Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Just chillin' a bit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Harry Styles
━ Member ━


Posts : 117
IC : 49
Leeftijd : 19

“ Character „
Leeftijd: 19 ½
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Just chillin' a bit di mei 05, 2015 10:14 pm

HARRY STYLES
robb stark
Een tevreden zucht verliet mijn lippen. De zon scheen heerlijk op mijn huid, net niet te fel maar gelukkig was deze ook niet verborgen achter de wolken. Met een glimlach op mijn gezicht leunde ik tegen de rotsen die zich achter mij bevonden. Het was een heerlijke dag om gewoon hier te zitten en letterlijk helemaal niets te doen, niet dat ik überhaupt iets te doen had. Ik had geen vriendin, ik was geslaagd van school en was niet van plan om in de aankomende tijd een vervolgopleiding te volgen en ik had amper contact nog met mijn familie aangezien ik niet in hun perfecte plaatje was gebleven van hoe hun hun kinderen later het liefst had gezien. Mijn zus wel natuurlijk dus zij was gelijk de betere van ons twee die het meest geliefd was.
Geërgerd snoof ik bij die gedachtes omdat het ergens gewoon niet eerlijk was. Dit was gewoon mijn stijl, wat ik mooi vond en omdat hun dat niet mooi vonden betekende het niet gelijk dat het iets slechts was.

Een diepe zucht verliet mijn lippen om vervolgens een trekje te nemen van mijn joint. Ik was echt verslaafd en het vrat me gewoon arm maar ik had ook niet echt zin om ermee te stoppen, het was heerlijk dat als je het aan je lippen zetten dat gewoon al je zorgen van je lijf af gleden. Niets anders kon dat doen bij mij.

OOC;; + juliette
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Juliette Winter
━ Member ━


Posts : 19
IC : 4

“ Character „
Leeftijd: 17
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Just chillin' a bit wo mei 06, 2015 5:38 pm

Juliette Winter // my cold angel
Baby, it's cold outside
De warmte van de lente deed haar geen goed, waarschijnlijk zou de zomer nog erger worden. Juliette had het meer op ijskoude winters en gure herfst. Daarom veranderde ze in de warmere seizoenen minder, tenzij het echt nodig was. Anders zou de warmte haar echt teveel worden. Haar bruine haren speelde met de wind, die over de bergen vloog. Haar rug was bezweet en haar lange bruine haren zaten in een losse dot op haar hoofd. Met haar grijzige ogen nam ze haar omgeving op, ze tork haar neusje lichtjes op toen ze een bekende stank rook. Haar vader, die drugsverslaafd was, had die geur altijd rond hem hangen. Gelukkig had ze haar moeder nog, die haar altijd zo goed mogelijk opving. Tot ze was weggelopen. Haar onvermoeibare benen zette een stevige pas in richting de stank. Ze zou die persoon eens flink de les lezen.

Eenmaal aangekomen bij de bron van de geur, bemerkte ze een jongen met behoorlijk wat tattoos. "Hee." Begon ze kil, waarna ze verder richting de jongen afstapte, die met zijn rug naar haar zat. "Je verpest de frisse berglucht." Ging ze net zo toonloos verder.
robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Harry Styles
━ Member ━


Posts : 117
IC : 49
Leeftijd : 19

“ Character „
Leeftijd: 19 ½
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Just chillin' a bit wo mei 06, 2015 7:38 pm

HARRY STYLES
robb stark
Met gesloten ogen genoot ik van het zonnetje dat op mijn huid brandde. Ik zuchtte tevreden terwijl er nog rook in mijn longen bevond waardoor deze mijn lichaam verlaatte door mijn neusgaten. Ik wilde net nog een trekje nemen maar ik werd gestoord door een of andere vreemde stem die ik nog nooit van mijn leven gehoord had. Een diepe frons verscheen op mijn gezicht voordat ik mijn ogen opende en der recht aankeek met mijn felgroene kijkers.
"Hee.", zei ze op een kille toon tegen mij waardoor ik gelijk verward fronste. Wat had ik nu waar gedaan waar ik zelf niets van wist? Ze stapte op mij terwijl ik omkeek naar der aangezien ze zich achter mij bevond. Draaide mij gelijk om zodat ik niet meer met mijn rug naar haar toegedraaid zat. Je wist maar nooit naar wie je met je rug gedraaid zat. "Je verpest de frisse berglucht." Ging ze verder op dezelfde kille toon waardoor ik gelijk mijn wenkbrauwen optrok van verbazing, zoiets zwaks echt totaal niet verwacht hebbend. “ben je nu serieus?” vroeg ik aan der terwijl ik zachtjes lachte. “Ben je nu sreieus naar me toe gekomen om te melden dat ik ‘de fressie berglucht verpest?’” sprak ik, het gequotte gedeelte proberend in haar stem te spreken wat natuurlijk zwaar mislukt klonk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Just chillin' a bit

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Just chillin' a bit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Woodley :: Woodley :: Lochfair-