Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Paint it Black

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Paint it Black za apr 04, 2015 8:42 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Micah nam nog de laatste boodschappen die hij nodig had voor dat hij zich naar de kassa begaf. Voor de eerste keer sinds een lange tijd was hij eens naar een nachtwinkel moeten gaan. De winkel waar hij normaal heen ging was voor een week dicht voor de één of andere reden, en het was te laat om ergens anders heen te gaan. Op zich maakten het weinig verschil, want Micah wist alles te vinden, maar het was vooral de vrouw achter de kassa. Ze had één of ander accent wat duidelijk maakten dat ze niet van dit land kwam, dat hoorde de man wanneer dat ze zei dat hij 27 euro moest betalen. Het geld had hij gepast op zak, en dankzij de nodige aanpassingen van zijn portemonnee wist hij al snel het juiste bedrag neer te leggen.
‘U moet nu nog tien euro,’ zei de vrouw achter te kassa. De verbazing op de man zijn gezicht moest zo goed zichtbaar zijn geweest dat de vrouw het nog eens herhaalde. Traag begon hij na de herhaling zijn hoofd te schudde terwijl hij even zacht moest lachen. Eén hand plaatste hij op het briefje en de centen die op de toog lagen. ‘Waarom zou ik extra moeten betalen als dit gepast is?’ Micah was er zeer zeker van dat hij gepast had betaald, en dat hij geen fouten had begaan. De kassierster probeerde waarschijnlijk gewoon meer geld af te luizen, in de hoop dat het lukte. Had zij even pech. Voor de zekerheid nam hij het briefje van twintig toch nog eens vast maar hij was er zeker van dat het een twintigje was, en geen tientje. Voor een tientje was het briefje namelijk te groot. ‘Want dit is echt twintig euro.’ Micah moest eerlijk toegeven dat hij best geïrriteerd begon te raken, zeker wanneer de vrouw zei dat hij maar weg moest gaan als hij het ‘juiste’ bedrag niet wilde betalen.
Veel meer kon hij er toch niet tegen doen. Het geld stak hij maar weer weg terwijl hij tegen zichzelf wat aan het vloeken was. Door de frustratie was zijn hand werkelijk aan het beven. Micah was niet eens zeker of hij alles wel op de juiste plek weg stak maar dat maakten hem op dat moment niet veel uit. Het was pas wanneer dat hij bij de muntjes kwam dat het helemaal verkeerd liep. Eén stuk viel per ongeluk de grond op, en dat kon de man op dat moment echt even niet hebben. Zijn stok plaatste hij maar even tegen de toog, en het één hand hield hij de toog vast terwijl hij zich door zijn knieën liet zakken op het muntstuk terug te vinden. Hij probeerde zichzelf rustig te houden, maar dat lukten niet. Met één hand taste hij de grond af maar het muntstuk vond hij maar niet.


OOC: for Scarlett
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Paint it Black za apr 04, 2015 10:14 pm

Vandaag was het de bedoeling dat Scarlett haar koelkast ging vullen. De koelkast staat nu wel al weer voor een dag leeg en daardoor was ze gedwongen geweest om gisteren frieten te gaan eten. Nu is ze dus van plan om te gaan shoppen. Niet alleen achter eten maar ook achter drank en kleren. En misschien wel interessante dingen dat ze nog kon gebruiken. Een mooie dolk ofzo. Ach ze zal wel zien. Wanneer je shop koop je altijd meer dingen dan je had gepland. En Scar koopt alleen maar dingen dat van nut voor haar kunnen zijn. Dus geen pruts. Met haar handen in haar broekzak gestopt wandelde ze door de straten en zag wat verderop al een klerenwinkel. De jonge dame hoopte dat ze goede kledingstijl hadden en ging dus naar binnen.
Van afstand zag ze toe hoe de kassierster meer geld probeerde te krijgen van een blinde. Scar mag dan wel een onbeleefd iemand zijn, maar zelf maakte ze nooit misbruik van zo'n mensen. Ze walgde van misbruikers als die dame. Dus ging Scar op haar gemakjes en nam de munt op voor de man " Hier is je munt meneer" sprak ze met haar kalme stem. Ze legde de munt in zijn hand en greep in een seconde de shirt van de vrouw en trok haar half over de toog "Luister goed, dame." sprak ze op een sissende toon, de kalme stem was nu in veranderd in een kille toon " Ik zou nu heel graag iets verbouwen aan dat gezicht van je. Waar haal je het lef vandaan om zo'n stunt uit te halen" In plaats van dat ze de vrouw wel degelijk een klap bezorgde smeet ze hem weer achter haar toog " Neem dat briefje van 20 of hij betaald helemaal niet"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Paint it Black za apr 04, 2015 11:02 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Iemand anders had alles gezien, en het duurde niet lang voor de stem van een jonge vrouw wat zei en Micah het gevallen muntstuk weer terug kreeg. Een glimlach kwam op zijn gezicht en hij knikt even kort. ‘Bedankt,’ zei hij. Het was wel zo aardig op het meisje te bedanken. Micah moest toegeven dat hij niet verwacht had dat het allemaal zo zou uitdraaien. Het meisje klonk alles behalve aardig wanneer ze tegen de vrouw begon, en aan het korte en zachte kreetje van de vrouw te horen reageerde ze zo ook niet.
Terwijl dat de tweede persoon zich er verder meer moeide en de vrouw achter de toog geen leuke tijd bezorgde stak Micah zijn portemonnee weer weg in de achterzak van zijn jeans. ‘Doe geen moeiten, ik was toch niet meer van plan hier te betalen,’ sprak hij rustig tegen het jongere meisje, ondanks dat hij niet eens haar richting uit keek. Hij nam ook rustig weer de witte stok vast die hij gebruikten om zacht op te leunen. Op veel momenten was het toch handig en kwam het goed van pas. ‘Ik verspil liever geen geld aan mensen als haar.’ Waarom zou hij haar nog geld geven nadat ze duidelijk meer geld probeerde te krijgen. Ze zou de vrouw dan nog altijd een gunst bewijzen en nog steeds helpen de winkel van het mens draaiend te houden.
Micah zetten dan ook enkele stappen naar voor en wilde zijn hand op de schouder van het meisje leggen om haar wat te laten kalmeren. Wat moesten mensen die het zagen wel niet denken?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Paint it Black za apr 04, 2015 11:15 pm

Scarlett moest even met haar ogen draaien om het overdreven angst van de kassierster. Ze had toch wel moeten weten dat dit slecht voor haar uit zou draaien. Was het niet scar geweest die haar erop terecht zou wijzen dan zou het wel iemand anders zijn geweest. Al zouden die andere mensen wel minder hard zijn geweest dan Scarlett zelf. De uitkomst bleef hetzelfde... ongeveer. Het verbaasde haar dan ook niet dat er zo'n mensen altijd gebruik zouden maken van een situatie. De kans met beide handen grijpen. Kort schudde ze even met haar hoofd. De kassierster was het waarschijnlijk nu wel in haar broek aan het doen. maar typisch iets voor Scarlett zelf was dat het haar niks kon schelen.

‘Doe geen moeiten, ik was toch niet meer van plan hier te betalen,’ Kort keek ze naar hem op. ‘Ik verspil liever geen geld aan mensen als haar" Scar begreep de man wel, ze zou precies het zelfde gedaan hebben. Wanneer ze een hand op haar schouder voelde verstijfde ze meteen terplekke. Gelukkig kon ze zich juist tegenhouden om niet de hand te grijpen en hem te breken. Het was een automatisme van haar dat haar vaker het leven had gered dan goed voor haar was. Nadat ze zeker had gezien dat de hand van de blinde man was ontspande ze zich weer. Ondertussen had ze de vrouw weer los gelaten en haar lichaam nu volledig naar de man gedraaid. "hm..." Was haar antwoord. Heel even keek ze naar de omgeving en grinnikte humorloos wanneer de toeschouwers oogcontact ontweek. Slimme mensen. " Laten we maar hier weg gaan" haar stem was weer volledig kalm. Ze sprak zo nonchalant dat het haast leek alsof ze helemaal niet was uitgeschoten. " Moest je nog ergens naartoe of...?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Micah Rodcill
━ Member ━


Posts : 97
IC : 38
Leeftijd : 21

“ Character „
Leeftijd: 27 Years
Sex: Male
Family Tree: I'm on my own, and I like it.
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Paint it Black za apr 04, 2015 11:32 pm

Micah Rodcill
The Taste of their blood in my mouth, and the scent of victory. Scarred my soul for life, this man was not me.
Het meisje leek geen verdere acties te ondernemen, dus kon Micah weer gewoon zijn hand van haar schouder afhalen en liet die rusten op zijn andere hand. Het was dat hij niet wilde dat het meisje hier mensen ging verwonden. Dat zou mooi staan in de kranten ‘jong meisje valt kassierster aan voor blinde man’ mensen zouden dan nog verkeerde gedachten over hem kunnen krijgen. Hij viel al genoeg op als hij eerlijk mocht zijn.
Zodra dat het meisje weer begon te spreken richten hij zich in haar richting, en knikten hij even. ‘Klinkt als een goed plan.’ Micah had zelf ook weer kunnen kalmeren. Hij was niet de persoon die snel zijn woede zou uiten, en probeerde zich meestal kalm te houden want als hij dat niet deed kon het wel eens nadelig aflopen. De krachten die hij bezat leken op dat moment een geheel eigen leven te leiden. ‘Nog een goede avond,’ sprak hij tegen de kassierster met een charmante, maar toch uitdagende glimlach. Aangezien hij geen reactie terug kreeg was de vrouw vast nog volledig in shock van wat er haar ook was overkomen.
‘Ik heb nog steeds de nodige inkopen nodig,’ was het enige echte antwoord dat hij op de vraag kon geven. Hij had geen andere plek waar hij moest zijn. De normale planning van de avond was dat hij zijn inkopen zou doen om nadien weer gewoon naar huis te gaan. Eenmaal thuis was hij dan van plan geweest om eigenlijk niks meer te doen, misschien dat hij nog iets zou opwarmen in de micro maar dat was het dan ook. ‘Voor de rest moet ik niet meteen ergens heen,’ vervolgde Micah nog wel terwijl dat hij naar buiten aan het wandelen was. Nadat de punt van de witte stok tegen de glazendeuren was gekomen kon de man de deur open houden voor het meisje.
[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Scarlett Farron
━ Member ━


Posts : 113
IC : 37

“ Character „
Leeftijd: 21 years
Sex: Female
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Paint it Black zo apr 05, 2015 10:36 am

Scarlett haalde even diep inadem en begon te relaxen. Je kon aan niks meer zien dat ze zojuist uit had gevlogen. Haar postuur was volledig relaxed zonder enig bewijs dat er iets gebeurd was. haar gezichtsuitdrukking was volledig kalm. Kort gleden haar ogen nog even naar de kassierster die blijkbaar nog steeds in shock was. De zwakkeling. Langzaam keek ze weer naar de blinde man die voor haar stond. Nu ze hem beter bekeek merkte ze op dat hij niet zo hulpeloos eruit zag. Mensen zouden dat nochtans denken puur omdat hij blind is.Maar Scarlett weet wel beter dan te kijken naar iemands handicap. Aan zijn brede borstkas te zien durfde ze zelf te wedden dat zij misschien wel niet van hem zou kunnen winnen.

‘Ik heb nog steeds de nodige inkopen nodig,’ Lichtjes knikte ze bij zijn woorden, al zou hij dat toch niet zien. ‘Voor de rest moet ik niet meteen ergens heen,’ De jonge dame glimlachte zachtjes wanneer hij de deur voor haar open deed " Dankje" Met haar handen weer in haar broekzak ging ze naar buiten de wind tegemoet. "Heeft u er wat op tegen dat ik u vergezel?" Vroeg ze toen maar, Voor het moment had ze niks te doen, maar wou deze keer ook niet weer in de stilte te zitten van haar huis. Afwachtend kijkt ze hem aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Paint it Black

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Paint it Black

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-