Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Sometimes I can't find my way

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Sometimes I can't find my way di okt 21, 2014 8:54 pmKAILEE

Load up on guns; bring your friends, it's fun to lose and to pretend, she's over-bored and self-assured, oh no, I know a dirty word
Hello, hello, hello, how low

Met een rare uitdrukking op zijn bleke gezicht liep Kai tussen de mensenmassa door die in de gangen van de metro rondliep. Hij voelde ellebogen tegen zich, en voelde ook hoe mensen aan zijn broekzakken graaide, niet dat ze daar wat vonden buiten een plectrum. Hij hield zijn metro ticketje stevig vast en wrong zich tussen de vele mensen door, die hem vuil aankeken, en iemand spoog in zijn gezicht omdat hij de man voorzichtig aan de kant wou duwen. "He man, doe normaal!" het leverde hem een tik tegen zijn hoofd op, en met een boze frons liep hij weg van de man, om zich verder door te wringen, naar de deuren van de metro, die zich al langzaam aan het sluiten waren. "Wacht!" riep hij.

Hij had zich nog door de deuren gekregen en eenmaal in, om meteen de vieze, ijzeren paal in het midden vast te grijpen, en daarna te zoeken of hij ergens een plaatsje kon vinden om te zitten. Tot zijn opluchting zag hij een, maar hij merkte dat hij dan een bende lawaaierige pubers voorbij moest. Oké dan. Kailee balde zijn handen tot vuisten in zijn broekzakken, en staarde naar zijn afgesleten Converse terwijl hij richting de plaats liep. Maar, voor hij het besefte, zat hij op de schoot van een dame. Kai stond op, en greep naar zijn enkel, beseffend dat iemand van de groep hem een beentje had gelicht, en dat hij zo op de schoot van het meisje terecht gekomen was. "Het spijt me." mompelde hij naar haar, terwijl hij een kwade blik in de richting van de groep wierp. "Echt, het was niet mijn bedoeling .. Ik zou nooit bij iemand zoals jou .. Ik bedoel argh whatever." Hij ging op de plaats naast haar zitten, zijn originele bedoeling, en staarde een beetje de andere kant op. Stomme jeugd.

© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Lara Alston
━ Member ━


Posts : 35
IC : 10

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: On my one~
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Sometimes I can't find my way di okt 21, 2014 10:52 pm

Het was, zoals gewoonlijk, weer erg druk in de metro. Lara wurmde haar smalle lichaam tussen de kluit mensen door, om vervolgens net voor haar neus haar metro weg te zien rijden. Geweldig, nu kwam ze zeker te laat voor haar afspraak. Die ochtend had ze zich nog zo gehaast om maar de metro te redden, en nu was ze letterlijk 1 minuut te laat. Chagerijnig liet ze haar tas op de grond vallen en zocht in haar jaszak naar haar telefoon. Ze keek hoe laat de volgende metro kwam, over 10 minuten dus. Ze zocht het dichtsbijzijnde bankje wat ze kon vinden en nam plaats, om vervolgens de mensen die langsliepen even te bekijken. Bij sommige voelde ze de aanwezigheid van bepaalde krachten, aangezien ze zelf ook een shapeshifter was. Ze was blij dat het tijdperk van 'verbannen' van haar soort voorbij was. Ze voelde zich geaccepteerd, soms net een normaal mens.

Met een gepiep kwam haar metro aangereden, en meteen stond ze op en pakte haar tas. Nu mistte ze hem in iedergeval niet. Er was nog een plekje vrij toen ze binnen stapte en ze zette haar tas tussen haar benen neer en staarde naar buiten. Voor ze het wist zat er opeens een jongen op haar schoot, en ze schrok meteen op uit haar gedachten. Hij verontschuldigde zich en nam plaats naast haar, en ze zag hoe hij even boos naar een groep jongeren keek. "Het geeft niet." zei ze simpel weg zonder al te veel emotie en keek naar de groep. "Volgens mij hebben ze gewoon niets beters te doen." Ze richtte haar blik voor het eerst goed op de jongen en observeerde hem even. Het was een ander type dan ze zich had voorgesteld, en ze wendde haar blik weer af. Ze baalde dat ze te laat was voor haar afspraak, maar nu kon ze er toch niks meer aan veranden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Sometimes I can't find my way do okt 23, 2014 8:22 pm


"Het geeft niet." hoorde hij, een emotieloze stem. "Volgens mij hebben ze gewoon niets beters te doen." Hij voelde ogen op hem gericht, aar hij bewoog zelfs geen spiertje in zijn wang, hij was starende of kijkende blikken al langer dan vandaag gewoon. Zelf keek hij buiten door het raam van de metro, maar keek daarna naar het meisje. Dat zij keek maakte hem niet uit, zelf keek hij haar ook aan. "Kai. Aangenaam, of wat ik ook moet zeggen." Waarom stelde hij zich überhaput voor, hij moest over vijf haltes afstappen, en zij misschien nog eerder. Kailee klemde zijn rugzak tussen zijn benen, om die te beschermen tegen dieven, want hij zag een jongen aan de overkant van hem meeloeren naar de mobiel van het meisje naast hem. Hij durfde te wedden dat de jongen de mobiel ging afnemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Lara Alston
━ Member ━


Posts : 35
IC : 10

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: On my one~
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Sometimes I can't find my way do okt 23, 2014 10:03 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 

De jongen reageerde niet op haar blik, en ze draaide haar hoofd weg. Gefrustreerd keek ze op haar telefoon om te zien hoe laat het was, en klikte het schermpje weer uit. Het was nu 9:10, ze was al 10 minuten te laat en ze was er nog niet eens. Geweldig op zo'n eerste afspraak, net wat ze nodig had. De jongen draaide zijn hoofd toen weer naar haar om en stelde zich voor. Lara knikte even en richtte haar blik weer op hem. ''Lara. Aangenaam.'' zei ze en speelde met haar telefoon in haar handen. Ze kon misschien wat bot overkomen, maar zo was ze nou eenmaal. ''Weet jij of er een snellere manier is hier om te reizen?'' vroeg ze aan de jongen. Ze was nog niet echt bekend hier in Griffinbeach, en ze wilde de omgeving nog wel een keer ontdekken. Maar eerst de basis dingen, zoals het openbaar vervoer. En dat scheen voor zover nog niet echt goed te gaan. Ze moest haar appartementje nog beginnen met inrichten, tot nu toe stonden er alleen een paar simpele meubels. Misschien dat ze morgen even de stad ging verkennen, om een leuke interieur winkel te zoeken.
TAG:  Kailee. NOTES: -
THANKS SARA!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Sometimes I can't find my way

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Sometimes I can't find my way

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Strongelf-