Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 [Rewind]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Kim DeuRim
━ Member ━


Posts : 187
IC : 10
Leeftijd : 25

“ Character „
Leeftijd: 18
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: [Rewind] do okt 23, 2014 8:35 pm

BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
Vroeg in de morgen, wanneer alle mensen nog slapen en zelfs de vogels hun zang nog niet zijn begonnen, loopt er iemand door het hoge gras. Een meisje, niet al te groot in formaat, met donkerbruine en unieke roze haren; nonchalant en zonder zorgen. Haar handen zijn geopend, haar vingers over de grastoppen glijdend, die een voor een ombuigen onder haar lichte druk. Waarom en hoe was ze hier ook alweer beland? DeuRim's gedachten gaan terug naar enkele uren geleden:

0300 's nachts De meesten mensen liggen al in bed, afgezien een enkeling die de geopende cafés nuttigen. Een meisje met donkerbruine en unieke roze haren loopt aanzienlijk nerveus door de straten heen van Griffinbeach. Griffinbeach was voor haar vrij onbekend terrein en ook al weigerde ze dat toe te geven, ze was verdwaald. Als een uniek meisje zonder veel vrienden en kennissen, had ze niemand om naar toe te gaan, om te bellen. Haar enige goede vriendin was ver weg en het zou haar minstens 2 uur of meer kosten voor ze hier in Griffinbeach kon zijn. Ze stond er dus alleen voor. Ze had ook nooit op die uitnodiging voor dat feest moeten ingaan. Een reünie feestje voor de kinderen van haar middelbare schooltijd. DeuRim had gehoopt dat ze zichzelf als een verbetert persoon had kunnen presenteren maar de avond was anders gelopen als gehoopt. Enkele van die bitches had het lef om haar diervorm te beledigen en te bagatelliseren. DeuRim's hand met daarin een alcoholische substantie had zich niet kunnen inhouden. De inhoud belandde over het meisje haar haren en slutty jurkje heen. Zoals verwacht werd DeuRim van het landgoed getrapt en zo stond ze er nu volledig alleen voor. Met niemand om te contacteren was ze maar begonnen met rennen, in haar dierlijke vorm tot ze enige bekende natuurvormen tegen was gekomen: Blue Meadow.

Inmiddels is DeuRim weer afgekoeld en met haar hakken in haar linkerhand loopt ze blootvoets en tevreden door het veld. Er zijn maar weinig plekken waar DeuRim zichzelf op haar gemak voelt, en een daarvan is hier. Hier kon ze denken, en niet geheel onbelangrijk schuilen bij gevaar tussen het hoge gras. Ze bijt zachtjes op haar onderlip, zichzelf vanbinnen een reprimande gevend op haar eerder vertoonde gedrag. Pff, who cares ze heeft ze niet nodig, al die neppe lui bedenkt ze zich als een boer met kiespijn. Onbewust begint DeuRim een liedje te neuriën zachtjes en met een onschuldige vibrato; als een vogel in de vroege vroegte. De opbouwende geluiden achter haar hoort ze niet, pas wanneer haar onschuldige melodie onderbroken wordt door een krakend takje schrikt ze wakker. Ze draait zich om, haar haren door de koele lucht zwierend. Haar ogen zoekend naar de oorzaak..

*Reserved voor Ezz.
*Het is een open einde in principe. Jou persoon hoeft niet de oorzaak te zijn van de geluiden natuurlijk. Hoop dat je er iets mee kunt.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] do okt 23, 2014 8:51 pm


Hij zwierf wat alleen door de straten, hij had niet veel te doen, tussen zijn linker wijs- & middenvinger klemde hij een sigaret, waarvan de assen in de koude nachtlucht verdwenen, weggeblazen door een frisse bries die perfect zou geweest zijn mocht het een warme zomermiddag zijn. Maar nu, nu was deze wind onaangenaam en te fris. Het witte papier voelde aangenaam tussen zijn vingers, en tevreden plaatste hij af en toe het ding tussen zijn lippen om zijn dood in te ademen. Hij glimlachte naar de duisternis die de starten omhelsde, de duisternis, zijn enige echte vriend. De duisternis gaf nooit op op hem, zou hem nooit in de steek laten, de duisternis zou voor altijd van hem houden en zou iedere dag naar hem terugkeren. In zijn rechterhand klemde hij een fles, die de reen was waarom hij zich licht voelde in zijn hoofd. Niet extreem licht, maar ja, hij was wel lichtelijk dronken, dat kon toegegeven worden. Kailee verliet de straten en de bewoonde wereld om een veld in te duiken, daar kon hij alleen zitten, alleen roken, alleen drinken, hij kon daar in stilte zijn leven inkorten. Drank, roken en drugs, ze verpestte zijn leven. En pillen tegen zijn depressie. Die dingen maakte hem juist depressief.

Hij hoorde iets, maar dacht er niet aan dat het een persoon zou kunnen zijn. Hij voelde zich juist veilig met de glazen fles in zijn hand. Hij kon ermee slaan. Toen hij zag wat de oorzaak was van het geluid, zag hij dat het een meisje was, dat in de tegenovergestelde richting van hem keek. Zij keek hem niet aan, zij zocht in de duisternis wat er lawaai gemakt had. Zelf hoorde hij ook nog lawaai, krakende takjes. Kailee trok verbaasd zijn wenkbrauw op, wat deed een meisje om drie uur 's nachts met hakken in d'r hand, in een veld? Hij sloop korter, en net op het moment dat er een hert uit het lange gras sprong, legde hij een hand op haar schouder. "Hai," droog begroette hij haar, en merkte dat ze speciaal haar had. Roze haarpunten. Punten .. Toch een mooi stuk rozig. "Om drie uur 's nachts in een veld rondsluipen? Niet zo slim, hah."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Kim DeuRim
━ Member ━


Posts : 187
IC : 10
Leeftijd : 25

“ Character „
Leeftijd: 18
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] vr okt 24, 2014 5:36 pm

BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
De splitseconden die voorbij gaan terwijl DeuRim zich in een zwierige beweging omdraait, lijken voor een moment uren te duren. Meerdere situaties gaan door DeuRim's hoofd heen. Hoe lang volgt haar al iets? Hoe kon ze dit niet opgemerkt hebben? DeuRim wilt zichzelf voor haar hoofd slaan, was niets wat ze op die domme school tot nu toe geleerd had blijven hangen? Haar punten waren niet denderend hoog maar was ze dan werkelijk zo dom? Nog nimmer had ze gedacht dat ze zó makkelijk te besluipen viel. Altijd had ze gedacht of meer gehoopt dat haar dierlijke instincten haar zouden redden maar blijkbaar was dat allemaal onrealistische optimisme.

DeuRim's hart bonst in haar keel, haar ogen speurend naar íets, het liefste iets onschuldigs. Hoeveel verschillende manieren zouden er zijn om dood te gaan? Hoe zou het zijn om langzaam weg te slippen in het onbekende? Zou het aanvoelen als een opluchting of alsof je hopeloos en alleen in het donker wordt achter gelaten. Een siddering glijdt langs haar ruggengraat en bezorgt haar kippenvel. Dit gevoel lijkt absurd veel op het gevoel wat ze krijgt als ze alleen in haar auto door een storm moet rijden. Haar enige redding in de auto zijn die zwiepende ruitenwissers terwijl ze huidig niets heeft, afgezien van het hoge gras. Maar hoeveel het gras haar ook veiligheid zou kunnen bieden, bied het haar ook een negatief gevoel van onoverzichtelijkheid. Het blijft stil om haar heen, afgezien van nog wat gekraak en gekrekel verder op. Wat een shit situatie bedenkt ze zich bitter. Heel even lijkt ze wat te zien bewegen in het hoge gras, maar doordat haar zicht blurry is, kan ze het niet onderscheiden van de rest. 'Wat ben je toch een stom kind, DeuRim. Wie heeft gezegd dat je mocht drinken?' fluistert ze zichzelf op een nonchalante manier toe.

De woorden hebben haar lippen nog geen tien seconden verlaten of ze voelt een licht gewicht op haar schouder landen. Op hetzelfde moment springt er een hert uit het hoge gras waardoor ze een korte hoog gilletje slaakt, een piep zogezegd. In plaats van weg te deinzen voor de vreemde maar warme aanraking, springt ze dichter er naar toe. Pas wanneer ze er zeker van is dat het hert zijn pad vervolgd is maakt ze zich zorgen om haar plotse intimiteit met een vreemde. DeuRim zet twee vluchtige passen achteruit, weg van het vreemde individu. Ze knippert enkele malen om een helder beeld te krijgen van het figuur voor haar, en weet uiteindelijk een gezicht en lichaam te onderscheiden. Zachtjes bijt ze op haar onderlip, was hij diegene die voor de geluiden had gezorgd? Hij had haar al kunnen stalken vanaf Griffinbeach, beseft ze zich ongemakkelijk. Zijn stem klinkt als een warme uitnodiging die DeuRim kortstondig afslaat. Niet zo slim? Hmpf. 'Zijn dat woorden die alleen voor een vrouw gelden?' vraagt ze hem simplistisch. Hints van adrenaline zijn nog door haar stem heen te horen, die ze van de schrik heeft over gehouden. DeuRim zet de hand met daarin haar hakken in haar zij en staart hem in stilte aan. 'Waarom ben jij hier, zo laat?' vraagt ze de jongeman met een voorzichtige stem; anders als zojuist. 'Ik umn,' vluchtig verzint ze iets 'kon niet slapen.' besluit ze vervolgens. Zou hij net als haar ook een shapeshifter zijn? Ze had geen idee. Het beste wat ze nu kon doen was het joch aan de praat houden. 'Toeval, dat twee mensen elkaar 's nachts midden in een veld ontmoeten. Vind je niet?' vraagt DeuRim met enige achterdochtigheid.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] za okt 25, 2014 2:31 pm
[size=10]'Wat ben je toch een stom kind, DeuRim. Wie heeft gezegd dat je mocht drinken?' had hij haar nog horen fluisteren voordat hij haar hartelijk -*kuch* dronken- begroet had. Hij had verbaasd een wenkbrauw opgetrokken, maar hij had geen kritiek erop willen geven, vermits hij zelf net zo dronken was als haar.

Dat meisjes zo'n raar gepiep konden produceren als ze schrokken, verbaasde hem keer voor keer. Het geluid van haar stem drong zijn hoofd binnen en sneed als een mes. Die piep was hoog, een heel hoog gilletje. Hij had niet verwacht dat het meisje naar zijn richting toe zou springen, de meeste mensen sprongen weg als ze schrokken, maar dit meisje sprong tegen hem op in plaats. Kailee knipperde verbaasd en hield zijn armen een beetje omhoog, omdat hij niet echt wist wat te doen, dus wachtte hij gewoon tot ze terug van de shock bekomen was om hem los te laten en naar hem te kijken. Zijn blik volgde het hert, en haar blik duidelijk ook. Hij voelde hoe de warmte die van het lichaam van het meisje was gekomen, verdween, en kon ongeveer zien dat ze een pas of twee-drie achteruit gezet had. 'Zijn dat woorden die alleen voor een vrouw gelden?' Verbaasd trok hij een wenkbrauw op, hij was te ver heen om van deze vragen te begrijpen. Zij plaatste haar hand met de hakken in in haar zij en keek hem aan. 'Waarom ben jij hier, zo laat?' haar stem klonk voorzichtig, zacht, en Kai kon niet mer volgen, net nog dapper, nu zacht. Hij kneep zijn ogen dicht op een helderdere blik op de wereld te krijgen. 'Ik umn,' zei ze. 'Kon niet slapen.' Ze praatte te veel. Echt waar, hij stelde haar geeneens een vraag, en zij bleef mar praten. 'Toeval, dat twee mensen elkaar 's nachts midden in een veld ontmoeten. Vind je niet?' Wat een achterdochtig kind! "Die woorden gelden voor iedereen die ernaar luistert," zei hij, en schraapte zijn keel. "Ik ben hier, omdat in het veld ik in alle rust mijn sigaret zou kunnen oproken, en mijn bier hier," hij hief zijn flesje op. "Zou kunnen drinken zonder gezaag van mensen in de straten." Hij rolde zijn ogen om. "En mooi leugen, trouwens. De meeste mensen gaan niet om drieën 's nachts met hakken in een veld lopen. Je komt regelrecht van een afspraak of feest ofzo, dat zie je zo. En wat is toeval? het is nou niet dat je zo klein bent dat je niet boven het gras uitkomt. Hoe moest ik weten dat jij hier was? Alsof ik iemand als jou zou volgen. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik jou zie."

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Kim DeuRim
━ Member ━


Posts : 187
IC : 10
Leeftijd : 25

“ Character „
Leeftijd: 18
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] zo okt 26, 2014 9:16 pm

BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
DeuRim's houding is afwachtend, misschien zelfs een beetje afstandelijk ten opzichte van de blonde jongen tegenover haar. Waarom zou ze de, op het eerste opzicht, vreemde dude in vertrouwen nemen? Ze is misschien wel een beetje naïef maar niet barbiedoll naïef. De broeierige geur van alcohol wordt door een zachtaardige briesje meegenomen, en vult DeuRim's neusgaten. Blijkbaar was ze niet de enige die op deze oktober-avond in het glaasje heeft gekeken, of zeg maar gerust de fles. Één voordeel/nadeel heeft het, als ze niet dronken was geweest had ze waarschijnlijk al haar hoge hakken naar hem toe gegooid, en had ze daarna de benen genomen. Voordeel of nadeel, dat hing allemaal nog van de blondie voor haar af. Blondie zag eruit als een vrije ziel, een levensgenieter. Een beetje zoals haarzelf, ook al weigert ze dat op dit moment toe te geven. Langzaam, graad voor graad, kantelt DeuRim haar hoofd om hem vanuit een ander -nog meer dubbel- perspectief te bekijken. Hij zag er niet onaardig uit, hoewel ze dat misschien niet zou mogen concluderen uit een beeld wat; deels uit een jongen bestaat en deels uit bomen en sterren. De gedachte van een man gemaakt uit sterren, takken als armen en benen en een hoofd als mens doet DeuRim kortstondig en ongecontroleerd grinniken. De hele situatie moet er voor blondie uit zien alsof ze een draadje los heeft, maar die mentale voorstelling lijkt DeuRim niet genoeg te doen om plots van gedrag te wisselen. Alles behalve..

Een beetje gedesoriënteerd zet DeuRim wiebelig een pasje naar links en dan weer naar rechts, haar balans op deze zeer charmante wijze onderhoudend. De koele aarde onder haar blote voeten is het enige wat haar nog een beetje sober en lucide houdt. Kort werpt ze een blik op haar voeten die nauwelijks zichtbaar zijn in het diepe donker. Het duurt even voor ze de lichtroze nagellak op haar tenen kan onderscheiden die nu alweer deels aan het versnipperen was. DeuRim's gezicht versombert even, daar had ze deze middag zó lang op gezeten. DeuRim snuift kort. Haar hart had deze middag daadwerkelijk even geklopt voor een nutteloze uitnodiging naar een feestje. Ze was beter als een uitnodiging naar een feest, of een stel bitches die denken dat ze meer waard zijn omdat ze een of ander groot dier met slagtanden zijn. Volledig opgenomen in haar eigen emoties en gedachten is ze big blondie voor haar even uit het oog verloren. Pas wanneer hij een beweging maakt vinden haar donkerbruine ogen zijn gezicht weer. Zijn expressie maakt haar nieuwsgierig. Hij vindt haar vast een bizar fenomeen. Whatever, ze is dronken, bedenkt ze koppig.

Zijn woorden komen met lichte vertraging haar verdoofde brein binnen. Nadat zijn eerste zin er uit is duwt ze haar handen (incl. hakken) tegen haar oren. 'Dan luister ik niet.' zegt ze met een typische DeuRim grijns. DeuRim's ogen fonkelen terwijl ze haar oren weer opent en luistert naar zijn volgende rits woorden. DeuRim brengt haar vrije vinger naar haar lippen, zoals ze wel vaker doet als ze in een speelse bui geraakt. 'Aah,' zegt ze knikkend bij zijn uitleg. 'Balen dat ik je rust verstoort heb, in dat geval.' Zegt ze met een smalle glimlach. Halverwege zijn preek aan woorden begint ze al haar hoofd te schudden. DeuRim haalt haar schouders op en spreid haar armen in een; who knows beweging. 'Misschien ben ik niet zoals je doorsnee mens?' vraagt ze hem. 'Feestjes? Pff. Praat er niet over.' zegt ze plots weer serieus. 'Zie ik er uit alsof ik daarvoor zou uitgenodigd worden?' vraagt ze vervolgens weer. Zachtjes bijt ze op haar onderlip. 'Heb ik ooit beweert dat je me gevolgd was?' Vraagt ze vervolgens weer met een hint van een glimlach. Ze laat een simpele stilte vallen, gewoon even niets buiten haar eigen gedachten. 'Aargh, de lucht voelt goed~' zegt ze in een vrolijk spasme terwijl ze een rondje draait, haar ogen op de hemel gericht. 'OH' zegt ze terwijl ze stopt met draaien. Ze heft haar vinger op en wijst naar de hemel. 'De maan en sterren, lijken vanaf hier zó dichtbij. Alsof je ze vast kunt pakken.' zegt ze grijnzend, dronken-vrolijk. Het liefst zou ze zich vannacht in een coma zuipen maar de enige alcohol in dit veld zat in het flesje van blondie. En hij leek niet bereid om z'n enige stash te delen. 'Vertel me, blondie. Zou je liever willen dat het altijd nacht was of altijd dag?' vraagt ze uit het niets. 'Liever willen wonen in de sterrenhemel of tussen de wolken?' vervolgt ze haar vragen-storm. Een dronken DeuRim, is een DeuRim zonder remmen; zowel vocaal als lichamelijk.

*Het.. Nee zíj is gewoon een beetje vaag haha, als ze dronken is! xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] wo okt 29, 2014 5:48 pm
'Dan luister ik niet.' zei het meisje. Ze duwde haar handen tegen haar oren, en Kai maakte een ongeïnteresseerd gebaar. "Doe wat je wil." Het laatste wat hem uit zou maken is waar deze dame naar zou luisteren of niet. Ze opende haar oren weer. 'Aah,' zegt ze knikkend. 'Balen dat ik je rust verstoort heb, in dat geval.' Opnieuw maakte Kai hetzelfde ongeïntereseerde gebaar. Haar glimlach kon hem gestolen worden, en hij ergerde zich aan de manier hoe ze haar hoofd al halverwege zijn zin begon te schudden. 'Misschien ben ik niet zoals je doorsnee mens?' Hij staarde haar even aan, en trok zijn wenkbrauw op. "Duidelijk? Doorsnee mensen staan niet in een dronken beu in een veld." Ze praatte verder. 'Feestjes? Pff. Praat er niet over.' Nu weer serieus? Spoorde ze eigenlijk wel? 'Zie ik er uit alsof ik daarvoor zou uitgenodigd worden?' Hij knikte. "Ja, eigenlijk." 'Heb ik ooit beweert dat je me gevolgd was?' Hier had hij geen zin in. Hij negeerde de vraag gewoon. 'Vertel me, blondie. Zou je liever willen dat het altijd nacht was of altijd dag?' Blondie? Serieus? 'Liever willen wonen in de sterrenhemel of tussen de wolken?' Ze was echt dronken. Ze stond rondjes te draaien in een veld, stomdronken en niet in staat een gewoon gesprek te voeren. "Je bent zo dronken." Zei hij hoofdschuddend.

+Duidelijk is ze vaag xD


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Kim DeuRim
━ Member ━


Posts : 187
IC : 10
Leeftijd : 25

“ Character „
Leeftijd: 18
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] do okt 30, 2014 4:51 pm

BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
Zijn koele woorden raken haar nauwelijks in deze trans van vrolijkheid. Waarom je dag verspillen en alles altijd donker in zien als er sterren aan de hemel zijn om je te begeleiden? Bij zijn antwoord slash vraag kijkt ze hem nieuwsgierig aan. 'Misschien heb je daar wel gelijk in, een beetje.' zegt ze met een vrolijke glimlach. 'Wat is je naam, vreemde?' vraagt ze dan vervolgens. In de korte tijd dat ze oog in oog met deze jongen heeft gestaan is ze tot de conclusie gekomen dat hij niets kwaads in de zin heeft, zodoende haar plotse interesse in hem. 'Ah, ik ben Kim DeuRim. Op zijn engels Dream, maar DeuRim is ook prima, of iets anders.' ratelt ze vrolijk verder. De jongen voor haar of nu meer naast haar, weigert antwoord te geven op haar vragen, waarop DeuRim hem beteuterd aankijkt. 'Ik denk dat ik beiden niet zou willen, ze zijn allebei ver weg, stilstaand en kil.' antwoord DeuRim op een vraag die enkel in haar hoofd gesteld was. DeuRim was enigskind, ze wist wel hoe ze zichzelf bezig moest houden als ze zich verveelde of alleen voelde. En blijkbaar heeft zich dat doorgevoerd naar haar huidige persoonlijkheid, omdat ze nu altijd de druk voelt om een conversatie te voeren. Helaas lijkt de ander minder enthousiast te zijn...

Wanneer hij zijn plotse conclusie trekt schud DeuRim haar hoofd. 'Ik heb nauwelijks wat op, ik ben zo helder als ... als glas?' zegt ze lichtelijk verward, de juiste uitdrukking vergeten. 'Jij bent uiteindelijk diegene met een flesje bier in je hand.' zegt ze met een smalle glimlach. 'Ik vind het overigens niet erg om je ervan te 'verlossen' hoor.' zegt DeuRim met een korte giechelachtige grinnik. Vrolijk draait ze verder door het veld heen, tot ze zich verstapt en op de grond neer dendert. 'Auw.' vloekt ze, voorzichtig met haar hand over haar knie glijdend. DeuRim glimlacht om haar eigen klunzigheid, hoewel zeer bewust van haar stommigheid in het bijzijn van een ander. DeuRim kwam niet graag over als een dorpsidioot of als raar, maar toch betwijfelt ze of de jongen haar nu als iets anders zou beschrijven, zou je er naar vragen. 'Zeg, wat is je eerst indruk van mij?' vraagt DeuRim ongegeneerd, beiden mondhoeken omhoog gekruld in een onschuldige glimlach.

*Haha, volgens mij is Kailee echt van, wtf? xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] do okt 30, 2014 8:15 pm


»KAILEE RAZA«
»Humans are stupid. I'm ashamed to be human.«

'Misschien heb je daar wel gelijk in, een beetje.' zegt het meisje met een glimlach. 'Wat is je naam, vreemde?' Nou, zo vreemd was hij nu ook weer niet .. Typisch aan een vrouw is dat ze doorrateld, dus hij zweeg, want hij wist dat ze nog ging praten, waarschijnlijk zichzelf voorstellen. 'Ah, ik ben Kim DeuRim. Op zijn engels Dream, maar DeuRim is ook prima, of iets anders.' Hij knikte, om te bevestigen dat hij het begepen had. "Kai Raza. Op z'n 'zeg het hoe je wilts want het intereseerd me niet echt' Aangenaam." Hij keek naar DeuRim. Haar naam had hij nog nooit ergens gehoord. Beteuterd keek ze hem aan toen hij haar vragen niet beantwoorde. 'Ik denk dat ik beiden niet zou willen, ze zijn allebei ver weg, stilstaand en kil.' Hij zuchtte. "Ik zou liever in de sterrenhemel wonen, nu blij?" antwoorde hij.

'Ik heb nauwelijks wat op, ik ben zo helder als ... als glas?' Kailee moest lachen, om de uitdrukking. 'Jij bent uiteindelijk diegene met een flesje bier in je hand.' zegt ze 'Ik vind het overigens niet erg om je ervan te 'verlossen' hoor.' Kai grijnsde, en dronk van zijn flesje. "Jij bent zo helder als water wanneer je er een handvol zand in gegooid hebt, DeuRim. En ik kan beter tegen alcohol." Hij luisterde naar haar gegrinnik, en keek toe hoe ze rondjes draaide, maar ze denderde op de grond. "Ik kan duidelijk beter tegen alcohol," zei Kai op een droge toon, en liep naar DeuRim toe, om haar recht te trekken. "Sta stil, zodadelijk breek je nog iets," mopperde hij. 'Zeg, wat is je eerst indruk van mij?' Kai staarde haar aan, vroeg ze dat echt? "Mijn eerste indruk van jou is dat je een erg dronken jongedame bent."

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Kim DeuRim
━ Member ━


Posts : 187
IC : 10
Leeftijd : 25

“ Character „
Leeftijd: 18
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: [Rewind] do nov 06, 2014 3:02 pm

BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
BETTER
OUTRUN
MY CLAWS
n/a WORDS
PLOT THREAD
"YOU'RE OKAY...."
Een briesje koele wind verlost DeuRim van de anders vrij vochtige avondlucht, haar even verlossend van het dronken en licht misselijke gevoel wat ze heeft. Waar was ze mee bezig, was ze altijd zo geweest? Het verliezen van haar baan en het ondervinden dat er weinig veranderd is met het verleden is haar blijkbaar te veel geworden. Alle stoppen door geslagen? Zo zou je het kunnen zeggen.Tevreden glimlachend werpt ze een blik op de jongen iets verder van haar vandaan. Kort stelt hij zichzelf voor als Kai en dat accepteert DeuRim meteen. 'Aangenaam, Kai Raza.' zegt ze met een simpele glimlach 'Niet je meest alledaagse naam.' zegt ze met een korte glimlach. Wanneer Kai toch besluit een antwoord te geven op DeuRim's vraag kijkt ze hem uiterst blij aan. 'Jep, volledig tevreden.' eigenlijk wil ze er op verder vragen maar iets zegt haar dat hij daar geen behoeft aan heeft, dus houdt ze wijselijk haar mond.

Ze hoort een nieuw geluid, het geluid van een lachende Kai. Het werkt een beetje aanstekelijk waarop DeuRim hem dus grijnzend aan kijkt met een pruillipje als kers op de taart. 'Waarom? Verkeerde uidrukking?' vraagt ze hem speels. Ze grijnst om zijn woorden en knikt lichtjes. 'Waarschijnlijk wel, ik ben nooit echt alcohol-proof geweest.' zegt ze met een afwezige blik in de verte. 'Maar dat was je misschien al opgevallen.' zegt ze schouder ophalend. Na haar val had ze eigenlijk verwacht dat Kai haar zou uitlachen om vervolgens haar zelf omhoog te laten klauteren. Maar nee, in plaats daarvan is hij zeer gentleman-like en loopt hij naar haar toe. Wanneer hij vlak voor haar staat reikt hij zijn hand naar haar uit, die ze zonder twijfel aanneemt. Vallen in de modder is gemakkelijk, overeind komen? Ander verhaal. Zijn woorden klinken daadwerkelijk bezorgd om haar en dus doet ze wat haar verteld wordt. 'Yes, sir ~' zegt ze en ze doet een groet na van een militair. 'Wat doe je zoal in je dagelijkse leven, meneer Kai?' vraagt ze hem met een glimlach. DeuRim's laatste vraag beantwoord hij op de meest logische manier, en ze knikt. Ze hád kunnen vragen:'en wat nog verder?' maar ze slikt de vraag aan. Misschien was het niet wijs om dit aan een, semi-vreemde te vragen. 'Eerlijk is eerlijk; Mijn eerste indruk van jou is dat je rough on the outside bent maar mellow vanbinnen.' zegt ze grijnzend. 'Maar dat is slechts mijn verkleurde, alcoholische zand-in-water-achtige eerste indruk.' zegt DeuRim met fonkelende ogen. Ze mocht deze gast wel, ook al weet ze nauwelijks iets van hem. Maar wat nog niet was, kon nog komen zo was haar motto. En wat moest je anders in het midden van de nacht, alleen? 'Sorry voor m'n snobbish gedrag van eerder.' zegt ze onschuldig, hem een korte blik werpend. Al met al, had ze tenslotte een veel slechter persoon kunnen treffen in dit veld.

*Beetje weinig inspiratie, I'm sorry.
*En een heel klein beetje laat. ;v;
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: [Rewind]

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

[Rewind]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Soulsilver :: Soulsilver :: Bluemeadow-