Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 I'm gonna say the word, and own you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Rose Garcia
━ Member ━


Posts : 15
IC : 8
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 22
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: I'm gonna say the word, and own you di apr 14, 2015 5:12 pm

x


Laatst aangepast door Rose Garcia op vr mei 08, 2015 12:18 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you di apr 14, 2015 7:57 pm


Van Wolfston naar Oldbay. Wat een upgrade was dit? Zijn baas had hem deze keer mee gestuurd voor een levering bij een kledingwinkel. Echt, de job die hij had, was de beste die er bestond. De chillste ook eigenlijk. Als een bedrijf failliet ging, gingen zij de winkel leeghalen en sloegen ze alles op in hun magazijn. Die spullen verkochten ze dan door, aan een verminderde prijs. Zelf mocht hij meenemen wat hij wou, als hij zelf kopers kende of het gewoon voor zichzelf wilde houden. Zo kon hij in het zwart ook nog wat bijverdienen, overuren werden ook in het zwart betaald. In een week verdiende hij gemakkelijk 700 tot 1000 euro.

De klus die hij nu deed, was een andere functie die hun bedrijf ook had. Kleding leveren aan winkels, die dan die kleren door verkochten in hun winkel. Nu Joey ziek was, hadden ze hem maar mee gestuurd. Niet dat hij het erg vond tho. Hij zat op de passagiersstoel van de bestelwagen naar wat muziek te luisteren, terwijl hij uit het raam keek. De GPS bracht hen naar het juiste adres, al moest de chauffeur wel nog even kijken langs waar hij moest rijden om de achterkant te bereiken. Daar zou iemand van de winkel hen opwachten op de levering in ontvangst te nemen.

En die iemand kwam meteen in zicht toen ze het rustige steegje in draaiden. Toen de bestelwagen stopte, stapte Eros uit en liep hij op de chick af. Stiekem vond hij haar style wel leuk.. Misschien moest hij even stoppen met iedereen te checken die hij tegenkwam. Maar tja, het zat gewoon in hem, in zijn bloed, dus hij kon er niet veel aan doen. “Haaay” Begroette het meisje hem, en hij glimlachte even scheef. “Was het een beetje te vinden, of moest je erg zoeken?” Vroeg ze, en hij trok even zijn muts recht terwijl hij zichzelf wat uit rok. "Aangezien we nog op tijd zijn, denk ik dat we het best makkelijk hebben gevonden, thanks", Antwoordde hij toen met een glimlachje.

"Eros, in plaats van daar te staan, zou je beter helpen met uitladen", Riep Adam naar hem. "Ja, chef", Reageerde hij, met een redelijk sarcastisch en plagend toontje, aangezien Adam eigenlijk niet zijn chef was. "Kom je mee? Ik geef je de rekken wel aan. Er zitten echt coole dingen bij", Zei hij toen tegen het meisje. Yeah, hij had stiekem al even gekeken. Eros liep naar de bestelwagen en trok de deur open, waarna hij er in hopte en het eerste rek los maakte en met gemak uit de bestelwagen tilde en op de grond liet zakken.

✦ ROSE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rose Garcia
━ Member ━


Posts : 15
IC : 8
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 22
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you di apr 14, 2015 11:57 pm

x


Laatst aangepast door Rose Garcia op vr mei 08, 2015 12:18 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you wo apr 15, 2015 2:56 am


Net nu hij wat stond te chillen, werd hij meteen alweer tot de orde geroepen door Adam. Serieus hoor, ze waren er nog geen vijf minuten en die kerel wou alweer de baas gaan spelen. Niet cool aangezien hij niet eens zijn baas was, gewoon een stukje ouder dan hem, dat was alles. Maar dat zag de man als het excuus om hem te commanderen, iets waar zijn rebelse kantje totaal niet mee kon dealen om eerlijk te zijn. Daarom reageerde hij ook heel sarcastisch. Adam was een toffe gast, op dat ene irritante kantje van hem na dan. “Nou, hij komt heus wel hoor, we hebben tijd zat…” Reageerde de chick nog. Ghehe, nice, even verdedigd worden door een meisje. Adam keek wat ontzet, maar liet hen verder met rust, sinds ze al naar de bestelwagen liepen om het werk aan te vatten.

Het duurde heel even voor ze zich bij hem voegde, maar ondertussen kon hij mooi al beginne uitladen. “Ik weet niet of dat echt je chef is, maar onze chef is net zo verschrikkelijk. Hij is nooit aanwezig in het filiaal, maar wordt wel boos als de omzet niet goed is. Dan krijgen we een preek van hier tot Tokio en dan zien we hem vervolgens twee maanden niet meer.” Vertelde ze toen ze terug kwam, en hij lachte even. "Hij mag wensen dat hij mijn chef is", Zei hij een tikkeltje spottend. "Maar eigenlijk is niemand echt mijn baas", Grijnsde hij toen met een knipoogje. Ja, standaard rebelse badboy, check. "En sommige bazen moeten even een chill pill nemen", Lachte hij toen, doelend op haar chef en Adam samen eigenlijk.

Maar goed, het werk vlotte snel en van Adam hadden ze gelukkig geen last meer. Die was bezig met het papierwerk. Uiteindelijk stonden alle rekken binnen en moesten ze nu wachten tot zij klaar was met het checken van alle spullen. Adam meldde dat hij al met de lading naar de volgende winkel zou gaan en dat hij hier moest wachten, om eventuele kapotte kledingstukken of whatever er ook mis kon gaan, te noteren en door te geven aan het magazijn. Daarna zou hij ook iets gaan eten, wat dus wou zeggen dat hij vrij had tot 13u30.

“Ben je nieuw?” Vroeg ze, toen hij terug bij haar was gaan staan. Hij leunde met zijn schouder tegen de muur terwijl hij toe keek hoe ze werkte. “Ik heb je nog nooit eerder gezien…” Vervolgde ze, waarna ze hem even in de ogen aan keek. De ogen van een warlock in het lichaam van een shapeshifter ofzo, ghehe. Zou zij zich ook vergissen? "Niet nieuw in het bedrijf, maar Joey was ziek, dus ik neem het even van hem over. Ze hadden verder genoeg mensen om de rest van het werk van vandaag te doen", Vertelde hij. "En jij? Doe je dit al lang? Ik moet toegeven dat er niks cooler is dan chicks met een sense of fashion", Grijnsde hij, knikkend naar het vestje dat ze net had terug gehangen. Want yeah, hij en fashion waren ook wel een duo dat gewoon voor elkaar gemaakt was.

✦ ROSE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rose Garcia
━ Member ━


Posts : 15
IC : 8
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 22
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you wo apr 15, 2015 9:35 am

x


Laatst aangepast door Rose Garcia op vr mei 08, 2015 12:18 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you wo apr 15, 2015 10:06 am


Werken in fijn gezelschap leek altijd sneller te gaan. Meestal ging hij alleen op pad om failliete bedrijven leeg te halen, aangezien hij toch wel sterk genoeg was om de meeste dingen alleen te tillen. Of hij ging mee met een andere persoon, om hen ofwel in te werken ofwel gewoon te helpen met zwaardere objecten. Maar toch, het was heel anders dan dit deel van het werk, het deel waar hij normaal niks mee te maken had. Veel werd er niet gesproken, en hij liep eigenlijk standaard rond met muziek in zijn oren. Erg veel sociaalheid kwam er dus nooit aan te pas, dus dit was een aangename afwisseling.

Ze hield het gesprek ook mooi op gang. “Ik snap hem. Nou, je mag vaker langs komen hoor. Jij bent tenminste nog een beetje gezellig, normaal gesproken zeggen ze nooit wat.” Grijnde ze, waarna ze een pruillipje had getrokken. "Daar zeg je me wat, erg veel zeggen ze inderdaad nooit", Stemde hij in. Zijn collega's mochten ook wel een keer een chill pill nemen. Iedereen eigenlijk tbh. Ze begon te vertellen dat ze hier al lang werkte en geen opleiding had gehad behalve die voor warlocks.. Dus ze was er ook zo een. Best wel cool. Hij had nooit echt problemen gehad met warlocks, ondanks dat zijn familie er wel op tegen was dat hij met ze om ging. Maar hé, je kon moeilijk naar Oldbay komen en verwachten dat je geen warlock zou tegenkomen.

"Ik snap je volledig, misschien kom ik hier nog wel eens terug om zelf iets te kopen want wauw", Grijnsde hij, even om zich heen kijkend naar alle coole kleding rond hen. “Alles klopt hoor, zoals altijd.” Zei ze toen, en hij haalde toch even opgelucht adem. "Great, anders was Adam misschien nog boos geworden om iets waar ik niet eens iets aan kan doen", Zei hij met een grijnsje. Niet dat hij zich liet doen door de oudere man, oh hell no. Dan mocht hij gerust wat weerstand verwachten, dat stond gewoon vast.

De chick verdween even in een of andere ruimte, en kwam toen terug met een pak sigaretten in haar hand. Eros liep maar met haar mee terug naar buiten, aangezien het zo raar zou zijn als hij dat niet zou doen. Hij had nog tijd zat voor Adam hem zou oppikken en misschien zou hij nog wat te weten komen van haar, zoals haar naam, bijvoorbeeld. “Ik weet niet of je al weg moet, maar wil je?” Vroeg ze, waarna ze het pak naar hem toe schoof. "No thanks, ik rook niet", Zei hij met een glimlachje. Yeah, dat een jongen als hij niet rookte, kwam voor velen misschien als een verrassing.. Maar hij kon het gewoon niet, hij was te trots op zijn lichaam om het te verpesten met roken, al was dat zijn eigen mening natuurlijk.

“Het is echt prachtig weer. Ik krijg hier echt weer veel energie door, door middel van mijn “powers”” Zei ze toen, en hij keek haar even nadenkend aan. Hmm.. Met die powers bedoelde ze vast haar magie, maar wat het weer daar mee te maken had.. "Je krijgt energie van de zon, of wat? Dat is zo cool", Constateerde hij toen. “Rosalie, by the way…but call me Rose… “ Zei ze toen, waarna ze haar hand uit stak. Hij nam die even vast en schudde hem krachtig, zelfzeker, maar niet hard natuurlijk. "Eros, al wist je dat al", Grijnsde hij. Tenzij ze Adam niet zijn naam had horen roepen, maar dat zou hem nog verbazen. "Well, ik begin best wel honger te krijgen.. Vertel me eens, waar kunnen hongerige dudes zoal terecht in deze stad?" Vroeg hij toen met een grijnsje. Back in Wolfston zou hij het wel weten. Hmm, pizza ofzo, ja.. Al verwachte hij niet dat ze hier in Oldbay zomaar een pizzeria op de hoek hadden zitten.

✦ ROSE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rose Garcia
━ Member ━


Posts : 15
IC : 8
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 22
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you wo apr 15, 2015 7:43 pm

x


Laatst aangepast door Rose Garcia op vr mei 08, 2015 12:19 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you vr apr 17, 2015 8:39 pm


Werkdagen als deze waren toch wel zijn favoriete dagen hoor. Okay, een dag vrij ging nog altijd boven een dag werken, maar vandaag was voor hem precies een vrije dag. Hij mocht Oldbay bezoeken en rondhangen met een chille persoon. Ook al kende hij haar eigenlijk niet, maar dat gaf niet. Hij was een sociale dude, dat zat gewoon in hem, hij legde makkelijk contacten en maakte snel nieuwe vrienden. “Je mag gerust nog een keer langskomen hoor, zeker op dagen als deze, waarop we geen reet te doen hebben” Zei Rose, en hij lachte even. "Als we nog eens een opdracht in Oldbay binnen krijgen, fix ik wel dat ik mee kan komen", Zei hij met een glimlach. “Dan zou ik nog liever heel de dag in zo’n auto zitten. Nu doen we niet veel meer dan een beetje kletsen en de winkel op orde brengen voor de rest van de week.” Zei ze. Hij keek haar even met een gespeeld gepijnigde blik aan. "Want dat is zo erg, een beetje rondhangen op je werk zonder dat je veel moet doen. Ik mag wel hele dagen met dozen lopen slepen", Zei hij plagend. Okay, het klonk niet zo spannend maar toch.

“Nou, hij moet gewoon een chill pill nemen. Misschien moeten je hem langs laten gaan langs een aantal cafeetjes hier in de buurt. Ik ken een hele gezellige plek waar hij wel een beetje ontspanning zal vinden…” Zei Rose toen, en hij keek haar even geïnteresseerd aan. "Oeh, you go places", Grijnsde hij. Roken deed hij niet, maar af en toe eens echt goed relaxen.. Waarom niet? Dat sloeg hij niet af dan. Haar sigaret sloeg hij wel af, maar wel beleefd hoor. Niet dat hij haar judgde tho, dat lag niet in zijn aard. “Je hebt wel gelijk hoor, maar ja…heerlijk al jarenlang een verslaving hebben.” Zei ze, waarna ze naar de grond keek. "Don't worry, je hoeft je er niet om te schamen of je te verantwoorden, je doet wat je wil", Stelde hij haar gerust.

Het onderwerp was al snel weer afgehandeld. Ze stelde zichzelf voor, en hij deed het op zijn beurt, al kende ze zijn naam al. Ze keek hem eerst verbaasd aan, maar toen brak er een glimlach door op haar gezicht. Misschien had ze niet verwacht dat Eros echt zijn naam was? Och ja.. Hij had wel een vreemde naam, dat wist hij wel. “Cool.. Vernoemd?” Vroeg ze, waarop hij knikte. "Griekse mythologie. Vernoemd naar de god van de aantrekkingskracht", Vertelde hij. Standaard uitleg, eigenlijk, hij moest het vaak maar uitleggen.

"Het is een traditie in mijn familie, vraag me dus niet waarom ik zo'n vreemde naam heb", Zei hij schouderophalend. Zijn aandacht werd een beetje afgeleid door een hongergevoel in zijn maag. Hmm.. Misschien wist zij wel een goeie plek om te eten? “Dat ligt eraan waar je trek in hebt” Zei Rose, en hij dacht even na. Voor hij echter een besluit kon nemen, verraste ze hem met de vraag of ze misschien mee mocht. "Tuurlijk mag je mee", Zei hij nonchalant, al was hij ergens wel blij dat Rose hem zou vergezellen. "Waar heb jij trek in? Ik ben geen moeilijk persoon, dus verras me maar”, Zei hij met een nieuwsgierige blik in zijn ogen. Eens zien met welk voorstel ze zou komen.

✦ ROSE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Rose Garcia
━ Member ━


Posts : 15
IC : 8
Leeftijd : 24

“ Character „
Leeftijd: 22
Sex: Female
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you ma apr 20, 2015 3:54 pm

x


Laatst aangepast door Rose Garcia op vr mei 08, 2015 12:20 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Eros Maharis
━ Member ━


Posts : 75
IC : 21
Leeftijd : 22

“ Character „
Leeftijd: 24
Sex: Male
Family Tree:
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you ma apr 20, 2015 11:53 pm


Namen, het was ook zo vreemd. Best wel handige dingen, maar een naam.. Was dat nu een commando waarop je reageerde, net zoals wanneer iemand zou zeggen ‘ga zitten’? Of was het echt iets wat je een identiteit gaf.. Iets unieks waardoor je je aangesproken voelde? Hadden ze je niet aangeleerd om op te kijken als iemand je naam zei? Dan was het dus een commando. En toch was dat commando bij de meeste mensen ook uniek, tenzij je natuurlijk iemand kende die dezelfde naam had als jij. Het was best ingewikkeld, eigenlijk, en hij dacht er sowieso echt wel te veel over na. Hold up, een klein beetje minder activiteit in het hoofd alsjeblieft ja thanks. “Ik heb nooit gevraagd waarom je zo’n vreemde naam hebt” Zei ze, en hij knikte even lachend. "True tho, ik ben het gewoon gewend om het te verdedigen", Zei hij schouderophalend; want dat was wel een feit hoor.

“Ik vind je naam leuk, ik was gewoon nieuwsgierig naar de achtergrond van je naam. Niet alle mooie meiden zijn oppervlakkig…” Zei ze toen, waarna ze plagend haar tong uit stak. Speels gaf hij haar een duwtje. "En ik zei nooit dat ik je oppervlakkig vond", Plaagde hij terug. Ja, als ze de bal speelde, kon ze hem terug verwachten hoor. Maargoed, prioriteit één was nu even om voedsel te vinden. Als ware jagers natuurlijk. Nee, zijn jaagskills had hij nu niet nodig, daar had hij Rose voor. “Ik ben ook geen moeilijk persoon, gelukkig” Zei ze, en hij grijnsde even. Hij keek toe hoe ze de peuk weg schopte en zichzelf beloofde om te stoppen. Ach ja, hij wist hoe moeilijk een verslaving kon zijn. Neem nu Amor, die was.. Relatieverslaafd? Als je het zo kon noemen.. Gewoon een mooi woord dat hij gebruikte als excuus voor het feit dat hij een player was tbh.

Rose zei dat ze haar geld ging halen en ze liep naar binnen. Als een ware loyale puppy bleef hij zitten. Hmpf, daar ging zijn inner tijger niet zo mee akkoord, sinds die zijn ongenoegen liet merken. Met een kleine moeite legde hij het dier het zwijgen op en wachtte hij rustig tot ze terug kwam. Ze stelde voor om in een lunchroom te gaan eten waar ze gratis frisdrank kregen bij een broodje. "Gratis is altijd leuk, zeker als het om voedsel of drinken gaat", Stemde hij grijnzend in. Hmm, gratis donuts, goddammit, daar had hij nu wel zin in. "Ik eis gratis donuts op het werk", Dacht hij toen luidop, al wist hij dat zij daar ook wel mee zou instemmen. “Anyway, heb jij ook interessante zon en maankrachten?” Vroeg ze toen nieuwsgierig. Mysterieus als hij was knipoogde hij naar haar en haalde toen even plagend zijn wenkbrauwen op en neer. "Is het niet veel interessanter als jij er naar moet raden?" Grijnsde hij toen. Nah, ze zou het nooit raden tho. Zij dacht dat hij een warlock was, wat dus niet zo was. "Je mag me ja-nee vragen stellen, die ga ik eerlijk beantwoorden", Zei hij toen toegefelijk, aangezien ze anders eeuwig zou kunnen door gaan.

✦ ROSE
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: I'm gonna say the word, and own you

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

I'm gonna say the word, and own you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Griffinbeach :: Griffinbeach :: Oldbay-