Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 The World's Spinning Around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 11:25 am
Met een grote glimlach op zijn gezicht zat Devin op een stoel, die tegen een muur stond, en keek rond in het café, wat toch aardig vol zat. In zijn hand hield hij een glas cola, vermits hij niet met alcohol begon voor half twaalf 's nachts, en het was nu nog mar rond half elf, ofzo, dus hij was nog nuchter, en keek met een grijns toe hoe sommige mensen er al helemaal bezopen uitzagen. Net waren er twee jongemannen buiten gebracht omdat ze een gevecht hadden gestart op een meisje (met een véél te kort jurkje) dat nu met een geschokt gezicht - ogen wijd open- aan een glaasje whiskey zat te nippen. Hoofdschuddend keek Dev haar aan, maar zij had het niet door want ze zwaaide op hem, met een knipoog. Ohja, eerst nog geschokt, en nu probeerde ze weer een jongen gek te krijgen. Devin rolde overdreven met zijn ogen en staarde haar aan, waarna hij langzaam en duidelijk zijn hoofd schudde. Zij haalde haar schouders op en dronk haar glas leeg, waarna ze opstond -en viel, vermits ze niet echt goed kon omgaan met haar veel te hoge hakken- en verdween in het frisse avondweer. De regen druipte langs de ramen van het café naar onder, en een groep doorweekte mensen kwamen binnen terwijl het meisje weg ging. De meisjes van de groep sprintten meteen naar het toilet om hen uitgelopen make-up te fixen, en de jongens liepen naar da bar. Devin durfde te wedden dat ze meteen met alcohol gingen beginnen, en één van hen ging duidelijk problemen krijgen, vermits hij er vijftien uitzag. Toen de barman naar de jongen riep dat hij geen bier mocht, ontstond er weer bijna een gevecht, maar Devin gleed tussen de jongens en de bar door, om het bier te pakken, en zijn ogen op de barman te richten. "Hij wou het halen voor mij." Snel legde hij geld op de bar, en draaide zich om, waarna hij het bier in de jongen zijn handen stak. "Let in het vervolg op je leeftijd, jongen." Met een grijns bedankte de jongen hem, en Devin liep terug naar zijn stoel, die ingenomen was door een man die er een beetje ouder uitzag. "Opgestaan plaats vergaan." Devin haalde zijn schouders op, en kroop op een lege tafel, waar geen stoelen rondstonden, en bleef daar in kleermakerszit zitten. Zijn cola was op, en terwijl de tafel naast hem opstond, en samen naar waar dan ook gingen, het toilet, of ander drinken bestelen, gritste hij het flesje bier van de tafel en merkte dat het nog redelijk vol was. Als een schaduw verdween hij van de tafel naar een lege stoel naast de deur, waar hij rustig het flesje begon leeg te drinken. Ach, het was geen halftwaalf, maar hij had nu al zin in alcohol.

Toen hij het flesje leeg had, plaatste hij het terug op de tafel en bedankte de mensen van het groepje hartelijk, die hem raar aankeken tot ze doorhaddne dat hij hen bier had genomen. "He gozer, als je me niet terug betaald .." Devin haalde zijn schouder op. "Dan wat?" Met een grijns op zijn niet erg lelijke gezicht vertrok hij richting de deur, hij had zin in een sigaret. De regen was geminderd, maar er was zowieso een afdakje boven de deur, en een halve meter ernaast ook. Zijn hand klemde zich om de klink, en de koude wind sloeg in zijn gezicht toen hij de deur opentrok.

Devin stak zijn sigaret aan en klemde hem tussen zijn gepiercete lippen, met een kleine, voorzichtige glimlach op zijn gezicht. De rook verwarmde hem al snel, en de warmte deed hem zich blij voelen. De twintiger hield te veel van de dood in de ogen kijken door een sigaret aan te steken, minstens vier per dag, en hij wist dat hij per sigaret zijn leven zo'n elf minuten verkortte, maar of hij nu honderd jaar zou leven, of vijfentwintig, sterven zou hij toch. De rook prikte in zijn ogen toen de wind die in zijn gezicht blies, maar het maakte hem niet uit. Een gevoel wat je ook krijgt als je verliefd bent, kroop in zijn buik, en hij had zin om in zijn Motionless In White T-shirt en zwarte, gescheurde broek door de regen te rennen, en zich helemaal te laten doorweken door Moeder Natuur haar tranen. Maar in tegenstelling daarvan bleef hij staan, met zijn hoodie over zijn shirt, met een beanie op zijn hoofd en zijn hand die de sigaret niet vasthield goed weggestopt in de zak van zijn hoodie. Welke had hij ook weer aan? Waarschijnlijk die van Green Day. Hij keek omlaag, en het bijna fluorecerende logo bevestigde zijn vermoeden. De sigaret hing in zijn mondhoek, en Devin haalde zijn mobiel uit, omdag een piepje zijn aandacht getrokken had. Zijn mobiel had WiFi verbinding gevonden, wow. Leuk. Hij stak zijn mobiel weg en dacht een schim te zien in de regen. Ach, whatever. Op zijn gemak rookte hij zijn sigaret verder, en blies de rook in de lucht. Een drup water lande toch op zijn neus, op een anier, toen hij zijn hoofd geheven had, en Devin voelde de drup vie zijn neusbrug naar tussen zijn ogen glijden. Hij bewoog zijn hoofd zodat hij weer strak voor zich uit keek, en de druppel gleed naar zijn kin toe, waar hij op het stof van zijn hoodie drupte. Hij gooide de peuk op de grond, en trapte hem uit. Even leunde hij met zijn rug tegen de bakstenen van het café, nadenkend of hij terug binnen zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 12:32 pm

Spinner schoot een steegje in waar hij nog een enkele meters door rende. Meneer was weer eens ondeugend geweest door van de lekkernijen van een bakker te snoepen. Hij kon het gewoon niet laten. Hij zag er dan ook gemakkelijk uit als een jongen van rond de 15 die nog kwajongens streken had. Maar in feiten was Spinner al 18. Hij had een babyface, twee glinsterende ogen van het plezier dat hij had en flapoortjes die zijn gezicht zo jong maakte. Niet dat Spinner het uit maakte. De ene keer was het in zijn voordeel, de andere keer in zijn nadeel. Maar dan was er nog altijd een ID om aan te tonen dat hij ouder was dan dat hij er uit zag. Spinner liet zijn snelle pas afzakken zodra hij merkte dat er geen boze bakker meer achter hem aan zat. Het was dan ook gaan regenen. Spinner keek omhoog naar de lucht. Druppels regen kwamen zonder pardon op de lichte huid van zijn gezicht neer. Hij vroeg zich af hoelang het nog verstandig was om hier in de stad van de warlocks rond te blijven hangen. Hij wist zeker dat er nog genoeg te zien was. Maar misschien moest hij zijn ondeugende actie's wat minderen voordat alle eigenaren van café's, reastaurantjes en bakkers het over die zelfde witte hamster hadden die van hun eten vrat. Spinner moest toch even lachen bij de gedachten; The famous white hamster Spinner. Nou dat zou nog eens een mooie kop voor een krant wezen. Echter minderde Spinner zijn glimlach wat zodra hij merkte dat de regen door de stof van zijn jas begon te trekken. Hij moest maar eens ergens onderdak zien te vinden. Zodra hij uit het steegje was merkte hij rechts om de hoek een café op. Gelijk zonder te twijfelen liep Spinner er op af.
Net buiten het café merkte hij een man op met donkere kleding en een sigaret die hij zojuist weg gooide, misschien was de man maar een paar jaar ouder dan hij schatte Spinner. Spinner gaf hem een knikje. ''Hallo!'' Begroette hij de man opgewekt en vrolijk. ''Zou niet te lang buiten blijven staan, regen en kou maakt je ziek'' Sprak Spinner vervolgens dan ook glimlachend met en knipoog. Ja het maakte Spinner niet uit of hij de persoon wel of niet kende. Hij hield van nieuw contact maken. Echter zag hij vaak niet het gevaar in. Want niet elk persoon op deze wereld was goed. Maar Spinner stond gewoon zo goed in het leven dat hij daar niet aan dacht. Eigenlijk was hij gewoon te goed voor deze wereld. Wat hem soms dan ook wel sneller in de problemen bracht. Spinner liep vervolgens het café binnen. Hij besloot wat fris te bestellen, al dronk hij af en toe ook wel alcohol. Echter leek de man achter de bar het meer dan normaal te vinden dat hij dan ook fris bestelde aangezien hij zo jong oogde. Spinner nam een slokje terwijl hij hoopte dat hij zo meteen weer wat opgewarmd zou worden. De temperatuur in het café was dan ook wel aangenaam. Vanuit zijn ooghoeken merkte Spinner een gedaante op die bij hem kwam zitten. Met een glimlach keek Spinner opzij naar de persoon; Een meisje met lang blond haar en schaarse kleding. Spinner keek kort wat vragend. ''Is dat niet koud? Of heb je een jas bij je?'' Vroeg Spinner gelijk aan haar. Het meisje lachte even. ''Een jas? Vind je me zo niet mooier dan?'' Vroeg het meisje terwijl ze met haar wijsvinger over zijn rechter boven arm gleed. Achter het meisje zat een groepje dat toe keek en moest lachen. Spinner keek van de een naar de ander. ''Eh.. Je ziet er leuk uit hoor'' Zei Spinner dan ook algauw met een flauw glimlachje. ''Zoen hem dan!'' Hoorde hij een mannelijke stem achter het meisje weg komen. Overduidelijk waren de meeste hier al aan de alcohol begonnen. Spinner nam snel een slokje van zijn drinken. Plots nam het meisje zijn glas uit zijn hand en pakte zijn gezicht vast. Het duurde niet lang of haar roze lippen belandde op die van hem. Gelijk duwde Spinner haar van schrik van zich af. ''I-ik val niet op meisjes, sorry'' Zei hij dan ook gelijk met een flauw glimlachje. Het meisje keek beledigd naar de jongen waarna ze deed alsof ze haar lippen af veegde. ''Iehw'' Sprak ze bijna walgend uit. Een van de jongens kwam bij het meisje staan. ''Dus jij wijst mijn mooie meisje af?'' Begon hij nu dan ook. Spinner keek verbaasd naar de twee. Hij begreep niet wat hij fout had gedaan. Dat meisje pakte hem zo ineens op de bek? En hij viel gewoon op jongens. Was misschien sneu voor haar maar kon hij niks aan doen. ''Hij is zo'n flikker'' Zei het meisje plots. De jongen keek van het meisje naar Spinner waarna hij op hem af liep. ''Ah zo'n een.. Hm misschien moet ik je dan maar terug in de regen gooien, en laten we er wat zeep bij doen. Dan kunnen we die viezigheid van je af schrobben en er is misschien nog een kansje dat je mannelijkheid terug komt'' Sprak De jongen tegen Spinner met een grijns terwijl hij hem plots bij zijn kraag vast pakte. Spinner slikte eens. Dit had hij natuurlijk weer. Karma misschien, omdat hij zo ondeugend was geweest?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 1:25 pm
''Hallo!'' Devin hief zijn ogen op, en zag een jongen, hij schatte hem een jaar of zeventien ofzo, en Dev glimlachte kort naar hem. "Hi." zei hij kort, en greep naar zijn mobiel, die weer piepte. Het scherm verlichtte zijn gezicht in de nacht, en de jongen begon opnieuw te spreken. ''Zou niet te lang buiten blijven staan, regen en kou maakt je ziek'' De jongen met het schouderlange zwarte haar keek verbaasd op naar het glimlachende gezicht dat knipoogde. Wat? "Ik word niet nat hier, door het afdak, en ik heb het niet koud, dus misschien sta ik hier nog wel even," zei hij terug met zijn zware, vriendelijke stem, die nu toch een tikkeltje kil klonk. "Misschien rook ik nog wel een sigaret of twee en sta ik hier nog wel een halfuur." De jongen verdween het café in, en verbaasd knipperde Devin met zijn ogen. Dit had hij niet verwacht. Hij volgde de spraakzame jongen het café in, want hij begon zich nu toch te vervelen.

Devin liep naar de bar en bestelde een flesje bier, en ging daarna weer zitten op de stoel bij de deur, en kon zo een oog houden op de jongen die tegen hem gesproken had buiten. Hij vond de jongen best interessant, omdat niet iedereen het lef had om tegen een persoon die hij niet kende te praten, en zeker niet als die persoon er 'raar' of 'anders' uitzag. Hij plaatste het flesje bier tegen zijn lippen en zag dat een meisje bij de jongen aan tafel ging zitten. Oh? Niet beschaamd staarde hij de twee aan, dit kon nog interessant worden. ''Is dat niet koud? Of heb je een jas bij je?'' Dev grijnsde, wat een vraag, maar dat soort van vragen stelde hij ook toen hij jonger was. De groep mensen naast Devin begonnen lawaai te maken, dus kon hij de jongen en het meisje niet meer verstaan, en zo te zien zat zij hem toch te versieren, dus dronk hij verder en liet zijn blik door het café glijden. Doordat de groep stiller werd, kon Devin de stem va nde jonge nweer horen, en zag hij hoe hij het meisje wegduwde. ''I-ik val niet op meisjes, sorry'' Het meisje veegde haar mond af en walgend zei ze iets tegen hem. Iemand uit de groep achter het meisje begon lastig te doen tegen de vriendelijke jongenman, en Devin hees verbaasd zijn wenkbrauw op. Wat was dit allemaal voor onzin? DIe hele groep was high en dronken, zag je zo! ''Hij is zo'n flikker'' Hij balde zijn handen tot vuisten, want God, hij had een hekel aan het woord flikker. Hij werd ook zo vaak flikker genoemd, omdat hij niet volledig hetero was, maar ook niet homo, toch vonden mensen het nodig om hem (die bi was) een flikker te noemen. ''Ah zo'n een.. Hm misschien moet ik je dan maar terug in de regen gooien, en laten we er wat zeep bij doen. Dan kunnen we die viezigheid van je af schrobben en er is misschien nog een kansje dat je mannelijkheid terug komt'' De jongen greep de andere die het meisje afgewezen had bij de kraag, en Devin duwde zijn stoel die op twee poten stond op vier poten, en liep naar de groep toe, want hij was nu echt lastig.

Met zijn nagels nam hij de vuist van de ruziezoeker vast, en kneep door tot hij een beetje bloed onder zijn nagels uit zag komen. "Als je mijn buddy hier nu niet gerust gaat laten, zorg ik dat jij je mooie meisje nooit meer kan aanraken, ja?" Duidelijk vond de jonge ndat grappig, want hij lachtte, dus maakte Dev zijn hand tot een vuist en raakte de jongen vol op zijn neus. "Ga weg." De jongen keerde terug naar zijn groep en meteen wezen en lachtte ze. Uiteindelijk stonden ze op, en de jongen van de Olson familie had geen idee of ze weg waren gegaan, of gewoon verder waren gaan zitten. Tenslotte nam de zwartharige jongen plaats tegenover de ander plaats. Hij stak zijn hand uit over tafel. "Devin Olson, noem me Dev als je wilt," hij glimlachte vriendelijk, en zette zijn bierflesje even tegen zijn lippen, nam een slok, en zette het flesje daarna op tafel. "Luister niet naar wat ze zeggen, man, als jij een flikker bent, ben ik net niet zo flikker als jou," knipoogde hij, en legde hij zijn handen op tafel, zodat zijn gelakte nagels zichtbaar waren. "Wat je ook bent, bi, zoals ik, of homo, allemaal goed voor mij, ik oordeel niet naar dat." Nooit had hij gedacht dat hij een gesprek als dit met een vrijwel onbekende persoon zou hebben. Een glimlach sierde zijn gezicht nog steeds.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 3:05 pm

De jongen had zijn kraag strak vast. Nu had Spinner een idee maar eigenlijk kon dat plan niet echt tot iets goeds uitlopen. Echter hoefde hij niet langer over een ontsnapping na te denken want op dat moment kwam de man die hij buiten had zien staan bij hen. De man nam de jongen zijn vuist vast. En nog wel met zijn nagels. Spinner keek van de nagels die tot in de huid door drongen, waardoor zelfs bloed zichtbaar werd, naar de jongen die hem nu wel los moest laten. Maar dat gebeurde nog niet, nog niet. De man begon tegen de jongen te spreken. Spinner keek er voor een moment wat van op toen de man hem zijn 'buddy' noemde maar besefte dan ook direct daarna dat hij hem probeerde te helpen en dus zij Spinner niets. De man deed er dan ook nog even een bedreiging achteraan maar daar leek de jongen niet van af te schrikken. Nee hij begon zelfs te lachen. Spinner wilde een reactie geven maar dat hoefde al niet meer want de man die hem leek te willen helpen leek het zat te zijn en sloeg de jongen volop zijn neus. Daardoor liet hij Spinner ook gelijk los. Spinner kwam schuin achter de man staan en keek vol verbazing van hem naar de jongen. Hij had eigenlijk nooit eerder mee gemaakt dat iemand hem op deze manier hielp. De man maakte er vervolgens een einde aan door te zeggen dat de jongen weg moest gaan. En deze ging dan ook terug naar zijn vriendengroep. Maar tot Spinner zijn verbazing zaten ze daar algauw weer te lachen en te wijzen. Spinner trok zijn rechter wenkbrauw wat op. ''Zij zijn raar..'' Zei hij dan ook langzaam aan waarna zijn aandacht ging naar de man die hem had geholpen. Die mocht hij wel bedanken nu natuurlijk. Spinner ging terug zitten terwijl de man tegenover hem kwam zitten. De man stak zijn hand uit naar hem en stelde zich voor als 'Devin Olson' Maar hij mocht hem 'Dev' noemen. Spinner glimlachte gelijk terug naar hem en pakte de man zijn hand vast waarna hij die eens kort schudde. Ondertussen nam de man een slok van zijn bierflesje. ''Mijn naam is Spinner Rhodes, leuk je te ontmoeten. En bedankt voor de hulp trouwens!'' Reageerde Spinner vrolijk. Alsof dat van net hem totaal niks gedaan had. Het duurde gewoon wel even voordat hij echt beledigd was of iets. Spinner nam zijn hand terug en legde vervolgens zijn beide armen op tafel. Devin begon te praten tegen hem over het groepje jongeren van net. Spinner moest algauw wel lachen om Devin zijn woorden waarna hij wat voorover boog zodra Devin zijn nagels liet zien. ''Mooie nagels hoor'' Zei Spinner dan ook gelijk tegen hem met een glimlach waarna hij Devin terug in de ogen aan keek. Devin begon daarna over zijn eigen maar ook geaardheid in het algemeen. Hij bleek bi seksueel te zijn. Terwijl Devin sprak had hij nog altijd dezelfde glimlach zichtbaar op zijn lippen. Hij leek geen moeite te hebben met dit gesprek terwijl ze elkaar nog maar net hadden ontmoet. Spinner vond de man dan ook al wel aardig. Hij had hem immers geholpen. Spinner glimlachte vrolijk. ''Cool, en ik ook niet hoor.'' Zei Spinner met een knipoog. ''Mensen moet je naar hun innerlijk beoordelen, das het beste'' Sprak Spinner voor een moment alsof hij heel wijs was waarna hij algauw weer lachte.
Zijn blik viel daarna op de piercings in Devin's lip. Langzaam aan boog hij wat meer naar voren om ze beter te bekijken waarna hij een hand uit stak en zachtjes een van de piercings met zijn wijsvinger aanraakte. Ja Spinner dacht eigenlijk vrijwel niet na bij zulke actie's. Hij deed het gewoon ongeacht er rekening mee te houden of de ander het wel accepteerde. ''Doet zoiets heel pijn? Het staat je leuk. Maar het lijkt me wel pijnlijk om te laten zetten'' Sprak Spinner met een glimlachje terwijl nieuwsgierigheid volop in zijn ogen was te zien. Hij bestudeerde de piercings dan ook eens aandachtig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 4:58 pm
''Zij zijn raar..'' Devin knikte, en haalde zijn schouders op. "Iedereen is een beetje raar." antwoorde hij, en schudde de jongen, die zich later als Spinner voor zou stellen, de hand. ''Mijn naam is Spinner Rhodes, leuk je te ontmoeten. En bedankt voor de hulp trouwens!'' Dat de jongenman zo vrolijk reageerde op alles maakte Devin ook meteen vrolijk, want zijn humeur werd vaak bepaald door de mensen war hij mee omging of de omgeving waarin hij zich bevond. "Aangenaam, Spinner. En ach, wat had ik moeten doen, me bezuipen terwijl een groep een persoon in elkaar mept? Nee dankje," grinnikte hij naar de jongen. ''Mooie nagels hoor'' Devin had ze niet op tafel gelegd zodat de jonge ner een compliment op kon maken, het was meer bedoeld van 'gay genoeg om m'n nagels te lakken, hetero genoeg om met meiden om te gaan', maar hij zei niets. "Dankje." zei hij enkel, met een glimlach, ook al waren zijn nagels gewoon wat zwart gelakt. ''Cool, en ik ook niet hoor.'' Met een grijns op zijn gelaat merkte Dev dat Spinner graag knipoogde en glimlachte, dat was wel duidelijk. Toen de jongen naar voor boog schoot de zwartharige jongen's rechterwenkbrauw weer de hoogte in, maar hij zei niets. Dat was eigenlijk best typisch aan Devin, hij sprak meestal pas nadat dingen gebeurden. Spinner raakte een van de drie piercings in Dev's lip aan, en stelde bijna meteen daarna er vragen over. ''Doet zoiets heel pijn? Het staat je leuk. Maar het lijkt me wel pijnlijk om te laten zetten'' De nieuwsgierige blik in de jongen zijn ogen deed hem lachen. "Ik was wel nerveus toen ik ze liet zetten, want sommige zeggen dat het net zoveel pijn doet als kort met je nagels op de rug van je hand knijpen, en andere dat het meer pijn doet." Zelf raakte hij even zijn side labret en spiderbites aan, maar hij was al eigenlijk vergeten hoeveel pijn te gedaan hadden. "Ik heb eerst snakebites laten zetten, dat is gewoon één ringetje links en één ringetje rechts. En een paar jaar later, twee geloof ik, heb ik rechts een tweede ringetje bij laten zetten. De pijn ging wel hoor, het ligt gewoon aan je pijngrens. Mijn is redelijk hoog, denk ik, ik heb ook geen last gehad van mijn sleeve tattoo, enkel die op mijn vingers deden wel wat pijn." Hij grijnsde naar Spinner, die de piercings nog aan het bekijken was. Het was een uitzondering dat Devin zijn drie lippiercings aan had, meestal deed hij enkel de rechtse twee aan. "En dankjewel, maar ze staan me net zo goed als dat ze en ezel zouden staan." Het grappige was, dat hij op het moment al meer geglimlacht had dan hij de volledige week gedaan had. Maar met het juiste gezelschap moet je juist lachen.

+Geen idee of ik het verhaal over z'n piercings juist heb, ik heb geen idee wanneer hij welke heeft laten zetten tbh xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 6:14 pm


Spinner grinnikte even door de woorden die ze uit wisselden over het raar zijn. Ja daar zat wel wat in. Spinner was af en toe dan ook wel een beetje raar. Al besefte hij dat dan weer niet. Nadat ze waren gaan zitten stelde ze zich aan elkaar voor. Vervolgens begon Devin over wat er zo juist had gebeurt. Spinner glimlachte even flauwtjes. Ja hij was wel blij dat Devin niet was blijven zitten. Want de rest in het café had geen aanstalten gedaan om hem te helpen. Devin was daarna over zijn nagels begonnen. En Spinner had hem nog gezegd ook dat hij mooie nagels had. Naja het was meer om het plaatje van het grapje van Devin af te maken maar toch bedankte Devin hem. Spinner glimlachte naar hem en knikte eens. Het duurde daarna echter niet lang of Spinner zijn aandacht ging ergens anders naar. De jongen boog over de tafel heen en raakte met zijn wijsvinger zachtjes een van Devin's lip piercings aan.
De huid van zijn wijsvinger ging stilletjes over het ringetje heen terwijl Spinner vragen aan Devin stelde over de piercings. Devin reageerde op zijn vragen. Spinner haalde zijn vinger van de piercing af aangezien het anders ook wat moeilijk praten zou worden voor Devin. Echter bleef hij nog wel even zo voor over gebogen zitten over de tafel. Hij zette een arm recht op en plaatste zijn hoofd er op terwijl hij van Devin zijn ogen terug naar de piercings keek en naar het verhaal over de piercings luisterde. Daarbij vertelde hij ook nog een stukje over zijn tattoo's. Daardoor gleed Spinner zijn blik even omlaag naar Devin zijn vingers. ''Lijkt mij ook geen fijne plek om getatoeëerd te worden'' Reageerde hij met een glimlachje. Echter wist Spinner voor zichzelf niet te zeggen hoe hij het zou ervaren. Immers had hij geen piercings of tattoo's. Hij wist ook niet of er uberhaubt wel ooit een zou komen. Hij keek terug naar de piercings en uiteindelijk eindigde hij bij Devin's ogen. Devin zei op dat moment ineens dat de piercings net zo goed bij een ezel zouden staan. Spinner moest dan ook gelijk lachen. Hij kneep zijn ogen daarna even tot spleetjes. ''Pas maar op.. Straks ga ik je voor een ezel aan zien'' Zei Spinner dan ook met speelse glimlach waarna hij weer wat terug ging zitten. ''Nu ik er over na denk, zo'n kop en die oren.. hmmm staat vast geweldig met die piercings erbij. Ben je de meest rockende ezel ooit'' Zei Spinner er nog achteraan die het helemaal voor zich zag. Ineens bedacht hij zich iets nadat hij Devin als ezel in had gebeeld. ''Ben jij een warlock of een shapeshifter?'' Vroeg hij dan ook plots aan hem. Spinner verwachtte een warlock, maar misschien was hij toch niet de enigste shapeshifter die hier rond hing.

OOC: Haha maakt niet echt uit toch? Nu is hij jouw character dus kun je het zelf bepalen. x')
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 6:39 pm
Gelukkig had de jonge nzijn piercings even gerust gelaten zodat Devin nog net kon spreken. Spinner leunde nog steeds op de tafel, en ondersteunde zijn hoofd met zijn hand, terwijl hij aan het luisteren was naar wat Dev aan het zeggen was. ''Lijkt mij ook geen fijne plek om getatoeëerd te worden'' Het glimlachje van de jongeman deed hem ook glimlachen, en hij haalde zijn schouders op. "Ach." reageerde hij enkel, met een zuinig glimlachje op zijn gezicht. Het amuseerde hem om naar Spinners ogen te kijken, die van Devin's piercings naar Dev's ogen gleden, en weer terug. Devin sloeg het geluid van Spinner's lach op in zijn hoofd, maar dat gebeurde eigenlijk automatisch bij mensen die hij mocht, dat hij de lach probeerde te onthouden. ''Nu ik er over na denk, zo'n kop en die oren.. hmmm staat vast geweldig met die piercings erbij. Ben je de meest rockende ezel ooit'' Devin begon te grijnzen, en knikte. "Oh ja, een gitaar spelende ezel die z'n band verlaten heeft om in Kaechan te komen wonen." grijnsde hij, en luisterde naar de volgende vraag die de jongere man aan hem vroeg. ''Ben jij een warlock of een shapeshifter?'' Devin wreef over zijn bovenbenen en legde zijn handen weer op tafel, al had hij ze verslopt in de lange mouwen van zijn hoodie. "Ik ben een Shapeshifter." Hij keek weer in de ogen van de vrolijke jongen, en probeerde er een oordeel ofzo uit te vissen. "A Vampire Bat," voegde hij er met een scheef glimlachje aan toe, want eigenlijk was het niet noodzakelijk geweest om dat er aan toe te voegen. "Jij?" Devin pakte zijn flesje weer, en zette het tegen zijn lippen. Hij voelde het bier tegen zijn lippen prikken, en hij liet de vloeistof binnen in zijn mond, waar hij kort van de smaak genoot voor hij het doorslikte. Na een slok was zijn flesje leeg, en hij plaatste het voorzichtig terug op tafel. "Moet je nog iets hebben? Ik trakteer." Hij knikte naar zijn leeg flesje, met een grijns op zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma okt 27, 2014 8:01 pm


In de paar minuten dat ze nu bij elkaar zaten hadden ze nog geen andere uitdrukking op hun gezicht gehad dan een glimlach. Zo ging hun gesprek dan ook wel goed. Spinner vond het gezellig zo en of de groep jongeren er nou nog wel of niet was. Spinner viel het al niet eens meer op. Nu dat Devin bij hem was waagde ze het er waarschijnlijk ook niet meer op om bij hem te komen. Spinner maakte ondertussen een grapje over het hele ezel gebeuren. Hij zag het al helemaal voor zich. Hoe Devin in plaats van met een menselijk hoofd voor hem zat een ezelhoofd had. Met daarbij natuurlijk de bijpassende piercings. Spinner noemde hem dan ook een rockende ezel. Ja hij had zo wel lol in het gesprek. Echter voegde Devin er nog met een grijns aan toe dat hij dan een ezel was die gitaar speelde en zijn band had verlaten om in kaechan te komen wonen. Spinner keek hem even verbaasd aan. Dan moest hij wel een hele goede reden hebben gehad om naar Kaechan te verhuizen toch? Het leek Spinner immers wel gaaf om een deel van een band te zijn. Echter, voordat Spinner daarover vragen zou gaan stellen, schoot hem iets anders te binnen. Namelijk of Devin een shapeshifter of een Warlock was. Devin vertelde hem dat hij een shapeshifter was. Gelijk was er weer een glimlach zichtbaar op Spinner zijn gezicht. Hij was dus daadwerkelijk niet de enigste shapeshifter hier. Als volgt vroeg Spinner zich gelijk af wat voor dier Devin dan was. Maar voordat hij die vraag kon stellen, leek het haast of Devin zijn gedachten had gelezen want Devin vertelde vervolgens dat hij een vleermuis was. ''Echt? Gaaf. Moet vast leuk zijn om te kunnen vliegen!'' Reageerde Spinner dan ook gelijk opgewekt. Ja dat moest toch echt gaaf zijn. Aan de andere kant zou het voor Spinner heel tegenstrijdig zijn als hij kon vliegen aangezien hij hoogtevrees had. Maar dan toch leek het hem ergens wel een leuk idee dat je dan zowel kon lopen als kon vliegen.
Devin vroeg hem vervolgens wat hij was. ''Ik ben ook een shapeshifter!'' Reageerde hij vrolijk met een lachje waarna hij kort wat beschamend omlaag naar de tafel keek. ''En.. ik ben een hamster'' Zei hij daarna wat zachter waarna hij langzaam aan terug keek naar Devin met een onschuldig glimlachje. Ja Spinner snapte het af en toe nog niet. Waarom een hamster? Het kon zich niet verdedigen tegen grotere dieren, het kon niet vechten behalve tegen dieren even groot als hij. Hij was dan wel weer erg snel maar toch. Nadat Devin zijn bierflesje leeg had bood hij hem wat te drinken aan. Spinner glimlachte weer wat meer. ''Oke!'' Reageerde hij opgewekt terwijl hij wat rechter ging zitten. Hij dacht daarna even na. Zou hij wat fris nemen of drank. Hmm. ''Zouden ze Safari/cola hebben?'' Vroeg Spinner met een wat ondeugend glimlachje aan Devin. Spinner was niet zo van de bier, maar wat meer exotische drankjes trokken hem wel. Na dat te hebben gezegd dacht Spinner weer terug aan wat Devin eerder had gezegd. ''Speel je nog steeds gitaar?'' Vroeg Spinner, opnieuw met een nieuwsgierige blik in zijn ogen, aan Devin.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around di okt 28, 2014 12:20 pm
''Echt? Gaaf. Moet vast leuk zijn om te kunnen vliegen!'' reageerde de jongen opgewekt toen hij zei dat hij een vleermuis was, en Dev trok een nadenkend mondje terwijl hij met zijn hoofd knikte. "Het is inderdaad wel leuk, nadeel is dat je niet veel kunt zien," grinnikte hij. Vleermuizen waren niet blind, maar ze konden ook niet geweldig zien met hen ogen, dus gebruikte ze meestal geluidsgolven om te detecteren waar ze heen gingen. Devin dacht aan hoe het was om vleermuis te zijn. Het was echt wel leuk, tenzij dat het dikke druppen regende, en als het overdag was, want dan voelde hij zijn vleugels schroeien in de zon. Het liefst vloog hij dus ook 's nachts, over de daken, ver over de daken naar de hemel vol sterren, om voorbij de maan te vliegen. Van die dingen. En natuurlijk vond hij jagen ook wel leuk, minder leuk, maar toch. Het was een heel raar gevoel toen hij voor het eerst bloed dronk. Vaak heeft hij zich afgevraagd waarom hij juist een vampier vleermuis was, en geen gewone vleermuis. Gewone vleermuizen voedde zich met insecten, maar hij niet. De vampiervleermuis is een meedogenloze predator. Gewapend met zijn warmtegevoelige neus en messcherpe tanden gaat hij op rooftocht. Hij moet wel, want hij sterft als hij twee nachten geen bloed heeft gedronken. Voordat de zon opkomt is hij weer verdwenen in zijn duistere onderwereld en heeft hij een spoor van dood en verderf achtergelaten. ''Ik ben ook een shapeshifter!'' zei de jongen vrolijk, en keek darna toch beschaamd naar de tafel leek te kijken. Devin trok een wenkbrauw op. ''En.. ik ben een hamster'' Met een glimlachje keek hij terug op naar Dev, die een grijns op zijn gezicht had. "Ik wist het wel, met je bolle wangetjes." plaagde hij de jongen. Een hamster en een vleermuis. Geweldige combinatie. Hij kon het zich al helemaal inbeelden, Spinner De Hamster, klaar om de koekjes uit grootmoeder's schaal te stelen. Hij lachtte zijn eigen fantasieën weg, en keek naar de jongen die terug en glimlach op zijn gezicht had nadat Dev hem te drinken aan had geboden. ''Zouden ze Safari/cola hebben?'' Hij lachtte met Devin's onschuldig glimlachje en haalde zijn schouders op. "Ik zal het vragen."

De jongen stond op en liep richting de bar, die nu toch redelijk vol begon te raken, en wrong zich tussen een aantal mensen door. Hij stond geplet tussen een koppel dat elkaar half op aan het eten was aan de bar, en een dikkere, oude man met bulldogwangen. "Bier en Safari/cola." riep hij naar de barman, die knikte en aan de slag ging. Het koppel naast hem ging eindelijk weg, zodat hij was meer ruimte had, en kort checkte Devin zijn mobiel. Een gemiste oproep. Hij fronste. Van Chris? Wat had die gozer nu weer nodig, Chris en hij waren samen in de band, maar hij had het niet zo oké gevonden toen Dev de band verliet. Buiten tattoos en piercings hadden de twee niet zo veel gemeen, en hij wist dat Chris nooit moeite gedaan had om close te worden. Dev drukte zijn mobiel tegen zijn oor en luisterde naar de ingesproken boodschap, terwijl hij op een manier de drank van de barman over nam en hem betaalde.

Nog steeds met zijn mobiel tegen zijn oor liep hij terug naar Spinner.
>"He Devin, ik weet dat we nooit zo close zijn geweest maar je moet me echt dringend eens bellen, gast, je moet echt terug in de band, we missen je, en die plek waar je nu woont Kaechan, ofzo, dat is echt geen plek voor jou! Je bent geboren om met ons op Warped te spelen! Iedereen zou van je houden, je zou bekend kunnen worden, weet je. Bel me snel, alsjeblieft."
Devin rolde met zijn ogen en stak zijn mobiel weg, beseffend dat hij het hele bericht had geluisterd terwijl hij gewoon achter zijn stoel stond, dus ging hij zitten en gaf het drankje van Spinner aan de jongen. "Ik hoop dat dit is wat je bedoelde," grijnsde hij, en dronk zelf van zijn bier, terwijl hij op keek naar de jongen, en merkte dat die een vraag gesteld had. ''Speel je nog steeds gitaar?'' Hij knikte, en kraakte zijn vingers even. "Ja. Minder, vermits ik vroeger vooral samen met Ghost speelde, en meestal 's nachts omdat die gozer gek was op om middernacht z'n bass aan te sluiten en de buren wakker te maken. Plus, sinds de Ceremonie moet ik 's nachts jagen." Hij dronk opnieuw en keek even rond. "En wel, een vampier vleermuis kan twee dagen zonder bloed. Omdat ik ook nog mens ben, kan ik vier dagen zonder bloed, maar als ik geen drink, sterf ik ook." Hij glimlachte even om het lugubere van de zin weg te krijgen. "En ik zing, maar niet zo goed als Chris ofzo," lachtte hij. "Chris en Ghost zijn vrienden van me, ze zitten in een band," legde Devin uit. "Speel jij een instrument?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around di okt 28, 2014 1:33 pm


Spinner reageerde enthousiast op het feit dat Devin kon vliegen in zijn dierlijke vorm. Ook al was het idee totaal tegenstrijdig tegen zijn hoogtevrees. Devin vertelde hem dan ook dat het leuk was alleen dat je niet veel kon zien als Spinner. Spinner keek voor een moment wat bedenken. ''Dat is waar ook..'' Reageerde hij dan ook langzaam aan waarna hij algauw weer glimlachte naar Devin. Devin had vervolgens ook aan hem gevraagd wat hij was. Natuurlijk vond Spinner het helemaal leuk dat ze beide een shapeshifter waren. Maar nu was het natuurlijk wel zo dat hij Devin ook moest vertellen wat voor dier hij was, dat vond hij wel zo eerlijk. Op zich had Spinner daar ook geen moeite mee maar hij schaamde zich er toch nog wel een tikkeltje voor. Hij had daarom dan ook voor een moment wat beschamend richting de tafel gekeken waarna hij Devin vertelde dat hij een hamster was. Echter gaf Devin een reactie die hij totaal niet had verwacht en Spinner verschoot dan ook gelijk van kleur. Zijn o zo bolle wangentjes gloeide wat rood op. Spinner legde gelijk zijn handen op zijn wangen. ''Ik heb geen bolle wangen!'' Reageerde hij dan ook gelijk waarna hij zijn wangen wat vast pakte. ''Hm.. Oke misschien toch wel'' Zei hij naar eigen conclusie met een zuchtje waarna hij dan ook al snel lachte naar Devin. Devin besloot daarna te trakteren. Spinner ging dit keer ook voor iets met alcohol. Gewoon omdat hij af en toe wel eens zin had in een drankje.
Na even kwam Devin weer terug met het drinken en zijn mobiel aan zijn oor. Spinner kon het niet laten en keek toch wat afwachtend naar Devin. Alsof hij zo benieuwd was naar het gesprek dat hij voerde. Puur nieuwsgierigheid. Als het tenminste een gesprek was aangezien Devin de hele tijd stil was. Devin rolde uiteindelijk met zijn ogen en stopte zijn mobiel weg. Voor een moment keek Spinner wat verbaasd. Was zeker niks leuks dan wat hij had gehoord. Zijn aandacht ging echter algauw naar het drinken zodra Devin hem zijn glas nam. Spinner nam er een slokje van terwijl hij Devin wat hoorde zeggen. Met een glimlach keek Spinner op naar hem. ''Perfect!'' Reageerde hij vrolijk. Echter moest Spinner niet teveel van het spul raken. Hij was een slanke niet al te grote jongeman en omdat hij niet al te vaak alcohol dronk was hij er ook niet erg goed bestand tegen waardoor hij veel sneller dronken raakte. De woorden die Devin eerder had gesproken kwamen vervolgens in Spinner op waardoor hij dan ook vroeg of Devin nog steeds gitaar speelde. Ja hij speelde nog gitaar. Maar minder. Dit omdat hij vroeger vooral met een vriend samen speelde. Waarmee hij klaarblijkelijk de buren wakker maakte. Daardoor moest Spinner dan ook even lachen. Maar Devin maakte ook duidelijk dat hij door zijn dierlijke vorm minder kon gitaar spelen. Spinner luisterde aandachtig naar de woorden. ''wauw, had er geen idee van dat een vampier vleermuis letterlijk bloed nodig heeft zoals een vampier. Verklaard wel de naam'' Reageerde Spinner met een lachje. Vervolgens maakte Devin ook nog bekend dat hij kon zingen, maar niet zo goed als ene Chris. Devin maakte al gauw duidelijk wie Ghost en Chris waren en Spinner knikte eens begrijpelijk. Spinner was nu dan ook wel benieuwd naar dat gitaar spelen en boog kort van de ene kant naar de andere kant zodat hij om de tafel heen kon kijken maar zag niets van een gitaar of wat er op leek. Had hij hem vast niet bij zich? ''Wil je een keer wat laten horen?'' Vroeg Spinner glimlachend aan hem. Hij was er nu dan ook wel erg benieuwd naar. Vervolgens vroeg Devin hem of hij een instrument bespeelde. Spinner schudde zijn hoofd. ''Nee, ik.. ik ben goed in..'' Spinner moest er even over nadenken en keek dan ook wat weg. ''Ik denk.. ondeugend zijn'' Zei Spinner waarna hij even onschuldig lachte naar Devin. Hij keek hem vervolgens weer in de ogen aan. ''Maar ik vind hardlopen ook wel leuk, en wandelen in de bergen. Al het avontuurlijke zeg maar'' Zei Spinner glimlachend waarna hij eens over zijn woorden nadacht. Ineens bedacht hij zich iets; ''Maar ik ren niet in een ren hoor!'' Reageerde hij gelijk waarna hij even flauw glimlachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around di okt 28, 2014 2:54 pm
''Ik heb geen bolle wangen!'' riep de jongen uit terwijl hij zijn handen op zijn wangen legde. ''Hm.. Oke misschien toch wel'' en hij zuchtte, waarna hij toch naar Dev lachtte, die met een grijns op zijn gezicht toekeek.

''Perfect!'' reageerde de jongen toen Devin hem het drankje gaf, en een glimlach verscheen -opnieuw- op het gezicht van de jongen, blij dat hij het juiste mee had voor Spinner. ''wauw, had er geen idee van dat een vampier vleermuis letterlijk bloed nodig heeft zoals een vampier. Verklaard wel de naam'' zei Spinner met een lachje, en Devin lachtte mee, terwijl hij licht ritmisch op zijn bovenbenen klopte. "Ik wist in het begin ook niet dat ik bloed moest drinken, ik bedoel, wie denkt daar nu aan als het blijkt dat je een vleermuis bent," grijnsde hij. "Maar uiteindelijk voelde ik een soort drang, of nood, hoe ik het ook moet verwoorden, om bloed te drinken. Niet van mensen ofzo, hoor, meestal van ratten, omdat muizen erg klein zijn in vergelijking met mij. Toen ben ik gaan opzoeken welke vleermuizen bloed zouden willen drinken en ik vond dat er dus vampier vleermuizen bestaan. Toen ik de naam op mijn pc scherm las wist ik meteen dat ik een vampier vleermuis moest zijn." opnieuw lachtte hij, en nam een slok. Daarna ging het weer open hem die gitaar kon spelen, en Dev vroeg Spinner of hij een instrument bespeelde. Nee dus. ''Wil je een keer wat laten horen?'' Devin twijfelde even, niet dat hij het niet wou, maar hij had nu immers zijn gitaar niet bij. "Ja, sure, maar dan moet je een keer afkomen, ik neem mijn gitaar niet mee overal heen alsof ik met een hond ben wandelen," grinnikte hij, en nam een pen uit zijn broekzak, en een bierviltje van tafel. Hij draaide het om met de blanke kant naar boven en schreef er netjes zijn naam, gsm nummer en adres op. Hij geloofde dat hij Spinner wel kon vertrouwen, en zonder de informatie die op het viltje stond ging hij zowieso nooit gitaar kunnen spelen voor de jongen. "Hier," Devin schoof het viltje over de tafel naar Spinner toe, en glimlachte.

''Nee, ik.. ik ben goed in..'' De jongen dacht na en keek weg, en Dev wachtte op de rest van de zin. ''Nee, ik.. ik ben goed in..'' Spinner lachte onschuldig naar Devin, die zijn lippen ook in een grijns omtoverde. ''Maar ik vind hardlopen ook wel leuk, en wandelen in de bergen. Al het avontuurlijke zeg maar'' Devin knikte, hij vond harlopen en wandelen nu niet de leukste dingen om te doen, vermits hij eigenlijk best lui was, maar hij kon er wel inkomen dat andere het wel interessant vonden om te doen. ''Maar ik ren niet in een ren hoor!'' Opnieuw grijnsde Devin, en trok een gezicht van 'ja dat zal wel'. "Je moet zeker niet in een park gaan rondlopen als hamster, ik zie het nog gebeuren dat je ooit door een kind mee naar huis genomen wordt om zijn of haar hamstertje te zijn," grapte hij, en glimlachte naar Spinner.

het begon best druk te worden in het café, en Devin merkte dat hij meer moeite moest doen om Spinner nog te verstaan, plus het constante geduw van mensen tegen zijn rug maakte hem een beetje gek, dus gebaarde hij naar de deur. "Ga je mee buiten staan?" Als de jongen liever binnen wou zitten was hem dat ook goed, maar Devin raakte licht geïrriteerd door de mensen rondom hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around di okt 28, 2014 6:45 pm


Devin vertelde Spinner over het zijn van een vampier vleermuis. Hij had uiteindelijk zin in bloed gekregen? Dat moest een raar gevoel zijn als je nog nooit bloed had gedronken. Spinner probeerde het zich voor een moment in te beelden. Maar zijn aandacht ging algauw weer terug naar Devin die ondertussen verder zat te vertellen over het hele vampier vleermuis gebeuren. Spinner glimlachte dan ook even. Ja een interessant gebeuren was het in ieder geval wel. Spinner had daarna gevraagd of Devin nog gitaar speelde. En nadat Devin daar op had gereageerd vroeg hij Spinner of hij ook een instrument kon bespelen. Helaas kon Spinner dat niet. Eigenlijk moest hij er ook wel even over nadenken waar hij wel goed in was. Sowieso in ondeugend zijn. Maar hard lopen door de bossen heen vond hij ook wel leuk. Of lekker avontuurlijk de bergen in. Ja dat kon hij ook wel goed hebben. Dat was dan ook wel aan zijn lichaam te zien. Hij was niet zo zeer gespierd maar wel mooi slank gebouwd. Spinner was daarna al snel benieuwd of hij wat kon horen van Devin zijn muziek. Echter merkte hij al wel op dat Devin zijn gitaar in ieder geval niet bij zich had en dus vroeg Spinner hem of hij een keer wat wilde laten horen. Devin wilde hem wel wat laten horen maar maakte ook duidelijk dat hij dan eens bij hem langs moest komen aangezien hij zijn gitaar niet altijd bij zich had. Spinner moest dan ook lachen door de manier waarop Devin dat uitdrukte. ''Ik weet zeker dat je gitaar geen pootjes heeft anders is het wel een hele speciale gitaar'' Zei Spinner dan ook tegen hem met een flauw glimlachje. Ondertussen haalde Devin een pen tevoorschijn en draaide hij een viltje om zodat deze op de witte kant lag. Voor een moment keek Spinner wat nieuwsgierig naar het viltje waarbij hij dan ook uit zichzelf al wat naar voren boog terwijl hij zijn glas met drinken in beide handen vast had. Wat ging Devin opschrijven? Maar daar kwam hij al gauw genoeg achter. Devin schoof het viltje naar hem toe. Erop stond zijn naam, nummer en adres. Spinner keek met een vrolijke glimlach van het viltje terug naar Devin. ''Bedankt! Kom ik gauw eens een bezoekje brengen'' Reageerde Spinner vrolijk. Hij pakte vervolgens zijn mobiel en zette het nummer alvast in zijn mobiel waarna hij deze weer weg stopte en het viltje ook mee nam zijn jas zak in. Nadat Spinner verteld had wat hij leuk vond had hij er nog snel aan toegevoegd dat hij niet in een ren rende zoals hamsters dat deden. Maar Devin gaf hem een blik alsof hij daar niets van geloofde. Spinner keek dan ook voor een moment wat verbaasd naar hem. ''Hé echt niet!'' Reageerde hij dan ook gelijk. Devin praatte daarna verder. Nog steeds keek Spinner wat verbaasd waarna hij algauw lachte. ''Nou die kinderen mogen wel oppassen, ik kan heel hard bijten'' Reageerde Spinner glimlachend waarbij hij zijn wenkbrauwen even op en neer liet gaan. Nee hij zorgde er wel voor dat hij niet gepakt zou worden. Anders zouden die kinderen eerdaags een jongen in hun hamster kooitje hebben zitten in plaats van een hamster. Spinner trok even een flauw glimlachje door de gedachten. Dat zou nog is wat zijn.
Na even had Spinner zijn glas leeg en het begon ondertussen al aardig drukker te worden. Wel zo druk dat Spinner en Devin elkaar nog nauwelijks konden verstaan. De muziek werd dan ook harder gezet voor de gezelligheid. Devin gebaarde dan ook al gauw richting de deur. Spinner kon hem niet helemaal verstaan maar kon uit de bewegingen van zijn lippen wel opmaken dat hij voorstelde om naar buiten te gaan. Zonder twijfel knikte Spinner eens met een glimlachje waarna hij kalm op stond. Vervolgens liep hij dan naar buiten toe met een vrolijk opgewekt pasje. Eenmaal buiten werd hij gelijk begroet door een zacht koel briesje dat voor een moment zijn wangen streelde. Kort sloot hij zijn ogen waarna hij om keek naar Devin. '"Wat doe je verder in het dagelijks leven?'' Vroeg Spinner ineens vrolijk aan hem terwijl hij zijn handen in zijn jaszakken stopte. Hij was wel nieuwsgierig naar Devin zijn leven. Hij vond de man tot nu toe dan ook nog altijd erg aardig en gezellig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around wo okt 29, 2014 4:25 pm
''Ik weet zeker dat je gitaar geen pootjes heeft anders is het wel een hele speciale gitaar'' zei de jongen met een flauwe glimlach, en Devin grinnikte maar wat. Hij beelde het zich al in, een lopende gitaar, nee, dat zou h'm niet worden.
''Bedankt! Kom ik gauw eens een bezoekje brengen'' zei de jongen vrolijk toen de zwartharige man zijn adres en zo dat op het viltje stond aan Spinner gaf. Dev grijnsde, en knikte dat dat goed was. Nu heb je een reden om je rommelig appartement op te ruimen, luierik. sprak hij zichzelf toe, en dacht aan de rommelijke kamers. Niet dat zijn appartement groot was, een woonkamer, een keukentje, badkamertje en een slaapkamer. Een tafel en stoel stonden in de woonkamer, dus daar at Dev dan ook maar. Hij zag dat Spinner het nummer in zijn mobiel zette, hij maakte daar gebruik van om rond te kijken door de zaak. Eigenlijk had hij wel het lelijskte café van de buurt uitgekozen om binnen te gaan, met de meest onvriendelijke mensen, als je Spinner dan even niet meerekende. "Vergeet niet te zeggen dat jij het bent als je me een bericht stuurt, anders antwoord ik je niet," grijnsde hij. Het was als een grap bedoeld, eigenlijk een slechte, want zowieso zou hij wel vragen wie de persoon zou zijn die de sms gestuurd had, mocht die zijn naam er niet bij gezet hebben.

Toen Spinner vertelde dat hij sportief was, maar niet in een ren liep, liet Devin al snel blijken dat hij daar niet zo veel van geloofde. 'Hé echt niet!'' zei de jongen meteen, en Dev toverde een grijns op zijn gezicht. Ook al keek Spinner nog verbaasd, Devin ging al door met praten over hamsters loslopend in het park, dat ze meegenomen werden door kleine kindjes. ''Nou die kinderen mogen wel oppassen, ik kan heel hard bijten'' Lachend haalde de twintiger zijn wenkbrauw op. "Oh, is dat zo? Kleine kindjes bijten? Da's nier erg mooi," grijnsde hij naar Spinner.

Hij gebaarde dat ze misschien best buiten konden, vermits de muziek en de mensen luid begonnen te worden, en tot zijn opluchting stemde de jongen toe, met een knikje en een glimlach. Devin kon niet zo kalm opstaan als dat Spinner dat kon, vermits hij geïrriteerd werd door de hoeveelheid mensen in de zaak. Dev greep zijn flesje mee en liep naar de deur, achter de jongere man aan. De wind beet in zijn wangen, maar het ging nog wel, hij was erger weer gewoon. De vrolijke, opgewekte manier waarop Spinner liep deed hem lachen, en hij leunde tegen de muur, toen de jongen naar hem omkeek. '"Wat doe je verder in het dagelijks leven?'' vroeg die vrolijk, terwijl hij zijn handen in zijn jaszakken stopten. Devin dacht even na over een passend antwoord, vermits hij niet echt veel deed.
En als hij al iets deed, was het niet het beste. Listen bedenken van "Ik heb al betaald" om iets gratis te krijgen, of treinticketjes kopen, en net voor het betalen plots doen alsof er iets op de muur zit. Als hij snel zijn besetlling wou hebben, dan greep hij zijn mobiel wel eens en deed hij alsof zijn vriendin ging bevallen. Niet dat hij een vriendin had, hij interesseerde zich minder voor meisjes op dat moment, maar het werkte wel, dus hem hoorde je niet klagen. Natuurlijk had Devin bij de bakker wel eens een koekje uit een schaal gehaald als de bakker niet keek, natuurlijk had hij al eens een stuk chocolade genomen, zonder te betalen. Natuurlijk reed hij met de trein zonder geld op te doen. Maar dat deed iedereen wel eens, right? Maar hij was niet echt een dief, als men hem terug zou roepen van "Je hebt niet betaald!" dan zou hij zonder problemen het geld aan de persoon geven, en door gaan. Maar waar haalde hij zijn geld vandaan? Een beetje overal, eigenlijk. "Ik heb niet echt een vaste baan. Ik werk dan eens in die muziekzaak, dan bij de bakker, al mogen ze me daar niet en moet ik een staart in m'n haar doen, wat ik niet zie zitten, ik doe een beetje alles waar plaats is, weet je. Natuurlijk ga je me niet in een dierenzaak vinden, ik doe wel wat ik leuk vind om te doen." legde hij uit, en keek naar Spinner. "Als vleermuis in een dierenzaak werken is geen goed idee," vulde hij aan, met een half lachje op zijn gezicht. "En wat doe jij?" Dat had de jongen wel kunnen verwachten, dat de vraag terug zou komen, niet? Devin plaatste zijn bier tegen zijn lippen, en nam een slok terwijl hij op antwoord wachtte.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do okt 30, 2014 12:14 am


'Vergeet niet te zeggen dat jij het bent als je me een bericht stuurt, anders antwoord ik je niet' Had Devin gezegd tegen hem over het feit dat Spinner nu zijn nummer had en dat hij dan ook graag eens langs bij hem wilde komen om te luisteren naar zijn gitaar spel. Spinner keek voor enkele seconde wat verbaasd naar Devin. ''Oh.. ja natuurlijk!'' Reageerde hij dan ook gelijk. Hij wilde natuurlijk wel antwoord krijgen van Devin. Echter besefte Spinner er na pas dat het ook nog wel eens een grap kon wezen. ''Oh..'' zei hij dan ook tegelijk toen hij het realiseerde waarna hij algauw even lachte naar Devin. ''Grapjas'' Reageerde hij met een flauw glimlachje. Daarna kwam het hele gebeuren over hem als hamster die in een rat zou rennen en kinderen zou bijten in het park als die hem pakte. Natuurlijk zou hij bijten. Hij wilde nou ook weer niet als een poppetje gebruikt worden. Spinner moest daarna algauw weer lachen door Devin's reactie op het bijten. Hij zag het allemaal al weer helemaal voor zich. Spinner dronk ondertussen zijn glas leeg.
In de tussen tijd had Devin hem gevraagd of hij mee naar buiten zou gaan. Zo'n slecht idee had Spinner dat niet gevonden aangezien het overduidelijk drukker in het café werd wat het dan ook wel wat benauwder maakte. Zo stond Spinner dan ook op en liep hij met een vrolijk en opgewekt loopje naar buiten toe. Eenmaal buiten had hij zijn handen in zijn jaszakken gestopt en richtte hij zich terug tot Devin. Devin zette zich tegen de muur van het café aan en Spinner vroeg hem vervolgens wat hij in het dagelijks leven deed. Daar leek Devin kennelijk eerst over na te moeten denken want voor een poosje bleef het stil. Maar toen kwam dan het antwoord. Devin vertelde dat hij hier en daar wat werkte. Spinner moest ondertussen even lachen door de woorden over dat hij een staart in moest bij de bakker. Kort legde Spinner een hand onder zijn gezicht en bekeek Devin eens alsof hij het helemaal inbeeldde. ''Staat je vast heel mooi!'' Reageerde hij daarna, maar moest algauw weer lachen. Het was natuurlijk als grapje bedoelt, misschien wat flauw maar ach. Vervolgens kwam Devin op de dierenzaak. Spinner keek even verbaasd. Het leek hem juist heel leuk om bij een dierenzaak te werken. Maar zodra Devin het van de vampiervleermuis toevoegde besefte hij ook wel dat dat misschien niet het beste idee was. HIj glimlachte dan ook lichtjes was naar Devin. ''Die arme kleine knaagdiertjes..'' Reageerde Spinner met een zucht waarna hij al snel weer lachte. Wederom was het dan ook een grapje. Vervolgens vroeg Devin hem wat hij deed in het dagelijks leven. ''Nou ik ben pas net in Kaechan komen wonen op mezelf, dus nu zoek ik een baantje. En ondertussen ga ik op onderzoek uit. Bekijk alles wat hier te zien is. Ik vul me dagen zo wel een beetje'' Zei Spinner glimlachend. Ondertussen liep hij wat te hupsen van zijn ene voet op de andere. Hij begon het nu dan ook wel wat kouder te krijgen. ''Weet jij nog iets leuks om heen te gaan?'' Vroeg Spinner uiteindelijk dan ook aan Devin met een glimlach aan hem. Zo verschrikkelijk laat was het nou ook weer niet en Spinner vond het gezellig met Devin. Misschien konden ze samen nog ergens anders heen gaan tenminste.. ''Tenminste als je nog niet genoeg van me hebt en nog wel ergens met me heen wilt gaan'' Zei Spinner er dan ook gelijk achteraan met een licht wat verontschuldigend glimlachje. Hij kon er natuurlijk niet zomaar vanuit gaan dat Devin ergens anders heen zou gaan met hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do okt 30, 2014 1:46 pm
Spinner keek verbaasd nadat hij zei dat hij zijn naam wel onder het bericht moest zetten, en Devin trok ook zijn wenkbrauw op, want wat was de reden dat de jongen verbaasd was? ''Oh.. ja natuurlijk!'' reageerde die, en Dev knikte, met een scheve grijns. ''Oh..'' Nu leek de jongen de grap erachter te snappen, en de zwartharige jongen lachte, toen hij het lachje zag van Spinner. ''Grapjas'' Hij grijnsde. "Wat kan ik eraan doen," zei hij, met nog steeds een grijns op zijn gezicht.
Ze praatte verder over hamsters en vleermuizen, maar vooral over Spinner die kleine kindjes zou bijten, als ze hem in een kooitje zouden stoppen.

Uiteindelijk waren ze dan naar buiten gegaan, waar Spinner hem had gevraagd wat hij in het dagenlijkse leven deed. De jongen legde een hand onder zijn gezicht en bekeek Devin alsof hij het zich al helemaal in kon beelde, en een grijns vormde zich alweer op de langharige jongen zijn gezicht. ''Staat je vast heel mooi!' Devin moest lachen, en schudde zijn hoofd. "Wie is er nu de grapjas," plaagde hij, en maakte met zijn handen even een staart om zijn haar meer naar een schouder te doen, vermits het tegen zijn nek aan het prikken was, en dat was niet zo'n aangenaam gevoel. Toen hij over de dierenzaak begonnen was, keek Spinner verbaasd, wat hij ook wel begreep. De jongen glimlachte toen hij begreep waarom dierenzaken niet zo'n goed idee waren voor hem. ''Die arme kleine knaagdiertjes..'' verzuchtte de jongen, waarna hij lachte, en Devin lachte ook. "Ik laat knaagdieren heus gerust hoor, enkel ratten en heel af en toe muizen moeten eraan geloven," grijnsde hij. 'Nou ik ben pas net in Kaechan komen wonen op mezelf, dus nu zoek ik een baantje. En ondertussen ga ik op onderzoek uit. Bekijk alles wat hier te zien is. Ik vul me dagen zo wel een beetje'' zei de jongen glimlachend, en Devin knikte. Fair enough, niet? ''Weet jij nog iets leuks om heen te gaan?'' vroeg Spinner hem uiteindelijk met een glimlach. ''Tenminste als je nog niet genoeg van me hebt en nog wel ergens met me heen wilt gaan'' Devin trok zijn wenkbrauw op. "Als ik hier op het moment nog bij je sta, betekend dat dat ik me amuseer, dus waarom zou ik niet ergens anders heengaan met jou?" De vraag was meer een retorische vraag, eigenlijk, maar Devin was al aan het nadenken of hij nog een andere plaats wist hier in Kaechan waar ze heen konden. "Hier liggen vooral cafés in de buurt, maar als je zo'n tien minuten die richting uitstapt .." Hij wees de straat af. ".. Dan kom je aan de bibliotheek, en de motels en zo, kortom, meer het 'bevolkte' deel van Oldbay," zei hij, en Devin dronk zijn flesje leeg, en keek naar de jongen. "Ik ben zo terug,"

Binnen in het café was het stampvol, en Devin liep onwennig naar een tafel, waar hij zijn flesje neerzitten. Vele mensen keken hem aan, of na, en hij zag een paar mensen fluisteren en met hen duimen naar buiten wijzen. Dev staarde hen even dodelijk en kwaad aan, maar verdween daarna weer naar de deur, en de wind pakte opnieuw zijn gezicht vast.

"Zo." Zijn donkere ogen keken naar Spinner, en een vragende blik in zijn ogen vertelde dat hij een vraag ging stellen. "Wou je naar een bepaalde plek?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do okt 30, 2014 4:04 pm


Buiten ging hun gezellige gesprek verder. Spinner had Devin gevraagd wat hij in het dagelijks leven deed en Devin had daarop gereageerd. Zodra Devin over het feit was begonnen dat hij een staartje moest dragen bij de bakker zag hij het gebeuren al helemaal voor zich en zei hij Devin dan ook dat het hem heel mooi zou staan met een hand onder zijn gezicht. Nu noemde Devin hem op zijn beurt een grapjas waardoor Spinner dan ook moest lachen. ''Ben ik zeker'' Reageerde Spinner dan ook vrolijk. Ondertussen maakte Devin een staart van zijn haar om het meer naar een schouder te doen. Nou moest Spinner zich toch inhouden om er weer over te beginnen. Hij keek dan ook enkel met een flauw glimlachje naar Devin. Vervolgens ging het over het werken in een dierenzaak. Spinner liet dan ook even merken dat hij medelijden zou hebben met de knaagdiertjes als Devin er als vampier vleermuis zijnde rond zou lopen. Devin lachte waarna hij hem al snel zei dat hij de knaagdieren met rust zou laten, alleen zo een keer een rat of een muisje. Spinner keek voor een moment bedenkelijk naar hem. Maar moest daarna algauw wel weer lachen. ''Goed dan'' Reageerde hij kalm. Devin had hem daarna gevraagd wat hij in het dagelijks leven deed en Spinner gaf daar dan ook reactie op. Devin gaf hem een knikje. Spinner glimlachte naar hem.
Toen kwam al gauw de vraag of Devin misschien nog een andere leuke plek wist om heen te gaan. Maar Spinner voegde er dan ook algauw aan toe dat Devin dat dan wel moest willen. Spinner was er soms wel van bewust hoe overheersend karakter hij had. Hij kon ergens begrijpen dat mensen daar niet altijd zin in hadden. Maar Devin maakte meteen al duidelijk dat hij zich amuseerde in Spinner zijn aanwezigheid. Een vrolijke glundering verscheen dan ook in zijn ogen. Ja dat vond hij natuurlijk leuk om te horen. Devin vertelde vervolgens wat er hier allemaal zat in de buurt. Hij volgde daarna de kant op naar waar Devin wees en Devin vertelde dat daar nog wat andere gebouwen lagen dan alleen café's. Spinner knikte eens begrijpend. Echter wist hij niet wat hij zo in een keer moest kiezen. Hij wilde dan ook een reactie geven maar op dat moment zei Devin hem dat hij zo terug was. Spinner knikte opnieuw. ''Oke, tot zo'' Sprak hij glimlachend. Nu stond hij in zijn eentje buiten. Hij keek de duisternis van de straat in en zuchtte eens lichtjes. Hij zat zich te bedenken waar hij heen wilde gaan met Devin. Zodra de deur open ging schrok Spinner uit zijn gedachten en keek hij gelijk om. Een glimlach sierde zijn lippen zodra hij Devin opmerkte. Ze keken elkaar in de ogen aan. Devin met een iets wat vragende blik en stelde hem vervolgens dan ook een vraag. Of hij naar een bepaalde plek wilde. Spinner keek weer in het rond. ''Ik weet het niet zo goed..'' Zei hij langzaam. Hij kwam daarna ineens voor Devin staan en pakte een arm van hem vast. ''Laten we kijken wat voor leuks er te vinden is!'' Zei hij plots vrolijk en opgewekt tegen Devin waarna hij hem dan ook met zich mee trok weg van het café de straat in. Hij had nu dan ook wel genoeg gezien van het café. Hij wilde weer iets nieuws zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do okt 30, 2014 7:20 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Spinner lachte om zijn opmerking dat hij nu de grapjas was. ''Ben ik zeker'' glimlachte de jongen met het bruin/blonde haar, en Devin grinnikte. Het glimlachje op Spinners gezicht zei genoeg, en Devin begon te lachen. "Ja ja het is al goed, Dev staat goed met een staart, verkeerde timing om die beweging te doen, om mijn haar aan de kant te krijgen," lachtte hij, en stak zijn handen in zijn zakken, meet een grijns op zijn gezicht.
De bedenkelijke uitdrukking op de ander zijn gezicht toen hij zei dat hij knaagdieren gerust liet, deed hem wegkijken, geloofde hij hem niet? Al gauw lachtte Spinner weer, gelukkig. ''Goed dan'' Hij had dus echt zitten twijfelen? Ach wat makte het uit. De vrolijke glundering die in de ogen van de jongen verscheen toen Devin zei dat hij niet met hem om zou gaan als hij hem niet zou mogen, deed hem lachen. ''Oke, tot zo'' had de jongen nog gezegd voor Devin het café in dook op het gls weg te zetten.
Spinner leek licht te schrikken toen de zwartahrige jongen de deur weer opendeed, en daaruit kon Dev uitmaken dat de ander aan het nadenken was geweest. Hij keek om, en glimlachte naar hem, en Devin vroeg Spinner of hij naar een bepaalde plek wou. ''Ik weet het niet zo goed..'' zei de jongen langzaam, en Devin knikte opnieuw. Oké. Plots ging de jongen voor hem staan en pakte Devin bij de arm. ''Laten we kijken wat voor leuks er te vinden is!'' zij de jongen plots opgewekt, en vrolijk, wat Devin meteen aanstak, die nu ook opgewekt knikte. Hij werd door Spinner meegetrokken, weg van het café, de straat in. Ze liepen verder, en Devin dacht na waar ze heen konden. Nu moest hij ook rekening houden met het uur, vermits 's nachts bepaalde plaatsen natuurlijk gesloten waren. "We kunnen naar het park, we kunnen .." Een idee schoot Devin's hoofd binnen, en hij begon meteen te lachen, maar al lachend schudde hij zijn hoofd. Dat zo té erg zijn. "We kunnen naar een karaoke plaats whatever gaan," zei Devin, met tussenpauzes omdat hij aan het lachen was. Lol zouden ze er zeker hebben, daar durfde hij zijn gitaar op te verwedden, maar het was ook zo'n kinderachtig idee, en karaoke plus Devin kon soms erg vervelend eindigen, zeker als hij te veel gedronken zou hebben, dan kwam er wel eens ruzie van. Maar niemand zegt dat Spinner in eerste instantie naar zo'n plaats wil zei hij tegen zichzelf. En zowel, dan zorg je dat je je inhoudt, idioot.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do okt 30, 2014 10:44 pm


Spinner moest zich inhouden om niets te zeggen maar Devin gaf zelf al toe dat hij het nu uit zat te lokken door zijn haren vast te nemen in zijn handen. Spinner moest dan ook gelijk lachen. Ja het was toch wel een beetje waar. Want blijkbaar had hij er al zo bij gestaan dat Devin had kunnen zien dat hij er op had willen reageren. Nadat Devin zijn nu lege flesje terug naar binnen had gebracht had Spinner gevraagd of ze ergens anders heen zouden gaan. Echter werd al snel duidelijk dat hun nieuwe bestemming voor nu nog onbekend was en dus besloot Spinner gewoon randomly rond te gaan lopen. Ze kwamen vast vanzelf wel wat tegen. Zo kwam hij dan ook voor Devin te staan en nam hij al snel een arm van hem vast waarna hij met hem een kant op liep. Tenminste weg van het café. Nieuwsgierig keek Spinner in het rond, opzoek naar iets waar ze heen konden gaan of iets wat ze konden gaan. Ja hij wilde nog even gezellig langer de avond door brengen met Devin. Hij liet zijn arm voorlopig dan ook nog niet los. Alsof hij bang was om hem kwijt te raken.
Plots begon Devin te praten. Spinner stopte dan ook met lopen en keek op naar hem. Devin stelde voor om naar het park te gaan. Maar hij maakte de rest van de zin niet af waardoor Spinner hem algauw nieuwsgierig in de ogen aan keek. ''Wat kunnen we?'' Vroeg hij dan ook met een glimlach aan hem. Hij stond er nog net niet ongeduldig bij te springen. Ja hij was benieuwd wat de rest van Devin zijn woorden waren. Plots begon Devin te lachen waarbij hij een seconde daarna dan ook zijn hoofd schudde. Spinner keek langzaam aan wat vragend. ''Eh?'' Begon hij dan ook zacht. Maar toen vertelde Devin zijn idee. Gelijk begon Spinner te lachen. Een karaoke plaats? Hoe kwam hij daar nu zo ineens op? Spinner had het in ieder geval niet kunnen bedenken. Maar grappig klonk het wel. Spinner moest dan ook nog even wat lachen waarna hij algauw knikte. ''eh Ja, ja waarom niet'' Zei hij dan ook gelijk terwijl zijn ogen glinsterde van plezier. Terwijl het grootste plezier waarschijnlijk nog moest komen. In plaats van dat hij Devin zijn arm vast nam legde hij zijn arm nu om die van hem heen. ''Laten we gaan!'' Zei hij vrolijk, hij riep het nog net niet uitbundig. Vervolgens liep hij een kant op maar een anderhalve meter verderop besefte hij dat hij eigenlijk niet wist waar zo'n karaoke plaats te vinden was. Hij stopte dan ook en keek langzaam aan om naar Devin. ''Eh.. weet jij waar zo'n plaats is?'' Vroeg hij met een verontschuldigend glimlachje aan hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around vr okt 31, 2014 2:04 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

De jongen begon gelijk te lachen, en Devin glimlachje maar wat. Nadat hij zijn flesje weggezet had, had Spinner gevraagd of ze ergens anders heen gingen, en de jongen had hem bij de arm weggetrokken bij het café, en ze wandelde random de straat af. Devin moest grijnzen, want de jongen had nog steeds zijn arm vast, alsof hij bang was dat hij verloren zou lopen in Oldbay. Toen Dev begon te praten, hielden ze even halt, en Spinner keek naar hem -. Devin stelde voor dat ze naar het park konden gaan, maar hij onderbrak zijn zin omdat hij moest lachen bij het idee dat in zijn hoofd binnengeschoten was. ''Wat kunnen we?'' vroeg Spinner met een glimlach, met een nieuwsgierige blik in zijn ogen. ''Eh?'' begon hij zacht. Spinner begon meteen te lachen toen Dev zijn idee vertelde. ''eh Ja, ja waarom niet'' Devin lachte opnieuw, en begon zijn hoofd te schudden, niet om nee te zeggen, maar gewoon om het feit dat hij weer op het meest rare idee was gekomen dat hij zich bedenken kon. "Ohhh dat gaat nog iets worden, al die oude mensjes die gezellig I Will Always Love You zingen, maar dat gaat toch anders zijn vandaag." lachtte hij. Nu legde Spinner zijn arm om die van hem heen. ''Laten we gaan!'' zei de jongen vrolijk, en vervolgens liep hij, om te stoppen en naar Devin te kijken. ''Eh.. weet jij waar zo'n plaats is?'' Devil grijnsde, en knikte. "Dat gebouw, honderd meter verder, met die kitcherige ledverlichting op de gevel, die is nog wel open, denk ik." Hij troonde Spinner mee naar daar, en liet zijn blik langs de spuuglelijke gevel gaan. Hij moest al lachen gewoon bij het zien van het gebouw, wat moest dat wel niet worden als ze eenmaal binnen waren. "Ben je klaar om te sterven van het lachen?" grijnsde hij naar Spinner, en legde een hand op de klink van de deur, om die open te duwen en meteen een aantel oudere mensen te zien zitten. "Oh, joy." lachte hij.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around vr okt 31, 2014 9:01 pmDevin was met een nogal onverwachts idee gekomen. Een karaoke plaats? Spinner had Karaoke eigenlijk nog nooit echt geprobeerd maar was ook niet de moeilijkste om het te proberen. Het leek hem juist wel grappig, en Devin leek dan ook hetzelfde er over te denken. Zo nam Spinner Devin zijn arm wat meer vast door die van hem om de zijne heen te leggen en trok hem een kant mee op. Hij moest ondertussen lachen om Devin zijn woorden over het gebeuren. Ja die 'I will always love you' zou vandaag niet komen. Met een glimlachje bij die gedachten liep Spinner verder. Echter nog geen twee meter verder besefte Spinner dat hij eigenlijk helemaal niet wist waar zulke karaoke plaatsen waren. Met een onschuldig glimlachje had hij zich dan ook terug op Devin gericht. Devin gaf hem een grijns en knikte dan ook eens waarna hij hem vertelde waar zo'n karaoke plaats was. De beschrijving van het gebouw kwam Spinner dan ook wel bekend voor. Maar voordat hij een kant op kon gaan deed Devin dat al.
Zo nam hij hem mee naar het gebouw toe. Eenmaal daar aangekomen gleed Spinner zijn blik er kort over heen. Zijn eerste mening was dat het er nog best oud uit zag. Met die verlichting erbij verbaasde het hem haast dat er nog geen lava lampen bij stonden. Spinner glimlachte weer even lichtjes. Devin naast hem begon dan ook al te lachen. En uit Devin zijn blik kon Spinner wel maken dat het dan ook om het gebouw ging. ''Devin niet zo gemeen, straks kwets je het gebouw'' Zei Spinner dan ook alsof hij het over een levend wezen had. Hij gaf Devin daarna even lachend een speels duwtje. Hij liet hem vervolgens dan ook los. Ondertussen vroeg Devin hem of hij klaar was om te sterven van het lachen. Spinner grinnikte eens. ''Ikke wel!'' Reageerde hij dan ook gelijk met een vuist in de lucht, lachend en al. Vervolgens gingen ze naar binnen toe. Eenmaal binnen waren er een aantal oudere mensen te zien. Spinner zijn blik gleed over hen heen. Een paar van hen keek dan ook terug zodra de twee jongeren binnen waren gekomen. Dat was natuurlijk een onverwachtse wending voor hun. Spinner glimlachte even waarna zijn blik op een man viel met een microfoon. Hij was net klaar en vroeg wie nu wilde. Gelijk trok hij Devin met zich mee naar de man toe. De man keek wat verbaasd door de twee jongeren maar gaf de microfoon uiteindelijk over. ''Hallo allemaal!'' Zei Spinner vrolijk. Het was alsof een straal van vrolijkheid over heen schoot want ze begonnen gelijk wat opgewekter te reageren. Spinner wilde nog iets zeggen maar besefte toen wat. Hij plaatste een hand op de microfoon om deze zo te dempen terwijl hij zich op Devin richtte. ''Wat gaan we eigenlijk zingen?'' Vroeg hij nu dan ook met een flauw glimlachje. Hij zou eigenlijk niet weten wat ze konden gaan zingen. Maar het mooiste zou wel zijn als het iets was wat de oudere zou doen opkijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around za nov 01, 2014 8:55 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

''Devin niet zo gemeen, straks kwets je het gebouw'' Spinner deed nog erger alsof het gebouw gevoelens had, en daarom moest Devin grijnzen, terwijl hij Spinner een por gaf, dels omdat die hem ook een por gegeven had. De jongen liet hem los, en Devin duwde zijn handen in zijn zakken. "Ja, sure," Hij richtte zich naar het gebouw. "Het spijt me, gebouw, ik veronderschuldig mij, totaal niet omdat deze jongen hier naast me me zowat dwong." Hij grijnsde opnieuw. Toen Devin vroeg of Spinner klaar was om te sterven van het lachen, grinnikte de jongen. ''Ikke wel!'' zei hij, lachend, met een vuist in de lucht. Een glimlach verscheen op Devin's gezicht. Spinner trok Devin mee naar de microfoon, waar een man stond die om nieuwe 'deelnemers' vroeg. ''Hallo allemaal!'' zei Spinner, en de mensen in de zaal deden vrolijk mee, ook al merkte Devin een paar twijfelende blikken op, naar hem vooral, had hij het gevoel. ''Wat gaan we eigenlijk zingen?'' Devin keek verward naar de jongen, en dacht na. "Wij kunnen of iets zingen dat zij totaal niet kennen, of we kunnen iets zingen dat ze te goed kennen. Liefst dat eerste, niet?" grinnikte hij, en dacht opnieuw na. "Basket Case van Green Day, ken ik de lyrics van .." Ach, ook al kende Spinner het niet, ze zouden het zowieso de lyrics tonen op het scherm, wat voor de micro op de grond stond. Hij zei dus ook tegen de man dat ze Basket Case zouden doen, en hij keek Spinner aan. "Ja?" De muziek begon al te spelen, en hij merkte dat er een micro zijn hand in geduwd werd. Hij was kort verbaasd, maar glimlachte toen. "Do you have the time, to listen to me whine, about nothing and everything, all at once? I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone, no doubt about it!" deed hij Billie Joe Armstrong na, en hij nam even pauze, terwijl een grijns zich op zijn gezicht vormde. "Sometimes I give myself the creeps, sometimes my mind plays tricks on me," Hij gaf Spinner een por, en wees op het scherm, dat de lyrics aan het volgen was. Zijn buurt. Hij glimlachte.

+I had to okay T-T xD Dit nummer moest xD

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around za nov 01, 2014 10:27 pm


Spinner had Devin gezegd dat hij niet zo gemeen moest zijn tegen het gebouw anders zou het zich gekwetst voelen. Ja zelfs het gebouw begon Spinner als een levend gebouw te beschouwen. Was het wat kinderachtig? Wel nee. Spinner zag het als een rijke fantasie, erg rijke fantasie. Echter was het leuke dat Devin er nog op in ging ook. Hij richtte zich naar het gebouw en verontschuldigde zich maar betrok Spinner er al snel bij. Dat hij hem zou hebben gedwongen. Spinner keek dan ook voor enkele seconde verbaasd naar Devin. Maar het duurde niet lang of hij begon dan ook te lachen. Vervolgens ging de twee naar binnen toe. Zodra ze binnen kwamen werden ze gelijk bekeken door een stel ouderen. Echter was Spinner zijn aandacht al gauw naar de man op het podium gegaan die aan kondigde dat er weer iemand wat mocht gaan zingen. Gelijk was Spinner er met Devin naar toe gegaan. Eenmaal op het podium zei hij het publiek gedag, maar besefte ook dat hij eigenlijk geen lied wist om te zingen. Hij richtte zich tot Devin en vroeg hem vervolgens wat ze zouden gaan zingen. Devin keek hem wat verward aan. Dat leek geen goed teken te zijn. Maar gelukkig kwam Devin al snel met optie's. Hij wilde iets zingen wat de ouderen waarschijnlijk niet kende. Spinner knikte gelijk eens. ''Ik ben voor'' Zei hij dan ook glimlachend waarna hij afwachtte waarmee Devin zou komen. Hij begon over ene Green day. Spinner kende het persoonlijk niet, maar wat maakte het uit? Het ging om de spontaniteit toch? ''Eh oke, ik probeer het wel'' Reageerde Spinner met een flauw glimlachje op hem. Devin gaf vervolgens door aan een man wat ze zouden gaan zingen en Devin kreeg daarna algauw een microfoon in de handen gedrukt.
Zo begon Devin algauw te zingen. Spinner bracht de microfoon ook naar zijn mond toe maar keek algauw verbaasd naar Devin zodra hij zijn stem op een zingende toon hoorde. Het klonk gewoon nog goed ook. Spinner glimlachte dan ook gelijk naar hem. Maar na de eerste lyrics gezongen te hebben gaf Devin hem de beurt. Gelijk verschoot Spinner van kleur.Hij kende het nummer lang niet zo goed als Devin! Devin gaf hem plots een por waarna hij naar het scherm wees. Spinner keek ligt wat zenuwachtig van Devin naar het scherm waarna hij eens diep adem haalde en zodra er tekst op het beeld verscheen begon hij te zingen; ''It all keeps adding up, I think i'm cracking upppp. Am i just paranoid. Or am i just stoned.'' Soms viel hij wat uit de toon maar goed hij kende het nummer nou eenmaal niet. En toch deed hij het niet super slecht qua zingen met zijn lichte stem. Vervolgens besloot hij ook helemaal in een rockende rol te gaan en begon wat te springen waarna hij al snel het podium af sprong en op een tafel sprong. De bejaarden keken wel wat verbaasd en toch leek het onverwachte gebeuren hen ook wel weer plezier te brengen. Zo keek Spinner dan ook al snel met een plezierige brede glimlach om naar Devin. Ja hij vond het zo helemaal leuk.

OOC; Lol toen je in; Magic paw topic basket case zei had ik echt zoiets van whut? En toen zag ik Green day staan, en toen luisterde ik het nummer en had ik zoiets van; ohhh die.. xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around zo nov 02, 2014 5:54 pmDEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

''Ik ben voor'' zei de jongen, dus grijnsde Devin. ''Eh oke, ik probeer het wel'' Door de flauwe glimlach voelde de zwartharige jongen zich even schuldig dat hij geen nummer had gekozen dat Spinner ook zeker zou kennen, maar ze hadden nu eenmaal niet zo veel tijd gehad om te beslissen, dus had Dev maar gehaast het eerste nummer dat in hem opkwam, genoemd. Hij had het doorgegeven aan de man, die het nummer op zette en zorgde dat de tekst op het scher voor de micro verscheen. De letters waren wit, maar zodra de tekst gezongen moest , verkleurde de letters tot ze groen waren. Devin kreeg een micro, en hij begon te zingen, en hij zag dat Spinner verbaasd keek, wat ervoor zorgde dat er een grijns op het gezicht van de twintiger kwam. Hij zag dat, toen hij Spinner een por gaf, dat hij verder moest doen, dat hij van kleur verschoot, wat hem deed grijnzen. ''It all keeps adding up, I think i'm cracking upppp. Am i just paranoid. Or am i just stoned.''  Dat hij het nummer niet echt kende, viel niet echt op, want hij klonk echt nog wel goed. Devin ging bijna dubbel van het lachen toen Spinner heen en weer begon te springen, en daarna van het podium een van de tafels op klom. De jongere man keek breed glimlachend naar hem, en Devin lachtte terug. Net toen Devin weer wou zingen, overliep hij de lyrics in zijn hoofd, en schudde het. Nee, dat ging hij die mensen niet aan doen. Hij liep naar de man, die de muzie kregelde, en fluisterde wat in die zijn oor. Die lachte, en knikte, waarna hij de muziek veranderde. Opnieuw voelde hij zich schuldig dat hij niet aan Spinner vroeg welk nummer hij wou, maar Devin had net een idee gekregen, en hij was best zeker dat iedereen het nummer al eens een keer gehoord had. Als de ouderen in de zaal een beetje punkrock kleinkinderne hebben, kenne nze de tekst zelfs schoot door zijn hoofd, en hij grijnsde. Devin liep weer het podium op, en toen hij daar, halfverscholen, een gitaar zag staan, trok hij zijn wenkbrauwen op, waarna hij opnieuw richting de man liep. Die trok zijn wenkbrauwen ook op, maar knikte, en glimlachte daarna. Devin bedankte hem en liep het podium op, terwijl hij uit zijn broekzak een plectrum viste, en de gitaar van de staander haalde. Hij hing het ding rond zijn nek, en bekeek het. Niet de beste gitaar, maar wel een mooi ding, en elektrisch, dus dat kwam in orde. Hij stak de kabel in de versterker, en in de gitaar, en liep naar het podium. Hij had een staander voor zijn micro op het podium gekregen, en hij lachtte even naar Spinner. "Sorry voor de plotste stop van het nummer," grijnsde hij. "De tekst was niet zo voor jullie geschikt," Een paar mensen begonnen te lachen, en Devin keek naar Spinner. "Nanana." zei hij, en grinnikte.

Devin zette zijn vingers op de fretten, en plaatste zijn plectrum tegen de snaren. De intro was zonder geluid, het was gesproken, en hij belsoto die ook te doen. "The future is bulletproof, the aftermath is secondary, it's time to do it now and do it loud, killjoys, make some noise!" Hij begon te spelen. Uit de versterker kwam het begin van een nummer, genaamd Nanana, en Devin lette niet meer op de mensen in de zaal, hij keek enkel af en toe naar Spinner, om te zien of die het nummer herkende. "Na na na naa na na naa na na na na na na .." Hij ging zo nog heel even door, tot de na's gezongen waren, en zong verder. "Drugs, gimme drugs, gimme drugs, I don't need it, but I'll sell what you got, take the cash and I'll keep it, eight legs to the wall, hit the gas, kill them all, and we crawl, and we crawl, and we crawl, you be my detonator. Love, gimme love, gimme love, I don't need it, but I'll take what I want from your heart, and I'll keep it in a bag, in a box, put an X on the floor, gimme more, gimme more, gimme more, shut up and sing it with me!" Hij hoopte dat Spinner het nummer wat kende, maar zoniet, merkte hij op dat er genoeg schermen hingen waardoor de mensen in de zaal, en Spinner, de tekst konden volgen.

+ Sorry voor de nummerwissel, ik ging de GD tekst niet verder doen, het werd best erg x'D

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around zo nov 02, 2014 10:44 pm


Spinner leefde zich helemaal uit op de muziek. Hij was dan ook springend van het podium af gegaan en de tafels op geklommen om het publiek nog wat meer te amuseren. Lachend had hij dan ook naar Devin gekeken die hem glimlachend een blik terug had gegeven. Vervolgens was het Devin zijn beurt maar hij ging ineens niet meer verder. Spinner keek dan ook wat verbaasd naar hem. Waarom gingen ze niet verder? Hij zag dat Devin naar de man ging die de muziek regelde en dus ging Spinner maar even op de tafel zitten waar hij zojuist op had gestaan. Afwachtend keek hij naar Devin. Uiteindelijk kwam Devin met een gitaar terug het podium. Wat nu? Spinner keek dan ook wat verbaasd naar hem. Maar Devin kondigde algauw de reden aan van de verandering aan. Spinner moest dan ook lachen. De slimmerd dat hij was. Had hij dus wel een handig nummer uit gekozen. Devin richtte zich vervolgens op Spinner en begon aan een nieuw nummer waarbij hij dan ook gitaar speelde. Het zingen klonk goed maar het gitaar spelen nog meer. Met een brede glimlach keek Spinner toe. Tot dat Devin hem de beurt weer gaf. Spinner bleef even stil waarna hij dan ook weer op stond en terug op het podium sprong en bij Devin kwam staan. Hij keek hem met een glimlach in de ogen aan waarna zijn blik op de schermen viel en vervolgens begon te zingen. Hij deed zijn best om de tekst zo goed mogelijk uit te spreken en te zingen. Hij had er zo dan ook wel weer erg veel plezier in.
Zodra het nummer was afgelopen kregen ze een opgewekt applaus. Ja de bejaarde mensjes leken zich echt geamuseerd te voelen. Er moest gewoon even wat leven in de brouwerij gebracht worden voor die mensjes. Spinner maakte dan ook een paar keer een buiging waarna hij lachend naar Devin keek. ''Je kan goed spelen en zingen!'' Zei hij dan ook gelijk met een vrolijke glimlach tegen hem. Vervolgens liep hij naar de rand van het podium toe en keek om naar Devin. ''Wat te drinken?'' Vroeg hij glimlachend aan hem maar zonder af te wachten sprong hij al van het podium af en liep hij naar de bar toe waar hij dan ook wat te drinken voor hen bestelde. Een biertje voor Devin en zelf had hij dit keer gewoon voor een colatje gekozen. Kalm nam hij de twee glazen aan waarna hij om keek naar Devin om te zien of hij er al was zodat hij zijn glas kon aan nemen.

OOC: Haha, genius. x'D
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma nov 03, 2014 7:58 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch
Spinner had hem een brede glimlach gegeven, wat Dev deed glimlachen, waarna hij zich concentreerde op de rest van het nummer. Samen zongen ze het nummer af, en eigenlijk, als hij mocht opscheppen, klonken ze goed samen.

Ze kregen een applaus toen het nummer gedaan was, en een glimlach vormde zich op Devin's gezicht. Spinner maakte een buiging, of een paar, en lachend liet hij hem doen. 'Je kan goed spelen en zingen!'' zei hij vrolijk, en Dev grijnsde wat, en haalde zijn schouders op. Ach, als de jongen dat vond .. Ze liepen weg van het podium, maar hij hield halt toen de jongen naar hem omkeek. ''Wat te drinken?'' Devin moest niet eens een poging doen om de glimlachende persoon te antwoorden, want die sporng al van het podium af, en hij zag hoe Spinner naar de bar liep. Devin sprong van het podium af, en werd op de arm geklopt door een dametje. Ze complimenteerde hem, en hij lachte vriendelijk, terwijl hij voorbij haar probeerde te raken, hij wou Spinner helpen met een glas aannemen. "Hoe lang speel jij al?" Hij antwoorde haar opnieuw, en zei dat hij nu echt voorbij moest, en zij glimlachte de typische omaatjes glimlach, waarna ze hem gedag zei. Dev wandelde naar de bar, en zag dat Spinner hem een biertje had genomen, en dat hij zelf een cola genomen had. "Dankje," zei hij, en glimlachte. Hij nam Spinner bij een arm en trok hem mee naar een tafeltje, ver uit de buurt van de dame die hem aangesproken had.

"Dat was leuk," grinnikte hij, en plaatste het glas aan zijn lippen, waarbij de ringetjes tegen het glas tikten. "Ik wed dat ze ons geweldig vonden," Hij haalde zijn portefeuille boven, en legde geld op tafel om Spinner terug te betalen.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

The World's Spinning Around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-