelde even door zijn oranjebruine haar. Zijn grijns veranderde in een glimlachje terwijl hij haar deels speels, deels uitdagend aankeek.

+Fluuuuut. Sorry.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this do apr 09, 2015 5:40 pm
I'm a nightmare dressed as a daydreamde plezier bleef maar komen. ze was benieuwd hoe ver dit gaat aflopen. Scarlett had zelf niet verwacht dat haar dag zo ging aflopen. iets waar ze geen enkel problemen mee heeft. Ze had al zijn wapen wie weet dat ze nog meer kon vinden. En iets langer hem plagen was ook geen enkel probleem. De jonge dame genoot wel van het gezelschap. Ze was weer even helemaal ontspannen, in plaats van haar omgeving constant in de gaten te houden. Dat wordt na een tijdje altijd zeer vermoeiend. En om niet stil te vallen met het gesprek duwde ze hem gewoon in het water. Al werd zij dan ook weer nat door zijn hoedje. "Ohja?" vroeg hij op een onschuldig toontje. Geamuseerd keek ze Sugar aan."Mijn hoed heb je al af gekregen, Miss. Ga je nog verder proberen?" En nu begon ze een wenkbrauw op te trekken. Wilt hij het zo spelen? Oh, dat was geen enkel probleem voor Scarlett. Met een zacht grijnsje stapt ze op hem af zodat ze maar weer enkele millimeters van hem verwijderd was. haar handen net zoals de vorige keer op zijn borstkas. En haar hoofd vlak naast de hare zodat ze in zijn oor kon fluisteren. " Weet je wel zeker dat je deze uitdaging aan wilt, My sweet Sugar?" Haar toon was zoet en verleidelijk. Haar vingers hadden de rand van zijn shirt gevonden en bleef daar plagend hangen. Haar vingers gleden eronder en raakte zijn blootte huid aan. " Ik zou geen enkel probleem hebben met tot het einde te gaan" Haar lippen raakte zijn oor aan. Wanneer ze zich lichtjes terug trok had ze zijn shirt mee en deed die omhoog over zijn hoofd en trok het helemaal bij hem uit.


thank u ezra koenig

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this do apr 09, 2015 6:23 pm


»SUGA MIN
You make me so angry and mad for no reason«

Ze trok een wenkbrauw op zodra hij vroeg of ze nog verder ging proberen. Voor de zoveelste keer verscheen een grijns op haar gezicht. Ze stapte naar voor zodat ze nog maar enkele milimeters van hem afstond. Hij was nu wel op zijn hoede, niet dat ze hem nogmaals in het water zou duwen. Ze legde haar handen terug op zijn borstkas en ze hield haar hoofd naast het zijne. Hij hoorde haar ademhaling in zijn oor. "Weet je wel zeker dat je deze uitdaging aan wilt, My sweet Sugar?" fluisterde ze in zijn oor. Hij grijnsde even en voele hoe haar vingers de rand van zijn shirt vonden. Ze raakte zijn huid onder zijn shirt aan en een rilling kroop door zijn lichaam maar hij liet er niets van blijken. "Ik zou geen enkel probleem hebben met tot het einde te gaan", fluisterde ze nu, en Yoongi trok met zijn haast eeuwige grijns een wenkbrauw op. Oh, als het zo zat. Hij voelde hoe haar lippen zijn oor aanraakten. Ze trok zich lichtjes terug en deed zijn shirt omhoog waarna ze het over zijn hoofd heen trok. Daar stond hij dan, in ontbloot bovenlichaam, terwijl de grijns op zijn gezicht iets geminderd was. Niet doordat hij spijt hd van zijn beslissing, maar omdat het toch frisser was dan dat hij gedacht had. Hij liet zijn ogen bij Scarlett van boven naar onder glijden. Hij vond het wel leuk om te zien hoe haar shirt doorweekt was en hoe het net niet doorschijnend was. Als het een wit shirt geweest was dan kon hij er waarschijnlijk doorheen kijken. "Duidelijk dat je daar geen probleem mee hebt", zei hij, terugkomend op wat de jongedame gezegd had. Zijn grijns groeide weer. "Ga je nog verder of is het nu mijn beurt?" zei hij met een ondeugende fonkeling in zijn ogen. Hij had hier helemaal geen spijt van. Hij vond het zelfs wel leuk. Hij wreef met zijn rechterhand over izjn linkerschouder en grijnsde.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this zo apr 12, 2015 5:09 pm
I'm a nightmare dressed as a daydream


NOTE: flut....


Haar ogen gleden nog eens voor de zoveelste keer over zijn lichaam. hij mocht er echt wel wezen. Daarom was het ook geen enkel probleem om hem te bespelen. Langzaam liet ze haar vingers even door haar haren strijken en haalde enkele plukjes van voor haar ogen om ze dan achter haar oor te plaatsen. Haar handen had ze dan weer op zijn borstkas gelegd om dan vervolgens hm uit te lokken. Ze gaf hem zelf een waarschuwing dat hij haar niet moet onderschatten. Dat ze gewoon verder ging gaan. Dat hij dit zelf misschien niet zou kunnen winnen. Het was aan hem om verder te gaan of niet. Nadat hij haar niet leek te stoppen had ze grijnzend zijn shirt uit gedaan. Opnieuw dwaalden haar ogen naar beneden, deze keer naar zijn bloot bovenlijf, en het beviel haar wel wat ze zag. "Duidelijk dat je daar geen probleem mee hebt", Een speelse glimlach kwam op haar lippen bij zijn woorden. " hmh, dat is ondertussen nu wel duidelijk." antwoorde ze op een zachte toon. Achter even haar lippen te weer hebben bevochtigt liet ze haar vingers over zijn blootte borstkast glijden. wat de jongedame gezegd had. Zijn grijns groeide weer. "Ga je nog verder of is het nu mijn beurt?"
Lichtjes lachte ze om dan te doen alsof ze er over nadacht. " Hm, wel ik houd je niet tegen" Het was weer een uitdaging. Hoe ver zou hij gaan? Hoe ver zou hij haar laten gaan. Zelf begon ze nu ook wel de koude duidelijk te voelen, grotendeels omdat ze zelf wel nog in haar natte kleding stond. Het is nog geen zomerweer. Als het echt te koud wordt dan gaat ze hem waarschijnlijk in huis uitnodigen. Scar ontweek liever de verkoudheid.


thank u ezra koenig

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Tired of this ma apr 13, 2015 5:31 pm


»SUGA MIN
You make me so angry and mad for no reason«

Ze had zonder er een punt van te maken zijn shirt uitgetrokken en de jongen keek naar het glimlachje dat op haar gezicht verscheen toen hij zei dat ze er duidelijk geen probleem mee had. "Hmh, dat is ondertussen nu wel duidelijk." Ze liet haar handen over zijn borstkas glijden en opnieuw kreeg hij een huivering over zijn ruggengraat door de aanraking. Deels doordat haar handen koud waren. Deels omdat hij er eigenlijk wel van genoot.  "Ga je nog verder of is het nu mijn beurt?" vroeg hij haar en hij luisterde naar haar lach. Ze leek erover na te denken en Yoongi fronste. "Hm, wel ik houd je niet tegen" Een lichte grijns verscheen op zijn gezicht en hij knikte waarna hij, net zoals zij gedaan had, zijn handen naar de rand van haar blouse bracht. Hij keek even naar zijn handen voor hij zijn ogen oprichtte naar haar gezicht en toen langzaam haar blouse omhoog deed. Su deed het met een lichte grijns uit en hing het over haar schouder. Het leek alsof hij een tweede huid bij haar uitgedaan had vermits de blouse toch al haast doorschijnend was door het water. Hij wreef kort over zijn bovenarmen om zichzelf op te warmen en liet toen zijn handen in zijn broekzakken zakken. "Nu zijn we ongeveer gelijk", zei hij en nam het hoedje van de grond dat gevallen was toen hij haar blouse uit gedaan had. Hij zette het op zijn hoofd en trok zijn mondhoeken op. Hij begon het toch echt wel koud te krijgen maar keek Scarlett nadenkend aan. Hij vroeg zich af hoe lang zij de koude kon weerstaan zo zonder blouse aan. Hij liet zijn ogen nogmaals over haar glijden. Wat was hij toch aan het doen? Hij schudde zacht zijn hoofd en keek Scar weer aan.  

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Tired of this

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Tired of this

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Soulsilver :: Soulsilver :: Ironbarrow-