Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Ring of Fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Ring of Fire wo apr 08, 2015 10:36 am

Scarlett was vroeg opgestaan vandaag. Ze was van plan om wat te gaan fitness aangezien ze vandaag vrijaf had. En ze wou weer aan sport  gaan doen. Kon ze al haar frustratie en verveling op afreageren. En zo heeft ze ook weer iets tegen haar verveling gedaan. Het doet altijd wel deugt. Achter dat ze haar kleren had aan gedaan en had gegeten ging ze naar de stal van haar hengst om zijn dagelijks hooi te geven. Vervolgens nam ze haar motorsleutel en ging naar buiten. De zwarte motor stond daar glimmend in de zon. Scar nam de helm tevoorschijn. ging op gaar motor zitten en reed weg. Gelukkig dat ze nog eens vlug had opgezocht waar de dichtstbijzijnde gym was. De motor ging soepel door de straten heen en ontweek de auto’s die ze voorbij reed.
 

Nadat ze was gearriveerd parkeerde ze de motor dichts bij de deur en ging naar binnen. Ze had geluk dat er daar kleedhokjes waren want op een motor rijd in een kort trainingsbroekje is dus een zeer stomme zet. Het eerste wat scarlett koos was de loopband om haar conditie te testen. Wanneer ze 15min had gelopen ging ze haar armspieren vluchtig even opwarmen. Pas wanneer ze haar spieren begon te voelen ging ze naar de lange boksbal dat aan het plafond hing. Ze deed de twee handschoenen aan en begon er op een juist tempo met een juiste houding tegen te slaan.  Er was geen pauze tussen haar slagen.

(Seth)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Ring of Fire vr apr 10, 2015 11:12 pm

 
Seth kon al niet meer met zekerheid zeggen hoe lang hij al in de fitness was, maar in ieder geval al een lange tijd. Wanneer dat hij was aangekomen was hij begonnen met rustig op te warmen door tien minuutjes te gaan fietsen. De loopband was het volgende, en daar zat hij toch net wat langer op. Het tempo verhoogde hij om de vijf minuten tot hij aan een aardig tempo aan het lopen was, en dat voor zeker een half uur. Het had hem wel een beetje uitgeput, maar niet om te zeggen verschrikkelijk hard. De krachttrainingen nadien konden er zeker nog af. Iedere spier kreeg de nodige training, maar hij stopte wanneer dat hij vanuit zijn ooghoeken een meisje tegen een boksbal zal kloppen. Nooit zijn favoriete sport geweest, het boksen. Het zorgde er wel voor dat hij stopten met zijn eigen trainingen om recht te staan. De zwarte handdoek die hij bij had hing hij rond zijn nek en zijn shirt en flesje water nam hij mee. Al een hele tijd geleden had hij zich van zijn shirt ontdaan.

Vanop een afstand bleef hij kijken naar de slagen van het meisje, en hoe ze nauwkeurig iedere slag juist plaatsten. ‘Ik heb een meisje nog nooit zo tegen een boksbal tekeer zien gaan,’ zei Seth met een glimlach op zijn gezicht. Hij kon niet meteen zeggen of het er zeer elegant uit zag, of dat het echt bij ze pasten maar het had wel iets. De handdoek die rond zijn nek hing gebruikten hij om wat zweet van zijn voorhoofd af te vegen. Het flesje drinken dat hij bij zich had draaide hij ook open om daar ook enkele slokken van te nemen. Dat alles zorgde ervoor het het meisje zeker tijd zou hebben om iets te reageren.
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Ring of Fire wo apr 29, 2015 7:47 pm

Scarlett had haar haren in een hoge paardenstaart, zo ging het niet voor haar ogen in de weghangen. Daarbij had haar nek het dan ook veel minder warm, dan wanneer haar volle haren ervoor hing. Het zou haar trouwens ook alleen maar een seconde of twee trager maken. En voor het moment had ze al haar snelheid nodig. Misschien zag je het niet, maar op sommige dagen moest ze naar een gym gaan om al haar frustratie eruit te boxen. Het deed altijd deugd. En het kon trouwens ook geen kwaad om af en toe alles los te laten op een boksbal. Haar ogen keek het doelwit recht aan terwijl ze haar handen beschermend voor haar gezicht hield wanneer ze niet sloeg.

Haar snelheid bleef in een perfect ritme. Al haar focus was daar op gericht, op niets anders. het leek haast alsof er niks meer om haar heen gebeurde. . ‘Ik heb een meisje nog nooit zo tegen een boksbal tekeer zien gaan,’  Scarlett liet haar slagen vertragen om dan helemaal te stoppen om zich dan naar de persoon toe te draaien met een 'onschuldige' grijns op haar gezicht. " misschien heb ik wel een slechte dag?" stelde ze grinnikend voor.  Langzaam gleden haar ogen over zijn bloot bovenlijf. Hij mocht er wel wezen." Kun jij het?" Vroeg ze om het gesprek gaande te kunnen houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Ring of Fire

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Ring of Fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-