Profile
you are not logged in or registered.

(LOG IN||REGISTER)


INBOX // PROFILE
Welcome
Welkom op Kaechan RPG, dé online rpg waar je een warlock of een shapeshifter kunt zijn.
Sluit je aan bij Family Trees of ga zelf op onderzoek uit in Griffinbeach, Soulsilver, Woodley of Oldbrook.

"A masquerade of Heroes"

14-04-2015 ~ Nieuwe Regels FC

27-03-2015 ~ Kaechan 2.0 Plot.

27-03-2015 ~ New Layout.

23-03-2015 ~ Kaechan 2.0 [Site]

Family Trees
The Elite.
The Venom.
None.
None.
None.
Apply here for a Tree
Census
WARLOCKS
ADULTS 9 26
TEENAGERS 4 3
SHAPESHIFTERS
ADULTS 11 21
TEENAGERS 4 5
TOTAAL 28 55
Season
season: spring / seizoen: lente
Switch Character
Charactername
Password


Credits
©2014-2015 KAECHANRP is ontworpen, bedacht en gecodeerd door JUNG DAEHYUN , gehost op een FORUMOTION forum.
Met dank aan Peter, Kim, Rose, Vance en Michelle voor het helpen met een enkele code / tekst / images.
©opyrights reserved to the original artists!

Dit forum werkt het allerbest op:

google chrome

Maar werkt ook prima op:

firefoxinternet explorersafari

Deel | .
 

 Nowhere to be found [open!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar

Newt Woods
━ Member ━


Posts : 49
IC : 2

“ Character „
Leeftijd: 17 years
Sex:
Family Tree: None
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Nowhere to be found [open!] di okt 21, 2014 7:39 pm

Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame
Newt

Het was fijn om weer even alleen te zijn. Geen anderen om hem heen, geen mensen - of dieren - waardoor hij een masker moest optrekken. Natuurlijk móést dat niet, maar hij deed het wel. Hij wilde niet dat mensen zagen hoe miserabel hij zich voelde. Hij had dat namelijk eerder wel gedaan, jaren geleden. Dat pakte niet goed uit. Hij leefde met een paar andere jongens in een soort groepje. Maar toen ze doorhadden dat er wat mis was met Newt begonnen ze vragen te stellen. De jongen gaf eerlijk antwoord, en werd meteen de grond in getrapt, om vervolgens uit de groep gezet te worden. De jongens hadden zich gewoon tegen hem gekeerd. Hij was 14 toen dat gebeurde. 3 jaar geleden. Moest je nagaan hoelang dit al aan de gang was. De jongens had hij niet meer gezien, maar hij zorgde ook dat hij niet te dicht in de buurt van de steden kwam. Hij voelde zich prima in de bossen, in de natuur. Newt veranderde in een tijger, zijn shape vorm, en het grote dier begon op een redelijk tempo te rennen. Hij was opweg naar de verborgen grotten. Maanden geleden had hij ze per toeval gevonden, en nu was hij er vaak te vinden. Al snel kwam hij bij zijn 'vaste' grot aan, liep er binnen en draaide zich naar de opening. Hij zakte door zijn poten en legde zijn kop erop. Dit was altijd het moment dat negatieve gedachten zijn hoofd overspoelden. Maar het bleef leeg. Totaal leeg. En misschien was dat nog wel erger...
words: 261 // tag: Open // notes: First post.
thanks <3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Emily Thorne
━ Member ━


Posts : 70
IC : 11

“ Character „
Leeftijd: 24 years
Sex:
Family Tree: None yet
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Nowhere to be found [open!] di okt 21, 2014 7:53 pm

Emily Thorne
Eindelijk kon ze de stad verlaten, al haar afspraken waren afgehandeld en zelfs die ene afspraak die ze gemist had, was verder besproken over de telefoon. Ze hoefde zich dus geen zorgen te maken dat haar zakenpartners binnen de kortste keren van haar weg gingen, want ze hadden uiterste vertrouwen in haar. Gelukkig ook maar, want van Emily's kant moest dat vertrouwen niet komen. Er waren maar weinig mensen die ze ooit had kunnen vertrouwen. Mensen die haar hart nooit hebben gebroken en dat misschien ook nooit doen en door haar verleden is het voor haar nog moeilijker geworden. Ze heeft altijd een natuurlijk instinct gehad om anderen buiten te sluiten, de kat uit de boom te kijken en zich niet te laten zien als haar ware ik. En dat was precies wat ze nu op haar latere leeftijd ook nog deed. Warlocks waren degenen die ze het minst vertrouwde en vooral na de gesprekken met een paar mannen daar. Creeps, dat waren het. Ze had geen vrienden nodig, nee, ze kon best zonder!

In haar dierlijke vorm sprong ze over de keien heen, klom ze hoger de berg op en voor even voelde ze zich weer helemaal vrij. Maar dat was ze ook als ze in haar dierlijke vorm was, dan waren er geen verplichtingen meer en was ze gewoon maar een dier. Ze kon haarzelf zelfs voordoen als een wild dier, geen mens die het zou merken. Geen Warlock te slim om haar te ontmaskeren - althans, zo dacht ze er zelf over, hoe het echt zat wist ze natuurlijk helemaal niet. Haar doel waren de grotten, die ze altijd in haar leven al had bewondert. Haar vader had haar er vroeger naartoe gebracht toen ze nog klein was, zij op de rug van de snelle sneeuwluipaard en hij in zijn dierlijke vorm rennend over de bergen heen, totdat ze hier aankwamen om het prachtige gebied te beschouwen. Deze keer was het echter net iets anders. In de grot lag een grote tijger en ze zou het niet raar vinden als deze tijger een mens was - want een tijger was hier namelijk niet echt op zijn plek. Zachtjes ging ze ergens anders zitten en richtte ze haar ogen op de prachtige kristallen, maar vanuit haar ooghoeken keek ze nog steeds naar de tijger, oplettende of hij niet iets in zijn hoofd haalde.
All or Nothing© tracy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Orr Axl
━ Member ━


Posts : 247
IC : 29

“ Character „
Leeftijd: 25 y/o
Sex: Male
Family Tree: -
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Nowhere to be found [open!] di okt 21, 2014 9:11 pmKAILEE

Load up on guns; bring your friends, it's fun to lose and to pretend, she's over-bored and self-assured, oh no, I know a dirty word
Hello, hello, hello, how low
Het was al een poos geleden. Al lang geleden ja. Sinds zijn dertiende zeker? Zo iets. Hij zag zichzelf nog. Een kleine blonde jongen die zijn gitaarkoffer omhoog sleepte om akkoorden te oefenen, en dan te tekenen, of zijn kop tegen de rots te slaan, omdat hij zichzelf een idioot vond. Nu nog steeds, maar vooral op zijn dertiende. Kailee dropte zijn sigaret op de grond, de natuur boeide hem niet meer, ze mocht mooi zijn, maar ze was tot gedoemd. De wereld was lelijk. Heel erg l-e-l-i-j-k. Toen Kai naar de soort van grotten liep waar hij vroeger altijd heen ging, voelde hij aan dat er pas iemand geweest was. Even hield hij halt, en vroeg zich af of hij terug zou keren, of dat hij door zou lopen naar daar, om daar misschien mensen aan te treffen. Kai je kan je niet voor eeuwig van andere afschermen, je zult moeten omgaan met egoïsten. De jongeman klom verder, en liep tussen de bomen door die de grotten van de buitenwerled afschermde. Door de bladeren en de zon werd er een vlekkerig patroon zichtbaar op de grond, en de blonde jongen probeerde vooral in de schaduw te blijven, vermits hij het niet zo had op te lang, en te veel in de zon zijn. Toen hij aan de grotten aankwam, zag hij twee tijgers zitten, en met een verbaasde uitdrukking op zijn gezicht, zijn linkerlip een beetje opgetrokken, staarde hij de twee aan. Perfect, alles wat hij nu wou zien. Twee tijgers. Aan de grotten die hij geweldig vond als vijfjarige. Voor hij aan drank en sigaretten begon. Voordat depressie in zijn leven binnensloop en zich als in adder in het vlees van zijn bestaan zette. Depressie was als een gif, een gif dat snel door je aderen drong, en met de dag zwaarder begon door te wegen. Nadat zijn moeder hem een geweer afgenomen had, was hij niet meer naar deze grotten gegaan, omdat het de plek was waar hij in eenzaamheid omgekruld kon zitten, en zijn tranen de vrije loop kon laten gaan. "Ook een goede dag, tijgers." zei Kailee, en liet zijn felblauwe ogen van de één naar de andere tijger springen.
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar

Newt Woods
━ Member ━


Posts : 49
IC : 2

“ Character „
Leeftijd: 17 years
Sex:
Family Tree: None
Profiel bekijkenBerichtOnderwerp: Re: Nowhere to be found [open!] wo okt 22, 2014 7:12 pm

Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame
Newt

Het was fijn om weer even alleen te zijn. Het wás fijn, tot een geluid vanuit het bos aangaf dat er iemand aankwam. Newt hief zijn zwart gestreepte kop en zag een sneeuwpanter de grot binnen komen. Het dier keek hem even aan, ging toen aan de andere kant zitten en richtte de kop op de kristallen. Fijn. Newt legde zijn kop weer terug op zijn poten, maar zijn lichaam stond alert. Hij wilde geen gezelschap. Tot zijn ergernis luidden krakende takken nog een aankomst aan. En inderdaad, niet veel later kwam er een man richting de grot gelopen. Hij hield halt voor de grot. "Ook een goede dag, tijgers." zei de man. Newt tilde zijn kop kort op. Tijgers? Als deze man zijn ogen even wat langer de kost gaf, zou hij zien dat Newt de enige tijger was hier. Het verschil tussen een tijger en sneeuwpanter was toch wel redelijk groot, dacht hij zo. Hij wilde het zeggen, maar wist dat als hij zijn bek open zou doen, er alleen maar gebrul uit zou komen. Hoewel dat ook wel op zijn plek zou zijn. Híj was hier als eerste, en nu waren er twee mensen bij. Waarom? Hij was hier om alleen te zijn. Niet om zich te ergeren aan andere mensen. Newt stond op en trok zich dieper de grot in. Gelukkig had hij de grote grot gekozen. Die met gangen aan de andere grotten hier verbonden was. Het enige was, had hij gemerkt, dat je niet moest verdwalen. Maar zo ver ging hij niet. Hij wachtte tot het duister zijn lichaam zo goed als verborg en ging daar weer liggen. Wat zouden ze nu wel niet van hem denken. Een mens, in zijn shape vorm, die meteen vluchtte als er anderen in zijn buurt kwamen. Ze zouden hem verachten. Daar was hij nu al zeker van.
words: 310 // tag: Open // notes: //
thanks <3
Terug naar boven Ga naar beneden
 

BerichtOnderwerp: Re: Nowhere to be found [open!]

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Nowhere to be found [open!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
KAECHAN :: {{❥ Woodley :: Woodley :: Crystalion-