Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Out for a walk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Out for a walk za apr 11, 2015 12:17 pm

 
Sinds kort was het echt prachtig weer geworden in Kaechan, en het was gewoon zonde om heel de tijd in de stad rond te lopen, of heel de tijd thuis te zitten. De man was nu wel voorzien van een mooi groot zwembad in zijn tuin, maar daar kon hij toch ook moeilijk heel de dag blijven? Hij was dan geen fan van drukke plekken en veel mensen, maar hij had dat toch liever dan hele dagen lang alleen te blijven. Of hij moest wat anders te doen hebben, en dat had hij die dag ook.
Seth had zijn auto genomen en was daarmee de stad uitgereden richting Woodley, klaar om te beginnen aan een flinke wandeling. Het was beter dan heel de dag thuis te blijven. Eenmaal hij er was stapte hij uit. Een rugzak nam hij niet mee, dat zorgde voor teveel last en met al die bergen kon hij dat niet hebben. Aan zijn riem bond hij wel een fles water, want die ging hij nodig hebben. Evenals de zonnebril die hij had opgezet. Het was echt een prachtige dag, en er was geen wolkje aan de lucht. Hopen dat het ook zo bleef, want als hij zich midden in de bergen bevond en het weer besloot helemaal om te draaien had hij zeer veel pech. Vol goede moed begon de man dan toch aan zijn wandeling. Door de bergen was het hier en daar meer klimmen dan wandelen, maar het was voor hem niet meteen een probleem.
Seth bleef staan wanneer dat hij iets verder op wat kon zien bewegen. Zijn blik was gericht op de plek maar hij zag niet meteen iets. Ofwel was het zijn verbeelding ofwel was het één of ander wezen. In ieder geval wandelde hij toch gewoon verder. De zon begon wel zijn nodige tol te eisen dus wanneer dat hij een stukje tegen kwam in de schaduw zetten Seth zichzelf daar neer op de grond, met zijn rug tegen een grote rots. Het flesje water dat aan zijn riem hing haalde hij eraf om enkele slokken ervan te nemen en dan weer weg te steken. Weer dacht hij dat hij iets gehoord had, nee hij was er zeker van. Seth reageerde er echter niet op. Als er iets of iemand was die hallo wilde zeggen moesten die zelf maar afkomen.


For Roman
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk za apr 11, 2015 6:12 pm


don't you call my name I will take you down Should've known that you've been dancing with a wolf I'm not your friend, you burned a bridge I chew you up and spit you out There's no love for a liar So don't you call my name
______________________________________________

For Seth

Fool me once, it's shame on you
_________________________________
Roman zijn ademhaling ging langzaam op en neer. Door zijn neus haalde hij adem en via zijn mond blies hij het uit. Hij herhaalde het meerdere keren terwijl zijn ademhaling steeds sneller ging. Hij keek af en toe naar beneden en dan weer voor zich uit. Zijn hele lichaam was ingespannen. In trainingsbroek en shirt rende hij langs de kant van de weg. Het was prachtig weer om naar buiten te gaan en ook Roman kon dat niet ontkennen. Nu hij geen huisdieren had (afgezien van Bloem) die hij mee naar buiten kon nemen had hij wat anders moeten verzinnen en wat was nou beter dan werken aan je conditie met dit mooie weer? Roman had niets nuttigs kunnen vinden en had geen zin om zich met andere mensen te mengen. Daarom had hij er voor gekozen om te gaan hardlopen. Hij strekte zijn nek onder het hardlopen en had besloten door de grotten van Lochfair te gaan. Het was een prachtig gebied en misschien kwam hij nog wat interessants tegen onderweg. Natuurlijk moest hij nu wel een beetje oppassen met wat hij mee naar huis nam. Hij moest uitkijken dat Bloem geen argwaan zou krijgen en tegen hem zou keren. Daar had hij geen tijd voor en ook helemaal geen zin in.

Roman had eerder op het pad iemand zien lopen. Hij had besloten om de andere kant op te rennen zodat hij niet de man telkens in het zicht had. Misschien raakte hij hem wel kwijt als hij deze kant op ging.
Het mocht niet helemaal zo zijn, want nog geen half uur later kwam Roman de man alweer tegen. Hij stopte met rennen en veegde met zijn shirt het zweet van zijn voorhoofd. Het shirt plakte helemaal vast aan zijn bezwete lichaam en hij trok het een beetje los. Hij haalde een paar keer diep adem om weer een rustige ademhaling te hebben. Verder op zag hij de man in zijn richting komen.
Roman wilde zich om draaien, maar hij veranderde in zijn dierlijke gedaante. Een rode vos stond tussen de bosjes, zijn lange dikke staart zwierde rustig achter hem aan zodra hij het op een lopen zetten. Vlakbij de man in de buurt begon hij rustiger te lopen. Binnen een paar seconde stond Roman weer op twee voeten en gaf hij de man een klap om hem bewusteloos te slaan. Hij ving de man op en legde die op de grond, griste zijn portemonnee uit zijn zak en pakte het flesje water. Hij ging rustig met gekruiste benen naast de man zitten en dronk wat van het flesje. Daarna bekeek hij rustig de spullen die de man in zijn portemonnee had. Wachtend totdat hij weer wakker zou worden.

_________________________________

Fool me twice, and let the wolves come crashing through

By Kíli


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk za apr 11, 2015 6:37 pm

 
Wie verwacht nu dat hij in de middle of nowhere werd overvallen? Niemand. Precies ja, en toch moest het hem overkomen. Seth had besloten om weer verder te gaan na een dikke vijf minuten te hebben gerust, en dat was wanneer het iemand was gelukt om hem vanachter te besluipen. Een harde klap tegen zijn hoofd was daar het gevolg van, en lang duurde het niet voor de duisternis het overnam. Eerst draaide het enkel, maar de klap was hard genoeg om het bewustzijn uit hem te kloppen.

Langzaam aan kwam Seth weer bij bewustzijn, maar hij was slimmer dan het meteen te laten merken. De persoon die hem bewusteloos had gekregen zat naast hem. Geen idee wat die precies aan het doen was maar dat maakten niet uit. Wie of wat het ook was, hij had een fout begaan, een zeer grote fout. Aangezien dat Seth toch al op de grond lag was het makkelijk om het volgende te doen. In minder dan een paar seconde werd de grond onder de persoon gloeiend heet, vlammen kwamen zelfs omhoog en door de hitten barsten de grond waar alleen maar meer hitte uit voort kwam. Ondertussen sprong hij zelf ook recht al draaide het nog wat voor zijn ogen, Seth wist toch wat afstand te creëren tussen hem en de andere, ook al was het misschien maar een meter. Zijn ogen had hij vernauwd en rond zijn hand danste verschillende vlammen. Heel de tijd bleef hij mooi stil. Zijn blik had hij vernauwd en zijn ogen waren strak op de man gericht. Op dat moment maakten het hem weinig uit of ze elkaars ziel zouden zien. ‘De laatste persoon die mij kwaad gekregen had eindigde onder de grond,’ zei Seth. Ondanks dat hij echt kwaad was bleef zijn stem beheerst. Zijn ogen vielen vervolgens op zijn portemonnee. Ach, dat ding mocht opgaan in vlammen als het moest. Er zat wel wat in maar hij zou het niet missen. The joy of having enough money. ‘En ik denk dat hij uiteindelijk blij was dat het allemaal over was,’ Seth was niet bepaald rustig en vredelievend jegens diegene die het niet verdiende. Voor hun einde naderde hadden ze al wat mogen meemaken. Zaken die je in je ergste nachtmerries niet eens zou meemaken.
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk za apr 11, 2015 7:49 pm


don't you call my name I will take you down Should've known that you've been dancing with a wolf I'm not your friend, you burned a bridge I chew you up and spit you out There's no love for a liar So don't you call my name
______________________________________________

For Seth

Fool me once, it's shame on you
_________________________________
Roman was vrij rustig door de pasjes aan het snuffelen die uit de portemonnee kwam van de man. Hij heette blijkbaar Seth Syverson en moest 30 jaar zijn. Roman keek nog even naar de man en daarna weer naar het pasje. Als het tenminste waar was... Roman stak het pasje terug in de portemonnee en fronste zijn wenkbrauwen toen het warmer begon te worden. Hij legde zijn vlakke hand op de grond en voelde dat het daar vandaan kwam.
"Fucking Warlock." Mompelde Roman terwijl hij opsprong. Gelukkig net op tijd anders was Roman geroosterd vlees geweest. Hij sprong op zij en keek naar de man die ook op was komen staan. Hij hield zijn hoofd een beetje schuin en keek naar de man. ‘De laatste persoon die mij kwaad gekregen had eindigde onder de grond,’ Een kleine grijns stond op het gezicht van Roman. Zulke bedreigingen deden hem vrij weinig. Hij kon haast wel zeggen dat hij ze dagelijks hoorde. ‘En ik denk dat hij uiteindelijk blij was dat het allemaal over was,’
"Dat zei ik ook tegen mijn laatste." Zei Roman met een bijdehante grijns op zijn gezicht. Hij was echt in een klierige humeur. Hij had dan ook niet veel van de ander en van zijn grapjes. Al wilde hij niet graag geroosterd worden door de man.
"Wacht sorry dat wil je natuurlijk niet horen." Zei Roman, hij stak zijn hand in zijn broekzak en keek even naar de grond. Hij schraapte zijn keel en haalde diep adem.
"Oh mijn god, zo bedoelde ik het niet! Doe me alsjeblieft geen pijn." Smeekte Roman gespeeld. Hij brak uit zijn rol en schudden zijn hoofd.
"Nee ik voel hem niet helemaal, jij wel?" Vroeg hij bijdehand. Hij sloeg zijn armen over elkaar en keek naar de portemonnee die hij nog in zijn handen had.
"Wil je dit terug, Seth?" Vroeg Roman en hij zwaaide met de portemonnee in de lucht.
_________________________________

Fool me twice, and let the wolves come crashing through

By Kíli


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk za apr 11, 2015 8:06 pm

 
Zonde. De persoon wist op tijd recht te spring voordat hij zich ook maar had verbrand. Seth had alles nog sneller moeten laten opwarmen dat de ander toch blijvende schade zou hebben opgelopen. Hij was een Shape Shifter uiteindelijk, dus maakten het niet uit wat ermee gebeurde. In ieder geval vermoede hij dat de persoon een Shape Shifter was, anders zou je niet zo reageren als je doorhebt dat iemand een Warlock is.
Een kleine glimlach kwam op zijn gezicht waarbij maar één mondhoek omhoog kwam. Toen was het zijn beurt om zijn hoofd schuin te houden. De andere nam alles niet erg serieus. Hij maakten er flauwe grappen om maar dat kon Seth wel appreciëren. Daarom liet hij de andere zichzelf maar belachelijk maken. ‘Ben je klaar?’ vroeg hij wel nadat hij overdreven geacteerd had gereageerd. ‘Maar eindigde jou laatste ook met zijn eigen arm in zijn keel? Zo niet moet je het echt eens uitproberen, het is verbazingwekkend wat voor geluiden het menselijk lichaam kan produceren.’ de fascinatie was haast in de man zijn stem te horen terwijl dat hij aan het spreken was.
Zijn portemonnee werd vervolgens in de lucht gestoken, en de kerel vroeg of Seth hem terug wilde hebben. Met één knip schoot de portemonnee in brand en het loste op hoge snelheid op. Alles wat erin zat werd mee verbrand tot as. ‘Hou maar,’ was zijn antwoord erbij. Als hij het ding terug wilde ging de andere toch alleen maar met hem spelen door het hem moeilijk te maken op de één of andere manier. Dat was iets wat hij absoluut niet wilde, en dat plezier wilde hij de andere ook niet geven. Ondertussen zetten hij enkele stappen dichter naar de andere kerel toe. Emoties waren op dat moment ver te zoeken op het gezicht van Seth. Heel de tijd verloor hij de andere geen tel uit het oog. Iemand had hem eens verteld hoe zijn ziel eruit zag, en dat was geen leuke plek. Duisternis, pijn, woede en wraak. Je kon duidelijk de aanwezigheid van overleden personen voelen en de pijn die ze geleden hebben voor dat ze aan hun einden waren gekomen. Hoe het aanvoelde wist Seth zelf niet, het is moeilijk om in je eigen ziel te kijken, maar hij wilde het zelf niet.
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk zo apr 12, 2015 8:17 pm


don't you call my name I will take you down Should've known that you've been dancing with a wolf I'm not your friend, you burned a bridge I chew you up and spit you out There's no love for a liar So don't you call my name
______________________________________________

For Seth

Fool me once, it's shame on you
_________________________________
‘Ben je klaar?’ Roman keek de man wat geïrriteerd aan. Hij was net bezig in zijn dramatische acteer werk. Roman zuchtte zachtjes en ging recht staan. ‘Maar eindigde jou laatste ook met zijn eigen arm in zijn keel? Zo niet moet je het echt eens uitproberen, het is verbazingwekkend wat voor geluiden het menselijk lichaam kan produceren.’ Roman trok lichtjes zijn wenkbrauw op.
"Jaaa... Dat heeft waarschijnlijk fantastisch geklonken." Zei hij een klein beetje awkward. "In elk geval.. Nee die van mij had niet zijn eigen arm in zijn keel waardoor ik niet die fantastische geluiden heb gehoord. Maar als je het voor wilt doen hou ik je niet tegen." Zei Roman met een schuine glimlach. "Wat wel gebeurd is met de man is dat hij daadwerkelijk tussen zes plankjes licht onder de grond.. Waarschijnlijk wel wat onderdelen kwijt en wat aangevreten. Mijn bevel was niet zo duidelijk en dan slaan ze meteen op hol." Zei Roman met een grijns. Tja zijn leden waren nou eenmaal niet zo slim en als hij niet duidelijk was sloeg hun fantasie en moordlust op hol.

Roman hield de portemonnee omhoog om te laten zien aan Seth. Maar die schoot binnen enkele seconde in vuur en vlam.
"Vurig type." Zei Roman tegen zichzelf en liet de portemonnee meteen vallen. Eigenlijk had Roman best wel zijn lol gehad en hoefde hij niet meer iets van de man.
"Het was me een genoegen je te leren kennen Seth Syverson maar ik ben een druk bezet man en moet alweer naar mijn volgende bezigheid." Zei Roman en draaide zich om.
"Moeten we snel nog eens doen." Roman gaf Seth een salut en liep daarna rustig het af met zijn handen in zijn zakken.
_________________________________

Fool me twice, and let the wolves come crashing through

By Kíli


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Seth Syverson
━ Member ━


Posts : 34
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 30 Y/Y
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk zo apr 12, 2015 8:46 pm

 
Het was de beurt aan Seth om in stilte te luisteren naar wat de andere allemaal zei. Er was niks meer te horen van spottend gedrag en er kwamen ook geen slecht geacteerde momenten meer. Goed, of dat was toch gedeeltelijk goed. De jongen brabbelde over wat hij wel gedaan had, en het beviel hem totaal niet. Veel verbaasde het hem wel niet, want hij had niks anders verwacht. De kerel was toch een Shape Shifter, wat wilde zeggen dat het de ziel van één of ander rot dier had. ‘Dat heb je nu eenmaal met dieren, je kan ze niet africhten,’ reageerde hij wat koeltjes op wat hij te horen had gekregen.

‘Leren kennen is een groot woord, ik weet namelijk helemaal niks van je en zou graag veel meer te weten komen,’ begon Seth rustig. Na enkele passen bevond hij zich al naast de ander terwijl hij daar bleef wandelen. Je zou haast denken dat het twee vrienden waren die rustig een wandeling gingen maken. ‘En ik zou ook liever meer weten dan enkel een naam want wat met enkel een naam ben je niks,’ en hij keek naar opzij om de nog onbekende persoon aan te kunnen kijken. ‘Daarbij ben je niet zo druk als je mij nu probeert wijs te maken, als dat wel het geval was had je geen tijd gehad om hier rustig rond te hangen. Daar komt ook nog eens bij kijken dat je genoeg tijd had om te wachten tot ik weer bij bewustzijn was.’ Seth plaatste zich vervolgens voor de man om zo zijn weg te versperren. Als het enkel was gebleven bij het stelen van zijn portemonnee en hem bewusteloos te kloppen had hij hem misschien nog wel laten gaan, maar de man had verkeerde zaken gezegd. Duidelijk was hij niet mister nice guy en had hij genoeg zaken gedaan om levenslang te worden opgesloten. Nu was het enkel dat Seth ook wilde weten wat de andere gedaan had. Alles wilde hij weten, en daarom dat hij ook maar al te graag oogcontact wilde maken, het moest maar enkele seconden zijn. Dat was meer dan genoeg.
THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Roman Villiars
━ Member ━


Posts : 104
IC : 48
Leeftijd : 23

“ Character „
Leeftijd: 26 years
Sex: Male
Family Tree: Venom
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Out for a walk zo apr 12, 2015 9:02 pm


don't you call my name I will take you down Should've known that you've been dancing with a wolf I'm not your friend, you burned a bridge I chew you up and spit you out There's no love for a liar So don't you call my name
______________________________________________

For Seth

Fool me once, it's shame on you
_________________________________
‘Dat heb je nu eenmaal met dieren, je kan ze niet africhten,’ Roman keek de man even verbaasd aan. Kon hij niet met een betere belediging komen? Het kon Roman dan ook vrij weinig schelen dat er zo iets gezegd werd. Venom bestond uit een groot gedeelte uit shapeshifters die geen controle hadden en dat kon Roman weinig schelen. Hij zelf had controle genoeg en voelde zich dan ook niet echt aangesproken tot deze belediging. Hij had de man dan ook afgewimpeld met een slecht excuus en had zich om gedraaid om weg te lopen. Al werd hij jammer genoeg gevolgd door de man. ‘Leren kennen is een groot woord, ik weet namelijk helemaal niks van je en zou graag veel meer te weten komen,’ Roman keek op zij naar de man en gaf een simpel antwoord.
"Oké." Zei hij. ‘Daarbij ben je niet zo druk als je mij nu probeert wijs te maken, als dat wel het geval was had je geen tijd gehad om hier rustig rond te hangen. Daar komt ook nog eens bij kijken dat je genoeg tijd had om te wachten tot ik weer bij bewustzijn was.’ Roman vernauwde lichtjes zijn ogen.
"Scherp opgevangen." Zei hij daarna met een glimlach. Hij duwde persoon lichtjes op zij om verder te kunnen lopen.
"Roman Villiars aangenaam." Zei hij terwijl hij verder liep. Hij keek even achterom of de man hem volgde. "Leider van Venom, hopelijk vult dat al wat meer in." Zei hij een tikkeltje arrogant. Hij liep met zijn handen in zijn zakken de weg verder af zonder nog enig keer te letten op de man.
"Wat is jou dagelijkse bezigheid, naast het armen in kelen duwen?" Vroeg Roman bloed serieus.
_________________________________

Fool me twice, and let the wolves come crashing through

By Kíli


Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Out for a walk

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Out for a walk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Woodley :: Woodley :: Lochfair-