Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Baby, won't you take me with you [&Yeray]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Baby, won't you take me with you [&Yeray] do mei 07, 2015 11:00 pm


i got my eyes on you
Belinda schudde haar paraplu uit zodra ze de rijders deur had geopend van haar auto en ze er half in was gestapt. De regen was roekeloos en het liefste reed ze niet in zo'n weer als deze maar op de plek waar ze nu was in de stad was ze liever niet zo laat nog in de avond dat ze het er maar op waagde om voorzichtig te rijden. Ze gooide haar paraplu met een zucht op de achterbank en sloeg gauw de deur dicht voordat de regen naar binnen zou waaien. Haar ogen vielen kort op Emyr die zich met een zachte piep uiteindelijk naar beneden liet zakken, het dier was vermoeid van de middelen die hij had gehad bij de dierenarts. Al een lange tijd had hij last gehad verdraaide botgroei in zijn achterpoot waardoor ze uiteindelijk de beslissing had genomen om hem te laten opereren. Dit had ervoor gezorgd dat hij de afgelopen dagen in het asiel had doorgebracht en ze moest toegeven dat ze hem die dagen echt gemist had. Emyr had een speciale plek in haar hart, net zoals Anwar en bovenal Jayson.
Ze veegde gauw een krullerige lok naar achter, veegde het beetje vocht dat aan haar vingers was gekomen af aan haar rok en bekeek zichzelf nog kort in het spiegeltje. De regen had haar niet al te erg getroffen in tegenstelling tot Emyr. Alleen was het verschil dat hij er niet zoveel om gaf, hij kon toch niet veel aan zijn uiterlijk doen, en zij wel. Ze zag hoe de hond oogcontact met haar maakte via het spiegeltje waardoor ze een geruste expressie probeerde op te zetten en naar hem glimlachte. ''Het komt goed, darling.''

Misschien had ze die woorden toch niet moeten gebruiken, het weer werd er alleen maar slechter op en de donder was zelfs gaan rommelen als een wilde. Ze kon zweren dat de wind alleen maar negatiever werd elke minuut die er verstreek, elke kilometer die ze reed. Ze knipperde haast niet. Ondanks dat ze niet veel had om bang voor te zijn was ze ergens wel bang dat ze kon gaan crashen en dat verkeerd af zou lopen. Dus focuste ze zich heel kort op het aan knopje van de radio, dat haar op z'n minst een beetje af kon leiden en ook de hond die zich in de achterbak bevond. Het was niet echt haar muziek stijl dat er zich afspeelde, iets dat waarschijnlijk vanuit de Top 40 zou komen, maar iets was in ieder geval beter dan niets.
Ze slaakte nog eens een voorzichtige zucht wanneer ze zich al ietsje voelde bedaren. Het was alleen zo hinderlijk dat de lantaarns enorm leken te flikkeren in haar ogen en er geen auto voor haar reed waar ze zich door kon laten begeleiden. Ze kon door de regen letterlijk geen hand voor ogen zien. De ruitenwissers konden het weer zelfs niet aan, ze gingen veel te langzaam voor haar om ook maar één seconde iets van de buitenwereld te kunnen zien. Daar bovenop besloot de radio ook nog eens enorm te kraken waardoor ze zich alleen maar gestresster voelde en ze op haar onderlip beet van de frustratie. Het begon op haar zenuwen te werken, waardoor ze zich bedacht dat het niet heel erg zou zijn als ze haar ogen heel kort.. echt heel even af liet dwalen naar de knop die de zender zou veranderen. Op het moment dat ze haar vingers op de knop had gelegd besloot de wind om haar auto een ruk naar links te laten scheuren waardoor ze heel snel haar aandacht op de weg lag en door alle regendruppels heen een figuur wist te vormen die midden op de weg stond niet ver meer van haar auto vandaan. Hierdoor trapte ze onmiddellijk op de rem in één adem en gierden haar banden er over wanneer ze een remweg aflegde van vier meter door het natte wegdek. ''Oh God..'' ademde ze tegen zichzelf waarna ze haar hoofd tegen tegen het wiel aan liet crashen en zichzelf terug probeerde te pakken. Het had niet veel gescheeld of ze had tegen het figuur aan gebotst en had zichzelf misschien daarna ook nog eens in de nesten kunnen werken. Met een herpakkende zucht keerde ze een licht trillende hand naar het raampje en drukte op het knopje dat het raam automatisch zou openen. ''Gaat alles goed, darling? Ik heb je geen pijn gedaan, hoop ik?'' Bracht ze hard genoeg boven het geluid van de tikkende regen uit en ze het figuur herkende als een man.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] vr mei 08, 2015 12:57 amYou were just like me
with someone disappointed in you

Nighttime. Zijn favoriete tijd. Meestal ging hij wandelen met Arwan, maar omdat de lucht er nogal slecht had uitgezien had hij het besluit genomen om de hond thuis te laten en was hij voor heel even nog langs gegaan bij een of ander event waar hij voor uitgenodigd. Iets wat hij beter niet had kunnen doen want de lucht werd steeds donkerder, iets wat niet veel goeds voorspelde en hij liet zijn maatje liever niet alleen met dit soort weer. Daarom was hij ook niet lang gebleven en was hij nu dus op de terug weg naar zijn place. Zijn groene ogen speurde even het verlaten voetpad af. Serieus, waarom was hij uitgerekend vandaag niet met zijn wagen gekomen? Het begon al heel zachtjes te regenen, iets wat helemaal perfect was. Yeray was letterlijk alles vergeten hoor, simpel omdat hij niet oplette had hij dus zijn sleutels vergeten iets wat de hoofdreden was waarom hij te voet moest gaan, en was hij ook nog eens een paraplu vergeten. Oh well, een beetje regen kon geen kwaad. Al ging het een verschrikking zijn voor zijn haar, en voor zijn suit.
Van het ene op het andere moment was het weer totaal omgeslagen. Dikke druppels splashten kapot op de grond, op zijn schouders en liepen langs zijn gezicht. Perfect dit. De man trok de kraag van zijn vest wat hoger niet dat het zo heel veel uitmaakte maar goed. Zijn haar kleefde inmiddels ook al tegen zijn voorhoofd aan. Momenteel zag hij er letterlijk uit als een of andere vagebond of zo. Maar er was niemand op straat dus zijn reputatie bleef ongeschaad. En alsnog, veel schade zou het niet maken want hij zag er nog altijd uit als een plaatje. Lang leve goede looks elk moment van de dag!
Yeray deed de moeite niet eens om sneller te wandelen. Hij zou niet opeens op miraculeuze wijze droog zijn of wat dan ook dus wat maakte het uit? Met een klein rukje aan zijn das kwam het ding los en rolde hij het op om het in zijn broekzak te steken. Zo voelde hij zich tenminste niet opgehangen. Kort wreef hij in zijn handen. Het zou blijkbaar mooi blijven doorgaan. Dat gaf het gedonder tenminste weer. De bliksem zou waarschijnlijk niet zo heel lang meer op zich laten wachten, echt geweldig dit. Volgende keer bleef hij mooi thuis hoor. Hoewel, nee hij was een Medina die bleven nooit zonder reden gewoon thuis. Hij niet, zijn vader niet, niemand niet. Overal verscheen hij wel als hij een invite kreeg, en anders ook gewoon ongevraagd hoor. Ineens als een aapje uit een doosje tbh. Poof, daar was Yeray met de nodige troubles die meestal wel volgde.

Wanneer hij uiteindelijk een hoek was omgeslagen zag hij even redding in een buskotje dat er verlaten bij stond. Maar hij besloot er niet naar toe te gaan, dan zou hij daar waarschijnlijk heel gezellig een hele nacht staan en daar stond hij niet op te wachten. Gehuld in de complete duisternis van het onweer stak hij de straat over. Grote witte lichten, gierende banden. De knal die hij had verwacht bleef uit. Yeray had een schild opgetrokken om zich te beschermen tegen de eventuele impact, gelukkig kon hij nog relyen op zijn magie. Verbaasd staarde hij naar de wagen die letterlijk tegen hem aan stond maar op tijd tot stilstand was gekomen of zo. Jesus fuck. Dat scheelde echt niet veel. In plaats van in shock te blijven staan herpakte hij zich en rende naar de kant van de chauffeur. Hij herkende de vrouw. Voor kort neep hij zijn oogjes tot spleetje, die verdomde regen ook. Was dat niet Jayson’s moeder? Crowe something, hij had haar naam niet meegekregen toen maar even goed wist hij dat het zij was. Bij het horen van haar stem wist hij het zeker. Dat was ook toeval? ‘Nee, ik ben in orde een beetje geschrokken misschien. Bent u wel in orde? Dit is echt hondenweer om in te rijden hoor, u kon er niets aan doen.’ Stelde hij haar gerust. Voor even gleed zijn blik door naar de achterbank waar een hond op lag, of nou ja daar ging hij maar vanuit.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] vr mei 08, 2015 2:08 am


i got my eyes on you
Ze knipperde nog eens wat vaker met haar wimpers, vroeg zich af of haar groengrijze ogen haar bedrogen maar het was niet zo. Ze herkende de jongeman wel degelijk nu hij plots zo voor haar stond en naar de bestuurderskant van de auto was gelopen. Het was duidelijk dat hij volledig nat geregend was door het weer en door de lichte shock stond haar expressie enorm bezorgd. Bezorgder dan ze zich eigenlijk wou uiten, maar op dit moment vond ze het niet erg. Ze kende de jongen, al was het maar een korte ontmoeting geweest en had ze een aantal seconden nodig voordat ze de naam van hem terug voor zich kon halen. Yeray.. dat was het. ''Darling, maak je je om mij maar geen zorgen. Kom snel de auto in, niemand zou buiten moeten lopen met dit weer!'' Vertelde ze hem waarbij haar ogen in die van hem doken en ze hem de beweging gaf met haar vingers dat de andere voorzit nog vrij was. Emyr maakte er niet zo'n groot ophef over zoals hij normaal zou hebben gedaan, de hond was immers nog onder invloed van medicijnen en was ergens wel afgeleid door het weer dat zo hevig tegen de ramen en het gekleurde metaal van de auto zelf aantikte. ''De deur is los,'' meldde ze hem wanneer ze op een vrijlatings knopje had gedrukt en daardoor de andere sloten, op haar deur na omdat die simpelweg al los was geweest, naar onderen gingen en hij makkelijk in kon stappen.

''In gevallen zoals dit wenste ik dat ik een handdoek bij me had voor je. Ik bedoel- ik heb een paraplu maar daar heb je nu weinig aan, vrees ik.'' Er vormde een glimlach op haar gezicht nadat ze een zachte grinnik had laten horen en haar ogen van hem af haalde. Ze keek naar buiten, al bleven haar gedachten het bijna-ongeluk wat ze net gehad had in haar hoofd herhalen. Het overheerste haar op dit moment een beetje en zelfs Yeray's woorden konden haar niet gemakkelijk geruststellen. Alleen alcohol kon dat. ''Ik was op weg naar huis om Emyr weg te brengen en ik denk dat je wel een douche kan gebruiken voordat dit weer je ziek maakt. Er is geen reden om dit te weigeren: ik ben het je verschuldigd.'' Ze knipperde even kalm met haar ogen en liet toen haar blik terug op hem vallen waarbij ze even een hand op zijn knie legde. ''Jayson vertelde me al een beetje over je, jullie zijn vrienden toch?'' Haar aanraking was kort geweest, net zoals haar oogcontact, voordat ze haar aandacht terug naar het stuur liet gaan en ze de auto opnieuw in zijn start zette en ze in haar achteruitspiegel keek om te checken of er niemand achter haar zat. Ze draaide nog vlug aan het volume knopje van de radio waardoor die niet langer meer zoveel ruiste, waarna ze terug de snelheid in haar auto bracht en de niet zovele kilometers meer aflegde naar haar huis.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] vr mei 08, 2015 4:21 pm

You were just like me
with someone disappointed in you

Dit was echt wel puur toeval. Maar toeval waar hij blij mee was eerlijk gezegd. Niet dat hij haar nu zo goed kende of wat dan ook, maar even goed een bekend gezicht was altijd wel leuk om te zien. Dat ze hem net bijna ondersteboven had gereden was hij al snel genoeg vergeten hoor. Moest het iemand anders zijn had hij waarschijnlijk gereageerd op een manier die meer bij hem paste, maar wel dat kon hij nu niet echt doen bij haar. Dat was rude. Plus, de bezorgde blik waarmee ze hem aanstaarde. Nee hoor, hij ging maar gewoon iets beter doen dan zijn normale zelf. Zijn mondhoeken trokken even kort omhoog. ‘De schok was even groot voor jou als voor mij hoor. Natuurlijk maar ik me een beetje zorgen.’ Sprak hij met een kleine grijns waarop hij meteen inspeelde op haar voorstel. Even had hij wel medelijden hoor, Yeray was helemaal doorweekt en wel yeah dat was niet goed voor de zetels en stuff. Snel trok hij de deur open om meteen ook in te stappen zodat er geen regen zou kunnen binnen komen. ‘Het spijt me voor je zetels.’ Stiekem moest ze hem helemaal nergens afzetten of wat dan ook hoor, dat was nergens voor nodig eigenlijk. Maar goed hij ging maar niet in tegenspraak met haar of zo.

Yeray schudde even lachend zijn hoofd. Een handdoek was even een groot pluspunt geweest, maar hij was al lang blij dat hij nu droog zat in haar auto. Of nou ja, dat hij niet verder nat werd buiten eigenlijk. Voor even had hij haar aangekeken. Serieus, ze moest zich eventjes echt geen zorgen maken om hem hoor. Hij had geen deukjes of zo opgelopen. Kort gleed zijn blik naar Emyr, die leek niet bepaald van de rit te genieten. ‘Het is echt niet nodig om dat te doen hoor. Ik ben helemaal in orde hoor.’ Glimlachte de man even. Hij kon een beetje regen wel aan hoor, en tja hij was nu niet zo zwak dat hij van een simpele regenbui al meteen ziek ging worden of zo. ‘Maar misschien het zekere voor het onzekere nemen?’ Dat leek hem wel het beste. ‘Maar echt miss Crowe, ik ben oké. U hoeft zich geen zorgen te maken.’ Stelde hij haar nog maar eens gerust. Voor even schoot zijn blik naar de hand op zijn knie wat verbaasd trok zijn wenkbrauw even op. Jayson was al interessant, maar zij. Zij had iets mysterieus over zich heen hangen, en hij kon er niet doorheen prikken. Het sprak hem wel aan tho. ‘Ik denk dat ik wel kan zeggen dat we vrienden zijn ja.’ Yeah, die knul was cool. Eerste ontmoeting en die kerel had hem al meteen mee naar zijn huis genomen. Iets wat hij eigenlijk best wel in de hand had gewerkt, maar alsnog het was een coole gozer. Kort wreef hij door zijn ogen, niet omdat hij moe was of iets maar om zijn gezicht toch al iets of wat droger te krijgen. ‘Wat is er met Emyr? Hij ziet er niet zo gelukkig uit.’ Klonk het toch een tikje bezorgd. Het leek hem nu niet voor niets dat de hond vervoerd werd in de auto. Oké, het was echt wel handig in weer als dit als je je hond even in de auto kon droppen om naar huis te gaan, maar toch evengoed bleef hij het idee hebben dat er toch iets scheelde. Snel genoeg had hij zijn blik verplaats van de hond naar de vrouw die aan het stuur zat in de hoop dat ze toch iets van een reactie ging geven.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] za mei 09, 2015 1:13 am


i got my eyes on you
''Ik raak snel bezorgd, vooral als het om ongelukken gaat. En bovendien heeft Jayson het wel op je dus voel ik me verantwoordelijk om voor je te zorgen. Ben je gek, ik laat je toch niet buiten staan in dit weer? De stoel komt later wel, daar zorgt m'n personeel wel voor.'' Vertelde ze hem terwijl haar ogen op de weg stonden. De regen leek nu wel ietsje te minderen. Of het was enkel verbeelding en was ze gewoon wat meer gerust gesteld door de jongen en het feit dat ze nu wist waar ze reed. De lantaarns in haar straat schenen feller en gaven meer zicht op de omgeving. Ze stond kort stil voor een stoplicht waarin door het voorraam kon uit opmaken dat het rood was, wat haar kort de tijd gaf om naar Yeray te luisteren. ''Vrienden.. dus ik had gelijk.'' Gniffelde ze zachtjes. ''Je bent ouder, toch?'' Vroeg ze hem met een wat diepere stem door het feit dat de regen nu minder hard was begonnen met tikken op haar auto. Het licht sprong op groen en ze duwde subtiel het gas in met haar voet om vervolgens haar handen nu ook weer wat strakker om het wiel te klemmen en ze rechtdoor het kruispunt over ging. De vraag die de jongen had gesteld over Emyr had haar niet ontglipt. ''Hij komt net bij de dierenarts vandaan, de arme knul had last van botgroei op zijn leeftijd nog, dus moest hij geopereerd worden. Hij heeft drie dagen zonder ons moeten doen, natuurlijk mist hij Anwar verschrikkelijk.'' Ze sloeg een hoek om, reed nog eens vijftig meter voordat ze de volgende hoek omsloeg en ze daarna tot stilstand kwam voor de poort die vanzelf open ging. Daar zorgde de bewaking wel voor. Kalm reed ze het grindpad op en zette ze de wagen opnieuw stil voor de garage waarna ze haar handtas van de achterbank nam en die open ritste, zoekend naar haar sleutelbos. ''Het is één van m'n talenten om de sleutels kwijt te raken, ik gooi ze altijd maar ergens en hoop ze later terug te vinden, en negen van de tien keer heb ik geen succes op het moment dat ik ze snel nodig heb.'' Zuchtte met een lachje. Ze haalde haar mobiel tevoorschijn, haar portemonnee, de autopapieren, een spiegeltje, lipstick, mascara, echt alles wat in een typische handtas te vinden viel. Allesbehalve sleutels. ''Als ik nu eens de sleutels van de garage aan de autosleutels hing.. ja, dat zou slim zijn.'' Ze gaf een zucht en liet de tas voor wat het was waarna ze om zich heen keek en haar ogen op het kastje vielen dat zich voor Yeray bevond. ''Ze zouden ook best daar in kunnen liggen.'' Ze boog zich voorover richting het kastje, had niet in de gaten hoe afleidend haar decolleté eigenlijk wel niet kon zijn terwijl haar vingerkootjes om de klem gingen en ze het kastje opentrok. Er lag een hele hoop aan spullen in zoals een tissuebox, pepermuntjes, cd's en zelfs armbandjes die ze vast eens af had gedaan in de auto en vergeten had mee te nemen naar binnen, maar niet hetgeen waar ze naar zocht. ''Weetje, ze liggen vast binnen. Ik ben ze vast vergeten mee te nemen.'' Bekende ze met een zucht, in de hoop dat ze daar vast zouden liggen, terwijl ze zich terug naar haar stoel begaf en ze de paraplu van de achterbank vandaan haalde. In een vlugge handeling haalde ze de autosleutels uit het stuur vandaan en opende ze de deur om daar uit te stappen. Het was niet nodig om de paraplu omhoog te steken, ze stonden immers toch onder het afdakje van de garage. Ze hing haar tas wat beter aan haar arm en liep vervolgens naar de achterkant van de auto om daar Emyr vanuit de kofferbak te halen. Ze klikte de riem die ze naast hem had liggen om zijn hals heen en gaf hem het bevel om uit de auto te komen. Simpel sloeg ze de kofferbak dicht en drukte ze het kleine machientje in dat haar auto op slot zou brengen. ''Kom je? De ingang is deze kant, al wist je dat vast al.'' Gaf ze hem de instructies om mee te komen met een verwelkomende glimlach op haar lippen.

De deur was al open geweest en nadat ze Emyr bevrijd had van de riem was die maar al te blij om zijn broer Anwar weer te zien, al was hij niet zo hyperactief als anders omdat hij natuurlijk nog maar net terug was van een heftige operatie. Ze hing de riem op de plek waar die hoorde en draaide zich naar Yeray. ''Ik zal je wijzen waar de badkamer is en wat kleding van Jayson pakken, ik denk wel dat jullie ongeveer dezelfde maten zullen hebben.'' Ze wenkte hem om haar te volgen zoals ze net ook had gedaan terwijl haar hakken bij iedere stap die ze zette pittig hoorbaar waren. Het was duidelijk. De eigenares van de mansion was weer thuis.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] za mei 09, 2015 1:58 am

You were just like me
with someone disappointed in you

Het feit dat iemand anders buiten zijn familie zich verantwoordelijk voelde om hem was nieuw. Maar even goed vond hij het totaal niet nodig. Er was geen contact geweest tussen de wagen en hem dus buiten een kleine schrik was hij er zonder kreukjes en barstjes vanaf geraakt. Dus Belinda moest zich echt wel geen zorgen maken om hem. ‘Zo ver moest ik niet meer gaan hoor. Maar ik stel het erg op prijs.’ Ja, dat moest hij toch wel eventjes zeggen. Anders leek hij zo ondankbaar naar haar toe en die indruk wilde hij niet wekken. Van zodra hij was ingestapt en zich had neergezet leek de regen te minderen, hoewel het eigenlijk niet echt het geval was. Het was eigenlijk gewoon een illusie. Kwam waarschijnlijk gewoon door het feit dat hij nu droog zat en alles.

Bij het volgende stoplicht werd hij het echter wel gewaar dat het wel degelijk was geminderd. ‘Misschien had u me eerder moeten tegen komen, dan zag ik er nu niet uit als een natte hond.’ Sprak hij met een grijnsje. No offence gericht op Emyr hoor. Of hij was doof of het viel hem nu pas op. Die diepe ondertoon in haar stem die er toch voor zorgde dat er een rilling door zijn lijf heen trok. ‘Een paar jaar ja, al maakt dat niet zo veel uit. Het is een goeie jongen.’ Dat meende hij wel hoor. Maar dat moest hij haar natuurlijk niet vertellen ze had hem tenminste opgevoed en alles. Yeray legde zijn hoofd tegen de hoofdleuning aan en staarde even voor zich uit. Ergens was dit best nog wel rustgevend. Nou ja, rijden in een onweer vond hij stiekem wel leuk. Vroeger niet tho, zeker niet toen hij de eerste keer zelf achter het stuur had gezeten toen was hij best wel bang geweest. Je weet wel, gladde wegen en alles. Hij had echt gedacht dat het toen gedaan was geweest met hem toen hij was geslipt hoor, maar dat was blijkbaar een overdreven reactie geweest. ‘Arm ding, maar ach hij is nu terug dus ik denk dat ik me al wel mag voorbereiden op een blij weerzien tussen die twee.’ Er was een glimlach verschenen op het gezicht van Yeray, natuurlijk was hij bezorgd om de hond. Het was nooit leuk als je je huisdier naar de dierenarts moest brengen, zeker niet voor een operatie en zo. De stress die het dier had was ten eerste ongezond, om dan nog maar te zwijgen over de bezorgdheid.

Heel lang had het niet geduurd voor ze bij het huis waren aangekomen. Nog steeds was hij wel een beetje onder de indruk hoor. Geamuseerd keek hij haar aan toen ze over haar sleutels vertelde en er verder naar zocht in haar tas. ‘Wel, ik ben nog beter hoor. Ik vergat mijn sleutels thuis, en natuurlijk ook een paraplu.’ Sprak hij lachend. Van hun twee was hij echt wel de minder slimme hoor. Maar aye, stiekem zou ze het ook wel eens hebben meegemaakt of zo. Belinda had blijkbaar geen succes met het vinden van haar sleutels in haar tas. Dat was wel handig hoor. Al moest zij zich geen zorgen maken dat er iemand anders voor haar zou komen open doen of zo. Personeel genoeg. Met enige waarschuwing was ze voor over gebogen en was nu bezig met zoeken in het handschoenen kastje. Al was dat niet hetgene waar zijn oog op viel. Onbewust gleed zijn blik naar haar decolleté en die bleef daar ook gewoon hangen. Hij kon zich best voor zijn hoofd slaan, maar alsnog het viel echt wel op hoor. Daar viel gewoon niet van weg te kijken. Van zodra ze weer begon met spreken had hij zijn blik met enige moeite toch kunnen afwenden naar buiten. ‘In that case zijn we misschien toch even erg.’ Grijnsde hij even. Ja, stiekem was dit wel best grappig hoor en het was ook even de perfecte manier om zich te herpakken en zo. Gelijktijdig met haar stapte hij uit de auto en het eerste wat hij deed was de zwarte blazer uit trekken want die was serieus nog steeds helemaal doorweekt. Een koele wind streek langs hen heen en hij moest toegeven dat het toch best wel koud werd nu hoor. Al probeerde hij het niet aan haar te laten zien, dat zou misschien alleen maar meer bezorgdheid oproepen en dat was even niet nodig. Kort knikte hij waarna hij haar volgde in de richting van de deur.

Binnen begroette een aangename warmte hem. Kijk, dit was al veel beter hoor! Met een glimlach bekeek hij de twee honden even die weer herenigd waren met elkaar. Die waren duidelijk genoeg weer blij om elkaar te zien al bleef Emyr toch nog steeds niet zo heel actief. Maar het was goed te zien dat de hond serieus blij was om weer in zijn vertrouwde omgeving te zijn. ‘Bedankt trouwens om mee toch mee te nemen.’ Glimlachte hij vrolijk terwijl hij achter haar aan liep. De zelfde maten als Jayson, wel eigenlijk zou het nog wel goed kunnen. Qua bouw leken ze wel op elkaar als was Yeray toch groter dan de knul maar dat zou niet zo heel veel gaan uit maken. Plus, nu was hij tenminste zeker dat hij er toch nog goed zou uit zien want Jayson had wel een chille stijl als het op kleding aan kwam. ‘Het verbaasd me nog steeds hoe groot dit huis is. Al ben ik wel in een soortgelijk huis opgegroeid, maar toch.’ Sprak hij op een bewonderende toon.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] za mei 09, 2015 3:00 am


i got my eyes on you
De warmte die door het huis heen ging was al snel door haar kleding heen gekropen en ze sloeg haar jas af, die ze in de woonkamer op de rugleuning van de bank heen legde. Daar zou ze later wel voor zorgen. Of een dienstmeisje die toevallig langsliep. Zo moeilijk of veel moeite was het niet. ''Geen dank, je bent tenslotte een vriend.'' Ze liet haar ogen op de ouderwetse antieke klok vallen wanneer ze er langs liep. Het was nog niet eens tien uur 's avonds. Er lag nog een hele verse zaterdagavond voor hen open. ''Heeft Jayson je al rondgeleid? Soms heb ik het idee dat zelfs hij nog eens verdwaald hier.'' Vertelde ze hem geamuseerd. Ze liep naar de openhaard, waar vlakbij een fles whiskey stond en een aantal glazen waar ze er twee van nam en met een klein laagje vulde. ''Hier, word je gauw warm van.'' Gaf ze hem een knipoog waarna ze de fles terugzette en haar glas tegen die van hem aantikte. De honden hadden hen achterna gevolgd richting de woonkamer en vermaakten zich met een lang touw, ieder scheurend aan een knoop van een uiteinde. Ze liet haar ogen er even op vallen wanneer ze de alcohol haar lichaam in liet gaan en ze toekeek hoe de twee aan het spelen waren, wel rustiger dan normaal want Anwar wist ook wel wat aan de hand was. ''Daar was ik even aan toe,'' deelde ze mee wanneer ze het glas had teruggezet vlak bij de openhaard en haar armen over elkaar heen wreef. ''Vertel eens, waar precies ben je opgegroeid? Praat maar gerust, kom, ik laat je zien waar de badkamer is.'' Ze had haar ogen op die van hem gericht en een hand zorgvuldig op zijn bovenarm gelegd, voelde zijn spieren door het vocht van zijn kleding heen. Niet verkeerd, al zei ze het zelf.

Ze had de kraan van de douche opengedraaid zodat die alvast warm kon draaien, waarna ze zich omdraaide en terug naar de deur opening liep. ''Jayson's slaapkamer is niet ver, ik ben zo terug.'' En daarmee maakte ze een rechtsomkeer en liep ze de hal door op haar hakken, die vast voor hem nog altijd hoorbaar zouden blijven. Als er iets was waar mensen op konden rekenen dan was het geluid van haar hakken dat haast door een kwart van het gebouw kon galmen. Belinda kwam snel terug met een knappe broek, een tanktop en een blazer waar ze geen twijfels over had dat Yeray die kon dragen. Met een glimlach legde ze het stapeltje kleren voor hem neer op een rekje dat daarvoor bedoeld was en haalde een handdoek voor hem uit de kast die in de badkamer zelf stond. ''Het zal je vast wel zelf af gaan, ik ben in de ruimte hiernaast als je me nodig hebt.'' Weer was die diepte in haar stem te horen, voordat ze hem nog een knikje gaf en de deur wat dichter trok en ze naar de ruimte ernaast liep zoals ze had gezegd.

Het was een van de salonruimtes die ze had in het huis en waar ze zich uitstekend kon vermaken als het ging om het bewerken van haar haren en het opdoen van haar make-up. Ze boog zich wat voorover tegenover de make-up tafel om haar borsten beter in haar beha omhoog te brengen, waarna ze aan het elastiekje frunnikte dat ze nog in haar haren had zitten en flink met haar hoofd schudde waardoor haar blonde krullen alle kanten op vielen als een golvende waterval. ''Beter. Veel beter.'' Praatte ze zacht tegen zichzelf waarbij een grijns op haar lippen tevoorschijn kwam en ze zich vervolgens omdraaide om zich in een langere spiegel te bekijken. Ze zag er dunner uit dan ooit te voren in de outfit die ze droeg en ze genoot er ontzettend van.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] za mei 09, 2015 3:33 am

You were just like me
with someone disappointed in you

Door zijn blazer op de bank te leggen volgde Yeray haar voorbeeld heel even, dan was hij daar toch al heel even vanaf. Zijn mondhoeken krulde even vrolijk omhoog. Aye, weer een prestatie hoor vrienden worden met zowel Jayson als met Belinda, nou ja toch iets wal dicht genoeg bij de term vrienden stond. ‘Wel, volgens mij liet hij me alleen zijn vleugel zien. Maar even goed dat ben ik ook al weer grotendeels kwijt.’ Vergeetachtig zijn was nu eenmaal iets wat hij was. Tja, zelfs hij was niet perfect ook al beweerde hij zelf vaak genoeg dat het wel zo was. Wanneer Belinda naar de fles Whiskey greep trok hij even zijn mondhoeken op. Dit moest echt wel een pure gok van haar zijn of zo hoor, maar het was wel een van zijn favoriete drankjes. Met een dankbare blik nam hij het glas aan en onder het aan tikken van de glazen keek hij haar recht in de ogen aan. Een stom bijgeloof dat hem ooit was bij gebracht en wel was blijven hangen. In plaats van zijn blik op de honden te richten die wel het meest actief waren in de kamer viel zijn blik op enkele schilderijen aan de muren. Kunst, het was iets waar hij zich een heel klein beetje mee bezig hield, al was hij niet bepaald een verzamelaar of zo. In alle rust dronk hij het bodempje in een keer op. Een warm gevoel knalde door zijn lichaam vanaf de drank door zijn keel was gegleden. Heel even had hij zijn wenkbrauw op getrokken, waarschijnlijk duidde ze op het hele gebeuren van eerder. Ach ja, hij snapte het wel hoor maar heel veel trok hij zich er niet meer van aan. Yeray plaatste het glas zorgvuldig naast dat van haar en meteen had ze zijn aandacht weer opgeëist. Niet alleen door haar vraag maar ook door de zachte aanraking op zijn arm. ‘Ik kom uit Spanje, specifiek uit Bilbao. Ik woonde in een huis gelijkaardig aan dit, alleen dan natuurlijk in een totale andere stijl gebouwd maar qua grootte ging het best gelijk op.’ Klonk het terwijl hij rustig naast Belinda liep.

Dat ze de kraan voor hem had open gedraaid vond hij niet geheel zo raar. Uiteraard was het maar iets simpels als een kraan, maar hij had het voordeel dat hij wel meteen warm water zou hebben zo meteen. Voor kort knikte hij terwijl hij haar nog even volgde met zijn blik. Begeleid door het getik van haar hakken maakte hij de knoopjes van zijn hemd al verder los terwijl hij met zijn rug naar de deur stond. Meteen werd hij ook gewaarschuwd toen ze weer op de terug weg was. Zo werd iemand besluipen wel heel moeilijk hoor, al was de vrouw dat natuurlijk wel niet van plan maar goed. Net voor hij zijn hemd wou uit trekken was ze weer verschenen in de badkamer met wat kleren en gaf hem ook meteen een handdoek. ‘Ik zie u zo.’ Glimlachte hij vriendelijk waarop hij uiteindelijk van zodra ze de ruimte uit was zijn kleren uit trok en in de warme douche stapte. Serieus, dit was heel even de hemel of zo. Het warme water deed hem goed, meteen werd hij weer volgepompt met leven leek het wel.

Van zodra hij zich weer had aangekleed en zijn haren had gefatsoeneerd trok hij de deur open. Dit was al veel beter. Nu zag hij er tenminste niet meer uit als een of andere uitgeregende zwerver of zo. De kledij zat als gegoten zoals verwacht, wat hij met zijn eigen kleren moest doen wist hij niet maar dat zou ze hem wel zeggen of dat zou hij vanzelf wel zien. Het was eigenlijk al van zodra hij de badkamer was uitgekomen dat zijn groene zich op Belinda hadden gefocust. Met haar haren los zag ze er nog beter uit. Voor even bleef hij gewoon in de deuropening staan, ergens wel genietend van het uitzicht. Zijn mondhoek trok lichtjes omhoog wel ja, als dit hetgene was wat hij te zien kreeg als hij werd opgepikt door haar, dan mocht ze dat voor zijn part wel meer doen eigenlijk. ‘Dus, wat staat er nog op de planning? De nacht is namelijk nog jong. Misschien is het wel een idee dat ik je trakteer op een drankje, als bedankje voor je goede zorgen?’ Sprak hij met een brede grijns waarna hij in haar richting liep. ‘Ik weet niet wat er moet gebeuren met mijn kledij maar ik heb ze in de badkamer laten liggen.’ Voor een moment checkte hij nog even hoe hij er uit zag, maar zowel haar zoon als de vrouw zelf had een oog voor mode en de outfit klopte gewoon helemaal.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 1:32 am


i got my eyes on you
Ze was vlekkeloos. Haar outfit in ieder geval. Er was geen laagje aan mascara teveel over haar wimpers gegaan, de rode lipstick die ze droeg was perfect voor het avondleven. Ze hoorde het geluid van de douche, waardoor ze haar ogen op de radio liet vallen die vlakbij het make-up tafeltje stond op een ander kastje en ze kleineerde de afstand vanaf de spiegel naar de radio. Teder rustte ze haar wijsvinger op de aan-knop en zag hoe het licht van het menuutje aan knipperde, die meteen de zender weergaf en een nummer begon te spelen dat ze ergens vaag herkende. 'I still miss you babe, and I don't wanna miss a thing.' Geamuseerd had ze naar de radio blijven kijken alsof die haar nog veel meer zou gaan vertellen dan enkel het nummer en de zender die afgespeeld werd. Dat gebeurde echter niet en voordat de laatste melodie van het nummer had geklonken werden haar gedachten verstoord door een stem. Ze keek op en zag Yeray staan in de kleding die ze voor hem had uitgekozen.

De verbazing was op haar gezicht te zien over zijn plotselinge entree, ze was ver in haar gedachten geweest over haar jeugd dat ze even Yeray vergeten was en zijn woorden haar verrast hadden. ''Een drankje?'' Herhaalde ze met een verraste toon in haar stem waarna ze afstand nam van de radio en haar handen in haar zij liet rusten, haar nagels nog net niet door de stof van haar kleding liet prikken. Maar ze voelde wel de scherpheid van ze in haar lichaam prikken, wat ze om één of andere reden een fijn gevoel vond. Het had vast iets te maken met dat ze graag vastgenomen werd, in iemands armen kon liggen zonder zich zorgen te maken over haar werk, haar zoon of haar honden. En ze wist ook dat de enige persoon waar ze zich ooit het veiligst zou gaan voelen dat niet waar kon maken, dus had ze die hoop al jaren geleden verloren nadat hun contact verbroken was. Ze schraapte haar keel lichtjes en draaide haar hoofd ietsje richting haar schouder. ''Oh dat is oké, ik zorg er wel voor dat het personeel ervoor zorgt. Je zal het zo snel mogelijk droog, gestreken en gevouwen en wel terugkrijgen. Is het niet van mij, dan is het wel via Jayson. Maak je maar geen zorgen om Jayson's kleding, leen ze zolang je ze nodig hebt.'' Langzaam knipperde ze met haar wimpers en kwam ze nog eens een paar stappen naar voren gelopen, zijn richting op. ''Waar stel je voor waar we wat gaan drinken? Welke plek gaat er door je gedachten heen?'' Haar stem had wat heser geklonken, waarna ze een wenkbrauw optrok en haar tong rustig over haar onderlip liet gaan.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 1:52 am

You were just like me
with someone disappointed in you

Het was niet zijn bedoeling geweest om te staren naar haar, het was gewoon gebeurd. Een glimlach was op zijn gezicht gesprongen terwijl hij met zijn schouder tegen de deurlijst aanleunde. Hoe surrealistisch zijn avond was gelopen viel niet te beschrijven en nu was hij hier beland in een en dezelfde ruimte als Belinda Crowe, een vrouw die wist te interesseren, misschien zelfs bekoren met die enkele zachte aanrakingen en de manier waarop ze haar stem kon laten klinken. Yeray werd om iemands vinger gewonden alsof het niets was, een taak die meestal aan hem werd opgedragen. Al had hij besloten om zich er toch tegen te verzetten, voor zover het mogelijk was natuurlijk.

Het voorstel om haar dan ook uit te nodigen voor een drankje kwam niet zo maar hoor, nee hij had er stiekem wel over nagedacht of het wel gepast was om haar er voor te vragen. Maar uiteindelijk was het een onschuldig drankje, daar ging niemand van op kijken of wat dan ook. Zijn mondhoek trok even omhoog waardoor er heel even een zacht kuiltje in zijn wang ontstond. Of ze was het niet gewend dat iemand haar zo maar uit nodigde, of ze werd er werkelijk voor verrast. Yeray trok even de plooi uit de mouw van de blazer, al liet hij haar niet los met zijn blik. De moeite doen om te verbergen dat hij haar een adembenemend schepsel vond deed hij niet, het enigste wat hij deed was het niet uitspreken. ‘Ik bezorg ze zo snel mogelijk terug hoor, anders ga ik het waarschijnlijk nog vergeten.’ Sprak hij met een lachje op zijn gezicht. Ja, ze wisten onderhand wel hoe vergeetachtig hij soms kon zijn. Hij wou het de knul niet aan doen dat hij zijn kleding niet meer vond of wat dan ook. Zelf had hij er een absolute hekel aan als er iets van hem verdween, maar goed niet iedereen was dan weer zoals hem. Bedenkelijk keek hij haar even aan. Een plek die geschikt was om iets te gaan drinken met haar. Er sprongen een paar ideetjes in zijn hoofd, maar of het wel hetgene was waar zij heen wilde was de vraag. ‘Ik weet wel een jazz club waar ik regelmatig iets ga drinken, ik weet niet van welke muziek u meestal geniet maar geloof me als ik zeg dat het er wel gezellig is. En anders mag u altijd de locatie kiezen, al sta ik er op dat ik de drankjes betaal.’ Van dat standpunt zou ze hem niet af krijgen hoor. Ze had immers al genoeg voor hem gedaan, plus een echte gentlemen liet het vrouwelijke gezelschap niet betalen, en al zeker niet als hij degene was die haar had uitgenodigd.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 2:58 am


i got my eyes on you
Voorzichtig had ze aan haar donkerrood-gekleurde onderlip getrokken nadat ze haar tong er over had laten gaan terwijl ze naar de jongeman luisterde die haar vertelde dat hij de kleren zo snel mogelijk terug zou brengen. Hierna had ze zich omgedraaid terug richting haar make-up tafeltje en legde daar haar hand om de parfumfles om vervolgens een aantal spraytjes in haar nek te zetten waardoor er meteen een iets zoetere geur in haar huid getrokken was, ééntje die vroeg om meer, en ze vervolgens de radio uitdrukte zoals ze hem ook aangezet had, met één vinger waarna ze zich terug omdraaide richting Yeray.

Ze knikte als reactie op zijn woorden met daarna een kleine hint van een glimlach op haar gezicht waarna ze langs hem heen liep en hem met een expressie in haar ogen had aangekeken dat hij mee mocht lopen, en ze terug richting de woonkamer liep. Daar zette ze zichzelf tegen de rugleuning van de bank neer net naast haar jas en keek ze naar hem omhoog. ''De jazz club klinkt interessant. Dat jij de drankjes betaalt echter niet..'' Antwoordde ze op zijn voorstel nadat ze terug door de hal waren gelopen richting de woonkamer en ze vanaf het moment dat ze tegen de bank aan leunde haar ogen meteen op die van hem had gericht. ''Laten we daar heen gaan,'' knikte ze met nog altijd dezelfde kleine glimlach op haar lippen spelende. Ze had het kuiltje dat in zijn wang was ontstaan heus wel opgemerkt eerder en ook de manier waarop hij constant zijn ogen op haar liet vallen. Hoewel hij de moeite deed om niet zo opvallend te doen, was ze inmiddels wel ervaren genoeg om te weten dat mannen het nu eenmaal niet aan konden om hun blik lang van haar af te probeerden te houden. Vroeg of laat faalden ze daar allemaal stuk voor stuk in. En ze hield van die aandacht, dat ze zeker weten wist dat ze een lust voor het oog was.

Ze realiseerde zich plots dat ze een heel stuk verstaanbaarder was geworden, waardoor ze een hand naar haar blonde krullen bracht en die achter haar linkeroor schoof wanneer ze naar buiten keek. De regen leek een stuk minder te zijn geworden, waarschijnlijk was gewoon even een plaatselijke onweersbui geweest. ''Het weer is in ons voordeel,'' sprak ze zacht tegen Yeray zodra ze haar ogen terug op hem had gezet en ze het niet kon laten om haar ogen over hem heen te laten gaan. Zijn kleding zat echt als gegoten. ''Ligt het aan mij of begint het hier warmer te worden?'' Vroeg ze zich af waarbij ze met haar hand lichtjes in haar nek begon te zwaaien en ze vervolgens op stond van de bank. ''Je mag wel een jas van Jayson lenen, hij heeft er tenslotte genoeg hangen.'' Deelde ze hem mee wanneer ze haar schoudertas van de bank afnam en opmerkte dat de paraplu die ze erbij had gelegen inmiddels in de paraplubak terecht was gekomen in de hal waar ze zicht op had vanaf de woonkamer. ''Is het ver? Weet je dat toevallig? Anders staat de auto tot zijn beschikking.''
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 3:27 am

You were just like me
with someone disappointed in you

Yeray was haar meteen gevolgd. Eigenlijk net op het juiste moment, niet te snel maar ook zeker niet te langzaam. Hij kon er niet aan doen maar steeds weer viel zijn blik op iets nieuws in het huis, al werd zijn blik dit keer toch wel weer iets sneller terug getrokken naar Belinda. Nog iets waar hij niet aan kon doen. Wat hij had wist hij niet hoor. Normaal kon hij zich in omstandigheden als dit best wel cool houden, maar vanaf die eerste keer dat hij hier binnen was gelopen had de vrouw hem op de een of andere manier in zijn grip en hij kon er niet aan ontsnappen. Al was dat even goed niet hetgene wat hij wilde. Voor nu vond hij dit nog wel leuk en alles. Het was iets wat hij zelf vaak genoeg deed bij andere mensen op wie zijn oog was gevallen. Een klein spelletje spelen met elkaar, kijken waar je uiteindelijk uit kwam. Gewoon de thrill ervan vond hij al leuk.
Dus ze wilde niet dat hij voor haar ging betalen? Nou, hij had al lang vast gesteld dat daar geen discussie over mogelijk was. Maar dan ook echt niet. Yeray was wel zo goed gemanierd om zich te gedragen als en echte heer hoor. Voor even wist hij niet goed of hij nu naast haar moest gaan zitten of niet, maar hij besloot maar te blijven staan terwijl hij zijn blik op haar richtte. ‘Ik laat u niet vertrekken voor er een toegeving is hoor. Minstens 1 drankje dan?’ Al ging hij even goed al de rest ook betalen, als er natuurlijk al een rest volgde maar daar had hij best wel een goed oog op.

Dat het was gestopt met regenen of toch al zeker sterk geminderd was had hij al opgevangen toen ze onderweg waren geweest naar de woonkamer en hij het toch even mogelijk had gemaakt om geen gehele tijd naar haar te kijken. ’Mag ik even vrijuit spreken?’ Glimlachte hij even zacht. ‘U ziet er prachtig uit.’ Waarom wachten op een antwoord right? Het was niet dat een vrouw als haar niet graag complimentjes kreeg. Even knikte hij op wat ze zei. Daar had ze gelijk in. Yeray streek even kort een plukje haar dat dwars ging zitten terug in model. De manier waarop ze hem had bekeken was hem zeker niet ontgaan, en hij kon het echt niet helpen maar het streelde zijn ego. ‘Zoals u al zei, ik heb het warm genoeg.’ Sprak hij terwijl er toch een charmante glimlach op zijn gezicht was ontstaan.
Heel ver van elkaar woonde ze niet, en vanaf zijn loft was het een kleine tien minuutjes stappen. ‘Een klein kwartiertje wandelen, maar misschien lijkt het me handiger als we met de wagen gaan? Wie weet besluiten de weergoden om later op de avond de hemel weer even open te gooien.’ Het zekere voor het onzekere nemen. Het zou namelijk de grootste zonde van de wereld zijn als ze beide door de regen naar huis moesten gaan, niet dat hij dat zo maar zou laten gebeuren dan. Als hij alleen was geweest had het hem niet veel uitgemaakt, maar nu lag het anders.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 3:49 am


i got my eyes on you
Belinda had kort haar wenkbrauw opgetrokken samen met een grijns die op haar lippen speelde wanneer hij haar er echt niet onder vandaan probeerde te laten komen als het om het betalen van de drankjes ging. Ze zou nog wel zien, ze liet hem dit niet zo makkelijk betalen. Al zou ze daarvoor nog haar krachten moeten gebruiken. Mentral control was iets dat ze niet vaak gebruikte maar wel zou activeren indien Yeray dacht alles te gaan betalen. Ze voelde zich nog altijd wat schuldig van binnen over het feit dat ze hem bijna aangereden had. Hij had al het recht om nu in de watten gelegd te worden en dat meende ze. ''We zullen nog wel zien,'' had ze naar hem geknipoogd.

Inmiddels had ze haar rode jack van de kapstok afgenomen en om haar heen geslagen. Ze draaide zich naar Yeray om wanneer ze hem iets tegen haar hoorde zeggen en ze ondertussen haar krullen uit het jack vandaan haalde en overal goed verspreid gooide zonder dat ze uit hun vorm zouden raken. ''Dat vleit me, Yeray, dankjewel.'' Verzekerde ze haar woorden met een oprechte glimlach, waarna ze haar handtas over haar arm hing en de deur opende. ''Weet je het zeker?'' Vroeg ze, al had ze al aan hem gezien dat het echt bepaald niet nodig was, vooral toen ze zich bedacht dat hij natuurlijk net een warme douche had gehad. ''Natuurlijk. Dan gaan we met de auto, zo simpel als dat.'' Ze wachtte tot Yeray de deur gesloten had voordat ze naar de auto toe liep en de sleutels weer tevoorschijn had gehaald die ze nog snel vanaf de plek had gegrist waar ze ze eerder had neergelegd. ''Ik denk dat het misschien handiger is als je achterin gaat zitten.. de stoel zal vast nog erg nat zijn en het zou zonde zijn als je weer nat zou worden.'' Instrueerde ze hem terwijl ze naar de achterkant van de auto wees en haar eigen deur daarna opende die haar tot de bestuurdersstoel zou leiden. Ze zette haar tas onder de stoel neer van de bijrijder waar Yeray eerder nog in had gezeten en keek achterom om te checken of de jongeman in orde was. ''Hoe heet de club eigenlijk? Als je me de weg zou willen leiden, dat zou ik waarderen.'' Vroeg ze waarbij ze haar ogen nog even op hem liet rusten en vervolgens haarzelf rustig weer omdraaide om de auto te starten. ''Je bent trouwens zelf ook niet verkeerd..'' vertelde ze hem wanneer ze zijn ogen ving in het achteruitkijk spiegeltje.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 4:16 am

You were just like me
with someone disappointed in you

Het feit dat hij niet zo maar leek op te geven als het over de drankjes ging, leek haar wel te bevallen aan haar reactie te zien. Al was hij er even goed nog niet zo zeker van of ze dat wel zou toe laten. Hoogte krijgen van haar, was iets wat hem nog steeds niet gelukt was. Al vond hij dat voor een keer niet eens zo erg, zo bleef het interessant weet je. Het zou makkelijker zijn, maar hey hij ging een uitdaging niet uit de weg hoor. Helemaal niet zelfs. Met een grijns had hij even kort zijn hoofd geschud. Dit zou nog een plezierige avond gaan worden.

Het was vanzelfsprekend geweest dat hij uiteindelijk toch iets had moeten zeggen over haar uiterlijk. Iets wat hij dus liever deed als hij er zelf niet uitzag als een natte hond, want yeah dan verloor het compliment toch een klein beetje waarde in zijn ogen. De man haalde luchtig zijn schouders was. Vleide het elke vrouw niet als ze een compliment kreeg? Wel, het tegendeel moest tot op de dag van vandaag nog steeds aan hem bewezen worden, dus hij zou het nog lang blijven doen hoor. ‘Natuurlijk ben ik zeker. Ik heb al erger doorstaan.’ Sprak hij met een grijnsje. Daar had hij een goed jaar terug wel genoeg ervaring mee opgedaan. Meteen toen hij buiten kwam had hij de deur achter zich toe getrokken en volgde haar uiteindelijk terug naar de auto waar ze nog geen uur eerder beide hadden in gezeten. ’Het zou inderdaad zonde zijn.’ Plus hij had ook niet heel veel zin om terug met halfnatte kleren die club binnen te wandelen. Al was het niet echt een club of zo, meer een bar maar wel met genoeg ruimte om eventueel te kunnen dansen moest je dat willen.
Enkele seconden na haar was Yeray uiteindelijk ook in ingestapt en was achter de passagiersstoel gaan zitten. Hij was iets naar voren gekomen waardoor de afstand die tussen hen in zat meteen een stuk verkleind werd en hij haar parfum op pikte. Een zoete geur die uiterst afleidend werkte al zei hij het zelf. ‘The Black Orchid. Het is gewoon hier de straat uit, de eerste links, de tweede rechts en dan heb je op een hoek een parking en daar is het.’ Legde hij snel en duidelijk uit aan haar met de nodige bewegingen van zijn hand die de richtingen even aan gaven. Daarna liet hij zich weer rustig tegen de rugleuning aanzakken, al schoten zijn ogen al heel snel naar de achteruitkijk spiegel. Haar woorden zorgde meteen voor een glimlach op zijn gezicht. ‘Bedankt, al heeft u daar wel een grote rol in gespeeld.’ Sprak hij doelend op het feit dat zij hem toch even had aangekleed en alles.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 4:27 am


i got my eyes on you
Het leek nu ook al meteen warmer in de auto te zijn geworden. Vreemd. Of eigenlijk niet zo heel vreemd. Ze wist wel waar het aan lag, een stem achter in haar hoofd vertelde dat het een doodnormale zaak was dat het zo warm was in de auto nu ze gezelschap had die haar alle aandacht gaf waar ze naar snakte. Aandacht die haar tot plezier zou leiden en die ze met nog veel meer plezier zou aanvaarden. Met of zonder haar krachten. Vaak hoefde ze ze niet eens te gebruiken. Sterker nog, ze kon zich op het moment geen enkele keer herinneren dat ze haar krachten toegepast had om te krijgen wat ze wilde als het ging om het delen van een bed met een ander, een vreemde. Dat bedacht ze zich terwijl ze haar jack wat losser ritste en daardoor haar voorgevel veel meer zichtbaarder werd en ze het niet kon laten om ze even wat meer push-up te geven. Kort gleden haar ogen nog eens naar de jongeman die zich achterin bevond voordat ze haar handen aan het stuur zette en ze de ruitenwissers aan klikte zodat het voorraam schoon werd geveegd van alle druppels die erop hadden gelegen en er ook steeds weer opkwamen door de miezerige regen die nog altijd doorging.

Voorzichtig reed ze de auto achteruit van het pad zodra hij eenmaal de richtingen had aangegeven en ze het in haar geheugen opsloeg. Ditmaal was het gekraak van het grindpad wel te horen in tegenstelling tot de vorige keer, wanneer de regen het geluid totaal overstemd had. Zodra ze de poort uit was de straat op herinnerde ze zich duidelijk dat ze de straat uit moest rijden, de kant op die hij had aangewezen en vervolgens de eerste links. ''Dat heb ik met alle plezier gedaan,'' zei ze terwijl ze haar ogen uitermate op de weg gefixeerd hield en de tweede rechts sloeg. Het zou niet ver meer zijn of ze zou een parkeerplaats tegenkomen op een hoek. En net zoals hij had vermeld was het allemaal waar, het gebouw had grote letters waar The Black Orchid geschreven stond en ze zette haar auto snel maar met beleid neer op een plek waar ze snel ook weer van de parkeerplaats af kon rijden. Ze nam de sleutels uit het stuur vandaan en boog voorover om haar tas terug van de grond af te pakken, die zou ze natuurlijk niet in de auto laten, ze was geen dwaas die later van het drinken terug zou nemen om vervolgens het autoraampje ernaast ingeslagen aan te treffen en zonder haar tas die weg zou zijn. ''Here it is.'' Zei ze met een glimlach waarbij ze uitstapte.

De club binnenkomen was geen probleem geweest en de sfeer die ze ontving was zodra ze binnen was gestapt had haar meteen in de ban gehad. Ze had haar jacket bij de balie afgeleverd en haar tas bij zich gehouden terwijl ze zich naar de bar begaven. ''Een Lemon Martini voor mij.'' Bestelde ze verleidelijk waarna ze Yeray aankeek. ''Ik geloof dat ik nooit je achternaam heb opgepakt.''
tags, outfits, ###, etc
Thanks

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 2:21 pm

You were just like me
with someone disappointed in you

Dat hij er oog voor had om bloedmooie vrouwen er uit te pikken was nu eenmaal een feit. Maar Belinda was wel meer dan dat. Ze had dat mysterieuze over haar heen hangen en het intrigeerde hem zeker en vast. Hij had zijn blik kort naar buiten gericht al had hij in de raam aan de voorkant toch nog even gespot hoe ze meer moeite deed om haar boezem in de kijker te laten vallen. Iets waar ze zeker in slaagde. Yeray’s mondhoeken waren even kort omhoog getrokken tot misschien wel iets van een brutaal grijnsje al was het niet meteen heel zichtbaar maar goed.
Het grind kraakte onder de wielen, een geluid dat geheel op zijn plaats was maar wat hij eerder wel had gemist. Al kwam dat vooral door de harde regenval van eerder. Ze volgde de aanwijzingen die hij had gegeven perfect op. Eigenlijk was ze een perfecte chauffeur, het weer van eerder had er voor gezorgd dat hij praktisch uit het niets was verschenen op de baan om dan nog maar te zwijgen van de gladheid op de baan. Het stond vast, het was echt puur toeval geweest dat ze hem bijna van de weg had geschept. Iets wat in normale omstandigheden niet zou gebeuren bij haar. Anders had ze wel de moeite gedaan om Charles met haar wagen te laten rijden of iets. Lang duurde de rit niet, helemaal niet zelfs. Van de ene op de andere moment stond de auto al weer stil op de parkeerplaats van the Orchid. Meteen was hij de wagen uitgestapt toen ze haar tas had gevonden en had hij zijn arm aan haar aangeboden, om zo met haar naar binnen te lopen.

Elke keer als hij hier binnen kwam voelde het aan als thuis komen. Hij spendeerde het meeste van zijn tijd nog op deze plek, puur omdat ze hier de beste single Malt hadden en ook omdat hij hier vrijwel iedereen kende die er ook maar iets toe deed. ‘Een single Malt.’ Sprak hij met een grijnsje aan de barman die onder de naam Eric door het leven ging. ‘Ik hecht meer waarde aan iemands voornaam kennen Belinda. Maar mijn achternaam is Medina.’ Dankbaar knikte hij even naar de man die de twee glazen op de bar had gezet. Voor kort gleed zijn blik rond in de club, er was aardig wat volk maar niet te veel. Plus, de plek waar hij meestal zat was nog vrij. ‘Mag ik u uitnodigen?’ Glimlachte hij zachtjes waarop hij even een gebaar maakte naar een zithoek die perfect uitkeek op het podium en natuurlijk ook de dansvloer.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 6:06 pm


i got my eyes on you
De sfeer in de bar trok haar aan, die haar uitnodigde om langer hier te blijven. Ze liet haar ogen vallen op het podium waar een bandje stond te spelen, de mensen die aan tafeltjes zaten en duidelijk van de muziek genoten en met elkaar aan het praten waren of simpelweg naar het bandje keken. Haar ogen vielen op de inrichting, de schilderijen en al dat soort dingen die aan de muren hingen, maar vooral het neon-achtige effect dat de bar had. Het was modern en toch chique. Yeray had na haar zijn eigen drankje besteld, iets meer mannelijkers maar wat wel veel minder alcohol bevatte. Uiteindelijk na een beetje rondgekeken en de plek goedgekeurd te hebben schraapte ze haar keel, al was dat nauwelijks hoorbaar door de funky jazz die er gespeeld werd, en keerde ze haar aandacht terug naar Yeray toe wanneer hij begon over zijn achternaam. ''Medina.. die naam ken ik ergens van, misschien kan je me helpen mijn geheugen een steuntje te geven?'' Vroeg ze waarbij ze het drankje dat inmiddels voor haar geschoteld stond in haar hand nam haar vingertoppen rustig om het glas heen gesloten had, haar rode nagels afstotend van het doorzichtige glas en de heldere alcohol.

''Met alle plezier.'' Had ze verleidelijk een schouder opgehaald waarna ze van het krukje af kwam en ze haar korte jurkje ietsje omlaag trok doordat het op de kruk wat omhoog was gekropen. Ze schoof wat krullen over haar schouder zodat die ontbloot werd wanneer ze naast Yeray liep richting de plek die de jongeman aangewezen had. Ze zette zichzelf voorzichtig neer op het bankhoekje dat het had en keek toe hoe Yeray hetzelfde deed. De bank was niet heel lang waardoor ze beide gauw geneigd waren om dicht tegen elkaar aan te zitten. ''Je hebt gelijk, deze bar is inderdaad erg amuserend.'' Belinda gaf hem een knipoog waarna ze haar glas wat dichter bij het steeltje naar haar toe schoof en het saté prikkertje eruit viste met de olijf eraan. Nog even vielen haar ogen terug op Yeray voordat ze haar mond opende en de druppels van de martini op haar tong liet vallen en uiteindelijk de olijf met haar tanden er langzaam vanaf haalde.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] zo mei 10, 2015 6:42 pm

You were just like me
with someone disappointed in you

De muziek had hem al helemaal in de ban. Het bracht hem stiekem toch even terug naar een van zijn reizen, eentje waar hij ooit eens was terecht gekomen in een gelijkaardige club als deze en hij letterlijk de hele avond gewoon aan het dansen was gegaan met een of andere vrouw. Eentje van wie hij nooit de naam had ontvangen, maar dat had hij toen niet nodig gevonden. Het had geklikt op de dansvloer en voor de rest had hij gewoon een magische avond. Een avond die nooit was geëindigd. Tot in de vroege uurtjes hadden ze er gestaan tot de volledige club leeg was geweest op hun, de band en de barman na. Die had hem wanneer hij toch heel even was gaan zitten een mooie emmer water getrakteerd. Maar dat was dan weer een ander soort verhaal.
‘Meestal als mensen mijn achternaam kennen komt dat door het bedrijf van mijn vader dat overal wel een filiaal hebt. Moest u mijn naam herkennen via mij, wel dan kan het niet veel goed zijn geweest.’ Sprak hij al lachend. Toch niet als het ging om een lokaal gebeuren. Want het enigste wat hij hier al had uitgestoken was dat ding op de academie. ‘Geen idee of u op de hoogte bent van wat er zich afspeelt in de academie hier?’ Sprak hij met een scheve grijns.

Kort had Yeray van zijn glas genipt voor hij samen met haar naar de zithoek was gegaan. Zijn blik was even gevallen op enkele hoofden die zich hadden omgedraaid in hun richting terwijl ze voorbij liepen. Zijn mondhoeken trokken even omhoog. Yeah, that’s right voor deze avond behoorde Belinda aan hem toe. Al kon je het even goed anders stellen en behoorde hij aan haar toe. Iets wat de blondine waarschijnlijk wel zo zou verwoorden ook. Hij zette zich naast haar neer en zijn eerste gedachte was op zich om een respectabele afstand te bewaren, maar als hij dat deed zat hij op de grond en dat ging hij eventjes niet doen. Het was misschien niet helemaal gepast, maar ze leek het zelf niet heel erg te vinden dat hij zo dicht bij zat. ‘Als het op plekken als dit neer komt, dan bent u bij het juiste adres bij mij..’ Zijn stem was naar het einde toe stilgevallen puur om de actie die ze verrichte. Een geamuseerde blik verscheen in zijn ogen. Wel, dat was interessant? Dat ze hem lichtelijk nerveus maakte was gewoon een feit. Hoe cool hij er ook over mocht doen, dat had de vrouw al snel genoeg ondervonden. Al stopte hij het nu ook niet onder banken of zo. Waarom zou hij right? Met een lichte grimas dronk hij de overige inhoud van zijn glas op. Het was maar een standaard Single Malt, iets dat ze niet speciaal waren gaan halen voor hem. Maar eveneens smaakte het hem wel. ‘Dus Jazz, bevalt het u of bent u gewoon uit beleefdheid hierheen gereden?’

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] ma mei 11, 2015 12:04 pm


i got my eyes on you
Medina. Die achternaam bleef voor haar een raadsel terwijl ze probeerde te achterhalen in haar gedachten waar ze de naam van kende. Misschien was het een woord die ze verkeerd nam en als een andere zag zoals Medi of Dina. Misschien had het eens op een zakelijke envelop gestaan of had ze met één van zijn familieleden te maken gehad op college. Of hadden haar ouders connecties gehad met zijn familie. Ze wist het niet, zelfs niet wanneer hij begon over hoe zijn vader een bedrijf had dat nogal populair rondging. "Ik heb geen idee waar ik je achternaam van ken." Vertelde ze hem uiteindelijk terwijl ze met het stokje in haar glas roerde alsof dat daadwerkelijk nodig was. Maar in alle werkelijkheid kon ze het simpelweg niet uitstaan dat ze niet wist waar ze zijn achternaam van kende. Dus besloot ze die te droppen en haar er niet langer meer zorgen over te maken. Dat kwam later wel, als ze er dan nog aan dacht, natuurlijk. "Nee," schudde ze haar hoofd wanneer ze antwoordde over de academie en hem aankeek. "Jayson krijgt thuisles dus we hebben niks met de academie te maken." Ze gaf hem een subtiel glimlachje waarna ze het glas optilde waar ze nog altijd haar vingers omheen had laten rusten.

Kleine slokjes had ze genomen, om niet meteen overhaast te doen in vergelijking met Yeray. Al had het alcohol percentage tussen de twee drankjes natuurlijk verschillend gelegen waardoor het logisch was dat zij rustiger aan deed. De sterke smaak van alcohol brandde in haar keel maar ze vond het allesbehalve erg. Dit was waar ze aan gewend was geraakt, vooral met de whiskey die ze thuis had staan. Ze likte haar lippen af om van elk druppeltje van het drankje te mogen genieten, met haar ogen natuurlijk op Yeray gericht. "Het is niet mijn eerste keus, dat moet ik toegeven, maar het is zeker wel amusant. Ik moet toegeven, je hebt m'n interesse gewekt." En haast per ongeluk liet ze haar ogen zakken naar zijn lippen voor minder dan een seconde. Het feit dat ze zo dicht naast elkaar zetten had ze echt wel opgemerkt. Nog enkele centimeters en ze zou met haar been tegen de zijne zitten. Al vond ze dat idee alleen maar opwindend en dat zou voor hem vast hetzelfde gelden, als ze hem goed peilde. Hij leek nog geen enkele keer echt ongemakkelijk van haar te zijn geweest, dus dat was een goed teken. "Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik zo dicht bij je zit.." vroeg ze zacht, ter verleiding maar ook uit nieuwsgierigheid, ter bevestiging van haar vermoeden. ''Ik bedoel, ik zou niet onbeleefd willen zijn natuurlijk..''
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] ma mei 11, 2015 7:24 pm

You were just like me
with someone disappointed in you

Dat ze zijn achternaam leek te kennen klonk hem niet vreemd in de oren. Dat gebeurde wel vaker, maar het feit dat ze er werkelijk geen idee van had hem even kort doen lachen. Nou, dat was dan een mooi mysterie voor haar om even op te lossen hoewel het niet eens zo belangrijk was. Nee, het belangrijkste hier was echt wel gewoon dat ze hem leerde kennen duh. Voor even was zijn oog gevallen op haar glas toen ze daar in had geroerd met het stokje. Zijn mondhoeken trokken even subtiel omhoog. ‘Wat maakt het eigenlijk uit right? Een achternaam zegt niet veel over een persoon buiten misschien over diegene zijn stand. Een voornaam, dat is het belangrijkste.’ Grijnsde hij lichtjes. Yeray had het voorgevoel dat Belinda meestal meteen alles wilde weten, al was het maar om gewoon vat op de situatie te krijgen of wat dan ook. Dat het bij hem niet leek te lukken, dat zou vast niet in goede toonaarde vallen bij de vrouw. Hoewel dit alles was allemaal maar gespeculeer. ‘Hij heeft er iets over verteld ja.’ Yeah, dat gesprek hing nog wel in zijn hoofd. Merendeels omdat hij de dude toch al wat beter kende dan tja de meeste andere mensen in zijn leven, bij Jayson had hij niet de vibe gekregen dat hij hem meteen van de aardbol wilde laten verdwijnen. Een pluspunt weetje wel, want er waren genoeg mensen bij wie hij het wel had gehad. Slechts de lucky three die hij hier al had leren kennen, waar een rondje nog goed bezig was, en zijn familie waren wellicht de enigste personen die hij niet meteen had gehaat.

Dat Yeray niet zo heel lang had gewacht met het drankje naar binnen te kappen was simpel te wijten aan een ding. Nervositeit. Belinda deed iets met hem wat hij meestal bij andere deed, en wel hij was nu nog niet meteen zo pro om dat net niet te laten merken aan haar. Het drankje was het ding waarmee hij het haar onbewust liet weten, zijn tell. Met een kleine twinkel in zijn ogen bekeek hij haar eventjes. Aha, dat was altijd goed nieuws. Alsof dat zijn gehele avond nog niet dat tikje beter maakte had hij het wel gezien hoor. Hoe haar blik was afgedwaald naar zijn lippen. ‘Dat is om het op zijn minst te zeggen erg interessant en misschien ook wel in mijn voordeel.’ Klonk het op een warme toon, hoewel een klein lachje er toch net vanaf kon. Kort wende hij zijn blik even af naar de band die nog steeds vrolijk door aan het spelen.
Tot haar woorden hem weer uit zijn gedachten leek te halen. Zacht streek hij met zijn duim over haar wang. ‘Een vrouw als u moet al heel veel moeite doen om onbeleefd over te komen.’ Yeray plaatste zijn hand weer op de tafel waarop hij toch heel even zijn witten tanden bloot lachte. ‘Vertel me eens wat over jezelf Belinda, iets wat ik volgens u moet weten. Iets wat het herinneren waard is.’
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] wo mei 13, 2015 8:28 pm


i got my eyes on you
Belinda's aandacht gleed naar het entertainment dat op het podium bezig was, net zoals Yeray hetzelfde had gedaan en ze bedacht zich een antwoord dat ze op zijn woorden kon zeggen. De warme toon die hij had gebruikt was haar echter niet onopgemerkt gebleven. En toch besloot ze er geen grotere reactie op te geven dan enkel een glimlach die op haar lippen kwam te staan, ter matching van zijn charme. De band leek inmiddels wat minder snelle muziek te spelen, alsof die precies in de gaten hadden hoe de sfeer veranderde tussen hen twee. Ze beschreef het als.. intiemer. Zo gauw als ze naar de bezigheid op het podium gekeken had, had ze ook haar hoofd teruggedraaid richting haar gezelschap en zag ze vanuit haar ooghoeken hoe hij één van zijn handen omhoog bracht en vervolgens over haar wang streek met zijn duim. Zo delicaat en teder alsof er een traan over heen had gerold en ze had bijna haar ogen gesloten door de aanraking. Iets dat ze nog maar net had weerstaan. ''Dat is waar.'' Bevestigde ze zijn woorden zo zacht dat het bijna een fluister had kunnen zijn en ze knipperde eens wanneer ze zijn stem hoorde en hij een vraag stelde. Een persoonlijke.

Heel lang had ze er niet over na hoeven denken, het antwoord was simpel. Ze deed er enkel langer over om hem dat antwoord te geven, bleef hem aankijken in zijn ogen waarbij ze weinig knipperde en zelfs ietsje dichter bij hem leek te komen totdat ze zo dicht leunde dat ze met haar lippen bij zijn oor zat. ''Ik ben een doorzetter.. als ik iets wil, dan zal het vroeg of laat vanzelf naar me toe komen.'' En ze rechtte haar rug weer, om hem in zijn ogen aan te kijken en zijn reactie te peilen voor een seconde voordat ze haar aandacht naar de band bracht en nog eens een aantal sipjes nam van haar martini lemon.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] wo mei 13, 2015 8:59 pm

You were just like me
with someone disappointed in you

Yeray had niet anders verwacht dan deze reactie. Belinda was niet zo maar een random meisje dat zich hopeloos voor zijn voeten zou gooien. Nee, voor haar zou hij moeten werken. Alles geven, maar toch nog dat bepaalde zweempje van mysterie over zich heen houden waar mensen vaak genoeg voor vielen. Onder die zachte streling over haar wang en haar woorden door had de muziek een ander ritme aangenomen. Minder upbeat, eerder trage Jazz dat hoorde bij een romantische avond met zijn twee in plaats van de funky muziek waar je zo goed op kon dansen. Voor even streek zijn duim over het nog steeds koele glas waar nu enkel en alleen nog een ijsblokje in zat. Ze gaf hem bevestiging op een manier die de haartjes in zijn nek overeind lieten komen.

Een antwoord op zijn vraag liet even op zich wachten. Maar ze bleef zijn aandacht vast houden. Niet dat er ook maar iets anders in de club was wat nu zijn aandacht verdiende hoor. Kwam ze nu dichter? Ja, dit was zeker geen illusie hoor Belinda leunde dichter naar hem toe en hij vond het niet eens zo heel erg. Zijn mondhoeken trokken kort omhoog. Hij was onder de indruk, ook al verwachtte hij het wel van haar. Belinda zag er niet uit alsof ze zo maar over zich heen liet lopen door jan en alleman, de vrouw had een reputatie. Een waar hij nog niet zo heel veel van wist, maar het feit dat de upperclass haar naam vaak genoeg liet rollen op een van hun feesten vertelde voor hem al genoeg. Even streek Yeray over zijn kin, alsof het leek dat hij aan het nadenken was. ‘Wat wilt u nu het meest?’ Sprak hij op een zachte toon. Misschien een beetje gewaagd om zulke vragen te stellen, maar dat was nu te laat om te veranderen. Een ober kwam voorbij en al heel snel werd zijn aandacht toch even verplaatst. Met een simpele beweging van zijn hand hield de man halt en had hij gevraagd wat hij wilde hebben. ‘Voor mij een Bacardi Cola, maar met de Bacardi 151.’ Grijnsde hij kort. Ja, dat was by far een van zijn favoriete dranken. Een vragende blik werd richting Belinda afgevuurd.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] wo mei 13, 2015 9:45 pm


i got my eyes on you
Het was allang geen geheim meer dat ze wel degelijk op meer uit was dan enkel een drankje voor de gezelschap. Ze wist maar al te goed dat Yeray hetzelfde spel speelde en duidelijk er ook alle plezier bij had die het spel hoorde te hebben. Op dit mysterieuze niveau viel het enkel nog maar af te wachten wie er als eerste zou breken. Meestal was zij dat niet, maar als de jongeman zijn tactiek van spelen verhoogde dan zou ze het nog eens kunnen zijn dat ze sneller voor hem zou gaan dan ze gepland had. Voor nu bleef ze het houden op subtiele maar duidelijke hints voordat ze naar overduidelijk zou springen.

Ze keek toe hoe hij bedenkelijk zijn kin leek te strelen met zijn hand, wat ergens natuurlijk een hint naar haar zou zijn dat hij er op die manier nog veel sexier uit zag dan hij al was. Waar elk woord van waar was. Haar ogen vielen automatisch op zijn vingers, scrolden alle details af die ze in zich op kon nemen, allemaal in de korte tijd voordat hij zijn lippen opende en de vraag stelde waar ze met alle smart op gewacht had. Dit was geen speeltijd meer, dit was menens geworden, in een enkele oog opslag. Ze keek hem enkel aan met uitdagende ogen waarbij ze bijna haar antwoord had gegeven. Totdat ze zich bedacht dat het beter was als ze haar martini eerst opdronk en nog wat tijd bewaarde voor haarzelf en vooral voor hem, voordat ze met vuur ging spelen. Terwijl Yeray een nieuw drankje bij de barman bestelde zette ze haar glas tegen haar lippen aan en goot ze de laatste paar slokken naar binnen, waarna ze het glas voorzichtig terug neerzette op de tafel, maar haar vingers nog altijd om het steeltje gesloten hield. Alsof ze ieder moment het glas weer op kon heven om nog een slokje te nemen, iets wat onmogelijk was puur omdat er geen druppel meer in zat.
De barman had zijn bestelling begrepen en was meteen weggelopen, wat hen weer alleen achterliet en ze terug naar hem keek. ''Pleasure.'' Beantwoordde ze simpelweg zijn vraag terwijl ze dichterbij was gekomen en teder een hand omhoog gebracht had, haar vingertoppen op zijn wang neerzette, haar duim echter over zijn kaaklijn liet gaan en ze haar tong over zijn onderlip liet gaan om de smaak van de Malt die hij had gedronken te proeven.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Yeray Medina
━ Member ━


Posts : 28
IC : 27
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] do mei 14, 2015 12:19 am

You were just like me
with someone disappointed in you

Als er iets was dat hij graag deed ter amusement waren het zaken als dit. Al was het natuurlijk altijd leuker met iemand die meer ervaren was, en die zich dus ook niet meteen gewonnen gaf. Belinda was hiervoor wel de perfecte kandidate hoor. Plus, het was ergens best nog wel grensverleggend als je het even na ging. Tot nu toe had hij nog niet echt breukjes kunnen ontdekken in haar manier van spelen, iets wat meestal al na enkele seconde zichtbaar was bij andere mensen. Maar goed, ze had ook al bewezen dat ze niet was als andere mensen.

Onder het zogezegde nadenken nam hij de vrouw in zich op. Iets wat hij eigenlijk al de gehele avond aan het doen was, maar nog een beetje extra kon geen kwaad. Uiteindelijk ontdekte hij toch altijd wel iets nieuws. Al was het iets simpel als de manier waarop ze hem aan keek, of iets kleiner zoals dat ze haar blik net iets te vaak naar de band liet glijden alsof ze het niet durfde hem langer aan te kijken dan enkel seconden. Wat brutaal waren zijn mondhoeken omhoog getrokken. Dat was dan ook meteen duidelijk. Yeray had zijn blik niet meer van haar laten afdwalen. Haar glas had ze binnen de kortste keren opgedronken en had duidelijk gemaakt aan de ober dat ze ook nog een tweede glas wilde. Goed, dan leek hij toch niet te gretig. Iets wat net wel het geval zou geweest zijn toen hij zijn glas zo snel had leeg gedronken, maar dat had hij geschoven op zenuwen wat ook wel klopte hoor als je het even bekeek. Nu waren die zenuwen echte volledig verdwenen, maar best ook. Stel je voor dat hij hier nu nog steeds zo nerveus zat te doen. Dat zou zijn game even volledig verpesten hoor!

Het volgende wat ze deed kwam als een verassing, en geen kleintje. Zijn ogen lieten de hare niet los, bijna had hij toegehapt maar kon zich er nog net van weerhouden om haar te kussen. De zachte streling van haar tong over zijn onderlip lieten hem even rillen. Heel even maar tho. De ober was snel terug verschenen, had de drankjes op tafel gezet en was meteen terug verdwenen om de twee maar niet te storen met wat ze bezig waren. ‘Bevalt het u? Ze hebben hier nog betere Malt hoor, ik kan u er wel enkele aanbevelen.’ Klonk het op een haast gesmoorde toon terwijl hij heel even verkennend zijn vingers over haar hals liet glijden voor aleer hij weer wat afstand tussen hen creëerde.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Belinda Crowe
━ Member ━


Posts : 30
IC : 25

“ Character „
Leeftijd: 32
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray] do mei 21, 2015 10:22 pm


i got my eyes on you
Het feit dat hij rilde onder de aanraking van haar tong over zijn onderlip deed haar grijnzen. Haar lippen gleden in een brede grijns waarbij haar tanden voor kort zichtbaar waren voordat ze haar tong over haar eigen lippen liet glijden en haar ogen nog eens naar zijn lippen liet gaan. Ze was nog maar net beginnen. Alleen werden ze op dat moment gestoord door de ober waardoor ze geforceerd was om haar ogen van hem af te halen en wat meer afstand te creëeren, iets waar ze het niet direct mee eens was geweest. Ze nam het glas bij de steel beet en volgde de ober terug naar de bar voordat ze haar aandacht terug op Yeray stortte.

Het voelde voor haar alsof ze de spanningsboog verloren had, alsof ze de jongeman niet langer meer onder controle had, maar ze had het idee dat dat voor hem waarschijnlijk niet zo zou zijn. Of hij zou de controle overnemen, iets wat zoiets machtigs was in deze situatie. Haar ogen namen alles terug op van Yeray. Niet dat ze ook maar één detail van hem verloren was, het enige dat constant veranderde was natuurlijk zijn expressies, zijn emoties, en die leken nog altijd even gewillig. Het was zo verleidelijk voor haar om terug naar voren te gaan, maar in plaats daarvan wachtte ze het nog even af en zag ze zijn lippen van elkaar af gaan waarna hij haar iets vroeg. Ze had hiervoor ook haar mond geopend maar niet meteen geantwoord. Haar vingers verstrakten ietsje om het steeltje heen, ze had de neiging om een slokje te nemen maar in plaats daarvan liet ze het glas staan en keek ze toe hoe zijn hand omhoog kwam en zijn vingers over haar hals gingen. Huid op huid contact, en ze hield haar lippen van elkaar met haar ogen op de zijne gericht. Zijn aanraking had als een zegening aangevoeld, als een reactie op haar actie. En oh, wat vond ze het heerlijk om zulke aandacht te krijgen. ''Darling, ik kan me niets beters bedenken om op dit moment te doen..'' vertelde ze hem op dezelfde toon, bijna hees alsof de alcohol van haar vorige martini schade aan de binnenkant van haar keel had gedaan. ''Ga door..'' Vervolgde ze, al was ze niet duidelijk of dat een antwoord op zijn aanbevelingen was of zijn aanraking. Iets dat hij zelf mocht uitpluizen. Waarbij ze hem een korte uitdagende glimlach gaf en het glas optilde om die aan haar lippen te zetten en een slokje te geven. De smaak van de Lemon Martini vervulde haar wens naar alcohol terwijl ze oogcontact met Yeray bleef houden.
tags, outfits, ###, etc
Thanks
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Baby, won't you take me with you [&Yeray]

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Baby, won't you take me with you [&Yeray]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-