Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Dealing wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Dealing wrong wo apr 08, 2015 6:32 pm

In het kantoor dat Scarlett had was het stil. het enige geluid dat je kon horen was het getik van de klok dat aan de muur hing. Voor de rest was het rustig en stil. Scarlet die achter haar bureau zat dat vol met documenten en mappen zat zag er verveeld maar zeer gefocust uit. Ze had het druk met al die papieren te onderzoeken en te bevestigen, om anderen dan weer te verscheuren en in de vuilbak te smijten. Als rechter hand van een maffia is niet altijd spannend. Grotendeels wel, maar je hebt ook momenten dat je achter je bureau moet gaan zitten voor papierwerk daar is er dan ook helemaal geen fun in. Ach, je moest het er bij nemen. Ieder job heeft zo wel zijn saaie momenten. zo erg is het trouwens niet. Heel even strekte Scarlett zich uit, stond dan recht en staarde uit het raam. Daar bleef ze een volle 5 minuten staan om dan weer in haar bureau stoel te gaan zitten en weer verder te werken. Af en toe slaakte ze een verveelde maar diepe zucht en is dan weer stil.
De stilte werd opeens verbroken door het gerinkel van haar gsm die het hele bureau liet trillen. Met een lichte frons nam ze op. Haar rustige dag werd ruw verstoord door de woorden van de man. Een designdealer die had gedacht dingen duurder te verkopen dan goed voor hem was. Op zich zag ze het probleem niet. Maar om te horen dat ze hem kwijt waren  doordat hij geshift was was weer  iets heel anders. Zonder geaarzel legde ze alle neer en ging er vandoor richting het bos dat ze voor het laatst had gezien. Al snel kwam ze haar mannen tegen die geduldig op haar wachten " Welke richting ging hij op?" Vroeg ze. De mannen wezen het bos in. Ugh, geweldig.


(Dean)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong wo apr 08, 2015 7:15 pm
“There is no god in heaven, you need to run for cover.”

Dean was een pro in wat hij deed. Nou ja, goed hij was het eigenlijk in alles maar dat was ook algemeen geweten. Daarom was hij een tijd geleden benaderd door een vriend van hem om te gaan verkopen. Hij had een standaardprijs mee gekregen, maar hij mocht altijd wat extra winst binnen pakken zolang hij het maar deelde. Iets wat hem al meerdere malen goed gelukt was. Meestal verkocht hij wel aan de standaard prijs, maar zelfs hij had soms wel eens die extra thrill nodig. Zelf nam hij niets van het goedje tho, die zooi rommelde teveel met je hoofd plus het taste je uiterlijk ook aan en no way dat hij iets zijn mooie kopje zou laten verpesten. Like, duh.

Het was aan de rand van Soulsilver dat hij vandaag een deal had. Simpel afhandelen en dan kon hij verder doen met zijn leven. Zijn klanten konen hem weinig boeien zolang hij het spul maar verkocht kreeg. Met zijn handen in de zakken van zijn vest gestoken wachtte hij op de afgesproken plek. Ze lieten lang op zich wachten, maar hij vond het niet zo heel erg m te wachten in deze weersomstandigheden. De zon scheen en het was vrij warm. Meer moest hij ook niet hebben. Uiteindelijk verscheen een drietal mannen op de plek. Drie voor een lading? Beetje veel of zo. Maar het maakte hem niets uit. Snel genoeg haalde hij het zakje boven. Dean had een prijs afgesproken met de mensen, een prijs hoger dan de echte waarde. Maar ze kregen tenminste waar voor hun geld. Het grappige van heel de zaak was toch nog wel dat een van de mannen hem het geld gewoon gaf, en pas erna ging een van de andere vragen stellen bij de prijs. Om het je te bescheuren. Really, Dean ging eraan van binnen. Maar al snel genoeg werd het ernst. De mannen eiste hun geld terug. Zelf dacht hij er nog niet aan om ook maar een cent terug te geven. Hij gooide het pak naar een van de mannen als afleidingsmanoeuvre en schoot dan weg. Natuurlijk werd hij gevolgd maar daar maakte hij al heel snel korte metten mee. Voor ze ook maar een meter achter hem waren was Dean geshift zijn luipaard vorm. Meteen schoot hij er van door het bos in. De zon nog even reflecterend op zijn prachtig verzorgde vacht. Zijn krachtige poten droegen hem al heel snel weg van de plek, en door zijn gehoor kwam hij al snel tot de conclusie dat hij niet gevolgd werd. Good job!

Maar het was te vroeg gejuicht. Hoewel het bos helemaal neer ging onder verschillende dierlijke geuren, pikte hij er een nieuwe uit. Nog niet geroken. Maar afgezien van wat voor mannen hij in de maling had genomen kon hij het ergens wel dragen. Hun reputatie ging tot ver, daarom wist hij nu ook dat hij moest uitkijken naar een witte jaguar. Dat zou zo opvallen in het bos. In plaats van zich echter te verstoppen besloot hij de confrontatie aan te gaan. Hij tegen haar. Dat was een gevecht waar de winnaar al van vast stond. Omcirkeld door de beschutting van enkele hoge bomen en enkele boomstronken bleef hij zitten en wachtte hij af. Benieuwd of ze het met woorden wou uitvechten of op zijn manier.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong wo apr 08, 2015 10:49 pm
I'm a nightmare dressed as a daydream, baby

** weet niet of ze in dierlijke vorm kunnen communiceren maar goed DX


De dame kon het maar niet begrijpen. hoe konden haar mannen in godsnaam die deal zo hebben laten mislukken. Was het dan zo moeilijk. Het irriteerde haar matig.  Het was toch niet moeilijk. Kijk welke drugs je wilt. Vraag eerst de prijs om te zien of die niet te duur is - zo wel zoek aan andere drugsdealer- Is de prijs wel goed zorg dat je de drugs heb bekeken om te zien of alles klopt vooraleer je de betaling geeft. Wie is er ook zo stom om niet die volgorde te gebruiken. Wanneer ze aankwam bij de mannen die de dealing hadden gedaan deed ze letterlijk een facepalm bij haar zelf. Wie geeft nu in godsnaam een designdealer aan beginnelingen. Die hadden nog geen juiste informatie en uitleg erover gekregen. "ga naar de baas en leg verdomme uit wat jullie hebben gedaan" Sprak ze op een kille toon dat hen duidelijk maakte dat ze hierna nog lang niet klaar was met hun.
Op haar gemakjes stapte ze het bos in. Mopperend tegen haarzelf ging ze maar verder tot ze de geur van degene had gevonden die ze nodig had. Een lichte grijns verscheen op haar lippen wanneer ze merkte dat hij niet vluchtte. Dat betekende dat hij veel zelf vertrouwen had. Hm, die waren altijd het interessant. Achter even vlug met haar schouders te hebben gerold shifte ze naar haar witte jaguar om dan op haar gemakjes  zonder enige haast rustig naar de andere te gaan. Tot ze voor hem stond was ze op het zelfde tempo gegaan. haar houding leek ontspannen maar haar oren waren volledig naar hem gericht samen met haar ogen om hem strak in de gaten te houden. De andere luipaard was iets groter aangezien het een man was, maar veel scheelde het niet. "And who do we have here" sprak ze op een kalme toon. Ze bestudeerde hem aandachtig

thank u ezra koenig

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong do apr 09, 2015 12:23 am
“There is no god in heaven, you need to run for cover.”

Het duurde best wel een tijdje voor de witte jaguar zich toonde. Die nam ook haar tijd. Sterker nog hij zou al kilometers verder kunnen zijn als hij werkelijk ging lopen. Maar waarom? Om zich te tonen als een angsthaas? Yeah right. Geloofde je het zelf? Dean was niet bang voor een confrontatie, puur omdat hij wist dat hij met al zijn trainingen hij haar zo om het leven zou kunnen brengen. Een leuk vooruitzicht al zou hij toch nog eventjes wachten, puur om te zien wat zij van hem wilde. Misschien kon hij hier nog wel een deal uitslagen of zo. Yeah, hij had al wel wat in zijn hoofd, maar of het zou lukken was de vraag. Zo niet, wel ja dan zou het simpel op vechten neerkomen dat stond vast. Want zij zou hem niet laten gaan, en andersom was het ook niet het geval als hij haar irriteerde. Iets wat wel zeker zou gebeuren want iedereen die minder was dan hem irriteerde hem, en dat was dus bijna de volledige populatie van dit gebied.

Van zodra hij zacht gekraak van takjes hoorde, richtte zijn oren zich naar voren. En ja hoor daar was ze dan, de witte schim. Zoals altijd had hij een relaxte houding, maar even goed kon dat in een seconde veranderen en legde hij haar om. Hoe oplettend Dean kon zijn, zonder dat iemand anders het doorhad was werkelijk te grappig soms. ‘None of your business. And even if it was yours, why would I tell?’ Simpel. Hij was niet zo dom om zijn identiteit zo maar bloot te geven aan iemand die gerelateerd was met de maffia. Ja, hij was op de hoogte. Dat hoorde hij ook te zijn in een leven als het zijne. Al hield hij die informatie voor zichzelf. Als de tijd rijp was zou hij het wel eens delen met iemand. Misschien, als hij er beter van werd toch. ‘So, what do you want?’ Alsof hij het niet wist. Maar hij ging zich nog eventjes van de dome houden. Eens kijken hoe dit alles ging uitdraaien.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong do apr 09, 2015 11:57 am

Scarlett Farron schreef:I'm a nightmare dressed as a daydream, baby
Er zat geen vaart in haar pas. Ze had ook geen schrik dat hij zou wegrennen. Hij was nu al aan het wachten dus dat betekende dat hij de confrontatie aan zou gaan. Bij die gedachten moest ze grijnzen en haar lange tong likte even haar tanden. haar staart ging sierlijk lichtjes heen en weer. haar vacht die spierwit was kaatste de zon weg, maar ze had het nooit koud. In de winter kreeg ze een donzige vacht. Ja ze viel op het bos hier. Maar veel maakte dat niet uit. Eenmaak bij de andere luipaard aangekomen bestudeerde ze hem meteen. Hij was net als haar relaxed. Alleen wist Scarlett wel beter. Zij was hetzelfde, alles kon in een fractie van een seconde veranderen. En dan moest je zorgen dat je op tijd kon reageren. Zijn grootte was in zijn nadeel. Niet dat hij vele malen groter was. Maar omdat ze leniger was kon ze zeker zijn eerst en tweede aanval ontwijken. Zijn derde zou waarschijnlijk iets riskanter zijn.
voorzichtig zat ze rondjes rond hem te stappen, nam alles aandachtig in haar op om er enkele berekeningen bij te maken en zijn zwakheden te ontdekken. Dat was wel het enige dat ze voor het moment deed. None of your business. And even if it was yours, why would I tell?’ Lichtjes haalde ze haar twee schouders op, voor zover een jaguar dat kon. Ondertussen was ze al weer voor hem gaan zitten. Met genoeg afstand om in actie te komen schieten als hij de eerste zet ging nemen. " Why you say? Becaus i can decide if you will have to hide for the rest of your life or not." Was haar even simpele antwoord terug. Haar maffia was in heel de wereld verspreid. Dus hij zou nooit lang genoeg veilig zijn op een plaats. Daar kon zij zonder problemen voor zorgen. ‘So, what do you want?" Ze grijnste lichtjes om zijn gedrag. " Don't act like your stupid, i know better. I want the money that my stupid beginners paid to much." Scarlett wou zien of hij eerder zou reageren met zijn verstand of met agressie.
thank u ezra koenig

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong do apr 09, 2015 5:24 pm
“There is no god in heaven, you need to run for cover.”

Confrontaties. Hij hield ervan hoor. Zeker als hij eventjes iemand zou gaan omleggen. Nou ja, hij zou eerst zijn aanbod maken en dan zou hij wel zien wat er van ging komen. Dat de witte schim op zich liet wachten, wel ja goed dat was haar zaak. Hij kon hier nog wel een uurtje chillen of zo voor hij er van door ging. Ze had haar mannen niet meegenomen. Maar best. Die zou hij binnen de seconde kunnen omleggen. Al had hij uiteraard niet veel zin in dat gespuis, die zouden toch alleen maar een grote bek hebben. Beetje te laat tho, hij had hun geld al en als ze niet gingen uitkijken ging hij nog een hele hoop meer van hun nemen hoor. Van binnen moest hij even lachen om die opmerking. Soms kon hij toch grappig zijn.

Dat ze rondjes rond hem liep te lopen, wel dat viel te verwachten. Maar hij liet zijn oplettendheid niet vallen. Echt niet. Als hij dat deed betekende het zijn kop. En die was eventjes te geweldig om te verliezen, oké? Oke. Geamuseerd keek hij haar aan, voor zover het natuurlijk mogelijk was voor een jaguar om zo te kijken.‘I can hide pretty well so. And well I don’t know your name so..’ Sprak hij luchtig. Echt hoor, zo kreeg ze eventjes niets van hem los. Hij had wel wat meer verwacht van de zogenaamde rechterhand van dat groepje van haar. Maar fout gedacht dus. ‘Why are you sending beginners after all? I expected more. But listen up.’ Wel, nu werd het gewoon eventjes afwachten wat ze ging doen. Aanvaarden of niet. ‘I’ve got a deal for you. I become your house dealer. If you need stuff, you come to me and only to me. You like my stuff, no worries there. No tricks, we’ll arrange a fair price and I’ll make a weekly delivery.’ Dean keek haar afwachtend aan. Zijn staart lag opgekruld bij zijn poten, even tho hij no time haar de keel kon openscheuren had hij daar nu geen behoefte aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong za apr 11, 2015 7:37 pm
I'm a nightmare dressed as a daydream, baby

** weet niet of ze in dierlijke vorm kunnen communiceren maar goed DX


Hoever zou deze man gaan. Een ding moest hij wel onthouden, scarlett was niet in haar beste stemming. dat was gevaarlijk. ze kon veel sneller reageren dan hem. dat was het voordeel bij vrouw zijn. maar hij was sterker. Daar had je dan weer de nadeel als vrouw. Niet dat het er toe doet. Zolang ze hem kon ontwijken kan ze hem met gemak aan. Scar mocht dan wel zwaar geirriteerd zijn, het was niet aan haar te zien. Dus kon je ook nooit zien wanneer het haar teveel werd en ze in actie schoot. Aangezien de dealer is gebleven, kon Scarlett wel zowat raden dat hij iets van hun wou hebben. Of dat hoopte hij toch. En het kon nooit kwaad om zijn voorstel aan te horen. Wie weet konden ze er zelf wel nog eens iets uit krijgen. .‘I can hide pretty well so. And well I don’t know your name so..

Kort likte ze haar tanden. haar staart hing ontspannen juist boven de grond. " Believe me, hiding will be useless. And what does it metter if you know my name or not. I know already a lot about you Dean Mercer" De stem waar ze mee sprak was nog zeer zacht. Al mag je je daar niet door misleiden. ‘Why are you sending beginners after all? I expected more. But listen up.’

Met samengeknepen ogen keek ze hem aan. Beseffent dat hij haar geen tijd gunde voor een antwoord maar gewoon door ging. ‘I’ve got a deal for you. I become your house dealer. If you need stuff, you come to me and only to me. You like my stuff, no worries there. No tricks, we’ll arrange a fair price and I’ll make a weekly delivery.’

Droogjes keek ze hem aan om dan vervolgens in de lach te schieten en trippelde sierlijk op hem af zodat ze vlak voor elkaar stonden. "Now tell me " Begon ze lichtjes en stapte weer rond hem. haar staard gleed langzaam onder zijn kin. "Why would we let you in after what just has happend hm?" De nieuwsgierigheid naar waarom hij dit nu voorstelde was voor Scarlett nog groot.  "Would you trust a person that just stole from you?" Ondertussen was ze al weer voor hem en ging op haar kont zitten. haar staart ontspannend naast haar lichaam. "But why this deal, you made me curious for the reason."


thank u ezra koenig

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong ma apr 13, 2015 5:17 pm
“There is no god in heaven, you need to run for cover.”

‘See, you already know my name so why should I bother?’ Sprak hij koeltjes. Natuurlijk had hij geweten dat ze zijn naam wist, hij speelde gewoon graag spelletjes. Hoewel dit eigenlijk bloedserieus was. ‘And I will never hide, when your guys are coming after me I’ll stare them dead in the face.’ Waarom zou hij uit de weg gaan voor zoiets? Dean was het soort man dat alles liever gewoon onder ogen zag. Zelf al betekende het zijn einde. Uiteindelijk moesten ze toch allemaal sterven aan iets, als dat de manier was waarop hij het loodje ging leggen so be it. Zijn ogen gleden over de bosjes achter haar. Benieuwd of daar iemand verscholen zat die voor haar werkte. Waarschijnlijk niet, hij zou het al lang door hebben gehad als het wel zo was.

Blijkbaar leek ze niet meteen gediend te zijn met zijn voorstel. Veel maakte het hem niet uit. Onbeweeglijk bleef hij staan en keek haar met een rustige blik aan toen ze naar hem toe kwam lopen. Zo dicht als ze nu stond, zo kon hij haar het makkelijkste omleggen. Maar daar was hij momenteel nog niet op uit zoals hij eerder al had vernoemd. Toch moest hij even lachen, voor zover dat mogelijk was in zijn huidige vorm. Blijkbaar was ze dus toch niet zo slim als hij had gedacht. ‘I wasn’t stealing. Well okay, I was. But it was just a way of getting you here. I couldn’t just offer this to some low rank?’ Dean was nog altijd de rust zelfde. Angst laten zien was een zwakte, plus daarvoor moest je eerst nog bang zijn en wel dat was nu even iets war de jongen niet was.

‘Because it’s a hell of an offer. I wouldn’t be standing here if I wasn’t so sure of this deal. We can even discuss a fair price. I’m not lying to you. There isn’t any better stuff, and I’m the only one around town who sells it, it’s an exclusive for you and the group. I’ll even give back the money to the lads back there.’ Sprak hij kalmpjes. Geld terug geven deed hij niet gauw, maar als het haar kon overtuigen om toch eens goed na te denken over zijn offer was hij bereid om toch toe te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong zo apr 19, 2015 7:14 pm
I'm a nightmare dressed as a daydream, baby

** weet niet of ze in dierlijke vorm kunnen communiceren maar goed DX


Hi had haar allang kunnen aanvallen, en zij zou hem dan al allang hebben kunnen ontwijken. De jonge dame is niet voor niets de rechterhand. De enige reden waarom ze zo kalm en ontspannen reageerde was omdat Scarlett allang door had vanaf het begin dat hij iets wou. Een deal had die interessant zou kunnen zijn. Dat was de enige reden waarom ze hier beide stonden en nog niet hadden aangevallen. Dit alles kon in een fractie gaan veranderen. Er was een kans dat Scarlett misschien zou luisteren naar zijn deal. Hij was bekend bij velen, en ze weet dat hij goed was in zijn werk. Het zou een aanwinst zijn.
Nonchalant haalde ze haar schouders weer op wanneer hij zijn grote mond open trok. Stoer doen, iedere man deed dat en het werd een beetje saai. ‘I wasn’t stealing. Well okay, I was. But it was just a way of getting you here. I couldn’t just offer this to some low rank?’ Langzaam bestudeerde ze hem. "hm, true that. but there are Always other ways to do this without making us suspicious. Now nobody trusts you." Antwoorde ze op zijn ideetje om haar te lokken.

Because it’s a hell of an offer. I wouldn’t be standing here if I wasn’t so sure of this deal. We can even discuss a fair price. I’m not lying to you. There isn’t any better stuff, and I’m the only one around town who sells it, it’s an exclusive for you and the group. I’ll even give back the money to the lads back there.’ Ze moest toegeven dat hij gelijk had. Hij was de beste en hij was de enige die het verkoopt. Zoiets zou handig zijn als ze een persoonlijke dealer hadden. Het zou alles veel makkelijker maken. "First, you can keep the money. Second. Let's go to a nicer place than the Woods. " Ze stapt wat achteruit om hem voor te laten. " Then we can get more to the details of this deal. It would be easier with a drink" Ze ging het haar gemakkelijk maken. "You have place we can go to?" Vroeg ze dan maar uiteindelijk.thank u ezra koenig

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong ma apr 27, 2015 1:16 pm
“There is no god in heaven, you need to run for cover.”

‘The only one that needs to trust me right now are you. And well about the others I couldn’t care less what they think of me. But at least you’re here now so.’ Sprak hij rustig. Alsof het Dean werkelijk wat kon schelen wat mensen van hem vonden. Als hij er behoefte aan had zou hij dat ooit wel goed maken, maar even goed die behoefte had hij nu op dit moment niet dus iedereen die hem nu niet vertrouwde kon even de grond in zakken voor zijn part. En hij wist dat dat best een grote hoeveelheid was, maar even goed bleven zijn zaken gewoon verder gaan dus blijkbaar vertrouwde de mensen hem toch nog net genoeg. Al was het merendeels ook omdat ze wisten dat hij zijn woord altijd hield. In tegenstelling tot menig andere dealers.

Dat hij het geld kon houden was een kleine bonus voor hem. Hij was wel van plan geweest om het terug te geven, maar aye als zij al zei dat het niet nodig was waarom zou hij dan nog right? Dean voelde zich thuis in de bossen. Maar hij snapte wel dat ze dit wilde bespreken op een andere plek als dit, kwestie van zeker zijn dat niemand mee luisterde en heel die shit. ‘We can go to some pub, at this time of day it won’t be crowded and I know the guy who owns the place so he can even shut it down if you like.’ Sprak hij kalm. Yeah, deze deal beklinken in de pub leek hem wel het beste. Haar meenemen naar zijn loft, dat was nu net een beetje te veel van het goede. Plus hij wist niet of die mislukte kleerkasten van haar ook mee gingen. Nee, de beste optie was echt wel die pub.

In een mum van tijd waren ze terug in Wolfston en duwde hij de deur open waarop hij haar voor zich naar binnen liet gaan. Voor even verdween hij naar de barman om kort te onderhandelen dat er even niemand moest binnen komen die er niet hoorde. Aangezien de pub toch nog leeg was ging de kerel daar al heel snel mee akkoord, niet moeilijk hoor sinds die dude doodsangsten uitsloeg voor hem. Yeah, een dronken avond in de pub was ooit uitgegroeid tot een hele hoop zaken. Dean had zijn naam toen wel gemaakt. Met een grijnsje wandelde hij terug naar haar toe. ‘It’s settled. Drinks are on the house.’
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Dealing wrong

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Dealing wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Soulsilver :: Soulsilver :: Ironbarrow-