Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Built To Fall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Built To Fall ma apr 06, 2015 3:47 pm


In the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

John liep grommelend door de achterstraatjes van Oldbay. Hij had al drie mensen in hen knie geschoten en al twee waren naar de politie doorverwezen voor drugshandel en dergelijke. De grote man liep met de Mechelse Herder aan zijn zijde door de straten en keek toe hoe een meisje een jongen te lijf ging met pepperspray en haar handtasje. De man was vandaag in zijn rol als politieagent gekropen, maar had voor de verandering Bear ook bij. Vandaag was hij John Riley, net zoals op de meeste dagen, een politieagent die meestal rekruten trainde. Op sommige dagen was hij iemand naders, zoals hij laatst in het metrostation Tony Miller was. Maar vandaag was John Reese weer de gebruikelijke John Riley. Hij had geen politieuniform aan, hij had zijn gewone grijze jas aan en zijn gewone kostuumbroek met de gewone riem waar gewoon zijn wapen aanhing. Het oortje in zijn oor was niet zichtbaar en het wapen zag je ook niet hangen. De grijzende man liep verder met de bruinzwarte hond naast zich. Bear reiktte tot ongeveer aan zijn knie en dat was top om zo'n grote hond te hebben. Hij liep verder en zag in de schaduwen een gedaante staan. "Who's there?" hij lehde zijn hand zacht over zijn wapen en deed de leiband van Bear los zodat deze vrij kon gaan als John hem zei dat hij dat kon.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall ma apr 06, 2015 4:17 pm

Voor het moment was de jonge dame niet in echt de perfecte stemming. Haar blik stond hard en haar lippen vormden een streep. Met haar handen in haar leren jasje stapte ze geïrriteerd door de straten. Het is niet dat ze met het verkeerde been uit bed was gestapt. Nee het was nog geen uur of twee geleden dat iemand haar dag had verpest. Vandaag moest Scarlett van haar baas de drugsdeling in de gaten houden. Zorgen dat het allemaal vlekkeloos verliep. Dat er niet teveel of te weinig werd betaald of drugs werd gegeven. Bij de groepen dat ze langs ging leek er geen enkel probleem te zijn. Heel even leek het dat vandaag goed ging verlopen. Tot ze een telefoontje kreeg van een van haar helpers. En die vertelde haar dat twee van haar drugdelers opgepakt waren.
Gefrustreerd sloeg ze een verlaten straatje in om dan haar telefoon te pakken en een oude vriend van haar op te bellen. De telefoon was juist aan het overgaan tot ze iemand een vraag hoorde te stellen, dat wel degelijk naar haar gericht was. Geweldig, kon haar dag nog meer verpest worden? "Who's there?" Zeer langzaam draaide ze zich om en keek de man met samen geknepen ogen aan. " That's none of your business." Antwoordde ze voor ze zich weer richtte op de telefoon " Keimusho no soto ni futari no shōnen o sakujo!**" sprak ze in het Japanees tegen de persoon aan de telefoon zodat de man die voor haar stond met de hond het niet zou begrijpen. Vervolgens stak ze de telefoon weer in haar broekzak. " Waag het niet die hond vrij te laten" sprak ze kribbig " Zie ik er misschien uit alsof ik gevaarlijk ben" Dat was een van haar voordelen. Ze zag er lief en breekbaar uit. Ze gebruikte dat altijd bij de mannen voor die dood in het water eindigden.

** Haal die twee jongens uit het gevang
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall di apr 07, 2015 11:52 am


In the end we're all alone.«
And no one's coming to save you.«

Hij had een persoon zien staan en John merkte nu dat het een meisje was. Hij fluisterde Bear toe dat hij kort moest blijven en liep korter naar het meisje toe waaraan hij vroeg wie ze was. "That's none of your business", zei ze. John liep nog wat korter tot hij op drie meter stond. "Keimusho no soto ni futari no shōnen o sakujo!" zei ze in haar telefoon. Riley had één les Japans gehad en hij verstond enkele woorden. Hij verstond 'twee' en 'gevang'. Ze stak de telefoon in haar broekzak. " Waag het niet die hond vrij te laten" zei ze. " Zie ik er misschien uit alsof ik gevaarlijk ben?" John ging op een meter afstand staan en keek naar Bear. "Zit", zei hij. Soms was het zo vervelend om een Nederlands getrainde hond te hebben. Hij keek het meisje aan. "He'll only attack you if I tell him to", zei hij. "And no, you don't look dangerous, but why would you start talking Japanese if you're innocent?" Hij keek haar even emotieloos uit. "I understood the words 'two' and 'jail'. What the hell are you doing?"

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall di apr 07, 2015 2:51 pm

Waarom moest haar dag weer verpest worden? Alles had vlotjes kunnen verlopen. Maar twee moesten er weer roekeloos drugs gaan dealen en kijk wat er van komt. En raad eens wie de rotzooi mag gaan opruimen. Scarlett Farron. Ze mag dan wel de rechterhand zijn van de maffia waar ze in zit, maar dat wilt niet zeggen dat ze niets doet. Nee, soms moet ze nog altijd enkele vuile klusjes gaan regelen. Niet dat ze dat erg vond. Ze had het liever zo, zo bleef ze actief en werd ze geen luiaard. Niet dat haar baas dat nu was. Zelf deed hij ook nog enkele dingen dat anderen konden doen maar hij het uiteindelijk toch doet. haar ogen kneep ze tot spleetjes wanneer een man haar telefoontje stoorde.
Die hond beviel haar ook al niet. het was duidelijk dat hij getraind was. Wou dat dan zeggen dat hij een politieman was? Hij droeg alsinds geen uniform... Maar dat wilt niks zeggen. "He'll only attack you if I tell him to", zei hij. "And no, you don't look dangerous, but why would you start talking Japanese if you're innocent?"  Rustig en volledig relaxed keek ze hem aan " It's my mother tongue. There isn't any law that says i can't speak in my mother tongue. Or is there?" daagde ze hem uit. Waar bemoeide hij zich wel niet mee. "I understood the words 'two' and 'jail'. What the hell are you doing?" De hele tijd bleef Scar relaxed. Het was gevaarlijk om zich nu opeens gespannen te gedragen. Dat zou zijn achterdochtig gedrag alleen maar versterkken. " It's rude to listen to other Phone calls, you know. And two of my friends are already in prison, so i want to help them so i probably will see if i can get them out if i talk with the Judge. That isn't illegal." Legde ze hem geirriteerd uit. Dat hij haar maar snel weer met rust ging laten. hier had ze namelijk geen tijd voor. "Are you done with the interrogation " Vragend keek ze de man aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall di apr 07, 2015 5:26 pm

"It's my mother tongue. There isn't any law that says i can't speak in my mother tongue. Or is there?" Hij schudde zijn hoofd. "You're right", antwoorde Riley simpelweg. Het meisje leek kalm maar het was duidelijk dat ze hem aan het uitdagen was. Dat zorgde ervoor dat hij licht zuchtte. De criminelen van tegenwoordig leken van niets meer bang. "I understood the words 'two' and 'jail'. What the hell are you doing?" zei John. "It's rude to listen to other Phone calls, you know. And two of my friends are already in prison, so i want to help them so i probably will see if i can get them out if i talk with the Judge. That isn't illegal", zei ze. Ze klonk geïrriteerd en zo wou hij haar hebben. Als mensen geïrriteerd waren zeiden ze sneller dingen die gebruikbaar waren. "Are you done with the interrogation?" Hij schudde zijn hoofd met een grijnsje. "Not yet", antwoorde hij. "Why do you have to speak Japanese with the judge? If your friends talk Japanese, then why are you in Oldbay?" Hij keek haar aan maar verwachtte niet direct een antwoord op de vragen. "So two of your friends are in jail. Nice friends, you got there. I'd love to have friends in jail", zei hij. Bij de laatste zin droop het sarcasme van zijn stem maar nog steeds blijf hij rustig, net zoals zijn hond. Het beest keek het meisje strak aan maar deed haar niets.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall di apr 07, 2015 5:42 pm

Waarom laat hij haar gewoon niet met rust. het irriteerde al genoeg dat hij zomaar haar telefoongesprek aan het meeluisteren was. Tegenwoordig zijn ze nogal onbeleefd. En dan zeggen ze dat de jeugd onbeschoft is. niet dat Scarlett daar iets op mag zeggen aangezien ze nou zelf ook soms wel eens onbeschoft kan zijn. Meestendeel van de tijd... Niet dat het er nu toe deed. De oude man moest zich niet met andermans zaken gaan bemoeien.  "You're right", Lichtjes snoof ze. Waarom werkte hij dan nog steeds op haar zenuwen. Meteen slaakte ze gefrustreerd een diepe zucht bij zijn volgende woorden.  "Not yet", antwoorde hij. "Why do you have to speak Japanese with the judge? If your friends talk Japanese, then why are you in Oldbay?" Hij keek haar aan maar verwachtte niet direct een antwoord op de vragen. "So two of your friends are in jail. Nice friends, you got there. I'd love to have friends in jail", Scarlett draaide met haar ogen " I didn't say i would talk in japanese to the Judge they wouldn't understand me anyway. I Had a friend on the Phone, warning me that our boys are in jail.. And yes i bet you would love that" bromde ze nors. Lichtjes fronste ze wanneer haar gsm ging. Vanaf dat ze zag welke foto ze had gekregen keek ze de man weer met samen geknepen ogen aan " Ah your cop...and the one that put my friends in jail. Well i need to go" Ze veranderd in haar witte jaguar en rende er vandoor
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall wo apr 08, 2015 12:05 pm

Hij vond het echt amusered dat hij haar zo overduidelijk geïrriteerd maakte. Toen ze zei dat er geen wet was die haar verbood om haar moedertaal te spreken zei John dat ze gelijk had. Hij hoorde haar licht snuiven maar besteedde er niet te veel aandacht aan. Ze slaakte een zuch ttoen hij 'nog niet' zei. Hij vroeg haar enkele vragen maar hij verwachtte er helemaal geen antwoord op. "So two of your friends are in jail. Nice friends, you got there. I'd love to have friends in jail", zei John. Het meisje rolde met haar ogen. "I didn't say i would talk in japanese to the Judge they wouldn't understand me anyway. I Had a friend on the Phone, warning me that our boys are in jail.. And yes i bet you would love that." Innocent, huh? Van geïrriteerd naaar nors. Geweldig. Hij zag haar fronsen toen haar gsm ging. Ze keek naar haar mobiel. " Ah your cop...and the one that put my friends in jail. Well i need to go" Riley was verrevan verbaasd door deze actie. "Bear, volg haar", zei hij rustig. Weer drong zijn Amerikaans accent door in het Nederlands. De bruinzwarte hond begon achter de witte jaguar aan te rennen. Hij had een hekel aan criminelen die ook nog eens Shapeshifters waren. Als ze nu een muis geweest was ofzo, maar nee, direct een jaguar. Hij wist dat het zinloos was achter een katachtige aan te rennen en hij wist dat Bear haar wel kon inhalen maar dat hij gewond zou raken. De grijzende man nam zijn wapen van zijn riem en laadde het. Hij richtte op de knie van de jaguar en haalde de trekker over. Hij hoorde een doffe klop en wist dat de kogel geraakt had. Bear was nu aangekomen bij de jaguar en John liep er ook heen. Hij keek het beest aan en rolde met zijn ogen waarna hij zijn keel schraapte. Zijn conditie was erop vooruit gegaan maar toch ... "Don't run away, I'll shoot a hole in you the next time", bromde hij nors. "What are you afraid of? Do you have a bad reputation maybe?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall wo apr 08, 2015 1:02 pm

Scarlett had een hekel aan de politie.  Die deden bijna nooit hun werk. Meestal zaten die te niksen achter hun bureau. Hun vol vreten met ongezonde dingen zoals donuts. En nu moest deze man haar werk weer verpesten. Ze haalde even heel diep adem om zo kalm mogelijk te blijven, aangezien dat niet echt lukt kon je duidelijk zien dat ze zwaar geirriteerd begon te worden. Normaal gezien kon ze zich goed relaxed houden en haar emoties niet snel laten zien. Maar aangezien haar dag al slecht verlopen is kun je het haar niet kwalijk nemen. Aangezien de man voor haar de oorzaak was maakt het alleen maar erger. En omdat ze  zichzelf niet lang kon inhouden voor ze hem zou aanvallen besloot ze om er vandoor te gaan. 

Het voelde altijd wel goed om in haar dierlijke vorm te zijn en ging er vandoor. De man zou slim zijn om haar te laten gaan maar blijkbaar niet. Een helse pijn schoot door haar knie waardoor ze meteen even kort op de grond terecht kwam en laag gromde van de pijn dat haar knie onderging. Meteen stond ze weer recht en hinkelde verder om een dan een doodlopende straat in te gaan. De hond die haar achtervolgde kwam te dichtbij voor scarlett haar doen. In een seconde draaide ze zich grommend om en beet met haar vlijmscherpe tanden recht in de maag van de hond. Normaal gezien zou ze nu de maag aan stukken schuren, nog voor ze dat kon doen hoorde ze de stem van de man en liet de jankende hond los. "Don't run away, I'll shoot a hole in you the next time", bromde hij nors. "What are you afraid of? Do you have a bad reputation maybe?" grommend ontblootte ze haar scherpe tanden naar de man.  Met geote tegenzin transformeerde ze terug en kreunde lichtjes. Shiften met een kogel in je knie is best wel pijnlijk.  “You will pay for that old man” gromde ze lichtjes. Scheurde haar shirt lichtjes om haar knie dan met de stof te verbinden “ uh de kogel is er nog in, And what if i have. It's none of your business. You would be stupid if you are going to look more into it.”
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall wo apr 08, 2015 2:55 pm

Zodra hij naast het meisje stond zag hij dat Bear er niet gweldig aan toe was. Hij pakte zijn gsm uit zijn zak en hield deze tegen zijn oor. Hij was niet echt aan het bellen, maar het leek wel zo. In werkelijkheid sprak hij gewoon tegen Finch die alles hoorde wat hij zei. "Send help for Bear." Hij duwde zijn gsm weer in zijn jaszak en met het geweer op de jaguar gericht kwam hij nog wat korter bij. Ze transformeerde terug naar haar menselijke vorm en het leek haar pijn te doen. Dat kon hij best wel geloven. Een kogel in je knie doet pijn. “You will pay for that old man”, zei ze. Hij glimlachte kort gemaakt. "I don't think so. And I'm not that old. You're just very young." Hij keek hoe ze een deel van haar shirt scheurde om haar knie met stof te verbinen. “uh de kogel is er nog in, And what if i have. It's none of your business. You would be stupid if you are going to look more into it.” John trok een wenkbrauw op en liet zijn wapen een beetje zakken. In de verte hoorde hij sirenes hun kant uit komen maar ze moeide zich niet met de agent en het meisje. Ze pikten enkel Bear op. Eén van de twee gedaantes legde even een hand op Johns schouder maar verder deden ze niets. Hij wist dat het Root en Shaw geweest moesten zijn, maar waarom stuurde Finch net hen? Wat maakte het ook uit. "I guess that I'm stupid then", zei hij en boog voorover om het meisje op te trekken. "You're coming with me to the office. We can talk there. I'm I don't know you, but you're built to fall. Criminals can't survive." Hij deed haar handen in de handboeien achter haar rug en nam haar mee, weer door de straatjes, naar zijn auto. Hij kon weer iemand bijvoegen bij het lijstje van 'mensen in de knie schieten'. Vier vandaag al. "I wouldn't shift now. Jaguars can't hold their paws behind their back. It would break your arms." Hij deed het achterportier open en gebaarde dat ze in kon stappen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall wo apr 08, 2015 5:59 pm

De pijn maakte haar stemming alleen maar erger. niet dat ze zou huilen van de pijn.  Scarlett heeft al veel meer pijn geleden dan dit. Dit was niks. Al blijft het wel pijnlijk. Ze hoopte dat ze de man met rust kon laten, of beter gezegd dat hij haar met rust zou gaan laten. Het zou voor zijn eigen best wil zijn. Vele mensen die zien het gevaar niet in wanneer ze met mensen hun leven bemoeien. Vooral als die ene persoon met de maffia is gemengd. Dat is gewoon vragen om te sterven. je leven gewoon afgeven. wie doet er dat nu ook. Domme mensen. Dus zo noemde ze de man ook. stom. "I don't think so. And I'm not that old. You're just very young." Scarlett draaide met haar ogen om zijn woorden " Keep denying as much as you want, it still won't change the fact that your old." sprak ze Koeltjes. Hij dacht toch niet serieus dat ze haar mond dicht gaat houden nu hij in haar been heeft geschoten. Hij gaat hier wel degelijk spijt van krijgen. Misschien dat ze zijn leven persoonlijk zuur gaat maken. het is al een tijdje geleden dat ze iemand heeft gemarteld trouwens... hmm, interessante ideeën. De hele tijd bleef Scarlett kalm. Alsof dit de normaalste zaak van de wereld was voor haar.  "I guess that I'm stupid then", zei hij en boog voorover om het meisje op te trekken. Lichtjes beet ze op haar onderlip vanwege de pijn dat weer door haar knie heen raasde. "You're coming with me to the office. We can talk there. I'm I don't know you, but you're built to fall. Criminals can't survive."
Scarlett lachte zachtjes. " Built to fall? Really? Who said i was a criminal anyway, you just think immediatly i am.  You don't have any prove anyway." Sprak ze grijnsent. hem duidelijk maken dat hij niks tegen haar had. Was dat nou als een grap bedoelt van die jaguar poten...? Zwak " No shit sherlock" sprak ze sarcastisch. Voor dat ze In de auto stapt keek ze rond en zag een bende van haar groep, richting hen komen maar ze schudde haar hoofd voor hun als waarschuwing dat ze niet moesten komen en het erger gaan maken. Met een knikje van haar hoofd maakte ze de bende duidelijk dat ze geen hulp nodig heeft. De breed gebouwde mannen aarzelden maar verspreide zich dan uiteindelijk maar en verdwenen een voor een " I sat rather in the front tho" sprak ze liefjes in de oor van de politie man om dan maar de auto in te kruipen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

John Reese
━ Member ━


Posts : 164
IC : 37
Leeftijd : 17
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Built To Fall zo apr 26, 2015 2:19 pm

"I don't think so. And I'm not that old. You're just very young", had hij gezegd en hij zag dat het meisje met haar ogen rolde. "Keep denying as much as you want, it still won't change the fact that your old." Hij glimlachte even. "Okay then", zei hij. Hij haalde het meisje omhoog en zei wat waardoor ze moest lachen. Wat een rotkind maar hij kon haar moeilijk ter plekke neerschieten, dat was niet volgens de wet. "Built to fall? Really? Who said I was a criminal anyway, you just think immediatly I am. You don't have any prove anyway." Nu was het zijn beurt om te lachen. "Girl, you have no idea how much prove I have. I know more about you than your mother does." Hij had haar naar de auto geleid en hij zag dat ze wat knikte dus hij merkte dat er bendeleden in de buurt moesten zijn. Ach, wat maakte het ook. " I sat rather in the front tho" zei ze in zijn oor en kroop toen in de auto. Hij liep om de auto heen en ging aan het stuur zitten. Via zijn achteruitkijkspiegel maakte hij oogcontact. "Too bad, little children may not sit in the front." Hij startte de auto en reed zonder veel haast naar het bureau.

Hij parkeerde de auto voor het gebouw en het achterportier open. Hij pushte haar niet om uit te stappen maar ze moest wel want hij nam haar bij haar schouders en haalde haar uit de auto. "Let's go", zei hij en knikte naar de deur van het bureau.

John liep de verhoorkamer in met een tas koffie in zijn hand en ging tegenover haar zitten zonder veel emoties te vertonen. Hij nam een slok van de zwarte vloeitstof en keek haar aan. "I'm listening", zei hij. Ze zou kunnen beginnen met haar naam, bijvoorbeeld.

OOC: Laat, hoop dat je er iets me kan ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Built To Fall

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Built To Fall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-