Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Bring me some fun please

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Bring me some fun please za apr 11, 2015 8:27 pm
[Open]

Zwijgend keek hij omhoog naar de lucht terwijl hij languit op een bankje lag dat zich op  het station van Oldbrook bevond. Faabe slaakte een diepe verveelde zucht terwijl hij een vieze nasmaak van zijn medicijnen in zijn mond proefde. Kiras had het dit keer voor elkaar gekregen om hem ze te laten slikken. Had het spul tussen zijn boterham gedrukt. Het had er voor gezorgd dat Faabe ze binnen kreeg maar ook dat hij er op was gaan bijten en hij zou zweren dat er nu een stukje vast zat tussen zijn tanden die langzaam aan op loste en dus voor de vieze smaak zorgde. Faabe sloot zijn ogen even waarna hij zijn hoofd opzij draaide en het station rond keek. Het was niet dat hij persee op het station hoefde te zijn. Hij verveelde zich gewoon enorm dus ging hij maar naar een plek waar veel mensen waren. Je wist maar nooit wat er dan kon gebeuren of wat je tegen kwam. Faabe zijn blik viel op een trein die aan kwam. Een paar conducteuren stapten uit en praatte gezellig met elkaar. Faabe grijnsde langzaam aan wat. Hij richtte zijn blik op de pet van een van hen. Kort gleed er een zwarte gloed over zijn ogen waarna de pet uit een viel en in een lap stof veranderde die over de man zijn hoofd viel. De man schrok er van en sloeg de doek meteen van zich af waarna hij er wat beduusd naar keek. Zijn collega's keken verbaasd naar het gebeuren. Faabe grinnikte eens waarna hij maar gauw terug omhoog naar de lucht keek. Want de conducteur keek inmiddels geïrriteerd in het rond. Hij had vast wel in de gaten dat het het werk van een warlock was geweest. Immers veranderde je je pet niet zomaar in een doek. Tja dat was een van de dingen die Faabe kon; Objecten vervormen. Zolang Faabe niets anders te doen had of iemand had om mee te praten amuseerde hij zich maar door middel van zijn krachten. Plots merkte hij een gedaante op vanuit zijn ooghoeken. Met een glimlach keek Faabe op naar de persoon. ''You want to sit?'' Vroeg Faabe flauwtjes. Niet dat hij het gemeen bedoelde. Hij had gewoon nog schik van zijn actie van net. Hij zou wel recht komen als de persoon wilde zitten.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Bring me some fun please zo apr 12, 2015 8:38 pm


»SUGA MIN
You make me so angry and mad for no reason«

Hij trok zijn kap over zijn hoofd zodra zijn halte afgeroepen werd. Hij nam zijn rugzak en trok deze op zijn rug waarna hij naar de deur liep toen de trein stil stond. Hij liep naar buiten en keek met een schuin oog naar de twee conducteuren die aan het praten waren met elkaar. Hij liep verder en ging tegen een paal staan leunen. Hij moest wachten op iemand. Hij kwam hier niet voor niets. Yoongi keek naar een jongen die op een bank zat. Hij zag dat diens ogen even zwart werden en vervolgens hoorde hij hoe één van de conducteuren verbaasd was. Zijn pet was een lap stof geworden. Een doek. ''You want to sit?'' Hij keek langzaam van de volwassen man naar de jongen die de pet had omgevormd. Zijn stem klonk niet stoer, haast flauw, alsof hij niet zeker was van iets dat hij gedaan had. Maar als hij bang was zou hij geen random individu zitplek aanbieden. "No, thank you", zei hij. Engels spreken? Waarom een keer niet. Hij zette zijn gewicht op zijn andere been en keek de jongeman aan. "Warlock. Cool. That was a cool trick." Hij vouwde zijn armen voor zijn borstkas en leunde nog wat feller tegen de paal. Een man kwam voorbij gelopen en zette een tas voor Su neer. Die keek de man aan en knipperde toen met zijn vingers. Zijn donkere ogen werden nog even een tint donkerder en de man greep naar zijn ogen. Hij had een hoge frequentie in het hoofd van de man doen klinken, dat vond hij wel leuk. De man rende ervandoor met nog steeds zijn handen over zijn oren. De toon zou een vijf tot tiental minuten volhouden. Omdat Yoongi het niet slecht inhad met de man zorgde hij dat het maar zo lang was. Want hij kon er ook mensen gek mee maken. De toon aanhoren voor een vijftal jaar? Dan was Su al eens vaker de reden geweest dat iemand er een eind aan maakte. Hij liep nu naar de bank toe en bleef rechtstaan terwijl hij de jongeman aankeek. De conducteuren waren nu weg gegaan. "He's very confused now", zei Suga terwijl hij van de lap stof die nog op de grond lag naar de jongen.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Faabe McCourt
━ Member ━


Posts : 51
IC : 23

“ Character „
Leeftijd: 19
Sex: Male
Family Tree: X
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Bring me some fun please zo apr 12, 2015 10:56 pm

'No thank you' Reageerde de Aziatische jongen op hem nadat Faabe hem een zitplaats had aangeboden. Faabe haalde lichtjes zijn schouders op en bleef dan maar languit liggen terwijl hij een hand onder zijn hoofd plaatste. Het was de jongen zijn keuze als hij liever bleef staan. Faabe maakte het zichzelf dan nog maar even extra gemakkelijk. Het viel op dat de jongen hem bleef aan kijken en dus deed Faabe hetzelfde. Nu dat hij zo lag zag hij de jongen haast ondersteboven. Faabe hield zijn hoofd daarom iets schuin om daar wat verandering in te brengen. De jongen had een schattig gezicht. Echter had Faabe niet door dat de jongen inmiddels geen jongen meer was maar een man. Tja die Aziaten. Soms leek het alsof ze eeuwig schattig en jong bleven. 'Warlock. Cool. That was a cool trick' Sprak de jongen tegen Faabe. Faabe glimlachte vrijwel meteen. ''Thanks, I feel honored that my trick amuses you'' Reageerde Faabe op de jongeman. Plots kwam er een man voor de jongen staan. De man zette een tas voor de jongen neer waarna de jongen in zijn vingers knipte. Faabe keek even vragend naar de tas waarna zijn blik van de jongen naar de man ging die ineens zijn handen op zijn oren plaatste. Faabe draaide zich langzaam aan geïnteresseerd op zijn zij zodra hij zag dat de man ergens last van leek te hebben. Het duurde dan ook niet lang of hij ging er ineens vandoor. Faabe trok een wenkbrauw op. ''What the..?'' Mompelde hij waarna hij omhoog naar de jongeman keek die dichter bij het bankje kwam. Faabe besloot nu maar recht te gaan zitten voor het geval de jongeman zich bedacht en toch nog ook wilde zitten. 'He's very confused now' Zei de jongen. Een licht grijnsje sierde Faabe zijn lippen wat. Het leek er op dat hij niet de enige warlock was hier, daarnaast leek hij ook niet de enige warlock te zijn die het leuk vond om met zijn krachten te spelen. Dat maakte de jongeman gelijk een stuk interessanter. ''Seems that I'm not the only one with tricks'' Reageerde Faabe met een grinnik waarna hij even de kant op keek waar de man naar toe was gerend. ''So what did you exactly do to that man?'' Vroeg Faabe nu wat nieuwsgierig.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Suga Min
━ Member ━


Posts : 188
IC : 30
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Bring me some fun please ma apr 13, 2015 4:10 pm


»SUGA MIN
You make me so angry and mad for no reason«

Toen hem gevraagd werd of hij wou zitten zei hij nee. Su keek hoe de jongen zijn schouders ophaalde en bleef liggen op de bank. Toen de jongeman de andere een compliment gaf over de truck glimlachte de jongen. ''Thanks, I feel honored that my trick amuses you'' De bruinrosse jongen grijnsde even naar de jongere persoon. Een man kwam voorbij en dumpte een tas voor Su. Die knipperde met zijn vingers en de man sloeg zijn handen op zijn oren. De jonegn op de bank draaide zich op zijn zij en trok een wenkbrauw op. ''What the..?'' zei hij waardoor Yoongi weer een lach op zijn gezicht kreeg. De man rende weg en de Aziatische jongen ging naast de bank staan. De jongere man keek hem aan. Diezelfde man ging zitten. ''He's very confused now'', zei Su tegen hem. Een grijns sierde de jongeman zijn gelaat toen Su dat zei. ''Seems that I'm not the only one with tricks'' zei de kerel met een grinnik. Yoongi ging nu toch op de bank zitten, maar redelijk op het puntje ervan. ''So what did you exactly do to that man?'' Su sloeg zijn handen in elkaar en leunde met zijn onderarmen op zijn benen die lichtelijk uit elkaar stonden. "Well, he hears a high frequency in his head now because I snapped my fingers. He will hear it for about ten minutes. But I can make people hear it forever if I want to." Hij grijnsde even naar de jongeman naast hem en wreef over zijn nek. Hij trok met zijn voet de tas naar zich toe en keek erin. Ja, er zat in wat hij nodig had. Hij pakte het pakketje dat in donkerbruin papier gewikkeld was er even uit en keek naar de stempels en stickers erop. Ze wezen erop dat het ging over het pakketje dat hij gevraagd had. De man die begin twintig was gooide het pakketje terug in de wit plastieken zak en zette het tussen zijn benen. "I made him hear that because he forgot to bring me that", zei hij terwijl hij op de tas tussen zijn benen wees. "I needed it yesterday. And yesterday is not today." Hij knipperde even met zijn ogen alsof het niets was. "I'm too lazy to make him crazy." Hoe meer hij zei, hoe gekker hij zichzelf vond klinken maar het interesseerde hem niet veel.

+Heel erg flut, sorry

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Bring me some fun please

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Bring me some fun please

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Stonegate-