Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Belinda's mansion [&JayJay♥]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Belinda's mansion [&JayJay♥] do mei 07, 2015 12:00 pm


i got my eyes on you
'Oh won't you stay for a while. I’ll take you on a ride if you can keep our secrets.' Belinda greep naar de wekker die af was gegaan en drukte hem met een simpele druk op de knop uit waarna ze zich op haar zij rolde. Al minstens twintig minuten had ze naar het plafond liggen staren, insomnia was een feit bij haar. Ze had vaker slaapproblemen, het gemiddelde aantal uur dat ze 's nachts aan slaap had lag rond de vijf. Niet dat ze er veel problemen mee had, ze was er aan gewend geraakt. Dit was immers iets dat ze al vanaf haar tienerjaren had. Misschien omdat ze zich meer een nachtdier voelde dan een werkelijk dagmens. De blonde vrouw slaakte een zucht en wreef door haar ogen die voor kort daarna even oplichtten. Ze voelde naar het lichtknopje en liet haar pupillen wennen aan het plotselinge maar schampere licht van de kroonluchter die nu haar grote kamer verlichtte.

Ze had niet langer dan een uur nodig gehad om te douchen, haar haar te föhnen, haar outfit bij elkaar te zoeken, een klein laagje van make-up op haar gezicht aan te brengen, haar voeten in haar hakken te schuiven en als finishing touch een spraytje parfum in haar nek. Een lichte grijns vormde op haar lippen wanneer ze haar kamer uit kwam en haar hakken over de houten vloeren van de hallen galmde, een geluid dat haar werknemers altijd de kippenvel en rillingen op hun lichaam kon bezorgen. Als de ware eigenares van de mansion kwam ze één van de twee draaiende siertrappen af en liep naar de ruimte toe waar het eten altijd verzorgd werd. Zoals altijd bekeek ze zichzelf nog even kort in een spiegel die naast de deur hing zodra ze de eetruimte in kwam en liet haar vingers rond een krul gaan van haar haren. Haar haren roken fantastisch, al zei ze het zelf. Na een korte lippentuiting kwam ze naar de tafel toegelopen en zat ze op haar plek aan het uiteinde van de lange salontafel, legde ze het servetje op haar schoot en wachtte ze op Jayson voordat ze het belletje zou rinkelen.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jayson Mayers
━ Member ━


Posts : 31
IC : 18

“ Character „
Leeftijd: 17
Sex: Male
Family Tree: I belong to her.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] do mei 07, 2015 3:15 pm


Zachtjes aaide hij over de nek van Anwar, de Doberman die languit over het voeteinde van zijn kingsize bed lag. De hond rekte zich even uit en keek hem toen met nieuwsgierige en oplettende ogen aan. Het was alweer ochtend, jammer genoeg. Om te huilen dit. Maar te laat komen aan het ontbijt was absoluut geen optie. Na-ah. Dus hij rolde zichzelf letterlijk zijn bed uit, om toch nog even 5 minuten op de parket van zijn kamer te blijven liggen. Get the fuck up Jayson, for real tho. Hij gooide het deken van zich af en gebaarde Anwar te blijven liggen, terwijl hij naar de badkamer liep, op een nogal onvaste manier. Niet dat hij dronken was, misschien alleen maar een beetje slaapdronken ofzo.

Kort had hij een douche genomen, waarna hij de grote inloopkast betrad. Meer een kamer op zichzelf, maar goed. Zorgvuldig koos hij zijn kleren, trok ze aan en bekeek zichzelf even in de spiegel. Hij zag er weer goed uit, al zei hij het zelf. Niet veel later liep hij terug zijn kamer in, zette het raam open om alles wat op te frissen en liep toen via de gang naar de spiraaltrap, die hem naar beneden bracht. Belinda zat al aan tafel op hem te wachten, maar een blik op de klok vertelde hem dat hij nog op tijd was. "Morning mom", Begroette hij haar, waarna hij haar een kus op haar kaak gaf. Hij ging aan haar rechterkant zitten en vouwde zijn armen op de tafel. "Hoe was uw nacht?" Vroeg hij toen, een standaard vraag in de ochtend, maar eentje die hij altijd stelde.Laatst aangepast door Jayson Mayers op do mei 07, 2015 5:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] do mei 07, 2015 4:31 pm


i got my eyes on you
Terwijl ze aan het wachten was op Jayson kon ze het niet laten om zichzelf in haar gedachten te laten verdwalen. De eetruimte was zo stil dat ze zelfs het tikken van de klok vergat en teruggenomen werd naar de oude tijd. Ze herinnerde zich nog als de dag van gister dat op de dag dat ze afgestudeerd was geraakt samen met de vriendin die ze toen had gehad dat zij er meteen op had gestaan om op een road trip samen met Belinda te gaan. En zij als rebel had daar natuurlijk volledig mee ingestemd. Zonder nog iets te melden bij hun ouders of bij hun werk waren ze ervandoor gegaan in een gestolen donkerrode Ford Mustang Fastback. Ze herinnerde zich nog goed hoe ze meteen de zijspiegel al beschadigd hadden doordat ze zo handig was geweest om de auto tegen een ander aan te rijden tijdens het achteruit rijden. Het had hun echter niet gestopt om ervandoor te gaan. Sterker nog, het had hun lichte paniek en de kick van stelen alleen maar versterkt en een lichte grimas vormde op haar lippen. De zon had sterk geschenen, zo sterk dat ze achteraf geklaagd hadden over dat ze een open auto hadden moeten stelen, maar het had hun plezier niet verminderd. Ze zag voor zich hoe Laura uit het raam gehangen had als een imbeciel en zoveel vrijheidskreten had geschreeuwd dat ze had kunnen zweren dat ze binnen een uur al opgepakt hadden kunnen worden. Iets wat nooit gebeurd was.

''Jayson!'' Begroette ze hem met een glimlach, haar Ierse accent duidelijk te horen wanneer ze enkel en alleen nog maar zijn naam had genoemd en ze sloot haar ogen kort wanneer ze een kus ontving op haar wang. Ze rechtte haar rug meer, al was ze niet veel van houding veranderd ondanks dat ze in gedachten verzonken was geraakt, en verplaatste haar servetje nog eens alsof die verkeerd had gelegen. Belinda schraapte haar keel en zette net zoals Jayson ook haar armen op tafel, leunde met haar kin tegen haar in elkaar gevouwen handen aan. ''Prima, de sterren stonden prachtig aan de hemel, heb je dat opgemerkt?'' Vroeg ze met interesse voordat ze haar handen terug uit elkaar haalde en aan het belletje rinkelde dat het teken was voor het personeel dat ze gereed waren voor het ontbijt. ''Oh Jay, de fotograaf heeft gebeld, die komt om elf uur. Ik denk dat het beter voor je is als we je huiswerk laten liggen voor vandaag.'' Informeerde ze hem terwijl ze een hand uitstak naar één van zijn vlechtjes en die goed streelde tussen haar duim en wijsvinger. ''Je bent op schema dus zal één dagje thuisscholing overslaan niet veel uitmaken.''
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jayson Mayers
━ Member ━


Posts : 31
IC : 18

“ Character „
Leeftijd: 17
Sex: Male
Family Tree: I belong to her.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] do mei 07, 2015 5:25 pm


Het was best grappig hoe zijn honger spontaan geactiveerd was nadat hij van de trap was gekomen. Seriously tho, daarnet had hij geen honger en nu ineens wham, honger overal. Gelukkig hadden ze een geweldige kok in de keuken staan, die de heerlijkste bacon & eggs kon maken. Stiekem had hij het echt wel getroffen met Belinda, die hem als haar eigen zoon zag, ook al was hij dat wel heel duidelijk niet. De hele wereld wist dat het onmogelijk was, maar fuck them tho. Hij wàs haar zoon, en zij was zijn moeder. For real. Hij had geen andere moeder gekend dan haar, en hij hield oprecht van haar. Waarschijnlijk de enige in zijn leven van wie hij ooit oprecht zou houden tbh. Ze begroette hem met haar Ierse accent, een accent dat hij zelf soms ook had. Overgenomen op sommige woorden, wat wel normaal was sinds hij al zo lang bij haar woonde.

Nieuwsgierig als hij was had hij haar naar haar nacht gevraagd. ''Prima, de sterren stonden prachtig aan de hemel, heb je dat opgemerkt?'' Vroeg ze geïnteresseerd, en hij grijnsde even scheef. "Ik was nogal druk met schaapjes tellen", Zei hij onschuldig. Hij wist van haar slaapproblemen, maar hij wist ook dat zij er geen medelijden over wou, dus hij deed alsof het doodnormaal was dat ze niet zoveel sliep als hij. Belinda nam even het belletje en het personeel kwam al binnen gelopen met een paar schalen vol vers fruit, vers gebakken broodjes en voldoende spek om een hele familie mee te voeden voor een week. Hmm.

''Oh Jay, de fotograaf heeft gebeld, die komt om elf uur. Ik denk dat het beter voor je is als we je huiswerk laten liggen voor vandaag.'' Zei ze, en stiekem vanbinnen screamde hij even hoor. Lekker even zijn mooie zelf zijn en geen huiswerk, wat was er beter? ''Je bent op schema dus zal één dagje thuisscholing overslaan niet veel uitmaken.'' Vertelde ze. Hij knikte even en nam een broodje, waar hij wat spek tussen stak en er een hap van nam. Hij slikte het door en keek haar toen weer aan. "Zullen we ook foto's maken met Anwar en Emyr er op? Want die zijn ook een deel van onze familie, of niet?" Stelde hij nadenkend voor. Yeah, hoe cool zou dat zijn. Stiekem vond hij het echt zo fantastisch dat ze het een familie-fotoshoot had genoemd.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] vr mei 08, 2015 2:30 am


i got my eyes on you
''Schaapjes? Ik heb nooit geweten dat je daar echt mee bezig was 's avonds.'' Ze had er een wenkbrauw bij omhoog getrokken met een nep-verbaasde blik op haar gezicht spelende. Het was iets dat ze nog op zijn jonge leeftijd aan hem geleerd had. Zoals een heleboel jonge kinderen dat leerden, schaapjes tellen die in alle eerlijkheid niet bestonden. God mocht weten waarom het schaapjes waren en geen aapjes, koetjes, hamsters of chihuahua's. Nu ze eraan dacht was dat nog best een interessante twist geweest. Had ze daar maar negen jaar eerder aan gedacht.

De deur vanuit de keuken ging open en haar aandacht viel op het personeel die schalen vol met eten kwamen brengen, zo onder andere bleven haar ogen hangen op de schaal die rijk lag aan fruit. Zoals gewoonlijk en ze iedere keer weer verwachtte was Jayson's aandacht meteen op de bacon geland, wat ze hem natuurlijk ook niet kwalijk nam. Het meeste van het eten was allemaal voor hem. Als ze al naar de hoeveelheid aan eten keek dan raakte ze er al vol van.
Ze nam een gewarmd volkoren broodje van de schaal en sneed die subtiel open terwijl ze naar Jayson keek die op haar knikte als antwoord. Automatisch keek ze altijd aandacht naar hoe de jongen zijn ontbijt maakte, alsof ze hem daarbij moest assisteren, iets wat vroeger wel het geval was geweest. Haar moeder instinct bleef altijd op haar hoede, ondanks dat hij inmiddels al zeventien was. Het was iets waar ze nooit af zou kunnen komen. Hoe vaak ze vroeger ook had gedacht dat kinderen niets voor haar waren en ze ze eigenlijk verafschuwd had was dat toch echt wel in haar veranderd met de jaren dat ze ouder werd. Het enige dat haar bij was gebleven was het feit dat ze nooit zelf kinderen wou baren. Misschien een puntje van macht, een positie die ze graag had en wou blijven bewaren.
Inmiddels was ze de aardbeien die ze voor zichzelf had gepakt door midden aan het snijden om daar haar brood mee te beleggen en in stukjes te snijden. Netjes met mes en vork eten was zoals het haar aangeleerd was. En zoals het eigenlijk ook hoorde. Maar zo moeilijk was ze nu ook weer niet, ze leerde wel íets van deze tijd. Ze had de jongen veel van haar etiquette aangeleerd maar ontbijt eten had van haar nooit per se met mes en vork gehoeven. ''Het is net alsof je mijn gedachten leest,'' antwoordde ze op zijn voorstel nadat ze een paar happen van haar brood had genomen en vervolgens haar lippen gedept had met de servet die naast haar bord had gelegen. En vanaf daar bleef het even stil, voordat ze haar lippen weer eens van elkaar af haalde en haar zoon aankeek. ''Jayson, heb je enig idee hoe trots ik op je ben? Hoe je je krachten al zo enorm onder controle hebt? Ik herinner me nog de dag dat er een nieuwe chef-kok kwam rondkijken in het gebouw.. je was nog jong, veel jonger dan je nu bent, en binnen een halfuur was hij gillend het huis uit gerend. Ik was zo boos,'' ze kon het niet helpen om grinnikend met haar hoofd te schudden terwijl ze haar koffiekopje in haar handen had genomen en de warme drank haar koude handen liet verwarmen. ''Je bent zo vooruit gegaan tot op het punt dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over je. Ik ben trots op je, zoon.'' Niet alleen was de mening van de woorden in haar stem te vinden maar die stond ook op haar gezicht geschreven, een expressie die de jongen niet heel vaak van haar had gezien. ''Ga ermee door.'' Haar rechter mondhoek trok even omhoog tot in een lichte hint van een grimas voordat ze die meteen weghaalde door vanuit haar koffiebeker een slok te nemen.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jayson Mayers
━ Member ━


Posts : 31
IC : 18

“ Character „
Leeftijd: 17
Sex: Male
Family Tree: I belong to her.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] vr mei 08, 2015 11:23 am


De schaapjes die voorbij huppelden in zijn hoofd. Niet altijd schaapjes tho. Hij meende zich te herinneren dat er ooit eens kippen waren ook. Die nacht had hij niet goed geslapen tbh. Hij had een diepe haat aan kippen, eigenlijk wist hij niet goed van waar dat allemaal kwam. ”Schaapjes? Ik heb nooit geweten dat je daar echt mee bezig was ’s avonds”, Had ze verbaasd gezegd, al had hij na een paar seconden ook wel door dat ze aan het acteren was. “Zeker wel, mijn hoofd is de meest schaapvriendelijke plek als ik slaap”, Zei hij met een grijnsje. Right, deze humor weer. Bacon was een echte verslaving geworden voor hem. Moesten ze hem maar niet zo overheerlijk fucking lekker klaarmaken ofzo. Ze waren echt precies goed, knapperig en warm, maar niet uitgedroogd. Met zoiets achter de kiezen ’s morgens kon hij pas echt de dag helemaal aan.

Het hele idee om familiefoto’s te nemen, was haar idee, maar hij was er natuurlijk meteen ook enthousiast over geweest. For real hoor. Even pikte hij een ideetje op uit haar hoofd, niet omdat hij er echt naar zocht, maar omdat het er boven uit sprong. Praten over een onderwerp bracht dikwijls gedachten voort die iets luider waren dan anders, onbewust voor de persoon in kwestie dan. No way dat hij het ooit in zijn hoofd zou halen om bewust in het hoofd van zijn moeder te gaan rondneuzen of wat dan ook. ''Het is net alsof je mijn gedachten leest,'' Zei ze, en hij wist even niet of ze hem nu had betrapt ofzo. Maar ze konden er luchtig over doen, het was nu ook niet dat hij zijn krachten zo goed beheerste als zij. "Dat komt omdat ze nogal luid naar me lopen te schreeuwen", Grapte hij, waarna hij besloot om nog wat meer spek op het broodje te leggen, gewoon omdat het kon. Meer spek was altijd een goeie beslissing.

Ineens begon ze weer te spreken, en hij richte zijn blik terug op haar om te luisteren naar wat ze te zeggen had. Serieus even, als het mogelijk was om te ontploffen van geluk en blijheid, dan lag hij nu in duizend stukjes op de grond. Zoals zo’n Super Mario bommetjes tbh, niet de nasty stuff waar alles door onder het bloed zat enzo. Bij het verhaal over de chef-kok moest hij even lachen. Hoewel hij er geen idee van gehad dat die arme man zo had af gezien, had hij hem natuurlijk wel zien wegrennen. Gillend. ''Ga ermee door.'' Zei ze toen, en hij knikte zelfzeker. "Ik leer van de beste natuurlijk. Ik hoop dat ik je in de toekomst nog trotser kan maken, echt. Sowieso blijf ik m'n best doen hoor", Zei hij met een welgemeende glimlach. Helemaal vrolijk at hij de rest van zijn broodje op, om alles weg te spoelen met een glas vers geperst sinaassap.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] ma mei 11, 2015 10:26 pm


i got my eyes on you
''Ik hoop dat je er geen boerderij van maakt.'' Grinnikte ze zachtjes als reactie over hoe hij sliep 's nachts en de schaapjes letterlijk naar zijn hoofd stegen. Kort vielen haar ogen op de klok die er stond die aangaf dat het nog maar net half negen was geworden. Zo snel vloog de tijd voorbij als ze samen met Jayson was. De jongen plezierde haar altijd enorm en ze was blij om het feit dat ze bijna nooit vochten of meningsverschillen hadden. Zoals nu hadden ze hetzelfde idee gehad over de familie foto's die ze zouden maken, samen met Emyr en Anwar. Ze prikte met haar vork in een halve aardbei die ze nog over had gehad en zette die tussen haar lippen waarbij ze haar hoofd naar haar zoon draaide die haar vertelde dat hij natuurlijk van de beste leerde en ze langzaam het zilverwerk tussen haar licht gekrulde lippen vandaan liet glijden. ''Dat is goed om te horen.'' Sloeg ze haar ogen voor kort neer naar haar bord voordat ze ze terug op Jayson zette en het volgende stukje brood in haar mond nam. Netjes at ze haar mond leeg en nam toen het servetje van haar schoot af waar ze haar mondhoeken mee schoon maakte, al had ze technisch gezien geen enkel foutje gemaakt bij het eten. Het hoorde erbij.

''Wat ik je wou vragen.. zoals je weet komt de fotograaf pas om elf uur. Wat wil je doen in de tussentijd? We hebben bijna de tijd van de wereld.'' Vroeg ze uit interesse terwijl ze haar kop koffie terug in haar handen had genomen en haar vingers er voorzichtig om heen gekruld had liggen, haar rode en vooral lange nagels opvallend ter vergelijking met het witte kopje dat ze vasthield. ''Ik zal het personeel vragen om de honden te verzorgen voor de foto's, daar hoef je je geen zorgen over te maken.'' Vertelde ze hem gerust, in het geval hij de neiging had gehad om Anwar te borstelen of te vertroetelen. Ze had geen idee. En ze nam een zachte zucht wanneer ze het laatste beetje van haar koffie naar binnen bracht en ze het kopje kalm neerzette op precies dezelfde plek als waar hij eerst gestaan had en ze het servetje nog eens beetnam om daarmee haar lippen te verzorgen.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jayson Mayers
━ Member ━


Posts : 31
IC : 18

“ Character „
Leeftijd: 17
Sex: Male
Family Tree: I belong to her.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] ma mei 11, 2015 11:34 pm


Een boerderij in zijn hoofd. Yeah sure, waarom niet eigenlijk? Maar dan wou hij wel coole space-kooien tbh. Echt mutantenkoeien. Mootanten. Die vleugeltjes hadden en een ingebouwd zuurstof systeem waardoor ze op de maan kunnen rondhuppelen enzo. Ja, dan zou hij echt wel goed slapen. Niet dat hij deze gedachte met haar zou delen of ze zou misschien nog een dokter gaan bellen om te checken of hij geen koorts had. Dus daarom at hij gewoon braaf verder, tot de hoop spek aan zijn rechterkant al goed geminderd was. Beter zo, stel je voor dat hij straks tijdens de fotoshoot honger kreeg. Of dat ze deze overheerlijke bacon moesten weggooien. Omg nee, dat kon zomaar niet hoor.

Ze haalde zijn gedachten even los van het ontbijt door de vraag te stellen wat ze in tussentijd zouden doen. Nu hij geen les had, had hij een vrije voormiddag, maar hij zag zichzelf nu niet bepaald zijn tijd zonder haar besteden. Nope, ook al was hij 17, hij vond tijd spenderen met zijn moeder heel belangrijk. Even maakte hij zich zorgen over Anwar’s voorkomen voor op de foto later, en deze keer was het alsof ze zijn gedachten kon lezen. ''Ik zal het personeel vragen om de honden te verzorgen voor de foto's, daar hoef je je geen zorgen over te maken.'' Stelde ze hem gerust. Even dacht hij na, en toen helderde zijn gezicht op.

Ze konden ook wel even hun dansroutine doornemen? Want natuurlijk had ze hem leren dansen. Klassieke baldansen natuurlijk. Als ontspanning, ook al vergde het veel concentratie. Het was ook de enige keer dat hij de leiding over haar had, maar daar deed hij het niet voor. Nee, het versterkte hun vertrouwen. Hij vertrouwde haar dat ze hem niet zou proberen te corrigeren, zoals ze anders deed. En zij vertrouwde hem dat hij de juiste passen inzette op het juiste moment. Verder was het gewoon de perfecte manier om de tijd te vullen die ze over hadden. "Ik heb wel een idee", Zei hij vrolijk. Hij stond op en verliet de tafel, liep richting de salon en zette daar de stereo aan. De klassieke muziek begon al snel door de ruimte te spelen, ook goed hoorbaar in de eetkamer, die er vlak naast lag. Hij liep terug, schraapte even zijn keel en boog toen even. "Mag ik deze dans?" Vroeg hij, terwijl hij zijn hand naar haar uit stak.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] ma mei 18, 2015 9:59 pm


i got my eyes on you
Het stof van het servetje liep net onder haar onderlip langs en ze keerde haar ogen terug naar haar zoon waarna ze het witte, tedere doekje netjes en sierlijk langs haar bord legde. Ze had door hoe zijn gezicht ophelderde en het liet haar ietsje met haar wenkbrauwen omhoog gaan, op momenten zoals deze vond ze het soms zo lastig om hem te peilen. Ze wou weten wat er door zijn hoofd heen ging, waar de jongen aan dacht waardoor de expressie in zijn gezicht veranderd was op een positieve manier. Belinda krulde uit interesse een mondhoek lichtelijk omhoog en dat was het moment dat Jayson van zijn stoel af kwam en de ruimte verliet, wat de vrouw in een bedenkelijke staat achterliet. Ze kon het zich niet voorstellen dat hij zomaar van tafel zou gaan zonder zijn plannen te vertellen en dus draaide ze zich om op de stoel om te zien welke richting hij op was gegaan. Wat zou hij zoeken in de salon? Wat was zijn idee?

Muziek ging aan en ze draaide haar hoofd meer schuin, haar lichte frons was verdwenen en ze voelde haar mondhoeken terug omhoog gaan in een charmante vorm van een glimlach. Jayson kwam keurig teruggelopen naar de eetkamer en ze kon het niet helpen om met een kleine sparkel in haar ogen naar haar zoon te kijken. Nu snapte ze zijn idee voordat hij de woorden al uitgesproken had. De schraap van zijn keel, hoe hij zich voorover boog en de woorden sprak die haar maar al te graag vleidde en ze zichzelf nog meer rechtop probeerde te zetten uit de charme die ze ontving van haar zoon. ''Ik zou niets liever willen, monsieur,'' sprak ze met een zoete toon in haar stem waarbij ze haar hand sierlijk in die van hem legde en ze net zo vloeiend van de stoel af kwam als dat ze haar hand in de zijne had gelegen.

En ze dansten nog lang en gelukkig (voor anderhalfuur).
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jayson Mayers
━ Member ━


Posts : 31
IC : 18

“ Character „
Leeftijd: 17
Sex: Male
Family Tree: I belong to her.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥] di mei 19, 2015 11:34 pm


Natuurlijk was ze nieuwsgierig en ook wel verbaasd dat hij met een idee aan kwam zetten waar hij zo vrolijk van werd. Dat ze er zelf nog niet aan had gedacht, verbaasde hem dan weer. Het was dan wel een tijdje geleden, maar wat konden ze nu nog gaan doen samen als ze hem niet zou onderwijzen die ochtend? Er was maar één optie die meteen in zijn hoofd sprong, alsof iemand op een lichtknopje drukte en het aansprong als een gloeilampje. Bijna de old school cartoon stuff enzo, jwz. Toen hij echter terug kwam, zag hij aan haar glimlach dat ze nu ook wel wist wat hij in gedachten had. Soms wou hij dat ze ook even zijn gedachten kon lezen. Dat zou pas wicked communicatie zijn. Konden ze lekker roddelen over vervelende en saaie mensen die zichzelf o zo interessant vonden waar ze gewoon bij stonden.

Anyways, hij vroeg haar ten dans zoals een echte high class gentleman dat zou doen. ''Ik zou niets liever willen, monsieur,'' Reageerde ze, waarna ze soepel en sierlijk overeind kwam en hij haar mee nam naar de salon. Dat kwam wel beter over dan dansen in de eetplek vlak voor hun voedsel tbh. Dan konden het personeel het meteen al opruimen ook. Hij nam haar hand vast in de zijne en legde zijn andere hand op haar onderrug, zonder er al te veel druk op te plaatsen. De precieze houding die ze hem had geleerd, waarna hij zich even concentreerde en haar toen op de maat van de muziek door de ruimte heen begeleidde.

Het ene lied volgde op het andere, en moeiteloos volgde het duo het ritme. Jayson vergat al snel de tijd en zijn gedachten werden ook helemaal stil. Het was fijn om met haar te kunnen dansen zonder ook maar rekening te moeten houden met wat wan ook. Helaas kwam de realiteit al snel weer aankloppen, of eerder aanbellen. Hij stopte nadat hij de beweging had afgemaakt en bleef nog even zo staan, licht hijgend van de toch wel milde inspanning. Met een gelukkige glimlach om zijn lippen liet hij haar uiteindelijk los en stapte hij achteruit, net op het moment dat de butler binnen kwam om de fotograaf aan te kondigen en toestemming te verkrijgen om hem binnen te laten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Belinda's mansion [&JayJay♥]

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Belinda's mansion [&JayJay♥]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-