Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 [MC] Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [MC] Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase do mei 07, 2015 8:46 pm
“Those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.”

Voor hem was dit een win hoor. Zij die niet reageerde op zijn opmerkingen maar enkel en alleen op de bewegingen die hij maakten. Beter kon niet. Al moest hij natuurlijk meegeven dat hij ook reageerde op haar handelingen, hoe kon het ook anders right? Olivia was niet een van de lelijkste dus hij zou hier net zo hard van genieten als zij. Dat kleine verleidelijke glimlachje dat ze zijn kant had opgestuurd was zelfs niet eens nodig. Momenteel was hij op het punt dat hij tot grotendeels alles in staat was. Op wat hij het moest steken wist hij niet, maar dat boeide al heel lang niet meer.

‘Be carefull what you wish for.’ Prevelde hij zachtjes tegen haar lippen aan waarop hij haar even in de ogen aanstaarde. Een vrij intiem moment zou je denken, maar voor hem was het enkel een moment van lichte spanning op bouwen. Om dan toch zijn lippen in haar nek te plaatsen. Haar lichaam krulde omhoog tegen het zijne aan en hij kon er even niets aan doen maar een klein grijnsje verscheen op zijn gezicht. Snel genoeg hadden zijn handen zich een weg gevonden naar haar onderrug terwijl hij gewoon verder ging met het geven van de zachte beetjes in haar hals. Een zwak plekje van haar blijkbaar aangezien ze het niet had kunnen weerhouden om te kreunen. Ghehe, opmerkzaamheid weet je wel!

Voor heel even had hij huiverend adem gehaald toen haar handen over zijn borst gingen en ze haar lippen langs zijn schouder liet strelen. Een duizendtal kleine rillingen trokken over zijn lichaam toen ze had gebeten en hij had er niets aan kunnen doen om zijn spieren heel kort op te spannen bij die actie. Dit was even niet gezond. Het grijnsje op zijn gezicht hield toch stond toen ze hem dichter naar haar toe trok; zachtjes streek hij met zijn vingers over haar heup. Plagend streelde hij met zijn tong langs haar lippen om haar al heel snel weer te kussen. Als een kleine ninja was Xavier de kamer komen binnen trippelen en vond de puppy het helemaal geweldig om alles eventjes te verstoren. Met een plofje was de hond op het bed terecht gekomen om daarna als een razende op hun af te rennen en tegen Dean aan te springen. Met een fronsje keek hij even van Liv’s gezicht naar het blije bakkes van de puppy. Perfecte timing hoor. Met een grijnsje rolde hij van haar af zodat Xavier tussen hen in kon komen liggen. ‘Wel, hondjes.’ Sprak hij met een brede grijns terwijl hij even zijn schouders op haalde. Voor heel even gleden zijn ogen over haar lichaam heen. Misschien moest hij Xavier maar eventjes bedanken of zo. God mocht weten wat er anders misschien was gebeurd.

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Olivia Romano
━ Member ━


Posts : 173
IC : 50
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [MC] Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase do mei 07, 2015 10:52 pm


Living la dolce vita, life couldn’t get much sweeter. Don’t you give me a reason, that it’s not the right season.

In het moment was alles wat op het moment telde. Olivia voelde zijn handen over haar lichaam en het voelde goed. De zachte beetjes in haar nek, de kusjes in haar nek, het voelde allemaal erg goed. Als dit de definitie van een seksgod was, dan wist hij het wel heel erg goed waar te maken. Haar hand gleed weer over zijn buik, bleef plagend onder aan hangen, maar aangezien ze hem de dominante wilde laten zijn, deed ze nog eventjes helemaal niets. Braaf ging ze weer terug naar boven en gleed over zijn rug, zette af en toe zachtjes haar nagels in zijn huid, plagend, niet zodat het pijn deed. Aan zijn ademhaling te horen vond Dean haar aanrakingen ook fijn, wat Olivia weer een boost aan haar eigen ego gaf. Niet dat ze dat nodig had, maar toch.

Totdat ze opeens voetstapjes op de vloer hoorde. Eventjes besloot ze om het te negeren, maar zodra Xavier op het bed was gesprongen, had Dean zich van haar afgedraaid en had plek gemaakt voor Xavier. Olivia glimlachte naar het hondje en aaide het diertje over zijn kop. Het was echt een cutie. “Hey baby” zei ze liefjes en aaide het hondje over zijn wangen. Een stralende glimlach verscheen op haar gezicht, terwijl hij haar aankeek. N’awh, lief. Hij had al eerder bij haar in bed gelegen, maar nu waren ze ook daadwerkelijk wakker. Olivia kwam wat overeind en woelde wat door haar haren en staarde eventjes de kamer rond. Mmm. Ze kwam nog wat verder overeind en kneep eventjes pijnlijk haar ogen bijeen, toen ze wat druk zette op haar enkel. Ze pakte het shirt weer en deed het weer aan.

Vervolgens was ze weer terug gaan liggen en keek ze Dean met een glimlachje aan. Ze bleef op haar rug liggen, sloot haar ogen, wachtend tot de slaap haar zou overnemen en haar naar dromenland zou brengen, terwijl haar hand afwezig over de hond zijn lijf streek.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Dean Mercer
━ Member ━


Posts : 51
IC : 32
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [MC] Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase za mei 09, 2015 6:22 pm
“Those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.”

Dat Xavier plots tussen beide was gekomen liet hem ergens toch wel lachen. Met een fronsje keek hij haar eventjes aan toen ze overeind kwam en het shirt weer aan trok. Natuurlijk zag hij haar gezicht vertrekken, dat viel hem onderhand wel op. ‘Is alles oké met je enkel?’ Sprak hij toch met enige bezorgdheid in zijn stem waarop hij wat half overeind kwam en zich zo half naar haar heen draaide al leunend op zijn elleboog. Met een kleine grijns keek hij even naar Xavier die maar al te snel was gaan liggen en genoot van de aandacht die hij kreeg. Die hond was zo aandoenlijk, nu nog dan. Als hij groter zou worden dan moest hij maar even een minder schattige uitstraling krijgen hoor, anders haalde het niet veel uit om een hond te hebben. Nee, wie probeerde hij wat wijs te maken. Dean kon zelf wel voor waakhond of naja waakkat spelen.

‘Je weet het, als je wat nodig hebt moet je het maar zeggen.’ Glimlachte hij nog even naar haar terwijl hij zich uiteindelijk ook op zijn rug liet neer ploffen en nog even naar de plafond staarde wachtend tot de slaap hem zou gaan tackelen. Xavier zelf was mooi tegen hem aangekropen zoals de puppy elke nacht deed, yeah alles was weer cool. Buiten het feit dat er nu nog iemand anders mee in zijn bed lag, maar daar hadden beide jongens zich al over gezet hoor. Xavier kon overal slapen of hij nu veel plaats had of niet. Uiteindelijk viel hij met een kleine grijns op zijn gezicht toch in slaap, hoewel het niet zo heel diep was. Nah, Dean bleef waakzaam wat dan ook.

Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

[MC] Good things come to those who wait, but I ain't in a patient phase

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-