Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Are you sure you want to play this game

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Are you sure you want to play this game zo apr 05, 2015 8:33 pm

 
Seth was geen man van het openbaar vervoer. Normaal gezien reed hij altijd zelf met zijn eigen auto of liet hij een bestuurder komen. Hij kon wel enkele redenen opsommen waarom iemand het openbaar vervoer het best kon vermijden, maar die dag kon het niet anders. Zijn eigen auto was binnen gebracht, en om weer thuis te geraken moest hij wel de metro gebruiken. Wachten tot zijn auto weer klaar was, was niet mogelijk aangezien het wel enkele dagen zou duren. De zetels die aanwezig waren in de garage waren net niet comfortabel genoeg om op te slapen, en met net niet bedoelde hij totaal niet. Seth verwachten ook niet dat de mannen er blij mee gingen zijn als hij besloot om in hun garage te overnachten. Zelf zou hij er ook niet blij van zijn geworden. Zijn laatste oplossing was dus de metro geweest.
Hij verafschuwde echt alles wat zich erbinnen bevond. De geur was er niet erg aangenaam en hij had zo zijn bedenkingen over sommige mensen die er rondliepen, of op de grond zaken en in donkere hoekjes van alles tegen elkaar aan het fluisteren waren. Nee, echt niet zijn favoriete plek. Het werd alleen maar beter wanneer dat er werd omgeroepen dat zijn metro dadelijk ging aankomen. Seth had zijn pas al versneld tot hij haast liep, en even dacht hij dat hij nog net op tijd was toen hij de metro bereikte, maar dat was te mooi geweest om waar te zijn.
De metro reed echter gewoon verder. De bestuurder leek niet eens moeiten te doen om de deuren te openen, en hij had de man zeker kunnen zien aan komen rennen. Seth had zelfs nog enkele tellen voor de gesloten deuren gestaan en de man even aan gekeken. Hun blikken hadden zelfs geruist maar toch vertrok de metro. Geweldig. God wist hoe lang hij kon wachten op een volgende rit. Er was echter maar weinig aan te doen. De metro laten ontploffen ging hem waarschijnlijk niet verder brengen.
Seth zetten maar enkele stappen naar achter tot hij bij de bank was die er tegen de muur stond. Daar nam hij plaats naast één of andere persoon die hij niet meteen een blik gunde, in plaats daarvan keek hij naar de sporen op de grond. ‘Metro chauffeurs... je zou toch wel verwachten dat ze net iets meer begrip tonen voor hun mede-mens,’ en even wierp hij een korte blik op de man waar hij naast was gaan zitten. Seth ging vervolgens naar achter leunen tegen de rugleuning waardoor dat hij een tikkeltje onderuit gezakt zat. Zijn armen sloeg hij over elkaar waarna hij een korte blik wierp op de klok die in de grote ruimte hing.


OOC: John Reese
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game zo apr 05, 2015 9:00 pm


In the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

John liep met zijn klakkende schoenen de trap af. Voor een keer had hij niets te doen: hij moest achter niemand aan, the Machine had hem geen nieuw nummer gegeven en hij had een dag vrij van zijn politiebaantje. Hij liep rustig verder en trok aan de leiband die aan de halsband van Bear bevestigd zat. De Mechelse Scheper was één van zijn beste vrienden. Zodra hij de loketjes zag haalde hij wat geld uit zijn zak. Hij kocht ene ticketje voor de metro en liep met Bear naar het perron. Hij ging zitten op een bankje. Hij moest nog wel even wachtten op zijn metro. Een man kwam aanlopen en stond voor de gesloten deuren van de metro die aan het vertrekken was. Echter vertrok de metro gewoon. De man leek niet veel emotie te tonen. Hij leek niet kwaad of niets terijl hij toch echt wel zijn metro gemist had. John keek hem even aan maar keek vervolgens terug naar Bear. Hij aaide de bruinzwarte hond over zijn kop en keek in zijn intelligente ogen. Hij voelde hoe de bank vervormde doordat er ene tweede volwassen gewicht op de bank kwam zitten. ‘Metro chauffeurs... je zou toch wel verwachten dat ze net iets meer begrip tonen voor hun mede-mens,’ Hij voelde hoe er even een blik op hem geworpen werd, maar John keek nog niet direct opzij omdat hij niet wist of hij wel een gesprek aan wou gaan. Hij zag in zijn ooghoek de man veranderen van houding. In tegenstelling tot John, die voorovergebogen zat om Bear te aaien, zat de man tegen de leuning geleund en zat hij wat onderuit. "I don't know. They have to swallow a lot of bullshit." De grijsharige man keek even opzij naar de wat jongere man. "And a lot of people aren't that nice so, well ..." Hij aaide bear nog een keer ne leunde nu ook achterover. "But I know what you mean. He could have opened the doors for you." Hij keek de man even nadenkend aan. "I'm Tony Miller, nice to meet you." Hij stak zijn hand even uit om die van de jongere te schudden. John had besloten vandaag Tony als alias te gebruiken. En dan was hij geen politieman. Dan verzon hij wel een ander beroep. Hij verwachtte toch niet echt om iemand tegen te komen die hem als John Riley kende. Nee, nu was hij weer Tony Miller.

OOC; Sorry dat mijn Engels niet geweldig is, maar ik probeer het hier te oefenen op Kaechan. En zoals je ziet gebruikt hij Tony Miller als naam nu. Hoop dat je er wat mee kan~

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game zo apr 05, 2015 9:15 pm

 
Wanneer de andere man begon te praten keek Seth hem aan. Zijn armen legde hij ondertussen gespreid over de rugleuning. Probeerde de kerel nu echt goed te praten wat die chauffeur had gedaan? Een frons kwam op Seth zijn gezicht. ‘That true, but if they are nice, other people’ll also be a little bit nicer and then everyone will be happy.’ Hij was niet zeker of dat ook echt zo was, maar meestal was dat wel het geval.
‘He should have,’ beaamde hij de andere man. De chauffeur had inderdaad de deuren mogen open doen, eigenlijk was hij verplicht geweest om die te openen maar toch had hij het niet gedaan. ‘Next time I’ll blow those doors open,’ het was geen simpel idee geweest dat door zijn hoofd was komen zweven, of gewoon bedoeld als grapje. Seth was bloed serieus geweest wanneer dat hij die woorden had uitgesproken. Volgende keer als iemand nog eens besloot de deuren gewoon dicht te laten zou hij er wel voor zorgen dat de deuren wel open gingen. Langs de andere kant zou het net wat teveel aandacht trekken. ‘Nha, I’m only joking. That would be a stupid action,’ zei de blond harige man vervolgens met een glimlach op zijn gezicht, één die eerder niet op zijn gezicht was te zien. Het was niet de bedoeling dat mensen nog een slechter beeld van hem kregen dan hij al had. Als het al erger kon.
De oudere man stelde zich voor als ene Tony Miller en een hand werd naar hem uitgestoken. ‘Seth Syverson,’ stelde hij zichzelf voor op zijn beurt, en hij schudde de had van de oudere man even voor hij die weer los liet.


OCC: haha, ik zal je volgen met het Engelse xD
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game ma apr 06, 2015 11:17 am


In the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

Door te kijken naar lichaamstaal kon je al veel te weten komen over een persoon, en zover Tony, vermits John besloten had zich vandaag zo te noemen, kon zien was de man naast hem wel een vriendelijke persoon. Hij had zijn armen over de rugleuning gespreid wat erop wees dat hij of verveeld of ontspannen was en dat kon John alleen maar bewonderen als je net de metro gemist hebt. Een frons was op de jongere man zijn gezicht verschenen toen de grijsharge man de daad van de chauffeur 'goed' probeerde te praten. ‘That true, but if they are nice, other people’ll also be a little bit nicer and then everyone will be happy.’ Instemmend knikte Miller. Hij zei dat de chauffeur de deuren inderdaad wel open had kunnen doen voor de blondige man. ‘He should have.’ Opnieuw knikte Tony terwijl hij licht een schouder ophaalde. "You're right", zei hij tenslotte maar. De chauffeur had de deuren open moeten doen. ‘Next time I’ll blow those doors open,’ zei de man en dat deed Miller even een wenkbrauw optrekken maar hij vroeg er verder niets over. Hij klonk bloedserieus, maar Tony wou er niet over verder vragen omdat dat hem dan misschien in moeilijkheden kon brengen. En de man was geen gevaar voor de overheid of voor de mensheid want zijn nummer was niet vermeld geweest door the Machine. En anders zou de stem van Finch wel door het haast ontzichtbare oortje in zijn oor spreken om te zeggen dat hij op moest letten. ‘Nha, I’m only joking. That would be a stupid action,’ zei de man na even met een glimlach. Tony trok een mondhoek omhoog. John stelde zich voor als Tony Miller en stak zijn hand uit naar de andere man. De blonde man schudde zijn hand en stelde zich voor als Seth Syverson. "Do you know when your next metro comes or are just goign to sit here and wait until you see the next metro?" vroeg de grijsharige man de ander met een lichte glimlach. Hij liet zijn ogen even afdwalen naar Bear terwijl hij wachtte op antwoord. "Afliggen", zei hij tegen de hond met een waar Amerikaans accent. De hond ging netjes liggen. Miller keek weer naar Seth. "He's a Belgian Shepherd Dog, a trained military dog, he responds only to Dutch commands", legde hij snel uit om zijn slecht Nederlands te verantwoorden.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game ma apr 06, 2015 11:50 am

 
Seth haalde zijn schouders op bij het horen van de vraag van de man. Hoe moest hij nu weten wanneer dat de volgende metro kwam. Even keek hij om zich heen om te zien of hij een uurrooster kon zien, maar die zag hij niet meteen hangen. ‘I have no idea,’ was het antwoord dat de man kreeg, want Seth wist ook niet wanneer dat zijn volgende metro zou komen. Straks moest hij toch nog echt gaan slapen op die oncomfortabele zetels van de garage, om er nadien uitgegooid te worden. Als het te lang duurde kon hij natuurlijk ook nog altijd een hotel zoeken, maar dat was misschien wat overdreven. Er zou nog wel een metro komen. Vroeg of laat. ‘Maybe I’ll buy a cub of coffee if it’s taking to long,’ ergens in de metro moest er wel een koffieshop zijn, dat was normaal gezien te vinden in iedere metro.
De oudere man begon te spreken over zijn hond, over dat hij enkel naar Vlaamse commando’s luistert en dat hij zou zijn getraind voor in het leger. ‘Good for you,’ was het eerste wat Seth zei, aangezien hij niet meteen een betere reactie erop wist. Een hond bleef in zijn ogen gewoon een hond, door wie of wat het ook was getraind. Langs de andere kant kon hij niet meteen een reden geven waarom Tony zo’n hond in zijn bezit had.
‘And why do you have a trained military dog at your side? Most people have normal trained dog that know how to sit and roll over.’ Seth zijn blik was gericht op de hond die op de grond lag. Echt een dierenvriend was hij nooit geweest. Vroeger had hij als kind wel een hamster gehad, dat was wel een leuk wezentje geweest voor de periode dat hij in zijn bezit was. Nadien had hij geen huisdieren meer gehad. ‘Are you from the army, Mr. Miller?’ Seth keek de man aan, maar juist boven zijn ogen om oogcontact te voorkomen.
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game ma apr 06, 2015 3:25 pm


In the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

De man haalde zijn schouders op toen Tony hem vroeg of hij wist wanneer de volgende metro kwam voor hem. De man leek rond te kijken naar ene klok. ‘I have no idea,’ zei hij. Miller knikte even en keek naar de rails van het metrospoor terwijl er een stilte tussen hen viel. Echt ongemakkelijk was die niet, erder ... Oké. ‘Maybe I’ll buy a cub of coffee if it’s taking to long,’
De grijsharige man zei iets over zijn hond. Het was mer om te peilen hoe de man zou reageren erop. Hij wou weten wat voor persoon hij voor zich had zitten. ‘Good for you,’ Nu kon Miller zich meteen een beeld vormen. De man leek geen directe dierenvriend te zijn. Maar oke, dat was ieder zijn ding. ‘And why do you have a trained military dog at your side? Most people have normal trained dog that know how to sit and roll over.’ De grijsharige man keek van Seth naar Bear. ‘Are you from the army, Mr. Miller?’ John kreeg een beetje een lege blik in zijn ogen en hij dacht terug aan vroeger. De jongere man had hem recht in een flashback geduwd met die vraag. Hij knipperde met zijn ogen en keek Seth terug aan. "Not anymore. But I don't have a trained military dog because I used to be in the army." Hij besefte dat het dom van hem was geweest om over Bear te vertellen. "I can't tell you how and why but without him", hij knikte naar zijn hond, "I would have been dead."

OOC: Hoop dat je er toch wat mee kunt, ook al is deze post echt zo flut.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game ma apr 06, 2015 6:12 pm

 
De man had dus echt in het leger gezeten, het had echter even geduurd voor dat Seth zijn antwoord had gekregen. De man leek namelijk in gedachten te zijn verzonken en een iets wat vragende blik kwam op Seth zijn gezicht. ‘Did I bring up bad memories, Mr. Miller?’ Wat was Seth toch subtiel met zijn vragen. Het kwam zelfs niet in hem op dat de andere persoon er misschien niet over wilde spreken, het was puur zijn eigen nieuwsgierigheid die sprak.
Vervolgens ging het weer over de hond van de man, over dat zijn leven door het beest was gered, en dat hij de hond niet had omdat hij in het leger had gezeten. Nee, het beest had vast iets van emotionele waarde voor hem, of er zat een diepere betekenis aan vast. Wie weet wat dat de man tijdens zijn legerdienst allemaal wel niet had gezien en had meegemaakt. Tenzij hij een bureau job had, want die had je in het leger ook. Al zag de man er niet uit als iemand die een bureau job zou doen.
‘Oh no I get it,’ begon Seth rustig terwijl dat hij toch weer ging recht zitten. ‘People of your age need some company, and a dog is perfect for the job.’ Een kleine grijns verscheen op zijn gezicht. Mr. Miller had zeker weten iets anders bedoelt, maar het was het perfecte antwoord geweest. De man was al grijs aan het worden, dus ergens had hij zo’n reactie misschien wel kunnen verwachten. ‘But I’m curiouse and I’m really wondering how a dog can save someones life,’ god, hij wilden het eigenlijk echt weten, maar de man had al wel duidelijk gemaakt dat hij het niet ging zeggen, al kon hij altijd proberen hem toch zo ver te krijgen.
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game wo apr 08, 2015 12:31 pmIn the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

Toen Seth hem over het leger gevraagd had was John even in gedachten verzonken en dacht hij aan zijn tijd in het leger, maar uiteindelijk gaf hij toch antwoord. ‘Did I bring up bad memories, Mr. Miller?’ vroeg Seth. De grijzende man keek opzij naar de jongere man en keek hem even kil aan, maar haalde vervolgens een schouder op en knikte. "Well, yeah, a kind of." Het ging weer over Bear, dat zonder hem John waarschijnlijk al dood was geweest. ‘Oh no I get it,’ zei de blonde man. Hij ging weer rechter zitten. ‘People of your age need some company, and a dog is perfect for the job.’ Een grijns was op de man zijn gezicht verschenen en Miller trok licht een wenkbrauw op. Hij zei niets maar uit zijn lichaamstaal viel wel te verstaan dat hij zo'n antwoord niet waardeerde. Hij had het wel kunnen verwachten, maar hij had lang getraind, goed getraind, om zich rustig te houden en in stilte iemand toe te lachen terwijl hij die persoon liever van z'n stoel wou kloppen. Hij keek Seth aan. Hij was duidelijk nog niet klaar met praten. ‘But I’m curiouse and I’m really wondering how a dog can save someones life,’ John keek even naar de sporen van de metro maar keek vervolgens toch maar de jongere man naast hem aan. "It saves lifes by doing its job", antwoorde Tony hem. "He is plan B if something goes wrong." Hij keek Seth aan. Hij had op diens vraag beantwoord zonder er echt een goed antwoord op te geven maar John wist dat de man in staat was om door te vragen tot hij het goede antwoord kreeg.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Are you sure you want to play this game

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Are you sure you want to play this game

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Strongelf-