Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 A place I shouldn't be

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: A place I shouldn't be za okt 25, 2014 11:46 pm


& Adam

Trippel trippel.. Zo ging het achter elkaar door in een snel tempo. Een klein wit bolletje rende in hoog tempo door de keuken heen. Het slingerde alle kanten op over de gladde keukenvloer terwijl het in alle snelheid bij de deur probeerde te komen die naar het café zelf leidde. Het kleine diertje, wat een witte russische hamster was had alle reden om dit gedrag te vertonen. Hij probeerde weg te komen van een boze kok. Nou had de kok ook niet helemaal een slechte reden om achter het diertje aan te zitten. Spinner, de naam van de shapeshifter, had van de kok zijn vers gebakken cake zitten snoepen. En dat moest hij nu bezuren. Spinner rende zo hard als hij kon. Maar de kok was vele male groter dan hij en kon dus ook grotere stappen nemen. In de eerste instantie hoorde Spinner sowieso niet in dit gebied te zijn. Maar hij was veel te nieuwsgierig en ging graag op avontuur uit. Hij was gewoon benieuwd geweest naar hoe de stad van de warlocks er uit zag. Hij was dan ook als mens de stad binnen gekomen. Maar zodra hij de heerlijke geur van vers gebakken cake in een steegje had geroken had hij het gewoon niet kunnen laten. Zijn ondeugende aard was naar boven gekomen en als hamster was hij sneaky naar binnen gegaan om eens een kijkje, en in dit geval ook een hapje te nemen. Helaas voor hem ontging de kok niks en daar rendde hij nu dan op de grond. Vluchtend voor een boze kop met zijn bezem. En het was wel te raden wat hij met die bezem wilde doen.
Spinner kwam uiteindelijk bij de deur aan die naar de keuken toe leidde. Er kwam net een meisje van de bediening binnen die een bestelling kwam halen. Ze keek echter algauw wat verbaasd zodra de kok met een bezem in de lucht op haar af kwam. Aan de andere kant wist ze wat het betekende en zodra ze op de grond keek merkte ze het witte bolletje op. Gelijk begon ze te gillen. Ja dat was weer zo'n typische reactie. Alsof hij een mega eng beest was. Maar Spinner gaf er verder geen tijd aan. Nee als hij zijn leve lief was dan rende hij nu gauw door en dat kon ook nu de deur open stond. Hij schoot het café in terwijl de kok het nog altijd niet op gegeven had. ''Kom hier smerig beest'' Mopperde hij dan ook. De paar mensen die in het café zaten keken dan ook op zodra de mopperende kok voorbij kwam. Spinner racede naar de uitgang van het café toe. Hij zag iemand al naar buiten gaan. Please, please laat me op tijd zijn.. Dacht hij maar, natuurlijk, viel de deur net voor zijn neus dicht. Spinner legde zijn pootjes tegen de deur. Nee nee nee! Ging het door zijn kleine pluizige kopje waarna hij om keek naar de kok. Zijn zwarte kraaloogjes vergrootte wat zodra hij hem voor zich zag staan. ''Nu heb ik je'' Sprak de kok bijna met een gemene toon uit waarbij hij dan ook aan stalten maakte om de bezem naar de hamster toe te zwaaien.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Adam Wright
━ Member ━


Posts : 98
IC : 1
Leeftijd : 27

“ Character „
Leeftijd: 17 jaar
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A place I shouldn't be di okt 28, 2014 6:15 pm

Simpel gezegd verveelde ik me. Al vanaf het moment dat ik mijn ogen vanochtend opendeed, was verveling mijn schaduw en hyperheid mijn verderf. Het was een combinatie niet geheel onbekend bij mij, noch mijn omgeving. Meestal kon ik mezelf uren zoet houden met het spelen en maken van muziek, maar mijn lichaam kriebelde en ik moest vandaag beweging hebben. Beide mijn vaders waren er hier snel genoeg op in gegaan en vroegen me vrijwel meteen of ik even de stad in wou duiken om brood te halen. Vanzelfsprekend probeerde ik dit klusje op mijn zus Kristina af te schuiven. Geheel tevergeefs natuurlijk, want deze was blijkbaar in de vroegte van de ochtend op stap gegaan met vrienden. Het is dus met lichte tegenzin en een diepe zucht dat ik korte tijd na het voorstel het geld van mijn vader aanneem en mij uit de voeten richting de stad maak.

Ik besluit tegen het nemen van de fiets en zou ook liever niet de metro nemen. Echter weet ik beter als geen ander dat mijn vaders alleen het beste brood willen en die vond je nu eenmaal in een kleine bakkerij in Oldbay. En dit, helaas, was nu eenmaal te ver om geheel te voet heen te lopen. Zo is het dus dat een metroreis later ik mij in Oldbay bevind. En nog een kleine tien minuten later loop ik met vier broden, (drie van de vier bruin tijgerbrood, want my god, yummy), terug richting het station.

Het is op dit moment dat ik vanuit mijn ooghoeken iemand zie shapeshiften in een wat afgelegen steegje. Ik houd abrupt halt en kijk hoe de rat? cavia? muis? hamster? stil, stiekem en vliegensvlug zich een weg in een nabij gelegen café maakt. Ik leg mijn hoofd in verwarring wat schuin. Waarom zou een shapeshifter, in shapeshiftervorm, stiekem een wat overduidelijk een warlockcafé is, willen binnendringen? Was het een dief? Een rebel? Of wellicht geheel wat anders? Nieuwsgierigheid word me de baas en ik sla het steegje in. De broden leg ik ergens tegen een muur, uit het zicht, alvorens ik shapeshift in mijn kattenvorm.

Als ik in de keuken ben, ben ik uiterst voorzichtig met uit het zicht blijven. Mijn vaders zouden ver van blij zijn als ze wisten waar ik mee bezig was. Ik houd de, wat ik nu zie als een hamster nauwkeurig in de gaten en zie tot mijn ontzetting dat hij begint te knabbelen aan een  cake. Was dat niet diefstal? Of op z’n minst een vorm van ongedierte.. uhm.. ongedierteren? Plots hoor ik het geluid van wat klinkt als een boze kok. Deze gedachten is nog niet eens volledig gevormd voor de hamster op hoge vaart begint te sprinten. Geruisloos volg ik het scenario mee het café in, waar ik zie dat de hamster op het punt staat geslagen te worden door een bezem. Mijn oren en snorharen schieten naar voren, net zoals mijn lichaam. In enkele sprongen ben ik bij de hamster en grijp ik het diertjes nekvel tussen mijn tanden zonder halt te houden en sprint ik vluchtig terug de keuken in. De kok was duidelijk geschrokken door mijn plotse verschijning, maar had zich ook snel weer herpakt en rende nu zo snel zijn benen hem konden dragen woest achter mij en de hamster aan. Behendig spring ik het aanrecht op en wurm ik mijn lichaam tussen een openstaande ruit heen en spring ik buiten weer op de grond. Enkele tellen later vliegt de achterdeur met een klap open, een kwade kok in de deurpost. Tegen deze tijd ben ik echter al lang en breed een ander zijsteegje in gesprint. Als ik zeker weet dat de kust veilig is laat ik het beestje rustig op de grond zakken, de nare smaak van knaagdier op mijn tong.


sleep & amnesia
"I wish that I could wake up with amnesia. And forget about the stupid little things. 'Cause I'm not fine at all.''
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: A place I shouldn't be di okt 28, 2014 7:12 pm


De kok wilde zijn bezem op het kleine witte diertje laten neer komen. Hij zag het beestje als niets meer dan ongedierte. En ongedierte dat moest hij niet. Dat was slecht voor het eten, en zou de keuken een slechte naam brengen als meerdere mensen er achter kwamen. Daarom wilde hij zo snel mogelijk van het beestje af komen. Spinner kneep zijn ogen dicht. Als hij niet veranderde was hij dood, dat was een ding wat zeker was. Spinner stond dan ook op het punt om terug te veranderen naar zijn menselijke gedaante. Dan maar wat koppijn. Beter dan dat je tegen de muur aan gesmeten werd. Maar zijn plan om zich terug te veranderen werd onderbroken. Spinner werd plots bij zijn nekvel vast gepakt. Hij keek dan ook gelijk op terwijl hij de snelheid van de pas van het geen dat hem vast had in zijn vacht voelde versnellen. Spinner keek omhoog en merkte twee grote ogen op met smalle zwarte pupillen. Een kat?! Eerst een boze kok en nu een kat die hem hoogstwaarschijnlijk ging opeten? Hij moest toch echt eens leren minder ondeugend te zijn.
Hoe dan ook was de kat nu net zo goed op de loop voor kok. De kok had zich nu op de kat gericht. Want ook een kat hoorde niet thuis in het café. Nog net zag Spinner een bezem boven de kat zijn kop uit steken. Ja de kok was dichtbij. Maar de kat was toch net wat sneller. Gelukkig. Tenminste, het was gelukkig voor hem als hij nadien niet opgegeten zou worden. De kat nam ondertussen het aanrecht en kwam via een raam buiten terecht. Eenmaal buiten schoot de kat een ander steegje in. De kat was de kok te snel af geweest en goed ook. Hopelijk had hij niet meer gezien waar ze heen waren gegaan. Maar aangezien de kat uiteindelijk tot stilstand kwam wist Spinner wel zeker dat de kok hen niet meer achtervolgde. Nu was het afwachten wat de kat met hem ging doen. Spinner keek dan ook terug op naar hem. Maar de kat deed niet meer dan hem rustig terug op de grond neer zetten. Spinner zijn oren spitste zich wat uit verbazing. Hij was dus geen voer? Spinner deed gelijk een paar passen van de kat weg. Dit in de hoop dat hij de kat niet zou laten schrikken door de plotseling verandering. Langzaam aan liet Spinner zich terug naar zijn menselijke vorm veranderen. Met een vrolijke glimlach keek hij naar de niet al te grote kater. Ondertussen kwam hij terug naar hem toe gelopen en boog hij zich naar het dier toe. Gelijk aaide hij het dier over zijn kop. ''Heel erg bedankt meneer de kat, je hebt zeker weten mijn leven gered'' Zei Spinner glimlachend terwijl hij zich voor de kat op de grond neer zette in kleermakers zit. Hij legde zijn handen op zijn benen en boog wat naar de kleine kater toe. Zijn blik gleed over het dier heen. Hij begon zich nu dan ook af te vragen waarom de kat zo had gereageerd. De manier van terug op de grond neer zetten en al. Het leek wel heel bewust geweest te zijn. Misschien.. ''Zeg meneer de kat, bent u geheel kat?'' Vroeg Spinner vervolgens dan ook aan hem met een glimlach. Hij was er dan ook nieuwsgierig nieuwsgierig naar. Of dit dier daadwerkelijk echt alleen een kat was of dat hij tegenover een andere shapeshifter zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: A place I shouldn't be

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

A place I shouldn't be

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-