Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Blood, blood, gallons of the stuff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Blood, blood, gallons of the stuff di okt 28, 2014 12:44 pm
Oude pakhuizen en fabrieken. Was dit niet gewoon waar iedere twintiger het fijna van wou weten? Wie weet wat hij daar allemaal aan zou treffen, dus had de jongen met het schouderlange zwarte haar zich voorgenomen om uit te zoeken wat er was met één van de oude pakhuizen. De nacht was al aan het vallen en Devin besloot dat vliegen sneller zou gaan als de trein of bus of wat dan ook nemen, dus in een duister steegje veranderde hij in zijn vampier vleermuis gedaante om over de stad, door de sterrenhemel, voorbij de maan, naar het oudste pakhuis dat hij kon vinden te vliegen. Zijn vleugels klapperde en hij probeerde te zien, ook al konden vleermuizen niet geweldig goed zien. Hij kon in ieder geval beter zien als de gemiddelde vleermuis, omdat hij niet honderd procent een dier was, maar wel vijtig procent mens en vijftig procent vampier vleermuis. Het ultasone geluid dat hij voortbracht galmde over de stad, maar enkel hij kon het horen, en voelen. Devin zigzagde tussen gebouwen door en uiteindelijk vloog hij regelrecht door een kapot raam een pakhuis binnen. Muizen en ratten waren het eerste dat hij hoorde rondtrippelen, en als een vleermuis kon grijnsen, grijnzde hij op dat moment. Muizen en ratten betekende drinkbaar bloed voor hem, en dat was perfect wat hij nu kon gebruiken. Hij had al drie dagen geen bloed meer gehad, en vermits hij maar vier dagen zonder kon voelde hij zich al slapper worden. Hij vloog verder totdat hij de aanwezigheid van een rat voelde, en geluidloos stortte hij zich op de bruinige rat met de geklitte vacht. Hij boorde zijn scherpe tanden medogenloos in de nek van de rat, en begon te drinken. Hij voelde bloed langs de nek van de rat om de grond druppen, en ook hing er bloed op zijn kin, maar het maakte hem niet zo uit want hij was er al gewoon aan. Door het bloed voelde hij zich meteen een stuk sterker, en de vleermuis haalde zijn tanden uit de nek van de rat, die nu dood op de grond bleef liggen. De een zijn dood is de ander zijn brood zeiden ze wel eens, en dit was een mooi voorbeeld. Devin tranformeerde weer naar een jongen en liep kort rond in het gebouw tot hij geluid hoorde. Was dit nog een andere rat of muis, of was het een persoon? Op zijn hoede sloop hij de trap op, naar een hogere verdieping.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Lilith Pierce
━ Member ━


Posts : 52
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Blood, blood, gallons of the stuff di okt 28, 2014 4:49 pm

Het was al redelijk laat in de avond tegen dat Lilith thuis kwam. Ze had naar een andere stad moeten rijden vanwege een opdracht die ze af had moeten werken. Het was een hele klus geweest. Zwaarder dan ze had verwacht, moest ze toch toegeven. Het had heel wat werk gekost, vooral ook tijd. Het had langer geduurd dan ze had gepland. Al was dat geen enkel probleem. Ze kon met gemak zich aanpassen wanneer het nodig was. Iets dat maar zelden nodig was trouwens. Eenmaal veilig in haar huis rekte ze zich eens goed geeuwend uit. Al haar spieren zaten nogal vast van de hele tijd op haar hoede te zijn. Vermoeid wreef ze even door haar ogen. Als ze niet zo’n honger had dan zou Lilith meteen in haar bed gekropen zijn. Maar aangezien ze voor de hele dag niks had gegeten, en haar maag het nodig vond om luid te rammelen besloot ze maar om wat te eten. Haar leren jasje smeet ze aan de kapstok en haar hakken in de kast. En ja Lilith kan uitstekend vechten en lopen met hakken. Na jaren ervaring is dat wel te verwachten.

Er verscheen meteen een lichte frons op de jonge dame haar voorhoofd nadat ze te zien kreeg dat haar koelkast nog leeg was. Ze had acht nog gedacht dat ze was gaan winkelen… Blijkbaar niet. Nadat ze in alle kasten had gekeken, en nog steeds niks vond bromde ze geïrriteerd van de honger. Met een blik op de klok was ook nog eens duidelijk dat alle winkels nu wel al gesloten zouden zijn. Volgende keer moest ze maar eerder thuis komen… Achter een diepe zucht stapte ze weer naar de gang, om daar de jas en hakken weer aan te doen. Haar huissleutel legde ze op een speciale verstopplaats, anders moet ze die de hele tijd meesleuren als ze in haar dierlijke vorm is. Niet echt handig.

Vanaf dat Lilith ver genoeg van haar huis was, en uit het zicht van de mensen veranderde ze naar dierlijke vorm. Lili voelde zich altijd veel vrijer als ze als jaguar rond sloop. En alsof het geluk vandaag aan haar kant stond vond ze al haar perfecte prooi. De geur alleen maar was al heerlijk. Hongerig likte ze haar vlijmscherpe tanden. Sloop gebogen en haast geruisloos naar haar prooi. Wachtend tot het van haar weg zou draaien. Het was alsof de tijd stilstond, niks bewoog dan alleen haar prooi die niet lang meer te leven had. Met een ruk schoot het roofdier naar voren. Besprong het wezen,haar tanden boorden zich meteen soepel door het vlees diep in de keel zodat het machteloos was en niet kon schreeuwen om aandacht te trekken. Nadat de jaguar zeker wist dat het niet meer kon roepen sleurde ze het met zich mee in een van de pakhuizen zodat niemand haar bij het eten zou gaan storen. Daar ging ze trouwens ook een verdieping hoger. Eenmaal een goeie plaats gevonden begon ze stukken vlees van het wezen af te scheuren om er dan op te kauwen en vervolgens door te slikken. Wanneer er grote delen stukken vlees weg was begon ze op de botten te knabbelen.

Bij een onbekende geur schoot de jaguar haar kop overeind en keek recht in de ogen van een mens. Ze ontblootte haar bloederige tanden naar hem om duidelijk te maken dat hij niet dichterbij moet komen. Geen enkele keer keek ze weg, bleef de indringer recht aankijken. Nadat ze vond dat het te lang duurde tegen dat hij ging, stond ze maar recht , richting de jonge man.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Devin Olson
━ Member ━


Posts : 170
IC : 36
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Blood, blood, gallons of the stuff wo okt 29, 2014 4:45 pm
Hij zag dat een schim aan het eten was, duidelijk stukken vlees van het geraamte af aan het scheuren. Na even bleek dat het vlees op was, en hij dacht het geluid van tanden over botten te horen, wat hem even een rilling gaf, die over zijn ruggengraat naar onder liep. Toen hij de bron van het lawaai kon zien, zag hij dat hij in de ogen van een jaguar keek, die niet zo erg gelukkig leek met zijn 'komst'. Hij was koter gekomen, zodat hij kon zien welk dier het was, en bij het geluid van zijn voetstappen was haar kop de hoogte in geschoten. Ze ontblootte haar bloederige tanden, en hij had meteen door dat hij niet verder mocht komen. "Whoho, easy tiger, ik was hier eerder," merkte hij droogjes op. "En je moet echt wat doen aan je tanden, lieverd." De jaguar bleef hem strak aankijken, en dat was voor hem hetzelfde als "als je niet ophoepeld eet ik je zo op", maar Devin bewoog niet en staarde in de grote kattenogen van de jaguar. Na een tijdje staren liep de katachtige op hem af, en een scheef lachje verscheen op het gezicht van de jongeman. Hij zette een stap achteruit, en ging op een rook. De rook werd weggeblazen door het geflapper van vleermuizenvleugels, en Devin maakte een salto in de lucht. Hij had zijn dierlijke gedaante gemist, ook al was hij nog geen vijf minuten geleden een vleermuis geweest. De vamper vleermuis, een van de grootste soorten pnder de vleermuizen, fladderde rustig verder, over balken en verdween uiteindelijk het huis uit via een kapot raam, om aan een ander weer binnen te komen. Hij had wel zin om deze jaguar op te jagen, dus fladderde hij rond haar kop heen. Hij likte langs zijn eigen bloederige hoektanden, en zag in de hoek een muis, die probeere te ontsnappen. Hij schoot op het beestje af en greep die met zijn pootjes aan de staart vast, om er rondjes mee te gaan vliegen, en af en toe hoorde hij een gepiep als de vleermuis de muis tegen een balk liet slaan. Devin begon weer rond de jaguar haar hoofd te fladderen, met de muis aan zijn pootjes, en de muis piepte bang telkens dat hij in de ogen van de jaguar keek. Dev landde op het hoofd van de jaguar, waar hij zijn tanden in de nek van de muis boorde en hij begon te drinken van het bloed van de muis. Hij voelde zich raar, en hij wist wat er ging gebeuren, dus sprong hij van het hoofd van de jaguar af, net op tijd, want plots veranderde hij weer naar zijn menselijke gedaante, en hij had de muis nog in zijn mond. "Ew, ew!" riep hij, en spuwde op de grond. Hij proefde de roestige smaak van muizenbloed. Opnieuw spuwde de jongen op de grond, en keek naar de jaguar.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Lilith Pierce
━ Member ━


Posts : 52
IC : 12

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex:
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Blood, blood, gallons of the stuff do okt 30, 2014 11:16 am

Was het dan zoveel gevraagt om rust te hebben. Zodat ze op haar gemak haar prooi kon opeten. Haar zilvere ogen gleden even naar haar eten. Het was zelf niet meer eens te herkennen of het nu een mens of een dier was geweest. Het meeste vlees was er al af en je zag alleen nog maar de botten overal in rond liggen. Iets dat ook heerlijk was om te kauwen. Niet alleen daarvoor maar het hielp ook met het scherpen van haar tanden. Dus greep de jaguar een van de grotere botten zodat ze die niet perongelijk in twee zou bijten en begon er genietend op te knabbelen. Met haar uitstekend gehoor schoot haar kop omhoog om te zien waarvan het geluid kwam. Lilith moest dan ook niet ver zoeken, en zag dat de indringer een jonge man was. Wat dus betekend dat ze niet meer verder op haar gemakjes kon eten.

Lilith had echt gehoopt dat ze alleen ging zijn. Ze was hier alleen maar om op haar eigen tempo haar eten te kunnen opeten zonder toeschouwers. Blijkbaar had ze teveel gehoopt. De hele tijd keek ze de man aan. Alsof ze wilt zeggen dat hij maar weer moest weg gaan. Al denkt ze dat echt wel. Dus ontblootte ze haar tanden om hem nog duidelijker te maken dat hij hier niet gewild is. Waarom snapte hij dat toch verdorrie niet. Is hij dan zo dom? “Whoho, easy tiger. Ik was hier eerder’ Sprak hij droogjes. Ten eerste was ze geen tijger, is die naast dom nog blind ook. En ten tweede. Hij was in de kamer gekomen terwijl zij er al zat. En niet andersom, dus Lilith was hier wel degelijk eerder dan hij. ‘ En je moet echt wat doen aan je tanden, lieverd.’ Meende hij dat nou serieus? Eerst had hij het lef om haar eetrust te verstoren. En nu heeft hij nog eens het lef om te zeggen wat zij moet doen?!

Laten we zeggen dat Lilith daar niet tevreden mee is. Grommend stond ze recht. Haar staart doodstil, zoals die altijd stond wanneer ze haast zover was om haar prooi aan te vallen. Langzaam stapte ze dan op hem af. Al haar spieren stonden gespannen en klaar om in actie te schieten, wanneer de tijd er rijp voor was. De jaguar was er dan ook niet tevreden mee dat het oppeens in een vleermuis veranderde. Geweldig. Nu moet ze nog langer wachten. En zou het waarschijnlijk ook minder lekker zijn om op te eten. Ze gromde dreigend als hij wat begon te sollen met haar nadat hij eerst de kamer uit ging en dan weer terug kwam. Hij zal moeten oppassen voordat hij straks in haar bek en maag gaat belanden. Dat die vleermuis dan nog eens met een muis op haar kop ging gaan zitten maakte het alleen maar er erger op. Toch deed Lilith niks. Wachtte geduldig haar moment af.

Al zag ze het niet aankomen dat hij oppeens van haar kop ging voor haar op de grond kwam en terug transformeerde. Het was een lachwekkend beeld om hem daar te zien kuchen om dat bloed van die muis uit zijn mond te krijgen. De idioot. Meteen schoot ze zonder waarschuwing recht op hem af en dwong hem met haar volle gewicht, en ze weegt nogal veel, hem op zijn rug tegen de grond. Haar bek millimeters verwijderd van zijn gezicht. Ze opende haar bek klaar om heel zijn gezicht te verbrijzelen dat ze terug veranderde en luid lachte ‘Je bent echt een idioot weet je dat’ Sprak ze lachend. Haar hoofd schudde ze even waardoor haar lange bruine krullen als golven meevolgden.

Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Blood, blood, gallons of the stuff

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Blood, blood, gallons of the stuff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Oldbrook :: Oldbrook :: Wolfston-