Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Burn, baby, burn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Burn, baby, burn za okt 25, 2014 6:16 pm
Nerveus likte hij even langs zijn lippen terwijl hij de dame in het locketje in de gaten hield, want hij wist dat hij in de problemen kon komen met dit soort van spelletjes. "Eén kaartje was het, hé?" Hij knikte, en keek omhoog, terwijl hij zijn tong langs het metaal in zijn onderlip liet glijden. Zijn piercings zaten soms in de weg, daarom had hij zijn linkse uit gelaten, en enkel in de rechter twee een zwart metaal ringetje gestopt. "Ja." bevestigde hij nog, en liet zijn vingers tokkelend een voor een op het houten desk van het loket neerkomen. Net toen de dame zich naar hem keerde, haar blonde lokken uit haar gezicht had gewreven,  haar mond had geopend om hem te zeggen hoeveel het hem ging kosten, en het ticket op de desk had gelegd, opende hij zijn ogen wijd en wees naar iets achter haar. "Daar op de muur!" riep hij. De dame draaide zich verschrikt om, en Devin gritste het ticket, om de jas die hij droeg uit te trekken, de staart in zijn haar los te trekken en die tegen een vuilbak aan te dumpen. Hij zag er nu totaal anders uit. Omdat het al laat 's nachts was, waren er amper drie mensen in de buurt, 'in de buurt', op ongeveer honderdvijftig meter van hem vandaan. Hij haaste zich naar het locket. "Gaat het, mevrouw? Ik zag wat er net gebeurde, de man is weg, hij is weggelopen in die richting." Hij wees naar rechts van hem, naar de duisternis, weg van het station. "Hij zei dat hij weg moest, en zijn ticketje is door de wind meegenomen." De dame keek op. "Oh. Maakt niet uit. Ik ben oke, dankje." Hij glimlachte. Net op dat moment besefte hij dat hij zijn piercings nog in had, maar zijn bein kalmeerde hem door te zeggen dat hij een sjaal tot aan zijn neus aan had gehad. "Nog veel plezier vanavond, miss." Hij groette haar, en liep weg, terwijl zijn vingers zich om het papier van het ticket krulde, in de zak van zijn hoodie.

Devin liep het perron op, waar de koude wind meteen in zijn gezicht sloeg, en in zijn vel beet. De wind sneed, ze was koud en deed pijn, maar hij liep dapper door, en nam plaats op een bankje, waar hij zijn rugzak op zijn knieën plaatste, en in zijn hoodie wegzakte. Hij zette de kap op, en hield zijn handen in de zak op zijn buik. Het licht knipperde, het ging niet uit, maar werd feller en donkerder. Niet op dit uur .. spookte door zijn hoofd, maar hij concentreerde zich verder op de trein die voorbij kwam. Nee, niet de zijne. Dev hees zijn benen de bank op, en trok ze in kleermakerszit, terwijl hij zo bleef wachten op de trein.

+Voila alsjeblieft, een open einde xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn za okt 25, 2014 7:42 pm


Hij voelde de blik van velen over hem heen glijden. Jeremy slenterde wat door de straten heen. Een kille blik lag in zijn zwarte ogen, maar die waren niet te zien door zijn zonnebril. Hij had de muts van zijn lange zwarte jas over zijn blonden haren heen getrokken kauwde verveeld op een stuk kauwgom. Hij had zijn handen in de zakken van zijn jeans gestopt en in zijn oren waren twee oordopjes geplugd waar heavy metal door heen denderde. Hij was er sterk van overtuigd dat de mensen rondom hem ook de muziek konden horen, maar had hij er moeite mee? Nee. Deed hij er iets aan? Nee. Als iemand er moeite mee had hoorde hij het wel en dan kon hij garanderen dat het niet veel goeds zou beloven. Jeremy was immers één van de weinige Warlocks die de kracht van de duisternis had gekregen bij zijn geboorte. Op zijn dertiende begon hij zijn krachten te ontwikkelen. Zijn ouders probeerde hem ervan te stoppen en probeerde hem met licht te koppelen, maar dat moesten hun met de dood te bekopen. Ironisch, niet? Alles en iedereen ging om hem heen dood als hij er aandacht aan gaf. Nou ja, eigenlijk meer als hij zijn kracht op hen uitvoerde. Op zijn dertiende was hij weg gegaan van huis. Hij hoefde niet aan te kloppen bij familie leden of vrienden, nadat hun hadden gehoord wat er was gebeurd hadden ze niet getwijfeld om Jeremy aan zijn lot over te laten. Het boeide Jeremy maar weinig. De afgelopen vier jaar heeft hij zijn krachten sterk ontwikkeld en heeft hij niemand anders nodig dan zichzelf. Hij kon het prima redden en had het heerlijk naar zijn zin.

Jeremy hielt halt voor een groot uitziend gebouw waar hij vanuit ging dat het een treinstation was. Hij was al ver gerezen. Heel Kaechan al door. Hij kwam immers uit Griffenbeach, daar waar hij zou worden opgegroeid als één van de vele warlocks. Hij spuugde zijn kauwgom op de grond en liep vervolgens het gebouw door. Hij deerde zich er niet aan om een ticket te kopen en liep rechtstreeks richting de treinsporen. Als hij er problemen mee zou krijgen zouden er doden vallen. Eenmaal bij de sporen aan zijn gekomen keek Jeremy kort rond. Verveeld zoals gewoonlijk. Hij moest eens wat plezier krijgen in het leven, het was veels te saai allemaal. Jeremy zijn blik gleed over een donker gekleden jongen. Jeremy grijnsde lichtjes, waarna hij richting het bankje liep en naast de jongen plaats nam. Hij schonk verder geen blik waardig aan de persoon. Naast het bankje stond een boom die al bladeren aan het verliezen was. Het was een kleine boom die nog niet op zichzelf kon staan en werd ondersteund door twee palen. Jeremy trok eens wenkbrauw op. Hij zette zijn zonnebril af en drukte deze in zijn jaszak. Ook deed hij zijn muts af en deed hij zijn oordopjes uit. Kort keek hij weer naar de jongen. "Is het niet leuk..," begon Jeremy met praten. Hij richtte zijn blik inmiddels weer op de boom. Hij legde een hand op de stam van de boom. Hij deed zijn ogen kort dicht en daarna weer open. De boom begon in een korte tijd snel te verouderen. Alle bladeren vielen naar beneden en een kleurloze en levenloze stam bleef over. "hoe snel de dood kan komen?" vroeg Jeremy nu aan de jongen en maakte hiermee zijn zin af.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn zo okt 26, 2014 10:28 am
Hij voelde dat de blik van een persoon over hem gleed, en hoorde daarna ook voetstappen over het bijna verlaten perron galmen. De bank bewoog een beetje, wat erop duidde dat de jongen naast hem was komen zitten op de bank. Hij merkte dat de ander zijn blik op iets anders gericht had, want zijn blik rustte in ieder geval niet eer op Devin. De zwartharige jongeman hoorde de jas van de ander ritselen, maar keek niet op of om naar het geluid. De blik rustte weer op hem. "Is het niet leuk..," Devin keek niet op, maar luisterde gewoon naar het geluid van de stem. Hij vond het niet de meest aangename stem die hij al gehoord had, maar het kon ermee door. Devin draaide zijn hoofd naar de jongen toe, die zijn blik op een klein boompje had gericht, en zijn hand tegen de stam geplaats had. Hij zag dat de ander zijn ogen even dicht deed, en daarna weer open. De boom verouderde, precies, en Dev trok verbaasd zijn rechterwenkbrauw een beetje op, terwijl hij weer langs zijn lippen likte. Een voor een zag hij dat de bladeren bruiner werden en de grond op vielen, terwijl de stam kleurlozer werd, doder. De stam bleef levenloos en kaal achter, terwijl Devin een rilling over zijn rug voelde kruipen. "Hoe snel de dood kan komen?" vervolgde de jongenman zijn zin. De twintiger wreef zijn schouderlange haar een beetje naar achter, en staarde de jongen die de boom vermoorde aan. Warlock. Hij kreeg een onaangenaam gevoel in zijn maag, maar bang was hij niet. Devin stond recht, en keek de jongen aan.


"Ik weet niet wie je bent," zei hij. "Ik weet niet wat je wilt," Devin liep korter naar de blonde jongen toe, en boog zich een beetje voorover, vermits de ander nog zat. "Maar als je leven je lief is, probeer dan niks op mij zoals je deze boom vermoorde, ja?" De uitgesloten jongen van de Olson familie ijsbeerde even met zijn handen in zijn hoodie, gerustgesteld door het papier dat in zijn vinger sneed, en liep daarna weer naar de bank om terug plaats te nemen. Een Warlock met donkere ogen kon niets goed betekenen. "Met wie heb ik het 'genoegen'?" vroeg Devin hem, op licht sarcastische toon.

+Hoop dat je er wat mee kunt D:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn zo okt 26, 2014 12:47 pm

Jeremy liet zijn blik nog eens over de boom glijden. Yup, daar zat geen leven meer in. Zijn blik gleed al snel af naar de jongen waar hij naast was gaan zitten. Hij was benieuwd naar zijn reactie. Het was altijd leuk om anderen de stuipen op het lijf te jagen, maar dit keer leek dat niet het geval te zijn. Nee de jongen bleef behoorlijk rustig. Jeremy kon wel een beetje zenuwachtigheid merken bij hem, maar hij begon niet als een keukenmeid te gillen. Jeremy grijnsde lichtjes bij die gedachtes. Dat zou toch wat zijn als een volwassen man opeens zo begon te gillen. Hij gokte er tenminste erop dat de jongen ouder was dan Jeremy en dus boven de 18 wat volgens de wet hem een volwassenen maakte, maar in hoeverre hij in gedrag volwassen was merkte Jeremy snel genoeg. De jongen wreef wat haar naar achter. Jeremy keek kort naar het lange zwarte haar. Hij kreeg de neiging om te gaan fronzen, maar opdat moment stond de jongen op. Jeremy bleef rustig zitten en leunde achterover op de bank. De jongen stond recht voor Jeremy en keek hem aan. Er was weinig emotie af te lezen van zijn gezicht. Jeremy was benieuwd wat er zou komen. "Ik weet niet wie je bent," begon de jongen. "Ik weet niet wat je wilt," ging hij verder en zetten een paar stappen richting Jeremy en overbrugde zo de afstand tussen hen twee. De jongen boog iets naar Jeremy toe. "Maar als je leven je lief is, probeer dan niks op mij zoals je deze boom vermoorde, ja?" eindigde de jongen en ijsbeerde vervolgens. Jeremy grinnikte eens en liet een haar door zijn donkerblonden haren heen gaan. "Ik zal kijken wat ik voor je kan doen," reageerde Jeremy erop. Hij zou de jongen niet meteen vermoorden, maar kon hem ook niet beloven dat hij er ongedeerd af kwam. Jeremy had zin in plezier en dat kreeg je niet als je alles en iedereen vermoordde, dus besloot hij om zich in te houden en de jongeman te laten leven. De jongen was inmiddels weer tot rust gekomen en had weer naast Jeremy plaats genomen. Jeremy gokte erop, dat de jongen wel wist in hoeverre hij gevaar zou lopen als hij het verkeerde zei tegen Jeremy, maar de manier waarop de jongen rustig was sprak hem wel aan. Jeremy vond het wel fijn om een keer niet een schreeuwende trien naast hem te hebben. Waarom denk je dat hij de hele tijd metal luistert? "Met wie heb ik het 'genoegen'?" vroeg de jongen met een licht sarcastische toon. Jeremy richtte zijn blik weer op de jongen en keek die met een lichte grijns aan. "Jeremy Suthcliff is de naam," stelde Jeremy zichzelf voor. Hij keek kort eens naar zijn handen waar hij net nog letterlijk de dood uit had geproduceerd. "Jeremy dus," herhaalde hij eens om te voorkomen dat de jongen dacht dat hij hem met zijn hele naam aan moest spreken. "En wie is deze leuke jongen naast mij? " vroeg Jeremy nu op zijn beurt. Ook bij hem droop het sarcasme van zijn woorden af. Hij kon het dan ook niet laten om even te grijnzen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn zo okt 26, 2014 2:36 pm
Devin wist niet goed wat hij kon verwachten van de jongere persoon, vermits het eerste wat hij van hem zag niet extreem positief was, het was niet echt iets wat je graag als eerste te zien krijgt als je een nieuw persoon ontmoet. Maar langs de andere kant zat de jongen er juist interessant uit, met zijn blonde haar, donkere ogen, en de tattoo op zijn hand (als het een tattoo is, Devin kon het niet goed zien in de donkerte, het kon evengoed henna zijn) Hij schatte de jongen rond de achtien, maar uiterlijk kon bedriegen, meiden met tien kilo make-up zagen er ook gauw zestien uit, terwijl ze tien waren. Dat de jongen grinnikte en een hand door zijn haar liet gaan, irriteerde Devin net zo fel als dat het hem geïnteresseerd deed toekijken. Hij had ook nog nooit iemand een boom zien vermoorden, het klonk ook zo vaag, wie ziet er nu ooit in zijn leven een bomenmoordenaar. Als hij nu niet persee de trein had moeten hebben, had hij nooit deze rare ontmoeting gehad. Maar daar was het nu te laat voor. "Ik zal kijken wat ik voor je kan doen," reageerde de jongen, en Devin wierp een blik op zijn mobiel. Hij zat hier nog minstens een kwartier tot twintig minuten voordat zijn trein kwam, en dat betekende dat hij ook nog zo lang met de jongen opgescheept zat. Tenzij dat hij mee de trein op ging, dan waren ze nog minstens anderhalf uur samen. "Jeremy Suthcliff is de naam," De jongen die zichzelf als Jeremy had voorgesteld, grijnsde weer. "Jeremy dus," Devin rolde zijn ogen om, hij was echt wel slim genoeg om te beseffen dat het Jeremy was en niet Jeremy Suthcliff. De naam pastte de jongen net zo fel als het vloekte met zijn gelaat, dus eigenlijk pastte de naam hem perfect. "En wie is deze leuke jongen naast mij?" Sarcasme. Zo veel sarcasme. Als sarcasme eenvloeistof was, zou de jongen in zijn woorden verdronken zijn. De grijns die hij nog erachter plakte, maakte het geheel compleet. Sarcasme met een grijns. Devin staarde hem even aan, en beet op zijn lip, omdat hij eigenlijk zijn naam onbekend wou houden, maar acht wat maakte het uit. Handen schudden zou hij in geen geval. Hij raakte die moordenaarshanden niet aan. "Devin Olson." Hij voelde hoe de wind opnieuw in zijn wangen begon te snijden, maar hij was er nu al gewoon aan. "Devin dus." deed hij Jeremy na, en greens heel kort, meer voor zichzelf dan voor de ander. "Maar mensen noemen me liever Dev," De donkergeklede jongen staarde over het perron. Of Devy herrinerde hij zichzelf. Snel zette hij dat uit zijn hoofd. Nee, nee.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn zo okt 26, 2014 7:30 pm

De jongen had hem een 'waarschuwing' gegeven, in hoeverre het een waarschuwing kon zijn. Immers was Jeremy echt wel krachtig genoeg om zichzelf te beschermen. Als hij makkelijk dood te krijgen was, leefde hij nu niet meer. Er waren meer mensen geweest die het hadden geprobeerd, maar nog elke keer was hij de enige die er leven vanaf was gekomen. Jeremy vond het vermakelijk hoe de jongen hem had gewaarschuwd en schonk er verder geen acht meer aan. De jongen vroeg hem vervolgens naar zijn naam. Ook daar deed Jeremy niet moeilijk over en hij gaf zijn volle naam. Om de jongen een beetje dom voor te doen voegde hij eraan toe dat hij hem Jeremy mocht noemen. Jeremy hield ervan om anderen te kleineren. Om ze onder hem te plaatsen. Zo zag het er immers uit in Jeremy's zijn ogen. Vrienden had hij niet en hoefde hij niet. Hij vertrouwde niemand en als mensen slim waren vertrouwde ze hem ook niet. Hij zal doen waar hij zin in had en dacht er niet aan wat anderen ervan zouden vinden. Het was een heerlijk leven wat hij had en hij ging er zeker nog lang mee door. Op zijn beurt vroeg Jeremy naar de naam van jongen. Meteen antwoord kreeg hij niet. De grijns rond Jeremy's lippen vervaagde. Ging hij geen antwoord geven? Hij zag hoe de jongen op zijn lippen beet. Jeremy fronste eens. Als iemand je naam vraagt, kan je toch de vraag weder verwachtten? Of was hij nou zo anti-sociaal dat hij het helemaal verkeerd zag. "Devin Olson." stelde de jongen zich uiteindelijk dan voor. "Devin dus." herhaalde Devin zichzelf op zijn beurt. Jeremy grijnsde eens licht, terwijl er een briesje opstak. Jeremy deerde zich er niet aan en keek weer naar voren. "Maar mensen noemen me liever Dev," Kort keek Jeremy Devin weer aan, waarna hij naar het spoor voor hem keek. "Devin he.." mompelde Jeremy haast onhoorbaar. Een korte stilte viel tussen de twee. Jeremy liet zijn blik glijden naar de overkant van het perron. Een man zat er stomdronken met nog een fles wijn in zijn hand. Oh wat had Jeremy zin om die het leven te ontnemen, maar toch hield Jeremy zich in. Hij moest immers daarvoor moeite doen en hij had vrij weinig zin om moeite te doen daarvoor. Hij keek Devin weer aan. "Waar gaat de reis heen, Devin?" sprak Jeremy en zijn toon lag een beetje op de toon van zijn naam. Niet spottend of sarcastisch, daar lag de toon nou eenmaal op. Jeremy zelf had nog geen flauw benul waar hij heen zou gaan. Hij wist vrij weinig van dit gebied, dus wat meer erover leren kennen kon geen kwaad.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn ma okt 27, 2014 8:35 pm
"Devin he.." Devin haalde zijn rechterschouder op, en knikte. "Waar gaat de reis heen, Devin?" De jongen hief zijn blik op naar Jeremy, en kek die even kort aan voor hij zou antwoorden, vermits de jongen misschien met het antwoord zou lachen. Wat maakte dat nou weer uit, hij interesseerde zich niet voor wat andere dachten, en al zeker niet voor wat mensen als Jeremy zouden denken. "Rond," een waterige glimlach verscheen op Dev's gezicht, en hij trok zijn handen verder terug in zijn hoodie, en keek de blondharige jongen aan. "Mijn eindbestemming is hier." hij knikte wat naar het perron voor hem, en staarde naar de overkant, waar een dronken man zat, en die Jeremy vast ook al omgemerkt had. Devin zou eerst zijn zijn vervoledigen, maar dan ging hij toch echt wel op een paar SMS'n antwoorden, alles om even van zijn 'vriend' Jeremy af te zijn. "Ik ga gewoon rond, tot waar de trein stopt, en dan kom ik terug naar hier, nadat ik van trein ben overgestapt. En, op het einde, waar de trein stopt, wacht iemand op me die ik in eeuwen niet meer gezien heb." Hij werd even stil toen hij aan zijn iets jongere vriend Ghost dacht, en hij voelde de tattoo branden, die ze hadden. Mensen vonden het geschift, maar Devin had een tattoo van Ghost, niet in detail uitgewerkt, eerder gewoon uit zwarte lijnen en vakken, en Ghost had een van hem.
Nu greep Devin zijn mobiel en opende de laatste SMS met Ghost.
>"Trein zal er zo zijn hopelijk"
SMS'te hij naar zijn beste vriend, en keek naar Jeremy. "Nog meer vragen, Jeremy?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn ma okt 27, 2014 9:02 pm


Jeremy had wel zin in wat plezier, maar het was behoorlijk om dat plezier los te peuteren bij zijn nieuwe 'vriend' Devin. Oftewel Dev. Jeremy vroeg hem naar zijn eindbestemming, maar veel bijzonders bleek dat ook niet te zijn. "Rond," sprak de jongen met een waterige glimlach. Jeremy keek hem kort droog aan. Met een blik van heb-je-wel-een-leven? Wat best ironisch was aangezien Jeremy het weinig scheelde of iemand een leven had, aangezien hij die snel kon ontnemen. Devin zetten zijn handen verder in zijn hoodie en keek Jeremy aan. Jeremy fronste licht en wachtte nog op een uitleg. "Mijn eindbestemming is hier." zei Devin en knikte naar het perron. Opnieuw viel Jeremy's blik op de dronkaard, maar ging al snel weer terug naar Devin. "Ik ga gewoon rond, tot waar de trein stopt, en dan kom ik terug naar hier, nadat ik van trein ben overgestapt. En, op het einde, waar de trein stopt, wacht iemand op me die ik in eeuwen niet meer gezien heb." legde Devin uit. "Wow," reageerde Jeremy droog en keek naar voren. "Ik had je niet gezien als een persoon die eeuwen oud was." Geen grijns of iets was te zien op Jeremy's gezicht. Devin haalde zijn telefoon tevoorschijn en begon een SMS te versturen. Jeremy gaf er geen aandacht aan, maar begon zich wel langzamerhand te irriteren aan de dronkenman die nog steeds aan de andere kant van het perron zat. Iets wat ook logisch was aangezien er nog geen trein was langs gekomen. "Nog meer vragen, Jeremy?" hoorde hij Devin vragen. Jeremy schudde zijn hoofd. Verveeld stak hij een arm uit en oefende hij zijn krachten uit op de dronken man. De man begon 'opeens' te schreeuwen van de pijn en viel neer op de grond. Het geschreeuw ging echter al snel over in een zacht gepiep en het leven werd uit de man gehaald. Jeremy liet zijn hand weer zakken en luisterde in alle rust naar het geschreeuw van mensen om hem heen en om de ,inmiddels, doden man heen. Altijd leuk om te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn di okt 28, 2014 11:54 am
"Wow," Devin had duidelijk iets dom gezegd, in ieder geval, het klonk toch alsof Jeremy dat vond, aan zijn droge toon te horen. "Ik had je niet gezien als een persoon die eeuwen oud was." Geen lach, geen grijns, en Devin rolde zijn ogen om. "Damn dude, bij wijze van spreken." De zwartharige jongen merkte dat de jongere jongen naast hem de hele tijd over het perron naar de overkant keek, naar de dronken man. Het viel wel op, en eigenlijk amuseerde het Dev wel, iemand die een ander in twee seconden kan doen sterven, ergerde zich aan een dronken man aan de overkant van het treinstation. Het was niet dat de man plots de rails ging oversteken om Jeremy lastig te gaan vallen, maar goed. Nadat hij aan de blonde jongeman had gevraagd of hij nog vragen voor hem had, schudde die zijn hoofd, en stak zijn arm uit naar de man, aan de overkant, en Devin trok verbaasd zijn wenkbrauw op. De man aan de overkant begon te schreeuwen en viel neer op de grond, wat Dev zijn wenkbrauw hoger deed optrekken. Het geschreeuw werd gepiep, heel zacht, en werd tenslotte overstemd door schreeuwende mensen die op dit late uur zich nog om de man bekommerden. "Moordenaar." Hij trok zijn blik van de dode man weg, en richtte zijn ogen op Jeremy. Hij wist niet of het wel zo goed was dat hij wist dat meneer Suthcliff iemand vermoord had. Zijn mobiel piepte en trilde kort, maar Devin bleef gewoon lichtelijk verbaasd naar de blondharige jongen kijken. Licht scheen op diens gezicht, en de oudere jongeman besefte dat zijn trein het station binnen reed, dus stond hij op, en greep zijn rugzak, terwijl hij een stap van Jeremy weg deed. De trein gleed over de sporen en bleef tenslotte stilstaan, waarna de deuren opende en er een stuk of vijftien mensen uitstapten. Een koppeltje, een oude dame, iemand die duidelijk van een vrijgezelenfeestje kwam, en nog een paar doorsnee personen. Devin liep naar de trein toe, en keek naar Jeremy. Uhm .. "Ga je mee, of blijf je daar zitten op het leven uit dat dametje te halen?" Hij zette een voet in de trein en gebaarde dat ze de deuren nog niet dicht konden doen. Hij wachtte op Jeremy's antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn di okt 28, 2014 4:21 pm


"Damn dude, bij wijze van spreken." reageerde Devin op Jeremy. Jeremy grijnsde wat. Natuurlijk wist Jeremy dat hij dat zo bedoelde, maar hij kon er wel plezier mee beleven op deze manier. Ondertussen had Jeremy zijn hand uitgestoken en vermoordde hij de dronkenman aan het andere kant van het spoor. Deed hij omdat hij hem lastig viel? Nee. Omdat hij zich aan hem irriteerde? Misschien een beetje. Maar hij deed het vooral omdat hij zich gewoon verveelde en het nog altijd leuk vond hoe mensen erop reageerde. Ook al was het behoorlijk laat, alsnog waren er genoeg mensen die na de man heen snelde en hem probeerde te redden, terwijl ze daarvoor nauwelijks naar hem omkeken. Leuke mensen. Altijd hetzelfde liedje. "Moordenaar." hoorde Jeremy naast hem. Jeremy keek naar Devin om die hem verbaasd en met een opgetrokken wenkbrauw aankeek. Jeremy moest moeite doen om niet in lachen uit te barsten. Ja dat was nou een reactie die hij graag vaker had. Hij keek Devin aan met twinkelende ogen. "You got a problem with it?" sprak Jeremy. Als dat zo was en Devin was bereid om tegen hem in te gaan, dan was het einde liedje Devin. Altijd leuk om zoveel macht te hebben over iemands leven. Jeremy wist dat hij niet dit kon doen bij alle mensen. Immers waren er Warlocks die de kracht van licht bezaten en die konden andere genezen en heel soms hadden die ook anti-demon krachten. Wat kort gezegd betekende dat ze Jeremy konden 'verzachten', om het lief te houden. Een licht verbrak de duisternis genaamd 'nacht' en liet Jeremy opkijken. Een trein reed het station binnen en deed Devin opstaan. Hij pakte zijn rugzak en liep richting de trein. Een paar mensen kwamen eruit, maar niks bijzonders. Jeremy bleef rustig zitten totdat de trein was leeg gelopen, waarna zijn blik ging naar Devin. "Ga je mee, of blijf je daar zitten op het leven uit dat dametje te halen?" Jeremy grijnsde, maar stond op en liep de trein binnen. What a true gentleman ging het kort door Jeremy's hoofd heen. Ook al had Jeremy het leven uit een man getrokken, nog steeds was Devin nog niet weg gerend als een gillende keukenmeid. Jeremy keek Devin aan. "Dus Dev, heb je nog bijzondere dingen mee gemaakt?" vroeg Jeremy en probeerde zo een 'gesprek' aan te knopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn wo okt 29, 2014 11:34 am
"You got a problem with it?" zei Jeremy, maar op dat moment was Devin naar de trein gegaan, terwijl hij zich voornam dat hij later op de zin van Jerry terug zou komen. Dat de jongen zijn wenkbrauw opgetrokken had, had hij al niet meer gezien. Nu stond hij ongeduldig te wachten op de blonde gozer nu me de trein op ging of niet.

Devin zag dat Jeremy grijnsde om wat hij zei, en daarna ging hij de trein binnen, na de jongere man. Devin liep de wagon in, en nam plaats op één van de zetels/banken, waarna hij zijn rugzak op de tafel gooide. "Dus Dev, heb je nog bijzondere dingen mee gemaakt?"  Devin knikte, maar zag niet in waarom hij zou praten over zijn vader, die gestorven was, of over zijn moeder, of .. Of .. Zo kon hij nog we leven doorgaan. Een plotse schaduw kwam tevoorschijn, en de zwartharige jongen keek op, naar de man die hun kaartje kwam bekijken. Dat die man nog echt gontroleerde om bijna middernacht. "Hallo, heren, mag ik jullie kaartje zien?" Devin toverde zijn kaartje verveeld tevoorschijn en hoorde hoe de man er een gaatje in knipte. "En zijn ticket?" Devin staarde de man aan, die op Jeremy keek. "Durrft u nu serieus aan de kroonprins van Weä vragen of hij een ticketje bij heeft?" Hij trok verbaasd een wenkbrauw op naar de conducteur, die zijn hoofd stotterend begon te schudden. "N .. Nee natt- .. Natuurlijk niet! Het spijt me, hoogheid,"
zei hij tegen Jeremy, en Devin rolde zijn ogen om. "Ga weg, alstublieft, u verstoorde ons gesprek." De conducteur haastte zich weg, maar Devin riep hem terug. "Zorg dat we whiskey krijgen, wil je?" De man schudde zijn hoofd, maar Dev onderbrak hem, en knikte ja. "Ja, we zijn oud genoeg, hup hup." De man liep weg, en kwam even later terug met twee glazen whiskey, en hij zette de fles op tafel. "Goed. Danku, vaarwel." De man knikte, en verdween.

"Zo, Jeremy," grijnsde hij naar 'de kroonprins van Weä'. "Je rijdt nu wel op de kosten van een kroonprins hoor." Devin had dit alles gedaan omdat hij niet wou dat Jerry het leven uit de man zoog, en even liegen was ook altijd leuk. Snel zette hij op een rij wat hij al niet had gedaan vandaag: Gestolen, en gelogen, plus iemand die geen whiskey mag, whiskey geven. Goed. Zag er goed uit.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn wo okt 29, 2014 9:32 pmEenmaal in de trein probeerde Jeremy opnieuw een gesprek aan te knopen met Devin. Jammer genoeg negeerde Devin hem totaal. Jeremy kon er wel om grijnzen. Leuk hoe mensen hem begonnen te negeren. Het was logisch, aangezien hij totaal niet te vertrouwen was en eigenlijk boeide het hem weinig of Devin echt wat bijzonders had mee gemaakt; hij wou alleen wat plezier hebben. Toen Devin hem geen antwoord gaf, was Jeremy dus van plan om een nieuw iemand een slachtoffer te maken, maar toen verscheen plots een schaduw voor de twee. Jeremy keek op en zag dat het de conducteur was. Hij grijnsde. Dit zou leuk worden. "Hallo, heren, mag ik jullie kaartje zien?" sprak de conducteur, niet wetend hoeveel gevaar hij liep. Jeremy liet zijn blik varen naar Devin die braaf een kaartje tevoorschijn hield en die aan de conducteur gaf. De conducteur knipte er een gaatje in en richtte zich vervolgens op Jeremy. Nou ja, ongeveer. "En zijn ticket?" vroeg de conducteur, natuurlijk wachtend op een kaartje van Jeremy. Ja. Dat ging niet gebeuren. Jeremy wou zijn hand alweer opsteken om een nieuwe moord te plegen, maar Devin stak daar een stokje voor. "Durft u nu serieus aan de kroonprins van Weä vragen of hij een ticketje bij heeft?" vroeg Devin verbaasd aan de conducteur. Jeremy keek wat verbaasd naar Devin, maar vervolgens verscheen er alweer een amusante grijns rond zijn lippen. Zijn blik ging naar de conducteur die niet wist wat hem overkwam. "N .. Nee natt- .. Natuurlijk niet! Het spijt me, hoogheid," reageerde de conducteur. Jeremy grijnsde eens wat breder. Hoe amusant. Hij keek weer naar Devin. Een slimme jongen was het zeker."Ga weg, alstublieft, u verstoorde ons gesprek." Jeremy keek de conducteur na, terwijl hij weg liep, maar hij werd al snel weer terug geroepen door Devin. Kennelijk hield hij om nog even verder te gaan met zijn toneelstukje. "Zorg dat we whiskey krijgen, wil je?" De conducteur durfde nog nee te schudde, maar Devin knikte ja. "Ja, we zijn oud genoeg, hup hup." De conducteur had niks meer in te brengen en kwam even later terug met twee glazen whiskey. Jeremy grijnsde nog wat breder. Hier kon hij zeker wel aan wennen. Normaal kreeg hij ook wel wat hij wou, maar daarvoor moesten altijd doden vallen. Zonden toch. "Goed. Danku, vaarwel." En de man liep weer haastig weg. Jeremy grinnikte eens, waarna hij een hand wikkelde om het glas whiskey. "Zo, Jeremy," begon Devin nu tegen hem. "Je rijdt nu wel op de kosten van een kroonprins hoor." Jeremy grinnikte eens. "Dat heb je slim aan gepakt, maar betekend dit dat je dan mijn 'butler' bent?" vroeg Jeremy en keek hem met een scheve glimlach aan. Gulzig nam hij eens een slok van de whiskey.

Kort keek Jeremy naar buiten terwijl de trein vaart maakten, maar toen besefte hij dat hij weinig kon zien aangezien het donker was en het licht in de trein zijn eigen reflectie reflecteerde. Jeremy richtte zijn blik daarom maar weer op Devin. "Dus.. Jij gaat vanaf nu leuke verhaaltjes verzinnen zodat ik geen mensen vermoord?" vroeg Jeremy met nog steeds de scheve grijns rond zijn lippen. Hij vond het leuk hoe Devin het speelde. Ja dat zorgde ervoor dat Jeremy wat tijd kon doden en het niet eens hoefden te besteden aan mensen te beroven van het leven. Jeremy nam nog eens een paar flinke slokken van de whiskey. Kon hij goed tegen alcohol? Not at all. Heerlijk om te doen wat niet goed voor je was. Hij keek Devin aan. Ja hij zo nog voor veel leuke dingen zorgen. "Ik denk dat ik nog wat langer bij je rond blijf hangen," zei Jeremy en knipoogde eens naar Devin, waarna hij opnieuw grinnikte en het glas whiskey opdronk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn do okt 30, 2014 7:33 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Dat de jongen hem verbaasd aan keek toen hij begon te praten over de kroonrpins van Weä. Jeremy keek hem verbaasd aan, maar na een tijd zag Devin dat hij een geamuseerde grijns op zijn gezicht had gekregen. Toen de man de whiskey gebracht had, had Dev hem 'hartelijk' bedankt, en gezegd dat hij weg moest gaan. De zwartharige jongen nam zijn glas whiskey, en nam een slok. Dat mensen altijd zeiden van 'oh je moet het in kleien slokjes doen, heb je meer plezier van!' interesseerde hem niet, twee slokken en zijn glaasjes waren wel leeg. Hoe sneller je dronk, hoe meer je kon drinken, dacht hij maar. "Dat heb je slim aan gepakt, maar betekend dit dat je dan mijn 'butler' bent?" Devin grijnsde. "Net niet, Jeremy," zei hij, en schonk zijn glas al opnieuw vol, vermits hij het al leeg gedronken had.

Devin was op zijn mobiel aan het kijken, tot de stem van de blonde jongen hem op deed kijken, en hem zijn mobiel uit deed duwen en wegsteken. "Dus.. Jij gaat vanaf nu leuke verhaaltjes verzinnen zodat ik geen mensen vermoord?" vroeg de jongen met een scheve grijns. "Ik denk dat ik nog wat langer bij je rond blijf hangen," zei Jeremy, en knipoogde, waarna hij grinnikte en van zijn glas leegdronk. "Ik verzin verhaaltjes wanneer ik dat nodig vind," zei Devin, en nam zelf nog een slok. Hij schoof de fles naar Jeemy, met een vragende blik in zijn ogen. "Blijf zolang hangen als je wilt. Uiteindelijk verlaat je me wel," grijnsde de zwaryharige jongen. "Als ik ergens alleen in een hoek van het perron levenloos achterblijf." Hij maakte een grap, maar besefte dat het misschien riskant was om van deze soort grappen te maken.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn do okt 30, 2014 9:06 pm

Aangezien Devin Jeremy een kroonprins had genoemd vond Jeremy het wel zo eerlijk dat Devin dan zijn butler mocht zijn. Devin kon het zien als een grote eer. Jeremy grijnsde bij die gedachtes. Yeah right. Hij een kroonprins zijn? Het verbaasde Jeremy dat de conducteur het had geloofd. Jeremy vroeg Devin of hij dan zijn butler was. "Net niet, Jeremy," reageerde Devin. "Jammer," reageerde Jeremy en grinnikte eens. Net zoals Jeremy was Devin niet iemand die zuinig aan deed met de whiskey. Devin had ook al zijn glas binnen een paar slokken leeg en her-vulde zijn glas ook weer. Jeremy dacht weer terug aan het verhaal van de kroonprins en richtte zijn blik weer op Devin. Hij vroeg hem of hij nou elke keer weer een verhaal ging verzinnen als hij van plan was om iemand te vermoorden. "Ik verzin verhaaltjes wanneer ik dat nodig vind," reageerde Devin erop en schoof de whiskey naar Jeremy toe. Jeremy grijnsde eens en vulde zijn glas weer met whiskey. Hij nam er een gulzige slok van, waarna hij zich weer richtte op Devin. Dan bleef hij nog wel even gezellig bij Devin. Het was zeker amusant als mensen anderen gingen beschermen door middel van leuke sprookjes verzinnen. Het was clever en het zorgde ervoor dat Jeremy langer bij hem wou blijven om te kijken wat voor interessants eruit zou komen. "Blijf zolang hangen als je wilt. Uiteindelijk verlaat je me wel," grijnsde Devin. Hij was kennelijk erg zeker van zijn zaak. Het liet Jeremy zijn wenkbrauw fronsen. "Als ik ergens alleen in een hoek van het perron levenloos achterblijf." Jeremy grinnikte eens en dronk zijn glas whiskey weer leeg. "Zeker zeker..," mompelde Jeremy. Lichtte blosjes vormde op zijn wangen. Ja de alcohol begon zijn werk te doen en Jeremy kon verdomd slecht tegen alcohol. Maar hij was te koppig om te stoppen met de whiskey, daarom schonk hij zichzelf nog een nieuw glas vol. "Ik zou immers diegene zijn de je zal vermoorden," sprak Jeremy en keek Devin aan. "Dat is een belofte, mijn vriend," sprak Jeremy en grijnsde. Hij beloofde het echt. Vroeg of laat ging hij Devin vermoorden. Hij wist het vrijwel zeker. Er moest wel iets heel bijzonders gebeuren wou het zo zijn dat Devin door iets anders dood werd gemaakt dan Jeremy. Na. Dat zou niet gebeuren. Jeremy bleef met die grijns op zijn lippen zitten en keek naar het glas whiskey. "Ik heb mijn ouders vermoord," sprak Jeremy en bleef Devin nu met een grijns aankijken, terwijl hij lichtjes begon te lachen door de vele alcohol die in zijn lichaam was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn vr okt 31, 2014 7:19 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

"Jammer," grinnikte die, toen Devin zei dat hij geen butler ging spelen. Nadat hij de whiskey naar Jeremy geschoven had, zag hij hoe die zijn glas vulde, en er een slok van nam. Jeremy fronste zijn wenkbrauwen toen Devin zei dat hij hem uiteindelijk wel achter liet, maar toen hij zijn zin vervolgde, begon de blonde jongen te grinniken. "Zeker zeker..," mompelde hij, en Devin kon zien dat er een blos op zijn wangen kwam. Jeremy kon duidelijk niet goed tegen alcohol. Maar hij schonk nog een glas in, wat dit keer Devin deed fronsen. Wat het wel verstandig om een moordenaar zoveel te laten drinken? "Ik zou immers diegene zijn de je zal vermoorden," Hij keek Devin aan, die net een slok van zijn whiskey nam. "Dat is een belofte, mijn vriend," Jeremy grijnsde, en de toon waarom hij het zei deed hem licht huiveren vermits hij echt geloofde dat dit een belofte geweest was. Jeremy bleef met een licht op zijn lippen zitten, en hij keek naar zijn glas. "Ik heb mijn ouders vermoord," Met nog steeds de grijns op zijn gezicht keek hij Devin aan, die hoorde dat de jongere man begon te lachen. "Ik had niet veel minder verwacht," antwoorde hij kalm, en keek Jeremy aan. "In mijn ogen zijn mijn ouders dood. Mijn vader zowieso. Want hij was een idioot, en stierf aan een overdosis. Mijn moeder .. Geen idee. Waarschijnlijk vermoord door een van mijn vader's drugsvriendjes." Devin nam een slok, waarna hij de fles nam, en even naar het ding keek. Urg. Alcohol deed hem aan zijn vader denken. Zijn liefde voor de alcohol overheerste zijn liefde voor zijn vrouw en zoon.

© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn vr okt 31, 2014 11:33 pm

Jeremy vertelde met een grijns, haast trots leek het wel, dat hij zijn ouders had vermoord. Het duurde niet lang of hij barstte in lachen uit. Dit kwam voornamelijk door de alcohol. Jeremy had zijn ouders vermoord, dat was een feit, maar het was niet met opzet geweest. Jeremy was in die tijd gewoon zo boos geweest en had zijn krachten niet meer onder controle kunnen houden. Door deze gebeurtenis is hij de persoon geworden die hij nu is. Hij denkt niet twee keer na over het leven van een ander en ontneemt deze dan ook snel. Hij was kil en harteloos. Het maakte hem allemaal niet meer uit. Hij had geen doel in het leven en ging met zijn manier door totdat het geen plezier meer opbracht. Jeremy richtte zijn blik op Devin, probeerde te peilen hoe hij erop zou reageren. "Ik had niet veel minder verwacht," reageerde hij kalm. Jeremy grinnikte wat naar. "Oh really?" sprak Jeremy en keek Devin nog steeds aan. "In mijn ogen zijn mijn ouders dood. Mijn vader zowieso. Want hij was een idioot, en stierf aan een overdosis. Mijn moeder .. Geen idee. Waarschijnlijk vermoord door een van mijn vader's drugsvriendjes." vertelde Devin zijn verhaal over zijn ouders. Jeremy keek hem kort grijnzend aan, waarna hij naar achter leunde en toekeek hoe Devin nog wat whiskey pakte. Dus. Devin had een 'zware' jeugd gehad? Een vader die té veel aan drugs deed. Een moeder die ook in de nesten zat. Ging lekker. Jeremy dronk ook zijn whiskey op en nam een nieuw glas. Zijn ogen begonnen dan ook rode randjes te krijgen als teken dat de alcohol sterk aanwezig was in zijn lichaam. En nee. Dat was niet een goed idee. Jeremy kon niet altijd zijn krachten onder controle houden als hij onder invloed was van alcohol of drugs. Hij had al een paar keer gehad dat hij gewoon wees naar iemand en dat die al op de grond viel. Dus ja. Niet altijd even verstandig. Maar zoals er al eerder was vermeld, dat deed Jeremy weinig. "Ik wil de mensen best voor je vermoorden hoor," bood Jeremy nonchalant aan. Hij kon zich voorstellen dat Devin niet bepaald van de vriendjes van zijn vader hield en Jeremy vond het altijd wel leuk om moorden uit wraak te plegen. Het had net wat meer spanning erin zitten. Jeremy keek Devin met glazige ogen aan, waarna hij een nieuw slok nam van zijn whiskey. Jup. Dit werd leuk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn zo nov 02, 2014 6:09 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

"Ik wil de mensen best voor je vermoorden hoor," zei Jeremy nochalant, en hoe erg hij het ook vond dat zijn zielig hoopje vader dood was, hij moest er wel om grijnzen. "Weet je, vaak ga je het niet van mij horen, maar ik zou het nog niet eens erg vinden." Het baarde Devin zorgen dat Jeremy rode randjes om zijn ogen kreeg, en dat hij glazig keek, maar verder lette hij er niet zo op. Gelukkig hadden ze geen volle fles gekregen, en als Devin en Jeremy beide nog één keer ingoten, was de fles leeg. Bij die gedachte schonk Devin zijn glas weer vol, en kapte het dit keer in één keer leeg. Hij had geen zin meer in praten over zijn ouders, en hij dacht dus na over een gesprekswissel, onderwerp veranderen. De trein leek te vertragen, en Devin kreeg een onaangenaam, maar toch ook aangenaam gevoel in zijn buik. Hij wierp een blik uit het raam, en zag op het perron een jongen staan, handen diep in zijn zakken, en zijn haar weer in twee kleuren. Een deel zwart, een deel wit. Een grijns vormde zich op zijn lippen, en hij keek naar Jeremy. "Tijd om uit te stappen," zei hij, en stond op. "Doe me één plezier, en vermoord hem alsjeblieft niet." Hij wou dat hij Jeremy achter gelaten had op het eerste treinstation, maar ook weer niet. Maar als Jerry Ghost zou vermoorden, zou de hel losbreken. Devin raakte nog even Jeremy's arm aan, voor hij afstapte, niet erop lettend of de blonde jongen mee afstapte. "Als dat Devin Olson niet is, met een derde lippiercing, mijn tattoo klopt nu niet meer!" Een grote grijns vormde zich om Devin's lippen, en hij liep naar Ghost toe, om die in een omhelzing te trekken wat rare blikken opleverde van mensen, maar hij had zijn beste vriend al zo lang niet meer gezien, dat het hem niet interesseerde. "Ghost, echt waar, wauh .." Hij raakte niet uit zijn woorden, maar kon enkel als een idioot glimlachen.

© Isa


+I finally found a pic of the tattoo T-T
Dev/Ricky links, Ghost rechts:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn zo nov 02, 2014 9:43 pmJeremy had Devin hem gezegd dat hij best zijn vader wou vermoorden. Tenminste als het niet te veel werk was. Jeremy was geen huur moordenaar en had dan ook geen zin om hele adressen op te gaan zoeken en als een ninja door de schaduwen heen te bewegen om zijn slachtoffers uiteindelijk te vinden. Jeremy begreep dat hij een goeie huurmoordenaar kon zijn, maar daar zou hij alleen voor kiezen als hij opeens besloot om geld te gaan verdienen in plaats van het te stelen. "Weet je, vaak ga je het niet van mij horen, maar ik zou het nog niet eens erg vinden." reageerde Devin erop. Jeremy grijnsde naar hem. Dat klonk interessant. Misschien zou hij nog eens vragen naar het adres van zijn vader zodat hij het echt kon uitvoeren. Dan vermoorde hij eens iemand die het 'verdiend' had. Een stilte viel en Jeremy keek toe hoe Devin nogmaals zijn glas vulde met whiskey, waardoor er nog maar één glas aan whiskey over bleef in de fles. Jeremy ging er vanuit dat dat aan hem toebehoorde en greep de fles dan ook vast. Even overwoog Jeremy om het nog in zijn glas te schenken, maar uiteindelijk bracht hij de fles aan zijn lippen en dronk het in gulzige slokken op. Hij sloeg een voldane zucht, waarna hij de fles terug zette op de tafel. Yup. Heerlijk was dat toch, whiskey. Echter begonnen Jeremy zijn handen wel te tintelen als teken dat zijn kracht er elk moment uit kon sprongen. Het deed Jeremy grijnzen. De trein vertraagde en Jeremy volgde Devin's blik die naar buiten leidde. Buiten stond een jongeman met één stuk zwart haar en de andere helft wit. Apart. Ach ja. Het was niet zo dat Devin of Jeremy er alledaags uitzagen. "Tijd om uit te stappen," sprak Devin. Jeremy knikte wat traag en stond wat moeilijk op. De alcohol begon dan ook al zijn werk te doen. "Doe me één plezier, en vermoord hem alsjeblieft niet." zei Devin nog, waarna hij nog even Jeremy's arm aanraakte en vervolgens de trein uitstapte. Jeremy grijnsde eens wat waterig, waarna hij ook uiteindelijk op het perron stond. Hij stond niet helemaal meer rechtop en de grijns rond zijn lippen zei niks goeds. Maar toch was Jeremy niet van plan om de jongemannen te vermoorden. Hij zou ze sparen. Hij was echt té goed voor deze wereld. In een slome pas liep hij Devin achterna. "Als dat Devin Olson niet is, met een derde lippiercing, mijn tattoo klopt nu niet meer!" sprak de jongen opgetogen en de twee raakten in een omhelzing. Jeremy was te ver weg om het raar te vinden, maar hij zag een groepje mensen naast hen wel raar kijken. Jeremy keek hen aan met een dreigende grijns. "Ghost, echt waar, wauh .." hoorde hij Devin spreken en zag hem nu dan ook als een idioot glimlachen. Jeremy fronste eens en strompelde naar de twee toe. Hij legde een arm om Devin heen. Hij wees naar het groepje mensen en wou er wat over vertellen, maar toen vielen ze plots dood neer. "Oepsie..," mompelde Jeremy dan ook en hikte vervolgens. Hij schudde eens zijn hoofd sloom. "Dat wou ik met meer plezier doen, sorry," zei Jeremy en keek de twee jongens verontschuldigend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn ma nov 03, 2014 6:59 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Devin voelde een arm om zich heen, en lichtelijk verbaasd hief hij dus ook een wenkbrauw op. "Wa-" Zijn zin raakte niet af, want hij had door dat het Jeremy was, die op een groepje mensen wees. Ghost fronstte zijn wenkbrauwen. De mensen waar Jeremy net nog op gewezen had vielen dood neer, en Devin legde een hand op de blonde jongen zijn arm, om te voorkomen dat hij op meer mensen ging wijzen. "Oepsie..," mompelde Jermy, en Devin zuchtete terwijl hij een blik op Ghost wierp om te zeggen dat die vooral niets moest doen tegen de dronken jongeman. "Dat wou ik met meer plezier doen, sorry," zei hij, nadat hij zijn hoofd geschud had. "Jeremy, idioot," siste hij, maar hij meende het niet. Gelukkig omdat het al erg laat aan het worden was, liep er enkel een kopel naar de groep toe, die om hulp riepen, en even later de lijken naar de ingang van het station sleepten zodat ze daar opgehaald konden worden. "Wat is er aan de hand?" De stem van Ghost droeg niet ver, en Devin richtte zijn ogen op de jongeman, die hem vragend aankeek. Devin beet op zijn lip, en maakte een gebaar om te zeggen dat Jermy dronken was. "Ghost, dit is Jeremy, Jeremy, mijn bestie vriend Ghost." stelde hij hen kort aan elkaar voor, waarna hij Jeremy naar een bank hielp, en hem daar plaats liet nemen. "Niet wijzen op mensen, niet mensen proberen te vermoorden," sprak hij, en stond recht, om Ghost te wenken. Die kwam wel, maar met aarzelende passen. Uiteindelijk namen de twee jongens plaats naast Jeremy, en praaten een beetje bij terwijl ze een blik op Jeremy wierpen, af en toe.

"Ghost, ga straks mee, ik heb je in jaren niet meer gezien, je moet echt mee naar Kaechan," Zijn vriend lachte, en knikte, om in te stemmen. Jeremy ging nog een probleem wordenn om thuis te brengen, durfde hij te wedden.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn ma nov 03, 2014 9:02 pm


Het groepje mensen vielen dood neer. Oeps. Jeremy zei het dan ook, maar bleef dronken grijnzen. Hij voelde hoe Devin zijn arm op Jeremy's arm neer legde om te voorkomen dat hij nog meer mensen dood wees. "Jeremy, idioot," siste Devin. Jeremy grinnikte alleen wat en vond het nog wel leuk. Een koppel liep nog over het perron heen en merkte het groepje lijken op. Hopeloos schreeuwde het om hulp en het liet Jeremy opnieuw grinniken. Het was altijd leuk om hulpeloze mensen te zien. Vervolgens keek Jeremy geamuseerd naar het koppel, terwijl ze de groep lijken naar binnen sleepten. "Wat is er aan de hand?" Jeremy keek naar de jongen die het had gezegd. Jeremy wou erop reageren, maar Devin was hem voor. "Ghost, dit is Jeremy, Jeremy, mijn beste vriend Ghost." Jeremy wou een hand op steken, maar dacht er toen bij dat hij misschien Ghost wel zou kunnen vermoorden als hij dit deed. Uiteindelijk knikte hij alleen maar en grijnsde eens. Devin begeleidde Jeremy naar een bankje toe waar Jeremy met wat moeite plaats nam."Niet wijzen op mensen, niet mensen proberen te vermoorden," sprak Devin. "Ja mama," reageerde Jeremy erop en keek toe hoe Ghost met aarzelende passen naast hem kwam zitten. Hij grinnikte lichtjes en bleef zijn blik houden op de andere kant van het perron. Hij had Devin niet beloofd dat hij niemand zou vermoorden. Hij kón hem niks beloven. Immers waren zijn krachten zo goed als onhandelbaar als hij ver heen was. Jeremy hoorde hoe naast zich een gesprek was ontstaan, maar hij schonk er geen aandacht aan. Verveeld keek hij naar het lege perron voor hem. Saai. Niemand om te vermoorden. Niemand die leek alsof hij/zij geen leven had. Heel erg saai. Jeremy liet zijn hoofd naar achteren zakken en slaakte eens een klagende zucht. Hij keek weer op toen een trein stopte aan de overkant van het perron en een paar mensen uit stapten. Een grijns sierde rond zijn lippen. Eindelijk. "Ghost, ga straks mee, ik heb je in jaren niet meer gezien, je moet echt mee naar Kaechan," Jeremy keek bij die woorden naar de twee jongens die naast hem zaten. "Gaan we ergens heen?" vroeg Jeremy met een grijns. Vervolgens richtte hij zijn blik weer naar de mensen die net waren uit gestapt en maakte ze één voor één dood. Uiteindelijk stond hij wat moeizaam op en richtte hij zijn blik op de twee heren. "Let's go," sprak Jeremy met een grijns.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn di nov 04, 2014 5:12 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Toen Devin Jeremy en Ghost aan elkaar voorstelde, maar hij zag dat Jeremy enkel knikte en grijnsde, waardoor Dev al snel snapte waarom hij dat deed, en ergens vond hij het wel sympathiek van Jeremy dat hij probeerde Ghost niet te vermoorden. Toen de zwartharige jongen de blonde jongen naar een bank leidde, zei hij dat hij moest proberen niemand te vermoorden. "Ja mama," Grinnikend rolde Devin met zijn ogen, maar negeerde de dronken jongen verder een beetje, omdat hij niet in de problemen wou komen met hem. Dat Ghost een beetje twijfelde, liet Jeremy grinniken. Devin en Ghost begonnen een gesprek, maar Devin merkte op dat Jeremy zich verveelde, of dat hij in ieder geval doelloos rondkeek over het perron heen. Beweging naast hem deed hem die richting uitkijken, en hoorde Jeremy een zucht slaken, en daarna zag hij hem opkijken toen er een trein stopte. "Gaan we ergens heen?" vroeg de jongen hen met een grijns, en voor Devin het goed en wel besefte, vielen alle mensen aan de andere kant dood. Jeremy stond op, terwijl Ghost al opgesprongen was en verbaasd naar de mensen aan de overkant keek. Hij maakte een gebaar van Jeremy naar de mensen, en Devin knikte, met een gezicht van 'Ik kan er ook niets aan doen'. "Let's go," Hoorde Devin, en hij knikte. De trein terug naar Kaechan stopte ook net, toeval dat best uitkwam, en hij en Ghost stapten in, maar Devin wachtte tot hij zeker was dat Jeremy er ook was.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn di nov 04, 2014 8:52 pm


De mensen vielen als dominostenen neer op de grond. Jeremy had de moeite genomen om ze precies allemaal een seconde na elkaar dood te laten gaan, zodat de laatste nog kon gillen voor de eerste die dood ging. Zodat die laatste nog heet meeste angst had terwijl hij ook neer werd gehaald door de blonde jongen aan de andere kant van het perron. Jeremy wist dat hij nu al genoeg doden had veroorzaakt in Oldbrook om weer te moeten vertrekken. Het zou hem niks verbazen als de lijken al gevonden waren en het op het nieuws was. Als hij weer wat bij zinnen was moest hij maar eens een krant op zoeken. Maar op dit moment genoot Jeremy van de angst en de verbaasdheid die in Ghost zijn ogen af te lezen was. De geur van angst was nog altijd het lekkerste om te ruiken. Een brede grijns lag dan ook rond zijn lippen. Jeremy zag de blik wisseling tussen de twee heren, maar was te ver weg om echt te kunnen registreren wat ermee werd bedoelt. Een trein reed het perron op. "Let's go," sprak Devin en liep richting de trein. Bijna geen mensen stapten uit en vervolgens liepen de twee jongens de trein binnen. Wat traag sjokte Jeremy er achterna en keek kort naar Devin die op hem wachtte. Jeremy grijnsde eens, waarna hij een boer liet. Hij volgde de twee jongens naar een paar zitplaatsen en uiteindelijk nam Jeremy dan ook plaats op één van de zetels. Hij richtte zijn aandacht op Devin. "Ben ik nog steeds de kroonprins van Weä?" vroeg Jeremy aan hem en grinnikte eens. Jeremy legde zijn armen op de tafel en legde zijn hoofd erop neer. Kort keek hij naar de tafel en grinnikte wat idioot. Na een poosje hief hij zijn hoofd weer en wees hij zijn vinger naar Ghost. Hij oefende er geen kracht uit en probeerde zijn kracht juist tegen te houden. "Weet je.. Ghost..," begon Jeremy en hikte eens. "Als ik wou zou ik je zo kunnen vermoorden," sprak Jeremy en grinnikte nogmaals. Hij keek kort naar Devin. Een fonkeling lag in zijn ogen. Oh hij had zo'n zin om Ghost te vermoorden. Gewoon om te kijken hoe Devin erop zou reageren. Devin had er zo'n bedreiging van gemaakt en Jeremy had ook zo'n gevoel dat Devin inderdaad erg boos zou worden op hem zou hij het doen. Maar zijn verstand stond nu echt op nul en je kon op dit moment alles verwachten van hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn do nov 06, 2014 7:15 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Jeremy bleek achter hen aan te komen, dus namen Ghost en Devin al plaats, en hielden ook plaats voor de dronken jongeman. Jeremy grijnsde, en liet een boer, waarna hij zijn aandacht op de zwartharige jongen vestigde. "Ben ik nog steeds de kroonprins van Weä?" grinnikte die, en ook Dev grinnikte kort. "Jij altijd, Jeremy," Ghost keek vragend, maar hij maakte zelf al een 'laat maar, Dev' gebaar, voordat Devin het uit kon leggen. Ze grijnsde kort naar elkaar, waarna hij naar de bewegende jongen keek. Hij legde zijn armen en hoofd op de tafel neer. Hij grinnikte, en het zag er als totaalplaatje zo spastisch uit dat Devin zijn lach niet in kon houden. Nu keek Jerry naar Ghost, en wees. "Weet je.. Ghost..," ze Jeremy en hikte. "Als ik wou zou ik je zo kunnen vermoorden," Dev zag dat de blonde jongen een korte blik op hem wierp, en dat zijn ogen fonkelde. Devin voelde zich plots niet meer zo zeker, en ook Ghost keek bedenkelijk. "Ohzo." antwoorde Ghost de jongen, en hij keek naar Devin. De trein stopte, en Ghost stond op, om over de tafel heen te buigen, Devin te omhelzen en na een kus op zijn wang de trein te verlaten. Devin had dit verwacht, en terwijl de trein weer vertrok keek hij Jeremy aan. "Dankje, ben je nu blij?"

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Jeremy Suthcliff
━ Member ━


Posts : 106
IC : 55

“ Character „
Leeftijd: 27 years
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn do nov 06, 2014 8:30 pmJeremy probeerde in zijn dronken staat nog wat angst op te wekken bij de twee heren, maar veel soeps kwam er niet van. "Ohzo." reageerde Ghost, waarna hij een blik uitwisselde met Devin. De trein kwam tot een halt en Ghost stond op. Hij omhelsde Devin en gaf hem nu dan ook een kus. Normaal zou Jeremy ervan hebben gefronst en hem hoogstens homo hebben genoemd, maar nu grijnsde Jeremy er alleen maar om. Kort keek Jeremy Ghost na die de trein verliet, waarna zijn blik terug liet glijden naar Devin. "Dankje, ben je nu blij?" Jeremy grinnikte en hikte eens. Zijn hoofd bungelde wat losjes heen en weer toen de trein weer begon te rijden. "What is this so-called happiness you're speaking of?" reageerde Jeremy erop en grinnikte opnieuw. Hij keek kort naar buiten. Het was donker en Jeremy had echt geen flauw idee waar hij was en hij wist vrijwel zeker dat hij de volgende ochtend ook niet zou weten hoe hij er was gekomen of waar hij was, maar dat maakte niets uit; hij kon, dankzij zijn krachten, overal wel overleven. Jeremy grijnsde opnieuw en keek kort naar Devin. Hij verveelde zich nog steeds en voelde zich nu dan ook wat moe worden. De trein nam opnieuw snelheid af en het beetje verstand dat Jeremy nog verstand zei hem uit te stappen en een plek te zoeken waar hij kon slapen. Jeremy stond wat klunzig op en zodra de trein stil stond stapte hij uit en nam hij plaats op een bankje. Hij ging erop liggen en grinnikte nog eens, waarna hij zijn ogen sloot en in slaap viel.


OOC: Sorry,  inspiratie is gwn erg laag atm. Ik kan echt niks verzinnen wat er nu nog kan gebeuren, ipv dat Jeremy weg gaat. Dus als jij ook niks weet, stel ik voor om het topic te sluiten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Burn, baby, burn

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Burn, baby, burn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Stonegate-