Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 The World's Spinning Around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around wo nov 05, 2014 1:56 pm


Spinner had zich op Devin gericht. Echter leek die nog even druk te zijn met een oud vrouwtje die hem glimlachend toe sprak. Spinner keek toe naar de twee en grinnikte dan ook even. Zo te zien had Devin een fan gekregen. Zou ze nu ook gaan fangirlen net zoals die meisjes. Kort hield hij zijn hoofd schuin terwijl hij er over na dacht. Hij zag het vrouwtje al helemaal uit haar dak gaan. Hij moest dan ook even wat lachen waarna hij uit zijn gedachten werd getrokken. Devin leek langs het omaatje te zijn gekomen en was terug bij hem gekomen. Met een glimlach keek Spinner hem in de ogen aan terwijl hij het biertje aan hem over handigde. Devin bedankte hem en Spinner wilde zijn glas even in de lucht houden waarbij hij 'graag gedaan' zou gaan zeggen maar op dat moment pakte Devin hem ineens bij de arm en trok hij hem met zich mee. Spinner keek wat verbaasd en moest dan ook moeite doen het drinken niet uit het glas te laten vallen door de plotselinge beweging.
Devin nam hem mee naar een tafeltje toe. Het tafeltje stond wat weg van de oudere mensen. Spinner keek kalm naar de ouderen die met elkaar lachten. Spinner glimlachte lichtjes waarna hij dan ging zitten en een slokje van zijn drinken nam. Vervolgens richtte hij zich terug op Devin. Hij zei hem met een grinnik dat het leuk was. Spinner knikte dan ook gelijk. ''Heel leuk! We zouden het vaker moeten doen; Het super karaoke duo!'' Zei Spinner vrolijk tegen Devin met een brede enthousiaste glimlach. Ja Spinner zag het helemaal zitten. Devin zei hem dan ook dat ze hun waarschijnlijk helemaal geweldig vonden. Spinner lachte eens. ''Ja je hebt al een grote fan zag ik'' Zei Spinner met een plagend glimlach en knipoog tegen Devin. Ondertussen nam Devin zijn portemonee en legde hij ineens geld voor hem op tafel. Spinner keek even vragend maar zodra hij het bedrag zag besefte hij dat het voor het drinken moest zijn. Gelijk schoof Spinner het geld terug naar Devin. ''Niet doen, the drink is on me'' Zei Spinner met een glimlachje tegen Devin. Immers had Devin hem ook wat te drinken gegeven daar straks in de bar. Spinner keek kort terug naar de oudere. ''Het lijkt erop dat we het hier tot leven hebben gebracht, ze zijn veel opgewekter dan toen we hier kwamen'' Zei Spinner met een glimlach waarna hij zijn blik dan ook terug op Devin richtte.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do nov 06, 2014 7:00 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

''Heel leuk! We zouden het vaker moeten doen; Het super karaoke duo!'' Ook Devin lachte, want het was wel een grappige gedachte, ook al hield hij niet echt van in zingen voor groot publiek. Doordat hij onder de invloed was van alcohol, had hij wel gezongen, maar omdat hij niet totaal stomdronken was, voelde hij zich nu ook ongemakkelijk wetende dat zo veel mensen hem hadden horen zingen. ''Ja je hebt al een grote fan zag ik'' Hij grijnsde schaapachtig, en wrong was met zijn handen. "Ah well .." grinnikte hij, want een fan kon je het immers niet noemen. Devin nam geld, en legde het op tafek, maar het werd teruggeschoven door Spinner. ''Niet doen, the drink is on me'' zei die met een lachje, en Dev haalde een schouderop, terwijl hij het wegstak. Oké dan. ''Het lijkt erop dat we het hier tot leven hebben gebracht, ze zijn veel opgewekter dan toen we hier kwamen'' glimlachte de jongen, en Devin keek nu ook even rond, met een glimlach op zijn gezicht. Ja, dat was waar, de mensen leken blij en opgewekt, meer als toen ze binnenkwamen. "Dat is enkel omdat ze me hebben gehoord toen ik sorry zei tegen het gebouw," grijnsde hij, en nam een slok van zijn bier, waarna hij langs zijn lip likte, en rond keek. Wat konden ze nog doen hier, er moest nog iets te gebeuren zijn. Toen er een oudere dame op het podium klom, en glimlachte naar iedereen, lachte Devin terug naar haar. Toen hij de tonen van het lied hoorde, moest hij nog harder lachen, maar hij hield zich in. "And I" hoorde hij. "Will always, love youuu~" zong zij, en wees op een man in het publiek. Haar echtgenoot, waarschijnlijk. "Ik zei het toch. I Will Always Love You." grijnsde hij naar Spinner.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around vr nov 07, 2014 12:05 pm


Spinner moest lachen door Devin zijn reactie op zijn woorden over het vrouwtje. Oftewel zijn grote fan hier. Ja het vrouwtje leek het duidelijk leuk te hebben gevonden de hele show. Maar zeker Devin zijn optreden. Anderzijds was ze niet zo voor hem komen staan. Devin had hem daarna willen terug betalen voor het drinken maar Spinner had het niet toegelaten. Devin had hem ook al getrakteerd. Nu zou Spinner dat terug doen. Devin haalde zijn schouders op en stak het geld terug. Ondertussen had Spinner zich op hun publiek gericht. Ze praatte en lachten. Het was een gezellige boel. Een totaal andere indruk dan toen ze hier binnen waren gekomen. Ze hadden echt wat met de plek gedaan. Spinner glimlachte lichtjes en had er dan ook wat over gezegd tegen Devin. Met een glimlach op zijn gezicht keek Devin ook even rond. Hij trok echter dat het opgewekte gedrag van de ouderen kwam omdat hij sorry tegen het gebouw had gezegd.
Spinner nam zojuist net een slok en het kwam dan ook nog net niet zijn mond uit door Devin zijn woorden. Spinner slikte het snel door waarna hij dan ook eens lachte. ''Owww dat is het natuurlijk!'' Reageerde Spinner met een flauw glimlachje. Plots was er een bekende toon achter hem te horen. Spinner keek dan ook langzaam aan om naar de vrouw die 'I will always love you' zong. Waren hun met iets origineels gekomen kwam zij als nog met dat nummer aan. Spinner grinnikte eens. Hij richtte zich vervolgens terug tot Devin. Spinner glimlachte langzaam aan wat meer door Devin zijn woorden waarna hij dan ook op stond en bij Devin kwam staan. Hij legde zijn armen om Devin zijn hals heen en drukte Devin zijn hoofd eens tegen hem aan aangezien hij stond en Devin zat kwam Devin zijn hoofd dan tegen Spinners buik aan. ''Aw I will alwayyyyysss love you tooooo'' Zong Spinner dan ook vrolijk naar Devin toe. Ja hij had geen drank nodig om gek te doen. Hij lachte even waarna hij Devin dan ook los liet en vervolgens naar het vrouwtje keek terwijl hij zijn armen over elkaar heen sloeg. ''Ja inderdaad je hebt gelijk, weer dat liedje he'' Zei Spinner plots met een sarcastisch kuchje alsof er net niks was gebeurt. Hij grinnikte daarna dan ook weer en pakte vervolgens zijn glas om er weer een slokje van te nemen. Ondertussen keek hij Devin even met glimmende ogen aan. Spinner vermaakte zich prima zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around za nov 08, 2014 1:59 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

''Owww dat is het natuurlijk!'' reageerde hij toen Dev zei dat het kwam omdat hij zijn excuses aangeboden had aan het gebouw. Toen hij een opmerking gaf over het nummer dat de dame zong, glimlachte Spinner, die vervolgens ook opstond. Hij voelde dat Spinner zijn armen om hem heen sloeg, en dat hij zijn hoofd tegen zijn buik drukte. ''Aw I will alwayyyyysss love you tooooo'' zong hij vrolijk, en Devin moest lachen, terwijl hij zijn armen ook om Spinner's onderrug sloeg. "Awhh dat is lief!" grinnikte hij, waarna ze elkaar loslieten. Zonder alcohol was lol hebben leuker, vond hij, want dan wist je tenminste dat iemand het niet deed onder invloed. ''Ja inderdaad je hebt gelijk, weer dat liedje he'' zei hij met een sarcastisch kuchje, maar al gauw grinnikte die en nam een slok van zijn drinken. "Uhu." antwoorde hij, en merkte mensen op die nu verbaasd naar hen keken. "Kijk wat je nu hebt gedaan met je omhelzing, slimmerik," grinnikte hij, en knikte met zijn hoofd naar een tafel starende mensen. Hij nam een slok van zijn bier, en keek lachend rond. De laatste noten van het nummer stierven weg, en de mensen applaudiseerden voor de dame, die nu van het podium stompelde met een gelukkig gezicht. "Gaan we nog wat doen, of gaan we naar oude mensen luisteren die zingen?" vroeg hij met een glimlach.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around za nov 08, 2014 10:38 pm


Spinner moest lachen door Devin zijn reactie over dat het lief was dat hij van hem hield. Ja Spinner amuseerde zich helemaal zo. Hij vond het dan ook niet zo nodig om drank op te hebben. Als je niet uit keek dronk je teveel en dan wist je niks meer van wat je deed en het zelfde gelde voor de volgende ochtend. Dan kon je je ook niks meer herinneren. Spinner kon zich nu tenminste herinneren dat hij lol had met Devin. Die hij nu wel als een vriend kon beschouwen dacht hij zo. Hij keek dan ook met een glimlach naar Devin terwijl hij hem los liet. Hij gaf daarna dan ook nog even een reactie op het liedje met een wat sarcastisch kuchje. Na zijn reactie richtte hij zich algauw weer terug op Devin. Spinner nam ondertussen een slokje van zijn drinken terwijl hij naar Devin zijn woorden luisterde. Uiteindelijk eindigde zijn ogen bij de ouderen die naar hen zaten te kijken. Spinner moest dan ook even lachen waarna hij terug bij Devin kwam staan. Dit keer achter hem. Hij liet zijn armen weer om Devin zijn hals heen glijden en legde de zijkant van zijn hoofd tegen die van Devin. ''Ze zijn gewoon jaloers mijn vriend'' Zei Spinner waarna hij dan ook weer even moest lachen. Spinner zag een paar mensen dan ook gauw weer weg kijken zodra ze zagen dat hij lachte. Hij vroeg zich meteen af wat er in hun hoofden om gingen. ''Kijk ze kunnen het nauwelijks aan zien, arme mensjes'' Zei Spinner dan ook met een flauw glimlachje waarna hij dan ook weer even lachte. Ja hij was misschien een heel klein beetje melig nu.
Hij liet zijn kin op Devin zijn schouder zakken en staarde naar hun glazen drinken op tafel terwijl Devin weer praatte. Ondertussen was de oude dame dan ook van het podium af gegaan waardoor het weer even stil viel tot dat een nieuwe kanidaat aan bood om te gaan zingen. Anders werd de radio opgezet. Devin vroeg hem wat ze nu gingen doen. ''hmmmm'' Begon hij nadenkend aangezien het ook niet bepaald handig praten was nu hij zo met zijn hoofd op Devin zijn schouder leunde. ''Weer naar buiten? De rest van de straat onveilig maken?'' Zei Spinner uiteindelijk met een flauw glimlachje. Hij zette zichzelf dan ook weer wat recht maar hij kwam niet veel verder want nu leunde zijn armen op Devin zijn schouders en lag zijn kin op Devin zijn hoofd. Spinner begon dan ook stiekem wat moe te worden. Maar hij wilde niet naar huis gaan om te gaan slapen. Als hij nu zou gaan zou het betekenen dat het het einde was van de gezelligheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around ma nov 10, 2014 3:56 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Na zijn woorden kwam Spinner opnieuw bij hem staan, dit keer achter hem, en legde zijn armen opnieuw rond Devin's hals, terwijl hij zijn gezicht tegen de zijkant van de zwartharige jongen's hoofd legde. ''Ze zijn gewoon jaloers mijn vriend'' lachte Spinner, en een grijsnvormde zich op het gezicht van de jongen. "Daar heb je gelijk in, buddy," lachte Dev, en zag dat mensen wegkeken. ''Kijk ze kunnen het nauwelijks aan zien, arme mensjes'' Devin grinnikte, en lachte met de meligheid van Spinner. "Jammer voor hen," grijnsde de zwartharige jongen, terwijl hij keek hoe de oude mensjes aan het fluisteren waren. Hij voelde hoe de kin van Spinner op zijn schouder leunde, en besefte dat hij normaal pissed werd als iemand dat deed, maar Spinner was een vriend, dus liet Devin hem zijn zin doen. De twintigjarige man vroeg aan de ander of ze nog wat gingen doen. ''Hmmmm'' hoorde hij naast zijn oor, en draaide zijn hoofd lichtjes, zodat hij via zijn ooghoek Spinner toch kon zien. ''Weer naar buiten? De rest van de straat onveilig maken?'' Klonk als een goed plan. Hij voelde hoe Spinner nu met zijn armen op zijn schouders leunde, en hoe zijn kin nu op Dev's hoofd lag. "Klinkt goed, maar wat kunnen we doen, ik heb het nu wel ongeveer gehad met cafés." gaf hij toe, en nam nog een slok van zijn drinken, zodat het glas leeg was. "Het park blijkt mooi te zijn 's nachts, maar is er zowieso wel koud, en er valt niet veel te doen," Hij tokkelde met zijn vingers op de tafel, en wachtte op antwoord van Spinner.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around di nov 11, 2014 9:49 pm

Spinner moest nog even lachen zodra Devin hem zei dat hij daar gelijk in had gehad. De bejaarde mensen wende hun blikken dan ook gelijk af zodra zij naar hen keken. Spinner knikte vervolgens eens na Devin zijn andere woorden over dat het jammer voor hen was. Tja als ze wilden konden ze ook close met hun vrienden doen. Al hoefde Spinner dat eigenlijk niet te zien. Hij kneep zijn ogen dan ook kort even weg. Nee dat hoefde hij echt niet te zien. Niet gemeen bedoelt tegen over hen, maar ja sommige dingen.. Gewoon niet. Spinner opende zijn ogen weer en richtte zich terug op Devin. Hij had hem als volgt gevraagd wat ze nu zouden gaan doen. Spinner had het zo snel eigenlijk niet geweten en had dus ook maar geantwoord dat ze de rest van het gebeuren hier onveilig konden gaan maken. Ook al moest Spinner aan zichzelf wel toegeven dat hij toch al wel wat moe begon te worden. Maar nee, hij wilde nog niet terug naar huis toe.
Spinner zat nog wat op Devin te hangen om zichzelf recht te houden. Sowieso zou het niet de eerste keer zijn als hij wat closer was met een vriend of vriendin. Spinner luisterde naar Devin zijn reactie en knikte eens lichtjes. ''Hmmm ja met café's heb ik het nu ook wel gehad'' Stemde Spinner er mee in. Ze waren nu al bij twee cafés geweest dus het was tijd voor iets anders. Maar wat konden ze anders dan gaan doen? Devin begon uiteindelijk over het park. Het zou er mooi zijn, maar aan de andere kant was er ook weer niet veel te doen. Naja dan moesten ze zelf maar wat verzinnen toch? Wat hadden ze te verliezen? Spinner haalde zijn armen en hoofd van Devin af en nam zijn glas vast. ''Laten we naar het park gaan'' Zei hij met een glimlachje waarna hij zijn glas leeg dronk. Vervolgens nam hij Devin weer bij de arm vast en trok hij hem mee naar buiten. Hij wist eigenlijk niet of Devin er nou eigenlijk echt heen had gewild. Maar was dat niet zo dan moest hij dat buiten maar even melden. Eenmaal buiten richtte hij zich terug op Devin met een lichte glimlach. ''Zou u mij willen leiden naar het park, mijnheer Devin?'' Vroeg Spinner met een haast wat bekakte toon in zijn stem. Hij moest daarna dan ook even lachen. Ja Spinner voelde zich echt vrolijk en melig. Zo voelde hij zich dan ook het liefst 24/7 al ging dat in de realiteit natuurlijk niet jammer genoeg. Rustig legde hij zijn armen om Devin zijn arm heen en keek hij hem afwachtend in de ogen aan.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around wo nov 12, 2014 7:16 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

''Hmmm ja met café's heb ik het nu ook wel gehad'' zei Spinner, en Devin glimlachte, blij dat de jongen ermee instemde. Hij vertelde de jongere persoon dat ze naar het park konden, maar dat het daar koud zou zijn, en dat er in principe niet erg veel te doen was.
Spinner stopte met leunen op hem, waarna Dev zijn schouders losdraaide, want Spinner was stilaan toch zwaar aan het worden. De jongen nam zijn glas vast, en dronk het leeg, na de woorden die hij sprak. ''Laten we naar het park gaan'' glimlachte de jongen, en Devin knikte. De zwartharige jongen voelde hoe Spin hem weer aan zijn arm nam, en hem mee naar buiten trok. De koude lucht van buiten beet in zijn gezicht, en speelde met zijn haar, maar hij was er al snel aan gewoon. ''Zou u mij willen leiden naar het park, mijnheer Devin?'' De snobbige toon in zijn stem deed Devin lachen, en de blond/bruinharige jongen nam hem weer bij de arm. "Natuurlijk, mijnheer Spinner," antwoorde hij, en hij begon te lopen.

Hij begeleidde Spinner mee de brug over, waarna hij even stilstond. De lichten waren aan, en de fontein werd ook verlicht. Een glimlach verscheen kort op zijn lippen, want als hij eerlijk was hield hij enorm veel van dit park. "Zo," grinnikte hij, en maakte een armgebaar met zijn vrije arm. "Het park, voor mijnheer."

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around wo nov 12, 2014 8:44 pm

Spinner’s Sheet
Ze waren met elkaar ingestemd dat de café's wel mooi waren geweest voor vanavond. Nee iets anders zou ook wel leuk zijn. Spinner had zijn drinken op gedronken. Vervolgens had hij Devin zonder pardon mee naar buiten gesleurd nadat ze het er over eens waren om naar het park te gaan. Naja hij wist niet zeker of Devin echt naar het park wilde gaan aangezien hij al had aangegeven dat er niet veel te doen zou zijn maar ach. Ze konden toch wat verzinnen? Anders een beetje praten ofzo? Spinner zou het wel op zich af laten komen wat ze ook maar gingen doen. Echter moesten ze eerst maar is naar het park zien te komen. Zodra ze buiten stonden nam Spinner dan ook Devin zijn arm met beide handen vast en vroeg hem op een bekakte toon of hij hem naar het park wilde begeleidden. Devin antwoordde op een wat bekakte toon terug waardoor Spinner dan ook moest lachen. Vervolgens begonnen ze te lopen.
Na even kwamen ze dan aan bij het park. Het was meer dan Spinner eigenlijk verwacht had. Er was mooie verlichting in het park en bij de fontein. Devin maakte een arm gebaar waarbij hij aan kondigde op een bekakte manier dat ze er waren. Spinner hield een hand op en bracht deze naar zijn gezicht. Hij hield zijn hand zo alsof hij zo'n glaasje voor een zijn ogen had. Hij keek het park bestuderend rond. ''Prachtig prachtig..'' Gaf hij dan ook als reactie op alles wat hij zag. Hij keek daarna even lachend omhoog naar Devin waarna hij hem los liet en naar de fontein toe ging. Hij liep erbij alsof hij een klein kind was die elk drubbeltje water nog bijzonder vond. Hij keek vervolgens terug naar Devin met een glimlach. ''Het is echt een mooi park!'' Zei hij nu op zijn eigen vrolijk enthousiaste toon. Vervolgens keek hij omhoog. De nacht was ook nog eens mooi helder. Spinner liet zich achterover vallen in het gras met gespreide armen waarna hij omhoog wees richting de sterren. ''Weet jij de kleine beer en de grote enzo te vinden?'' Vroeg Spinner met een nieuwsgierig glimlachje aan Devin. Hij had het altijd al wel interessant gevonden maar had ze nooit echt kunnen zien.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do nov 13, 2014 7:10 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

''Prachtig prachtig..'' Reageerde de jongen, en hij voelde hoe hij losgelaten werd, waarna hij Spinner naar de fontein zag lopen, en die vervolgens bekeek alsof het een magisch voorwerp was. Een glimlach verscheen op zijn gezicht, want hij vond het grappig om te zien hoe hij reageerde op de fontein. ''Het is echt een mooi park!'' zei Spinner, om zijn vrolijke toon. Devin liep wat verder, tot hij bij Spinner kwam, die zich in het gras had laten vallen. Zelf ging hij langzaam zitten, en keek naar de sterren die in de lucht fonkelden. Eén voor iedere ziel die zich in de hemel had gevoegd. Onzin, grommelde hij in zichzelf, maar hij zei niets, en bleef in stilte naar de donkerte rond de lichtbollen kijken. Hij zakte wat weg in gedachten, zijn gedachten gleden vooral naar Ghost, hoe dat ze samen altijd sterren keken, en hoe Ghost's moeder dan kwaad kwam roepen dat ze hen bed in moesten. Of aan kamperen. Ze hadden een keer gekampeerd, toen ze nog Motionless In White waren, al was het minder leuk afgelopen vermits Josh en Chris in een gevecht waren verzeild geraakt, om een koekje. Ghost, Dev en Ryan hadden naar de sterren gekeken terwijl de rest vocht of bezig was. Zijn gedachten gleden ook naar zijn overleden vader, en waarschijnlijk vermoorde moeder. Zouden ze ook een ster zijn? Hij betwijfelde het, maar hij zei nogs teeds niets. Pijnlijke herrineringen waren er iet om over te praten. Op die momenten zweeg je gewoon en huilde je inwendig om de pijn die ze veroorzaakten. Devin trok zijn knieën tegen zijn borstkas, en keek verschrokken naar Spinner toen die sprak. Hij was vergeten dat de jongen bij hem was. ''Weet jij de kleine beer en de grote enzo te vinden?'' vroeg die, met een glimlachje, en Devin rukte zijn blik weg om die weer op de sterren te richten. "Nee," antwoorde hij, botter en killer als hij bedoeld had. Wat was het nut van idiote beren in de lucht? Sterrnebeelden ofzo, ha, het maakte hem allemaal niets uit. Leuk voor de personen die de kleine en grote beer konden zien, maar hem maakte het niets. Een sarcastisch applaus zou de persoon krijgen van hem, als die zou proberen op te scheppen met het feit dat hij ze kon zien. "Ik bedoel, uh nevermind," vervolgde hij, om het minder bot te doen klinken. Hij liet zich op zijn rug vallen en staarde een beetje naar de donkere lucht.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around vr nov 14, 2014 1:19 pm

Spinner vond het park vrijwel meteen een leuke verschijning. Door al wat er te zien was. Hij was er dan ook nog niet eerder geweest. Immers had hij Devin hem laten begeleiden er naar toe. Naar zijn idee was er nog zoveel te ontdekken hier in kaechan. Het liefst wilde hij het dan ook allemaal zien. Warlock territorium of niet. Bang was hij toch niet snel. Merendeels omdat hij het gevaar niet in zag maar ach. Spinner had zich ondertussen neer gelegd in het gras. Hij had zich naar de sterren toe gericht. Devin kwam naast hem zitten en deed het zelfde. Kort was het stil tot dat Spinner aan Devin vroeg of hij de sterrenbeelden wist te vinden. Dit omdat Spinner wel nieuwsgierig was naar het hele gebeuren. Echter leek Devin er minder enthousiast over te zijn. En dit liet hij blijken door hem een bot en kil antwoord te geven. Spinner was echter niet zo naïef dat die toon hem zou ontgaan en hij vrolijk verder zou gaan. Zijn blik viel dan ook op Devin met een licht wat verbaasde blik keek hij naar hem. Hij zag hoe Devin er bij zat. Langzaam aan kwam hij dan ook recht. Net toen hij zijn hand op Devin zijn schouder wilde leggen en wilde vragen wat er was gaf hij hem snel een 'nevermind' en ging hij op het gras liggen. Weer keek Spinner wat verbaasd terwijl hij zijn hand langzaam aan terug nam en op zijn eigen schoot neer legde. ''Gaat het wel?'' Vroeg Spinner nu wat bezorgd aan hem. Hij ging vervolgens dan ook in kleermakers zit naar Devin toe zitten. ''Heb ik soms wat verkeerds gezegd? Want dan spijt het me'' Voegde Spinner er dan ook nog even snel aan toe omdat hij nu bang was dat hij iets verkeerds had gezegd tegen Devin. Dat was natuurlijk helemaal niet zijn bedoeling geweest. Hij keek dan ook wat afwachtend naar Devin. Zich afvragend wat er zojuist in de man was om gegaan.

OOC: My bad.. Hij's beetje kort geworden >.> Hopelijk kan je er wat mee.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around za nov 15, 2014 4:25 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Spinner vroeg of hij de kleine beer en dergelijke kon zien in de sterren, en een beetje kortaf antwoorde hij van niet. Het was te kil en te bot, en de bruinblonde jongen had niets misgedaan, dus hij verdiende dat helemaal niet. Waarschijnlijk voor het eerste moment die avond, buiten toen de groep Spinner aanviel, was de jongen even stil en deed niet zo vrolijk. Devin hoorde hem rechtkomen, maar de oudere jongen zei 'nevermind' en liet zich omvallen. Spinner keek hem verbaasd aan, maar Dev negeerde de blik. De hand van de jongen ging terug naar zijn eigen schoot, wat Devin deed vermoeden dat hij een hand op zijn arm of schouder had willen leggen. ''Gaat het wel?'' vroeg de jongen, en de zwartharige persoon antwoorde met "Hmn,". Spinner ging in kleermakerszit zitten. ''Heb ik soms wat verkeerds gezegd? Want dan spijt het me'' voegde de andere jongen toe aan zijn vraag. Devin zuchtte, en schudde zijn hoofd. "Je hebt niets misdaan, en het hoeft je niet te spijten, en spijt mij om te bitchen tegen je," antwoorde Dev, en ontweek de eerste vraag even, maar gaf er uiteindelijk toch antwoord op. "En nee, het gaatniet, maar het is oké, het heeft nooit gegaan," Een onschuldig lachje was het vervolg van zijn zin, en hij sloot zijn ogen, waarna hij zijn handen achter zijn hoofd vouwden. "Ach je snapt het toch niet," zei hij, en tikte tegen Spinner's been om te tonen dat hij het niet gemeen bedoelde.

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around zo nov 16, 2014 2:40 pm

Devin zijn gedrag was plotseling wel heel erg omgeslagen. Hij had bot en kil op hem gereageerd. Spinner was naïef maar niet zo naïef. Hij kon merken dat er wat was. Hij begon zich langzaam aan dan ook wat aangesproken te voelen. Misschien had hij wel wat verkeerds tegen Devin gezegd en had hij het niet eens in de gaten gehad. Die gedachten zorgde er dan ook voor dat Spinner gelijk recht ging zitten. Hij vroeg hem gelijk of het wel ging. 'Hmn,' Reageerde de jongen met het donkere haar op hem. Nu voelde Spinner helemaal een naar gevoel van binnen. Hij zag Devin toch liever lachen. Spinner vroeg Devin vervolgens dan ook of hij iets verkeerds tegen hem had gezegd. Want dat was echt alles behalve zijn bedoeling geweest. Echter schudde Devin algauw zijn hoofd en zei hem dat hij niets had gedaan waarna hij dan ook zijn excuses aan bood. Spinner glimlachte lichtjes wat onzeker naar Devin. ''Oke'' Reageerde hij dan ook zacht op hem waarna Devin nog een antwoord gaf op zijn eerste vraag. Echter kreeg Spinner van die woorden geen geruster gevoel. Nee hij begon eerder wat bezorgdheid te voelen. En dat voor de man die hij nog maar voor een paar uur kende. Devin sloot zijn ogen en legde zijn handen achter zijn hoofd waarna hij hem zei dat hij het toch niet snapte. Spinner slikte eens maar kreeg algauw een tikje van Devin als teken dat het niet rot bedoelt was. Spinner glimlachte flauwtjes. Langzaam aan kwam hij naast Devin in het gras liggen. Hij keek omhoog naar de heldere nacht waarna hij zijn blik langzaam aan terug op Devin richtte na enkele seconde stilte. ''Ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen. Maar ik vond het gezellig met je en ik zou je graag als een vriend willen beschouwen'' Begon Spinner rustig met een zachtere toon tegen Devin. ''En als een vriend mag je over van alles met me praten'' Vertelde Spinner terwijl hij kort terug naar de lucht keek maar zijn blik daarna al snel terug op Devin richtte. ''Dus als je eens wat kwijt wil, ik kan ook alleen luisteren zonder antwoord te geven als je dat liever hebt'' Zei Spinner terwijl hij hem een licht glimlachje gaf. Ja soms wist Spinner zich dan toch nog wel in te houden. Maar nu was het dan ook gewoon geen goed idee om hyper te gaan doen. Hij richtte zich terug op de lucht boven hen en sloot zijn ogen voor kort.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around zo nov 16, 2014 7:24 pm


DEVIN OLSON«
»Burn, baby, burn, she's a witch, she's a witch

Het was niet dat hij zich plots slecht voelde, maskers verborgen heel lang wat je voelde, maar als je voorover boog vielen ze van je gezicht af. Dat was dus precies wat er 's nachts met Dev gebeurde, en het masker was vroeger afgevallen dan hij gehoopt had. Als hij nu thuis was geweest, had hij voor zijn raam naar de maan en de sterren gekeken en had hij zich daar afgereageerd op zijn gitaar, of mepte hij woest tegen de muren op, maar hier ging dat niet, plus hij wou Spinner dat niet aandoen, dus had hij gewoon zich even afgereageerd met botte en kille antwoorden. Hij wist dat het niet vriendelijk was, maar de vijf minuten nadat het figuurlijke masker afviel, was hij altijd zo. Als hij kon, stond hij gewoon op en zou hij een paar honderd meters rennen, maar Dev bleef gewoon liggen en staarde naar de sterren, die het probleem veroorzaakt hadden. Hij wou gewoon .. Niets. I'm scared to get close and I hate being alone, I long for that feeling to not feel at all, the higher I get the lower I'll sink, I can't drown my demons they know how to swim, zong hij in zijn hoofd de lyrics van het nummer van een van zijn vrienden na. Oliver, hem moest hij ook nog eens bellen. ''Oke'' hoorde hij plots zacht, nadat Devin geantwoord had op de vraag van Spinner, en kort gleed er een schuldige glimlach over zijn gezicht, al was het amper meer als even zijn mondhoeken een millimeter omhoog trekken. Toen de oudste van de twee opnieuw antwoord gaf, dat Spinner het toch niet zou begrijpen, gaf hij de jongere persoon een tikje om te zeggen dat het niet rot bedoeld was. Dev zag een lichte glimlach op de jongen zijn gezicht. ''Ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen. Maar ik vond het gezellig met je en ik zou je graag als een vriend willen beschouwen'' zei de jongen zacht, en Dev draaide zijn hoofd naar hem. ''En als een vriend mag je over van alles met me praten'' Spinner keek eerst naar de hemel, voor hij terug keek naar hem. ''Dus als je eens wat kwijt wil, ik kan ook alleen luisteren zonder antwoord te geven als je dat liever hebt'' vervolgde hij met een glimlachje. Ook Devin glimlachte kort, en hij knikte. "Dankje," Hij wreef over zijn ogen. "Drank, problemen en moodswings maken me raar," Devin haalde zijn mobiel even boven, maar keek enkel naar het uur. Rond half een 's nachts. Dev zuchtte, en keek op naar Spinner. "Weet je, het is gewoon alsof ik iedere dag een masker op moet om te verbergen wat ik voel, en dan kan ik de blije ik zijn, maar 's avond, of 's nachts, is het alsof dat masker oplost, en dan voel ik weer, dan denk ik weer, en dan voel ik me weer alsof de wereld me omver wilt duwen."

© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Spinner Rhodes
━ Member ━


Posts : 163
IC : 66
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 28
Sex: Male
Family Tree: x
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around zo nov 16, 2014 8:45 pm

Voor een moment had Spinner zich schuldig gevoeld. Hij dacht dat het door hem was gekomen dat Devin zo bot en kil reageerde. Echter had Devin al gauw duidelijk gemaakt dat het niet door hem kwam. Maar zodra Devin kenbaar had gemaakt dat het niet ging, en dat het dat nooit had gedaan begon Spinner zich gelijk zorgen te maken over de man. Hij zag Devin liever lachen. Maar blijkbaar was dat dan ook niet echt geweest? Spinner wist niet goed wat hij er van moest denken. Maar hij had wel te doen met Devin. Hij besloot dan ook terug naast Devin te gaan liggen. Hij zou niet zomaar van zijn zij wijken nu. Misschien had hij nu juist wel iemand nodig. Spinner maakte met woorden dan ook duidelijk dat Devin hem als een vriend kon beschouwen. En dat als hij ergens over wilde praten dat hij dat met hem kon doen als hij dat wilde. En als hij geen reactie wilde, Spinner kon ook goed luisteren. Zou je soms niet zeggen door zijn hypere gedrag. Maar hij kon zich best wel eens inhouden. Spinner keek van de sterren terug naar Devin. Devin glimlachte kort terug naar hem met een knikje en bedankte hem dan ook. Spinner glimlachte licht terug naar hem en knikte dan ook eens als 'graag gedaan'. Natuurlijk zou hij Devin niet zomaar zo laten zitten. Dat zou wel heel lullig zijn. En zo'n persoon was Spinner dan ook gewoon niet. Devin wreef eens over zijn ogen en vertelde hem dat drank en moodswings hem raar maakte. Spinner draaide zich langzaam aan om zodat hij op zijn buik lag en Devin beter aan kon kijken. Spinner wilde antwoorden maar op dat moment haalde Devin zijn mobiel tevoorschijn. Hij keer er naar en gaf een zucht waarna hij hem weer in de ogen aan keek. Spinner keek wat afwachtend naar hem. Op dat moment begon Devin verder te praten. Spinner luisterde er aandacht naar. Zodra hij uit gesproken was keek Spinner kort omlaag naar het gras waarna hij Devin terug in de ogen aan keek. Ja hij had echt met hem te doen. ''Je bent niet verplicht om dat masker op te zetten Devin, er is niks mis mee om wanneer dan ook je gevoelens te uiten'' Zei Spinner zacht tegen hem. ''Heb je niet iemand waar mee je over kunt praten, wanneer je dan ook maar wil? Die je zo kan opbellen?'' Vroeg Spinner vervolgens aan Devin. Spinner zijn blik gleed kort over het gezicht van Devin heen. Het was jammer dat een man zo als hij zich zo voelde. Niet dat Spinner kon zeggen dat hij hem al jaren kende of iets. Maar in die paar uur dat ze samen waren was het echt heel gezellig geweest. Hij had niet gedacht dat daar achter dit schuilde. Kort sloot Spinner zijn ogen dan ook even half terwijl zijn blik wat onbewust op Devin zijn borst was gericht. Hij was dan ook in gedachten. Het masker werkte in ieder geval. Langzaam aan keek Spinner terug naar Devin's gezicht.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around do nov 20, 2014 8:42 pm


''Je bent niet verplicht om dat masker op te zetten Devin, er is niks mis mee om wanneer dan ook je gevoelens te uiten'' Dev haalde zijn schouder wat op, zover dat ging, al liggend op de grond. Hij moest wel, maar hij dacht niet dat mensen het zouden snappen. ''Heb je niet iemand waar mee je over kunt praten, wanneer je dan ook maar wil? Die je zo kan opbellen?'' Devin ging rechtop zitten, en haperde een beetje. "Jawel .." zei hij, met twijfel in zijn stem. Hij wist wel iemand. Ja, hij had iemand, maar .. "Mijn beste vriend, maar die heeft hetzelfde probleem als mij. Hij zet ook een masker op. En hij plaatst zelfs een masker over zijn naam heen. Hij noemt zichzelf Ghost, en ik heb gezworden niemand ooit zijn echte naam te vertellen. Zelfs zijn vriendin denkt dat hij Ghost heen," Kort glimlachte hij, maar schudde al gauw zijn hoofd. Nee, enkel Dev en Ghost's ouders kenden zijn echte naam. Iets wat hij altijd leuk gevonden had, en ook grappig. "Maar hey," begon hij weer. "het maakt niet uit." Hij trok zijn handen in zijn mouwen, en drukte ze tegen zijn buik, zodat ze warm werden. "Ik praat er nooit graag over, dus we moeten er zeker niet over praten, hoor", lachte hij, waarna hij weer serieuzer keek. Hij wou dit niet op Spinner zijn schouders leggen.

+Sorry niet zo lang :S
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: The World's Spinning Around

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

The World's Spinning Around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-