Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 On we go.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Sarah Niehaus
━ Member ━


Posts : 27
IC : 3

“ Character „
Leeftijd: 21 jaar
Sex:
Family Tree: She's a rogue
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: On we go. ma okt 20, 2014 5:16 pmOh shit. In een hoog tempo drukte Sarah zich door de mensen menigte heen, maar ze wist al dat het tevergeefs was. Ze zag de deuren van de trein dichtklappen, maar toch bleef ze doorrennen. Als ze geluk had, kon ze nog naar binnen glippen... Het was ook eigenlijk haar eigen schuld dat ze laat was. Sarah was tot veel te laat in het barretje gebleven, had veel te langzaam haar drankje opgedronken. Zo leuk was die bar niet eens geweest en de drankjes waren veel te prijzig, maar Sarah was er toch maar naar binnen gegaan. Nu had ze daar lichte spijt van. Eindelijk wist ze de trein te bereiken, maar alle deuren zaten stevig dicht en de trein begon te rijden. Zacht vloekend liep Sarah mee. Langs de rand van het perron waren er veel minder mensen, dus kon ze met gemak meelopen. Shit. Trein gemist. Na een stuk of tien stappen bleef ze stilstaan en drukte ze de palm van haar hand tegen haar hoofd. Fronsend keek ze de trein na, die steeds kleiner en kleiner werd naarmate hij verder en verder reed. Dit kon ze dus echt niet gebruiken. Na de trein doelloos nagekeken te hebben, draaide ze zich op de ballen van haar voeten naar het informatiebord. Vanaf hier kon ze nog net de kleine lettertjes lezen. Laatste trein richting Woodley. En zij had hem gemist.

"Ah, fuck," mompelde ze zachtjes. De shapeshifter keek over haar schouder nog even naar de trein, die in de verte een bocht maakte en uit het zicht verdween. Doelloos bleef ze daar uiteindelijk een staan, terwijl ze haar hand liet zakken en in de zak van haar leren jasje stak. En nu? Geld voor een hotel of motel had ze niet, zelfs niet voor die crappy dingetjes buiten de stad. Op zich zou ze een bos op kunnen zoeken en daar als hyena de nacht kunnen spenderen, maar dat idee stond haar nou niet echt aan. Misschien zou ze op het station op een van de bankjes kunnen pitten, maar dat zouden de medewerkers waarschijnlijk niet op prijs stellen. "Shit," zuchtte ze toen wat luider, waarna ze zich omdraaide en -- Met haar neus veel te dicht tegen iemand aankwam. Geschrokken en op haar hoede zette Sarah een stap naar achter, waarna ze het gezicht van diegene die achterhaar gestaan had zocht. "Oh, sorry," zei ze, waarna ze de ander met ogen tot spleetjes geknepen aankeek. Wat deed diegene überhaupt zo dichtbij?Laatst aangepast door Sarah Niehaus op di okt 21, 2014 6:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: On we go. ma okt 20, 2014 6:34 pm

Emily Thorne
Ze kon zichzelf wel vervloeken toen ze merkte dat ze op het verkeerde perron stond en dus mogelijk de trein had gemist. Zo snel als het kon rende ze op haar hakken over het station heen, helemaal naar de andere kant. Ze moest en zou de trein halen, anders zou ze haar zakenpartner missen en vast en zeker een deal mislopen die haar weer wat geld op kon leveren. Helaas toen ze aankwam op het perron merkte ze op dat de trein in de verte net de bocht om ging. Een zucht verliet haar mond en ze liep wat verder over het perron heen, de lettertjes op het bord lezend dat dit de laatste trein naar dat gebied zou zijn. Fijn, heel fijn. Plots draaide iemand voor haar zich om en kwam met een klap tegen haar op. Fronsend keek ze de persoon voor haar aan, opmerkend dat deze best verslagen keek. Haar woorden kwamen er dan ook net zo verslagen uit, ze had vast de trein gemist. ”Geeft niet,” Kwam er veel relaxter uit dan dat ze zich voelde. ”Zeg me niet dat, dat de trein richting Woodley was.” Ze keek nog even naar het spoor, maar de trein was nu daadwerkelijk verdwenen achter de bomen. Als dat zo was, dan zou ze dus het gesprek met haar partner missen en een andere afspraak moeten maken – daar zou die persoon helemaal niet blij mee zijn.
All or Nothing© tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Sarah Niehaus
━ Member ━


Posts : 27
IC : 3

“ Character „
Leeftijd: 21 jaar
Sex:
Family Tree: She's a rogue
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: On we go. ma okt 20, 2014 11:41 pmTegenover haar stond een blonde dame. Een mooi meisje, in de bloei van haar leven en waarschijnlijk ook nog succesvol in alles wat ze deed. Heel anders dan Sarah zelf, die eigenlijk een douche moest nemen en met haar versleten schoenen en tas een verlepte reiziger leek. "Eh, ik ben bang van wel," antwoordde Sarah het meisje die zich verontschuldigd had. "En de laatste. Ik heb gecheckt, en je kan ook niet meer via andere steden. Je zit dus vast hier, behalve als je een auto of heel veel geluk hebt." Misschien vond haar mede treinmisser dit interessant om te weten. Sarah wel. Ze had het opgezocht terwijl ze zich naar het station gehaast had. De laatste treinen vanuit Soulsilver en Oldbrook vertrokken voordat de trein vanuit Griffinbeach daar aan zou komen. Hoera.

Voorzichtig trok Sarah toen haar wenkbrauw op en bekeek ze de dame tegenover haar even van kop tot teen. "Zit je in de problemen?" vroeg ze, en hoewel ze een ruwe stem was, was sympathie duidelijk hoorbaar. Ze had zelf vaak genoeg in deze situatie gezeten, hoewel het voor haar waarschijnlijk anders was geweest. Sarah had toen te maken gehad met pissige familie en chagrijnige 'werkgevers'. De jongedame tegenover Sarah leek niet echt het type dat met hetzelfde soort mensen als zij omging. Zo netjes. Waarschijnlijk rook ze naar de allernieuwste en duurste geurtjes. Fancy hoor...

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: On we go. di okt 21, 2014 11:00 am

Emily Thorne
Verdomme, verdomme, verdomme! Ze kon zichzelf wel vervloeken op het moment dat ze de trein gemist had. Het ergste nog was dat dit niet eens de eerste keer was, waarschijnlijk zou die persoon haar meteen afschrijven en daar ging haar geld dat ze uit het bedrijf kon halen! Niet dat ze veel geld nodig had, ze had een fortuin van haar vader geërfd maar wilde dat graag groter maken zolang dat nog kon, om later te schenken aan de kinderen die ze ooit wenste te krijgen en misschien ooit een mooi huis te kopen of een mooi landschap te kopen, zodat haar familie daar kon leven. Wie weet was het wel iets voor haar om een familytree te starten, ze zou zeker een goede leidster zijn met haar perfectionisme en haar hoge intelligentie - maar of ze haarzelf daar ooit toe kon zetten om dan ook die Warlocks een goede plek te geven in haar familytree? Misschien, maar nooit als co-leider of wat dan ook. Nee, dat moest en zal een shapeshifter zijn, want warlocks waren meestal niet te vertrouwen. Ze zouden haar van haar positie afgooien, dat wist ze zeker.

Het meisje voor haar legde uit dat dit de laatste trein was en ze kon het bijna niet geloven, of wilde het niet geloven, dat ze haar afspraak weer zou missen. Shit. "Zit je in de problemen?" Ze wierp haar donkerbruine ogen weer op het meisje, na al die tijd naar de rails achter haar te hebben gekeken en schudde haar hoofd heen en weer. Nee, ze zat niet in de problemen - of eigenlijk, dat ging ze niet toegeven aan iemand. "Nee hoor, ik mis een belangrijke afspraak in Woodley, maar dat is niet zo heel erg." Het was niet sarcastisch bedoeld, maar de opbouw van de zin kon het wel zo laten lijken. "En het betekent dat ik nog een dag in deze stad moet blijven." Ze glimlachte even en rolde met haar ogen. "Maar ik denk dat jij daar alles vanaf weet." Emily had gegokt dat het meisje voor haar een shapeshifter was, ze leek in ieder geval niet op een warlock.
All or Nothing© tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Sarah Niehaus
━ Member ━


Posts : 27
IC : 3

“ Character „
Leeftijd: 21 jaar
Sex:
Family Tree: She's a rogue
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: On we go. di okt 21, 2014 12:42 pmSarah trok haar wenkbrauw wat op toen de vrouw tegenover haar vertelde dat ze niet in de problemen zat. Oh? Ze formuleerde haar antwoord op een nogal sarcastische manier, hoewel ze dit misschien niet zo bedoelde. Deze dame leek Sarah veel te zakelijk om sarcastische opmerkingen te maken. Ze voegde er vervolgens aan toe dat ze nu nog een dag in de stad moest blijven, waarna ze glimlachte en met haar ogen rolde. Een lach verscheen om Sarah's lippen. Ja, zij zelf ook, hoewel het voor Sarah geen probleem was. De enige reden dat zij naar Woodley wilde, was omdat ze de grotten van Corfort wilde opzoeken. Ceremonie plekken. Zij had zelf buiten Kaechan haar ceremonie gekregen, en tot kort kon het haar geen ruk schelen hoe die dingen in dit gebied gingen, maar misschien was het eens tijd dat ze wat info opdeed over haar mede-Shapeshifters.

Toen de blonde vrouw tegenover opmerkte dat Sarah daar vast wel alles vanaf zou weten, verdween de glimlach een beetje. Ze had eigenlijk geen idee wat de ander daarmee bedoelde... "Eh," zei ze daarom dus maar, waarna de frons weer terugkeerde op haar gezicht, "Ik denk 't. Zo te zien zitten we wel ongeveer in dezelfde situatie." Allebei vast in deze stad. Hoewel deze dame tegenover Sarah waarschijnlijk wel ergens terecht kon. "Ik... Ik ben Sarah," stelde ze zichzelf toen na lichte twijfel voor, en met een wat geforceerde glimlach op haar gezicht stak ze haar hand naar de ander uit.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: On we go. di okt 21, 2014 12:55 pm

Emily Thorne
Emily kon aan het meisje voor haar zien dat ze misschien wat minder geld had dat zij zelf had - of ja, wat minder, veel minder. Ze zag eruit alsof ze een douche nodig had en alsof ze deze kleren al een paar dagen aan had, terwijl Emily er zoals altijd tiptop verzorgd uitzag en lekker in een hotel kon slapen deze nacht. Waar zou zijn belanden op het moment? Naja, het was natuurlijk nooit moeilijk voor een shapeshifter. Die kon gemakkelijk ergens in een bos gaan slapen, maar of deze meid daar wel zin in had? Ze had geen idee. Het meisje stelde zich voor als Sarah en stak een hand naar haar uit, die ze met een glimlach aannam en schudde. "Emily Thorne, aangenaam." Het was een normale zin voor haar, maar het kon raar klinken voor het meisje dat zich zojuist had voorgesteld met enkel haar voornaam. Emily gebruikte meestal haar echte naam, maar dat was ook wel nodig voor een vrouw die op zo'n hoge klasse zaken deed.

Ze keek even om haar heen en merkte op dat het station alweer wat stiller begon te worden. De laatste treinen waren al weggegaan en de laatste treinen die vanuit de steden kwamen waren vast al aangekomen, dus het station liep nu langzaam leeg. Ze liet haar blik weer op Sarah vallen, maar wist niet echt wat ze verder tegen het meisje moest zeggen. Moest ze vragen waar ze nu heen ging? Moest ze zich überhaupt zorgen maken over zo'n vreemdeling die ze zojuist had ontmoet?
All or Nothing© tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: On we go.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

On we go.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Strongelf-