Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Fleet of black limousines

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Ginger Edwards
━ Member ━


Posts : 31
IC : 1
Leeftijd : 19
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Fleet of black limousines di okt 21, 2014 9:08 pm

Het was laat, koud en donker. De hele dag had het geregend, gehoosd, gestort. De hele stad rook nat en de straten waren glibberig van het water. Ginger was eigenlijk op weg naar huis geweest, maar had besloten te schuilen tot de storm wat was gaan liggen. Hier was ze dan, op de stoep naast een brede, door straatlantaarns verlichte weg. Ze zorgde ervoor dat ze zo dicht mogelijk langs de gebouwen liep, zodat de voorbij zoevende auto's haar niet nat spetterden. Natuurlijk was het wel door haar gedachten geschoten om de korte route naar huis te lopen, maar ze had vanavond geen zin in de donkere steegjes. Dan maar wat langer erover doen, het was inmiddels toch al droog.

Veel mensen waren er inmiddels niet meer buiten. Ginger keek even op haar horloge en besefte toen pas dat het al middernacht was; een stuk later dan ze gedacht en gepland had. Ze versnelde haar pas lichtelijk en liep de hoek om. Hier was ze een ietwat minder grote weg ingeslagen, waardoor ook de stoep versmald werd. Midden op de stoep stond een gedaante die ze nog maar net kon ontwijken. Een beetje geïrriteerd draaide ze zich naar de persoon om, waardoor ze al snel merkte dat ze niet met een Warlock te maken had. Even glimlachte ze. "Wat doet een Shapeshifter in Griffinbeach?" vroeg ze bedachtzaam.

Voor Dani!!!! aka Lara Alston :^]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Lara Alston
━ Member ━


Posts : 35
IC : 10

“ Character „
Leeftijd: 20
Sex:
Family Tree: On my one~
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Fleet of black limousines wo okt 22, 2014 8:15 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 

Met haar gezicht half verborgen achter de kraag van haar jas stapte ze door de straten van Griffinbeach. Ookal was de regen inmiddels eindelijk gestopt, het was nog altijd even koud als voorheen. De wind deed een paar van de bomen gevallen bladeren opwaaien en gaf een kil briesje met zich mee. Lara stopte haar handen in de zakken van haar jas, ze waren ondertussen toch wel bijna bevroren. Althans, zo voelde het. Per ongeluk stapte ze in een diepe plas en mopperde even toen ze zag dat haar halve schoenen nat waren. Ze boog zich voor over en probeerde wat weg te geven, maar dat was natuurlijk hopeloos. Dit was nou niet echt haar favoriete weer, en dat was te merken. Het enige wat ze fijn vond aan de herfst waren de mooie kleuren, maar daar was dan ook alles mee gezegd. De lampen langs de straat gaven een gedempt licht af, die de gezichten van de mensen die voorbij liepen net genoeg belichten om ze te kunnen zien. Het was dan ook laat, en ze was op dit moment op weg naar haar appartementje die ze even tijdelijk gehuurd had.

De auto's die voorbij reden waren nog enigzins de enige bewegende dingen op straat. Er waren inmiddels nauwelijks nog mensen te zien, die waren natuurlijk allang binnen. Er kwam een meisje langs gelopen waarvan ze het gezicht nauwelijks kon zien. Ze draaide zich geïrriteerd om, maar toen ze besefte dat ze met een shapeshifter te maken had, glimlachte ze. Lara draaide zich om naar het meisje en keek haar even met samen geknepen ogen aan. ''Hoezo?'' vroeg ze wantrouwend en keek het meisje aan. Ze was er niet aan gewend om zomaar midden op straat ondervraagd te worden. En ze hield er ook niet van om zomaar met een vreemde dat soort informatie te delen. Ze had natuurlijk wel meteen door dat het een warlock was, zoals wel meerdere hier. Zij was in de minderheid, maar dat kon haar weinig schelen.
TAG:  Ginger Edwards. NOTES: -
THANKS SARA!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Fleet of black limousines

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-